Keresés

Részletes keresés

krisztike968 Creative Commons License 2021.01.19 -1 10 2130

Második élményem. 

Kicsit félve kezdek bele mert elég sok negatív választ kaptam emailban. Sokan leribancoztak a leírt sztori miatt. Talán emiatt vártam egy két napot és összeszedtem magam, továbbá amiatt mert nagyon sokan kérték,hogy írjam meg ha lesz folytatása a dolognak. Pár napja újra meglátogattam a masszőrömet. Az előzményekhez tartozik, hogy az utóbbi alkalom óta kifaggattam a barátnőmet a történtekről. Elmesélte, hogy ő már egy éve jár hozzá és az utolsó két alkaalommal megkérte a pasit hogy ő is legyen meztelen a masszázs közben. Azt mondta, hogy a végén nem bírt magával és ő is kielégítette a pasit orálisan. Ettől függetlenül, ha izgatott is a dolog nem terveztem többet sima erotikus masszázsnál. Mikor megérkeztem a szokásos kedves fogadtatás után megkínált egy kávéval. Ezúttal mondtam neki hogy lezuhanyoznék. Tiszta törölközőt kaptam és bekísért a fürdőbe. Behúztam az ajtót és levetkőztem. Lehet hogy én egy kicsit túl vagyok húzva szexuálisan de nekem ez a szitu már elég volt ahhoz, hogy izgalomba jöjjek. Zuhanyozás közben akaratlanul azon kaptam magam, hogy a zuhanyrózsával a puncimat izgatom. Mikor ennek tudatára ébredtem erőt vettem magamon és gyorsan megtörölköztem. Ezután a szokásos rituálé keretein belül hasra feküdtem és elkezdte a langyos olajjal bekenni a hátamat. Alig vártam hogy a fencimhez és a combjaimhoz érjen. Olyan finom mozdulatokkal csúsztatta ismét a kezét a belső combjaimon hogy szinte megőrültem a vágytól hogy hozzáérjen. Meglepetésemre elég hamar végzett és kérte hogy forduljak meg. A lábaimat összezárva a combjaim vonalában felém térdelt és elkezdte simogatni a hasam majd a melleimet. Elég sokára de végre a szeméremdombomig jutott. Ekkor már nagyon kívántam hogy hozzáérjen. Nem tette. Olyan érzékien elkezdte gyúrogatni a dombocskámat hogy éreztem ahogy szivárog a nedv a fenekem felé. Néha kinyitottam a szemem és láttam, hogy a rajta lévő vékony pamut nacin keresztül kivehető volt az erekciója. Ettől még jobban készen voltam, főleg amikor végigfutott a barátnőm beszámolója. Idézem."Isteni volt a számba venni a teljesen borotvált farkát .Amikor élvezett olyan volt mint egy gejzír. Ennyi spermát te még nem láttál" Épphogy ez eszembe  jutott már rándultak is össze az izmaim és hihetetlen nagy orgazmusba végződött a dolog. Úgy hogy csak a szemérem dombomat masszírozta. Sosem gondoltam, hogy ettől valaha el tudok élvezni.

Ez után hozott egy pohár gyümölcslét és elkezdte cirógatni a hasamat. Nagyon jól esett. Majd mint a múltkor felemelgette a lábaimat mint aki tornásztat. Ekkor következett a múltkor leírt comb puszik sorozata. Úgy csókolgatta a combjaim belső  felét mint aki fel akar falni a vágytól és mégis olyan gyengéd volt. Mondanom sem kell, hogy alig vártam az első nyelvcsapást ami célba talál. Megtörtént, ezután váltakozva a csiklómon majd egészen mélyen a hüvelyemben járt a kinyújtott nyelve. Az orgazmus nem váratott magára sokáig. Azt éreztem, hogy lüktet a puncim és árad belőle a kéj nedv. De ő csak szívogatta és nyalogatta. Mondhatnám bele élveztem a  szájában a puncimmal. Éreztem, hogy kívánja és nyeli a nedveimet. Amikor elernyedt a testem kis pihenés után letörölgetett és még egy fél órát beszélgettünk. Ami szintén nagyon jó volt. Bánom hogy nem kérdeztem meg tőle, hogy miért tűnik  nekem úgy hogy kicsit furcsán nehézkesen mozog amig el nem kezdi a masszázst, utána ennek már semmi jelét nem láttam. Természetesen beírta a következő időpontot nekem. 

Ui: Amióta voltam nála azóta többször hatalmasat szeretkeztünk otthon a férjemmel. Valahogy azt érzem, hogy megint olyan jó vele mint az elején. Ha ez kell hozzá akkor ez kell. Sokkal jobb mint konkrétan félrelépni. Kérem aki megint le akar ribancozni az inkább ne írjon.

Krisztina.

krisztike968 Creative Commons License 2021.01.17 0 5 2129

Tőlem előtte hiába kérdezte volna. Amíg nem tudom azt, hogy milyen lesz vagy, hogy mire számíthatok , biztosan nem mondtam volna igent semmire. Én eddig kétszer voltam de még mindig nem lépnék tovább. Egyenlőre ez is nagy élmény. Szerintem ebben is az az izgalmas ha az ember lépésről lépésre halad. Esetlegesen akkor vállalom be ha már kialakult a kellő bizalom. Ami szerintem ki fog alakulni, de nekem ehhez még kis idő kell.

alezredes 1 Creative Commons License 2021.01.17 0 2 2128

Az  1189 számú hozzászólásom évekkel ezelőtti, ott minden részlet olvasható, ha van kedved.

Előzmény: lalilovics (2127)


lalilovics Creative Commons License 2021.01.17 0 0 2127

Bővebben ? Vagy nagyon ciki  itt ?  :)

Előzmény: alezredes 1 (2126)
alezredes 1 Creative Commons License 2021.01.17 0 1 2126

igen lett, és jól sikerült ....

Előzmény: lalilovics (2125)
lalilovics Creative Commons License 2021.01.17 0 0 2125

És lett folytatása ? 

Előzmény: alezredes 1 (2124)
alezredes 1 Creative Commons License 2021.01.15 0 1 2124

A mi masszőrünk még előtte kérdezte, hogy mit szólnánk hozzá, legfőképp a párom mit szólna hozzá ha lenne folytatása.

Előzmény: krisztike968 (2123)
krisztike968 Creative Commons License 2021.01.15 0 2 2123

Nem de nem is úgy állt hozzá. Vegig azt éreztem hogy csak rám figyel. Pont ezért  volt jó mert éreztem  hogy önzetlenül csinálja. Csak rám figyelt. Azóta újra voltam nála. Később leirom azt is. 

alezredes 1 Creative Commons License 2021.01.15 0 1 2122

A masszőr úrnak lett e valami jutalma ?

Előzmény: krisztike968 (2120)
polipenko Creative Commons License 2021.01.11 0 1 2121

Szia

Nagyon finom történet:)

De igazából nálam az előjáték mindig így történik.

 

Előzmény: krisztike968 (2120)
krisztike968 Creative Commons License 2021.01.10 -2 11 2120

Egy friss élményemet szeretném leírni. 20 éve élek boldog házasságban, de az elmúlt években valahogy ellaposodott a szexuális életünk. Nagyon régóta izgatta a fantáziámat egy idegen férfi által nyújtotta kényeztetés. A lelkiismeretem mindig felülkerekedett a vágyaimon, mivel nem akartam megcsalni a férjemet. Sajnos az utóbbi hónapokban egyre gyakrabban voltam kénytelen saját magamnak örömöt okozni mert ő mindig fáradt volt. Az ünnepek között összefutottam  egy barátnőmmel. Felmentem hozzá és megittunk egy két pohár bort. Egyébként sosem mondtam volna el neki de mivel kicsit a fejembe szállt az alkohol elmondtam, hogy mi a helyzet és hogy mennyire elegem van ebből. Elkezdett nevetni és kis keresgélés után a kezembe nyomott egy cetlit amin egy telefonszám volt. Azt mondta ne görcsölj hívd fel menj el egy masszázsra a többit meglátod. Én egy éve hozzá járok és... Többet nem mondott mert hazaért a férje. Lehet,hogy a bor hatására de annyira kíváncsi lettem, hogy ahogy elindultam hazafelé  az volt az első hogy hívtam a számot. Nem vette fel. Mérgemben bedobtam a cetlit az első kukába. Elkeseredetten battyogtam hazafelé. Mielőtt hazaértem volna jött egy sms, hogy miben tud segíteni. Válaszoltam, hogy masszázsra szeretnék időpontot kérni.

Itt most kicsit gyorsítok a leíráson, egyeztettünk időpontot mindjárt másnap tudtam is menni hozzá. Annak ellenére hogy a barátnőm ajánlotta szinte biztos voltam benne hogy csupán masszázsra megyek semmi más. Amikor megérkeztem nagyon kedvesen fogadott és miután mondtam, hogy kitől kaptam az elérhetőséget ő is elmondta, hogy nem profi masszőr csak hobbiból csinálja. Kérdezte akarok e zuhanyozni, mondtam túl vagyok rajta. A lakás nagyon igényesnek tűnt amennyire körül tudtam nézni. A férfi 50 küli vékony szikár sportos alkat volt. Bementünk egy nagy szobába ahol félhomály volt nagyon jó illat és halk zene szólt. Kérlek vetkőzz le amennyire jól érzed magad és feküdj hasra. Ledobtam  a melltartómat és bugyiban lefeküdtem. gondosan betakart majd a hátamról lehajtva a takarót nagyon jó meleg olajjal elkezdte masszírozni a hátamat. Mi tagadás jól esett. A vállaim után az oldalamon úgy csúsztatta végig a kezét, hogy közben a melleimet simogatóan érintette. Ekkor éreztem, hogy valami elindult bennem. A derekam következett. Nagyon határozott erős mozdulatokkal kezdte azután nagyon finom érintésekkel folytatta úgy már a fenekem felső részén is járt a keze. Ezután betakarta a hátamat és a combjaimat tette szabaddá. A vádlimtól haladt felfelé de amikor a combom belső feléhez ért nagyon finom mozdulatokkal csúsztatta a kezét a bugyimhoz. Ekkor már éreztem hogy nincs visszaút annak ellenére, hogy nem tudtam mire számíthatok. Minden körnél megrándult a testem és éreztem, hogy nedvesedek. Ahogy a combjaimon és a fenekemen járt a keze nem tudtam kontroll alatt tartani magam. Elkezdtem sziszegni és nyögdécselni. Ekkor megkérdezte, hogy levehetjük e a bugyit mert nem szeretné összeolajozni. Nem tudtam már nemet mondani.

Amikor lehúzta rólam a bugyit őrületes vágy fogott el. Akkor tudatosult bennem, hogy itt fekszek egy idegen férfi előtt anyaszült meztelenül. Innentől nem mindenre emlékszem. a meleg olajat csöpögtette a fenekemre ami végig csurgott a puncimon, Hihetetlen izgató volt hogy azt is el fogja kenegetni. Igazából már nem is tudtam hogy az olaj több a lábam közt vagy  a nedvesség ami belőlem jött. Amikor újra elkezdte masszírozni a fenekemet úgy éreztem végem lesz. Ekkor kérte hogy forduljak meg. Megfordultam és a combjaimat kezdte olajozni és mozgatni emelgetni, tornásztatni. Úgy éreztem ez már olyan mint az orgazmus érzése de ekkor a szeméremdombomat kezdte nagyon finoman gyúrogatni de ekkor már érintette a puncimat is. őrjítően fel voltam izgulva csak egy érintés hiányzott a csiklómhoz hogy végem legyen. Ekkor megált és mondta hogy pihenjek. A testem még mindig rángatózott a vágytól. Finom puha  törölközővel áttörölgette a testemet. Nagyon csalódottan éreztem magam. Amikor végzett a lábaimhoz térdelt és felemelte mindkét combomat. Ekkor következett az amit addig még sosem éltem át. Olyan gyengédséggel kezdte puszilgatni a combjaim belső felét hogy már megőrültem a vágytól hogy belekóstoljon a lényegbe. Hamarosan az is eljött. Olyan gyengéden és érzékien nyalogatta a csiklómat, hogy nem kellett sok kb két percig folyamatosan élveztem. Olyan érzékkel szabályozta a folyamatot hogy ilyen hosszú orgazmusom eddig sohasem volt.  Levezetésnek még simogató terápiát alkalmazott, ahogy ő fogalmazta. Alapban attól is orgazmusom lett volna ha azzal kezdi de itt annyira ki voltam végezve, hogy csak pihegtem. Hát röviden ennyi. Akit érdekel szívesen megadom az elérhetőségét. Ja fontos PÉCS. Én holnap után megint megyek.

krisztike968@freemail.hu

mystion Creative Commons License 2020.11.05 -1 1 2119

de miért ingyen bazdmeg,miért rontod más üzletét????  ja hogy nem tudsz máshogy nő közelőbe jutni, értem....

Előzmény: Törölt nick (2115)
mystion Creative Commons License 2020.11.05 -1 0 2118

csak asszony meg ne tudja, mi?  :DD

Előzmény: Törölt nick (2115)
mystion Creative Commons License 2020.11.05 -1 0 2117

amugy az ilyen fasszopók miatt jönnek nehezen a nők férfi masszőrhoz - saját tapasztalat - , mert sok kibaszott köcsög nem bírja megállni, hogy ne turkáljon meg próbálkozzon...

Előzmény: Törölt nick (2114)
mystion Creative Commons License 2020.11.05 -1 0 2116

jól van öcsém, gratulálunk az önreklámhoz..szevasz..

Előzmény: Törölt nick (2114)
Törölt nick Creative Commons License 2020.11.04 -4 0 2115

Budapesti Hölgyeknek ingyen masszázs de csak nála ha érdekel hívj 0670 784 1598

Törölt nick Creative Commons License 2020.10.18 -5 3 2114

Sziasztok! 

Az én első erotikus masszázs élményem néhány nappal ezelött történt. Bejelentkeztem egy szimpatikus úriemberhez gyógymasszázsra ( temzejr ). Mivel sokat állok, leginkább a combjaimon volt mit dolgozni és tökéletesen meg is szüntette a fájdalmaimat. Kifejezetten gyógymasszázsra mentem viszont miközben a combom masszírozta éreztem, hogy újra és újra finoman hozzáért a szeméremdombomhoz. Először azt hittem, hogy csak véletlen, de mivel többször megismétlődött elkezdtem sóhajtozni, annyira izgató volt az érintése. Ekkor megkérdezte, hogy leveheti-e a bugyimat. Nem tiltakoztam, aztán kezével az intim részem kezdte finoman masszírozni, amit kicsit később a nyelvével folytatott. Közben, nem is tudom mikor lekerült róla a nadrág, a többit a fantáziátokra bízom... :)

A gyógymasszázs rész csillagos 5-ös, ami utánna jött az pedig valami elképesztő jó volt! 

erettpasitbp Creative Commons License 2020.09.21 0 1 2113

Bp-n keresnék 45 feletti férfit erotikus masszázsra!

Akár oda vissza alapon!

Helyem van! Én 40 aktív!

Élvezzük mindketten meztelenül!

Szőrös test és farok előny!

budapesti.pasit@gmail.com

masszazsnyiregyhaza Creative Commons License 2020.09.18 0 0 2112

Üdvözlöm a Hölgyeket! Nyíregyházán működő szalonomban kizárólag Hölgyek számára lehetőség nyílt kellemesebb, érzéki masszázs kérésére. Bejelentkezés: masszazsnyh@gmail.com email címen lehet.

lacimasször Creative Commons License 2020.08.31 0 0 2111

Miért is kamu?????
Látom a jó magyar szokás szerinti kötözködés meg van!
De ez főképpen az irigységről szól!

Előzmény: boróka 41 (2110)
boróka 41 Creative Commons License 2020.08.31 0 1 2110

KAMU!

Előzmény: lacimasször (2109)
lacimasször Creative Commons License 2020.08.31 -4 1 2109

Első erotikus masszázs élményekre írnék, de más megközelítésből.
Én elhatároztam, hogy minél nagyobb élvezetet szeretnék nyújtani a hölgyeknek, ezért több erotikus masszázs tanfolyamot elvégeztem és elkezdtem ezt csinálni, már 8 éve.

Az egyik tanfolyam alatt többször volt részem az erotikus masszázst maximálisan élvezni, mert az oktató hölgy rajtunk mutatta meg minden esetben a fogásokat. Hát nem kell mondani, minden nap mikor én kerültem sorra, akkor aznap többször is nagyon nagyokat élveztem, mert hihetetlen jól csinálta a masszázs tanárnőnk. Lestem is minden fogását és később nagy hasznát is vettem mindennek, amit tőle tanultam. A női masszázs fogásokat rajta gyakorolhattuk, ami nagy élvezet volt, mivel nagyon csinos harmincas éveiben járó tündérke volt.

 

Na, de kezdjek bele az első élményeimbe.
Hát az első élmény a férfiak voltak, mivel teljesen heteroszexuális vagyok, imádom a nőket, de természetesen bennem is van pici bi, egészséges hajlam is, mint minden emberben. Hát ez első férfinél furcsa volt a kukiját simogatni, masszírozni, de nem volt rossz érzés. Zömében kis kukisok jelentkeztek, aminek örültem is, mivel nekem sincs nagy méretem.
Az első kis kukisnál felállt az én kicsikém is és nagyon jól esett, ahogy az ügyfelem elkezdte simogatni a zacsim és a kukim.
Amikor meg beolajoztam magam és ő hason feküdt, én meg test a testtel kezdtem el masszírozni, természetesen a kukim azonnal kő keményre merevedett és így csúszkáltam a popsiján és a kukim a zárt combjai közé csusszant, ő azonnal reagált is rá, hogy még ilyenben nem volt része, ez valami csodálatos. Meg kell vallanom, hogy nekem is nagyon jól esett. Már ott jártam, hogy elélvezek, de vissza tartottam nagy nehezen. Majd mikor hanyatt feküdt és a kukiját masszíroztam, és elélvezett, furcsa érzés volt, hogy a sok váladék mind a kezemre ömlött. Hát így estem át férfival az első tűzkeresztségen. Azóta sok-sok férfinak is okoztam nagy élvezetet.

 

A második élményem a hölgyek voltak.
Mikor ez első hölgyet masszíroztam, zavarban voltam egy kicsit, hogy megfelelő, magas fokú élvezetben tudom-e részesíteni.  Sikerült. Főképpen ős is azt élvezte, amikor test a testtel kezdtem el masszírozni, amikor hason feküdt, természetesen a kukim nála is azonnal kő keményre merevedett és így csúszkáltam a popsi vájatában és amikor a kukim a zárt combjai közé csusszant, ő is azonnal reagált is rá, hogy még ilyenben nem volt része, ez valami csodálatos. Meg is emelte a popsiját, hogy a punciját is érje a kukim. Hát elérte, sőt be is csusszant az édes punciba, mire hatalmasat nyögött is. De nem csináltam sokáig, tartalékoltam arra, amikor hanyatt fekszik és a punci szemérem ajkai között masszírozom a kukimmal. Hát ennél sikítozott, nyögött, majd jelezte, hogy dugjam már be a kukim a punciba, aminek azonnal örömmel eleget is tettem. Egyszerre élveztünk egy hatalmasat. Azóta is heti állandó vendégem. Sok hölgy hozta a következő alkalomra a barátnőjét, unokahúgát, stb. Egyik hölgy vendégem meglepte a 18. szülinapján a keresztlányát nálam egy masszázzsal. Hát akkora öröm volt a lánynak, hogy ő is azóta is jár hozzám, sőt hozza a barátnőit is.

 

A harmadik élményem a házaspárok, párok voltak.
Amikor is a férfit és a hölgyet is kell öröm élményben részesítenem. Izgalmas nagyon, ma is örömmel fogadom a párokat is.

lacimasször Creative Commons License 2020.08.30 0 0 2108

Ha Budapesti vagy, (férfi, pár, hölgy, hölgypár, kortól, alkattól és mérettől függetlenül), és egy jó erotikus masszázsra vágysz, fel szeretnél oldódni, nagyot szeretnél élvezni, akkor keress meg engem.
Házhoz megyek, teljes diszkréció garantált!
E-mail: nude@freestart.hu

yonimasszazsbudapest Creative Commons License 2020.08.27 -2 0 2107

Kedves Érdeklődők!

 

A Sensualife Budapest masszőre vagyok, a weboldalunkat a www.yonimasszazs.wordpress.com oldalon érhetitek el.

 

Ugyanezen az oldalon részletes leírást olvashattok arról, hogy pontosan mi a masszázs célja, hogy zajlik a gyakorlatban és egy vendégem is megosztotta az élményeit. 

 

A gyakorlatban: https://yonimasszazs.wordpress.com/yoni-masszazsunk-a-gyakorlatban/

Vélemények a masszázsomról: https://yonimasszazs.wordpress.com/2017/08/16/rolunk-irtak/

 

Várunk szeretettel minden érdeklődőt:)

 

Péter

 

 

jonymasször Creative Commons License 2020.08.04 -3 0 2106

Ha  jó  Joni masszázsra vágysz  Budapesten és környékén.

Keress bátran

Megbízható 50-es
Csak házhoz megyek!

jonimasszor@gmail.com

oszlejbi2 Creative Commons License 2020.08.02 0 1 2105

Sziasztok!
Budapesten - vonzasaban - keresek masszőr fiut, férfit.
Esetleg ajánlás.
Udv

oszlejbi@gmail.com

Diszkrecio adott s elvárt.

Törölt nick Creative Commons License 2020.07.21 0 0 2104

Erotikus masszázs Siófok belvárosában

 

0630 856 1348

 

Alex

Strappon Creative Commons License 2020.07.11 0 0 2103

Sziasztok Miskolcon, illetve Borsodba keresek masszőrt nő /férfi. 

Természetesen anyagiak ok. 

uni19740429@gmail.com 

Tomass45 Creative Commons License 2020.07.05 -1 0 2102

Keresek Szombathely és környékén erotikus masszázsban járatos férfit, vagy hölgyet, aki a páromat kényeztetné. Régóta vágyik rá, hogy így elégüljön ki. Ha kellően felizgul, mindenben benne van. Címem nyilvános, írjatok. :) 

jonymasször Creative Commons License 2020.07.05 -3 0 2101

Ha egy igazán jó  Joni masszázsra vágysz  Budapesten és környékén.

Keress bátran!

Megbízható 50-es.
Csak házhoz megyek.

jonimasszor@gmail.com

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!