"„A Viktor” jellemrajzához megalázza Orbán Viktort, a gyermeket és családját is. Tessék nyugodtan perelni, mondja, hiszen én nem állítok semmit, csak leírom a régi ismerősök, osztálytársak történeteit. Igaz, hogy a legtöbbször nem jelölök meg forrást, de ugye meg tetszenek ezt érteni, hiszen „A Viktor” és hatalmi gépezete olyan, amilyennek leírtam. Ezzel a kör bezárult. "
És ehhez a tegnapi Népszabadságban megjelent véleményhez ( jól láttam, hogy csupán "vitainditóként" közölték, hadd lehessen
majd cáfolni):
ajánlom archivummal rendelkező érdekelt topictársak figyelmébe Juszt László esetét a Kacsa magazin " Gusztustalan"Menyhértjével...
És az akkori (ballib) érveket/ indoklásokat a verés alátámasztására...
Marha jó... Dr. KP egy nagy nulla, senki nem tud róla semmit. Egy igazi ufo.
Itt a tasztalon mindenkinek van valami ismerőse, pont KP-ről ne tudna senki semmit?
Azt hiszem ezekre a kérdésekre kellene válaszolni, hogy egy "A Péter" összejöhessen:
- Mikor és hol született?
- Kik és mik voltak a szülei?
- Hol és mikor járt általános iskolába?
- Hol és mikor járt középiskolába?
- Egyetem? (Megvan a jelentkezési lapja? Értékes az is.)
- Mikor és hol dolgozott?
- Hol lakott, lakik?
- Milyen "könyveket" írt?
- Házassága(i), gyermeke(i)?
nem is tuttam, hogy el-elswingelgetsz a politikába is...
Tényleg, jó volna tudni, hogy kell-e minden torz lélek mögött gyermekkori sérelmet sejteni, vagy vannak eredendően gonosz és immorális egyedek is. KP-t elnézve tán inkább az előbbi. Mintha az anális fixáció jeleit vélném látni ...
Kedves Uram! Sajnos közéletünket egyre inkább átjárja a lejáratás, az ellenfél pocskondiázása. Meglepődve olvastam több helyen arról, hogy Önt többen pedofíliával vádolják. Azt állítják, hogy csak azért írta meg a miniszterelnök Úrról szóló könyvét, hogy elterelje magáról a figyelmet. Kérem cáfolja meg ezt a gusztustalanságot!
Válasza:
Én még nem olvastam, hogy pedofíl lennék, de azt hiszem, számtalanszor fogom, valamint azt is, hogy cigány-zsidó-buzi-transzvesztita-pedofíl-liberálbolsevik-judeoplutokrata. Hálisten, rég fölvérteztem magam ezekkel szemben. A konkrét vád tárgyában egyébiránt lányom és barátnői állnak rendelkezésére bárkinek.
Még gondolkodok az ajánlatán, hogy a lányát és a barátnőit kipróbáljam.
"Én Viktort kb ilyennek láttam már hatalomra kerülése előtt. Semmi meglepő nincs abban amit Kende leírt. Elég csak meghallgatni néhány Orbán és néhány Kövér beszédet. "
És ez természetesen egy elfogulatlan, objektív, cáfolhatatlan bizonyítékokkal alátámasztott értékítélet, amit csak egy nem-Fidesz-hívő tud produkálni. Ugye?
". Bele kéne gondolni, hogy mi van ha mégis igaz! "
Vagy abba, mi van, ha kende és "riportalanyai" ocsmányul hazodoznak. Én azt gondolom, egészséges lelkületű ember azt a sok förtelmet nem hiszi el. Én példának okáért még Hornról sem hinnék el ilyesmit, pedig elhiheted, szívből utálom a vén pufajkást.
De hát, ez a különbség egészséges és beteg lélek között. És ez most még pártoldaltól is független! Mert a balosok között is szép számmal vannak, akik nem hajlandóak ezt már bevenni.
"ez látszik a fidesz egyre növekvő idegességén is. "
Azonkívül, hogy a maszop egyfolytában a Fidesz idegességéről beszél, mi utal még erre? Áruld már el, legyél oly jó, mert én cseppet sem látom őket idegesnek. Bármennyire is szeretnétek.
". De hát....mindenki azt hisz amit akar. A valóság attól még nem változik. "
Jó lenne, tényleges életrajzi adatokat, eseményeket is tudnátok a jeles szerzorol.
Egy felnott személyiség kialakulásában meghatározó szerepe lehet pl. a gyermekkornak
(pl. bilire szoktatás mikéntje, stb.)
A jelenre, illetve a jovore gondolva: a konyv sikerének, hitelessegenek erdekeben meg az is elkepzelhetö, hogy fekete álarcos, narancs-szinu kabátos ismeretlenek a nyilt utcán bántalmazni fogják a szerzöt. Az eseményt szerencsére hitelesen rogziteni fogja az egyik televizio véletlenul arra járó forgatocsoportja.
Abban a népszabó cikkben sok az ellentmondás. Egyébként szvsz a cikk írója jól látja a dolgokat, csakhogy Kende Péter soha nem tagadta, hogy elfogult. Egyelőre kikezdhetetlennek tűnik (persze majd meglátjuk), és természetesen szabad írni Medgyessy Péterről is egy ilyen könyvet, ezt ő is megmondta. De ő most Orbán Viktorról akart könyvet írni. Az is igaz, hogy némileg egyoldalúan mutatja be a Viktort, elfogultan. De ezt sosem tagadta. Viktornak biztos nem csak állati tulajdonságai vannak, de ezek kaptak hangsúlyt a könyvben. Egyébként legyen szabad megjegyeznem, hogy ami a könyvben van számomra nem megdöbbentő. Én Viktort kb ilyennek láttam már hatalomra kerülése előtt. Semmi meglepő nincs abban amit Kende leírt. Elég csak meghallgatni néhány Orbán és néhány Kövér beszédet. Azt elhiszem, hogy ha valakik hittek ezeknek az embereknek, hittek bennük, sőt hisznek bennük és még mindig hinni akarnak bennük, azokat felháborítja az ami a könyvben van. Bele kéne gondolni, hogy mi van ha mégis igaz! Én hiszem, hogy a jelentős része az, ez látszik a fidesz egyre növekvő idegességén is. Sajnos a Kende könyvnek több köze van a valósághoz, mint azt sok még mindig fidesz hívő hinni szeretné. De hát....mindenki azt hisz amit akar. A valóság attól még nem változik.
Nem, bevallom nekem más kavarog a buksi fejemben...
Én nem Kende "műve" miatt...
Bár tapasztalatom szerint, ha ő(k) valakit valamivel vádolnak, akkor pont abban mesterkednek
amivel az ellenfelet vádolják...
Hanem úgy látom, hogy a ballib, hatalma visszaszerzése érdekében még egyre durvább provokációktól sem riad vissza...
És félek hogy ebből akár utcai összecsapások is lehetnek..
Kezd polgárháborús "feelingem" lenni..
Tudom, kicsit durva, de van már tapasztalatom...