Keresés

Részletes keresés

dinah20 Creative Commons License 2010.10.18 0 0 7727

köszi a válaszod:)

Viszont ma már a 3. napnál vok és duzzanatnak semmi jele, sőt másnak se.., gondolod, h ennyi idő után is jelentkezhet?

 

Mióta megcsináltattam kajálások után Phlogosolal öblögetek, és napközben többször kamillateával. Reggel este bevettem cataflamot, mert kicsit fájt, de gyorsan elmúlasztotta.

 

Tegnap már csirkét, meg sültkrumlit ettem, igaz kb. 1 óráig tartott míg megrágtam, meg sikerült lenyelnem..,de  már nem bírtam főzeléket enni...

BV201 Creative Commons License 2010.10.17 0 0 7726
Dinah: fogsz egy papírtörlőt, kitépsz belőle két kis darabot amivel megfogod a pc 2 golyóját egyszerre és meghúzod mint állat, csak úgy kézzel. Soha többé nem kell nézned, nem hogy naponta! Ja és be fog dagadni, ne félj! :D Emberfüggő kinek mennyire és mennyi ideig. Két nap és 4 hét között szokott változni.
Godsaveus: Szerintem semmi köze hozzá, amúgy a kamillateás öblögetés csodákra képes.
Emese: Ezt rossz fórumon írtad le, itt az emberek szeretik az ékszereiket és szeretnének ékszereket. Azért szeretnének ékszert, mert veled ellentétben nekik tetszik. Köszönjük Emese!
Rudelikeyou: Nyelvpc szúrás után egy-két hétig pihentetni kell a nyelvet, a lehető legkevesebbet beszélni. Nagyon rosszul választottál időpontot. A csirkecombos téma nagyon ismerős, de hidd el, fogsz még enni csirkecombot! :)
Törpi: Ez Isteni sugallat, csináltasd meg! :D Semmi bajod nem lesz tőle, ha szalonban csináltatod steril körülmények között és mellesleg rendszeresen öblögetsz a gyógyulás alatt.
Anna: Sok szerencsét! ;)
dinah20 Creative Commons License 2010.10.16 0 0 7725

Sziasztok!FONTOS!

 

2 kérdésem lenne, az egyik az, h ma csináltattam a pc-m 10:30kor azóta semmi változás..reménykedhetek, h ez így is marad, v a duzzanat később jelentkezik?

 

A másik, h ugye a pc menetét nézni kell naponta és asszem a csávó alul tekerte be..na akkor csak azt nézzem meg h szoros e vagy a felső golyót is?..lehet, h azt nem is lehet eltekerni...v nem tom:S

és attól is félek, h mi van ha nem tekerem vissza jól? Félek,h kiesik... a köldök pc-mmel annó megjártam így. Segítsetek!:S

Előre is köszi!

Godsaveus Creative Commons License 2010.10.15 0 0 7724
Sziasztok!!
Segitség kellene, és jó lenne minél sürgösebben, 2 napja van meg a nyelv pc-em, a nyelvemen annyira nem veszem észre, hogy be lenne dagadva, beszéd is megy, meg a tápolás is, amennyire, nekem a gond ott van, hogy mikor megcsináltattam, utána rá kb2 órával el kezdett fájni a torkom, a mandula körüli résznél.... És ez a bajom, nem tudom, hogy talán a pc-töl lenne??? Valaki segitsen, ez az egy akadálya van a normális étkezésnek és beszédnek.... Előre is köszi!
Üdv Gianni!
emeseee22 Creative Commons License 2010.10.15 0 0 7723
Szia rudelikeyou!

Kétszer is átszúrattam még 18 évesen a nyelvem, először megbántam, nem tetszett, ki is vettem, másodjára ugyan ez. :) Az első két napban nekem sem fájt a nyelvem, utána jóval inkább, ettől függetlenül ugyanúgy ettem, ittam, ami kell. Nem vagyok az a kényes típus. Sokat gondolkoztam, hogy mi lenne ha harmadjára is elindulnék a szalonba, de közbe már átértékeltem a dolgot, sok embertől hallottam vissza, hogy nem a legesztétikusabb ékszer, mindig csak egyik fülemen be, másikon ki ment. Mostanra felfogtam, igazuk volt! :)
Előzmény: rudelikeyou (7722)
rudelikeyou Creative Commons License 2010.10.15 0 0 7722
sziasztok!

Nagyon sokat olvasgattam a fórumot mielőtt elmentem megcsináltatni.(tegnap)

Kicsit féltem, de inkább a következményektől..

Nem fájt, utána rögtön ittam rá kamilla teát, otthon phfogosollal öblitettem..
Azóta még nem ettem semmit csak hársfateát ittam plusz öblögetek.

tapasztalatok: Most másnapra be van dagadva, de nem mondanám hogy fáj inkább még furcsa egyelőre nem tudom elképzelni hogy valaha csirke combot fogok enni:D

Dohányzást teljesen offoltam, a biztonság kedvéért, öblögetés ide vagy oda.

Holnap megyek egy 60fős norvég csoportnak tolmácsolni, remélem a mai kúrám valami eredményt elér.:D

Ja és én a szúrás után egy 1 órával kb el kezdtem érezni hogy a nyelvem dagad fel fájni kezd ,nem tudom mozgatni, bevettem egy cataflamot és teljesen elmult ugy éreztem mintha nem is lenne egyáltalán már bedagadva.

Jó gyógyulást embertársak!:D

Ha valaki hezitálna fogja magát én menjen el, a procedúra 20mp csupán!Legyetek bátrak!Ének évekig gyüjtöttem a bátorságot. :)

horváth livi,törpi 15 Creative Commons License 2010.10.14 0 0 7721
Ja és még valami :D hova mennyek kideriteni hogy van e fém alergiám?
horváth livi,törpi 15 Creative Commons License 2010.10.14 0 0 7720
Sziasztok rám elégfura módón jött ez a pc akarás én azt álmodtam hogy van és ezekután kell is még két hét és megyek csak 1 baj van sok hir tereng arról hogy vérmérgezés meg stb ...szoval kicsit ettől parálok :D
anna_122619 Creative Commons License 2010.10.13 0 0 7719
whááá
bezsongtam. jó lenne, hogyha megcsináltathatnám
köszönök mindent :)
Előzmény: BV201 (7718)
BV201 Creative Commons License 2010.10.13 0 0 7718
Én is karácsonykor szúrattam és szilveszterkor már "rendesen ittam". :D Vigyél otthonról saját poharat és csak abból igyál, akkor nem lehet gond. Az egészben az a lényeg amúgy, hogy fertőzést ne kapjál el.
Előzmény: anna_122619 (7717)
anna_122619 Creative Commons License 2010.10.12 0 0 7717
Köszi ;)
Akkor még rá kell beszélni a szülőket. Viszont a szülinapom november 6.án van és akkor nem gáz, hogyha utána kb egy hónapra alkoholt fogyasztok? :D Mert tudod. szilveszter..
BV201 Creative Commons License 2010.10.12 0 0 7716
Anna! Nekem már lassan egy éve megvan a nyelv pc-m. Én is egy évig szemeztem vele és mióta megvan, bánom, hogy nem azonnal csináltattam meg amikor eszembe jutott. Azóta már a sokadik pc-nél tartok. Nagyon imádom, semmi pénzért nem válnék meg tőle! Most karácsonykor szeretnék egy másodikat is szúratni mögé. :) A gyógyulás kb egy hónap, ha rendesen öblögetsz és fertőtlenítesz semmi gond nem lesz vele. A szúrás egyáltalán nem fáj, számomra inkább fura és izgalmas volt. :) Csak biztatni tudlak, vágj bele! Tudom jól, az átlagemberek irigyek mert ők nem merik megcsináltatni ezért mindent megtesznek, hogy lebeszéljenek róla. Ne hagyd magad, ez a te tested és a te életed!
anna_122619 Creative Commons License 2010.10.09 0 0 7715
SZiasztok!
Az a helyzet, hogy én már régóta gondolkodom ezen a nyelv pc. dolgon. Nagyon tetszik és már itthon is mondtam, de a tesóim is egyre csak lebeszélnek róla. Azt mondják, hogy rossz mert begyullad bedagad nem tudok vele enni stb. De én amiket itt olvastam, az nem olyan gáz. Szóval ha jól értettem akkor az 1. hónap után már jobb és egyre csak jobb lesz nem!? Mert ha innen elég infót gyűjtenék ahhoz, hogy meggyőzzem a szüleimet akkor lenne rá mostanában alkalom, hogy meg is csináltassam. Csak hát...ez a problémám.
SavvyDope Creative Commons License 2010.10.09 0 0 7714
Piercingezéshez keresek modelleket! Jelenleg tanfolyamra járok és a hétvégi gyakorlatokhoz szükségem van vállalkozó szellemű egyénekre. Az ékszer behelyezése teljesen ingyenes, egyedül a választott ékszert kell a modellnek megvásárolnia. Maga a művelet teljesen steril helyen történik , profi szakemberek felügyelete mellett!
Amit vállalok: szemöldök, ajak, nyelv, fül, orr, köldök.
Amennyiben érdekelne a dolog, és bármi kérdésed lenne, kérlek jelezz a savvydope (kukac) gmail.com címre!
Carlos84 Creative Commons License 2010.10.05 0 0 7713
Hellóka! Mai nappal már nekem is meg lett a pc. Semmi gáz nem volt a lidokainozás az nem volt kellemes meg utána mert zsibbadt az egész szám. Lassan már négy órája, h meg van még nem tudok semmi jót mondani mozgatom, de enni még csak levest ettem, ahogy érzem az nyelvem alja érzékenyebb. Talán ennyi, majd még írok, h alakul, de más is írjon. Csáó mindenkinek
Carlos84 Creative Commons License 2010.10.04 0 0 7712
Hellóka mindenkinek holnap megyek szúratni, már alig várom mégsem kell várnom még 1 hetet úgy jött ki, h két napig szabin leszek, talán Péntekre már nem lesz gáz. Már a bökéstől nem parázok hanem inkább a nyelv dagadástól remélem kibírható lesz.
honny19 Creative Commons License 2010.10.03 0 0 7711
hali.....
azt akarom megtudni h kb mennyi idő mire elmulik ez a gennyesség és az a lepedék a nyelvemről....mert már 14-én csináltattam és még mindig lepedékes és genyes is egy kicsit....:Sez még normális?...remélem nem kell kivennem:(....előre is köszönöm a válaszokat:)
Carlos84 Creative Commons License 2010.09.28 0 0 7710
Köszi a választ! Szerintem is így van különben amit az ember nagyon akar azt úgy is kibírja és meg valósítja. A Pierszer meg van már remélem hamar elmegy ez a két hét mert várom már, h milyen érzés.
Előzmény: Loolooka (7709)
Loolooka Creative Commons License 2010.09.27 0 0 7709
attól ne tarts,h nem szokod meg..biztos vagyok benne,h megszokod..találj egy megfelelő piercingest,h ki a jó a szakmában és nem lesz para.
sztem ez hülyeség,h lehet hallani,h átszúrják,legalábbis én nem hallottam én észre se vettem,h átszúrta..akkor vettem észre,h kész van mikor már csavarta rá a golyót.
a nyelv pc meg az orr pc tartozik a legkevésbé fájdalmas szúrások közé v hogy mondjam,szal érted :D
a nyelv piercigben egyedül a szúrás utáni gyógyulás a legkellemetlenebb az meg csak pár nap,ha nagyon akarja az ember simán ki lehet bírni :)
Előzmény: Carlos84 (7708)
Carlos84 Creative Commons License 2010.09.27 0 0 7708
Sziasztok! Már kb 1 hete olvasgatom a fórumot, h tapasztalatokat gyűjtsek és már úgy érzem elég sokat olvastam. Ha minden jól megy két hét múlva ilyenkor már én is nypc tulajdonos leszek kicsit várom már, h milyen érzés. Félni nem hiszem, h félnék mert van tetoválásom is meg pc is. Inkább tartok attol, h nem tudom, majd meg szokni, de nem fogom feladni. Meg olvastam valahol, h lehet hallani ahogy a tűt át szúrják nem tudom ez mennyire lehet igaz. Remélem tudtok megnyugtató válaszokat adni, előre is köszi.
Loolooka Creative Commons License 2010.09.27 0 0 7707
Köszönöm a válaszodat,én is vmi hasonló válaszra gondoltam.mindenesetre ez megnyugtató :)
Előzmény: tramcrash (7706)
tramcrash Creative Commons License 2010.09.27 0 0 7706
Jó tanács, amíg nem gyógyult meg a nyelvpiercing, ajánlatos kerülni a tejtermékeket!

Nekem gyakran marad a betegségek után makacs száraz köhögésem, és tényleg előfordul, hogy még a nyelvem is fáj, annyira köhögök, de nekem korábban is fájt (pc előtt), és szerintem ez azért van, mert a nyelv, mint izom is összehúzódik, mikor köhögünk, hogy minél szabadabbá váljon a légút és kapjunk levegőt.. én úgy gondolom ez amolyan izomlázféle, és ugyanúgy el is múlik..
Előzmény: Loolooka (7705)
Loolooka Creative Commons License 2010.09.26 0 0 7705
1-2 kérdésre válaszolok amit mostanában tettek fel(meg amennyit elolvastam:D),remélem megnyugtatóak a válaszok.
Vivuss: az fehér bigyó normális,nekem is volt..de egy idő után eltűnik :)
honny: az,h genyes az teljesen normális,az öblögetést ne hagyd abba..szépen lassan már észre se veszed,h van a nyelvedben egy pc :)
Ban Diii: sportnál nem hiszem,h zavarna.. először a kajánál,beszédnél zavarni fog,fura lesz..mondjuk engem személy szerint nem zavart beszédnél..bnőm volt az,aki sok ideig pösze volt,de aztán elkezdett normálisan beszélni :D kajánál nekem meg az elején mindig az volt,h ráharaptam a golyóra,ami csak a fogamnak volt kellemetlen,de már megszoktam,h van egy nyelv pc-m,néha meg is feledkezem róla.:)

nah most ez lehet elég fura kérdés lesz,de tudnom kell,h ezzel egyedül vagyok vagy sem.
nekem lassan már 2 éve h megvan a piercingem és semmi baj nincs vele,már teljesen hozzám nőtt úgymond :D 1 baj van,de az visszatérő..ha ilyen köhögős betegségem van,szal sokszor köhögök akkor utána meg közben fáj a nyelvem és elég kellemetlen tud lenni.elmúlik a betegség és utána rá pár napra a nyelv fájdalom is.kérdés az,h ez másnál is így szokott lenni?
amúgy ezt leszámítva semmi baj nincs vele,tényleg már szinte a testrészem,nem szabadulnék meg tőle.előre is köszi,aki válaszol :)
Csilluuu Creative Commons License 2010.09.20 0 0 7704
Szia. Nekem több, mint egy hónapja van benn a piercing, és kb 1 hét után nekem is elkezdett gennyesedni...teljesen sárga volt a nyelvem, és a lyukból is genny jött ki.
És így volt 2-3 hétig, azután elmúlt, úgy ahogy. Talán még most sem teljesen okés, de már nem vészes. Sós vízzel öblögettem csak, azt ajánlották, és öblögetés után tényleg jobb volt.



Amúgy látom, nem csak engem zavar, hogy a piercingem körül keményebb a nyelvem, és dagadtabb. Viszont akkor nem vagyok egyedül vele. Kicsit megnyugtató.
De ettől függetlenül érdekelne, hogy kb mikor múlik már el?
Előzmény: honny19 (7702)
Vivuss94 Creative Commons License 2010.09.19 0 0 7703
Sziasztok! Nekem a következő lenne a problémám. 3 hete van meg a piercingem,és nincs feldagadva, viszont a piercing körül kicsit kemény és kicsit dagat,és nő rajta ien fehér bigyó :S ami nem fáj ha letépem meg semmi,de mégis aggaszt,hogy mi lehet. és egy kicsit nagy a lyuk,az miért van? előre is köszi a válaszokat. :)
honny19 Creative Commons License 2010.09.18 0 0 7702
Sziasztok.
Nekem keden lett nyelv pc-m és zt szeretném kérdezni h normális e h most gennyes.És hogy elmulik-e vagy csinálnom kéne vele valamit.A szabályokat betartottam(nem etem tejterméket nem cigiztem és alkoholt sem fogyasztottam.)és minden nap minimum 5 ször öblögetek plogosollal.kzgyek el aggódni vagy ez természetes.Kérlek segitsetek.Előre is köszönöm.
Ban^_-Diii Creative Commons License 2010.09.17 0 0 7701
hy!
én is szeretnék egy nyelv piercinget csak annyit akartam kérdezni, h sportolásnál, kajálásnál és esetleg beszéd közben mennyire zavarhat és mennyi ideig érzékeny kb?
hallottam a szilikonosról is meg az orvosi fémről is, de számít ez vmit?
mit tudsz tanácsolni?
előre is köcc, pux!!
Viky0123 Creative Commons License 2010.09.03 0 0 7700
Ma fáj a piercingem, és nem tudom, miért :S Főleg evés közben.. :S A felső golyónál kicsit piros is, és gennyezik. :S
Vivuss94 Creative Commons License 2010.08.30 0 0 7699
uupsz téénleg :$ nemis néztem az időt,csak olvasgattam,és válaszoltam :D :S
Előzmény: gemini1 (7697)
szofee26 Creative Commons License 2010.08.30 0 0 7698
halihóó:D
17 napja van piercingem és nagyon jóóó : D
imádom (L) csókolózás nagyon megy, gratuláltak érte : D és nem mellékes hogy nem unatkozok ha sétálok hazafelé : D van mivel játszani : )
vészes, hogy most kezdődik a suli, és remélem nem veszik észre a tanárok. attól félek, hogy elunom magam és öntudatlanul elkezdem a fogamhoz rakosgatni, aminek ugye hangja van és belefeledkezem : S
remélem mindenki gyógyulgat : D én eddig csak jót tudok mondani róla : D puszi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!