Keresés

Részletes keresés

boybreastboy8589 Creative Commons License 2017.12.10 0 1 11791

Tisztelt topiktársak! Először is szeretném előre jelezni nektek, hogy ezt a topikot a párommal közösen fogjuk vezetni, vagyis mindketten osztunk majd meg történeteket.

Ő 28 éves, míg én 32 vagyok! Ismertségünk jóval régebbre nyúlik vissza, mint a kapcsolatunk. Az előbbi még csak folyosói ismerettség volt, hisz először akkor találkoztunk, amikor ő 6-os volt, míg én 9-es. Általános iskola és gimnázium volt egybe, ahova jártunk.

 

Mindketten várni fogjuk minden topiktárstól a pozitív és a negatív kritikákat is. Ahogyan persze a javaslatokat, hogy miként lehet élvezhetőbbé tenni a történeteinket!

 

Üdv: Feri (és Marci)

Norbi196002 Creative Commons License 2017.12.09 0 4 11790

Ez vonatkozik:

Omsifan1225 (#11652) és Rudika007 (#11651) és AkaMori (#11650) és bboy95 (#11649) és Zsibaaaa (#11648) és tesztoszteron_cunami (#11647) és dzidze (#11646) és GamboJacke (#11632) és dzidze (#11630) ezen személyek hozzászólására és felajánlására is!

Előzmény: Norbi196002 (11789)
Norbi196002 Creative Commons License 2017.12.09 0 4 11789

Silbrace

Egy 19 évestől már elvárható lenne, hogy értelmezzen egy 3 szavas topik címet!

Ez a topik ugyanis nem azért indult, hogy ezen párkeresést alkalmazzanak egyesek, hanem azért, hogy a homoszex élményeiket osszák meg egymással!

Előzmény: Silbrace (11654)


Norbi196002 Creative Commons License 2017.12.09 0 4 11788

szegedi-gay

 

Ez nem partnerkereső topik!

Előzmény: Törölt nick (11661)
Norbi196002 Creative Commons License 2017.12.09 0 2 11787

Ez tudomásom szerint nem társkereső topik, így kéretik nem arra használni!

Előzmény: Hooker098 (11786)
Norbi196002 Creative Commons License 2017.12.09 0 0 11785

Én a történeteimet inkább a saját topikomban osztom meg, mert szinte mindegyik koleszos összefügg a sporttal is. És részben pedig a koleszon és a sporton is túl mutatnak!

 

Üdv: Norbi

Előzmény: Norbi196002 (11784)
Norbi196002 Creative Commons License 2017.12.05 0 0 11784

Bocsássatok meg, hogy ezt a történetet nem itt osztottam meg. Valójában az volt az első olyan történetem, ami szexel végződött. De az nem teljes egészében a kollégiumba játszódott, hanem bizony részben azon kívül kezdődött.

 

Felhívnám minden kedves fórumtársnak, aki ide ír, hogyha van olyan sztorija, ami homo sztori, de nem kötődik egyáltalán a koleszhoz, vagy csak részben kötődik hozzá, akkor akár az én topikomban (is) megoszthatja, mert az nem kizárólag sportot érinthet, hanem azon túl, vagyis azon kívül történő meleg kalandokat is.

Előzmény: Norbi196002 (11782)
Norbi196002 Creative Commons License 2017.12.02 0 2 11783

Annyi az előbbi ill. ehhez a történethez (is) hozzátartozik, hogy Endre utolsó éves volt, míg én másodéves, szóval bő két év volt közöttünk.

 

Bő 2 héttel később került sor a következő aktusra, amelyre Bélus és köztem került sor! Úgy indult, hogy a fiú nem számított arra, hogy én olyan korán visszatérek koleszba, hisz a kosáredzésem valamivel tovább szokott tartani, de az edzőnek el kellett menjen, így korábban véget ért az edzés, és így a kollégiumba is előbb értem vissza! Béla az íróasztalnál ült, és teljesen bele volt merülve a tanulásba. De, mivel már napok óta panaszkodott, hogy nagyon fáj a dereka, háta, így elkezdtem őt masszírozni. Próbáltam úgy mozogni, hogy lehetőleg akkor se lásson meg, amikor feláll az asztaltól, ami néhány perccel később megtörtént. Ekkor ledobta a pólóját és hasra vágta magát az ágyon, hogy folytassam a masszírozást. A szőrtől pelyhedző szép hátát masszíroztam tovább a homályba, de egyre nehezebben tudtam ellenállni neki. Masszírozás közben fogtam magam és elkezdtem csókolgatni a hátát, amire persze rögtön megakart fordulni, de mivel úgy masszíroztam, hogy a teste apró túlzással a lábaim között volt (nem félreérteni a dolgot), így persze nem tudott mindaddig megfordulni, míg le nem másztam róla. Amihez hozzátartozik, hogy a srác 8 cm magasabb és 11 kg-val volt több nálam, ahogy az is, hogy már akkor elkezdett a farkam merevedni, amikor még masszíroztam őt. Ahogy megfordult Bélus és ajkaink csókban egyesültek, a kezemmel pedig elkezdtem az erősen szőrösödő farkát izgatni, miközben a számmal már nem csak a száját, hanem a nyakát, a mellkakasát csókolgattam, ahol csak értem őt. Ezzel haladtam egyre lejjebb, míg nem elértem a heréit, amit harapdáltam, nyalogattam, amely közben továbbra is kezem segítségével izgattam az egyre merevedő farkincájával, amit aztán bekaptam és elkezdtem először lassan, majd egyre gyorsabban szopni. Minél nagyobb tempóval szoptam, annál nagyobb tempóval szoptam, annál hangosabban nyögdicsélt az édes. Eközben az én péniszem is (ami szintén már jóval szőrösebb volt, mint a nagyjából 2 évvel korábbi orális aktusnál volt) is egyre jobban merevedett, amit fétises módszerrel izgatott is rendesen a partnerem is. Isteni érzés volt. Ennek is volt köszönhető az, hogy szinte teljesen egyszerre élveztünk el mindketten. Aztán 69-be fordulva nyalogattuk egymásról le a spermát, majd a végén lezuhanyoztunk, ahol megint volt alkalma rá, hogy leszopjon enged a srác, amit ő nagyon helyesen meg is tett. Én pedig a szájába élveztem, majd ő úgy megcsókolt. Remek volt. A végén kimentünk a fürdőből, majd összebújva aludtunk el. Jó volt, hogy másnap megint egy fiú karjaiban ébredhettem.

 

Utóirat: Rólam érdemes tudni, hogy van egy bátyám, két nővérem, egy húgom is. Volt még egy öcsém is, aki sajnos már nem él. Mindenki hosszabb-rövidebb ideig sportolt. 

Előzmény: Norbi196002 (11782)
Norbi196002 Creative Commons License 2017.11.29 -2 3 11782

Az első említésre méltó koleszos történetem 15 éves koromban történt. Nem is akárhogy. Éppen zuhanyoztam, amikor Béla belépett. Ő 165/66, hosszú barna haj, barna szem, sportos testalkat, szexi segg és kívánni való kb. 16/6-os farok! Na szóval: Ő volt az egyik ideális fiú, akit már hosszú ideje néztem. Persze észrevettem a szemem sarkából többször is, hogy ő hasonlóan figyel engem. Na, de visszatérve ahhoz az estéhez! A fiú bejött utánam, majd felajánlotta, hogy megmossa a hátamat, amit megengedtem. Miközben az említett testrészemet mosta, megéreztem, hogy a másik kezével a seggemet simogatja. Először hátranyúltam és levettem a kezét a nemesebbik felemről. De mégis folytatta. Aztán másodjára, majd harmadjára is lekellet, hogy vegyem a kezét a seggemről. A harmadik után megfordultam. Éppen a tarkómat akarhatta megcsókolni, de én meg ebbe sikeresen belefordultam, így ahogy az ajkaink összefonódtak, heves csókolózásba kezdtünk. A kezeink is elindultak vándorútjaikon, hogy célba érhessenek a másik seggén ill. a heréinek a környékén. Egymás seggét ill. péniszét masszírozgattuk a kezünkkel, míg a csók pedig egyre hevesebb lett. A partnerem egyszer csak fogta magát és elindult lefele. Egyre lejjebb érték a csókjai a testemet, míg nem elérte  farkamat. De azon először tovább haladt, hisz még csak a heréimet nyalogatta, harapdálta. Aztán következett a péniszem, amit bekapott és elkezdett először óvatosan szopni. Ebből az óvatosságból egyre erősebb és hevesebb szopás lett. Istenien csinálta. Én pedig nyögtem az élvezettől, mint egy kis ringyó. Nem telt el oly sok idő és a spermám is megérkezett Bélus szájába, aki ugyan nehezen tudta, de egyszerre nyelte a gecit és szívta a faszomat. Aztán kimenve a fürdőből, már az ágyba folytatódott a dolog. Nagyon óvatosan kezdett tágítani, de ez az óvatossága csak addig tartott, míg ki nem tágultam annyira, hogy a farkával is tevékenykedni kezdhetett a seggembe, akkor kicsit bedurvult, de nem vészesen. Elég gyors volt a menet, majd kinyalt, aztán megcsókolt, ami után összebújva aludtunk el. Ez egy pénteki nap sztorija volt. Én szombaton úgy hajnal háromnegyed 6-kor ébredtem fel. Nagyon jó volt érezni Béla testének melegét az én testem mellett. Emlékeztem az előző este minden egyes másodpercére, de éreztem is kicsit annak utóhatását. De mégis arra vágytam, hogy mielőbb megismétlődjön. Ez meg is történt. De erről majd a következő részben mesélek!

Előzmény: Norbi196002 (11781)
Norbi196002 Creative Commons License 2017.11.29 0 0 11781

Sziasztok! Én februárban leszek 58 éves. Több történetem is van, ami a koleszt érinti, amit itt folyamatában meg is fogok osztani!

 

De ajánlok egy másik topikot is, ami viszont a sporttal és a sporttáborokban történt esetleges hasonló eseményeket illeti.

Homoság a sportban és azon túl a címe a topiknak. (A link a cím alatt található)

Nagymarosi Endre 11.14 Creative Commons License 2017.11.27 0 5 11780

Egy kis kedvcsináló!

 

Én 1987-ben kerültem be egy vidéki 8 évfolyamos gimnáziumba, majd 1 évvel később bekerültem a kollégiumba. Aztán már 8. osztályos voltam, amikor kezdtem tisztába kerülni a másságommal. Nekem majdnem 1 év kellett, hogy elfogadjam magam. Aztán rájöttem, hogy nagyon tetszik nekem az egyik szobatársam, Karcsi. A fiú 165 cm magas, 60 kg súlyú, középhosszú göndör fekete haj, barna szem. Sportos testalkat, gyönyörű (jól foghatónak tűnő) kerek segg. Minél inkább telt az idő, annál inkább tudtam, hogy ez nem egyszerű vonzalom, hanem szerelem. Jóban voltunk a fiúval, de sokáig nem mertem nyíltan elmondani neki, hogy mit érzek iránta, viszont megpróbáltam felhívni a figyelmét magamra. Eközben pedig amennyire csak tudtam, figyeltem a viselkedését. Egyre inkább feltűnt, hogy ő is érez valaki iránt ilyesmit, de sajnos nem irántam, hanem a másik szobatársunk, vagyis Patrik iránt. Egyre féltékenyebb lettem ezért rá. Érdemes tudni, hogy mindenki arról beszélt, hogy Patrik és Irén kapcsolata kamu és a lány csak védi a szobatársamat, aki valójában meleg. Már másodévesek (mai számozás értelmében 10. osztályosok) voltunk, amikor az egyik csütörtök délután Karcsi elhívott egy kávézóba, Felcsillant persze a vágy, hogy talán rosszul láttam, és mégiscsak van nála esélyem. De sajnos nem így lett! Ott elmondta azt, amit én már régen sejtettem-észrevettem. Persze ezt először nem kötöttem az orrára. Bevallom, hogy nagyon megsajnáltam, mert láttam rajta, hogy szenved az érzései miatt. Szívem szerint úgy átöleltem és megcsókoltam volna, hogy megvigasztaljam őt, de nem tehettem, mert nem akartam, hogy megtudja, hogy mit érzek iránta, hogy nehogy zavarba hozzam vagy kellemetlenül érezze magát emiatt. Anélkül is eléggé furcsa volt a helyzet, hisz általában azért egy ilyen dolgot egy fiú, nem egy másik fiúval oszt meg először, hanem inkább egy lánnyal. Szóval úgy éreztem, hogy tettekkel nem mutathatom ki az érzéseimet, de mégis valahogy meg kell, hogy nyugtassam őt. Úgy láttam, hogy ez sikerült is.

 

Na de innen már egy másik történet!

 

Amennyiben valaki kíváncsi a folytatásra, az írjon emailt és ott megkapja!

Előzmény: Nagymarosi Endre 11.14 (11779)
Nagymarosi Endre 11.14 Creative Commons License 2017.11.24 -1 0 11779

Amennyiben valaki provokatív ajánlatokat tesz, azzal minden (esetleges) levelezést meg fogok szakítani. Én nem azért ajánlom fel a történetem megosztását, hogy bárki, bármilyet ajánlatokat tegyen nekem azok alapján. A történeteim privátban való megosztását csakis azért vállalom fel, mert úgy érzem, hogy azok korosztálytól függetlenül is tanulságosak lehetnek mindenkinek!

 

Üdv: Endre

Előzmény: Nagymarosi Endre 11.14 (11775)
Nagymarosi Endre 11.14 Creative Commons License 2017.11.24 0 0 11778

Jó lenne, hogyha folytatnád a történetedet! Nagyon izgalmasan alakul!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11758)
Nagymarosi Endre 11.14 Creative Commons License 2017.11.24 0 0 11777

Megértem a szép élményt! Folytatást mikor külditek be?

Ha gondoljátok, akkor írhattok privibe és ott én is küldök nektek történetet!

Előzmény: Edward28 (11766)
Nagymarosi Endre 11.14 Creative Commons License 2017.11.24 0 0 11776

Jó lenne, hogyha folytatnád a történetedet!

Előzmény: Mike9 (11771)
Nagymarosi Endre 11.14 Creative Commons License 2017.11.24 -2 0 11775

Sziasztok! Én a 40-es éveim elején járó férfi vagyok! Nekem van koleszos történetem. Ráadásul nem is egyszerű időszakban és körben zajlik. Legyen annyi elég, hogy lényegében egy szerelmi háromszögről szól, amelyben nekem is nagyon nagy szerepem volt. Ráadásul már a kollégiumi éveim vége felé egy negyedik fiú is bekerült a képbe.

 

Aki a részletekre kíváncsi, az írjon emailt. Ott szívesen elmesélem!

 

Üdvözlök minden fórumozót:

Endre (41)

Love is Love Creative Commons License 2017.11.23 0 0 11774

Persze hogy érdekel a többi rész is.

 

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11758)
Mike9 Creative Commons License 2017.11.22 0 0 11773

A történetemet majd hétvégén folytatom!

Előzmény: PAndris67 (11772)
PAndris67 Creative Commons License 2017.11.18 -2 0 11772

Bárki írhat emailt, aki kíváncsi a homoszex történeteimre, de itt nem osztom meg, mert ezek nem kollégiumi, vagyis nem ilyen jellegű kollégiumi, mint amit a topik elindítója felvetett.

Mike9 Creative Commons License 2017.11.12 0 6 11771

Nagyjából 1,5 hónappal az előző események után történtek újabb események Gergő és köztem. Az volt a dolog lényege, hogy megkért a fiú arra, hogy masszírozzam őt meg. Amikor hozzáértem és elkezdtem őt masszírozni - egyből megerősödtek a vágyaim, amit néhány percig még elnyomtam magamban. Aztán, amikor azt tapasztaltam, hogy a fiú elaludt, akkor elkezdtem a hátát simogatni ill. csókolgatni. Erre ő elég hamar felébredt, majd megfordult, és ahogy ajkaink összefonódtak, nagyon hevesen csókolózni kezdtünk. Abban a pillanatban boldog voltam. A csók nagyon hosszú volt. Közben a kezeinket sem hagytuk pihenni. Ő a fenekemet markolászta, míg én a heréivel és a péniszével cselekedtem így. Az pedig egyre izgatóbban merevedett, ami pedig engem csigázott egyre jobban fel, míg nem a számba véve elkezdtem élvezettel szopni. Nagyon jól esett ez! Nem is kellett sok és a számba élvezett Gergő! Én meg csak nyeltem és nyeltem, mint ahogy a kacsa szokta a nokedlit. Ízlelgetni nem volt túl sok időm, de azért amennyire tehettem még is alkalmat kerítettem arra is. Nem volt túlzottan meleg. Sósabb volt, mint korábban. Enyhe mentolos beütéssel. Talán ettől is volt a korábbiaknál is finomabb. Aztán pedig a tőle korábban tapasztalt óvatossággal maga alá utasított (én meg engedelmeskedtem) és megdugott. Nem volt durva, de mégis rámenősebb volt, mint az előző aktusnál. Amikor ugyanis már a belsőtágítás megkezdésekor kissé befeszültem, akkor ő lassítás helyett begyorsított. De mára már ezt sem bánom! Nem is fájt a dolog. Lehet, hogy azért mert közben belém is élvezett. Remek volt.

 

Az anál figyelmes részeit nem részletezem újból. Legyen annyi elég, hogy szinte végig óvatos volt velem. A fentebb leírt egyetlen egy óvatlan pillanatban sem durva volt, csak rámenősebb.

 

Bár nagyon szerettem őt! De mára már tudom, hogy az az érzés a szerelemtől olyan messzeségben volt mint, amilyen távolságra Jeruzsálem van Makótól! (Már, ha értitek az összehasonlítást!)

 

De a koleszos történetünk itt még nem ért véget!

Előzmény: Mike9 (11756)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.11.11 0 0 11770

ha nem értetted akkor semmi,  írásaid alapján úgy véltem, hogy egyéb platformon mattioner néven szerepelsz de akkor nem

 

Nekem csak ez az felhasználói nevem van, szóval nem én vagyok az, akire gondolsz!

Előzmény: Ban Zoltán (11769)
Ban Zoltán Creative Commons License 2017.11.11 0 0 11769

ha nem értetted akkor semmi,  írásaid alapján úgy véltem, hogy egyéb platformon mattioner néven szerepelsz de akkor nem

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11767)
Mike9 Creative Commons License 2017.11.10 0 1 11768

Miután újra és újra megnyitom és elolvasom a saját topikomban, mindig elbizonytalanodok, hogy itt folytassam a történetemet.

De végül úgy döntöttem, hogy (vélhetően) holnap folytatom az ittenieket!

Előzmény: Mike9 (11763)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.11.09 0 0 11767

Kicsoda lennék én? Ezt részletezhetnéd, mert nem értem!

 

Már, ha nekem szólt a megjegyzésed!

Előzmény: Ban Zoltán (11764)
Edward28 Creative Commons License 2017.11.07 0 11 11766

Sziasztok! Szeretnénk leírni mi történt velünk középsuliban, Edward és Matyi. Ezt a bejegyzést Edward írta meg. 

Azzal a szándékkal osztjuk meg a történetünket, hogy ha valaki esetleg kamasz és aggódik, hogy mi is történik vele, akkor hátha sikerül könnyebben megemésztenie az eseményeket. 

 

Edward

 

A középsulit a közeli kisvárosban jártam ki, hogy ne legyek bejárós, mert csak két átszállással tudtam volna csak bejárni így kollégista is lettem már az első évtől kezdve. A ki volt kollégista az tudja, hogy a zuhanyzáskor vannak szégyenlősebb srácok és kevésbé. Eleinte én is szégyenlős voltam mert azt hittem hogy nekem nagyon kicsi van, de az első időkben rájöttem hogy ez egyáltalán nem igaz, természetesen volt akinek nagyobb és kisebb volt nyugalmi állapotban mint az enyém. Mikor elsős voltam, volt egy végzős srác akit Lakatos Vinetunak becéztek, mert tényleg hatalmas farka volt. Középsulisként hamar lett barátnőm, csók tapi, és hasonlók de tovább nem jutottam a lányok terén. Elsősként kezdtem el kosárlabda edzésre jártam, barátkoztam össze Matyival aki velem párhuzamos osztályba járt a középsuliban. A kosárlabda edzések utána zuhanyzás öltözés már kicsit túlfűtött volt, csapdostuk egymást vizes törölközővel, rácsaptunk egymás vizes fenekére zuhanyzás közben, sokat ökörködtünk. Volt hogy álló farokkal zuhanyzott pár srác, őket kiröhögtük, de mikor nekem is felállt a forró zuhany alatt akkor már nem volt vicces :). Lényegében ehhez hasonló dolgok játszódtak le 4 éven keresztül az edzések után. 

 

Matyi és én. (Edward )

11. korunkban Matyival megbeszéltük hogy edzés után még ott maradunk edzeni a terembe, vagy lemegyünk a suli konditermébe, a tanár megengedte csak a kulcsokat kellett leadni a portán, szóval jó fej volt. Hívtunk másokat is de nem voltak vevők, megy a buszom, tanulnom kell stb. Szóval ketten maradtunk. Egyik edzés után együtt zuhanyoztunk, láttam hogy Matyi farka áll, és elég sokat matat a farkánál a vízsugár alatt, nekem sem kellett sok én is hasonlóan simogatni kezdtem a farkam. -Kiverjük? Kérdeztem Matyit. -Felőlem! Válaszolta. Így a zuhany alatt mindketten élvezésik vertük a farkunkat. Utána egyikőnk sem szólt erről semmit úgy tettünk mintha nem történt volna semmi. Pár hét múlva ismét Matyi hozta fel hogy verjük ki a zuhany alatt. Belementem. Aztán ezek a közös hokik kezdtek rendszeresek lenni, de nem beszéltük róla. Tavasz környékén beszéltünk erről először Matyival hogy tulajdonképpen mi mit is csinálunk most. Lényegében megbeszéltük hogy a koliba nincs nyugodt hely ahol kiverhetnénk, így itt a legalkalmasabb, hogy ne wc-ben kelljen 3 perc alatt elvégezni a dolgot. Nincs ebben semmi rossz, hogy egymás előtt, nem vagyunk melegek stb. Ekkor jött fel a téma hogy akár egymásnak is kiverhetnénk, hogy jobb legyen. Megegyeztünk hogy egyszer kipróbáljuk aztán meglátjuk. Aznap felmentünk az öltözőbe, leültünk a padra letoltuk gatyát és keresztbe átnyúltunk egymás farkát kiverni. Hát nem kell sok egyikünknek sem hogy elévezzünk, furcsa volt a másik spermája a kezünkön, de nagyon spriccelve élveztünk. Így elkezdtük egymásnak kiverni zuhanyzóban tusfürdővel hogy jobban csússzon, aztán belejöttünk már pár perc alatt élveztünk el. 12.-ben hasonlóan lejártunk kosárlabda után a kondiba és maradtunk csak ketten. Mindkettőnknek volt barátnője, de egyikünk sem vesztette el még a szüzességét, már nagyon kanosak voltunk egy igazi szeretkezésre. Egyik alkalommal mikor egymásnak vertük Matyi lehajolt és bekapta a farkam, lefagytam... de élvezetes volt, elkezdett szopni, a szájába élveztem. Nem szóltam semmit sem, hasonlóan is leszoptam őt, számba élvezett. Erről sem beszéltünk egy jó darabig, majd megegyeztünk abba hogy ha nincs nő hát kielégítjük mi egymást. Így kezdtük el egymást szopni, de volt hogy egymás farkára élveztünk és még leszoptuk egymást. Szerencsére nem buktunk le soha, így ez a mi kis titkunk maradt. Matyinak körülmetélt farka van, nekem nem, mindkettőnk farka 17/5 körül van, nincs sok különbség, csak abban hogy nekem nagyobb a makkom. Érettségi után szinte nem is találkoztunk.

 

 

Volt még egy élményünk  a középiskola alatt. (Matyi$Edward) 

 

12-ben kosárlabda versenyre vittek minket Debrecenbe, úgy hogy ott is aludtunk az egyik koliban. Jó későn mentünk zuhanyozni, ketten voltunk a zuhanyzóban dumáltunk hogy szép Debrecen meg hogy mennyi esélyünk akármit is nyerni, szinte reflexszerűen matattunk a saját farkunk körül, így álló farokkal áztattuk magunkat a zuhany alatt, ekkor bejött még két srác, és zuhanyozni. Köszöntek aztán beálltak másik két zuhanyzóba. Arra lettünk figyelmesek, hogy az egyiknek szintén áll a farka, magas srác volt kb 15 cm farokkal, a másik srácnak nem láttuk a szerszámát. Mikor úgy úgy gondoltuk elég a pancsolásból, kiléptünk és elkezdtünk törölközni, ekkor láttuk hogy a másik srácnak is áll farka, mégpedig igen nagy volt neki kb 19 cm lehetett. (Sajnos a nevükre nem emlékszünk, de hogy érthetőbb legyen a történet a kisebb farkú legyen Zoli, a nagy farkú legyen Ricsi.) Mikor mentünk kifelé és köszöntünk, akkor Zoli odaszólt, hogy ha van kedvünk akkor menjünk fel a negyedik emeleti társalgóba ha van kedvünk dumálni. Mondtuk hogy holnap nekünk meccsünk lesz szóval pihenni akarunk. Ekkor Ricsi megszólalt egy két sör ezért belefér nem? Mondtuk, hogy nekünk nincs piánk. Nekik van szóval ha gondoljuk menjünk fel. Visszamentünk a szobába, ahol többiek még tomboltak szóval aludni nem nagyon lehetett, így úgy döntöttünk felmegyünk a negyedikre. A lépcsőházban megbeszéltük, hogy vajon mit akarhat a két srác, lehet hogy melegek és azért hívtak fel, azért sejtettük hogy nem csupa jó indulatból. Kicsit hezitáltunk, de meggyőztük egymást bármi is lesz mi nem vagyunk melegek, és ha lesz is valami az itt is marad a csajaink úgy sem tudják meg. Felmentünk a társalgóban nem volt senki, megbeszéltük várunk 5 percet aztán lelépünk vissza az a szobánkba, mentünk is lefelé lépcsőn, mikor szembe jött velünk Zoli és Ricsi. Valóban hoztak sört egy szatyorral és pálinkát is. Vissza felmentünk a társalgóba, elkezdtünk dumálni honnét jöttünk stb stb stb. Ők szakképzősök voltak már érettségi után, sztorizgattunk. Éjfél volt mikor már Ricsi mondta hogy menjünk be a szobájukba, mondtuk hogy okés. Kiderült hogy ők ketten laknak egy szobába. Bementünk ittunk még egy sört közbe a szex lett téma, kis szűz még stb, majd Zoli a leptopon berakott egy pornót, elkezdtük nézni mind a négyen néma csendben, majd Ricsi elkezdett matatni nadrágjában. Nem sok kellett és mindenki a nadrágjában markolászta a pöcsét. Matyi mondta, hogy bocs srácok de én tele vagyok kimegyek a wc-re, aztán kimentünk pisiltunk , ekkor már oldott volt a hangulat, Ricsinek leállva is nagy vaskor farka volt. Visszamentünk ekkor már szinte kihalt volt a koli, tovább néztük a pornót, nadrágot gatyát levettük, csak a póló maradt rajtunk, és vertük a pornóra. Zoli kérdezte hogy a szopással hogyan állunk? Elmondtuk hogy már szoptuk egymást, azt mondta a két fiú ha mi leszopjuk egymást akkor ők is, így felváltva szoptuk egymást egy kicsit, majd Ricsi leszopta Zolit, aztán fordítva. Zoli megkérdezte hogy őket is leszopnánk-e egy kicsit. Mondtuk, hogy igen, de ha ti is minket. Na ekkor felállt a két srác, mi letérdeltünk és elkezdtük szopni őket. Matyi Ricsit, Edward Zolit, majd fordítva szoptuk a két srácot. Aztán ők is felváltva szoptak minket. Ricsi farka nagyon nagy volt alig bírtuk a szánkba tenni, de ilyen kőkemény farkat még láttunk. Zoli teljesen bekapta a farkunkat, akkor mélytorkoztak minket először. Aztán megbeszéltük, hogy most élvezésik szopjuk egymást. Edward Ricsit szopta élvezésig, Matyi pedig Zolit, aztán pedig fordítva élveztünk mi is két srác szájába. Mindkettőnknek hatalmas élmény volt. Aztán megbeszéltük hogy erről egy szót sem stb stb. Másnap rohadt fáradtak voltunk, de még egy éjszakát ott aludtunk, délután összetalálkoztunk Zolival és mondta ha van kedvünk akkor ma este is átjöhetünk. Átmentünk, és belecsaptunk a lecsóba, arra emlékszünk hogy mindenki szopott mindenkit, a végén pedig úgy élveztünk el, hogy egymás farkára élveztünk. Aztán egy zuhany, és ismét vissza mentünk szopni, szopatni. Egy felejthetetlen élmény volt.

 

Középiskola alatt ennyi történ velünk. Más egyetemre kerültünk, de ha lesz még időnk akkor leírjuk, hogy ott mi történt velünk, majd ismét hogyan találkoztunk.

Üdv Matyi és Edward.

vidéki férfi Creative Commons License 2017.11.07 0 0 11765

Köszönöm a felvilágosodást ! :)

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11762)
Ban Zoltán Creative Commons License 2017.11.06 0 0 11764

te lennél "mattioner" ,  kedves Máté ? :O

Mike9 Creative Commons License 2017.11.05 0 0 11763

Hosszú gondolkodás és mérlegelés után a folytatás mellett döntöttem! Remélem, hogy nem fogom megbánni!

Előzmény: Mike9 (11756)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.11.05 0 0 11762

Mielőtt a jelenlegi párommal összejöttem volna (aminek már 5,5 éve - előtte volt olyan partnerem, aki hozzám hasonlóan passzív volt (bár velem ellentétben nála ez nem párosult transzvesztitizmussal) ott nagyon sok múlik, hogy melyik mennyire kíváncsi és esetleg vágyik a másik szerepre. Én sem vele éltem át azt a két aktust, amikor jómagam voltam az aktív, mert eddigre már tudtam, hogy engem az a szerep egyáltalán nem vonz!

Előzmény: vidéki férfi (11761)
vidéki férfi Creative Commons License 2017.11.05 0 0 11761

Így már értem .Nem tudtam miként is megy a szerepek leosztása a homoszexuálisok között .Igaz még azt se tudom elképzelni mi van akkor ha két "passzív beállítottságú " ( mondjuk úgy : női ) kezd el egymással szimpatizálni !? 

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11760)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!