Keresés

Részletes keresés

mentholx Creative Commons License 2010.10.25 0 0 218
Gazdikereső mentett, nagyon kedves kislány cica

Szerető gazdit keres a képen látható utcáról mentett ivartalanított, oltott, chipes nagyon kedves kislány cica. Az emberekbe vetett hite az őt ért hányattatások ellenére is töretlen: nagyon barátságos, simulékony természetű, problémamentes. Kutya-macska-kisgyerek mellé is befogadható. Vágyik a saját gazdira, akiben nem kell többé csalódnia és akivel kölcsönösen nagyon szerethetik egymást.Bent van tartva, szobatiszta. Várja méltó gazdiját!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
macskamentők
mentholx Creative Commons License 2010.10.25 0 0 217
Gazdikereső mentett, fiatal helyes kislány cica Gazdikereső utcáról mentett, kb. 8 hónapos ivartalanított, oltott, chipes helyes kislány cica. Hányatott sorsú, üldözött cica volt, ezért kezdetben nagyon félt, ám érezve a biztonságot, szeretetet, már dorombol, bújik. Valakinek nagyon hálás, hűséges cicája lesz! Bent van tartva, szobatiszta, más cicával is jól kijön. Várja szerető, méltó gazdáját ez a jobb sorsra érdemes és nem mellesleg gyönyörűséges cica! 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) macskamentők

mentholx Creative Commons License 2010.10.25 0 0 216
Szerető gazdát keres Csilla, a bájos cica hölgy!

Nyakörvvel a nyakában kóborolt az utcán, az életveszélyben. Eredeti gazdája nem kereste, így új gazdája jelentkezését várjuk.
Csilla fiatal, gyönyörű fekete, nagyon kedves, bájos, dorombolós, problémamentes cica lány. Más cica, kisgyerek mellé is nyugodtan befogadható. Szobatiszta, bent van tartva. Ivartalanítva, chipezve keresi méltó, szerető gazdiját ez a jobb sorsra érdemes, árva kislány!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
macskamentők
Angelinah Creative Commons License 2010.09.25 0 0 215
NAGYON SÜRGŐS!
Egy hete a Budaörsi út legforgalmasabb szakaszánál találtam ezt a fekete-fehér apróságot, nagyon picire összegömbölyödve a járdaszélen; egyik szeme be volt gyulladva a portól, volt egy kis vágás az egyik lábán, kis sovány volt és koszos, rettegett mindentől, kétségbeesetten fújt ránk, mikor hazavittük egy sarokba menekült, enni sem mert.
Immunerősítős kezelésének vége, minikandúr már teljesen jól van, és a világ legaranyosabb macskababája. A gyulladt szeme és a sérült lába szépen meggyógyult, estére még elfárad néha és csipás (állítólag kölyköknél ez általános), olyankor egy kis kenőcs rendberakja. Nagyon jól eszik (ettől aztán már kis gömbszerű), a száraztápot imádja, nem egy válogatós jószág. Első naptól ösztönösen használta az almot, nagyon magabiztosan, teljesen szobatiszta. Nyávogni nem tud, valószínűleg ez már így is marad: egy nagyon halk, nyikorgó hangot ad ki csak, azzal beszélget néha, ellenállhatatlanul cuki (sírni nem szokott). Féregtelenítve és bolhátlanítva lett, oltva nem, mert a fogai alapján (a szemfogakon kívül a többi még alig látszik) még nem valószínű, hogy van két hónapos.
Még mindig elég félénk, de már mostanra is rengeteget fejlődött: hangos zajoktól vagy hirtelen mozdulatoktól nagyon megijed, rögtön rohan és elrejtőzik, de hihetetlenül kedves, simogatásra azonnal bújni és dorombolni kezd, néha már dagasztani is próbál. Mindennel és bármivel órákig elszórakozik egyedül (végtelenül édesen ugrál és áll két lábra), és a többi általunk ismert állatkához képest meglepően finoman csinál mindent: ha kézzel játszunk vele, nem karmol és alig harapdál, nem rágcsál kábelt és nem élezi a körmeit a bútorokon. A nagy macskáinktól félt első napokban, most már ha találkoznak, kerülgeti őket és játszana velük.
Nagyon nagyon remélem, hogy valaki akarni fogja őt, megérdemelné hogy végre végleges helyre kerüljön, és és valakinek egy életre hűséges társa legyen.
Érdeklődni: kovacsstefania76@gmail.com - a szállítást megoldjuk.
mentholx Creative Commons License 2010.09.06 0 0 213
(ÖRÖKBEFOGADÁSI SZERZŐDÉSSEL FOGADHATÓK BE, BENTI TARTÁSRA!)

Gazdikereső tündéri és gyönyörű, pöttöm tesókák (1fiú,1lány)!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett (dobozban az utcára kitett és „ottfelejtett”), kb. 8 hetes, nagyon helyes testvérpár (1 fiú és 1 lány)!
Sokmindenen mehettek már keresztül, ők mégis bíznak, és kapaszkodnak az emberbe, az életbe. Gyönyörű párducfekete, nagyon szeretnivaló, helyes babák!
Szobatiszták, bent vannak tartva, más kutya/cica mellé is befogadhatóak. Parazitamentesítve, chipezve, oltási könyvvel fogadhatók örökbe, és az ivartalanításban is segítek.
Várják szerető, méltó leendő örökbefogadójukat együtt és külön-külön is!
06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) Macskamentők

mentholx Creative Commons License 2010.09.06 0 0 212
(ÖRÖKBEFOGADÁSI SZERZŐDÉSSEL FOGADHATÓK BE, BENTI TARTÁSRA!)

Gazdikereső fiatal, csupaszív kislány cica!

Lovardából mentettem a képen látható fiatal (1 év alatti), nagyon különleges mintázatú kislány cicát. Amikor meglátott, odarohant hozzám, és azt se tudta, hogyan tegye-vegye magát örömében. Hihetetlen nyugalommal tűrte a „becsomagolást” és a hazautat, pedig soha ilyesmit nem láthatott még életében – feltétel nélkül bízik az emberben. Problémamentes, nagyon hálás, embercentrikus bűbáj, akinek elég annyi a teljes boldogsághoz, ha hozzá szólnak, megsimogatják – ekkor hanyatt vágja magát, és dorombolva ölelget. Szobatiszta, bent van tartva, más cica, kutya, kisgyerek mellé is befogadható. Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve várja méltó gazdiját ez a nagyon kedves, jobb sorsra érdemes kislány! 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) Macskamentők


mentholx Creative Commons License 2010.09.06 0 0 211
(ÖRÖKBEFOGADÁSI SZERZŐDÉSSEL FOGADHATÓK ÖRÖKBE, BENTI TARTÁSRA!)

Gazdikereső gyönyörű, csupaszív fiatal kislány cica!

Szerető gazdit keres a képen látható utcáról mentett tüneményes, max. 8 hónapos, gyönyörű márvány szürke-fehér színű kislányka!
Az első pillanattól kezdve egy nagyon nyugodt, finom lelkű, dorombolós bűbáj: az eddigi hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben. Ha meglát, azonnal üdvözöl, és mindent beleadva dorombol– ekkor ölbe veszem, Ő átkarolja a nyakamat és belebújik a hajamba. Így vagyunk percekig, és ennél több neki nem is kell a boldogsághoz! Kisgyerek, más cica, kutya mellé is nyugodtan örökbefogadható. Bent van tartva, szobatiszta. Ivartalanítva, oltva, chipezve, parazitamentesítve várja szerető, méltó gazdiját ez a tüneményes, nagyon jó lelkű, jobb sorsra érdemes kislány!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
Macskamentők


Gazdikereső tündéri, gazdi-függő gyerek kiskandúr!

Szerető gazdit keres Pepi, a képen látható utcáról mentett, kb. 12 hetes, gyönyörűséges és tüneményes kiskandúr!.
Tündéri baba, az első pillanattól kezdve bújik, dorombol. Nagyon alkalmazkodó, problémamentes, játékos, szobatiszta kiskandúr, akinek legfőbb vágya, hogy a gazdi ölében ülhessen, őt mindenhova követhesse! Kisgyerek, más cica, kutya mellé is nyugodtan befogadható. Parazitamentesítve, 2x oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.
Várja szerető, méltó gazdiját ez a jobb sorsra érdemes drága kincs!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
Macskamentők

pettrsa Creative Commons License 2010.08.10 0 0 209
Sziasztok!Egy fehér alapon fekete foltos 10 hetes kisfiú cica gazdit keres.Szobatiszta,játékos,kutyákkal macskákkal egyaránt elvan.Talált cica akit befogadtunk.Sajnos nem tudjuk megtartani,mert a saját cicámmal nem jön ki jól.Remélem hamarosan gazdit sikerül találni,mert ha hamarosan nem akkor sajnos menhelyre kell mennie.Várom jelentkezésüket akiket komolyan érdekli.Megnézni telefonos egyeztetés után lehetséges bármikor.
Noncsika81 Creative Commons License 2010.08.09 0 0 208
Sziasztok!
Itt minden cica biztos gazdit talál?
mentholx Creative Commons License 2010.07.30 0 0 207
Gazdikereső mentett, fiatal helyes kislány cica
Gazdikereső utcáról mentett, kb. 8 hónapos ivartalanított, oltott, chipes helyes kislány cica.
Hányatott sorsú, üldözött cica volt, ezért kezdetben nagyon félt, ám érezve a biztonságot, szeretetet, már dorombol, bújik. Valakinek nagyon hálás, hűséges cicája lesz!
Bent van tartva, szobatiszta, más cicával is jól kijön.
Várja szerető, méltó gazdáját ez a jobb sorsra érdemes és nem mellesleg gyönyörűséges cica!

06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
macskamentők
mentholx Creative Commons License 2010.07.30 0 0 206
Gazdikereső mentett, nagyon kedves kislány cica
Szerető gazdit keres a képen látható utcáról mentett ivartalanított, oltott, chipes nagyon kedves kislány cica.
Az emberekbe vetett hite az őt ért hányattatások ellenére is töretlen: nagyon barátságos, simulékony természetű. Kutya-macska-kisgyerek mellé is befogadható. Vágyik a saját gazdira, akiben nem kell többé csalódnia és akivel kölcsönösen nagyon szerethetik egymást.Bent van tartva, szobatiszta. Várja méltó gazdiját.
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
macskamentők
mentholx Creative Commons License 2010.07.30 0 0 205
Gazdikereső mentett, 8 hetes tündéri tesók (2 fiú(cirmos és fekete), 2 lány (cirmos-fehér, cirmos)
Szerető gazdit keresnek a képen látható mentett, tündéri dorombológép, kb. 8-10 hetes tesókák együtt és külön-külön is (fekete kisfiú, cirmos-fehér kislány, cirmos fiú (elől), cirmos lány (hátul). Chipezve, ivartalanítva várják örökbefogadó gondos gazdijukat! Nagyon ember-centrikusak, játékosak, problémamentesek, bent vannak tartva, szobatiszták. Kutyával, macskával, kisgyerekkel is gond nélkül összeszoknának. Nagyon várják gazdijukat ezek a jobb sorsra érdemes drága babák! Budapestre való felhozataluk megoldható. mentholxx@gmail.com, 06305177925 macskamentők
mentholx Creative Commons License 2010.07.30 0 0 204
Gazdikereső mentett, tündéri vörös kandúr gyerek
Szerető gazdit keres Erik, a viking! Sintértelepről altatás elől mentettük 2 tesójával együtt Eriket, ezt a nagyon szép és helyes kb. 8 hetes kiskandúrt. Ivartalanítva, chipezve keres gazdit, bent van tartva, szobatiszta, kutya-macska-kisgyerek mellé is befogadható drágaság. Előélete "jóvoltából" még picit félénk, de ez hipp-hopp elmúlik, amint egy szerető gazdinál biztonságban érzi magát. Hihetetlen nagy játékgép, amit a képek is tanusítanak. Valakinek nagyon sok örömet fog okozni ez a baba! Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925, Bp. macskamentők


mentholx Creative Commons License 2010.07.30 0 0 203
Gazdikereső mentett, tündéri cirmos kislány baba
Szerető gazdit keres a képen látható sintértelepről, altatás elől mentett kb. 8-10 hetes kicsi lány! Hányatott előélete ellenére is egy tündér bűbáj virágszál, mennydörgésszerűen dorombol, bújik, ölelget, nagyon hálás a megmentésért és törődésért! Szobatiszta, problémamentes, mác cica mellé is befogadható drágaság. Chipezve, ivartalanítva, parazitamentesítve adjuk örökbe. Várja szerető gazdiját ez a jobb sorsra érdemes kicsi lány! (Ugyanilyen kandúr tesója is gazdira vár még, együtt is befogadhatók!) Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 Bp. macskamentők


mentholx Creative Commons License 2010.07.30 0 0 202
Gazdikereső mentett, tündéri kandúr baba
Szerető gazdit keres a képen látható sintértelepről, altatás elől mentett kb. 8-10 hetes kiskandúr! Hányatott előélete ellenére egy tündér bűbáj virágszál, mennydörgésszerűen dorombol, bújik, ölelget, nagyon hálás a megmentésért és törődésért. Szobatiszta, problémamentes, mác cica mellé is befogadható drágaság. Chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe. Várja szerető gazdiját ez a jobb sorsra érdemes kincs! (Ugyanilyen kislány tesója is gazdira vár még és együtt is befogadhatók!) Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 Bp. macskamentők


mentholx Creative Commons License 2010.07.30 0 0 201
Gazdikereső mentett, gyönyörű, hatalmas ezüst kandúr cica
Szerető gazdit keres Berci, a képen látható mentett, gyönyörű és hatalmas, fiatal, ezüst kandúr cica!
Előélete nem ismeretes, az utcán találtuk, de valószínűleg egykor gazdás cica lehetett. Sok mindenen mehetett keresztül, amire utal kezdeti félénksége. Az őt ért hányattatások ellenére mégis bízik az emberben: bújik, dorombol, égnek álló farkincával dörgölőzik, de türelemre van szüksége. Amint szerető gazdija odaadó gondoskodását megérzi, elillan majd a még megmaradt félénkség is, és remek, hűséges, nagyon hálás cicája lesz valakinek! Bent van tartva, szobatiszta. Ivartalanítva, chipezve adjuk örökbe. Várja szerető gazdiját ez a jobb sorsra érdemes gyönyörűség!
Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com Bp. macskamentők
mentholx Creative Commons License 2010.07.30 0 0 200
Gazdikereső mentett, tündéri kiskandúr
Szerető gazdit keres a képen látható kb. 8 hetes, tesójával együtt az utcáról mentett kiskandúr. Az elmondások alapján mamájuk kóbor cica volt, és megmérgezték, így ők magukra maradtak - így kerültek a gondozásunkba. Nagyon tündéri baba, bent van tartva, szobatiszta, játékos, más cica mellé is befogadható. Ivartalanítva, chipezve adjuk örökbe leendő szerető gazdijának. Időpontegyeztetés után megtekinthető. Nagyon várja sorsa jobbra fordulását! Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com Bp. macskamentők
mentholx Creative Commons License 2010.07.30 0 0 199
Gazdikereső mentett, 15 éves tüneményes vak cica
Szerető gazdit keres Saci, a képen látható sintértelepről mentett nagyon hányatott sorsú, 15 éves (ivartalanított), oltott, parazitamentesített, csodaszép, egészséges, kedves VAK lány cica.
Nagyon szomorú a története: gazdája meghalt, a rokonoknak pedig nem kellett, leadták hát a sintértelepre, ahol altatás várt volna rá. Szeme állítólag fejlődési rendellenesség miatt hiányzik; orvos látta, nem kell vele semmit csinálni. Vakságától eltekintve korát meghazudtolóan remek állapotban van, gyönyörű fényes a szőre, és egészséges (valaki nagyon jól tarthatta, szerethette...) A hendikepje ellenére prímán feltalálja magát, megtalálja az almot, edényt, boldogan tudja élni megszokott kis életét. Nagyon vár szerető, leendő gazdijára, megmentőjére, akiben nem csalódhat, és aki hátralevő életében sok boldogságot adna neki - ennek a szomorú, mégis bizakodó, és nagyon hálás, szeretni tudó, jobb sorsra érdemes cicahölgynek. Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
mentholx Creative Commons License 2010.07.30 0 0 198
Gazdikereső mentett, fiatal, tündéri és gyönyörű kislány cica!
Szerető gazdit keres a képen látható utcáról mentett, ivartalanított, chipes, fiatal, tüneményes kislány cica! Lakásban van tartva, szobatiszta, nyugodt, problémamentes, hányatott előélete ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben; dorombol, bújik, hálás minden jó szóért - tudatában van annak, hogy megmentették, és ő nagyon jó cica, nagyon szeretne mindenben megfelelni.Várja szerető befogadó gazdiját ez a bűbáj cicahölgy!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) macskamentők


mentholx Creative Commons License 2010.07.25 0 0 197
Szerető gazdit keres a képen látható mentett tüneményes, kb. 6 hetes hófehér, felemás szemű gyönyörű kiskandúr!Vidéken született egy egykor gazdás anyacica babájaként (a cica tulaja elköltözött, és a macskáját magára hagyta...). Igazi kis túlélő, aki nagyon hálás a törődésért: bújik, dorombol, nagyon ember-centrikus: egyszerűen el lehet olvadni tőle. Más cica, kutya mellé is befogadható problémamentes drágaság. Ivartalanítva, chipezve, oltva, parazitamentesítve adjuk örökbe.
Mint ahogy oly sok kék szemű fehér cica, ő is süket, de ettől ő még rengeteg szeretetet tud adni, teljes, boldog életet tud élni egy szerető gazdi benti cicájaként és észrevehetetlen lesz a kis "hendikepje". Szerető gazdiját keresi ez a jobb sorsra érdemes gyönyörű kincs! Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com Bp. Macskamentők
mentholx Creative Commons License 2010.07.25 0 0 196
Szerető gazdát keres a képen látható utcáról, tesójával együtt mentett kb. 10 hetes, oltott, chipes, parazitamentesített, ivartalanított, tüneményes kislány.
Bent van tartva, szobatiszta, kutya/macska/gyerek mellé is örökbe fogadható drágaság, aki már attól olvadozik, és bújik dorombolva, ha ránéz az ember.
Méltó, szerető gazdáját várja ez a jobb sorsra érdemes tüneményes baba! Tesója már gazdára talált.
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
macskamentő
mentholx Creative Commons License 2010.05.29 0 0 195
GAZDIKERESŐ MENTETTJEIM:

1./
Név: Idős cica
Fajta: Európai r.sz. (vagy Házi)
Kor: kb. 15
Ivar: nőstény (vszínűleg ivartalanított)
Szín: tricolor
Szőr hossza: rövid

Tartózkodása: Bp., XIII.ker.

Címsor/apróhirdetés tárgya, egyéb: Idős, helyes cica vár megmentőjére!

Leírás (csak hosszú van):

Egy egykori örökbefogadónk szólt, hogy lakik egy idős, magára maradt cica az épületükben, akinek szintén idős gazdái elfekvőbe kerültek. A rokonság hellyel-közzel, pár naponta-hetente elment hozzá és elé vetett valamit - az is száraz táp volt, amit fogak hijján szerencsétlen megrágni se tudott. Igy került hozzánk a tizenpár éves, sovány, megtört, szomorú - valószínűleg ivartalanított - kislány cica. Napokig csak feküdt a boxban, amiben hoztuk, semmire nem reagálva, apatikusan, majd végre elkezdett enni, és ami a legnagyobb öröm volt számunkra: halkan, de határozottan érezhetően dorombolni. Öreg, gyenge, fogatlan, valószínűleg rossz a látása, hallása, szaglása, de ő még élni szeretne, valakinek a cicája lenni. Mi pedig szeretnénk Neki megmutatni, hogy még lehet boldog cica!
Most rehabilitáljuk, erősítjük, tehát egyelőre csak olyan gazda jelentkezését várjuk, aki így, ebben az állapotában is hajlandó befogadni Őt és megfelelően gondját viselni, nagyon szeretni.
Lehet, hogy 1-2 hónapja van hátra, az is lehet, hogy 1-2 éve, de ha visszakapja a hitét és érzi, hogy fontos valakinek, egészen biztos, hogy nagyon boldog és elmondhatatlanul hálás cica lesz belőle. Rémültsége és csalódottsága ellenére már a legkisebb törődésért nagyon hálás.
Megmentőjére vár ez a nagyon helyes, szomorú cica.
Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) Macskamentők

http://gallery.site.hu/d/13420785-1/DSC07413paint.JPG
2./

Név: Cirmó
Fajta: Európai r.sz. (vagy Házi)
Kor: kb. 1 év
Ivar: ivartalanított kandúr
Szín: szürke cirmos
Szőr hossza: rövid

Tartózkodása: Bp., XIII.ker.

Címsor/apróhirdetés tárgya, egyéb: Gazdikereső fiatal, gyönyörű, kedves kandúr

Gazdit keres a képen látható utcáról mentett fiatal, gyönyörű cirmos, zöld szemű, ivartalanított, oltott, chipes kandúr cica.
Bent van tartva, szobatiszta, nem problémás, nagyon hálás, bújós, ember-centrikus tünemény.
Várja jobb sorsát, szerető leendő gazdáját ez a nagyon szép és kedves, jobb sorsra érdemes cica.
Info: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) Macskamentők

http://gallery.site.hu/d/13420861-1/DSC07429paint.JPG

3./

Fajta: házi
Kor: 6 hónap
Ivar: ivartalanított nőstény
Szín: fekete
szőr hossza: rövid
Tartózkodása: Bp., 13. ker.
Tárgy: Gazdikereső kb. fél éves mentett kislány cica

Leírás:
Gazdikereső utcáról mentett, kb. fél éves ivartalanított, oltott, chipes helyes kislány cica.
Hányatott sorsú, üldözött cica volt, ezért kezdetben nagyon félt, ám érezve a biztonságot, szeretetet, már dorombol, bújik. Valakinek nagyon hálás, hűséges cicája lesz! Bent van tartva, szobatiszta, más cicával is jól kijön.
Várja szerető, méltó gazdáját ez a jobb sorsra érdemes cica! 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
macskamentők

http://gallery.site.hu/d/13134896-1/nyugati_vad_lanypaint.JPG

4./

Név: Kefe
Fajta: Európai r.sz. (vagy Házi)
Kor: 8 hetes
Ivar: kandúr
Szín: cirmos-fehér
Szőr hossza: rövid

Tartózkodása: Bp., XVIII.ker.

Címsor/apróhirdetés tárgya, egyéb: Gazdikereső tündéri, mentett kiskandúr

Leírás:
Szerető gazdát keres a képen látható utcáról mentett kb. 8 hetes, oltott, chipes, parazitamentesített, (ivartalanítást is intézem), tüneményes kiskandúr.Bent van tartva, szobatiszta, kutya/macska/gyerek mellé is örökbefogadható drágaság, aki már attól olvadozik, és pörög körbe dorombolva, bújva, ha csak ránéz az ember.Méltó, szerető gazdáját várja ez a jobb sorsra érdemes tüneményes baba!Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)macskamentő

http://gallery.site.hu/d/13929234-1/DSC07626kefep3.JPG

5./

Név: tmezüst
Fajta: Európai r.sz. (vagy Házi)
Kor: 8 hetes
Ivar: kandúr
Szín: ezüst cirmos
Szőr hossza: rövid

Tartózkodása: Bp., XVIII.ker.

Címsor/apróhirdetés tárgya, egyéb: Gazdikereső tündéri, mentett ezüst kiskandúr

Leírás:
Szerető gazdát keres a képen látható utcáról, tesójával együtt mentett kb. 8 hetes, gyönyörű ezüst színű, oltott, chipes, parazitamentesített, (ivartalanítást is intézem), tüneményes kiskandúr.
Bent van tartva, szobatiszta, kutya/macska/gyerek mellé is örökbe fogadható drágaság, aki már attól olvadozik, és bújik dorombolva, ha ránéz az ember Méltó, szerető gazdáját várja ez a jobb sorsra érdemes tüneményes baba! Tesójával együtt is örökbe fogadható. Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.macskamentő

http://gallery.site.hu/d/13929550-1/DSC07662p.JPG

http://gallery.site.hu/d/13929889-1/DSC07581pp.JPG

6./
Név: MASZAT PANNA
Kép:7597kislány, 7581pp
Név: tmff
Fajta: Európai r.sz. (vagy Házi)
Kor: 8 hetes
Ivar: nőstény
Szín: fekete-fehér
Szőr hossza: rövid

Tartózkodása: Bp., XVIII.ker.

Címsor/apróhirdetés tárgya, egyéb: Gazdikereső tündéri, mentett kislány cica

Leírás: Gazdikereső 8 hetes tündéri kislány cica

Szerető gazdát keres a képen látható utcáról, tesójával együtt mentett kb. 8 hetes, oltott, chipes, parazitamentesített, (ivartalanítást is intézem), tüneményes kislány.
Bent van tartva, szobatiszta, kutya/macska/gyerek mellé is örökbe fogadható drágaság, aki már attól olvadozik, és bújik dorombolva, ha ránéz az ember.Méltó, szerető gazdáját várja ez a jobb sorsra érdemes tüneményes baba! Tesójával együtt is örökbe fogadható. Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)macskamentő

http://gallery.site.hu/d/13929907-1/DSC07597kislany.JPG

http://gallery.site.hu/d/13929910-1/DSC07581pp.JPG

7./

Név: agard1
Fajta: Európai r.sz. (vagy Házi)
Kor: 8 hetes
Ivar: nőstény
Szín: fehér
Szőr hossza: rövid

Tartózkodása: Bp., XXIII.ker.

Címsor/apróhirdetés tárgya, egyéb: Gazdikereső tündéri, fehér kislány cica

Leírás: Szerető gazdát keres a képen látható Agárdról, tesójával együtt mentett kb. 8 hetes, oltott, chipes, parazitamentesített, (ivartalanítást is intézem), tüneményes, fehér, felemás szemű kislány.
Bent van tartva, szobatiszta, kutya/macska/gyerek mellé is örökbe fogadható drágaság, aki már attól olvadozik, és bújik dorombolva, ha ránéz az ember.Méltó, szerető gazdáját várja ez a jobb sorsra érdemes helyes baba! Tesójával együtt is örökbe fogadható. Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) macskamentő

http://gallery.site.hu/d/13929924-1/S4302338.JPG

http://gallery.site.hu/d/13929931-2/DSCN3695.JPG

http://gallery.site.hu/d/13929942-2/DSCN3645.JPG

8./

Név: agard1
Fajta: Európai r.sz. (vagy Házi)
Kor: 8 hetes
Ivar: kandúr
Szín: fekete-fehér
Szőr hossza: rövid

Tartózkodása: Bp., XXIII.ker.

Címsor/apróhirdetés tárgya, egyéb: Gazdikereső mentett, helyes kislány kölyök cica
Leírás:Szerető gazdát keres a képen látható Agárdról, tesójával együtt mentett kb. 8 hetes, oltott, chipes, parazitamentesített, (ivartalanítást is intézem), helyes kislány.
Bent van tartva, szobatiszta, kutya/macska/gyerek mellé is örökbe fogadható drágaság, aki az őt ért hányattatások miatt még mimóza lelkű : )), de egy szerető gazdi mellett hamar meg fog bízni és nagyon szeretni. Méltó, szerető gazdáját várja ez a jobb sorsra érdemes baba! Tesójával együtt is örökbe fogadható. Érd.i: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) macskamentő

http://gallery.site.hu/d/13930043-1/S4302336.JPG
mentholx Creative Commons License 2010.04.25 0 0 194
Név: Szörcsi
Fajta: Európai r.sz. (vagy Házi)
Kor: 5 éves
Ivar: ivartalanított nőstény
Szín: barna cirmos-fehér
Szőr hossza: rövid

Tartózkodása: Bp., VII.ker.


Címsor/apróhirdetés tárgya, egyéb: Gazdikereső kistermetű kedves lány cica


Leírás (hosszabb): Szerető gazdit keres a képen látható mentett, nagyon kedves, kistermetű barna cirmos-fehér színű, zöld szemű ivartalanított kislány cica.
Szomorú az előélete: valaha gazdája lehetett, hiszen ivartalanítva találtunk rá az utcán, és az orvos által diagnosztizált és általunk megműttetett szájpadhasadéka is műtve lehetett már egykor (ezzel a rendellenességgel - ami vagy fejlődési rendellenesség, de inkább baleset, bántalmazás- teljes életet tud élni). Tehát vagy elkallódott a gazdájától, vagy szándékosan tették ki, ami valószínűbb.Az emberekbe vetett bizalma és hite azonban töretlen; elképesztő hálás a megmentésért, bújik, öleli az embert.
Ő egy nyugodt, kedves, problémamentes, lakásban tartott, szobatiszta, mindenkivel jól megférő drágaság, aki csak egyet szeretne: valakihez tartozni végre, aki már sose hagyja cserben.
Oltva, parazitamentesítve, chip-pel ellátva költözhet leendő szerető gazdájához.
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
Macskamentők

mentholx Creative Commons License 2010.04.25 0 0 193
Név: Lili
Fajta: Európai r.sz. (vagy Házi)
Kor: 1 éves
Ivar: ivartalanított nőstény
Szín: fekete-fehér
Szőr hossza: rövid

Tartózkodása: Bp., VII.ker.

Téma, cim: Gazdikereső fiatal, fekete-fehér kedves ivartalan oltott lánycica

Leírás, hosszabb: ISMÉT szerető gazdit keres a képen látható mentett, nagyon szép fekete-fehér színű, zöld szemű, kedves természetű ivartalanított kislány cica (örökbefogadták, de „már nem kell”) !
Elaltatás elől lett megmentve: egy bácsié volt az idősek otthonában, azonban a macska tartását megelégelte az intézmény vezetősége, mennie kellett, és már ki volt írva, mikor altatják (illegálisan) az amúgy fiatal, egészséges, életerős, élni akaró, kedves állatot. Ezt megelőzendő került hozzánk ez a szerencsétlen sorsú cica.
Annak ellenére, hogy ennyi hányattatás érte, remekül veszi az akadályokat, szemmel láthatóan élvezi a törődést, boldog, hálás érte.
Szobatiszta, valószínűleg más cicával/kutyával és kisgyerekkel se lenne gondja.
Ivartalanítva, oltva, chipezve várja szerető leendő gazdáját ez a nagyon szép és kedves jobb sorsra érdemes kislány!
Képtára: http://gallery.site.hu/u/mentholx/feketefeherkislany/
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Budapest) Macskamentők



mentholx Creative Commons License 2010.04.25 0 0 192
Idős cica vár megmentőjére

Egy egykori örökbefogadónk szólt, hogy lakik egy idős, magára maradt cica az épületükben, akinek szintén idős gazdái elfekvőbe kerültek. A rokonság hellyel-közzel, pár naponta-hetente elment hozzá és elé vetett valamit - az is száraz táp volt, amit fogak hijján szerencsétlen megrágni se tudott. Igy került hozzánk a tizenpár éves, sovány, megtört, szomorú kislány cica. Napokig csak feküdt a boxban, amiben hoztuk, semmire nem reagálva, apatikusan, majd végre elkezdett enni, és ami a legnagyobb öröm volt számunkra: halkan, de határozottan érezhetően dorombolni. Öreg, gyenge, fogatlan, valószínűleg rossz a látása, hallása, szaglása, de ő még élni szeretne, valakinek a cicája lenni. Mi pedig szeretnénk Neki megmutatni, hogy még lehet boldog cica!
Most rehabilitáljuk, erősítjük, tehát egyelőre csak olyan gazda jelentkezését várjuk, aki így, ebben az állapotában is hajlandó befogadni Őt és megfelelően gondját viselni, nagyon szeretni.
Lehet, hogy 1-2 hónapja van hátra, az is lehet, hogy 1-2 éve, de ha visszakapja a hitét és érzi, hogy fontos valakinek, egészen biztos, hogy nagyon boldog és elmondhatatlanul hálás cica lesz belőle. Rémültsége és csalódottsága ellenére már a legkisebb törődésért nagyon hálás.
Megmentőjére vár ez a nagyon helyes, szomorú cica.
Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) Macskamentők



mentholx Creative Commons License 2010.04.25 0 0 191
Fajta: Európai r.sz.
Kor: fél éves
Ivar: ivartalanított nőstény
Szín: fekete, pici fehér pöttyel
Szőr hossza: rövid

Tartózkodása: Bp., XIII.ker.

Leírás:
Gazdikereső utcáról mentett, kb. fél éves ivartalanított, oltott, chipes helyes kislány cica.
Hányatott sorsú, üldözött cica volt, ezért kezdetben nagyon félt, ám érezve a biztonságot, szeretetet, már dorombol, bújik. Valakinek nagyon hálás, hűséges cicája lesz! Bent van tartva, szobatiszta, más cicával is jól kijön.
Várja szerető, méltó gazdáját ez a jobb sorsra érdemes cica! 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
macskamentők
mentholx Creative Commons License 2010.04.25 0 0 190
Név: Cili
Fajta: Európai r.sz.
Kor: kb. 5 éves
Ivar: ivartalanított kandúr
Szín: ezüst cirmos
Szőr hossza: rövid

Tartózkodása: Bp., XVIII.ker.

Leírás:

Gazdikereső mentett kb. 5 éves ivartalanított, chipes, oltott (kombi+leukozis), féreghajtott kandúr cica.
Kert végében találtam soványan, leharcolt állapotban, ijedten - de hamar szelidült, és hagyta magát megfogni.
Hatalmas, csupaszív, hálás cica. Szobatiszta, más macskával is jól kijön. Még a verekedések nyomai látszanak rajta, de egyre jobban van.
Álom-gazdáját keresi, akinél családtag lehet, aki kizárólag bent tartja, aláírja a szigorú örökbefogadási szerződést, kifizeti a vele kapcsolatos ktg.-eget, és 100%-ban partner a kapcsolattartásban, ellenőrizhetőségben. 06305177925, mentholxx@gmail.com, /Bp./Macskamentők



mentholx Creative Commons License 2010.04.25 0 0 189
Név: Vöröske
Fajta: Európai r.sz. (vagy Házi)
Kor: 8-10 hónap
Ivar: ivartalanított kandúr
Szín: halvány vörös cirmos
Szőr hossza: rövid

Tartózkodása: Bp., XIII.ker.

Címsor/apróhirdetés tárgya, egyéb: Gazdikereső fiatal helyes vörös kandúr

Gazdit keres a képen látható utcáról mentett 8-10 hó körüli, gyönyörű vörös cirmos, ivartalanított, oltott, chipes kandúr cica.
Bent van tartva, szobatiszta, nem problémás, nagyon hálás, bújós, ember-centrikus tünemény.
Várja jobb sorsát, szerető leendő gazdáját ez a nagyon szép és kedves, jobb sorsra érdemes cica.
Info: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) Macskamentők

mentholx Creative Commons License 2010.04.25 0 0 188
Név: Cirmó
Fajta: Európai r.sz. (vagy Házi)
Kor: kb. 1 év
Ivar: ivartalanított kandúr
Szín: szürke cirmos
Szőr hossza: rövid

Tartózkodása: Bp., XIII.ker.

Címsor/apróhirdetés tárgya, egyéb: Gazdikereső fiatal, gyönyörű, kedves kandúr

Gazdit keres a képen látható utcáról mentett fiatal, gyönyörű cirmos, zöld szemű, ivartalanított, oltott, chipes kandúr cica.
Bent van tartva, szobatiszta, nem problémás, nagyon hálás, bújós, ember-centrikus tünemény.
Várja jobb sorsát, szerető leendő gazdáját ez a nagyon szép és kedves, jobb sorsra érdemes cica.
Info: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) Macskamentők


mentholx Creative Commons License 2010.04.12 0 0 187
Gazdit keres a képen látható utcáról mentett, ivartalanított, oltott, chipes, kb. fél éves különleges, vélhetően keverék kandúr cica. Egykor gazdás lehetett, mert szép, egészséges, szobatiszta, kedves cica.
Nagyon különleges külső és természet jellemzi. Nem sima házi cica, nemes vér is folydogálhat ereiben: feje hosszú, teste nyúlánk, fekete bundája cirmos beütésű és selymes. Elragadó egyéniség: határozott jellem, mindenről van véleménye, mégis kedves, hálás természetű. Még szabad a szíve! Várja méltó leendő gazdája jelentkezését.
06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) Macskamentők

Képek:
http://gallery.site.hu/d/13237210-1/DSC07269paint.JPG

http://gallery.site.hu/d/13237214-1/DSC07249paint.JPG

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!