Keresés

Részletes keresés

Osara_ Creative Commons License 2000.07.03 0 0 9
Hello,

Tudtommal Hitler Bak volt, ha jól emlékszem, Skorpió aszcendenssel.

Osara

Előzmény: aszora (6)
Skorzeny Creative Commons License 2000.07.03 0 0 8
Hitler haláláról a könyv:

Ada Petrova, Peter Watson:
Hitler halála.

Előzmény: Skorzeny (7)
Skorzeny Creative Commons License 2000.07.03 0 0 7
Igen, igen...
A végzet lándzsája pedig az a lándzsa amivel Jézust a római katona "ledöfte", hogy ne szenvedjen.
Ezt Hitler egy bécsi múzeumban látta és rögtön "átszellemült"- padlót fogott:)))

Üdv. Skorzeny

Előzmény: aszora (6)
aszora Creative Commons License 2000.07.03 0 0 6
A végzet lándzsáját én is olvastam, abból az is kiderül, hogy Hitler jelentoséget tulajdonított a vallási erklyéknek. Pl. a frigyládát is kerestette, mert amelyik hadsereg elott viszik, azt legyozhetetlenné teszi, állítólag.
Arról nme is beszélve, hogy a horogkerszt is egy indiai vallási jelkép volt.
A magyar nyilasoknak is lehetett valami köze az ezoterikához, mert az asztrológusok szerint a magyar nemzeti karakter a Nyilas csillagjegy tulajdonságaival azonos.
Hitler különben Bika volt.
Előzmény: Skorzeny (4)
Skorzeny Creative Commons License 2000.07.03 0 0 5
Hitler 1945 április 30-án meghalt.
Miután Eva Braunnal megtartották esküvőjüket a berlini bunkerukban öngyilkosok lettek.
Hitler főbe lőtte magát. Majd azután az ott lévő SS testőrök, katonák közül páran felvitték a bunker kertjébe ahol "rituális" keretek között elégették a holttesteket.
A Goebbels család is velük égett.(miután Goebbels felesége megmérgezte saját gyermekeit öngyilkosok lettek)

Még aznap Orosz katonák foglalták el a bunkert és onnan a megmaradt elégett maradványokat, mégmielőtt az amcsik megérkeztek volna elszállították a Szovjetunióba, ahol Sztálin parancsára titokban tarották az ügyet.
Szerencsére 1990 táján megengedték, hogy néhányan betekintsenek a titkos iratokba, és köny íródott Hitler haláláról.

A címet és a szerző nevét majd kidrítem , ha érdekel.

Üdv.: Skorzeny

Előzmény: Mici Maci (0)
Skorzeny Creative Commons License 2000.07.03 0 0 4
Kedves Mici Maci és többiek!

Lévén egy picit tájékozott ez ügyben(topic cím), megpróbálom, -minden erről szóló- tudásomat megosztani veletek.

Hol is kezdjem???

Szóval, az NSDAP mögött egy bizonyos Thule
társaság állott, akinek a vezetői mindenféle dolgokkal, Pénz, okkultizmus, megpróbáltak segíteni a hatalom megszerzésében.
Az egyik Thule vezető(nevét most nem tudom) felfigyelt egy Adolf Hitler nevezetű (akkor még állami kémként működő az NSDAP-ben) fiatalemberre.
Ez az ember mindenben segítette Hitlert, tk. ő volt a második apja.
Ezzel a segítséggel aztán Hitler lett a vezető a párt élén.
Hozzá kell mindehez tenni, hogy a Thule társaság akkoriban éppen egy Isteni vezető keresésével volt elfoglalva. Ki lett ez????
Hát maga Adolf Hitler.

Szóval a Náci párt működéséhez felhasználta az okkultizmust is.
Himmler aki szintén -megrögzött okkultista volt- minden idejét-erejét az árja faj keresésével töltötte.
(Tibeti keresőutak.: Úgy vélték, hogy néhány árja embernek sikerült elmenekülnie az Atlantisz-ról(ahol az Istebemberré avanzsálódó valamik lahtak)
mielőtt az elpusztult volna ill. mielőtt isten elpusztította volna.
Ezek az árja emberek Tibet-be menekültek, ahol talán még 1925-45 táján is éldegéltek.
Ezeknek a misszióknak a célja az Ő felkutatásuk volt. De nem jártak sikerrel, mert 1 db árjával nem találkoztak)

Az SS is ilyen okkult dolgon alapuló szervezet volt. A felsőbbrendű -árja- emberek(nem Nietzschei) gyűjtőhelye.

Akkor ott van még jó néhány okkult személy aki tagja volt anáci pártnak, és van néhány akit nem sikerült megfűzniük. Így pl. az egyik Rudolf Steiner.

Most ennyi egyenlőre.
Ha valamit meg szeretnétek tudni kérdezzetek, mert most nem jött ki belőlem minden.

Skorzeny

Ajánlott irodalom: Trevor Ravenscroft: A végzet lándzsája
A Discovery chanel-en is volt egy 2 órás film Nácik, az okkult filozófia? címmel

De szerintem minden Hitlerrel foglalkozó köny említést tesz az okkult vonzódásról.( bár a pusztán történészek által írottak kevésbé fogalkoznak ezzel.

Törölt nick Creative Commons License 2000.07.03 0 0 3
Kedves Mici Maci,

Azert ez igen nagyon valoszinutlen szvsz. Nem kell ahhoz misztikum, hogy behujitsenek sok-sok embert.Csak mondjuk meglovagolni a tortenelmi hatteret, igergetni, meg jo karizmatikusnak lenni, stb. Vannak ma is sokan ilyenek.
Mindazonaltal persze nem kizart. Viszont azt kotve hiszem, hogy elne, vagy tulelte volna a haborut, ugyanis ha telleg demonok hadanak parancsolgatott, akkor nem ulne meg a popojan egy ilyen hatalomehes ember, es nem varna csendben del-amerikaban a halalt, nem gondolod? Forralna a bosszut.

Udv,
Orltran

Előzmény: Mici Maci (-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.03 0 0 2
Kedves Mici Maci !

Biztosan nem tudom , de gyanítom, hogy így lehetett.
Arról már többet olvasni/hallani, hogy a misztikus és okkult dolgok iránt erőteljesen érdeklődött.

Mágikus technikák alkalmazásához egyébként szerintem nem kell rejtélyes hatalmas csukjás misztikus fekete mágusnak lenni. Lehet fogni egy könyvet a leírt technikát komolyan véve hittel alkalmazni és előfordulhat, hogy műxik a dolog.
A pl. Coca Cola és sok más cég is fekete mágiát alkalmaz reklámaiban. Hisz BEFOLYÁSOLÓ technikákat ÖNÖS ÉRDEKBŐL használ föl.

Hogy Hitler gyakorló fekete mágus volt-e vagy csak ismert egy-két ritust és módszert, szerintem kevesen tudhatják és azok nem hinném, hogy túl beszédesek...

A páholyokról írtak eléggé el vannak rugaszkodva a valóságtól, de persze nem zárható teljesen ki, hogy valóban így vannak. A démonvezérek és az emberáldozat legfőképp fura...

Ha Hitler nem halt volna meg, azért valamikor, valahogy, valahol csak felbukkant volna. Legalább egy ici-picit, nem ?
És ha lenne pár ember (ráadásul azon a szellemi színvonalon, hogy sátánista szektába lép), akiknek saját démonuk van, akkor itt-ott csinálnának némi feltűnő kalamajkát is azzal, nem?
De persze továbbra is azt mondom, hogy teljesen nem is zárható ki mindez.

Üdv
Big

Gonosz Frici Creative Commons License 2000.07.03 0 0 1
Friedrich Zönunthal, Marco Insederin - ez utóbbi ban nem vagyok biztos,hogy német - és Alois Hochlemayer.
Előzmény: Mici Maci (0)
Mici Maci Creative Commons License 2000.07.03 0 0 0
Ha valaki járatos a témában, örömmel venném ha minket is felvilágositana egy kicsit. Ha forrást nevez meg, annak is örülök.
Mici Maci Creative Commons License 2000.07.03 0 0 topiknyitó
A hétvégén olvastam Franz Bardon: Frabato cimu könyvében (amit egyébként mindenkinek ajánlok a Kell egy jó könyv c. Rovatban) néhány érdekes dolgot a feketemágusokról, s többek között az is kiderült, hogy Hitler is segitségül hivta a német nép megorjítéséhez a szellemvilág démonait.

Ezt a megállapítást egyébként már más, szellemvilággal foglalkozó könyvekben is olvatam. Természetes is, hiszen ennyire megorjíteni tisztes polgárokat, gyermekeüket nevelo apákat, nem is lehetett volna másképp, csak szellemi segitséggel.

Néhány érdekes adat, ami a könyvbol kiderült:

A könyv története 1930-ban játszódik, a megállapitásai erre az idore vonatkoznak, bár minden bizonnyal ma is megállják a helyük.

Mintegy 99 páholy muködik szerte a világon, akik szervezetten uzik a fekete mágiát hatalmuk és gazdagságuk növelése érdekében. Gyilkosságok, hazugságok, csalás, ezek, amikben a szellemi erok segitségét kérik. Eme 99 páholy közül mindnek 99 tagja van. Minden páholy számára egy nagyhatalmú démon áll rendelkezésre, aki pedig a páholy minden tagjának egy-egy démon-szolgát bocsát rendelkezésére. (Minden páholynak a 100. tagja ez a fo démonszellem, akit maga Baphomet, a démonok uralkodója bocsátott a páholy rendelkezésére. És a páholyonkénti fo-démon minden páholytagnak ad egy személyes démonszolgát.)

Minden páholynak van egy nagymestere és egy jegyzoje. A nagymester személyes szolgálatára a már emlitett fo-démonszellem hivatott. Minden páholynak évenként egyet fel kell áldoznia tagjai közül Baphometnek.

A könyv a páholyok közül részletesebben egy, Németországban muködo páhollyal foglalkozik, melynek neve magyarra fordítva: Arany Százak Szabadkomuves Rendje. (Németül: Freimaurerischer Orden der Goldenen Centurie, F.O.G.C.) Tagjai a német üzleti, muvészeti, politikai és társadalmi elokeloségekbol kerültek ki, akik a fekete praktikák segitségével gyarapitották vagyonukat.

A páholy céljainak prezentálására egy idézet a páholy nagymesterének szavaiból:
"Ezen történelmi napon szeretnék mindenkit arra emlékeztetni, milyen óriási elonyeitek származtak abból, hogy páholyunkhoz tartoztok. Bizonyára senki sem tud nekem egy másik rendet mutatni, amelynek segitségével gyorsabban lehet gazdagságra és hatalomra szert tenni. Ki tudja hamarabb megsemmisiteni ellenségeit, mint mi? Kit védenek jobban az élet minden veszélyétol, mint páholyunk testvéreit? Senkit!
Ezekre az elonyökre csakis azoknak a szellemi hatalmaknak a támogatásával tehetünk szert, amelyekrol az imént beszéltem. Mi mindannyian ezeket az elonyöket választottuk egész életünkre, és ezért elköteleztük magunkat, hogy támogatjuk a gonoszt és legyozzük a jót, ahol csak alkalom adódik rá. ... Szilárdan meg vagyok gyozodve róla, kedves testvéreim, kökzületek senki nem bánta meg, hogy belépett a páholyba, hiszen mindannyiótoknak jól megy a sora, és a szellem-szolgák segitségével mindenki meg tudta valósítani pénzügyi terveit."

Adolf Hitler is egy ilyen 99 tagból álló páholy tagja volt. Ezen kívül Hitler és néhány bizalmasa a Thula-rend tagjai voltak, ami egy tibeti, fekete mágiát gyakorló rend ága volt, és amit a csoport tagjai saját céljaikra használtak fel. Csak ez alapján értheto igazán az a mondat, amelyet Hitler 1945. Január 30-li beszédében mondott: „Ebben a harcban sem Belso-Ázsia fog gyozni, hanem Európa, és Európa élén az a nemzet, amely másfél évezrede védte Európát a Kelet ellen, és a jövoben is védeni fogja: a mi Nagy Német Államunk, a német nemzet. " (Idézet a Hitler: Beszédek és proklamációk 1932-45 c. Kötetbol, kiadta: Max Domarus)

Hitler több hasonmással rendelkezett, akik álcázásképpen a legkülönbözobb alkalmakon helyettesítették.

Hitler magas hivatalt ajánlott fel a könyv szerzojének: Franz Bardonnak, ha mágikus képességeivel segit neki megnyerni a háborút, és még el is kellett volna árulnia a földön teljesen szétszórva található másik kilencvennyolc 99 tagú páholy címét. Amikor Franz Bardon, alias Frabato megtagadta a segitséget, Hitler utasitására a legkegyetlenebb kinzásoknak vetették ot alá. 1941 júniusától októberig többek között Breslauban és Troppauban tartották fogva. Amikor biztosra vették, hogy a neki okozott sérülések következtében meghal, szabadon engedték.

A háború után Franz Bardon szellemi látásával megállapította, hogy Hitler Dél-AMerikába menekült, és hogy ne ismerjék fel, átoperáltatta az arcát.
Hitler megmeneküléséhez még egy érdekes adat:
A Bild-Zeitung 1979/5. Számában közölte: Hitler magánrepülogépét megtalálták a dél-amerikai dzsungelben. A legfontosabb kérdést, hogy hogyan került Hitler gépe oda, persze nem tették fel.

Nos hát kedves fórumtársak, a kérdésem a következo: ti mit gondoltok errol? Szerintetek is fekete mágiával operált Hitler? Vagy hogyan tudott egy egész népet ennyire megorjiteni egy nyilvánvalóan embertelen ideológiával?

Sziasztok:
Mici Maci

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!