Ez igaz, hogy az NL-ből jó esély van kijutni a pótselejtezőre? Ezt már végigvettük korábban, hogy nincs, de a telex azt írja, hogy:
"Ha Rossi csapata a második helyet sem érné el, az NL-ből akkor is van jó esélye, hogy ott legyen a pótselejtezőn, mert a tizenegyedik végzett, és az előtte lévők szinte biztosan ott lesznek."
Szerintem egy győztes meccs után nem szabad nagyon belemenni a kritizálásba.
2019 ősze után megint egy kiszenvedett Azerbajdzsán elleni siker mozdított ki minket a semmiből. Akkor egy remek folytatás következett a következő évben.
Persze Rossi azóta belehülyült a magyar közegbe, ezért nem vagyok túl optimista.
Azt viszont nem értem, hogy ha Pécsi Ármin akkora tehetség, akkor ezen a meccsen miért a 35 éves Szappanos védett a második félidőben, miért nem a friss liverpooli játékos.
Ne röhögtessen már senki azzal, hogy aszongya "mer ilyenkor nem szabad kockáztatni egy sérülést". Mint a Kerkeznél.
Ha ugyanis ez így van, akkor Szoboszlai hihetetlenül felelőtlen volt, amikor a különböző szerződései idején itt volt a válogatottban. Igaz, róla azóta kiderült, hogy bírja a terhelést, nem törik össze olyan könnyen, mint a porcelán.
A vas akkor erős, ha edzik. Amennyiben selyemfiúkat csinálunk a fiatal játékosokból, akkor soha nem jutunk egyről a kettőre.
Szoboszlai Dominik: 1 gól, 7 kulcspassz (legtöbb a pályán), 4 lövés, 17 passz a támadó harmadba (legtöbb a pályán), 74/85 passz (legtöbb a pályán), 2/3 sikeres csel (legtöbb a pályán), 6/8 beadás (legtöbb a pályán), 8/12 hosszú passz (legtöbb a pályán), 10 labdaszerzés (legtöbb a pályán), 4/5 megnyert párharc talajon.
Ha a svédek ellen az fájt, hogy nem nyertünk, akkor igenis tessék örülni. Itt a 3 pont - ami barátságos meccsen értelmetlen. De akkor ugyanúgy értelmetlen a pénteki meccs miatt kárálni.
Varga és Szoboszlai gólszegénysége végének örülök. Ria, Ria, Hungária!
Iszonyat gyenge edzőmeccs, sok elemeznivaló nincs rajta, győztünk hurá. Az eredmény finoman szólva szerény, mondhatni kínos. A végén még nekünk volt meleg a pite.