Keresés

Részletes keresés

0101011 Creative Commons License 2019.08.26 0 0 20726

Az ÁLLÍTÁSODAT vitatom. Nem fogadom el amíg nem látok erről vmi kivonatot.

Vmi dereng hogy a SZÍNÉSZEKNEK A GÁZSIJA akkor ugrik egy sorozatban érdemi szintre, de a sorozatok jövedelmezőségéről ilyet soha nem hallottam, így fenntartom a kételkedés jogát. Tehát: forrás?

 

Ismételten ragaszkodsz továbbá egy szalmabábhoz, miszerint "senki nem tervez két évadosra sorozatot. Persze, nem tervez. NA ÉS? Senki nem állította hogy a Joey-t 2 évadosra tervezték volna, még azt sem hogy előre megtertvezték volna a tartalmát (pedig utólag az is lehetne). Viszont a Joey sosem volt önálló sorozat, amit számítsába kell ám venni a dolgoknál, plusz összekevered a JÖVEDELMEZŐSÉGET a MINŐSÉGGEL.

 

Amúgy meredeken el vagy tájolva ott is, hogy ne lehetne jövedelmező egy ötnél kevesebb évados sorozat - l. pl. Hősök, vagy Lost. Amik amcsi sorozatok, és messze nem tervezték 5 évadosra őket. De nem tervezték 5+ évadosra az Elveszett Szobát sem, a 13 ok amiért...-et is 1 évadra tervezték, a Xéna 1-2 évadosra lett belőve (amiből 6 lett), és a Disney-Chanel akkor állításod szerint még soha nem produkált hasznot (1-3 évados minden tetves sorozatuk).

 

Másik oldalról a Lost ugyan meglett 5 évados, a Trónok Harca egyenesen 8-at, jövedelmezőek voltak mint a fene MÉGIS AKKORA BUKÁSOK MINT HÁROM HEGY.

 

A Joey viszont egy tökéletesen jól felépített show, mindegy mennyire nem tetszik ez a fajtádnak, akik Szart Warrsz 7-8-ra élveznek.

Kurvára nem az egyetlen faktor ki mennyi pénzt vágott zsebre. Kivéve egy pszichopatának.

 

s03e01

 

Nem kéne úgy tenni mintha itt bárminek lenne következménye...!

 

s03e02

 

Csendlör megbaszott egy (felfújható) bárányt? Hö, hö.

 

s03e03

 

Az egyetlen új történet Fíbíé. Egyébként Maunika továbbra is depressziós, kac, kac.

Előzmény: Alpári Gnác (20725)
Alpári Gnác Creative Commons License 2019.08.26 0 0 20725

Egyébként elárulom, hogy nem tudom honnan szopod a hülyeséget hogy "3 évad alatt veszteséges minden sorozat". A britteknél ami több mint 2-4 évadot ér meg, az általában színvonaltalan fosként van értékelve. Teli vannak 1 évados sorikkal, és nem is kívánunk mást.

 

Tisztában vagyok azzal, hogy senki sem úgy születik, hogy mindent tud, az információkat innen-onnan csipegetjük fel.

Te például éppen most tudtál meg egy számodra eddig ismeretlen tényt.

 

Azt már rég nem várom el, hogy az Index fórumon ilyenkor bárki is megköszönje az információt, ami akárhonnan is nézzük: érték, de nagyképű hablatyolással válaszolni azért meglehetősen inadekvát reakció.

 

A brit televíziózást nem ismerem, de tudomásom szerint a Joey nem brit sitcom.

 

Az amerikai kereskedelmi televíziókban pedig senki, de senki sem csinál deklaráltan 2 évadra sorozatot. Az előfizetéses csatornáknál előfordulhat, de miért ne akarnák ők is eladni máshova, márpedig az csak akkor fog sikerülni, ha legalább 100 rész van az adott sorozatból.

A kulcsszó ugyanis és most megint beszólhatsz valami pikírtet, a szindikátusi sugárzás, amiből egyébként a Jóbarátok főszereplői a mai napig dollár milliókat kasszíroznak évente.

 

Úgyhogy az eredeti állításomat nem cáfolja, mondhatni tökéletesen irreleváns a kérdés eldöntését illetően az a véleményed, hogy a 2 évad Joey pont elég volt, vagy hogy szerinted méltóképpen lezárták Joey szálát.

 

2 évaddal megbukott, ez a tény, még ha neked nem is tetszik.

 

Egyébként arról is van kimutatás, hogy mekkora vagyonnal rendelkeznek ma a szereplők, ami megint nem valami nemzetközi sztenderd az illető tehetségét, általában más produkciókban való használhatóságát illetően, csak megint egy újabb jelzés.

Kitalálod, ki az utolsó? (Na, nem mintha nem verném a seggem a földhöz, ha annyi pénzem lenne, de ez megint csak másik kérdés)

Előzmény: 0101011 (20718)
0101011 Creative Commons License 2019.08.25 0 0 20724

Jöhet. Kérdés: a pénzt, vagy a lego-t kapnám meg?

 

s02e19

 

Te yooo ég. Mi ez, Marvel-Kapitány? Disney-Szart Varrsz?

 

 

s02e20

 

Rossz jelenleg mennyi időt tölt a gyerekével? Mert most kéri a hétvégéket. És a gyereket nem nagyon láttuk eddig nála.

 

s02e21

 

Elgázolják Cujot. Oké, ez vhol azért vicces.

 

s02e22

 

Szóval minden ffi lúzer niemand (kivéve Joeyt, aki végtelenül kanos), míg a nők szerveznek, és úgy általában tökéletesek.

 

s02e23

 

Legalább látszik hogy az évadra költöttek. Ezek a cameok biztos nem voltak olcsók.

Viszont Fíbí skizofrén, Maunika neurotikus, Joey nimfomániás, Csendler kisebbrendű, Rossz meg egyszerűen rossz... Récsöl egyértelműen a főszereplő, nem is értem miért nem tolókocsis leszbikus muszlim a karakter.

Ja: a szinkron rosszul fordítja Csendlör beosztását. A fickó NEM programozó, hanem adatfeldolgozó. Ami után elmondhatjuk, a Barátok bírnák Orbániát. Egyedül Rossnak van diplomája/felsőfokú képzettsége, de őt így-is úgy-is útálják. A többiek mehetnek az auto-összeszerelő gépsorra.

 

s02e24

 

Hát ez gyenge volt.

 

 

 

 

Előzmény: ron89 (20723)
ron89 Creative Commons License 2019.08.24 0 3 20723

Jópofa! A filmkritikus olvtársnak összedobhatnánk egynek az árát. :)

Előzmény: Búzavirág80 (20716)
ron89 Creative Commons License 2019.08.24 0 0 20722

Aludj rá egyet! Majd segítek, ha nem megy.

Előzmény: 0101011 (20720)
0101011 Creative Commons License 2019.08.24 0 0 20721

Ja, és ott volt még Karl, Russ és Kasey (vagy Casey?). És Paolo másodszor is.

Előzmény: 0101011 (20720)
0101011 Creative Commons License 2019.08.24 0 0 20720

Ez van: melegfront. Akkor csak 9-és fél. Most örülsz, kis pedofilimádó? Gondolom persze nálad 21 jött ki...

 

s02e17

 

Csendlernek Joey a plátói meleg élettársa. Har, har. És büdös macska. Har, har, har.

Miért ment át a törpe az út túloldalára? Mert megmondtam neki, ha nem megy át, letépem a lábát és feldugom az orrába. Har, har, har, har.

 

s02e18

 

Récsöl hazudik. A szexpartnerei közül kihagyta Tonyt, és Dilly Desmant. Minimum.

Amúgy a rész filler a javából, kivéve Joeyt. #JoeyRulez

Előzmény: ron89 (20719)
ron89 Creative Commons License 2019.08.24 0 0 20719

Megéri végigolvasni ezt a sok hülyeséget, mert legalább kiderül milyen jó vagy matekból.  Legalább 10 és fél éve nem olvastam ilyen jót. :))

Előzmény: 0101011 (20718)
0101011 Creative Commons License 2019.08.24 0 0 20718

A többi "jó"barát egyszerűen irígy volt Matt LeBlancra, és mivel a Joey észrevehetően más tónust ütött meg mint a Jóbarátok (azaz vicces volt, kikapcsoló, és okos), hát az eredeti sorozat nézőinek nyilván nem jött be. Így az imdb-pontszám nem szorul különösebb magyarázatra.

 

A "szőke szomszéd csaj" kulcsfigura volt Joey karakterének fejlődéséhez, magához a személyes vonal főszálához (mellette ugye volt a szakmai főszál), így egyáltalán nem lehetett volna kihagyni.

 

Egyébként elárulom, hogy nem tudom honnan szopod a hülyeséget hogy "3 évad alatt veszteséges minden sorozat". A britteknél ami több mint 2-4 évadot ér meg, az általában színvonaltalan fosként van értékelve. Teli vannak 1 évados sorikkal, és nem is kívánunk mást.

 

Az meg nem érdekel hány évadra terveztek, 2 évad alatt, ami amcsi spinoff-shownál nem is rossz, egyáltalán, lezárták kerek egészben a TÖRTÉNETET. Persze egy Jóbarátokhoz (ami ismét a magyar szinkron szégyene, eredetileg a sorozat címe mindössze Barátok, sehol semmi jóság) szokott agyakban nyilván fel sem ötlik, hogy egy sorozatnak története is lehet...

 

Btw, tudod hány templomban nyomják a kereszténységet csak ma, Orbániában? És hányban nyomják az ateizmust? Oszt melyik a jobb? Na ugye.

 

s02e11

 

Szerintem el se kellett később perelni Rossz gyerekét. Elég lehetett rájönnie, hogy a gyerekét Fíbíről nevezték el. Aki nő. A gyereke meg fiú. Rossz meg homofób. Utóbbi tök vicces. Ugye.

 

s02e12-13

 

Na, ez rendes duplarész. A második rész jobban üt (kezdve azért mert nincs benne bi-fób poénkodás), pl. mert olyan intelligensen van rendezve, hogy azt hisszük Van Dame (szóval "a híres színész" az epizód szerint) csak névben van jelen - de aztán nem, tényleg ott cameozik!

És ez még akkor is igaz, ha általános iskolás szintre süllyed a végére a rész.

Bár a stáblista-jelenet azért visszahozza. És tudom hogy Joey tehetségtelenségére és agyatlanságára épül, de attól még vicces!

Plusz hogy kivágta azt a hangot Joey/LeBlanc!

 

s02e14

 

Ha-ha-ha, Maunika kövér volt, har-har-har.

 

s02e15

 

No, most már mindegyikük vezetéknevét ismerjük.

Ellentmondás: Joey 4 epizódra kapott szerepet - akkor mire költekezik?

Amúgy ha-ha, ezek járnak! Az vicces! Két szerelmes pár, mindegy együtt jár... Har-har-har!

 

s02e16

 

Számoljunk csak! Maunika és Magnum között 21 év van. Magnum nagypapa, akinek az unokája 2 éves. Ez hagy 19 évet arra, hogy Magnum gyereket nemzzen. Tegyük fel az évek egyenlő arányban oszlanak meg, akkor azt kapjuk, 10-és-fél évesen lett gyereke Magmunak, és Magnum gyerekének is!

 

Előzmény: Alpári Gnác (20717)
Alpári Gnác Creative Commons License 2019.08.23 0 0 20717

Hát ebben a sorozatban valóban nem vagyok annyira otthon, de azért hellyel-közzel szerintem az összes részt láttam és eléggé untam.

 

Az IMDB-n ez 5,9-es átlaggal szerepel, míg a Jóbarátok 8,9-cel, tehát a szélesebb közönség megítélése sem tér el az enyémtől.

Ez persze nem abszolut értékmérő, csak egy jelzés.

 

Valójában Joey karaktere engem már a Jóbarátokban is idegesített, de a másik 5 karakter, akik szintén defektesek valamilyen, de különböző módon, elvitték a sorozatot. Itt azonban Joey mellé harmatgyenge karaktereket állítottak, a szőke szomszéd csajt például teljesen kihagyhatták volna, senki észre se vette volna, Joey permanens debilitása pedig fajsúlyos ellenpont nélkül teljesen egyoldalúvá és unalmassá tette az egészet. Számomra.

 

Mert én 10 évadon keresztül néztem, hogy nem tudja, hogy létezik olyan, hogy Hollandia, meg vajon mikor megy adásba a szilveszteri táncos műsor, de szinte minden részben van olyan jelenet, amikor rácsodálkozik valami egészen nyilvánvalóra.

 

Azt pedig talán te sem gondolod komolyan, hogy eleve 2 évadra tervezték...

 

Az első 3 évad minden sorozat esetében masszívan veszteséges, 100 rész alatt pedig ha nem is biztosan bukás, de sikeresnek semmi esetre sem nevezhető.

 

A Jóbarátok jelenleg csak Magyarországon 2 csatornán megy.

A Joey hányon?

Előzmény: 0101011 (20707)
Búzavirág80 Creative Commons License 2019.08.23 0 0 20716

Sziasztok! Ki mit szól a LEGO figurákhoz?

0101011 Creative Commons License 2019.08.22 0 0 20715

Te is eladtad már a lányodat rabszolgának, ahogy a Biblia írja?

Előzmény: CérnaSzáll (20712)
sys4096 Creative Commons License 2019.08.22 0 0 20714

:-)

Előzmény: CérnaSzáll (20712)
sys4096 Creative Commons License 2019.08.22 0 0 20713

Kb. ez jár a nekem is a fejemben. Meg az, hogy nem kellene etetni ezt a trollt.

Előzmény: ron89 (20711)
CérnaSzáll Creative Commons License 2019.08.22 0 0 20712

A Jóbarátok olyan, mint a Biblia és a Beatles, az élet minden kérdésére megvan benne a válasz :)

Előzmény: sys4096 (20709)
ron89 Creative Commons License 2019.08.22 0 1 20711

Neked fegyvert fognak a fejedhez, hogy nézzed a Jóbarátokat? Fel nem foghatom, hogy mire jó ez amit csinálsz, egy szinte kihalt topikban. Ha ennyire utálod, akkor mi a halálnak nézed?

Előzmény: 0101011 (20710)
0101011 Creative Commons License 2019.08.22 -1 0 20710

s02e08

 

Ez most romcom, vagy sitcom?

Amúgy meg mi durranás van abban, hogy vki vesz egy számítógépet?

 

s02e09

 

Miért nem jegyzi még a sorozat saját wikije sem, hogy Günter másik neve Mike? Lúzer rajongók. Látták egyáltalán a sorozatukat, vagy olyan a viszonyuk mint a jehovistáknak a Bibliához?

 

Btw, mi lett azzal, hogy Récsöl sosem csinálna olyan listát?

 

A poén pedig, ami felett mindenki elsiklott (garantálom), hogy egyedül Joeynak sikerül a többieknek valódi karácsonyi ajándékot adnia. Ami ráadásul fejleszti a karakterét, mert az apja csőszerelő, ugyebár.

#JoeyALegjobb

 

s02e10

 

Ha nem hiszitek hogy #JoeyALegjobb, tekintsük át a többiek "fejlődését": Csendlört az előző évadban előléptették osztályvezetővé-vagy-mivé, és ezzel ki is fújt ha yol sejtem. Maunika szakács. Néha előléptetik főszakáccsá, néha kirúgják. Kit érdekel. Rossz az paleontológus-vagy-mi-horty-horty. Récsöl marad kirúgásra váró pincérnő.

Joseph az egyetlen akinek van életútja!

 

Az írás minőségét amúgy remekül mutatja Russ karaktere. Aki szimplán Bárgyú Bobby klónja.

sys4096 Creative Commons License 2019.08.22 0 0 20709

A Volt egyszer egy Hollywood-ban DiCaprionak van egy közös jelenete (film a filmben) egy 8 éves kislánnyal. A jelenet előtt beszélgetnek, és DiCaprio teljesen ledöbben a kiscsaj felnőttes gondolkodásán. Nem ismerős szitu ez? :)

Ja, és a filmben játszik még Dakota Fanning is :-)

Előzmény: CérnaSzáll (20708)
CérnaSzáll Creative Commons License 2019.08.22 -1 0 20708

Az Episodes sokkal jobban bemutatta, hogy milyen hollywoodi színésznek, Joeynak és Matt LeBlanc-nak lenni.

Előzmény: 0101011 (20707)
0101011 Creative Commons License 2019.08.22 0 0 20707

Ízlés? Hol volt itt szó ízlésről?

Amúgy már a 2. évadnál tartunk, és szerintem még ez se lesz az igazi, bár meglátjuk mire fut ki az évad vége. Szóval első-évad-Joy (nem Joey a magyar szinkronban!) nem azonos második-évad-Joeyval.

 

Röviden a Joey-ról: aki azt mondja "instant beleállt a földbe", az nem ismerős a sorozattal kicsit sem. A spinoff-sorozat ugyanis teljesen és tökéletesen hozta amit vállalt, lezárta Joey történetét, miközben tökéletesen bemutatta milyen hollywoodi színésznek lenni. Ezzel masszívan a legjobb sitcomok közé tartozik, még ha vkinek a humora nem is jön be. Ez ugyanis objektív tény, függetlenül az ízléstől.

 

Abban egyetértek, hogy különösen a s01e21-ben a karakter kínosan gyopár. De ez nem változtat azon hogy ő az egyetlen jó barát a jóbarátokból. Ő az aki képes együttérzésre, és próbál jót tenni, nem csak fizikailag és lelkileg terrorizálni a népességet. Nyilván emiatt is működnek a ráírt poénok (l. pl. az egész Hombre-rész).

 

Phoebe... ő most vagy tényleg skizó, vagy csak tetteti, fontosabb kérdés - mi a szerepe a sorozatban? Mert szerintem nem sok. Még Csendlör is legalább aktívan jelen van, de mit tud Fíbí Büfé? Mer' egyébként Ross kúrogatja Récsölt és Maunikát, szóval őket értem.

Előzmény: Alpári Gnác (20706)
Alpári Gnác Creative Commons License 2019.08.21 0 1 20706

Jól sejtem hogy ezt olyanok nézték, és az ilyeneket olyanok nézik akiknek nincs saját élete, nincsenek barátai stb., és ezzel próbálják betölteni a hiányt?

 

Biztos jól sejted, de ezt neked kell a legjobban tudnod, aki éppen darálja az epizódokat.

Akarsz róla beszélni?

 

Amúgy ahogy olvastam a hírt, kicsit megijedtem, hogy nem folytatod:

https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/08/21/az_elet_csaszara_a_munkahelyen_melo_helyett_nezett_meg_55_reszt_a_jobaratokbol_mikozben_ceges_szamlara_rendelt_maganak_kajat_a_teve_ele/

 

De szerencsére igen, így továbbra is megtudhatom, hogy mi miért nem vicces.

 

Az nekem külön érdekesség, hogy éppen Joey-t tartod a legjobb karakternek, mert nekem pont tőle állt fel a szőr a hátamon.

Phoebe ugyanis csak bolond, de Joey a szó legszorosabb értelmében gyengeelméjű és azt tőled tudom, hogy nem vicces.

 

Amúgy a saját sorozata, aminél gyengébb sitcomra nem nagyon emlékszem is instant állt bele a földbe.

 

Hát ilyen ez... mármint az ízlés... nem egyforma.

 

 

 

Előzmény: 0101011 (20703)
0101011 Creative Commons License 2019.08.21 0 0 20705

s02e04

 

Olyan hihetetlenül elmés témákkal van itt dolgunk kérem, mint hogy Csendler Bingsnek 3 mellbimbója van.

Joey szála legalább vicces.

Viszont most már komolyan felvetődik a kérdés: poénnak jó volt ugyan hogy fordult a kocka, és most Récsöl, de ez önmagában nem tart ki. Min alapul vonzalma a Rossz iránt? Mert leginkább a semmin, és ettől az egész hiteltelen. Esetleg masszív önzésen, amitől viszont antipatikus. Meg ne kérdezzétek mi baja a patikusokkal!

 

s02e05

 

Joey a legőszintébb, legkedvesebb, és legcsóróbb karakter a soriban.

 

s02e06

 

Matt LeBlanc simán lejátssza Matthew Perryt, és van 1, azaz egy darab jó vágás Fíbí szálán (ami nem vicces, mert tényleg szörnyű).

A rész tényleg jó poénja amúgy hogy KÉT bébit hagytak aznap a BKK-n.

Ééés rögtön tudtam hogy az óvszeres srác Giovanni Rizibizi!

 

s02e07

 

Alkoholizmus, gyógyszerfüggőség... Csupa vicces téma.

0101011 Creative Commons License 2019.08.20 0 0 20704

s02e01

 

Oké, ez jobb, de ezek még mindig seggfejek. Kivéve Joeyt.

 

s02e02

 

Lássuk be, nem véletlen hogy egyedül Joey kapott saját plusz évadokat.

Amúgy ez a női nyavajgás teszi tönkre a szórakoztatóipart. A nőket egyszerűen nem érdekli a történetvezetés, logika, bármi amihez értelem kell, nekik az kell hogy érett-e már a csipkebogyó, amiből lett a cukicicás facebookposztok dömpingje, amivel nincs is baj, de aztán ez beszivárgott a történetmesélő munkakörbe, ahol nincsen helye. És mostanra itt az Emoji Múví, a Szarrt Varrsz 7-8-9, meg a Mardel Kapitány, a Ki Vagy Doktornő...

 

s02e03

 

Majdnem azt mondtam, ez egy jó, bár újrahasznosított rész volt, de akkor megmentett a végére beszorított fat-shaming.

0101011 Creative Commons License 2019.08.20 0 0 20703

s01e24

 

Jól sejtem hogy ezt olyanok nézték, és az ilyeneket olyanok nézik akiknek nincs saját élete, nincsenek barátai stb., és ezzel próbálják betölteni a hiányt? Talán az elvárosiasodás az oka az egésznek, viszont hogy felpontozták ezt az érzelmi pótlékot, oda vezet hogy a problémájukat csak még súlyosabbá tette.

0101011 Creative Commons License 2019.08.20 0 0 20702

s01e23

 

Hm, Maunika meg akarja dugni az apját. És nem érdekel hogy ez "tipikus freudi komplexus"-nak számít. Az a fickó annyi kokaint szippantott amennyi megölt volna egy lovat!

 

Btw, van egy érzésem, hogy mint az Így Jártam Anyátokkalt, ezt se tervezték túl hosszúra.

0101011 Creative Commons License 2019.08.20 0 0 20701

s01e22

 

Szóval Ross "cukrosbácsi". Azaz pedofil.

 

0101011 Creative Commons License 2019.08.20 0 0 20700

s01e21

 

Nos, legalább megszabadultunk a majomtól.

Sajnos a többitől nem.

0101011 Creative Commons License 2019.08.20 0 0 20699

s01e20

 

A rész címe lehetne: Status Quo.

0101011 Creative Commons License 2019.08.20 0 0 20698

s01e19

 

Mégis ki öltöztette Annistont? Dzsoj felelősségteljesebb mint Csendler - ki írta ezt? És ha mindenki útálta a stábból a majmot, minek mentik meg folyton?

Tonio 2.0 Creative Commons License 2019.08.20 0 2 20697

Úristen.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!