Keresés

Részletes keresés

t+k Creative Commons License 2015.03.21 -2 2 5482

Tetszene egy hármas szex .

Előzmény: rbgchat (5481)
rbgchat Creative Commons License 2015.03.20 0 0 5481

(hasonlók jutottak eszembe, van még inspirációs kép? ;) )

 

Gyorsan térdre ereszkedsz, és a popsidat tolod felém. Csillog a puncid a lemenő nap fényében. Lassan becsúsztatom a farkam a puncidba. Tövig nyomom. Cicaként a mellkasodat leteszed, és még feljebb tolod a popsid. Megfogom a csípődet, minden kihúzás után magamra húzlak, erősen. Aprókat nyögsz, érzed, hogy végig benned vagyok. Figyelem a popsid hullámzását. Megmozgatod a hátsód, mikor tövig vagyok benned. Fénylik a farkam a nedvedtől. Meg a popsid környéke is. Megnyálazom az ujjam és bedugom a popsidba. Hangosan felszisszensz, ez beindít jobban engem. Óvatosan haladok a popsidba, akkor mikor bent van a farkam. Könnyedén mozgok benned már, mikor felemelkedsz és a melled is leng a dugásba. Ki kell húznom az ujjam, mert felegyenesedsz, miközben benned van a farkam. Hátra fordulsz és megcsókolsz. Melleid után nyúlok, markolászom, gyúrom. Két nagy cici van a kezemben, nem mozgunk. Benned van a farkam, markolom a csöcsöd. Simogatom a tested. Kicsúszik a farkam. Érzem az egész nedves tőled. Markolászom a melleid, játszok a bimbóddal, csókolom a nyakad. Visszadőlsz, puncid kidudorodik a lábad között. Előbb az ujjamat dugom be a popsidba. Megfeszülsz, élvezed. Makkommal a csiklódhoz érek, érzem ugyanolyan kemény. Határozottan bedugom a farkam a puncidba. A popsidon keresztül érzem, hogy beléd hatoltam. Markolod a matrac szélét. Ütemesen duglak, az ujjammal is mozgok, érzem a záróizmaid feszülését. Nem tudod eldönteni melyik esik jobban.  Hirtelen jön az érzés és mire felfogod, már hangosan élvezel. Puncid lüktet, összehúzza magát. Ezt a szúk puncid ugyanazzal az ütemmel dugom tovább.

 A zacskómról csöpög le a puncid nedve. Tested nem engedelmeskedik és összecsuklasz, pillanatnyi  szünetet tartva hátadra fordulsz. Szétvetem a lábaid, és a combjaidat belülről csókolva jutok el a nedves puncidhoz. Tisztára nyalom az nagy ajkaidat, behatolok a nyelvemmel. Próbálok minél több nedvet kinyerni. Rövid hajamba túrsz, próbálod a fejemet is mélyebbre nyomni. Másik kezeddel a szádba teszed a bimbódat. Csiklóddal csókolózok, harapdálom, közben két ujjal ujjazlak. Csodálatosan sok nedv jön ki a húsos punidból, nyelem szorgosan. Kezdem érezni, hogy te megint élvezni fogsz. A hajamat jobban húzod és egyre hangosabban nyögsz. Gyorsítok, figyelem melyik technika esik neked jobban. Mikor nem bírod, csak annyit kiáltasz: - Élvezek megint!

Összeszorítod a combodat, bezárva fejem. Nem zavar, sőt örülök neki, mert így még jobban rátapadhatok a puncidra és szívhatom a öröm nedvedet. Csiklódhoz ér a nyelve, akkor a tested megrándul. Érzékeny puncid egész területe. Végül elengedsz, felülsz. Kicsit lekókadt farkamat a szádba veszed. Nyelved hegyével körbejárod a makkomat. Mélyre betolod, lassan kihúzod és megint a nyelveddel játszol rajta. Lassan betolod, közben mozgatod a nyelved. Kihúzod, fogaddal egy picit ráharapsz a makkomra. Kellemesen szorítod, közben a nyelveddel meg se állsz. Szívni kezded, zacskómat masszírozod. Keresed a golyókat, finoman megszorítod őket. Kezed mozgása, szorítás és a szívás együttesen meghozta a gyors eredményt. Keményre meredt a faszom, éreztem, nincs visszaút. Szádba spricceltem.  Nyelved játszott a makkomon miközben élveztem. Fantasztikus érzés volt közben. Elengedted a farkamat, én lehajoltam hozzád és megcsókoltalak. Éreztem a spermámat a nyelveden.

Nem pihentünk túl sokat. Még meztelenül elindultunk a város felé. A combodon csillogott a nedved. Ezt észrevettem, a farkam megint ébredezni kezdett. A csodás tested állandóan meghozza a kedvem.

Megbeszéltük, hogy hol találkozunk este. Türelmetlenül várta az éjszaka folytatását.

 

(megírhatod mit szeretnél)

Előzmény: t+k (5480)
t+k Creative Commons License 2015.03.19 -2 0 5480

Már alig várom.Pár ötlet a folyt(nyalás többszöri élvezésell,szopás szájba élvez..,69,észrevesz valaki,folyt szex a szállodában,medence szauna,hármasban,lift). És most elkezdem simogatni magamat a cicimtől a puncimig. 

Előzmény: rbgchat (5479)


rbgchat Creative Commons License 2015.03.19 -1 0 5479

Közös fagyizás után átköltözte melléd és a barátnőid mellé.  A farkam nem tud lelohadni nagyon, mert gondoskodsz róla, hogy mindig hozzám érjél. Ettől mindig megkeményedik. A pokrócon mellém ülsz és a kezedet direkt a lábaim közé teszed. Mikor a hajadat megigazítod, direkt hozzá érsz, simogatod.

-          Ha így folytatod, ide élvezek. – súgom a füledbe.

-          Mit súgott?  - kérdezte Viki, a barátnőd.

-          Kérdezte: megyünk-e úszni? – felelted vidáman.

Mindenki hirtelen felállt, te még maradtál. Markodba vetted, alaposan le-föl húzod a bőrt, gyorsan egymás után.

-          Ugyan, ez nem sül el olyan hamar. – jegyzed meg, elengeded.

Ennyi kellett és máris elélveztem.  Végignézted ahogy fehér foltot  csinálok a takarón. Elégedetten mosolyogsz. Papírzsebkendővel letakarítom a nagyját, addigra lelohadok. Felkapod a matracot és elindulunk a víz felé.

Felüdülést hoz a víz. Fürdünk, úszunk és játszunk. Sokat vagyunk bent a vízben, a többiek korában kimentek. Csak ketten maradtunk bent. Háton fekszel a matracon, oldalt taposom a vizet, takarsz a testeddel. A lelógó cicidet csókolgatni kezdem, mellbimbódat bekapom és szopogatom. Kintről a partról integetnek, mennek vissza a szállásra. Örülsz, hogy kettesbe maradtunk, bár a vízben is és a parton is sokan voltak. Pár óra volt csak sötétedésig. Maradtunk a vízben.  Ügyeltünk ne nagyon vegyenek észre minket, folytattam a cicid kényeztetését. Combodat és hasadat simogattam, közben a vénuszdombodat is érintem.

Egy idő után nem érted be ennyivel, bejöttél a vízbe mellém. Kemény farkamhoz dörzsölted a tested, miközben csókoltál. Lehúztad magadról a bugyit. Megkapaszkodtam a matracba, te pedig átkaroltad a lábaddal a derekam és lassan farkamra ültél. Nem tudtam, behatolni, de az érzés mindkettőnknek jó volt.  Éreztem a testedet a makkomon keresztül. Majd felfalsz a száddal.

-          Feküdj vissza. – lihegem az izgalomtól – Menjünk ki a partra.

Helyeselsz, felhasalsz a matracra, szétnyitva a lábad, kezed a tested alatt. Tolni kezdem a matracot veled. Látom izgatod magad. Csókolom a talpadat, hol az egyik, hol a másikat. Amikor már jobban leér a lábam, megállok. bokádtól felfelé végig simogatlak. Testedet átjárja a bizsergés. Simogatom a hátad, a popsid. Az ujjam elkalandozik egyszer a puncidhoz. Érzem, hogy nagyon nedves. Bedugom az ujjam. Összezárod a lábad.

-          Nem lát senki. – mondtam nyugodt hangon. Igaz is volt.

A part e része üres volt, a másik felén többen voltak, oda süt legtovább a Nap. Megnyitottad újra a bejáratot. Nem voltam rest és kihasználtam. Jobb kezemmel ujjaztalak, a ballal simogattam a hátad, a nyakad. Cuppogni kezdett a puncid a sok nedvtől.  Nyalni akartam a nedvedet, de más lehetőség nem volt a csak az ujjam. Kihúztam és tövig bekaptam, hogy lenyaljam a finom puncid nedvét. Kihasználta a pillanatnyi szabadságot és megfordultál a matracon. Gyorsan végig nézted a partmentét, hogy tényleg nem látnak. Megnyugodtál, letetted a fejed. Talpaidat összeillesztetted és felhúztad a lábad. Teljesen kinyílt a puncid. Ujjheggyel izgatni kezdtem a megkeményedett csiklódat. Te próbáltad nyugton tartani a kezedet a melleiden. Próbáltad elhitetni a kívülállókkal, hogy itt bizony semmi szex nem történik. Felnyögsz és megmarkolod a melled, mikor az egyik ujjammal behatolok. A kemény csiklódat nem hagyom, játszok vele, ujjazlak, harapdálom a csípőd, combod, hasad. Gyorsabban mozgatom a kezem, hangosabban felnyögsz. Már nem törődsz azzal, hogy ki lát vagy hall meg. Élvezed az ujjamat, a számat. Összeugrik a két lábad, kilököd a kezemet. Az élvezet összeránt, ha nem lennék melletted, akkor belepottyannál a vízbe.

Lassan elernyedsz. Megcsókollak és ki tollak a partra. Meztelenül összepakolunk, nem kapkodunk semmivel. Az én ruhám a tiéddel együtt elfér a hátizsákomba, kezembe veszem a felfújt matracot és elindulunk vissza a városba. Átvágunk a dombos részen, következik az erdő. Letérek az ösvényről. Rád mosolygok, te pedig a vágytól újra álló farkamra nézel. Simogatod a fenekem minden lépésnél. Egy tisztásra jutunk, kellően védett. Keresve se találhattunk volna jobb helyet. Lerakom a matracot és a táskát.

 

(folyt. köv)

Előzmény: t+k (5478)
t+k Creative Commons License 2015.03.18 -2 4 5478

Köszi szépen. Hát majdnem elelveztem. Fagyi után???????? Bánya tó, víz,hátulról na???????

Előzmény: rbgchat (5474)
csip.csiripp Creative Commons License 2015.03.18 0 0 5477

köszönöm :)

Előzmény: Törölt nick (5476)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.17 0 0 5476

Hmmm,de hogy még mennyire kellett ezt folytatni.:-) Nagyon tetszik amiket és ahogy leírod ami a buja gondolataidban van.

Előzmény: csip.csiripp (5475)
csip.csiripp Creative Commons License 2015.03.17 0 3 5475

Bár nem gondoltam, hogy ezt még folytatni kellene, de ha már ennyire akartad, itt van:

 

Hazaérve a fürdőbe megyünk és teleengedjük a kádat meleg vízzel. Először te szállsz be, hanyatt fekszel, én pedig a széttett lábaid közé fekszem, a mellkasodra. A meleg víz és a habfürdő finom illata körbeölel minket, miközben a fejemet kicsit felfelé emelve csókolózunk. A kezeid óvatosan a vállamról a karomra vándorolnak, majd a mellemen állapodnak meg. Finoman simogatod fel-le, körbe-körbe, mindenhol. Aztán a mellbimbómnál megállsz, a mutatóujjaddal finoman végigsimítod a két meredező csúcsot. Egyre jobban felizgulok, hevesebben kezdelek csókolni, a nyelvem táncot jár a tiéddel. Erre szenvedélyesen megmarkolod a melleimet, a jobb kezed pedig levándorol a puncimhoz. Óvatos, lágy simogatásokkal kezded ott is, mintha direkt kínozni akarnál. A csípőmet hátra tolva érzem rajtad, hogy rád is hatással van mindez. Az egyik lábamat felrakom a kád szélére, hogy megkönnyítsem a dolgod. Megérted a néma felszólítást és végre beljebb haladsz. A csiklómat simogatod, enyhe nyomást gyakorolva rá, ritmikus, körkörös mozgással. Egyszer csak megérzem, hogy a középső ujjaddal belém hatolsz. Nem sieted el, lassan ujjazol, én viszont nem bírom tovább a feszültséget, hangosan lihegve, egyre gyorsabb ütemben lököm a kezed felé a csípőmet. Pár perc múlva egy rövid sikoly és a hüvelyem apró összehúzódásai jelzik számodra, hogy mennyire élveztem, amit velem tettél. Megvárod, amíg megnyugszom, majd óvatosan kihúzod az ujjadat belőlem. Felülök, hogy legyen helyed, te pedig feltérdelsz. Szerszámod pont a szemem előtt meredezik, szinte felkínálja magát nekem. Mohón rávetem magam, csókolgatom, simogatom, nyelvemmel körözök a makk körül. Te viszont nem hagyod, hogy befejezzem:

- Állj meg, mert mindjárt elélvezek! Fordulj meg, hátulról akarlak megdugni!

Négykézláb helyezkedek neked háttal, te pedig egy mély lökéssel belém hatolsz.

- Ó igen, ez az! – nyögök fel szenvedélyesen.

Neked nem is kell több biztatás, a fenekemet markolászva hatolsz minél mélyebbre, egyre gyorsabban. Közben hátranyúlok és hol a csiklómat, hol a bennem mozgó farkadat simogatom. A simogatás és az erőteljes lökések hatására egyre többször szorítok rá a farkadra a hüvelyemmel, érzem, hogy közel az orgazmus. Nemsokára felnyögsz:

- Ahh, igen, mindjárt teleélvezem a lucskos kis pinádat!

Hallom a hangodon, hogy mennyire élvezed, hogy ilyeneket mondhatsz nekem szex közben és ez engem is felizgat. Amint ezt kimondod, egy halk nyögéssel érek el a csúcsra. A hüvelyem jó erősen összeszorítja a faszod, ez neked is megadja a kegyelemdöfést és belém élvezel. Behunyt szemmel, mozdulatlanul várjuk, hogy az orgazmus hullámai lecsendesedjenek, majd egymást gyengéden lemosdatjuk és elmegyünk aludni. Hosszú volt az éjszaka. J

Előzmény: Törölt nick (5469)
rbgchat Creative Commons License 2015.03.17 0 1 5474

Meztelenül napozok egy bánya tó környékén. Kellemesen meleg van. Kedvem támad egy kis fagylalthoz. Kis törölközőt a vállamra csapva, elindulok a büféhez.

Te már a sorban állsz, telefonon beszélsz valakivel. Csinos kis feneked a fekete tanga kiemeli. Mögéd állok és nézni kezdem a fagyi kínálatot. A kínálat csekély. Éppen kéred a fagyidat, mikor egy tapló meglöki a sort és mindenki hozzáér az előtte lévőhöz. Pillanatra hozzá érek a puha bőrödhöz. Rám nézel, előbb a szemembe, aztán lentebb tekintesz. De én se a szemednél ragadok le, hanem a melledet kezdem el figyelni.

Zavartan elveszed a fagyit amit kértél és távozol . Utánad akar szólni az eladó, de szólok, hogy kifizetem azt is. Megkapom a 2 gombóc vanília fagylaltomat és távozok. Gyorsan letelepszek egy asztalhoz, hogy az ágaskodó farkamat lenyugtassam, és csak utána sétáljak. Alig telik el pár másodperc és újra feltűnsz. Elviharzol mellettem, fél füllel hallom, hogy a büfést kérdezed a fagyi áráról. Rám mutat, erre felém indulsz.

Figyelem, ahogy felém közelítesz, a melleid szépen megremegnek, ahogy lépsz.  A törölköző, amit magamra terítettem sátorként áll.  Megállsz előttem, a melleid szem magasságban velem, mondasz valamit, de nem hallom. Azon igyekszem, ne hogy a cicidre vessem magam. Nyújtod a pénzt, ekkor rádöbbenek és elutasítom.

-          Nem tesz semmit. Bocsánatkérés, mert nem akartam udvariatlan lenni. – fogadkoztam.

-          De nem történt semmi, ami rossz lett volna. – néztél a szemembe és nyaltál a fagyidba.

-          Akkor a vendégem, mert ilyen szépen néz ki. – futott ki a számon a bók, utána zavartan nyaltam a csöpögő fagyit.

-          Köszönöm. – pillanatra zavarba jössz, lesütöd a szemed, de ezzel látod a sátort – Nem szeretnél elkísérni? – teszed fel a kérdést.

Mély sóhajt veszek. „Most vagy soha” – fut át az agyamba, és farkamba. Felállok a padról és rájövök, hogy áll a farkam. Zavartság lesz rajtam, ki használod a pillanatot és közelebb lépsz. Így nem látnak a büfé oldalából.

-          Maradj mellettem. – mondod és elindulsz.

Szorosan melletted haladok, eltűnünk a szemek elől a domboldal túl oldalán. Egy bokros rész felé tartunk. Nem tudom levenni a szemem a melleidről, emiatt a farkam továbbra is meredten mutat előre. Egy eldugott helyre lyukadunk ki. Megfogod a kezem és magad mellé ültetsz a fűre. A kezemben a fagyi már majdnem elolvadt. Hirtelen, azaz ötletem támad, hogy a melledre kenem. Felhevült testedre a még mindig hideg fagyi kellemesen esik. Halkan felnyögsz, ahogy a fagyit lassan elkenem a melleden, fentről a mellbimbód irányába. Mire oda érek peckesen áll. Lassan bekapom, nyelvem hegyével jászok rajta.  Hátra hajtod a fejed, megmarkolod a másikat.

Lenyalom a felolvadt fagyit a melledről, figyelem, ahogy élvezed, aprókat nyögsz.  Végig nyalom a nyakadig, majd hosszan megcsókollak. Egyre jobban szétfeszít a farkam, ahogy a testedhez ér és dörzsölődik hozzád. Érzed a keményet, megfogod és húzol rajta kettőt. Kissé kiszárat a farkam, ezért felszisszenek. Oldalra döntesz és szádba veszed. Mohón szívod.

-          Nem bírom tovább. – súgom a füledbe.

Erre te még jobban beveszed, hosszan megszívod. Tartod, érzed a löktetést. Elengeded a száddal, hátra dőlsz, föléd húzol. Szorítod erősen, míg nem vagyok pozícióban. Lazítasz, és hátra húzod a fitymát. Figyeled, ahogy kilövell a sperma a testedre, csodás melleid közé. Kifacsarod az utolsó cseppet is belőle.  Nyakamat átkarolod, megcsókolsz, érzem a mellkasomon a spermát.

Nem akarom, hogy egyoldalú legyen,  ezért lehúzom a tangát rólad. Feltárul a fazonra borotvált puncid. Lenyalom a nedvességet róla. Azután erősen végig nyalom. Megérezve a csiklódat, picit szopogatom.  Élvezem, ahogy a hajamba túrsz, próbálod jobban rátolni a fejem. Engedek és mélyen beszívom a csiklódat. Felszisszensz a fájdalomtól, ekkor engedem ki egy kicsit a szorításból. Nyelvemmel körbe-körbe járok rajta.  Próbálok behatolni  vele, érzem mikor sikerül  a markodba kerül  a hajam. Nem féltve magamat mélyre dugom a nyelvem, szinte felfalom a puncidat. Nedvesség dől belőled, nyelem amit tudok, még többet akarok érezni belőled. Farkam kezd magához térni.

Felemelem a lábad és hirtelen a félig merev farkamat betolom a nyálamtól nedves pinádba. Azonnal megkeményedik, te pedig a melleidet gyúrod az érzéstől. Élvezed, ahogy bent tartom, felemeled a csípődet és körbe-körbe mozgatod. Megfogom a melled gyúrom, imádom a kellemesen puha melled. Tenyeremmel a merev mellbimbóddal játszom, miközben a kemény farkam benned van.  Szorítasz a lábaddal, hogy ne menjek sehova, csak is tövig nyomva benned. Érzem, hogy lüktet a puncid. Amennyire tudok, ráhajolok a testedre, kezemmel segítem, hogy a melled a számba kerüljön. Elkapom a bimbódat és aprókat harapdálok rajta, nyelvemmel cirógatom.  Elkapva a pontot, élvezed jobban és jobban.

Kérsz, hogy forduljunk gyorsan. Rám ülsz, mélyen. A legjobb póz számomra, melleid a számba landolnak. Erősen dörzsölöd a csiklódat az ágyékomhoz, miközben a vállamon jelzed a közelgő élvezésed. Egyszerre a két mellbimbódat teszem a számba és játszok a rajtuk. Ekkor elpattan nálad és remegni kezd a tested.  Hangos nyögéssekkel jelzed, hogy élvezni fogsz. Mellkasomra szorítod az arcod és tompítod a hangodat, ahogy elélvezel. Mikor megmozdulsz, egy picit még beleremegsz. De újra kiegyenesedsz, a melled simogatása is remegést vált ki. Mikor elvenném a kezem, akkor visszarakod. Megmarkolom mind a két melled, élvezem, ahogy remeg a tested miattam. Megnyálazom az ujjam és az egyik bimbódat két ujjam közé szorítom. Tetszik neked, mozogni kezdesz.  Az ágyékunk teljesen nedves, sikamlós.  Fel és alá mozogsz, csúszol. Melleidet gyúrom tovább, az arcomba és a számba engedem őket.

Kezdek a csúcsra érni újra. Teljesen megfeszül, érzed magadban is.  Jobban rászorítasz a hüvelyeddel.  Megkérsz szóljak mikor megyek el. Fenekedet markolászom, miközben a csúcsra jutok és jelezem. Lecsúszol rólam a combomra, a farkamat megfogod és magad elé veszed. Húzol rajta egy kettőt és újra kilő a sperma. Melledre újra jutott belőle, a lassan csordogáló spermát lenyalogattam rólad.

 

Kis pihenés után újra elmentük fagylaltért….

Előzmény: t+k (5472)
t+k Creative Commons License 2015.03.17 -2 0 5473

pacika38@Gmail.cím.

Előzmény: Törölt nick (5470)
t+k Creative Commons License 2015.03.17 -2 0 5472

Nagyon tetszett és várom az elsődlegest is. (teljesen beizgultam szinte átázott a bugyi)

Előzmény: rbgchat (5471)
rbgchat Creative Commons License 2015.03.16 0 0 5471

Melleiddel kezdeném. Előbb az egyiket, aztán a másikat venném a számba. Szívogatnám, a bimbódat óvatosan megharapnám, nyelvemmel körbe nyaldosnám. Míg az egyikkel a számmal játszok a másikat a kezemmel gyúrom. Fenekedbe markolnék, levenném rólad a bugyit. Csiklódat nyalnám, érezni akarom a sok nedvet amit kiadsz magadból. Egyre gyorsabban nyalnám, szívnám a csiklódat, a csúcshoz közel a melleidbe kapaszkodnék, hogy még jobban rád tapadjak. Érezni akarom ahogy a számba élvezel... míg szusszansz, addig a testedet csókolom végig, a nyakadig. Hasra fordulsz, feltérdelsz és a gömbölyű popsidat mutatod, hogy hátulról szeretnéd. Meleg puncidba bevezetem duzzadó farkam. Elsőre jó tövig nyomom. Hátad simogatom, miközben ütemesen jár benned a farkam. Csípődet két kezembe fogom és figyelem, ahogy a popsid hullámzik a testünk találkozásától.

Lefordulsz, szét teszed a lábad. Könnyedén behatolok. Vállamra rakom a lábaid, föléd tornyosulok és mélyen beléd hatolok, lassan, többször egymás után. Majd mikor tövig van benned, akkor csak a csípőmet mozgatom. Visszaeresztem a lábaid, feltárul újra a csodálatos kebled. Belekapaszkodok, két ujjammal összefogom a mellbimbód. Érzed,hogy újra elélvezel. Összeszorítod a farkamat a punciddal. Erősen tartod, hogy nehezebb legyen benned mozogni. Érzed, hogy megfeszülök... hangosan újra elélvezel és én veled tartok... 

 

 

remélem tetszett...

 

 

igazság, hogy elsőre nem ez jutott eszembe (egy nudista strand, fagylalt, bokor és szex ;) )

Előzmény: t+k (5466)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.16 0 0 5470

Adj email címet és írok róla sikamlós történetet.

Előzmény: t+k (5466)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.16 0 0 5469

Ezt a történetet folytasd kérlek,nagyon jó volt!

Előzmény: csip.csiripp (5464)
alex de large Creative Commons License 2015.03.16 0 0 5468

Tetszik.Nagyon pajzán.

Előzmény: csip.csiripp (5464)
csip.csiripp Creative Commons License 2015.03.16 0 0 5467

Köszönöm mindenkinek. :)

t+k Creative Commons License 2015.03.16 -2 6 5466

Ír valaki egy fantáziát rólam?

Fel, támadunk! Creative Commons License 2015.03.16 0 0 5465

Ez tetszik!!

Előzmény: csip.csiripp (5464)
csip.csiripp Creative Commons License 2015.03.15 0 1 5464

Éjszaka utazunk a buszon. Hátul ülünk, egymás mellett, én az ablaknál. Nem sokan vannak a buszon, szerencsére. Egymásra nézünk és felcsillan a szemed. Huncutul elmosolyodom, hisz tudom, mit jelent ez.

A kezemet lazán ráhelyezem a  nadrágod cipzárjára és azon keresztül kezdelek el simogatni. Hamarosan egyre nagyobb lesz a dudor a kezem alatt, ezért fogod és kigombolod a nadrágot, majd kiszabadítod börtönéből a farkadat. A kabátodat a kezedbe fogod, hogy felszálló utas esetén még időben el tudd takarni magad. Az egyik kezemmel átkulcsolom a már kőkeményen álló kéjrudat és az ujjaimmal simogatom, játszom vele. Állítva, a hasadra fektetve végigsimítom mindenhol, a golyókat sem hagyom ki, csak finoman, óvatosan. Látom, hogy megjelenik a makkod tetején az előnedv, ezt a hüvelykujjammal óvatosan szétkenem.

Odahajolsz hozzám és a fülembe suttogsz:

- Tudom, hogy imádsz vele játszani, de én már majd szétrobbanok. Könyörülj meg rajtam!

- Tudod, mit kell tenned ehhez, ugye?  Mondd ki, amit hallani akarok!

- Azt akarom, hogy leszopj! – a szavakban rejlő szenvedély még jobban felizgatott.

Feléd fordulok, szétnézek, figyel-e minket valaki, majd mikor látom, hogy nem, lehajolok és végre eleget teszek a felszólításnak. Tövid bekapom és a nyelvemmel simogatva, a fejemet le és fel mozgatva hajszollak a csúcs felé. A helyzet és a nyelvem játéka megteszi a hatását, így nemsokára hallom is:

- Vigyázz, mindjárt telelövöm a szád! – nyögte és már éreztem is a számban a sperma ízét.

Nem volt sok időnk élvezni a pillanatot, mert a busz egy megállóhoz érkezett és lassítani kezdett. Gyorsan rendbeszedtük magunkat és jeleztünk, hogy leszállnánk. A busz megállt, mi pedig sietve leszálltunk. A szemünkkel pásztáztuk a környéket, hol találhatnánk egy helyet, ahol folytathatnánk, amit elkezdtünk. Már hajnalodott. Egyszer csak felcsillant a szemed és azt mondtad:

- Nézd, ott egy park, gyere! – megfogtad a kezem és húztál magad után a park irányába.

Kerestünk egy viszonylag elkülönített, bokrokkal körülvett helyet. Leteríted a kabátod. Ráülök és széttárom a lábaimat. A bugyim már teljesen átnedvesedett. Letérdelsz, félrehúzod a bugyit és a nyelveddel végignyalod a kisajkaimat a csiklóig jó hosszan és sokszor, aztán a csiklómnál megállapodsz. Nem is bírom sokáig, egy hangos és éles sikoltással kísérve élvezek el.

Miután magamhoz térek, felállok és egymás kezét fogva sétálunk haza, hogy nyugodt körülmények között folytassuk, amit a buszon elkezdtünk.

Törölt nick Creative Commons License 2015.03.15 0 0 5463

Ez igen,nagyon tetszett a történeted! :-)

Előzmény: csip.csiripp (5460)
csip.csiripp Creative Commons License 2015.03.15 0 0 5462

Köszi. :)

Előzmény: Molly1 (5461)
Molly1 Creative Commons License 2015.03.15 0 0 5461

:) szuper lett!

Előzmény: csip.csiripp (5460)
csip.csiripp Creative Commons License 2015.03.15 -1 3 5460

Leülök a WC-re és végzem a dolgom. Forró nyári nap van, így a légkondi által teremtett, kellemesen hűvös levegő nagyon jól esik.  Egyszer csak egy hosszú, merev szerszám kerül a szemem elé. A szomszéd fülkéből, egy lyukon keresztül tolták át. Látom, ahogy lüktet, a makk végén pedig egy csepp előnedv jelenik meg. Legszívesebben lenyalogatnám onnan, de a jókislány énem és a következményektől való félelem erősebb bennem, így csak visszafojtott lélegzettel nézem vágyaim tárgyát. Érezem, ahogy elönt az izgalom, a puncim nedvesedni kezd. Egyik kezem a szétnyitott combjaim közé siklik. Végigsimítom ujjammal nedves kisajkaim, majd áttérek a csiklómra és körkörös mozdulatokkal elkezdem izgatni. A helyzet kissé hihetetlen, ugyanakkor eszméletlenül izgatóan hat rám. Ekkor a túloldalon megszólal valaki:

-  Ne félj tőle, fogd meg! Játssz vele, kérlek!

Én mozdulni sem merek. Pár perc után az illető azt hihette, hogy reménytelen tovább várnia, így megmozdult és óvatosan elkezdte visszahúzni a farkát a lyukból. Ekkor győzött bennem a vágy és a kezemmel átfogtam a méretes szerszámot. Élvezettel mozgattam a kezem rajta fel-le először lassan, majd egyre gyorsabban. Ismét megjelent egy csepp a makkon, de most már nem fogtam vissza magam, kinyújtottam a nyelvemet és lenyaltam róla.

- Óhh, ez az! Folytasd! – hallottam a felszólítást a szomszédból.

Eleget tettem a kérésnek és most már teljesen a számba csúsztattam a farkát, ameddig csak tudtam, majd óvatosan kiengedtem a számból. Nyelvemmel a makkon és annak peremén köröztem, miközben a számban ki-be járta kéjrúd, egyre gyorsabb ütemben. Csodás íze és illata szinte megrészegített, megszűnt minden más körülöttem.  Az áthallatszó elégedett nyögések csak még jobban tüzelték bennem a vágyat, a másik kezem ismét a csiklómra tapadt. Én sem tudtam már visszafojtani a vágy hangjait. Az izgalmas helyzet, a látvány és a hangok hatására szinte rekordidő alatt érek el a csúcsra. Sikolyomat a számban lévő farok tompítja, amit egyre gyorsabban és intenzívebben szopok.

- Nagyon jól csinálod. Mindjárt elélvezek!

Nem álltam meg, gyorsabb ütemre kapcsoltam és alig vártam, hogy a számban érezzem munkám gyümölcsét. Pár perc után éreztem, hogy eljött az idő, egy hosszú, elégedett nyögés kíséretében az ismeretlen a számba élvezett. Mozdulatlanul vártam, hogy alábbhagyjanak az orgazmus hullámai benne, majd óvatosan kiengedtem a számból a még mindig merev, aprókat lüktető farkat.

Felállok. Itt az ideje, hogy kisurranjak innen, megőrizve anonimitásomat. Felhúzom a bugyimat, kilépek az ajtón és eltűnök a tömegben.

Törölt nick Creative Commons License 2015.03.15 0 2 5459

Ha ez neked erotikus,akkor te beteg vagy.

 

Tudod,hogy az ilyet büntetik?

 

Hol van ilyenkor a moderáció?????

Előzmény: emmycutebaby (5453)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.13 0 0 5458

Rendben. Sok sikert az íráshoz.

Előzmény: -_- méziakinézi (5457)
-_- méziakinézi Creative Commons License 2015.03.13 0 0 5457

Köszönöm! :)

 

Ui.

Maradjunk inkább annál a verziónál,hogy Te itt olvasgatsz,én meg itt írogatok.....majd írok ágyban,zöldben,vagy bárhol játszódó történetet :)

De azért köszönöm az ajánlatot! ;)

Előzmény: Törölt nick (5456)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.13 0 0 5456

Érdekes izgató nekem teszik gratulálok.

 

Ui.

 

Szeretném megélni és a történetet folytatni Veled ágyban zöldben vagy csak úgy valahol.

Előzmény: -_- méziakinézi (5455)
-_- méziakinézi Creative Commons License 2015.03.13 0 0 5455

és megint.....csak....meg mert.... :)

 

Amikor az asszony kiborít.......

 

fogod magad,és elindulsz kedvenc törzshelyed felé.....belépsz,és meglátod a pultos lányt.....a pulthoz ülsz,és rendelsz....miközben a csapolt söröd készíti,végignézed a telten húsos testét...nagy melleit,mely a bőrtopból majd kicsordulnak,nagy fenekét,mely apró bőrszoknyájából kilóg...húsos telt ajkait,melyek vérvörösre vannak festve....leteszi eléd a korsó sört,és te képtelen vagy betelni a látvánnyal....maga a látvány izgalomba hoz.....meg akarod kaparintani a testem,és vérvörös számat....egész este követsz forró tekinteteddel,mely már égeti bőrömet....sorra iszod a söröket,még nem akarsz indulni....laza póló,és farmer amit viselsz...mikor már csitul a vendégsereg,elindulok kicsit rendet rakni a mellékhelységben...te észreveszed,és elindulsz utánam...nyitom az ajtót,te közben ringó csípőm figyeled...miközben ki-ki villan fekete csipkés bugyim a szoknyám alól.....ez a látvány teljesen kikészít.....szaporázod lépteid,hogy utolérj...megvárod míg az utolsó ember is elhagyja a mellékhelységet....ekkor fogod bezárod az ajtót...és hátam mögé lépsz...semmiféle ellenállásra nem adsz lehetőséget......miközben fél kézzel majd letéped farmerod zippzárját,másik kezeddel térdre kényszerítesz.....farkad már majd szétrobban az esti látvány után.....kívánod,hogy vérvörös ajkaim között legyen a farkad.....meglátva meredő farkad,értem problémád...és meg sem próbálok ellenállni....tűzforró makkod köré tapad a szám,miközben a golyóidat masszírozom egyik kezemmel...a másikkal pedig a combod cirógatom.....egyre mélyebbre nyomod a farkad........nehogy elvétsd az ütemet,megfogom a feneked.....te pedig fejemet fogod két kézzel.......és ekkor már semmi nem tart vissza,hogy teleélvezd számat.....farkad lassan csillapodok....még tartja kemény formáját,én pedig lelkesen nyalogatom míg el nem csitul a vágy benned....

cvikov Creative Commons License 2015.03.13 0 0 5454

 

Sziasztok.

 

 

Nekem nagyon sok buja fantáziám van.

Az egyik épp az, hogy 50 - 60 éves nőt megöklözök...

Öklözéshez,tágitáshoz keresek hölgyet, akit ez izgatna és szeretné átélni, kor nem számít.

Börzsönyből egy kis faluból.

Szexcentrikus tiszta intelligens sportos ápolt kék szemű, 173 cm magas nyugdíjas pasi vagyok.

Budapest, Fót, Dunakeszi, Gőd, Vác, Szob - útvonalon

Vagy esetleg:  Párkány, Esztergom, és Dorog... és környékén.

 

Diszkréció, intelligencia, szabályok, kérések maradéktalan betartása természetes számomra.

 zirka4@freemail.hu

 

Anya lánya is jelentkezhet...

 

 

emmycutebaby Creative Commons License 2015.02.24 -2 0 5453

**Este van bemegyek a szobamba es elalszom gyorsan, valami furcsa erzesre ebredek fel valami csikis ott lent kinyitom a szememet es keresem a kezemmel a villanyt de megfog es nyugodtan tart...shhhh maradj nyugton es legyel jo kislany...ijedten ugy maradok... Apu...shhh mondtam hogy legyel csendben. Elorehuzza a labamat es hanyadt fekszem erzem ahogy lehuzza a nadragomat a hideg kezevel szetterpeszti a labaimat es csikiz tovabb. Nagyon felek nem tudom mi tortenik de nem beszelek nem mozdulok, jo kislany vagyok. O folytatja es tovabb megy bedugja az ujjat mindket helyre, en sirok nagyon faj. Folytatja nem foglalkozik a sirasommal egyre tobb ujjat gyomoszoli belem. Verzek egy kicsit. Kiveszi a farkat es simogatja odatolja az arcomhoz...nyisd ki a szad... En megrazom a fejemet...nem akarom... Suttogom, o ram nez mergesen ... nem kerdeztem, rossz vagy akarod hogy elmondjam anyadnak milyen rossz vagy?.... Kerdezi en megrazom a fejem es kinyitom a szam o beteszi es mozog bennem amig jo lesz neki. Aztan kemenyen szetfesziti a labamat es betolja az elejet, en sirok es probalom osszezarnina labam o kemenyen tart es tovabb hatol. Amikor vege kiveszi erzem hogy verzek o ram mosolyog... jo kislany vagy legkozelebb tobbet is megtanitok neked... Mondja es a furdoszobaba visz megfurdet gyengeden, kedvesen beszel nekem. En nem ertem azok utan hogy ugy bantott annyira fajt. Bevisz az agyamba azt mondja aludjak de en csak nezem a plafont es sirni kezdek miutan kiment.**

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!