Keresés

Részletes keresés

Zetorforever Creative Commons License 2011.03.23 0 0 705

Sokan esküsznek az ilyen nyereményjátékokra. Én úgy vagyok vele hogy mindig van egy időszakamikor mindig kipróbálom ezeket aztán megunom mert nem nyerek. nem vagyok egy szerencsés típus de van olyan akinek ezek be szoktak jönni. Két napja beszéltem az egyik régi ismerősömmel, összefutottunk az utcán. Kicsit beszélgettünk aztán mesélte hogy egy nyereményjátékon most nyert 3 millió Ft-t. Mondom ilyen nincs...de jó egyeseknek. Ezért kell próbálkozni.

 

@hanna85: Ez egy elég egyszerű játék, mondjuk nagyon örülnék ha kiválasztanák az én képemet. Sokat jártunk balatonra így elég sok kép készült, videónk is van pár bár azok annyira nem publikusak, van egy-két durva jelenet:) Van egy nagyon jó képünk, az lehet nyerő lenne. Pont az lett lekapva mikor pózolunk a stégen és leszkadt aladtunk...eszméletlen ahogy mindenki dől be a vízbe és repülnek a sörösüvegek:) 

lehojucus28 Creative Commons License 2011.03.20 0 0 704

Sziasztok!

 

Szerintem a legjobb nyereményjáték oldal a zeroo.hu.

Én még nem nyertem, de a közvetlen környezetemben már igen, és a nyereményt elsőbbségi küldeményként másnap megkapták. Most egy LED monitort lehet nyerni, de gyakorlatilag minden napra jut valami. Wellness pihenés, GPS készülék, ékszerek...stb.

Az a különleges és egyedi a zeroo-n, hogy a nyertes neve és címe azonnal megjelenik az eddigi nyerteseink menüben.

 

Piroskaaa Creative Commons License 2011.03.19 0 0 703

Én a csokis, kávés nyereményjátékon indulok mindig. A facebook-on csatlakoztam a Dolce Gusto rajongói táborához is, azt írják, hogy hamarosan indul valami kávégép nyerős promóció. Bővebben nem írtak még róla, csak beharangozták. Nem tud erről valaki valamit?

mohopasi Creative Commons License 2011.03.18 0 0 702

Valamit elírtál... Nem erre gondolsz? http://hir.fm/nyeremenyjatek Ez érdekel engem is! Szerinted mi alapján érdemes tippelni? Tavalyi adatok? Előző havi adatok?

Előzmény: szakipeet (701)
szakipeet Creative Commons License 2011.03.18 0 0 701

Most SEAT Leon-os tippelős játékot láttam, akit érdekel kukk meg: http://hir.fm/tippjatek

tawas13 Creative Commons License 2011.03.16 0 0 700

Kutyaszépségverseny! Értékes nyeremények!

http://www.olcsokutyaruha.hu/

petike87 Creative Commons License 2011.03.12 0 0 699

 

A Váltsvelünk.hu szolgáltató váltó portál két nyereményjátékot hírdetett meg.

 

Az első játékukban 300ezer forintos VISTA ajándékutalványt lehet nyerni.

A második játékukban 10ezer forintos MediaMarkt ajándékkártyát lehet nyerni.

 

Részletek a Váltsvelünk.hu Facebook oldalán, illetve a portálukon.

 

 

 

 

lauracica88 Creative Commons License 2011.03.11 0 0 698

Szerintem is a fotó versenyek sokkal egyszerűbbek. Fényképezőgép majdnem minden családban van, míg vedokamera nem valószínű. A mobillal készített videók meg nem annyira jó minőségűek és ahhoz , hogy egy versenyen nyerjen ahhoz elég kevés az esélye. De jól hangzik a díj os, mert strandcuccra az embernek mindig szüksége van és elég sokszor ellopják a strandon a törülközőt papucsot. Amúgy is jó ilyenekről olvasni, mert ez azt jelenti, hogy nemsokára itt a nyár és mehetünk pancsolni meg napozni.

A fotókat amugy meglestem a honlapon és nagyon jók! Nekem a kislány tetszik a törülközőben és a homokba rajzolt mosolygós fejek is jópofák. Szerintem én egy olyan képet teszek fel, amikor egy bazinagy matracon lazulok a Balcsin. Jajh de hiányzik már a meleg és a vízpart. Keresek is egy-két jó ajánlatot, ahova el tudnék menni nyaralni a nyáron. Kempingezni is imádok igaz, hogy nem egy 5 csillagos szálloda, de nagyon jó murikat lehet csapni, főleg ha elegendő az alkohol mennyiség. :D

Előzmény: hanna85 (697)
hanna85 Creative Commons License 2011.03.11 0 0 697

Igen, videót csinálni nem egyszerű, jót csinálni meg főleg különösen nehéz, a fényképezés kicsit egyszerűbb, bár a jó képekhez ott is kell szerencse és kreativitás, de ha sorsolás során választják ki, hogy ki nyerjen, akkor azért kiegyensúlyozottá válik a mezőny, és mindenki eséllyel indulhat. Mint például a Strandfoglaló játékon, ahol strandon vagy vízparton készült képeket kell feltölteni, esetleg törölközőseket (már épp gondoltam rá, hogy beküldöm Törcsit a South Parkból, de nem tudom díjaznák-e :D), és azok között sorsolnak ki Strandfoglaló felszerelést, ami nem tudom mi, lehet, hogy géppuskák meg rakétavetők, amikkel el tudjuk foglalni a strandokat, de inkább stradcuccokra gondolnék (pedig milyen jó lenne annektálni valami jóféle kis vízpartot :D)

Itt vannak a részletek: http://www.strandfoglalo.hu/jatek/rajz.html

Érdemes megnézni a már feltöltött képeket, vannak jópofák! :)

Előzmény: csopakicsilla (695)
Zetorforever Creative Commons License 2011.03.09 0 0 696

Ez az ötlet szerintem is elég gagyi, ezzel inkább ne indulj, nem sok esélyed lenne! Az új videók ennél azért sokkal jobbak:) Amúgy meg a szavazatok száma nem semmi, jól megindult az első 3 videó. Nem is tudom hogy lehet ennyi szavazatot összeszedni ilyen rövid idő alatt. Bár lehet hogy sok ismerősük van....! Mindenesetre nagyon kíváncsian várom már én is hogy ki fog nyerni!

Előzmény: bitmapwomen (691)
csopakicsilla Creative Commons License 2011.03.09 0 0 695

Szerintem a te ötleted azokhoz képest, amik eddig felkerültek az oldalra elég silány...Szerintem ezzel ne is próbálkozz, mert sokkal jobb ötletek és videók kerültek fel. Aki most szeretne benevezni, és játszani az 1 milláért, annak fel kell kötnie az alsónacit :) :) :)

Én már egy ideje nem néztem, és most észrevettem, hogy új videók vannak fent, amik szerintem nagyon jól sikerültek. És azt, hogy mennyire jól sikerültek az bizonyítja, hogy már több ezer szavazatot kaptak. Az egyik legjobb a kabriós...nagyón jól sikerült...remélem sikerült bezsebelniük a millát :)

Előzmény: bitmapwomen (691)
kirisz Creative Commons License 2011.03.08 0 0 694

A Blikk 10 db páros IMAX 3D mozibelépőt sorsol ki azon játékosok között, akik helyesen válaszolnak egy általunk feltett kérdésre, amelyet bármely 3D-s filmre be lehet váltani március végéig.

http://apps.facebook.com/mypromo/nyeremenyjatekok/24

 

 

Még több nyereményjáték:

http://apps.facebook.com/mypromo/nyeremenyjatekok/

mazsika60 Creative Commons License 2011.03.02 0 0 692

Tippelj és Nyerj pókeres kiegészítőket!

 

Copag kártyaőr + Pokerholdem pókerzseton kulcstartó: http://pokerholdem.hu/tippelj_es_nyerj.html

 

Poker Angel kártyaőr + Női Póker pókerzseton kulcstartó: http://noipoker.hu/jatek.html

 

bitmapwomen Creative Commons License 2011.03.02 0 0 691

Mit gondoltok erről az ötletről? : Szakadó hóesésben autóztok a 6-os főúton, és a leg kietelenebb vidéken defektet kapsz...Közel s távol senki nincs a láthatáron, meleg ruhával nem készültél, mert gondoltad az autóban nem lesz olyan hideg...és a szakadó hóesésben cseréled a kereket :) :) :) Nekem volt részem hasonlóban. Jobb lenne ha arról kellene videót készíteni, hogy mennyire várod a tavaszt? ! Abban sokkal nagyobb kedvvel tudnék részt venni.

Egyébként szerintem egész jó vidók vannak fent az oldalon,de kíváncsi vagyok, hogy ki viszi haza az 1 millát :)

i love metric Creative Commons License 2011.03.02 0 0 690

Óhohóó! :D És te melyik vagy közülük? Ha én is forgatok egy ilyet akkor velem is játszhatna vízipisztolyozósat a fekete hajú hölgyemény! :)

 

Na jó, megelőlegeztem hozzád egy szavazatot!

Előzmény: stuncenpudli (681)
multielemér Creative Commons License 2011.02.28 0 0 689

Most elég hideg van plusz egy csomó helyen esett a hó, szóval meg van az ember lehetősége arra hogy forgasson valami jópofa videót. Egyre több film van már fent, és ahogy néztem nem a bikinis/lányos vonalat követik, ez meg egy részről jó mert végre tényleg arról szólnak a videók amiről kell, nem terelik el az ember figyelmét a szép lányok:) Az ősemberes nekem annyira nem jön be, ehhez nem animáció kell, bár ki tudja, lehet ez is jól bemutatja a lényeget:)

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.27 0 0 688
evanagy55 Creative Commons License 2011.02.24 0 0 687

Akinek van humora és nyitott szerintem Júliusban is meg tudja mutatni, hogy élvezi a telet :D

 

Egyébként pont most fog viszajönni még egy kicsirt a hideg szóval lesz még itt zimankó a forgatáshoz nem kell félni. A másik amit nem értek, hogy csináltak 3 vetközős videót, azzól még nem ezt az irányt kell követni az utánunk jövőknek. Lehet dolgozni kisgyerekkel, házikedvencel, nagyszülővel. Egy csipetnyi kreativitás és máris megvan az egymillió. Ha lenne az ismertségi körömben kamera biztos forgatnék én is egyet :)

csuporka22 Creative Commons License 2011.02.23 0 0 686

Mondjuk azzal kicsit vitatkoznék, hogy többet összefogunk, hiszen akkor annyi felé kell osztani a lóvét, és szerintem az már nem nagyon éri meg. Max 3 fő, de inkább kettő, az szerintem még megéri. De hogy fognak márciusban olyan videókat csinálni, hogy "mennyire szeretjük a telet?" Szinte már süt a nap...és nincs hó, sem jég, és reményeim szerint hamar itt lesz a tavasz. Egy jó nagy adag kreativitásra lesz szüksége annak, aki ebben az időjárásban meg tudja majd mutatni, hogy nagyon élvezi a telet...Esetleg van valakinek ötlete ahhoz, hogy hogyan tudja valaki ezt a márciusi napsütésben megmutatni?

Cseszirka Creative Commons License 2011.02.23 0 0 685

Ez a Jégkorszakos jópofa! :-D

Szavaztam is rá egyet!

ezekben az a nagyon jó, hogy maga a videó elkészítése nem igényel túl nagy költségeket. Összefog pár jó barát, haver és megcsinálják. Ráadásul még jót is szórakoznak! :-)

Így megéri! Mindezzel együtt, nem biztos, hogy bevállalnék egy tüdőgyulladást. Mert nehezen tudom elképzelni, hogy a csajok a kocsimosás közben, vagy a srácok a vízipisztolyos filmben nem betegedtek meg utána.

Meg én valami viccesebbet találtam volna ki! Azt kell, hogy mondjam, még ez az animációs a legjobb. :) Meg talán az említettek, mert azok meg bevállalósak.

Az, amelyikben a pasi meg a csaj utazgat... kicsit ingerszegény.

tirtikka Creative Commons License 2011.02.18 0 0 684

Megtörtént a szavazás! Nagyon jó a videó, de nem lennék a helyetekben, elég elvetemültnek kell lennie valakinek ahhoz, hogy a jéghidegben, bikiniben flangáljon.  De 1 milláért bevállalnám én is a viedót csak kéne egy jó ötlet amihez még pár jó arcot kell szerezni és már mehet is a rec.  Nem tudom mennyi ideig tart megcsinálni egy ilyen filmet, de biztos nem olyan sok macera.

Előzmény: stuncenpudli (681)
stuncenpudli Creative Commons License 2011.02.18 0 0 683

Akkor miért nem társulsz be valahová?? monjduk Te leszel a színész más meg kiötlteli meg leforgatja és majd megbeszélitek, hogy ki mennyit kap a nyereségből???

Ha meg csak azt nézed hogy 1 millióbol hány meg miylen luxus hétvégét tudnál szervezni akkor azt hiszem nem kérdés hoyg melyiket választanád ;)

Előzmény: missi.tmea (682)
missi.tmea Creative Commons License 2011.02.14 0 0 682

A luxus hétvégének is örülnék, de az 1 milliónak azt hiszem még jobban. :)

Én meg a videókészítés, hűhh... Még csak ötletem sincs milyen kisfilmet készítenék.

Viszont a gimibe lehet elhíresztelema játékot, hátha valaki lesz olyan bátor és benevez. :):)

stuncenpudli Creative Commons License 2011.02.14 0 0 681

Itt 1 milliót lehet nyerni, ha beküldesz egy videót arról, hogy mennyire is élvezed a telet, majd ha a tiédre érkezik a legtöbb szavazat  már meg is nyerted ;) Én is küldtem be egyet tehát kérek mindenkit szavazzon :)

http://www.actimel.hu/mennyire-elvezed-a-telet/video/PBoH9sBkMYg

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.13 0 0 680

Dead Space iPhone teszt - Nyereményjátékkal!

Barbi20 Creative Commons License 2011.02.12 0 0 679

Nyerj luxus hétvégét a Hertelendy Kastélyba,
és tölts el ott 3 felejthetetlen romantikus napot kedveseddel!

 

Nyerd meg a tökéletes Valentin napi ajándékot és tölts el kedveseddel egy mesebeli hétvégét a Hertelendy Kastélyban igazán romantikus hangulatban! Utazzatok luxusautóval, saját sofőrrel, vacsorázzatok gyertyafényben, saját felszolgálóval, pihenjetek és élvezzétek a Kastély különféle wellness szolgáltatásait.

 

 Regisztrációs link:

 

 http://valentin.aegondirekt.hu/?ref=3jgank

 

A nyereményjáték Február 13-ig tart, érdemes még regisztrálni!!!

kiskata17q Creative Commons License 2011.02.10 0 0 677

Nem.:)

Előzmény: luft00 (676)
luft00 Creative Commons License 2011.02.08 0 0 676

Nyerj üzemanyagot ingyen. Szerintem megéri regisztrálni.

http://ingyenuzemanyag.aegondirekt.hu/?ref=ulyz33

krisztakelemen Creative Commons License 2011.02.07 0 0 674

Áh szerintem ez olyan mint a biciklizés, ha egyszer megtanulod már nem tudod elfelejteni. Jó, lehet h kell 1-2 csúszás h belegyere újra, de hogy nulláról kéne kezdened megtanulni az kizárt ;)

Előzmény: karolykalmi (673)
karolykalmi Creative Commons License 2011.02.07 0 0 673

Én nagyon régen voltam síelni lehet h már el is felejtettem. :D Még nem döntöttem el, hogy elinduljak-e vagy sem most egy másik nyereményjátékon is játszok. Mondjuk jó lenne feleleveníteni mielött teljesen elfelejtek síelni, szal lehet utánanézek hátha találok egy képet valami régebbi albumban :-)

 

Előzmény: krisztakelemen (672)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!