Keresés

Részletes keresés

Ateus Creative Commons License 2003.01.29 0 0 400
Drága LB barátom!

1. Köszönöm a jókivánságot :-)
2. Köszönöm az engedélyt, hogy csak miattam elnézed a kép beszúrását
3. ha még nem mondtam volna én is a modemesek táborának létszámét növelem most még.

Előzmény: Latex Bond (399)
Latex Bond Creative Commons License 2003.01.29 0 0 399
Sziasztok LLP-rajongók !

Örömmel konstatáltam, hogy izzik a topic-unk, remélem ez így is marad az "idők végezetéig" ! :o)))

MrsLat !

A Pecsában mi is ott leszünk a barátnőmmel, hátha ott összefutunk... :o) Gyaníthatóan a latex vonzáskörzetében leszünk fellelhetők ! :o))
A gázálarcos kérdéseden én is elgondolkoztam, de furcsa mód nem tudok kielégítő választ adni rá... Egyszerűen nem tudom, hogy miért tetszik nőkön is. Magamon még meg tudnám magyarázni, de hogy a partneremen miért tetszene, az rejtély. Nem teljesen értek vele egyet, hogy uniszex és hogy mindegy, hogy ki van benne, hiszen Te pontosan tudod, hogy ki van az álarc mögött. Szerintem nagyon dögös és szexi, ahogy egy szép női szempár néz ki szinte könyörgőn az üveg mögül... :o))) Kicsit olyan kiszolgáltatottá, gyámoltalanná válik az ember benne és ez nőnél különösen izgi ! Hidd el, lehet benne azért levegőt kapni ! :o)) Aki szereti, szerintem érti, hogy mire gondolok...

Stewes !

Ha a "becsomi tök zárt", az még nem feltétlenül gátolja a szexet. (Legfeljebb a hagyományos értelemben...) A külvilágtól teljesen elzártan, de a genitáliák szabadon hagyásával meglehetősen különleges élmények érhetők el. Azér' ezen gondolkozz el... :o))))

At !

Boldog és latexőrült nőkben gazdag szülinapot utólag is !!!

Partus !

Bocs', hogy senki sem üdvözölt, természetesen bátran csatlakozz hozzánk !!! A címeket szerintem mindenki szívesen veszi, legalábbis engem érdekelne, úgyhogy kérlek, oszd meg a tapasztalataidat velünk ! 15 év folyamán gondolom szert tehettél jónéhányra...
A szokásos kérdés Neked is áll : a feleségedet Te vezetted-e be ebbe a világba és ha igen, akkor milyen módszerrel sikerült elérned a célodat és legfőképpen mennyi idő alatt ?

Djt !

A Cityline-nak a Pólusban is van egy boltja, de sajnos lényegesen kisebb választékkal. Azért érdemes megpróbálni, mert olcsóbbak a cipők, mint a West End-es boltjukban ! (Ezen én is meglepődtem, hogy ugyanaz a cég miért árul különböző árakon az egyes üzleteiben, de úgy látszik keményen bele van építve az árakba a helységbérlet díja...)
Más : Nem akartalak letolni a képberakások miatt, valóban csak a modemesek és a munkahelyen netezők nevében emeltem fel a hangom. Remélem megértitek... Természetesen és is imádok ilyen fényképeket nézegetni, de erre találták ki a cím-linkelési módszert. Nem fontos, hogy a kép közvetlenül a topic-ban díszelegjen, hanem egy "a href"-es módszerrel csinálsz rá egy linket és akkor aki akarja megnézi, aki nem akarja - mert lassú lenne a kép letöltése -, az nem nézi meg. Linket meg annyit tehetsz a topic-ba, amennyit nem szégyellsz. (Csak el ne rontsd, ahogyan én szoktam ! :o))) )

Egyébként a fotó tényleg baromi jó, amit MrsLat beillesztett, most csak azért nézem el, mert Ateus szülinapjára raktátok be ! :o)

Dav03 !

Bár már érne az a bizonyos meglepetés, amit emlegettél... Egyfolytában egy ilyen különcségre vadászom a páromban, hogy végre teljes létjogosultságot nyerjen az enyém ! :o))))
Mellesleg nagyképűen meg kell, hogy jegyezzem : engem már nem érhet meglepetés... Sajnos... ;o)

Lack-Plastic !

Szerintem egy kicsit túlreagáltad a dolgot ! L-F-nek esze ágában sem volt megbántani Téged és legkevésbé sem a feleségedet lesajnálni !
Össze ne vesszetek már egy 2-értelmű mondaton !
A topic eddigi hangvétele nem tűri a veszekedést !!! :o) Ezt dumáljátok ki minél előbb, mer' én is megharagszom ! :o)))))

lack-plastic Creative Commons License 2003.01.29 0 0 398
Lakk-Fetis!

1.:Sok nő megirigyelhetné azt a biztonságot, mint amilyet én teremtek a feleségemnek!
2.:Az a férfi, aki annak a csajnak a puszta látványától nem gerjed be, az beteg. Sajnállak!
3.:A nejemnek egyáltalán nem rossz; ha rossz lenne neki, már elment volna.
4.:Lehet, hogy az epés hozzászólásodnak az az oka, hogy amíg te maszturbálsz, addig én minden este LAKKrucis nőt látok vonaglani az ágyamon? Ne haragudj!
L-P

Előzmény: lakk-fetis (393)


dav03 Creative Commons License 2003.01.29 0 0 397
Szia Lakk-fetis,
Szerintem a nők többsége nagyon is tudja, hogy mit akar, legföljebb mi férfiak nem tudjuk (eleinte). Gondolkodj fordítva. Lehet, hogy a barátnődnek is vannak olyan "különcségei" amire álmodban sem gondoltál volna, vagy még eddig nem vettél észre. A nők kevésbé vizuális típusok mint a férfiak, de azért az esetek többségében nagyon jó a fantáziájuk. Még érhet meglepetés.
Üdv,
Dav03
Előzmény: lakk-fetis (395)
djt-122 Creative Commons License 2003.01.29 0 0 396
Helo Mrs Lat.Nos img src vel irtam be a képet.Ez az alapfokú html tanfolyamból vettem.Majd elküldöm emailben.De az az igazság hogy ha elrontod a beillesztést elcsúszik a fórum szövege,meg akik modemmel nyomulnak lassan jön be kedvenc fórumuk!!!!Engem annakidején Latexbond letolt a képberakásokért,ugyhogy azota nem csinálom,bár én ADSL es vagyok.Pedig néha nagyon nehezen birom megállni!!!!!
Sexyshoes.
Voltam a hétvégén a vestendben a city line nél.Eszméletlen leárazás van!!!!!Minden szandál 12900 minden csizma 9900!!!!!És mind magastalpú!!!!!Csak sajnos az az átlátszó szandi nem volt már meg.Tud még valaki máshol city line boltot? hátha ott még van.
Előzmény: MrsLat (379)
lakk-fetis Creative Commons License 2003.01.29 0 0 395
DAV03

Igazad van de a no az az allat amlyik nem tudja, hogy potosan mit is akar. Ez nem sertes csak teny. Sajat tapasztealat utan. Ha nem akarja most akkor majd kesobb probald meg. Akkor amikor o is szeretne valami ujat. Ne temesd a dolgot,csak ne beszelj rola egy darabig. Jartam en is igy, eroltettem es a vegen cikizes targya lett a dolog.
Otlet: Ha moziba latsz valami izgit szoritsd meg a kezet. Erezz, hogy ez tetszik neked ne mond csk ereztesd. Ha veszi a lapot az ilyen dolgokra akkor egy erdemes kapcsolat. Ha nem felejtos!!!
De vidd el egy boroshoz rpobaltass fel vele valamit es dicserd. Ha a trukk bevalik johet a tobbi. Es talan sinen leszel.
De ne felejtsd el eroltetni nem szabad mert abbol csak megutalja. Es azt foga hinni, hogy csak a cucc miat vagy vele es a szemely mar nem is szamit. Pedig ebben az egeszben a szerelem a legjobb, szerelemmel szeretkezni lakkban, latexben. A tobbi csak dugas.

Remelem nem baj, hogy en is valaszoltam de ismeros a szitu es nem akarom, hogy beleess abba a hibaba mint en.

Udv : lakk-fetis

Előzmény: dav03 (394)
dav03 Creative Commons License 2003.01.29 0 0 394
Szia MrsLat,

Igen, természetesen nézegettunk egyutt filmeket, illetve képeket. A baj talán az, hogy latex nélkül is jól működik a kapcsolatunk (legalább is ő így gondolja). Másrészt nem vagyok egy túlzottan "agresszív" típus és nem szeretek semmit sem eröltetni. Talán majd egy másik kapcsolatban. Amúgy az igazi az lenne, ha a társam a legapróbb jelekből is rájönne, hogy mit akarok.

Üdv,
Dav03

Előzmény: MrsLat (391)
lakk-fetis Creative Commons License 2003.01.29 0 0 393
L-P

Hát, ha nő lennék nem írigyelném a feleséged!!

Én sem vagyok egy egyszerű lény de te még rajtam is túlteszel néha. Be tudok indúlni én is mindentől de azért egy őv nekem kevés a nyálcsorgáshoz.
"Szegény nejed" milyen rossz lehet neki:)))

Előzmény: lack-plastic (392)
lack-plastic Creative Commons License 2003.01.29 0 0 392
Üdv neked dav03!
Csatlakozom az előttem szóló MrsLat-hoz!
Én is képeken keresztül kezdtem feleségem (akkor még barátnőm)"átnevelését"; egy régi katalógusban szereplő lakkrucis képek voltak ezek. Mindez 3 éve történt, és azóta odáig jutott a dolog (de ezt már korábban említettem),hogy kizárólag a LAKK-kollekciónk valamely darabjának jelenlétében zajlanak a szexcsaták. Munkára fel!

Mindenkinek!
Ma a tv2 reggeli műsorában Konta Barbara keskeny derekán egy széles LAKK öv csillogott. Gyerekek! Alig bírtam nyelni a nyálamat. (Mellesleg a mellei is jól ki voltak rakva!)

Sziasztok!

Előzmény: dav03 (390)
MrsLat Creative Commons License 2003.01.29 0 0 391
Üdv dav03!
Nézegettetek már együtt képeket vagy filmeket? Mert én sem magamtól jöttem "rá", hogy tetszik és egyre jobb, meg izgisebb. Már írtam azt hiszem azt is, hogy sokat lendített rajtam a fórum is, hiszen több férfi gondolatait, vágyait olvasva már sokkal többet értek Belőletek. Bár nem tudom mit értettél utaláson, azt hiszem nálam a kézzel foghatóság és az idő ill. a párom fetisizmusa "nyert" /szerencsére/!
Üdv és türelem!

MrsLat

Előzmény: dav03 (390)
dav03 Creative Commons License 2003.01.28 0 0 390
Udv Mindenkinek,
Esetemben a +1 sajnos csak alig valamivel jelent tobbet 1-nel. A baratnomnek mar nehanyszor probaltam utalni a latex es lakk iranti lelkesedesemre, de ezidaig meg nem sikerult attoro eredmenyt elernem.
Udv,
Dav03
Előzmény: MrsLat (387)
lakk-fetis Creative Commons License 2003.01.28 0 0 389
L-P
Azt hiszem a kerdesedre a valaszt mar megkaptad. De a jobb megkozelites kedveert azt hiszem a harisnya is LYCRA. De ez mar elhagzott. Csinalok a kedvedert a kovetkezo alkalommal egy Lycra linket es akkor lathatsz is egy-ket ruhadarabot is. Ne feledd kb. minden honap 20-an jonnek az uj kepek.

Mas: Nem akarok elszomoritani senkit de ez Magyarorszag!! Szalljunk le a foldre es ne remenykedjunk tul sokban. De a remeny hal meg utoljara! Az erotoka kiallitas sem hozott nekunk tul sokat, ezert szemely szerint nem aggodom a dolog extavagans tartalma miatt.
De azert en is kimegyek mert ki tudja mi var rank es a keretbe a beugro meg belefer.

lack-plastic Creative Commons License 2003.01.28 0 0 388
O.K.!
Előzmény: Törölt nick (386)
MrsLat Creative Commons License 2003.01.28 0 0 387
At,kedves "öreg,vaksi farkas"!
Nem, nem én vagyok.(azért nem sajnos, mert MrLat engem választott...)
Üdv Mindenkinek. Úgy sejtem, hogy a +1-ek gyakran inkább 2-őt érnek, ugye?
lack-plastic Creative Commons License 2003.01.27 0 0 385
Hello Partus!
Előzmény: Partus (384)
Partus Creative Commons License 2003.01.27 0 0 384
Sziasztok !

Régóta olvasgatom a fórumot, és szeretnék csatlakozni hozzátok ( aktívan ). Kb. 15 éve kedvelem a latex, a lakk és a pvc ruhákat is. Van egy-két ruhadarabunk, és a feleségem néha kényeztet vele, ill. benne...

Az Interneten igen mélyrehatóan felderítettem már a témával foglalkozó oldalakat és csomagküldő cégeket is. Ha valakit érdekel, szívesen megosztom a címeket.

Üdv. Partus

Ateus Creative Commons License 2003.01.27 0 0 383
Ehh de hülye vagyok, hiszen odaírtad MrsLat, hogy a képbeszúrás már djt-nek szól :-) sorry, de kérlek legközelebb próbáld valahogy (pl. egy sor kihagyással) jobban elkülöníteni a hozzászólásaid, hogy egy ilyen öreg vaksi farkas is lássa mi szól neki :-) Köszi :-)
Ateus Creative Commons License 2003.01.27 0 0 382
MrsLat!

Köszönöm a jókívánságot és a képet. Ez te lennél? :-) mert akkor iszonyúan jó nő vagy. Rosszul nézted, a 167-es nem az én nevemhez fűződik hanem djt-éhez :-) Nyugi én se tudok képet berakni ide :-))

Előzmény: MrsLat (379)
dav03 Creative Commons License 2003.01.27 0 0 381
Udv mindenkinek,
+1 latex-rajongo.
Gratulalok a sok szinvonalas es bator hozzaszolashoz.
dav03
MrsLat Creative Commons License 2003.01.27 0 0 380
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
üdv:MrsLat
MrsLat Creative Commons License 2003.01.27 0 0 379
Szia At!
Szülinapod alkalmából próbáltam képet ide tenni(a saját gépemről nem tudom, hogy kell,bocs) és emilen is, amihez ugyan csatoltam, de visszajött.Szóval ha valaki tud segítsen,sorry az offságom miatt!
DJT_122!
Te hogy tetted be pl.a 167 es hozzászólásodat?
üdv
FHLS Creative Commons License 2003.01.27 0 0 378
Sziasztok!

Nos - mint Josila beharangozta -, az FHLS nyitogatja most már tartalommal is kaputi a www.fhls.hu címen.
Ha lesz némi időm, akkor a 7en még kb ugyanennyi dolgot felrakok.
Találtam 3 élő hölgyeményt lakkban és latexben, próbálom őket megfűzni, hogy mutatkozzanak be. Ezenkívül találtam egy hölgyeményt, aki vállalt fotózást latexben... Tehát fogok az oldalon dolgozni, lesz tartalma.

Josila! Milyen volt a buli? Cila is ott volt Londonból?

Üdv Mindenkinek!

lack-plastic Creative Commons License 2003.01.26 0 0 376
Ateus!
Gratulálok a párod alakulásához, és boldog szülinapot!
L-P
Előzmény: Ateus (375)
Ateus Creative Commons License 2003.01.26 0 0 375
MrsLat!
1. Köszönöm a jókívánságot :-)
2. Lehet benne levegőt kapni. Kicsit nehezebben talán mint hagyományosan, de végülis ez más maszkoknál /pl. ballhead vagy hogy hívják :-) ahol csak egy csövön keresztül kapod a levegőt/ is így van. Egy próbát megér szerintem
3. Persze. Nő legyen benne :-))) Na de komolyan. Ha előttem veszi fel, akkor az engem még stimulál, és akkor nem foglalkozom vele, hogy nem látom az arcán ahogy élvezi az aktust.

Egyébként hadd dicsekedjek. Tegnap éjszaka a párommal szeretkeztünk, és direkt miattam vett egy combfixet és...egy lakk magassarkú cipőt. Hihetetlen jó érzés volt ahogy a cipő hozzám ért. Kis lépés a latex-, és lakkrajongóknak, de nagy lépés nekem a párom bevezetése tekintetében :-)

Előzmény: MrsLat (367)
josila Creative Commons License 2003.01.26 0 0 374
Bocs, az előző a piercinges topicba ment volna.

josila Creative Commons License 2003.01.26 0 0 373
josila Creative Commons License 2003.01.26 0 0 372
Sziasztok!

Itt egy igen meggyőző adalék a jövő hétvégi szuperbulihoz!!!

Tehát ugy látszik (várakozásaimmal nagyon is ellentétben) egy elég nívós rendezvény.
Belépő legújabb híreim szerint 3000HUF.

Hölgyeim és uraim, a világ latex-piaca házhoz jön, és lábunk elé heveredik!

Félek, az árak miatt, sokunknak igy is csak a latexbe bújt pléjboj lányok jutnak.
Márhogy csak a látványuk :))
Azért megpróbálok egy kisebb tőkét összekapni egy hét alatt.

josi

josila Creative Commons License 2003.01.26 0 0 371
Szia stewes!

Asszem ez tetszeni fog!

Ezt az oldalt meg neked készítették!! :))

(ha ismerted akkor term. ignore)

Előzmény: stewes (364)
stewes Creative Commons License 2003.01.25 0 0 370
pl. harisnya. Egyik műszálas anyagfajta. A latex-spandex-lycra fétis gyakran együtt járnak. (a spandex pl. fürdőruha vagy tornadressz alapanyagként a legismertebb.)
Előzmény: lack-plastic (369)
lack-plastic Creative Commons License 2003.01.25 0 0 369
Lakk-Fetis!
Mi az a honlapodon megemlített "LYCRA"? Kösz!
L-P

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!