Keresés

Részletes keresés

Samba98765 Creative Commons License 2005.04.01 0 0 394
Sziasztok!

Július elején utaznánk és most dilemmázunk a szálláson. Az egyik lehetőség a Hotel Poseidon Beach Laganasban. Van tapasztalat róla? Nem tudom mennyire van bent a nyüzsiben. Nem kellene...
A másik a Hotel Zante Village. Ez Alikanasban van 1km-re a parttól. Milyen ott a part? Van tapasztalat? És nem túl csendes környék? - Ki ez a válogatós vevő :)))

SOS segítség kellene. Hétfőig mindenképpen döntenünk kell.
Kratos Creative Commons License 2005.04.01 0 0 391
Én tavaly augusztus elején voltam Zakynthoson, az Imperatorral utaztunk és a Gina apartmanban szálltunk meg. Kicsit féltünk, mert nincs légkondi, de nem is kellett. Ez az aparman Laganas közelében van, Agios Sostison. Napközben kellemesen meleg volt, a víz olyan meleg, hogy simán be lehetet sétálni. Én csak ajánlani tudom!
mona-lisa Creative Commons License 2005.04.01 0 0 390

Egy angol hotel értékelős weboldalon sokan írták Argassiról hogy nem szép (annyira) a tengerpart, túlzsúfolt, valaki még azt is írta hogy tele van cigicsikkekkel. A városról azt írták hogy egyáltalán nem görögös. Úgy néz ki én vélegesen döntöttem (legalábbis remélem :)  ) egy Tsilivi Tragaki részén lévő apartmanház mellett. Közvetlenül tengerparton van, nyugodt helyen, de van a közelben supermarket, étterem. A városközpont kb 1,5 km. Ha minden este be akarunk menni vacsizni szerintem nem vészes ennyit lesétálni. Motort szeretnénk bérelni min. 4-5 napra. Innen elég közel van Skinari a hajóroncs Ag N ahonnan indulnak hajók a kék barlangokhoz. Szóval szerintem ideális hely. Remélem nem fogok csalódni a helyszinen. A Planos Apart-Hotelről egyébként csak jókat olvastam, először ugy volt hogy azt fogom választani, de azátn átondoltam, hogy túl kötött ha minden este ot vacsizol. Meg hát akkor utána micsinálsz? Tegyük fel 8 kor bekajálsz, utána sétálgacc és sóvárogsz hogy jájáájjj milyen hangulatos ahogy ülnek az emberek a part mentén a tavernákban, de te már max 1 italra ülhetsz be mert már telekajáltad magad... Biztos van köztetek olyan aki nem így vélekedik, de én asszem maradok az apartmannál és reménykedek hogy a kettö közti különbözetből kitellik a kaja :)

parri Creative Commons License 2005.03.31 0 0 389

Én nagyjából átolvastam, amiket írtatok és olvastam a kritikádat is. Hát nem voltál meggyőző a szállodával kapcsolatosan. Talán nálad olvastam a biliárdgolyót, a diszkózajt, a szálloda melletti zajos utcát meg hasonlókat? Esetleg a rossz hűtőt és a nem működő légkondit? Nem biztos, hogy ez mind te voltál, de az tuti, hogy engem meggyőztél, hogy oda ne.

Van egy szálloda, amit kinéztünk a Neckermannál. Szuper. Biztos mindenki látta már, Louis Palazzo di Zante, több irodának is van ide ajánlata. Fullos a szálloda, de kb. 2 km a buszmegálló és egyébként minden más is, és az ára is borsos (300 / 2 hét, de all inclusive).

Egyébként néztem az Imperator ajánlatait, de annyira egyik sem jó. Esetleg a többi imperatoros szállodáról tudsz valamit? Mármint úgy értem, hogy esetleg beszéltél valakikkel, akikkel együtt utaztatok, de ők máshol laktak vagy ilyesmi.

Előzmény: Törölt nick (387)
parri Creative Commons License 2005.03.31 0 0 388

Nekem is sikerült szereznem a Zakynthosi hotelesből és vannak benne szupi szállodák, csak találj utazási irodát aki kivisz.

 

berlac Creative Commons License 2005.03.31 0 0 386

Mi az utazás kiállításon megcsíptünk egy Zakhynthos hotels echte görög-angol nyelvű kiadványt. Néhány hotel link:

 

www.alexandra-beach.com

 

www.alykanas-beach.com

 

www.anastasiabeachhotel.com

 

www.bitzarohotels.gr

 

www.dianahotels.gr

 

www.contessinahotel.gr

 

www.iliessa.com

 

www.poseidon-zakynthos.gr

 

www.siroccohotel.gr

 

www.xenos-hotels.gr ehhez több szálloda is tartozik;

 

www.tsilivi-beach-hotel.gr

 

www.zantehotels.gr

 

www.villageinn.gr

 

www.planosbeach.gr

 

Hát hirtelen ennyi, most hétfőig nem leszek net közelben.

Előzmény: parri (385)
parri Creative Commons License 2005.03.31 0 0 385

Tök jó, hogy mindenkinek mást mondanak. Én is Tsilivit nézegettem, olyannyira, hogy mindkét szálloda, amik közül még nem sikerült dönteni, ott van. Mi az, hogy kihalt? Én például nem igénylem annyira, hogy egész éjjel a diszkók zaját hallgassam. Ha már be lehet jutni a városba és közel van a buszmegálló az már jó.

Ki milyen szállodát nézeget?

Kisocsi Creative Commons License 2005.03.31 0 0 384

Minket nagyon le akart beszelni a holgy a kiallitason, hogy Tsilivire menjunk.
Vegul is hagytam  magam. Azt mondta, hogy az elegge kihalt, nem nagyon van elet.

Argassi ellen mit mondtak? Miert inkabb Tsilivi?


A teknosok vandoralsi szokasai engem iserdekel...
Semmi esely nincsen ra, hogy szeptemberben lassunk teknocoket?

 

Előzmény: mona-lisa (383)
mona-lisa Creative Commons License 2005.03.31 0 0 383
Betelefonáltam ma az Aeolushoz, megérkezett a kolléganő Pozsonyból. Nagyon kedves volt és segitőkész. Sajnos azok a szálláshelyek amik engem érdekeltek még újak a választékukban, tehát nincs róla visszajelzés, plusz fotok vagy ilyesmi. Laganas helyett most Tsilivit-Argassit nézegetem és ezek közül Tsilivit ajánlotta inább.
berlac Creative Commons License 2005.03.31 0 0 382

Nekem is csak annyi infom van amennyi a prospektusukban szerepel, illetve felmentem a web lapjukra, de a magyar nyelvű része sokkal gyengébb volt, mint a szlovák, úgyhogy a 12 éves szlovák múlt még akár igaz is lehet.

 

Mint írtam elsőre mi is idegenkedtünk egy új utazási irodától, főleg úgy, hogy az utazás kiállítás előtt még csak nem is hallottam róluk. Viszont nagyon szimpatikus volt az a szöveg, ami a prospektusuk elején szerepel, még akkor is, ha ez legtöbbször csak marketing. Saját tapasztalatomból kiindulva, viszont azok a kis, nem multi cégek -nem uatzásiról beszélek-  amelyek komolyan veszik a marketinget, komolyan veszik a vevőt is. Ebben nagyon szeretnék hinni...

Előzmény: parri (376)
parri Creative Commons License 2005.03.31 0 0 381

Nekem nem igazán szimpi az Imperator. Nem jók a szállodák sem. Ahogy olvastam a fórumot senki nem volt különösebben elájulva a szállásoktól az Imperatorral. Árban is sokkal drágábbak, mint az Aeolus.

Esetleg tudja valaki, hogy mikor nincsenek ott a teknősök a szigeten? Olvastam, hogy szeptemberben már elmennek, de úgy tudom, hogy amikor szaporodnak akkor sem lehet "zavarni" őket.

Előzmény: lakotars (377)
Kisocsi Creative Commons License 2005.03.31 0 0 380

Remelelem itt nem lesz igaz, az, hogy : "Olcso husnak hig a leve."

 

De en bizakodo vagyok am... csak vannak ketelyeim...;)

Előzmény: mona-lisa (378)
Kisocsi Creative Commons License 2005.03.31 0 0 379

Bizony ott!

 

:)Nem semmi, amit irtal.:) Csak ismeteni tudom magam.

Mi pont ugyan igy csinaltuk, azzal a kulonbseggel, hogy penteken a parom ment ki, vasarnap meg en.:) De siman befizethettem ott is.

Sot! A csaj a pultnal meg ramenos is volt..., hogy, akkor irhatom a szerzodest?

Nem is tetszett annyira. Nem szeretem, ha valaki ennyire nyomul. De hat azert mentem, hogy fizessek.:))

Lehet, hogy delutan mentel es addigra mar nem tudtak, hogy van-e egyaltalan szabad helyuk? Es rendezni kellett a papirokat?

Előzmény: berlac (375)
mona-lisa Creative Commons License 2005.03.31 0 0 378
Én is az Imperátornál terveztem először, de rájöttem hogy sokkal jobban megéri az Aeolus vagy a  Dias Zeus, mert az Imperátor is csak 7 éjszakát ad 11 vagy 12 helyett. Ezenkívül több szállásajánlata van az Aeolusnak és a Dias Zeusnak, és az illeték is kevesebb 2500-zal.
Előzmény: lakotars (377)
lakotars Creative Commons License 2005.03.31 0 0 377
Imperátor Travel.
Előzmény: parri (376)
parri Creative Commons License 2005.03.31 0 0 376

Szia Berlac!

 

Én még új vagyok itt, de nagyon tetszik a fórum. Látom ti is az Aeolussal tervezitek az utat. Igazából tartok egy kicsit az irodától. Én még semmit nem hallottam róluk, csak annyit tudok, hogy 12 éve működnek Szlovákiában. Van esetleg valami egyéb infod? Mi az Alexandra Beach hotelt néztük ki vagy a Zante Marist, még nem döntöttünk. Szerintem messze jók az árak. Neckermannt néztem még, de ahhoz képest sokkal kedvezőbb árilag. Valami jó tipp esetleg, valami más iroda?

Előzmény: berlac (375)
berlac Creative Commons License 2005.03.30 0 0 375

Az utazás kiállításon?

 

Mi pénteken begyűjtöttük a prosikat, péntek és szombat este -gondolatban- beutaztuk Europát a prosikon keresztül, majd vasárnap visszamentem a kiállításra, gondolva, hogy befizetem a szállást, de ott azt mondták az Aeolus-nál, hogy csak az irodában lehet majd hétfőtől rendezni az anyagiakat.

Előzmény: Kisocsi (374)
Kisocsi Creative Commons License 2005.03.30 0 0 374

Szia berlac!

 

Mi is a 29-ei turnussal megyunk.

Es az ok, hogy miert oda, pont ugyan az, mint Nektek.:))

Remelem nem lesz nagyon gaz a szallas, ezzel kompenzalva azt a 4 plussz napot.

 

A festekszagrol nem tudok, mert en az utazas kiallitason fizettem be.

Mire a maradek lovet kell befizetni, addigra se hire se hamva nem lesz a festekszagnak. De remelem csak a festekszag tunik el, az iroda marad!!:)

 

A vacsi 8-kor? Az nem is rossz. Ezt meg megbeszeljuk otthon.

 

Előzmény: berlac (372)
berlac Creative Commons License 2005.03.30 0 0 373
Az Aeolus-nál jelenleg 14.000 Ft a reptéri illeték árfolyama Zakhynthos-ra...
Előzmény: mona-lisa (363)
berlac Creative Commons License 2005.03.30 0 0 372

Szia Kisocsi!

 

Mi is az Aeolus-sal megyünk és szintén a Laganasi öbölbe és szintén augusztus végén (augusztus 29, Kalamaki, Luros Beach Hotel, reggelivel).

 

Sokat filóztunk, hogy Neckerman vagy ez az utazási iroda, de arra jutottunk csak nem az első évben megy csődbe... Ami miatt e mellett döntöttünk, az az ár és az, hogy ennél az irodánál 11-12 napos turnusok vannak, szemben a Neckerman 7-14 napos turnusaival és itt annyit fizetek 11 napra, mint a Neckermannál 1 hétre.

 

Egyébként a festékszag az irodában tényleg igaz, a feleségem is említette amikor befizetta az előleget...

Előzmény: Kisocsi (370)
Kisocsi Creative Commons License 2005.03.30 0 0 370

Sziasztok!

 

Koszi a valaszokat a kerdesre...

tomee26: nem nagyon van mibol sokat kolteni, viszont imadunk utazni...:) (rossz parositas..:))

Remelem, hogy tenyleg azt adjak, amit igertek... plane, ha mar 12 evesek!

 

Koszi az infot mona-lisa!!!

 

A Pastras hazban szalunk meg. Egy studioban. Gondolom a celszeru felszereltseg nem a luxus...Azt olvastam, hogy kest, meg konyai cuccokat nem art vinni.

 

A kajaval kapcsolatban nekem is olyan problemaim vannak, Zekinek. Mi van, ha nekem nem jo az az idopont, amikor a kaja van. Ezen kivul nem eszek meg mindent... Es ha en veszem, akkor csak olyat, amit tenyleg megeszek.
De igy is kijon annyibol, mintha befizetnek? Vagy meg olcsobb is?
A PizzaHut akciorol asszem itt olvastam en is... lehet, hogy megeri...

Előzmény: tomee26 (367)
mona-lisa Creative Commons License 2005.03.30 0 0 368

Helo!

Az Aeoulus egy 12 éves görög-szlovák iroda. Idén kezdtek Mo-n. Tegnap voltam bent náluk, egy kuncsaft sem volt, még a festék szag is érzödött az irodában. Nem nagyon voltak infó bővében, de állítolag ma jön délután egy kolléganő Pozsonyból és ő tud bővebb infokat adni, szal szerintem telózz be délután hozzájuk. Az árakhoz meg annyit hogy dettó ua. mint a Dias Zeus. Tegnap náluk is voltam, ott tömve volt az iroda, és ahogy én láttam rengeteg utat eladtak már. Amit én néztem ki, oda is már csak 2 főnek van hely. Azt mondjuk még megéri figyelembe venni hogy az Aeolusnál még ápr. 15-ig van 12%os előfoglalási kedvezmény, a DZ-nál pedig csak márc 31-ig.

 

A félpanzióval kapcsoltban én is eléggé dillemmában vagyok.

Kb 35 000,- a különbség egy félpanziós hotel, és egy apartman között fejenként, kérdés hogy ennyiből kitellik e a kaja ha helyben oldod meg....

Előzmény: Kisocsi (366)
tomee26 Creative Commons License 2005.03.29 0 0 367

Hali Kisocsi!

 

Igaz erről az utazási irodáról még nem hallottam,de az eddigi tapasztalatokat figyelembe véve szerintem nem lesz gond.Kicsit olcsóbb ez az ajánlat a többi irodájénál de ez nem jelenti azt,hogy esetleg rosszabb is.

A kinti kajával általában meg lehetsz elégedve,igaz tényleg helye válogatja.

Melyik Laganas-i szálláshelyre mentek ?

Előzmény: Kisocsi (366)
Kisocsi Creative Commons License 2005.03.29 0 0 366

Van valaki aki ismeri az AEOLUS irodat? Es aki mar utazott is veluk?

Mennyire korrektek?

1 het 85.000 Ft volt... + felpanzio. De azt mondtak, hogy nem eri meg a felpanzio, mert nem olyan jo... Ez mindenhol igaz, vagy a helye valogatja???

 

Mi augusztus vegen megyunk veluk Laganasba.Lehet, hogy a kerdesem  mar eso utan koponyeg?  Azert en bizakodo vagyok..:))

Ha valaki tud valamit roluk, legyen szives irjon!

Elore is koszi.

 

 

 

mona-lisa Creative Commons License 2005.03.29 0 0 365

Köszi az infót! Asszem maximum megnézzük kívűlről a dolgot. :)

 

Egyébként szállt már meg valaki a Planos Apart-Hotelben Tsiliviben?

 

Előzmény: Kratos (364)
Kratos Creative Commons License 2005.03.29 0 0 364
Helló!
TAvaly voltunk a vizividám parkban, ha jól emlékszem a belépő 10 euro volt fejenként. Szerintem, ha már voltál ilyen helyen ez nem nyújt nagy élmény! Emlékeim szerint összesen 8 csúszda van, egy lassan folydogáló "folyó" és medencék kb. ennyi. Én itt voltam először ilyen helyen, de 2-3 óra alatt ráuntam.
Előzmény: mona-lisa (358)
mona-lisa Creative Commons License 2005.03.25 0 0 363

Mi júli 6-án indulunk szintén az Imperátorral.

Ajánlom még egyébként az Apollon travelt is. Ugyan azokat a szállásokat árulják ugyan annyiért, és a két iroda ráadásul közel van egymáshoz. Gyalog pár perc.

Azt mondjuk már nem értem hogy irodánként mért különbözö a reptéri illeték összege.... Zakyntosra láttam már 16 000,- 16 500,- 18 000,- ért is.

 

Előzmény: Laccie (362)
Laccie Creative Commons License 2005.03.25 0 0 362

Helló mindenkinek!

 

Mi már befizettük az Imperator Travelnál. Még április 15.-ig  előfoglalási kedvezmény van az utakon. Mi június 29-től megyünk két hétre. Ami egy főre 95900 Ft + 16500 Ft a reptéri illeték. Szerintem jó ajánlat. Nézzétek meg.

www.imperatortravel.hu Keressétek a First Minute ajánlatokat.

   

Előzmény: manóóóó (360)
Hogyisvanez Creative Commons License 2005.03.25 0 0 361

Tavaly voltam velük, de soha többet.

A prosihoz képest szinte az ellenkezője sem volt igaz, minősíthetetlen szállás, az idegenvezető önállóan még a WC-t sem találta meg, nem hogy az utasokat pátyolgassa.

Csak kalandtúra esetén javasolt!

Előzmény: manóóóó (360)
manóóóó Creative Commons License 2005.03.24 0 0 360

Hali

 

Én most készülök előszőr nyáron Zakynthosba. A Németh travelnál találtam egy baromi kedvező utat. 11éjszak kijön 100e-ből. Csak nem ismerem ezt az irodát.  Vlaki tud esetleg róla valamit????

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!