Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Annyit szeretnék kérdezni gyakorlati tanácsok kérése céljából, hogy ti hogy szoktátok kezelni a sárgaréz baknis v. markolatos késeiteket?
Úgy értem, hogy hagyjátok bepatinásodni, és amikor mád beált a stabil patina marad is úgy, vagy időröl időre lepolírozzátok fémtisztítóval hogy szép fényes maradjon, illetve ha igen, akkor milyen gyakran és mivel csináljátok mindezt?
Én eredetileg űgy terveztem hogy hagyom mattra patinásodni, mert utána úgyincs vele gond, nem változik már. Viszont olyan szép most így újkorában, hogy elfogott a kísértés, :D csak nem tudom mi a gyakoribb megoldás, vannak-e erre úgymond "házi praktikák" ill. létezik-e olyan fémtisztító, ami viszonylag gyakori használat (pl hetente 1*) esetén sem szed le a bakni anyagából...
Sidolom van, az majd egy próbát megér ha majd teljesen bebarnult, de az a szavatossága szerint 2008-ban lejárt, ezen kívül még a Prevent crómtisztító paszta ami van nálam...
Nekem is kedvem szottyant egy ilyet birtokolni, meg is oldhatónak tűnik, de egy kérdésem volna: szerinted ez mindig kapható a super-u-ban, vagy valami szezonális volt? Illetve a Super-u expressben van-e? (Olyasmi fokozatok vannak, mint a tesco-nál.)
A hsz mező alatt van egy kép feltöltése saját gépről mező. Kiválasztod a képet, és BEILLESZTED, majd elküldöm gombra kattintasz. A beillesztést mindenképp ki kell választani, különben a kép nem jelenik meg. Ha nem a saját gépedről, hanem mondjuk indafotóról küldöd a képet, akkor nem'tom, hogy kell csinálni. Én mindig a saját gépemről töltöm fel.