Keresés

Részletes keresés

Flex Creative Commons License 2005.09.29 0 0 1700

Ma voltam melanoma vizsgálaton, és a bőrgyógyásznak említettem hogy van egy enyhe pszorim. Egyből a körmeimet nézte (kicsit lyukacsosak, de nem vészes), mondta hogy ez tényleg az. Mondta hogy amíg lehet ne használjak szteroidos krémeket, szóval látszik hogy értett hozzá.

 

Ami az érdekes: figyelmeztetett, hogy ha lesznek vérnyomásproblémáim, akkor vigyázzak a béta blokkolókkal, mert stimulálják a pszorit. Na most az az érdekes, hogy 3 éve szedek enyhe vérnyomásproblémáimra Concor 5-öt, aminek most utánanéztem és bizony béta blokkoló. Kereshetek újabb gyógyszert, és talán ez az enyhe pszori is elmúlik.

 

KÁkos Creative Commons License 2005.09.28 0 0 1699

1561-ben leírtakra továbbra is azon töröm a fejemet, hogyan tudnátok kipróbálni a termálvizünket ! Olyan érdekes tapasztalat is volt, hogy a sebgyógyulást elősegíti. Konkrétan : baromfiólak fütésére használták, ahol a tulajok - elszállításkor - segítettek rakodni, majd takarítani. Amikor a rakodást azonnal követte a takarítás - amikor is a meleg-forró termálvízzel fellocsolták, fellazították az almot, elmosták a vízben az eszközöket, lemosták a falat - , a kezeken lévő karmolások, sebek gyorsan begyógyúltak. Amikor a mosás később történt meg, a gyógyulás sokkal lassabb volt. Hozzáértők azt mondták, hogy valószínű a fenoloknak van ilyen fertőtlenítő hatása.

Fiam hetente- kéthetente hazajön, majd vasárnap visszautazik Bp-re. Tudok ingyen adni néhány 20 literes műanyag ballont ( H-lúg (töményebb HIPO) volt benne ). Ezt ha megtöltöm, vasárnap késő délután, ( vagy más napokon ) átvehető pl. az Blaha L. tér környékén, vagy a Petőfi híd budai oldalán a BME kollégium parkolójában, a fiammal egyeztetett időpontban.

Szancsi001 Creative Commons License 2005.09.28 0 0 1698

Alapjáva véve nem vagyok csalódott.

 

A lábam tényleg szépen gyógyul, és eddig hiába kentem szteroidokkal, semmi nem történt, még rondább lett.

 

Most egy kis ideig szeretném kiélvezni, hogy "emberi" végtagjaim kezdenek lenni, aztán majd foglalkozom a továbbiakkal, ugyanis (halkan mondom) januártól abbahagyom az "antibéla tablettát" úgyhogy keresni kell valami átmeneti megoldást a bajomra. :)))

 

Jól vagy? Te is nagyon eltűntél, a topik meg haldoklott...

Előzmény: henci2 (1697)
henci2 Creative Commons License 2005.09.28 0 0 1697

Szia Szancsikám!

Na végre előkerültél!

Hát ezeket eddig is tudtad. Ezért kár volt kórházba menned. Szóval változatlanum szteroiddal kell kezelgetned. Azt hittem, komolyabb lesz a változás. Nem vagy csalódott?

Előzmény: Szancsi001 (1695)
Old England Creative Commons License 2005.09.27 0 0 1696
Igen, 2x2-őt gondoltam én is.
Előzmény: henci2 (1693)
Szancsi001 Creative Commons License 2005.09.27 0 0 1695

Hát szervusztok!

 

Megjöttem.

Nem akarok sokat beszélni, néhány viszontagság után végre itthon vagyok, sőt, ma már dolgozom is (minden orvosom heves ellenkezése ellenére).

 

Szóval a végső diagnózisom psoriasis vulgaris. Ezt csak azért írom, mert a 2 hetes kórházi tartózkodásom alatt (kissé sarkítva) majdnem minden viziten más diagnózist állítottak fel.

 

 

A talpam és sarkam sokkal jobban fest, bár azt mondták, nem nézni, hanem tapintani kell.  Ezt azért monsták, mert a fényterápiától lebarnult a talpam, tenyerem, körmöm :)))

 

A körmöm meg (szerintük) le fog nőni.

 

Krém PUVA terápiát kaptam, mag valami gyullasztó szalicles kencével kell éjszakára bekennem, és Dermovate kenőccsel kenegetni.

 

Hát ennyi.

Ha valakinek kérdése van, készséggel válaszolok.

hm:( Creative Commons License 2005.09.27 0 0 1694

sziasztok,

 

én is kaptam valami mintát Debrecenből, csak még a postán pihen. Ezek szerint biztos a lizin jött meg:)

Előzmény: henci2 (1693)
henci2 Creative Commons License 2005.09.27 0 0 1693
Én is megkaptam. Meglátjuk, mi lesz. 2x2-t szedsz? Úgy gondoltam, én annyit fogok.
Előzmény: Old England (1692)
Old England Creative Commons License 2005.09.26 0 0 1692
Én ma megkaptam a lizin tablettákat!
shepardy Creative Commons License 2005.09.25 0 0 1691

Kedves henci2!

 

A szórt pszoriázis a a legnehezebben kezelhető, mert helyileg nem ragadható meg.

 

Teljes gyógyulást ettől a terméktől sem lehet várni. Akinek pszorija van, az tisztában van vele, hogy ez "életprogram" . Az Optoderma® termékei is csak azt tudják ígérni, hogy tüneteket enyhítik, vagy teljesen lecsökkentik - de folyamatos alkalmazás mellett. Illetve ismételt alkalmazás mellett, ha a tünetek ismételten megjelennek. Az Optodema® termékek egyik előnye más termékekkel szemben, hogy használata bármikor abbahagyható, illetve bármikor újrakezdhető.

 

A pszoriázisnak több fajtája van, az Optoderma® termékek a psoriasis vulgaris kezelésére alkalmasak. Javasoljuk, hogy ez ügyben konzultáljon egy bőrgyógyásszal!

 

Ajánlhatunk egy bőrgyógyász-kozmetológus szakorvost? info@dermosalus.hu

 

További kérédse van? j.zoltan@invitel.hu

 

Előzmény: henci2 (1690)
henci2 Creative Commons License 2005.09.25 0 0 1690

Hello!

Mondd meg légyszi, hogy mi lesz azokkal a pöttyökkel, amik mindig máshol jönnek elő. Ha ennyire profik vagytok sömör ügyben, akkor nyilván tudjátok, hogy az egyik helyen eltűnik, egy másik helyen megjelenik. Már ezért sem lehet teljes gyógyulásról beszélni. Vagy szerinted nem jön ki a ti krémetektől újabb és újabb helyeken??? Mert én nem hiszem. Hát ezért vagyok szkeptikus ennyire. Ugyanis a sok krémfeltaláló erről soha nem beszél.

Előzmény: shepardy (1689)
shepardy Creative Commons License 2005.09.25 0 0 1689

Kedves Old England, kedves Felhasználók!

 

Szeretnék mindenkit biztosítani, hogy nem elrettenteni akarunk benneteket, hanem részvételre ösztönözni, ezért olyan feltételeket igyekszünk teremteni, amelyek bárki által teljesíthetőek.

 

 

További kérdése van? j.zoltan@invitel.hu  06-20-246-4387

 

 

Előzmény: Old England (1688)
Old England Creative Commons License 2005.09.25 0 0 1688
Köszönjük a felajánlást, remélem, a "feltételek" teljesíthetőek lesznek. :-)
Előzmény: shepardy (1687)
shepardy Creative Commons License 2005.09.25 0 0 1687

Kedves Fehasználók!

 

Sokan megvádoltak azzal, hogy "csodaszert" árulunk (holott ilyet egy szóval se montam), azzal, hogy a közzétett fotók hamisak, stb. ezért mi, a Dermosalus-nál úgy döntöttünk, hogy egy tíz-tizenöt fős reprezentatív felmérés során ingyen biztosítjuk a résztvevőknek az Optoderma® Cellular Memorizer termékeket a tesztelés ideje alatt (kb. 3-4 hét).

 

Az akciót 2-3 héten belül indítjuk, a feltételeket a www.dermosalus.hu oldalon fogjuk közzétenni egy héten belül.

 

Ezt az akciót azért szervezzük, mert tudjuk, hogy az általunk forgalmazott Optoderma® termékek 70%-ban hatékonyak a pszoriatikus bőr ápolásában, és ezt minden körülmények közt be tudjuk bizonyítani.

 

További kérdése van?

j.zoltan@invitel.hu  vagy z.juhasz@dermosalus.hu

henci2 Creative Commons License 2005.09.24 0 0 1686

Sziasztok!

Már jó rég jártam itt. Elovastam, amit eddig írtatok. Ezek szerint senkinél semmi különösebb változás. Hát nálam sincs, itt az ősz, jönnek a pöttyök. Látom, újabb beetetés kezdődne, ha hagynátok.-))) Mit szóltok, még én se kattantam rá az új cuccra! Pedig ugye én vagyok a nagy kipróbáló. Persze ingyen kipróbálnám. Érdekes, amióta felvetettétek, hogy ingyen jöhet, eltűnt a rábeszélős ember.

Nekem se küldte a lizin. Írtam neki egy mailt. Azt válaszolta, hogy nem adta fel senkinek, mert krém nincs, a kapszulát viszont küldi. Hát eddig még nem küldte. Mondjuk nem hiszem, hogy ingyen kapnánk valakitől valamit is, mikor a sömiseket jól le lehet húzni. Ez a szörnyű az egészben, hogy mindenki a mi betegségünkön akar keresni. Én megfogadtam, semmi új kencét nem veszek meg, amíg 20cm-es betűkkel nem hirdeti minden újság, hogy megvan a tuti ellenszer.

Viszont, hogy valami jó mégis legyen, amióta a gombaölőket beszedtem, a fejemről teljesen eltűnt és nem is jött vissza azóta sem. Sőt, a testemen sincs, csak a lábamon néhány és a könyökömön.

Szancsival mi lehet? Megjött Szegedről?

antares5 Creative Commons License 2005.09.24 0 0 1685

Szia!

Örülök, hogy elmentél Podhajskára és hogy jól is érezted magad.:)

Előzmény: Old England (1684)
Old England Creative Commons License 2005.09.22 0 0 1684
Bocs, antares. :-)
Előzmény: Old England (1683)
Old England Creative Commons License 2005.09.22 0 0 1683

Sziasztok,

 

A lizint én sem kaptam meg.

 

Viszont a múlt hetet Podhajskán töltöttem. Nem múlt el a pszorim, de nagyon sokat javult, kicsit hosszabb idő alatt talán tünetmentes is lehetnék (bár nem tudom, én már szkeptikus vagyok mindennel szemben, hiszen valami úgyis állandóan provokálja). A lényeg, hogy nagyon jól éreztem magam, iszonyú jó volt egy kicsit kiszakadni az itteni környezetből, arról nem beszéve, hogy az idejét sem tudom, mikor úsztam, mikor voltam strandon (a pszori miatt), most pedig egy héten keresztül csak fürdőzés, napozás, úszás, sétálás, olvasás... Szerencsénk volt az idővel is, mert a múlt hét még ott is szép volt.

Ami nagyon tetszett, hogy a fürdőben, az egyik melegvízes medencében minden nap kollektív tornázás és éneklés volt, nagyon helyesek voltak a szlovákok :-)

 

Anterisnek köszi még egyszer az infókat!

 

OE

antares5 Creative Commons License 2005.09.22 0 0 1682

 

Ezek szerepelnek összetevőként a dobozon. Remélem, semmit nem hagytam ki közülük. :)

Előzmény: macmelon (1681)
macmelon Creative Commons License 2005.09.22 0 0 1681
Köszi! Ez a teljes lista?
Előzmény: antares5 (1680)
antares5 Creative Commons License 2005.09.22 0 0 1680

 

Szia!

A Dr. Michaels összetevői a következők. A kenőcsben nagyon sokféle olaj van:búzacsíra, édesmandula,jojoba, avokado, tengerimoszat,sárgarépa, levendula,teafa, bergamot,narancs, szantálfa, pacsuli,fenyő, muskátli, citromfű,narancsvirág, körömvirág,tömjén,kamilla, szezámmag,mirrha és emu.Ezeken az olajokon kívül tartalmaz még állati eredetű gélt (ez lehet sikosító),tyúkhúr kivonatot,cinkoxidot, ásványi olajat és komplex gyümölcssavat.

 

A bőrkondicionálóban is vannak olajok:olíva, szezámmag, ásványi, napraforgó, emu, levendula,eukaliptusz, rozmaring és körömvirág.Tartalmaz még természetes E vitamint,és tarósítót.( hogy milyet, azt nem részletezi)

 

 

macmelon Creative Commons License 2005.09.21 0 0 1679
Amennyire összesíteni van módom, az látom, hogy a Dr. Michaels valakinek segít és valakinek nem. Talán az útóbbi a gyakoribb. Jó lenne tudni mi van benne.
Előzmény: buksimano (1677)
RTH41 Creative Commons License 2005.09.21 0 0 1678
Sziasztok!
Zsoca és a Többiek!
Plakát ügyben: A2-es méretben levilágítás + nyomás 135g-os fényes műnyomóra 4 szín 2.000 db = 40.000 Ft (nem elírás!), azaz 20Ft/db. :-)))
buksimano Creative Commons License 2005.09.21 0 0 1677

Sziasztok!

 

Már jó ideje nem voltam erre, mert a "gócomat", ami a pszorimat is kihozta meg kellett műteni. És hát hiába volt itt a nyár, az én fejem úgy nézett ki, mintha darabokban akarna lehullani, meg szétesni. Nagyon ki voltam akadva tőle. De nyeltem egy nagyot és beruháztam a dr. Michaels-féle cuccokba. Ez a betegség is csak a gazdagoké kéne, hogy legyen... De hihetetlen módon néhány hét alatt olyan látványos a javulás, hogy el sem hiszem. Már szinte csak fehér cuccokban jártam, és most felvettem az évek óta elpakolt fekete pólóimat. Nem múlt el tökéletesen, de kordában tartható vele, és nem vakaródzom állandóan, ami szintén nagyon jó. A férjem bolhásnak becézett. :-) Remélem, nem csak néhány hétig tart az örömöm.

 

Csak szólni akartam, hogy én már tényleg mindent kipróbáltam és semmi, de semmi nem segített. Lehet, hogy ez alkat kérdése is, kinek mi használ?

 

Az engem is érdekelne, terhesség alatt mit használtatok, mert erre is rá van írva, hogy nem lehet. (Mondjuk gondolom csak azért , amiért a többi gyogyót sem, mert senki nem kockáztatja meg a kísérleteket kismamáknál.)

 

A tájékoztatás tényleg nagyon jó lenne, mert én is sok emberen látom, hogy idegesítette, hogy állandóan vakartam a fejem, és úgy néztem ki, mintha rohadna a fejem, meg az arcom, és csak úgy hullott a fehér eső körülöttem. Én is csak visszafogottan tudok, de azért szívesen segítek.

ZotyA Creative Commons License 2005.09.19 0 0 1676

Én használok napi rendszerességgel egy "testápolót", dokival szoktam feliratni. Az ára 75 ft, nekem - mivel egész testemet kell kenni - kb 2 hétig elég.

A recept:

Ung. Hydrosum 90.0 g

Vaselinum Album 90.0 g

Aqua Destillata 10.0 g

Carbamidum 10.0 g

 

Izület:

 

Az egyik vállízületen kopott jelentősen, de nem hoztuk eddig összefüggésbe a psorival. Igazán egy baleset mutatott rá, így nem tudom mi az ami előtte is megvolt, és mi az ami jött. Viszont a gyógytorna egész jót tett neki.

 

macmelon Creative Commons License 2005.09.19 0 0 1675
"Nem mindegy a megfogalmazás?" Szerintem nem: ráfogták = nem rákkeltő
De igazából persze mindegy.
Előzmény: RudyZ (1673)
RudyZ Creative Commons License 2005.09.19 0 0 1674
funcionáló=funkcionáló
Előzmény: RudyZ (1673)
RudyZ Creative Commons License 2005.09.19 0 0 1673
Nem mindegy a megfogalmazás? Akkor kiderült. Csak a csalódottságomat takarta, hogy egy számomra jól funcionáló, nekem mellékhatása nem jelentkezett készítmény eltűnt.
Előzmény: macmelon (1672)
macmelon Creative Commons License 2005.09.19 0 0 1672
"ráfogták"?
Előzmény: RudyZ (1671)
RudyZ Creative Commons License 2005.09.19 0 0 1671

Köszönöm, ez is segített :-), bár már több mint 20 éve nem voltam bőrgyógyinál, amióta csalódtam az általuk felírt kencékben, és rájöttem, hogy hiábavaló zaklatni őket, amikor többségük még annyit sem tud a bajunkról, mint mi magunk. Meg aztán anno még egyben volt (lehet hogy most is?), így hogy "Bőr- és nemibeteg gondozó", és egy 21-22 éves nem nagyon szereti, ha azt látja a szemekben, hogy az ott ülők találgatják: tripper, vagy lábgomba... :-). Viszont lehet hogy ennyi év múltán mégis megpróbálom.

Nekem amúgy anno egy "Poloris" nevű készítmény nagyon rendben tudta tartani, majdnem hogy tünetmentesített, de aztán ráfogták, hogy rákkeltő anyagot tartalmaz, és beszüntették a gyártását. Ez amúgy itthon soha nem is volt forgalomban, egy akkori "nyugatnémet" ismerősöm iratta fel a dokijával, és hozta (vagy küldte) nekem, nagyon sajnálom, hogy megszűnt, mert azóta sem (legalább 5 éve, ha nem több) találtam semmi olyant, ami felérne vele.

Nekem is a katonaság hozta ki, boldog is voltam, hogy akkor na végre megvan anyám, meg nagyapám örököse...

Előzmény: Törölt nick (1670)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!