Keresés

Részletes keresés

Herold Creative Commons License 2012.02.27 -1 0 31473

Ezt a napi 500 eurót hol olvastad?

 

Előzmény: _*Moon* (31471)
_*Moon* Creative Commons License 2012.02.27 0 0 31472

Tudod folytatni? :)

 

28...29...30...22...5...33...25...17...

Előzmény: Trend Hunter (31465)
_*Moon* Creative Commons License 2012.02.27 0 0 31471

A konyhakést árusító eladóknak miért lenne lelkiismeretfurdalása?

Nem úgy reklámozzák a késeket, hogy " akár napi 500 eurót is kereshetsz vele", továbbá ilyen felfogással még egy villát, egy vonalzót, egy akármit is lehet fegyvernek  használni...

Igaz, egy jó késsel 10 perc alatt elvégezheted azt a munkát, amit az életlennel mondjuk másfél óra alatt, és az idő PÉNZ ugyebár, mert azt másra fordíthatod, mondjuk információszerzésre, és az információ is PÉNZ, igaz?Persze márakinek...

De semmiképp sem napi 500 euró nyerését próbálja elhitetni másokkal, igaz?

Előzmény: Herold (31470)
Herold Creative Commons License 2012.02.26 -1 0 31470

Ezzel a felfogással a konyhakést árusító eladóknak is lelkiismeretfurdalása lehetne, mert mi van, ha valaki épp azzal a késsel mészárolja le a családját? És sorolhatnám még a példákat...

Előzmény: _*Moon* (31469)
_*Moon* Creative Commons License 2012.02.26 0 0 31469

Írsz nagyon érdekes dolgokat...

De én nem tanítanék másoknak "nyerő" szisztémát, mert a lelkiismeretem nem békülne ki azzal, ha ezekkel a szisztémákkal valaki veszítene, mondjuk a család rezsipénzét (először), aztán eljátszaná autóját, házát, családját...

Vannak játékszenvedéllyel küző emberek, akik belekerülnek először egy nyerőszériába,  utána pedig egyfolytában arra várnak, hogy újra megtörténjen ugyanez, mindez a tapasztalatok hiányában, felületesség miatt, aztán szidják a kaszinót, igaz? 

Előzmény: Trend Hunter (31462)
_*Moon* Creative Commons License 2012.02.26 0 0 31468

Trend Hunter!

 

Van, akinek a kezében a sz@r is arannyá tud változni... :)

Előzmény: Trend Hunter (31456)
_*Moon* Creative Commons License 2012.02.26 0 0 31467

Oké, nem akartalak megbántani, csak kicsit elszállt az agyam...

Én sem a virtuális "valóságban" nőttem fel, illetve gyakoroltam, (anno több játékruletten is pörgettem, számoltam), és ezek alapján kezdtem el variációkat számolni, ugyanúgy, ahogy a lottóban, totóban régebben...

 

Tulajképpen sok hasznát lehet venni annak, ha valaki leírja a tapasztalatait, és te ezt megtetted, de nem tudom, miért...  Azért, hogy segíts másoknak, vagy azért, hogy embereket toborozz? Nem írtad le!

 Én jelenleg ott tartok már sajnos, (vagy szerencsére?) hogy szkeptikussá váltam és  senkinek nem hiszek el semmit addíg, amig meg nem tapasztalom...

Amúgy: szerintem a virtuális valóságban több a buktató, persze ez csak az én véleményem...

Az embei kapzsisággal kapcsolatban pedig egyetértünk... :)

Előzmény: Patent IPO (31450)
Slot 01 Creative Commons License 2012.02.25 0 0 31466

Csak olvasni szoktam feljárni, mert mindig érdekelt meddig terjed az emberi ostobaság. Az biztos, hogy elviszitek a pálmát. Látom Gábornak elege lett belőletek. Inkább megköszönhettétek volna, hogy ennyi időt rátok szánt. Én ismerek olyan embert, aki a blogjában az összes kommentet végig olvasta, pedig több mint 1200. Ti semmit nem hisztek, inkább belinkelem http://rulett-rulettbolcsode.buzz.hu/archives/2009/07/26/RULETT_szoftver/ Jobban tennétek, ha ti is végigolvasnátok, mert akkor olyan bejegyzést is találnátok, ahol valaki leírja, hogyan játszott helyette, és hogyan mentette meg a végrehajtóktól.

Ilyen idióta csapattal ritkán lehet találkozni,mint ti. Akkor elmesélem, hogy én is nyertem már négy nap alatt 1,5 millát a filléres asztalon. Magas ívben lesz@rom, hogyelhisziteke Na akkor csá mindenkinek

Trend Hunter Creative Commons License 2012.02.25 0 0 31465

Ez azoknak, akik nem az okoskodó vitákra kíváncsiak:

 

http://rulettosszesito.freeblog.hu/

 

http://rulettmania.hu/

Trend Hunter Creative Commons License 2012.02.25 0 0 31464

310 000 lett a vége. Na ezért hagyom itt abba a kommunikációt. Együtt játszottam egy fickóval a közös asztalon. Már máskor is figyeltem. Amíg én 200 € -ot kalapáltam össze, addíg ő pontosan a háromszorosát. Egyértelműen ismerte a számalapú stratégiát, amit én elnéztem, ő ott telitalálatot csinált. 31 után ismétlődött a 11. Az is biztos, hogy használta a TrendVadász alapprogramot, mert a kijelzőn már rég nem látszott az előzmény, amit csak a mi programunkon láthat. Anélkül pedig nem megy.

 

Nos, ez az illető nyilván attól lett eredményes, hogy nem azon gondolkodott, hogy hogyan keljen velem vitába, hanem azon, hogyan lehetséges, és ha már az a vén hülyes is megtudja csinálni, akkor nekem is menni fog. Így lett jobb még nálam is, ami teljesen természetes.

 

Persze, most jön az, hogy a szokásos marketing  duma. Na igen, megbeszéltem a kaszinóval is, hogy hagyjanak nyerni, hogy betudjam mutatni, hogy hülyét csinálhassak az emberekből...Na ebből nem kérek a továbbiakban, mert a végén valaki még tényleg így fogja gondolni.

 

A videó hitelesített: Sziasztok!

Trend Hunter Creative Commons License 2012.02.25 0 0 31463

Azért még búcsúzóul itt hagyom a névjegyemet. Mai nyereményfelvételem. (No comment)

 

http://youtu.be/5DvzeEGoFl8

Trend Hunter Creative Commons License 2012.02.25 0 0 31462

Qrvára Qtyaütő Qrafi vagy!  QQriQ!

 

Én meg úgy gondolom, aki igazán dühös az Te vagy! (Nem tulajdonnév, csak egy régi illemkódex csökevénye, amikor a Tisztelt-let jeléül a megszólítást nagybetűvel írjuk..pld. Ön)...Gondolom ehhez fiatal vagy.

 

Igazából még sokat kell tanulnod az életből. Ha idősebb vagy, akkor meg nagyon lemaradtál dolgokban. Nem állapíthatsz meg olyan dolgokat, amikről nincs módod megbizonyosodni, mert a téma nem Dosztojevszkíj "Bűn és bünhődése", vagy Szolzse nyicin "Iván Gyenyiszovics egy napja", de említhetném RemarQue-t is, és ha esetleg nem olvastad volna ezeket, meg Marie Curie életrajzát, és esetleg nem ismered Cusack "A megperzselt fa" című könyvét, akkor nem sok mindenről tudnék  Veled beszélgetni civil emberként. És akkor még nem is írtam magyar szerzőkről. Galgóczi Erzsébet kíváló parsztregényeiről, ha egyátalában akár csak a nevét is ismernéd...Végezhetsz magadban egy léeltárt, nem nekem kell eldönteni, és nem is fogom, hogy hová helyeznéd el magadat a "műveltségi" skálán.

 

Veled ellentétben én nem mondom azt, hogy ha ezeket nem olvastad, akkor egy műveletlen ember vagy, mert nem ez dönti el. Én csak azt mondom, hogy ha ezeket nem ismered, akkor vajmi (megnéztem a Google-ban hogyan kell írni) kevés esély van arra, hogy a sporton és a politikán kívűl lenne közös témánk. Más érdeklődés, mőás irányultság, ez tesz bennünket szinessé, de ami ennél is fontosabb ezért nem lehetünk egyfomák.

 

Nem tagadom, az utóbbi években csak gyűjtöm a könyveket a nyugdíjas éveimhez,mert nem merek belefogni az olvasásba, ugyanis képtelen vagyok letenni, és a munkám rovására menne. Ebből következik a következő gondolatom. Én soha nem emeltem piedesztálra a műveltséget az emberi viszonylatokban. Sokkal fontosabbanak tartom azt, hogy ki milyen inteligenciával rendelkezik, és milyen a kultúráltsági szintje. A legjobb barátommal azért szakítottam meg a kapcsolatot kamasz koromban, mert a "nagy" egyetemista megütött egy egyszerű parasztasszonyt, az édesanyját.

 

Nincs diplomám, de ettől nem vagyok kevesebb. 23 iskolaév áll mögöttem. Ne örvendezz, nem ismételtem minden osztályt 3x. Volt egy mentorom, aki azt mondta:...Az élet minden területén lehetsz segédmunkás, vagy professzor. Rajtad áll, hogy melyik akarsz lenni...Eszerint élek, és eszerint ítélek is. Ezért tudom tisztelni a "műveletelen" embereket, és ennek alapján tud a szememben megsemmisűlni egy "művelt" diplomás. 

 

És akkor térjünk rá a helyesírásra. Az én értékrendem alapján az ezzel kapcsolatos megnyilatkozásod több, mint unintelligens. Egyrészt az ilyen fórumokon nem elvárás, de nem is ez a legfontosabb.

 

Tudod vannak emberek, akik világtalanok, akik soha nem látják meg azt, amit mi megláthatunk. Vannak olyan emberek is, akik soha nem tudnak felmenni azon a lépcsőn, amin mi feltudunk, mert tolókocsiba kényszerültek. Sorólhatnám, de csak egyet emelek ki..... Vannak olyan emberek, akik soha nem lesznek képesek megtanulni helyesen írni, vagy nyelvet tanulni.

 

Mindig irigyeltem azokat, akik bírnak ezzel a képességgel. Az egyik lányom nyelvtanár, a másik perfekt angol, és Svájcban dolgozik egy multi világcég központjában. Szerencsére ők nem örököltek belőle semmit, pedig meg volt a veszélye. Ugyanis Kedves Qrafi hallás károsúlt vagyok. Siketnémákkal együtt jártam ki az általános iskolát. Évekig jelbeszédet használtam én is. Ezért nem tanulhattam tovább. Genetikus, vagy mikróbiológus akartam lenni Az összes humán tantárgyból jeles voltam), de az igazgató ellenkezése ellenére az olasz tanár kibuktatott első gimiben. Az orosz tanár minden reggel bejött korrepetálni, hogy egy kettessel átlökhessen. Mindent estin kellett elvégeznem munka, és család mellett.

 

Két évet újságíroskodtam. A főszerkesztőm javította le at írásaimat. Csak azért nem folytathattam, mert egy írásban kikezdtem egy párttitkárt. Müller Péter volt a főszerkesztőm. Az évtizedek alatt, mint egy nyelvtanulást, szavanként kellett megtanulnom a magyar kifejezések helyes írásmódját. Ugyanis Kedves Qrafi! Nem tudom kihallani a külömbségeket a hosszú, és a rövíd magánjangzók, a kettős betük között...de még azt is meg kellett tanulnom, hová tegyen a vesszőket. Abban az iskolában Kedves Qrafi! nem volt magyar nyelvtanóra!

 

És akkor, had adjak valamit útravalóul. Azt, hogy személyiségünkben, céljainkban hová tudun fejlődni egy egymással kölcsönhatásban álló hármas egység határoz meg:

 

készség-képesség-lehetőség

 

Hasznos volt az idő, amit itt eltöltöttem, mert egy tudással megint több jutott számomra. Képtelenek vagytok elvonatkoztatni az anyagiasságtól. Mindent a pénz felöl közelítetek meg. Ezért szóljátok le "Montit" is a napi 2€ miatt. Pedig van más is, ami sokkal fontosabb a pénznél:

 

Az önmegvalósítás, és a saját önbecsülésünk!

 

Van itt rajtam kívül más is, aki sokat tudna erről írni, hogy számára ez mit jelent. És egészen biztos vagyok, hogy nem a pénzzel kezdené. Nem sok mindent értem el az életben, de egyet biztosan. Mindenre büszke vagyok, amit elértem. És akkor egy kép, és ellehet gondolkodni azon, hogy vajon Te, vagy azok, akik lerohannak bennünket-mit tettek le az asztalra. Mitől érezhetik magukat hasznosnak? Van-e bármi is, amire feltétel nélkül büszkék tudnak lenni? Hozzá lehet kezdeni az önértékeléshez. Az eredmény mindenkinek sajátja lesz.

 

Ezzel végleg el is búcsúzom a fórumtól, mert minden további bejegyzés számomra egy fölösleges időpocsékolás.

 

http://data.hu/get/4777625/mintaoltalom..jpg

Előzmény: srq (31460)
srq Creative Commons License 2012.02.25 0 0 31461

Annyira jó látni, ahogyan saját magadat megalázod a fantáziátlan, végtelen primitív hozzáöklendezéseiddel:)

Előzmény: Trend Hunter (31458)
srq Creative Commons License 2012.02.25 0 0 31460

Jó látni, hogy dühös vagy:) Legalábbis nehezen viseled - ezért is lovagolsz rajta és próbálod meg elviccelni holmi hozzád illően fantáziátlan poénnal -, hogy kiemeltem a nyilvánvalóan legfeljebb átlagos szintű megfigyelőképességedet, aminek viszont átlagon felülisége elengedhetetlen lenne a különböző, főleg a "nyerő" stratégiák kitalálásához. Amúgy ilyen rendszámtáblás játékot elvétve, kocsiban ülve, unatkozva, talán én is játszottam még kisgyerek koromban - azért azt erős túlzás lenne agytornának nevezni:D

 

Továbbá, látványosan azzal sem tudsz mit kezdeni, hogy a véletlenszerűen létrehozott számsorokból kiszámolt statisztikák kizárólag önmagukra képesek reflektálni, így az ilyen típusú statisztikákon bármilyen módon alapuló stratégiák kb. semmit nem érnek. Legfeljebb egy móka, el lehet vele hülyéskedni, mint pl. a heti lapok horoszkópjaival: "Jé, ez tényleg igaz rám! Jé, tényleg az első tucat jött!" - amikor meg nem, akkor nem...:)

 

A "süllyed" első szótagját nem azért ejtjük hosszabban a másodiknál, mert hosszú az "ü", hanem mert kettős az "ly":) A személyes névmások pedig nem tulajdonnevek, így nem kezdjük nagybetűvel ("te", nem pedig "Te").

 

Egy géniusznak muszáj lenne, hogy jó legyen a helyesírása, mivel aki az átlagnál jóval intelligensebb, annak az átlagnál jobb a memóriája is, ezért, ha már csak egy minimális mennyiséget olvas, egyszerűen megmarad a fejében, hogy melyik szót hogyan írjuk.

 

Rajtad viszont látszik, hogy nem szinte semmit nem olvasol, nálad nincs input, csak output. Csak nyomod itt a propagandát, de nem műveled magad. Műveletlen vagy, pedig egy zseninek még különösebben tennie sem kellene azért, hogy legalább egy alapszinten művelt legyen (helyesírás), idővel szinte magától kiművelődik.

Előzmény: Trend Hunter (31455)
Herold Creative Commons License 2012.02.25 -1 0 31459

Vagy sarkqtató.

Előzmény: Trend Hunter (31458)
Trend Hunter Creative Commons License 2012.02.25 0 0 31458

Törtem a fejemet mit kezdjek ezzel a három betűvel. Úgy szoktam "agytornázni", hogy vezetés közben a gépkocsik rendszámának betűiből szavakat találok  ki.

 

Ez a srq elég kemény dió. Nem is jutott eszembe jobb ennél: SzarQtató....

Trend Hunter Creative Commons License 2012.02.25 0 0 31457

Patent IPO....."Tehát marad a szavahihetőség, vagy a kételkedés" ... szarván fogtad a bikát. Teljesen egyetértek Veled.

Trend Hunter Creative Commons License 2012.02.25 0 0 31456

Moon ! ...és van akinek a kezében még az arany is szarrá tud változni!

Előzmény: _*Moon* (31446)
Trend Hunter Creative Commons License 2012.02.25 0 0 31455

srQ ...jól teszed, hogy nem pazarolsz rám több karaktert. Én sem szívesen sűlyedek egy bizonyos szint alá, mondjuk, amit Te képviselsz....Egyébként meg rosszul tudod. Nálam nem 5, hanem 6....

Előzmény: srq (31447)
Trend Hunter Creative Commons License 2012.02.25 0 0 31454

Próbáltam többet megtudni arról mi a hengerlencse működésének a lényege, meg egyébként is mi az, de nem sokra jutottam, csupa olyan oldalakat dob fel, amibek még a bevezetőjét sem értem.

 

http://dept.phy.bme.hu/phd/dissertations/domjan_tezisfuzet.pdf

http://ganymedes.lib.unideb.hu:8080/dea/bitstream/2437/105379/1/3D_szkenneles_kodolt_fennyel.pdf

 

egyébként meg gratulálok. A napenergia felhasználásban óriási jövő van, mert az emberiség nem fogja a végtelenségig tudni kizsigerelni a földet.

 

Egy ismerősöm a 80-as évek végén leszabadalmaztatott egy tükörprizmákkal működő világítás technológiát. Készített magának egy csillárt. Úgy felerősítette a gyertya fényét, hogy olvasni lehetett mellette...nem tudom nem-e az ő szabadalma alapján készült-e a lágymányosi híd megvilágítása...rég nem tudok róla semmit.

Előzmény: srq (31447)
Patent IPO Creative Commons License 2012.02.24 0 0 31452

Van golyóstollba beépített kamerám, elfogadható a képminősége. Gondoltam, egyszer beviszem és felveszek vele egy órányi anyagot, de veszélyes, mert biztosan tudnak róla, hogy létezik ilyen.

A másik amiért nincs értelem, bárki mondhatja, hogy éppen azt a részt raktam fel a netre, amikor nyerésben vagyok.

Tehát marad a szavahihetőség, vagy a kételkedés

Előzmény: _*Moon* (31449)
Patent IPO Creative Commons License 2012.02.24 0 0 31451

Nem dicsekszem, csak így reagálom le, ha kétségbe vonják a szavaimat. Ha kamuznék, akkor elszórakoznék azon, hogy kit hogyan etetek be

Előzmény: _*Moon* (31449)
Patent IPO Creative Commons License 2012.02.24 0 0 31450

Nem ismerem, de ha logikus, biztosan tudok róla, csak nem tudom, hogy így nevezik.

Nem dicsekszem, kérdésekre válaszolok, de érthető, hogy többet nem akarok mondani. Egyébként ha visszaolvasod a hozzászólásaimat, azt hiszem jó néhány értelmes hozzászólás, tanács elhangzott a részemről, aminek más is veheti hasznát. Minden szó amit a kaszinó világáról írtam  és amit játszottam az a valóság. Én nem virtuális világban élek. Itt a buktató is több. Nem minden csak a számokon múlik, hanem emberi kapzsiság is befolyásolja a játékokat.

Előzmény: _*Moon* (31449)
_*Moon* Creative Commons License 2012.02.24 0 0 31449

Szerintem az alapötlet a variációkon műkődő statisztikaszámolás...

 

Én legalábbis ezek alapján tudtam nyerni, és nem tudom, te mivel nyertél, de  az "ostobának" tűnő ötletedet nem osztod meg másokkal,  csak beírkálsz ide, csak azt nem értem, miért?

Dicsekedni akarsz vele?

A lottóval kapcsoatban: ismered a rendezett mintaelméletek törvényét?

 

 

Előzmény: Patent IPO (31448)
Patent IPO Creative Commons License 2012.02.24 0 0 31448

Hidd el, semmi érdekem nem fűződik ahhoz, hogy halandzsázzak, mert sem eladni nem akarom, sem ilyen ismeretlenül villogni mások előtt. Mi értelme lenne. Ha egyszer leírnám, hogy mi au alapötlet, mindenki a homlokára csapna, hogy tényleg ostobaságnak tűnik, de mégis ez az igazi. Majdnem akkora, mintha valaki a lottót úgy töltené ki, hogy: 1, 2, 3, 4, 5. Néha a legképtelenebbnek tűnő dolgok a legjobbak. Biztosan tudsz az élet más területén is olyant.

 

http://www.hipo.gov.hu/English/kiadv/szkv/200906b-pdf/02_Szabadalom_0906.pdf P213. oldal P07 00780 lajstromszám alatt

 

http://www.sztnh.gov.hu/kiadv/szkv/201109b-pdf/B_04_Szab_megadas_18_1109.pdf P688. oldal P 05 00524 lajstromszám alatt

 

Remélem hiteles amit írtam, talán ezzel a két szabadalmammal bizonyítom, hogy nem csak a számat jártatom, hanem van háttere a szavaimnak.

Amit itt Angliában most intézek azzal helyrerázom magam és a rulettes variációmat közkincsé teszem :)))))

Előzmény: _*Moon* (31446)
srq Creative Commons License 2012.02.24 0 0 31447

Amiről te beszélsz, az messze nem fejlődés, te géniusz:) Nem azért jutottunk a szekértől az autóig, mert be akartuk bizonyítani, hogy 2+2=5, ugyanis te ezt csinálod:) Amit te állítasz, az pontosan a fenti hamis állítással egyenértékű. Kész, több karaktert nem pazarlok "rátok".

Előzmény: Trend Hunter (31444)
_*Moon* Creative Commons License 2012.02.24 0 0 31446

Úgy tűnik, megint igaza van valakinek...

Van a "nyerőember",  van a hol szerencsés, hol peches játékos, és van még az örökvesztes...

 

"Tuti nyerőszisztémát" nem reklámoznék, nem adnék senkinek sem pénzért, mivel úgy tűnik, vannak, akik bármilyen szisztémával játszanak, nyernek, mások meg veszítenek akkor is, ha milliókkal a hátuk mögött kezdenek el játszani...

 

Az ostobának tűnő ötlet nem lehet "ostoba", ha nyerni lehet vele, ám lehet, hogy valaki egyfolytában nyer, más viszont csak veszít vele, és  nem biztos, hogy a kaszinó csalása miatt van így...

A fene sem érti... :)

Trend Hunter Creative Commons License 2012.02.24 0 0 31445

Na itt van iránymutatónak két videó arra, hogyan tesztelhetjük le a hozzám vágott számsorokat. Egy 9.500 számból álló számoszlopot vittem be a programba. A 9.500 pörgetés nem volt elég arra, hogy kinyírja az 5000-es bankrollt.

 

 

Trend Hunter Creative Commons License 2012.02.24 0 0 31444

srq Gyenge!

 

A Trend Hunter 23.500.000

 

Még mindig nem mersz belevágni, hogy szembesülhess az igazsággal. Tudod, ha az emberiség nem akart volna fejlődni, akkor még mindig szekéren döcögnénk, és nem autóban száguldoznánk...Bár Téged olvasva, gondolkodásban még a szekérig sem jutottál, Te még csak a lónál tartasz...Azért ennyire ne száguildozzál. Annyit sziporkázól, hogy a végén lángra kap a hajad.

Előzmény: srq (31443)
srq Creative Commons License 2012.02.23 0 0 31443

Na, jó erre még reagálok, mert ez már annyira a legalja, hogy már jó:)

 

Másodszor is leírom, te géniusz, hogy srq, nem pedig srg - gratulálok a megfigyelőképességedhez!

 

Biztosan hasznos ez a láthatóan kiemelkedő tulajdonságod, amikor éppen "nem import", hanem saját, véletlen számokon alapuló, azaz legfeljebb önmagára reflektáló, aza előrejelzésre nem használható statisztikákat alkalmazó, a házelőnnyel és minden matematikai törvényszerűséggel is szembemenő, nyerő stratégiákat ötölsz ki!:D

 

Visszatérve ahhoz, amin egyfolytában rugózol, pedig teljesen lényegtelen, hogy a Martingale módszert te stratégiának neveznéd-e, vagy sem:

 

Amit te linkeltél: progressio+martingale. 108 000 találat.

Ehhez képest: strategy+martingale: 860 000 találat.

 

Hamár a Google kereső számodra bármit is bizonyít.

 

 

Előzmény: monter (31440)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!