Keresés

Részletes keresés

csok35 Creative Commons License 2007.04.10 0 0 257
Szia! Én már régóta járok az Oroszlánkirályhoz. Fantasztikus keze van. Egyszerűen mindent tud!! Amikor onnan eljvök, remeg kezem lábam, még órákig a hatása alatt vagyok. A pasi is és a környezet is kellemes és jól megközelíthető helyen van. Nagyon ajánlom!
Előzmény: babu32 (254)
Pinologus Creative Commons License 2007.04.10 0 0 256
Őt tudom ajánlani. Viki Régóta járkálok oda.
Előzmény: babu32 (254)
cilalizzi Creative Commons License 2007.04.09 0 0 255

Nagyon köszönjük ( Cila és Lizzi ) a meghívást és megköszönjük hozzászólásodat. Igazad van, hogy tankönyvszerűen definiálva vannak a különböző masszázsfajták, csak éppen a hétköznapi gyakorlatban ütnek el egymástól. Legalább is ezt tapasztaltuk. Mi inkább a lazító, relaxáló technikákat részesítjük előnyben, mivel a svédmasszázs eléggé megviseli "finom" női kezeinket. Azt viszont állítjuk, ha egy nő jól masszíroz egy férfit és fordítva, az egyben erotikus is, hiszen erotikus érzéseket tud ébreszteni a másik félben. Ettől azonban a masszázs nem "erotikus masszázs". Valóban a jó masszőrnek érzékének is kell lennie munkájához.

Üdv,  Cilalizzi

Előzmény: oroszlánkirály (253)


babu32 Creative Commons License 2007.04.09 0 0 254
Sziasztok! Én már voltam kétszer külföldön erotikus masszázson. Felejthetetlen! Azóta is keresek Budapesten egy megbízhatót. Tudnátok nekem javasolni? De olyant akit már kipróbáltatok. Köszi
oroszlánkirály Creative Commons License 2007.04.06 0 0 253

Ha nem haragszol, ellent mondok. A masszázs különböző válfajai nagyon jól elkülöníthetők egymástól. Sőt a masszázst tanulni kell!! De ez sem elég, ehhez is kell egyfajta érzék!!! és rátermettség. Óruási különbség van pl. a svédmasszázs és az érzéi-, v. erotikus masszázsok között.

Ha ki akarod próbálni, meghívlak egy ingyenes masszázsra. Remélem nem haragszol... 

Előzmény: cilalizzi (252)
cilalizzi Creative Commons License 2007.04.05 0 0 252

Kedves Dicky 21!

 

Mi is szoktunk massszírozni barátnőmmel, főleg ismerősöket. A különböző masszázsfajták sajnos igazán pontosan nincsenek definiálva. Vannak akik

azt mondják, a masszázs már önmagában is erótikus, de vannak olyanok is

akik egészen mást értenek alatta. Te mire gondolsz?

 

Üdv. Cilalizzi

 

   

 

Előzmény: dicky21 (250)
oroszlánkirály Creative Commons License 2007.04.03 0 0 251
Szia! Bocsi, h. csak most válaszolok. Szívesen meghívlak egy masszázsra. Kérlek írj a masszazs.itt@freemail.hu címemre. Ott egyeztetjük az elérhetőségeket. Legyen szép napod!
Előzmény: dicky21 (250)
dicky21 Creative Commons License 2007.01.23 0 0 250
Nekem még nincs első... De szeretnék élményt gyűjteni. Segítség. :)
oroszlánkirály Creative Commons License 2007.01.20 0 0 249

Sziasztok!

 

Én hosszabb idő óta foglalkozom masszázzsal. Többféle masszázs technikát alkalmazok, igény szerint. Kipróbálásra az első alkalom ingyenes. masszazs.itt@freemail.hu címen lehet jelentkezni.

t.j.greg Creative Commons License 2007.01.19 0 0 248

Dehogy vagy te buta, csak távol állsz attól a filozófiától, amit én minimumnak hívok egy masszázsnál. Ettől még nem vagy sem kipontozott rész, sem értéktelen ember. Egyszerűen más vagy, mint én, és ez természetes. Képzeld ha mindenki ugyan olyan lenne. Dög unalom.

Egyébként látod, már van is jelentkező. Már csak az a kérdés, hogy a feleségednek is jó lesz-e a masszázs  (ha egyáltalán masszázs lesz belőle).

 

áter-páter Creative Commons License 2007.01.19 0 0 247

Hali,dobj egy e-mail cimet és beszélhetünk!

Üdv

Előzmény: ferikeferike (246)
ferikeferike Creative Commons License 2007.01.19 0 0 246
Én lennék a .... kipontozott ?! Nem gond ha igy gondolod, de azt hiszem nem tartozik a túl perverz dolgok közé amit szeretnék. Úgysem értem , irod , hát igen én egy butagyerek vagyok valószinűleg , de ez legyen az én bajom. De azért köszi a kritikát.
Előzmény: t.j.greg (245)
t.j.greg Creative Commons License 2007.01.18 0 0 245

Nézd, van egy magyar mondás, miszerint amíg ... van veréb is van. Nem kétlem, hogy lesz olyan jelentkező, aki úgymond masszőr, és ne adj isten még ért is valamit a masszázshoz. Ám a masszázs,...ezt nehéz egy olyan emberrel megértetni, aki az ég tudja milyen célból felvételt akar készíteni egy olyan dologról, ami arról szól, hogy van két ember. Az egyik dolgozik valami olyan dolgon amihez nyugalom kell, figyelem kell... . De ezt szerintem te úgysem érted 

Előzmény: ferikeferike (244)
ferikeferike Creative Commons License 2007.01.16 0 0 244

 Mivel Te vagy a szakember , igazad lehet, hogy meghittebb egy masszőr/hölgy alany kettesben hogy semmi ne zavarja a masszázst! Én, ettől függetlenül azért mégis keresnék , persze nem meglepetésként a barátnőmnek egy olyan,  nem önjelölt hanem hozzértő masszőrt, aki erotikus masszázsban részesitené. Sőt , én már csak ilyen lüke vagyok ezt le is szeretném videózni. Szerintetek találok ilyen lehetőséget?

Előzmény: t.j.greg (236)
t.j.greg Creative Commons License 2007.01.05 0 0 243

Egy masszázsélmény megélése nagyon összetett dolog. Rengeteg apróságnak kell összeilleni. Mire gondolok. A legfontosabb akörnyezet, és a masszőr iránti bizalom. Fontos az érintés elfogadása, fontos a helyiség hőmérséklete, esetleg a megvilágytás, az illatok, a neszek kiszűrése, de ugyan ilyen lényeges, mondjuk egy zene kiválasztása (ha van rá igény) Hölgyeknél nagyon fontos a masszázskrém illata, valamint az újkori bőrirritációk miatti félelem feloldása.

Jómagam legtöbbször a vendégem előtt keverem ki a kérmet, vagy állítom össze az olajat.

Ezek, az apró bizali lépések szerintem rendkívül fontosak, mert ugye mondanom sem kell, hogy a bőr ha szép akkor dísze a testnek. Sugárzik róla az ápoltság, egészség, ám egy allergiás reakció több napra tönkreteheti a masszőr munkáját, sőt lehet, hogy a bizalom is elvész.

Mindenkinak javaslom, hogy csak tiszta, és ellenőrzött minőségü krémeket, olajokat használjon. Kétes eredetű, s gyanúsan olcsó krémekkel ne kísérletezzen!

monicsabi Creative Commons License 2007.01.04 0 0 242
Legjobb masszázs élményemet egy Veszprém megyei kisvárosban
egy nagyon tündéri kozmetikus lánytól kaptam!
Felejthetetlen szolgáltatást nyujtott számomra..
Ha jól emlékszem rosebraun vagy rosenbraun@atw.hu cimen lehet
utolérni ilyen témában.
zmagix Creative Commons License 2006.12.30 0 0 241

én az alapokat a távol keleten személyesen és az ott beszerzett könyvelböl itthon magamtól tanultam el. Elötte voltak alap masszázzsal kapcsolatos test anatómiai ismereteim, ami ide is szükségeltetnek.

 

Azért írtam cirógatást, mert szerintem az, masszázs az durvább erökifejtést igényel szerintem.

t.j.greg Creative Commons License 2006.12.30 0 0 240

Azért én óvatosan fogalmaznék, és nem egyszerűsíteném le az erotkus masszázs egy alapos cirógatásra. Ha így lenne akkor hiába olvastam, kutattam, fordítottam oly sok könyvet, kár lett volna külföldön, keresgélnem különlegességek után.

Ha Taót említed, akkor felhívnám a figyelmedet az energaszint emelésére, pihentetésére, de a tantrisztikában is van minkét nemnél olyan speciális fogás, mely sekélyes fantáziámból kifolyólag csak úgy véletlenül nem kerül bele egy kellemes esti simi-simi partyba.

Ez azért szerintem kicsivel komolyabb, és tudományosabb, persze, nem az otthoni örömködésre gondolok, hanem az igazi, szakember által végzett masszázsra.

zmagix Creative Commons License 2006.12.29 0 0 239
A leírás és az elmény alapján neked egy szakszerü és teljeskörû erotikus masszázsban volt részed! ;-)
Előzmény: Miracle-069 (223)
zmagix Creative Commons License 2006.12.29 0 0 238

Ebben a hozzászolásban van a lenyege az egesznek:

 

[b]nagyon sok a kókler[/b]

 

A másik fontos:

 

[b]nagyon finom levezető cirógatásokat vitt bele[/b]

 

Az igazi erotikus  masszázs az nem is masszázs hanem cirógatás!

Előzmény: Lex Fun (230)
zmagix Creative Commons License 2006.12.29 0 0 237

Nekem elég sok tapasztalatom és gyakorlatom, elméleti tudásom van a masszázsokról. Föleg a thai/tao, tantrasztikus erutikus masszázsokról.

 

Valóban az a leghelyesebb ha csak kettö ember van jelen, azaz a maszírozó és a maszírozott.

 

kozon leirasaban jól sugalja, hogy az igazi erotikus masszázs tud olyan élvezetet adni mintha valaki nemi szervébe hatolnának vagy azzok hatolna be valakiébe. De ehhez nagyon alapos test biológiai ismeretek kellenek. Tudni kell hol kell elkezdeni, folytatni (hol haladni) és hol befelyezni.

Előzmény: t.j.greg (236)
t.j.greg Creative Commons License 2006.12.28 0 0 236

Sziaszok!

 

Az igaz, hogy ez egy döglött topic, de talán feléledhet még!

 

Én masszőr vagyok. Hölgyekhez járok, de csak masszírozok, az igaz, hogy különböző technikákkal. Kezdő koromban, akkoriban még hirdettem magam sokszor bedőltem az ilyesfajta, " a feleségemet meg akarom lepni" dumáknak. Ezek, komlytalan fellángolások a tapasztalataim szerint. Ha egy hölgy masszaázsra vágyik, vagy csak beszélgetni akar egy idegen személlyel az nem fogja a férje orrára kötni. Különben a masszpr szemszögéből sem szerencsés, ha a befogadó, mármint az akit masszíroz külső ingerek kereszttüzében áll. Figyel a férjére a masszőrre, esetleg, ha zavarja a férjének a csacsogása, tehát nem tud ellazulni.

Egy masszázst (az elveim szerint) két emberre találtak ki. Csak így lehet megteremteni egy olyan nyugalmas közeget ami jó esélyt teremt arra, hogy a masszőr eredményesen dolgozzon, a vendég pedig (a befogadó) a lehetőségekhez képest a legfantasztikusabb élménnyel gazdagodjon. Erre a masszőrnek a legnagyszerűbb visszajelzés az elbágyadás, vagy az elszundikálás.

Tehát Uraim, ne akarjanak olyat, ami esetleg az önök vizuális örömködésén kívül senkinek sem jó

Lex Fun Creative Commons License 2006.01.01 0 0 235
Ha itt nem kapsz választ, keress rá a neten. Biztos találsz.
Előzmény: kopry (234)
kopry Creative Commons License 2005.12.30 0 0 234
Szia Kartim,

Most olvastam a topikot es szeretnem meglepni a felesegem egy ilyen masszozzel, mint a tied. Elkuldened a telszamat a vizsyl@gmail.hu-ra? Koszonom es bodlog uj evet! Udv, Kopry
Előzmény: kartim (-)
Lex Fun Creative Commons License 2005.12.28 0 0 233
Azóta volt második is, de az elsőt, azt az igazi masszázzsal indulót, majd finom, elhúzott kényeztetésbe át menőt sírom vissza!!!
orgazmumus Creative Commons License 2005.12.23 0 0 232
Bocsánat a sete nick miatt, de már minden épkézláb név foglalt volt :-)
Előzmény: orgazmumus (231)
orgazmumus Creative Commons License 2005.12.23 0 0 231
Sziasztok!

Türelmesen átolvastam a fórumotokat, majd bejelentkeztem, mert szeretném kifejteni a véleményem... legalábbis elkezdeni.

Úgy gondolom, hogy mindenkinek megadatott a testi, és lelki harmónia lehetôsége, sôt joga. (Sok-sok jogunk van, és sok kötelességünk. Mint mindenkinek. Ezért kell asszertiven viselkedni minden szituációban - így itt is -, és úgy érvényesíteni jogainkat, hogy mások jogai se sérüljenek.) A nôknek ugyanúgy megvan a joguk például az orgazmushoz, ha korábban nem tapasztalhatták meg (akár nevelésük miatt, akár más okból).

Sok házasság erôsödött már meg a "kezem alatt", és sok sokan hálásak a munkámért. Nem mindenki, sôt, az ügyfeleim kisebb része élvezi csak 'úgy' is a masszázs technikám. És talán orgazmusok között is nagy különbség van... De errôl máshol már kifejtették itt, a fórumon is a véleményüket hölgyek, urak.

Minôsíteni kár lenne bárkit is azért, mert boldog, jól érzi magát, vagy mert tanul - önmagát tanulja meg...

A férfiak (egy részének), és eredendôen a pr?d szülôk hibája az, ha egy NÔ nem ismeri saját magát... (De ez megint más topikok témája.)

Hölgyeim, legyetek boldogok - akár magatok vagytok, akár a pertneretekkel teszitek, akár egy kellemes masszázs élmény révén... Élvezzétek az Életet!

Uraim, tegyetek meg mindent a Hölgyekért... nélkülük szomorú lenne a világ! És egykezes
;-)
Lex Fun Creative Commons License 2005.12.12 0 0 230
Az olajos tahi masszázsban még nem volt részem. Ha tudtok segíteni, hogy hogyan élhetném mégis át, hálás lennék.

Az első ilyen élményem egy baleset miatti gyógymasszázs kúra után volt. Miután megkaptam a beutalómat a gyógymasszázs ra, elmentem masszíroztatni. A közeli uszodában volt gyógymasszázs és rajta is volt a lapon. Minden másnap hajnalban ott kezdtem. Egyik alkalommal egy pasi masszőr volt, aki a szokásos hát- és derékmasszázs végén finoman végigsimított a fenekemen, majd a combomon és nagyon finoman benyúlt a lábam közé. Nagyon meglepett, úgyhogy ott helyben felugrottam és eljöttem. Legközelebb, amikor mentem, azt kértem, hogy hölgy masszőrhöz tegyenek. Amikor bementem, természetesen tudta a hölgy, hogy direkt hölgyet kértem. Megkérdezte, hogy van-e különösebb oka. Elmondtam neki név nélkül. Aztán megmasszírozott. És a végén nagyon finom levezető cirógatásokat vitt bele. Miután látta, hogy eredményes, megkérdezte, hogy ugye kellemesebb, mint amit a kollega csinált. Mondtam, hogy igen, sokkal. Aztán megkérdezte, hogy, ha folytatja, tőle is elrohannék-e. Mondtam, hogy dehogy. Úgyhogy folytatta. És nem bántam meg, hogy maradtam. Utána volt, hogy már kifejezetten ezzel a szándékkal kerestem masszázst. De nagyon sok a kókler, akik inkább a pénzre hajtanak és nem tudnak igazán sem masszírozni, sem kényeztetni.
Előzmény: masszőrpár (228)
chabie Creative Commons License 2005.11.25 0 0 229

Az igazi masszőrnek nem kell látnia a testet,gyakorlatilag teljesen mindegy,hogy ki a páciens. Érezni kell,és a bőr alá "látni".Egy hullámhosszra kerülni a páciens pszihéjével és figyelni a test reakcióit. stb

Az erotikus masszázs lényege is az,hogy figyeled a páciens testreakcióit ( légzés,bőrreakciók,akaratlan izomrándulatok,hangok,stb),és ezektől függően lépésről-lépésre "hevíteni" a testet.Az "R-pont"-tól pedig szabad a pálya.

 

Hozzáteszem,hogy az én "jelszavam":

 

Mindent a kéznek,de csakis a kéznek,de mindent !

Előzmény: nyuszilimuszili (124)
masszőrpár Creative Commons License 2005.09.01 0 0 228

Olajos thai masszázzsal megszerezheted az első erotikus masszázs élményed. Mi gyógymasszőrök vagyunk, de az erotikus masszázst csak kölcsönös örömszerzésből, anyagiaktól mentesen csináljuk. Imádjuk!!!

Előzmény: kozon (225)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!