Szia!
Ha úgy 400-500 forint értékű sütit összevásárolsz a titkárnőmnek, akkor lemásolja neked az én könyvemet a Dieter Korp féle 1200 1300 1500 tanácsadót. Neked már csak spiráloztatni kell. Jó aleternatíva? hetven utáni bogihoz robbantott ábrás könyvet ingyen kinyomtatom neked. Mailben egyeztessük, ha érdekel.
sziasztok ! BÚÉK mindenkinek !
most jöttem meg kéthetes berlini turámról és össz-vissz 2 bogit láttam, mondjuk mindkettő kifogástalan volt ...
szerintetek az az elosztófedél, ami Bosch és rá van többekközt írva, hogy VW 1300 69 aug-tól, az nem lehet esetleg jó egy 67 októberibe ? szerintem semmi különbség ...
Köszönöm a jókívánságokat! Én Budapest, Lakihegy, Dunaújváros, Pusztaszabolcs, Székesfehérvár, Gárdony állomásokon fordulok elő a legsűrűbben, és azok környékén. Már azért is megérné várni, mert alhatnék 2,5 hónapot :)! Nem tudtok olcsón szervízkönyvet a Bogárhoz? Esetleg neten? Nagyon jól esne, ha azt az 5-6 ezer forintot inkább másra fordíthatnám...De ha nincs más megoldás...
Üdvw a Bogarasok nagy családjában! Sok sikert kívánok az autódhoz. Merre lax?
Újra felteszem a kérdést: van itt valaki Szolnok környékéről?
Már csak 2,5 hónapot kell aludni a Rajzásig :-)))
Hát én is Bogaras lettem egy 69-es 1300 -as személyében! Vasárnap megvettem a járművet, amit ezentúl Bíborkának fogok hívni. Kicsit híííí, kicsit húúúú, de a motorja nagyon jó, és szeretem. Legyen szép napotok, kevés a munkátok!
Nagynehezen sikerült beszúrnom hogy Győrben bogiklubbot alakítunk!
MA BERAKTUK AZ ELSŐ ÉS HÁTSÓ SZÉLVÉDŐT KRÓM/FÉM/ DÍSZCSIKKAL! Igen sokat dobott az autón :).Már egyre több ismerős kezdi elhinni hogy 3év után motsmár autó lesz.
Láttam már a fekete bogit idén Gárdonyban nagyon szép (volt)! Sajnálom :((! DE mit keresett ilyenkor télvíz idején az utcán, vétek egy ilyen bogit kint hagyni! Az enyémet inkább ki se fogom hozni a ilyen havas időben!!
Úgylátszik manapság törik-zúzzák a bogarakat!
Vasárnap a haverom 58-as bogarát törték meg elég szépen az arabok!Állt az autó a házuk előtt ők meg belecsúsztak.A jobb hátsó sárvédő és a futómű kapott rendesen!Egy Jeep ment belé...
Íme egy kép a még ép bogárból(és hátul az enyém figyel a fotón!
Igaza van AZSnek! Jó az a szürke gép, ott a helye a vizesek közt az indexoldalon is! (Az enyém is nagy zsigakiller:) Az 1500ös bogárkám remélem már swiftkiller lesz:))
Az az igazság, hogy a hétvégén a hó alól bányásztuk a bogikat, így csak az egyiket tudtam megnézni. Ez a faltdach elég romos, de helyrehozható, mivel a szerkezete épnek tűnt. Levélben a többit.
A gumi műszakin még átmegy? Lehet, hogy érdekelne, bár elég tükrösnek tűnik. A dísztárcsákat adod hozzá?
Azért kellene, mert nekem ma sikerült kapni egy defektet és sajna gyalogoltam a kerékkel úgy 2 kmert.:(
Tegnapelőtti gond a gyujtáselosztó megszorulása+karburátor pipadugulás közösen. VISZONT! A Meggyesi Balázs nagyon jó fej volt, benziköltségért kijött Martonvásárra, pénzt nem akart elfogadni. Lényegében 5000 lóvéból kijöttem. Ja! És nem a 140es tempo volt a gond, tehát legközelebb...:)
hatvan körüli bogarakhoz alkatrészek továbbra is eladók!
Szeretném megosztani veletek az örömünket.
Megint bövült a BT! :)
És most már elmondhatjuk hogy nem
csak vizesek hanem levegösök is vagyunk.
Ha érdekel az új tagunk várunk szeretettel
az oldalunkon.
Üdv!
Csongrád Megyei Vw & Audi Baráti Társaság!
Sajnálattal kell közölnöm, hogy lakhelyváltozás miatt öreg járgányom eladó sorba került! Sajnos nem tudom olyan körülmények között tárolni, amit megérdemelne, ezért kell megválnom tőle. Ha valakit érdekelne magánban több infót is adok!
Peti