Keresés

Részletes keresés

BJszakért Creative Commons License 2014.09.21 0 0 10907

camberre

készséggel leírom, mi mit jelent, mit tehet vagy nem tehet, alternatívák, stb., jogszerű-e a határozat, van-e jogalapja a fellebbezésnek, ha van, akkor meg is írom,, ha kéri a fellebbezést, keresetet,

DE ISMERNEM KELL A TÉNYEKET (határozat, szakvélemény), ha megtisztel és elküldi.

Honlapomon megtalálja email elérhetőségem: http://www.versenykepesseg.eu/

 

Ennyit tudok tenni Önért, ha van időm önzetlenül rehab gazd szakértőként.

A törvényeket a döntéshozók hozzák (azon változtatni nem tudok, csak tájékoztatni), akiket az Emberek választottak. Johkövető llampolgárként betartjuk ezeket ill. Hivatalok végrehajtják azokat.

 

Ruth22 Creative Commons License 2014.09.21 0 0 10906

Kedves Camberra55,

cipő ugyanaz, csak a zokni nem.

55-ös vagyok, 34 évet dolgoztam. Mi lesz itt még....

Előzmény: camberra55 (10902)
andras46 Creative Commons License 2014.09.21 0 0 10905
Ebben a korban,ilyen kategoriával ennyi ledolgozott év után 50 ezer forint? Lehet,hogy ez az unios átlag?
Előzmény: camberra55 (10902)
andras46 Creative Commons License 2014.09.21 0 0 10904
Amikor fiatal voltam mindenhová engem ugrasztottak,azt mondták az idős korosztályt el kell tartani,ki kell szolgálni,majd ha megöregszem akkor a fiatal generáció velem ugyanezt fogja tenni. HáT TéVEDTEM!
lanygyos Creative Commons License 2014.09.20 0 0 10903

Ircsi57!

Irtam! Minden jót,üdv.

camberra55 Creative Commons License 2014.09.20 0 0 10902

Megkaptam a határozatot,C2,rokkantsági ellátás,maradt az összeg,dec 1.-től emelnek2.4%.Ez 50 e.Ft alatti összeg.1% .-ot levettek,nem tudom miért,mikor betegebb,idősebb lettem.

 

Kedves BJ szak.

 

Érdemes fellebezni? Itt Békés megyében elég érdekesen mennek a megállapítások,Én úgy látom minden egyes orvos,aki a hivatásának él,(nem a hatalomkiszolgálója) mind otthagyta ezt az embertelen munkát.Kérem ha tud válaszoljon,hogy mi már nem lehetünk öregségi nyugdíjasok?! 4 év múlva elérem a reám irányadó ny. korhatárt,és csak ledolgoztam 32.évet.

 

bandolesa Creative Commons License 2014.09.19 0 0 10901

Köszönöm a választ.

Tudom, tudom sajnos, hogy 5.-éve nem emelték az öregségi nyugdíjat, azt várnám végre, hogy jövőre emeljék végre.

2009.-es nyugdíjminimumon már nem lehet megélni, ehhez kapcsolódik sok ellátás.

Talán ezt is észreveszik...

Előzmény: BJszakért (10897)
pimmi Creative Commons License 2014.09.19 0 0 10900

szia, EF, :

Régebben a már nem tökéletesen működő szívre azt mondták, hogy „dekompenzált”, ma inkább azt a kifejezést használják, hogy „szívelégtelenség”, ami nagyon jól kifejezi a helyzetet. A szív működik, de nem elégségesen. Ebbe az állapotba az emberek legtipikusabban egy infarktus után kerülnek, hiszen az infarktus miatt a szívizom egy része elhal. A másik gyakori eset, amikor infarktus nem volt, de más okokból kifolyólag, például huzamosabb ideig fennálló magas vérnyomás következtében, a túlterhelt szív izomzatának megvastagodásával válaszol, amit hipertrófiának neveznek. A hipertrófia a balkamra elégtelenségét eredményezi és elsősorban ultrahangos vizsgálattal lehet megállapítani.

Neked tehát a rutin vizsgálat után a kezedbe nyomnak egy leletet, felírnak valami gyógyszert, vagy az addig szedett gyógyszerek tovább szedését javasolják és berendelnek 6 vagy 12 hónappal későbbre. Otthon aztán nézegeted a leletet, és egy árva szót se értesz belőle. Nem csodálom. A leletnek van egy fontos része, amit egyszerűen csak „EF”-ként neveznek meg, nagyritkán kiírják, hogy „ejekciós frakció” és van utána egy százalék. Például: EF = 65 %. Nem tudod, miről van szó, de teljesen kétségbeesel, hiszen úgy különben egészen jól érzed magad, miközben az EF értéked csak 65 %. Nyugodj meg, az ösztönös ráérzésed most alaposan becsapott. 100 %-os ejekciós frakció nem létezik. A 65 % azt jelenti, hogy szíved balkamrája funkcióját tökéletesen elvégzi. Ugyanis az űrtartalmának 65 százalékát préseli ki egy-egy összehúzódás (dobbanás) alkalmából. Ennyi van tőle elvárva. A tény az, hogy 60 %-ig a balkamra tökéletesen működik. Általános megítélés szerint az EF 40-50 % közötti értéke enyhe, 30-40 % közepes, míg 20-30% súlyos szisztolés szívelégtelenséget jelent.

Előzmény: labesco (10895)
camberra55 Creative Commons License 2014.09.19 0 0 10899

Ircsi57  

 

Én tisztában vagyok a Ratkó Margit által hozott rendelettel,érintett vagyok benne,hiszen a nagy szegénység közepén 6. gyermekként születtem,mert 1955.-ben ha akart ,ha nem szülni kellett a nőknek.Nem voltak támogatások,egyebek,se fürdőszoba,se víz az udvarba,volt egy városrészen 1 db csordogáló kút több száz m,10-20.-an álltak sorba még megtelt a kanna,és még sorolhatnám,mégis felnőttünk, igaz Anya nélkül maradtunk, mert Őt 48 éves korára megette a szegénység,a gyermekei iránti aggodalom.Nemvolt jó világ,de ez a mai semmihez sem hasonlíthatóan mocskos,erkölcstelen! Anno szinte mondhatom,hogy egyenlőség volt,most meg vért izzad a dolgozó azért,hogy kizsákmányolják(nem rajta múlik)

 

Előzmény: Ircsi57 (10896)
Évszakok Creative Commons License 2014.09.19 0 0 10898

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából:

 

A Ratkó-korszak a Ratkó Anna 1949 és 1953 közötti népjóléti, majd egészségügyi miniszterségének, illetve tágabban az 1950 és 1956 közötti félévtizednek a népesedéspolitikára utaló elnevezése. Az abortusztilalom és a gyermektelenségi adó miatt a természetes szaporodás üteme ezekben az években jelentősen nőtt. A terhességmegszakítás tilalmát 1956 júniusában oldották fel, a gyermektelenségi adót pedig az 1956-os forradalom után törölték el. Az ebben a félévtizedben született generációt Ratkó-gyerekeknek hívják.

Előzmény: Ircsi57 (10896)
BJszakért Creative Commons License 2014.09.19 0 0 10897

bandolessa

az öregségi nyugdíj minimális összege már hat éve nem emelkedik, 28500Ft 2009.01.01. óta.

Ehhez kapcsolódik sok ellátás összege (ennek a bizonyos százalékában határozza meg a jogszabály). Tehát ha ezt az összeget emelnék, akkor sok ellátás összege is emelkedne, ami mai gazdasági helyzetben nem célja a mindenkori kormánynak.

Lásd szakmai honlapomon itt a szoc.ellátásoknál (de bizonyos gyermekek után járó ellátásnak is ez az alapja pl. gyes) az ott olvasható jognyilatkozatom tiszteletben tartása mellett:

http://www.versenykepesseg.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=74&Itemid=473

 

 

 

Ircsi57 Creative Commons License 2014.09.19 0 0 10896

Kedves Camberra 55!

 

Biztosan tudod, vagy hallottál róla, hogy az 1955-ben születtek Ratkó Anna  akkori egészségügyi miniszter "gyermekei." ""Ebben az évben nagyon sok gyermek született, már csak azért is, mert megtíiltotta az abortuszt.

Most a mi vezírünk így áll bosszút, hogy még nem értük el a nyugdíjkorhatárt, de ha így haladunk nem is fogjuk.

labesco Creative Commons License 2014.09.18 0 0 10895

Pimmi! Szia!

 

Nálad az 23%-os "EF" az azt jelenti,hogy enkefalopathia?

labesco Creative Commons License 2014.09.18 0 0 10894

Kedves Ruth22!

 

"Kedves Labesco,

aki bebiflázza, megtanulja, az "csak" tudja.  Aki alkalmazza, az a "bölcs".

Ja, ez a Bibliára igaz :-)

Szurkolok Mindenkinek szeretettel"

 

 

:) Valami hasonlóra gondoltam én is. :) 

 

Mármint,hogy sokan vannak olyanok,akiknek megvan a diplomájuk,mivel bemagoltak mindent,(vagy mint egy-két politikusunk (is) plagizáltak) DE fingjuk sincs arról amit tanultak,illetve azt az életben (gyakorlatban) nem tudják alkalmazni,vagy esetleg az élet egyéb területén nem tudnak eligazodni. 

Egyébként is,aki nem tudja,az tanítja... :D 

 Jó éjt,szép álmokat. :) 

 

labesco Creative Commons License 2014.09.18 0 0 10893

 

 

 

 Kedves szívbeteg55!

 

A megaláztatásról csak annyit,hogy a Győri II.foku felülvizsgálaton volt egy vén férfi(?) doki (nem a mostaninál,hanem az előző felülvizsgálatkor).

Amikor megemlítettem neki,hogy a papíromon is szerepel a "vizelet elcsepegése",lehúzatta velem az alsónadrágomat ahogy feküdtem az ágyon.

Először is furcsa volt,mivel ez az idegek károsodásából tevődik össze,nem tudtam,hogy mit néz "oly  áhitattal" a nemi szervemen.....

Majd felhúzatta velem az alsónadrágom,és ezt megismételtette velem egymás után legalább még háromszor,úgy,hogy közben más vizsgálatokat is végzett a gerincemmel kapcsolatban.

Azután amikor már látta,hogy igen torzul az arcom,mivel nagyon gyanús az ő "csodálata",hirtelen megfordult és közölte,hogy végeztünk,várjak odakint.

Azt már meg sem említem (mivel ezt szinte mindenki tapasztalja),hogy megkérdezik a panaszokat,de amikor elmond pár mondatot az ember akkor elkezd diktálni az asszisztensnek,belém fojtva szót.Azután mikor már végzett a diktálással vissza sem lehet térni a panaszokra,mert ha megpróbál még valamit elmondani az ember,akkor jön az,hogy "csak akkor beszéljen,ha kérdezem,és csak arra válaszoljon"!!!!!

Sajnos az én mostani háziorvosommal nem igazán lehet konzultálni,mivel olyan típusú,hogy minden betegén látni a megkönnyebült felsóhajtást,és a vérnyomás drasztikus csökkenését illetve normál szintre való visszaállását,amikor kilép az ajtaján,és megúszta a vizsgálatot mindenféle alpári stílusú üvöltözés nélkül,amit persze a váróban mindenki hall,tehát mindenki "tisztában van" a mások betegségével.

Most engem is össze-vissza küldözgetnek kardiológia,tüdőgyógyászat,fül-orr-gégészet,stb. mivel nem tudják,egyenlőre,hogy mitől vannak a rosszulléteim,Pl. az ájulás,az oxigénhiány, a nehézlégzés/fulladás....Most a szívem ment a tüdőmre vagy a tüdő a szívemre,vagy más ment mindegyikre......Nem tök mindegy??? Csak valahogy már segítsenek mert ez már szőrnyű....a fulladásnál kegyetlenebb dolog nincs,ezt merem állítani....Talán csak az égés lehet hasonlóan szörnyű.

Egyáltalán nem vagyok bátor....csak elkeseredett és dühös.Főleg,hogy látom és sajnos megtapasztalom,ebben a náci rendszerben (mert ahol már faji/életkorbeli/stb. alapon megkülönböztetik a betegeket,és a kisebbségnek több jogot adnak a többséggel szemben (ez fordítva is igaz,tehát ahol az ember nem egyenlő) az már kőkemény nácizmus) valóban elég nehéz a széllel szemben pisilni....DE megpróbálom....még ha valamennyit vissza is hord rám  a szél,akkor sem megy mind a gatyámba......

Én sem szeretem sajnáltatni magam,csak ha valami igazságtalanság ér akkor annyira kitudok kelni magamból,hogy leírok olyan dolgokat is hirtelen indulatból,ami tulajdonképpen csak rám tartozik,és elvileg senkinek semmi köze nem lenne hozzá,de teszem mindezt azért,hogy jobban átláthatóbbak legyenek az egészséges emberek számára (is) azok a dolgok,hogy mit művel velünk beteg emberekkel a kormány,és milyen módon próbálja őket ellenünk hangolni.

Vannak akik tudják és eddig is tudták,hogy ez csak hamis vádaskodás/terelés önmagukról,de sajnos vannak akik "beveszik" azt a kormány maszlagot,hogy "azért kell annyi adót fizetnetek,és azért nem marad nektek több a zsebetekben,mert a mocskos nyuggerek,főleg a csaló rokkantak elveszik tőletek.....

Én akkora "csaló" vagyok,annyira "utáltam" dolgozni,hogy évekig (főleg amíg építkeztem) 12 órában dolgoztam az acélöntödében,ahol egyébként elvileg csak csökkentett műszakban,tehát 7 órában lehetett volna.....Én szóltam a műszakvezetőnek,hogy amikor csak túlóra van nekem szóljon először,mivel ha hétvégén bementem dolgozni,akkor a hétvégi béremből az építkezésnél már két embert kitudtam fizetni és egy kicsi még nekem is maradt.

De azt hiszem sokan vannak ezzel közülünk ugyanígy,mivel a sima bérből megélni is életművészet,nemhogy abból még félretenni,Nyaralni,Uram bocsájts építkezni...... :( 

Gyógyszerkiváltás??? Hmmm...Komolyan már félek elmenni akármelyik szakorvoshoz is,mert azzal térek haza,hogy újabb receptek vannak a zsebemben....Ráadásul,most a lélegeztetőgépemet is csak úgy tudtam megvenni,hogy anyám vett fel hitelt. Mi rokkantak/rehabosok nem is vehetünk fel hitelt,DE még ha vehetnénk is miből tudnánk visszafizetni???????

Na jó...befejezem... :) Én is kívánok neked és a többieknek is fájdalommentes jó éjszakát és szép napot.

 

pimmi Creative Commons License 2014.09.18 0 0 10892

Szia, én 23% -os EF -el + pszihés zavarok, kaptam C2 kategóriát.

Előzmény: szívbeteg55 (10425)
camberra55 Creative Commons License 2014.09.18 0 0 10891

miért vizsgálják a ratkókat?

Előzmény: Ircsi57 (10890)
Ircsi57 Creative Commons License 2014.09.18 0 0 10890

Megkezdődött a  "Ratkók" felülvizsgálata!

sz16 Creative Commons License 2014.09.18 0 0 10889

Úgy legyen!!!!!!  ÁMEN !!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Ruth22 (10888)
Ruth22 Creative Commons License 2014.09.18 0 0 10888

Kedves Sz16,

Nekünk minden nap az :-/

Minden jót nekünk :-)

Előzmény: sz16 (10887)
sz16 Creative Commons License 2014.09.18 0 0 10887

Szeptember 18. A rokkantak napja

1981-ben a Rokkantak Nemzetközi Éve magyar eseménysorozatának szervezésére, lebonyolítására létrehozott nemzeti szervező bizottság e napot nyilvánította A ROKKANTAK NAPJÁvá.

sz16 Creative Commons License 2014.09.16 0 0 10886

https://www.youtube.com/watch?v=KQReYSa8HOQ&feature=youtu.be

 

 

"Azt hiszem, tekintve, hogy a könyv végül is paródia, valami hasonló dolog tényleg megtörténhet. Jelenleg ebbe az irányba tart a világ. Világunkban nem lesz más érzelem, csak félelem, harag, diadalmaskodás és megalázkodás. A nemi ösztönöket eltörlik. Az orgazmust betiltjuk. Hűség nem lesz, csak párthűség, de mindig ott lesz a győzelemittasság. Minden pillanatban ott lesz a győzelem mámora, annak az érzése, hogy eltiporjuk az ellenfelet, aki gyámoltalan. Ha el szeretnék képzelni a jövőt, képzeljenek el egy csizmát, miközben örökké egy ember fejét tapossa. Ebből a veszélyes rémálomból egyszerű tanulság vonható le. Ne hagyják megtörténni. Önöktől függ."

szívbeteg55 Creative Commons License 2014.09.16 0 0 10885

Kedves Labesco!

 

 

Igazad van,ki kéne állni igazunkért, nem csak itt egymás közt háborogni,elégedetlenkedni.

De ha a szakértők se értik a dolgukat,vagy annyira túlterheltek lennének?

 

A saját példámat írom le most,okuljanak belőle a többiek is.

Amikor négy éve először voltam bizottság előtt,az orvos szakértő megvizsgált,derékig levetkőzve,vérnyomást mért,fogjam meg a bokámat,ennyi.

Előzőleg már átnézte a papírjaimat,leleteket.

Az asszisztens megkérdezte milyen gyógyszereket szedek.Szerencsére fel tudtam sorolni,mind a tíz félét.

Ez tartott kb.eddig amíg ezeket leírtam.

 

Kiküldtek,hogy üljek le és majd hívatni fog a rehabilitációs kolléga és elmondja a további teendőket.Mivel először voltam,semmit nem tudtam,mi a menete a dolgoknak.

 

Eltelt egy húszpercnyi idő,mikor az orvos szakértő szólított,hogy menjek vissza.

Ekkor elmondta,hogy most vette észre a zárójelentésen levő EF:25%-ot.Ez a szív működési százalékát jelenti és ez nem rehabilitálható.Ezzel végeztünk,mondta.

 

De akkor addig mit nézett?????

Az is igaz,hogy ebben a régióban sok visszaélés,megvesztegetés történt,talán emiatt is félnek a megmaradt orvosok leírni a valóságos helyzetet.

 

A háziorvosom sincs képben,mert csodálkozott amikor meglátta először a leszázalékolási határozatot.

Azt mondta,hogy elég sok százalékot adtak az infarktusra/85%-ot kaptam elsőre/.

Egy orvosnak tudnia kellene,hogy ebbe bele is lehet halni.Elsőre is,mint ahogy több családtagomnál is előfordult már.

 

Arról nem beszélve,hogy ha időben továbbküld szakorvoshoz,talán nem kerülök ilyen helyzetbe.

Elmentem hozzá,hogy nagyon szorított a mellkasom,miközben munkába mentem kerékpárral.

Egy kézzel fogtam a kormányt,a másikat odatettem ahol fájt,szorított.Ledolgoztam a műszakot és elmentem hozzá másnap.

Csinált egy EKG-t,azt mondta semmi gond.Pedig a mellékelt ábra szerint volt gond már akkor is.

 

Akkor még időben lett volna a segítség.

Pár hónap múlva nagyon erős kar fájdalmaim lettek,de a hónaljtól az ujjakig,még ekkor is reumatikus fájdalmakra gondoltam.De még a háziorvos is,az a baj.Írt rá kenőcsöt.Persze hogy ezek után a mentő száguldott velem az ügyeletes kórházba.Ki lehet találni mi történt.

Nem részletezem tovább,itt tartok most és ezért.

Más bajom is van,jól gondolod Labesco,de az már nem számít betegségnek,öt éven túli bőrrák és vakság egyik szemen,gyermekkorom óta.Utóbbira szubjektív megítélés alapján adható százalék,attól függ,milyen kedve van éppen a szakértőnek.

 

 

Én nem vagyok olyan bátor,mint te és nem hiányzik az a stressz,ami ezzel jár.Rendesen érzem,ha valami felidegesít,hogy összehúzódnak az erek a mellkasomban.Ezért muszáj nyugalmat erőltetni magamra.

Ami nem mindig sikerül.

 

Mindezt nem azért írtam le,hogy sajnáltassam magam,mert mindenkinek megvan a maga baja.

De ha már ez jutott,miért nem lehet,hogy méltóságban,normális ellátásban élhessük le,hátra lévő életünket?

Nem kívánunk plusz,prémium ellátást,csak ami a napi megélhetéshez szükséges,hogy ne kelljen azon aggódni,hogy a gyógyszerek kiváltása és a rezsi kifizetése után elég lesz-e kajára a maradék.

 

 

 

Mindenkinek szép,fájdalmak nélküli estét kívánok!

 

 

 

 

marijancsi Creative Commons License 2014.09.16 0 0 10884

Az "újaknak" nagyon jó tájékoztató:

http://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszsegugy/16640/rehabilitacio

 

Ruth22 Creative Commons License 2014.09.16 0 0 10883

Kedves Labesco,

aki bebiflázza, megtanulja, az "csak" tudja.  Aki alkalmazza, az a "bölcs".

Ja, ez a Bibliára igaz :-)

Szurkolok Mindenkinek szeretettel

Előzmény: labesco (10881)
rokkant42 Creative Commons License 2014.09.16 0 0 10882

sajnos még nem.

Előzmény: bandolesa (10878)
labesco Creative Commons License 2014.09.15 0 0 10881

Most csak úgy eszembe jutott valami.....

 

Ki is közülünk az okos ember???

 

Az aki megírta a könyvet/tanulmányt

 

Vagy az aki azt "bebliflázva" (betanulva) elmondta azt a tanárának,aki ugyanabból a könyvből tanult???

 

Akkor vajon hány "okos" ember él közöttünk?????

 

Lehet,hogy már rég kihaltak??? Te jó ég .....mi lesz velünk..... :) 

labesco Creative Commons License 2014.09.15 0 0 10880

Kedves szívbeteg55!

 

Írtad,hogy nem is igen tudnál hozzászólni a bíróságon.Ezzel kapcsolatban

csak még annyit szeretnék hozzátenni ami a bíróságon jól is esett DE INKÁBB MEGALÁZÓ VOLT, hogy nem hitték el egyik beadványomról sem,hogy én írtam.....még az orvosszakértő is azt mondta,hogy ezt biztosan nem én írtam.

Miért?????????????Azért mert 8 általánosom van?????? Akkor már egy tudatlan,műveletlen,ostoba embernek kell lennem????????

 

Nem a tudatlanságom végett nem tanultam tovább,hanem.....sajnos így hozta a sors.......

 

Számoljunk egy kicsit '70-ben születtem,a lányom '88-ban...a fiam'90-ben.....felépítettem egy két szintes házat 25 éves koromra....belerokkantam...Pedig elkezdtem az iskolát nappalin.....megpróbáltam Győrben a Révai gimnáziumot estin....de ennyi teher mellett nem ment.....AKKOR MOST BUTA MŰVELETLEN BUNKÓ VAGYOK????????????????????

labesco Creative Commons License 2014.09.15 0 0 10879

Kedves szívbeteg55!

 

Először is köszönöm az együttérző hozzászólásodat!!!!

 

Valóban ahogyan utána néztem a NEFMI rendeletnek amit az orvosok használnak,százalékosan valóban bekerülhetnék a "D" kategóriába,azok végett a betegségek végett amit nem vettek figyelembe.(pl.spondylosis,sokideggyulladás (neuropathia) stb.

 

DE azonkívűl,hogy ténylegesen nagyon beteg vagyok,a jelenlegi törvények,és orvosi szempontok alapján én örülnék egy "végleges" (tudom,hogy már ilyen nincs) C2 megállapításának is.

Köszönöm de nem kérnék azon emberek betegségéből,akik SAJNOS ma "D"" kategóriában vannak,mivel ők már (elnézést a kifejezésért) Élőholtak.... :(

 

Arra a kérdésedre,hogy megadták-e valakinek az "igazságos" %-ot a válaszom a következő.

Valamikor (20001) még fel ennyi betegségem sem volt és akkor megadták a 67%-ot,igaz csak harmadfokon...Akkor még létezett a valós igazságszolgáltatás....Aztán ezt megismételtem a következőekben,de mivel látták a bírói ítéletet (gondolom én) már 2 fokon megadták....

 

Az pedig,hogy elvették tőled (elnézést a tegezésért mindenkitől,de a neten így szokás) a 2 típúsú rokkantságot 20%-os szívműködéssel,szerintem felháborító.Ráadásul szerintem vannak ott még más bajok is. :(

 

Ezért írtam,és valóban megteszem,hogy felveszem a Televíziós csatornákkal (2-vel egyenlőre..az egyik a köztudottan ellenzéki a másik pedig aki mostanában felvette a kesztyűt a kormánnyal szemben) de megkeresek még egyéb médiákat is ahol foglalkoznak a rokkantak ügyével.

 

MINDENKINEK EZT KELLENE TENNI,MERT HA CSAK ÍGY EGYMÁS KÖZÖTT ÍROGATUNK ÉS SZÖRNYÜLKÖDÜNK ÉS SAJNÁLKOZUNK A BENNÜNKET ÉRT RÉMTETTEKEN AZZAL NEM ÉRÜNK EL SEMMIT!!!!! CSAK A NYILVÁNOSSÁG A MI FEGYVERÜNK!!!! 

 

Ezt annak idején megtette "aperten" is (ez a nick neve) (néztem a TV-ben) Úgyis tudjátok kiről van szó.....arról az emberről aki a bányász tenyerével megsimogatta a polgármesterét,és az meg pofonnak hitte.... pedig csak egy "tenyerestalpas" bányászember simítása volt....Mi lett volna akkor ha még meg is üti... :) 

 

 

 

bandolesa Creative Commons License 2014.09.15 0 0 10878

Az öregségi nyugdíjminimum 2015.-ös összegéről is lehet tudni valamit?

Előzmény: rokkant42 (10877)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!