90 napos diéta - a XXI. század fogyókúrás csodája lenne?:-) Várom a tapasztalatokat, véleményeket, recepteket, beszámolókat sikerekről és kudarcokról, egyszóval mindent, ami megkönnyítheti mindazok dolgát, akik úgy döntenek belevágnak!:-)
Na reggel megint utálni fogom magam a mérlegen! Délben rántott husit ettem krumplipürével, igaz prézli nélkül, de nem keveset. Az a baj, h 2x vacsiztam, bár nem sokat, de mégis...:((
Köszönöm! Ma még nagyon rendes voltam, csak 2 banán volt a délelöttim, egy tenyérnyi szelet pulykamell és egy kis párolt gomba az ebédem. Anyám rizst is kapott hozzá és már nyafog, hogy se puding se nápolyi. Most mehetek le a boltba és nem tudom elcsábulok e. :)
Az jó! Fontos! Én tavaly azt csesztem el, h elengedtem magam, nem érdekeltek a lassan kúszó dekák, amik folyamatosan jöttek vissza, és ez lett a vége. Persze a rossz passz is hozzájárul erősen a nemtörődömségemhez.
:) Hát jó, ettem már jobbat is, de azért nem volt az olyan rossz. Látod én így vagyok a margarinnal.. Ha már valamibe ilyesmi zsíradék kell, inkább vaj. a margarint, mindegyiket úútálom.
Na igen, de pl Peszti esetében, aki sokkal nehezebben áll ellen a kísértésnek, nem feltétlenül jó, hogy ott van előtte. Lehet eszébe sem jutna, ha nem lenne. Én se vagyok csokis, mégis egy idő után már én is eszegettem, mondjuk én irígy vagyok, és nem akartam, hogy mindent a párom egyen be.:)
Csak gratulálni tudok! Nekem hála, hogy időben észbe kaptam "csak" a felét kellene leadnom. De és most most itt jön a gyónás. Ma megint vétkeztem, de hatalmasat. Egy ismerősöm jött köszönteni. Mit hozott a drága? Tojáslikőrt és csokis banánt a könyv mellé. Na csomag csokis banánt 3-an bekajáltuk és 2 kupica tojilikőr is lement, ha már lúd legyen kövér cimszóval. Pedig a reggelim 1 avokádó és az ebédem egy banán volt. :( Feloldoztok sorstársak? Most már aztán nincs aki még nem köszöntsön, ill. egy valaki, de az nagyon sokára jön el. 4 nap múlva mázsálás kiváncsi leszek tönkre tettem e a szépen induló karrierem.
Köszönöm! Az biztos. Ma is jobban érzem magam, h fogytam. Ilyenkor kell a legjobban vigyázni, mindig akkor bizom el magam, ha kevesebbet mutat a mérleg!!
Tudom, hogy min mész keresztül. Végigcsináltam, ezért kívánok sok erőt ahhoz, hogy végre rendesen betartsd a fogyókúrád és leadd az utált kilóidat. Sokkal jobban fogod érezni magad utána.
Számomra is megdöbbentő az eredmény hidd el.-41 kiló, 11 hónap alatt. Most voltam kotrollon, a vérképem tökéletes, a vérnyomásom tökéletes, az EKG-m mint egy 16 évesé. Csináltak pajzsmirigy vizsgálatot, az is rendben, tehát meg kell, hogy állapítsam, hogy meglehetősen ügyes voltam.:P Azért azt is el kell mondanom, hogy ha a családom nem támogatott volna, akkor ez most nem így lenne!:)Örök hálám Nekik!!! Megjegyzem, hogy végig ettem csokit, néha páleszoztam, időnként söröztem, bulikban, hideg estéken biza forraltborozgattunk...persze mindezt csak módjával. Tehát nem kell kizárni a rágcsálni valókat, piákat a lakásból, csak el kell kerülni sűrű fogyasztásukat.:)
Mélységesen átérzem a szilvapálesz iránti vonzalmad. Sajnos én is hódolója vagyok...bár ritkán jutok igazi házihoz, ezért ritkán is fogyasztom. Viszont kurvára hizlal!