Keresés

Részletes keresés

domino72 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 287

Szia!

 

Hol történt az "eset", ha nem titok? :-) Esetleg még megvan  az illető elérhetősége??

Előzmény: Bon-Sai (286)
Bon-Sai Creative Commons License 2007.05.22 0 0 286

Néhány évvel ezelőtt tettem szert az első ilyen élményre, egy nagyobb vidéki városban. Olvastam a masszőz hölgyről egy "szakoldalon", ennek ellenére mégsem valami masszázs mögé bújt prosti szolgáltatásról volt szó, ahogy sokan hiszik az ilyenről, hanem egy valódi erőteljes, hozzáértő masszáz, amihez a teljes test hozzátartozik. Igaz, az is, hogy mivel ő sem volt fából, és a történések rá is hatással voltak, a visszajáró és ismert törzsvendégek számára az egyoldalú örömszerzésnél több is adódott...

Felhívtam az olvasott számot, sikerült is gyorsan megfelelő időpontot találni. Mikor odaértem, egy harmicsa évei második felében járó, vörös, igen csinos és kedves hölgyet találtam, ez igencsak feldobott. Megkérdezte, hogy csak masszírozást szeretnék, vagy "komplett"-et, de teljesen nyugodt, természetes hangon kérdezte meg, nem csinált belőle szégyen-kérdést... Naná, hogy a másodikat választottam! :-) Zuhanyzás, higiénikusan letakart masszázspad, először hason masszírozott. Alapos, erős, és szakszerű masszázst végzett, de azért figyelt a reakcióimra is, hogy ne kék foltok tartkítsanak másnap. Nagyon jót beszélgettünk közben, de az elején jelezte, hogy ha pihenni szeretnék, tegyem nyugodtan azt, a lényeg hogy én jól érezzem magam. Közben a ruha rajta maradt (könnyű vászonnadrág és egy lenge top). Mivel az masszázságy fej felőli végén a falon volt egy nagy tükör, így masszírozás közben is végig szemkontaktusban tudtunk maradni. Beszéltünk a "program" erotikus részéről is, elmondta, hogy a nemi szervek is a test részei, és teljesen természetes dolognak tartja, hogy ha egy nő egy meztelen férfit masszíroz, az szexuális érdeklődést és izgalmat vált ki, és a test teljes felüdítésének az orgazmus is része. Ezt nem is kell szégyelni, a legtöbb masszőz és masszőr ezt meg is teszi, csak nagyon sokan tagadják. Elmondta, hogy olajos kézzel át fogja masszírozni a hímvesszőmet és környékét, és ha szeretném az ajkaival is besegítve egy kellemes befejezést fog adni a masszírozás végén. Gondolom, nem meglepő, hogy mire közeledett az említett szakasza a masszírozásnak, már igencsak látható jelei voltak a kíváncsiságomnak. Fordulás után végigmasszírozta a combjaimat, karjaimat, és még egy kellemes arcmasszázst is kaptam. Az arcmasszázs után kérte, hogy maradjak úgy, feküdjek nyugodtan ernyedten, pihenjek, és kellemes átvezetéssel valóban jó síkos olajos kézzel elkezdte símogatni, masszírozni a farkam. Mivel nem tiltakoztam az orális rész ellen sem, feltérdelt a lábaim közzé a padra, és valami hihetelen finom szopás, here kényeztetés és a számomra addig ismeretlen dologgal, a végbélnyílás finom simogatásával és nyelvvel való izgatásával elégített ki. Hatalmasat élveztem, bele az egészet a szájába, nem kapta el a fejét, hagyta hogy teljesen lenyugodjak, addig bent tartotta a farkam. Az anyagot nem nyelte le ugyan, de ezzel nekem nem is maradt hiányérzetem. Teljesen megsemmisülve feküdtem az asztalon, hagyott hogy pihegjek, nem siettetett. Utána még egy zuhany, és az érkezéshez képest mintegy 1,5 órával később baromi felüdülve távoztam.

Ez volt tehát az első ilyen élményem, ezek után gondolom nem meglepő, hogy rendszeresen visszajártam hozzá. Így az én lehetőségeim is bővültek, mivel az első eléggé gyorstüzelő mód nálam, így a későbbiekben a szokásos program úgy alakult, hogy rögtön az elején kaptam egy lenyugtató orális kielégítést, majd alapos masszázst, a végén pedig kedvemtől vagy aktivitásomtól függően, a második alapos mellszexxel kombinált szopás után vagy közben többnyire én is eljuttattam őt a csúcsra egy alapos nyalakodással vagy 69 közben.

Szeretkezésre is volt tulajdonképpen lehetőség de ezt csupán kétszer vagy háromszor "vettem igénybe", mivel mindketten eléggé belemelegedtünk és felpörögtek a masszázs után az élvezetek, de alapvetően nem is ez volt a célja a látogatásnak, mint az elején írtam is.

mfalcon76hu Creative Commons License 2007.05.22 0 0 285
Van aki Egerszalókon az Sh-val kezdödö hotelben masszíroz?


cilalizzi Creative Commons License 2007.05.22 0 0 284

Igen, teljesen osztjuk a véleményedet. Azt azért megjegyezzük, hogy mi már többféle masszázst tanultunk ( egészségügyi végzettségünk mellett ), többek között a svédet is, ahol valóban erősebbek a különféle fogások, mint pl. a lazító m. esetében.

A "nem akárkit" arra értettük, hogy aki nem kellően intelligens, jó modorú és tiszta azt valóban nem vállaljuk, mivel meg szeretnénk magunkat kímélni bizonyos kellemetlenségektől, másrészt egy jó lazító masszázshoz pozitív érzelmekre is szükség van, (hiszen gyengédebb) amelyet kezeink közvetítenek. Ezért általában ismerettségi körünkből vállaltunk egy-egy jelentkezőt ("áldozatot"), akik úgy  kértek meg rá, mert elterjedt rólunk, hogy jól masszírozunk.  Természetesen, az esetedben más, hiszen gondoljuk Te régóta praktizálsz, valószínű profi vagy, nyílván ebből is élsz, tehát a Te válogatási lehetőségeid beszűkülnek.

 

Üdv. C&L

Előzmény: oroszlánkirály (283)
oroszlánkirály Creative Commons License 2007.05.22 0 0 283

Érdekes amit írtok. A véleményeteket nyilván az alapozza meg, hogy Ti nem képzett masszőrök vagytok -mint írjátok- hanem kedvtelésből, szórakozásból, rokonszenv alapon válogatva maszírotok "nem akárkit".

Én egy képzett és gyakorlott masszőr vagyok, többféle technikát csinálok. Azt azonban el kell mondanom, jelentős eltérés van az egyes masszázsaok mközött. Ráadásul közel sem mindegyik erotikus érzést nyújt. Vannak olyn mély masszázsfogások pl. a svégmasszázsnál, vagy az orvosi masszázsnál is stb. amelyek fájgalmat okoznak az adott pillanatban és a gyógyító hatásuk később jelentkezik. Ha csak valaki nem mazohista, nem hiszem, hogy ezektől beindulna szexuálisan. Teljesen másként kell egy erotikus masszázst végezni, mint mondjuk a svédmasszázst. Az igazi masszőr nem válogatja ki a vendégeit szinpatikus-nem szinpatikus alapon, hanem teszi a munkáját. Azért az fontos, hogy Ti és valószínűleg az alanyok is élvezitek amit csináltok.

Előzmény: cilalizzi (282)
cilalizzi Creative Commons License 2007.05.21 0 0 282

Kedves Nerve,

 

valóban sok igazság van abban amit leírtál. Sokszor eltünődünk mi is azon, mi az igazi erotikus masszázs, hiszen szerintünk egy jó masszázs egyben erotikus is. ( Természetesen a gyógy-és sportmasszázsokat külön kell kezelni ) Valószínűleg azt a masszázst nevezik igazán erotikusnak, ahol a végkifejlet már a masszázs eljén kiszámítható és egyben ennek egyedüli célja is. Szerintünk a jó masszázsnak a kezeken keresztül pozitív érzéseket is kell, hogy sugározzon, ezek az érzések pedig csak akkor alakulhatnak ki, ha a másik felet az ember már ismeri, szimpatikusnak, esetleg vonzónak találja. Mi ketten ( "2 lökött csajszi" ) szinkronban szoktunk egy-egy "áldozatot" megmaszírozni, általában ismerősöket, akik szigorú feltételeinknek megfelelnek. Lehetőségünk van a válogatásra, hiszen normális hétköznapi foglalkozásunk van és inkább kedvtelésből masszírozunk. Mi nem tudjuk elképzelni, hogyan lehet egy először látott idegent erotikusan, érzések nélkül masszírozni, de lehet, hogy ez csak gyakorlat kérdése.           

 

Üdv. C&L

Előzmény: Nerve (276)
krisztel Creative Commons License 2007.05.21 0 0 281
...ráadásul itt nem volt megbeszélve, hogy erotikus masszázs történik majd, hanem menetközben alakult így. Azóta sem tudom, hogy a masszőr ezt rendszeresen így teszi, vagy teszteli ez irányban a pacienseit?
Előzmény: krisztel (279)
oroszlánkirály Creative Commons License 2007.05.21 0 0 280
Igazad van. Bocsi.
Előzmény: krisztel (279)
krisztel Creative Commons License 2007.05.20 0 0 279
Csak hevenyészve olvastad a soraimat, mert leírtam, hogy az első egy órában egy teljesen szokványos masszázs volt, hason fekve. A következő fél órában maszírozta a lábam, majd, amint olvastad is... tovább.
Előzmény: oroszlánkirály (277)
oroszlánkirály Creative Commons License 2007.05.20 0 0 278
Szia! Ha egy masszázsra vágysz, szívesen meghívlak egy díjtalan maszírozásra. Egy- másfél óra.
Előzmény: masszőrpár (271)
oroszlánkirály Creative Commons License 2007.05.20 0 0 277

Szia! Olvastam a soraidat és meglepett, hogy az erotikus masszőröd a melleidnél kezte a masszázst. A masszázsnak vannak írott és iratlan szabályai. Az írott szabályok betartása alapvető. Az iratlanoké egyéni dolog, rátermettség, érzék stb-től függ. Ez a módszer olyan, min amikor valaki előjáték nélkül szeretkezik, durr bele a közepébe...

Előzmény: krisztel (272)
Nerve Creative Commons License 2007.05.18 0 0 276
Sziasztok!

Hiányolom a férfiak beszámolóját. Engem személy szerint nagyon érdekelne, hogy megy az erotikus masszázs férfi vendég esetében? Régóta gondolkozom rajta, hogy ki kéne próbálni a dolgot, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy az erotikus masszázsként meghírdetett masszázsoknak nem sok köze van a masszázshoz. Inkább arról van szó, hogy szimplán kiverik, olyan hölgyek akinek semmi masszázs tudásuk nincs. Esetleg ha tudtok olyan masszőrnőt aki valóban masszőr, és valóban erotikus masszázst ad írjátok már meg plz.

Köszi!
k.istvan Creative Commons License 2007.05.17 0 0 275
Bocsi,megvan!
Előzmény: krisztel (274)
krisztel Creative Commons License 2007.05.17 0 0 274
Korábban leírtam a masszázs első óráját.. ez az utolsó félóra volt már...
Előzmény: k.istvan (273)
k.istvan Creative Commons License 2007.05.17 0 0 273
Én már próbáltam több masszőrt,de egyik sem kapkodta el ennyire.A meztelenség alap dolog,nálam amúgy is megszokott.
Előzmény: krisztel (272)
krisztel Creative Commons License 2007.05.17 0 0 272
Nem volt rajtam semmi. Az elején megkérdezte, hogy letakarjon-e. Jó meleg volt, mondtam, hogy nem szükséges. Először a  melleimet maszírozta, aztán a hasamat, majd egyre lejjebb a szeméremdombomat. Aztán becsúsztatta az ujját és meg is ujjazott. Sőt én meg az ágaskodó farkát tapogattam meg. Élveztem, hogy így felizgattam :-)
Előzmény: milanl (270)
masszőrpár Creative Commons License 2007.05.17 0 0 271
Szisztok! AAAAh! Úgy vágyunk már egy erotikus, párcserés masszázsra! Mi már annyiszor nyújtottunk másnak, h éppen ráfér már a érzékeinkre. Jelentkező?
milanl Creative Commons License 2007.05.17 0 0 270
Kicsit részletessebben is elmesélhetnéd.Tanga volt rajtad,csak simizet vagy meg is újjazott?
Előzmény: krisztel (269)
krisztel Creative Commons License 2007.05.17 0 0 269
Ok, közben ment az üzenet.
Előzmény: oroszlánkirály (268)
oroszlánkirály Creative Commons License 2007.05.17 0 0 268

Szia!

 

Írj a masszazs.itt@freemail.hu címemre. Küld el a telefonszámodat és én felhívlak, vagy én visszaküldöm az én számomat neked és Te hívsz fel időpont egyeztetés végett. Ahogy neked tetszik.

Egyébként köszönöm az érdeklődést!

Előzmény: krisztel (264)
krisztel Creative Commons License 2007.05.17 0 0 267
Hogy tudok itt közvetlen üzenetet küldeni?
Előzmény: krisztel (266)
krisztel Creative Commons License 2007.05.17 0 0 266

Még annyit hozzá, hogy a párom beszélt rá, őt nagyon izgatta a szitu. Aztán nem hagytam, hogy a masszőr srác befejezze, hanem egy élménybeszámoló közben a párommmal szexeltünk egy hatalmasat az első bevásárlóközpon parkolójában, nappal..

Előzmény: krisztel (265)
krisztel Creative Commons License 2007.05.17 0 0 265
Az volt a legjobb, hogy nem volt ez előre megbeszélve, csak így alakult...
Előzmény: krisztel (264)
krisztel Creative Commons License 2007.05.17 0 0 264

Nekem volt erotikus masszázs élményem. Normál masszázsra jelentkeztem be, de belekalkuláltam, hogy tovább mehet a masszőr. Az első egy óra az valóban egy szokványos masszázs volt, a végén viszont, mikor a hátamra kellett feküdni a combom és a hasam után a melleimet is megmaszírozta, majd ismét a hasamat. Aztán egyre lejjebb, beljebb csúszott a keze és izgatni, ujjazni kezdett, közben a másik kezével simogatott tovább.

Hát, ennyi... Viszont Oroszlánkirály masszázsa is érdekelne, hol érlek, érem el?

Pinologus Creative Commons License 2007.04.13 0 0 263
Tudomásom szerint francia, de én még nem próbáltam. A kézimunkája - ha nem is kiváló - de jó. Massz. közben alaposan előkészít a végső kifejletre.
Előzmény: Bon-Sai (262)
Bon-Sai Creative Commons License 2007.04.11 0 0 262
Mivel erotikus masszázs topikban ajánlottad, gondolom ez is része a szolgáltatásnak... Milyen "mélységig"?
Előzmény: Pinologus (261)
Pinologus Creative Commons License 2007.04.10 0 0 261
Erőteljes, jó kezei vannak. A hely is kellemes, tiszta. Korrekt, tisztességes szolgáltató. A képek, amket a jelzett helyen láthatsz, valódiak. Ennél többet nem tudok írni, nem jellemző tulajdonságom a grafománia.
Előzmény: Bon-Sai (260)
Bon-Sai Creative Commons License 2007.04.10 0 0 260
Írnál róla egy kicsit bővebben?
Előzmény: Pinologus (256)
Törőlt_nick Creative Commons License 2007.04.10 0 0 259

(x) -t rakd ki legközelebb...

Előzmény: csok35 (257)
babu32 Creative Commons License 2007.04.10 0 0 258
Köszi, de nő létemre jobba szeretem, ha egy pasi kényeztet, de azt nagyon.
Előzmény: Pinologus (256)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!