Keresés

Részletes keresés

arait Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9888
Nem tegnap este írtam, és már fent van a portálomon, de forrón rakom fel mindig, mert amikor benne vagyok a töriben, csak a történést látom, a hibákat, nem, de nem igen van már, benne.
Előzmény: Krapaj (9887)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9887
OK. Most kezdted el írni?
Előzmény: arait (9886)
arait Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9886
JAVÍTOTTAM...
Előzmény: arait (9885)


arait Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9885
Bogu, köszi, és már ki Azt hittem szét robban a farkam, amikor rákulcsolta az ujjait és "

"úgy éreztem, bele döglök, az egészbe.

Életemben, nem voltam felizgulva annyira, mint akkor.

Belekapaszkodtam, azokba a tincsekbe és rángattam őket, túrtam és borzoltam, annyira finom volt, mint egy lányé.

-Nagyon kívánom, engedd, hogy a számba vegyem - kérte, elfúlt hangon, és már ereszkedett is, a lábam közé. Alányúlt az alsóm, gumis része alá, és
Előzmény: arait (9884)
arait Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9884
DE IGAZAD VAN KIJAVÍTOM, A 2.-AT ÚGY ÉREZTEM-RE KÖSZI!!!
Előzmény: arait (9883)
arait Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9883
NEM SZÁMÍT, NAGYON JÓ LETT,
Előzmény: Krapaj (9882)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9882
Egy mondaton belül szóismétlésed van:" azthittem. "
Előzmény: arait (9881)
arait Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9881
Bizonyára:én ilyet írtam, Az új tesóm
"Ott feküdtem az ágyon ő, pedig rajtam, csókolóztunk, miközben, már a legtitkosabb helyen matatott. Azt hittem szét robban a farkam, amikor rákulcsolta az ujjait, és azt hittem bele döglök, az egészbe.

Életemben, nem voltam felizgulva annyira, mint akkor."
Előzmény: Krapaj (9880)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9880
Szerintem neki is lehet valami a tarsolyában,bár még elég fiatalka.
Előzmény: arait (9879)
arait Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9879
Muhahahaha, drága bogú, ügyes vagy....
Ettől a bobejka biztos beindul!
Előzmény: Krapaj (9878)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9878
Ezt neked írtam bátorításul.



A puding próbája.

Gimnazisták voltunk. A kollégiumot közösen használtunk a gépipari technikum bennlakó fiú tanulóival. Az első emeleten lakott a koleszes nevelőtanárunk-merthogy ilyen is volt-, aki bármikor, ügyeleti beosztásán kívül is ránk nyithatott, ellenőrizhette a körletrendet. Fiatal, mindössze 26 éves volt. Szép arcú, szemüveges, félszeg. Mintha minden szavával bocsánatot kérne a létezéséért. Nővel sosem láttunk. Az édesanyjával élt Budapestre és csak nagyritkán látogatott haza.

Háta megett elneveztük a Pudingfejű Wilson kalandja c. humoros könyv főszereplője után, Pudingnak. Magyar és földrajz szakos volt az istenadta. Népszerűsége abban rejlett, hogy egyest soha, senkinek nem adott és ő vezette a színjátszó szakkört. Abban az időben élte virágkorát a Sztanyiszlavszkij módszer, ami abban állt, hogy mindent ki kell próbálni, és csak úgy tudjuk a szituációt eljátszani.

A makrancos hölgyet próbáltuk. Mi harmadikosok voltunk. A Katát játszó Zsóka másodikos. Én játszottam a Katát megrendszabályozni akaró újdonsült férjet. Ment is a próba rendesen, beleadtunk apait-anyait, de a csókjelenetek nem akartak sikerülni. Zsóka is én is még szüzek voltunk, és abban az időben nem volt divat már 12 évesen átesni a tűzkeresztségen.

Így aztán korrepetálásra szorultunk. Zsókát Margit néni, biológiai tanárnőnk, engemet pedig Puding vett kezelésbe. Történt, hogy próba után a koleszben, az esti szieszta alatt behívott a szobájába és elkezdte velem gyakoroltatni a csókolózást. Én berzenkedtem eleinte, de ő, mereven ragaszkodott a Sztanyiszlavszkij módszerhez és szemüvegét levéve, bocsánatkérő mosollyal ajkait félig nyitva, várta, hogy szájon csókoljam. A másnapi ötös reményében belecsókoltam a szájába. Mit mondjak, nem is volt olyan rossz.

Addig gyakoroltuk a csókolózást, míg tökéletesen nem ment. Kimelegedve levetettük tréningruha felsőnket és még párszor nyelves csókot váltottunk. Nekem kezdett felállni a bránerom, de nem gondoltam semmi perverzióra. Főleg egy öregfiúval. Mikor belefáradtunk a csókolózásba leültünk Puding vaságyának a szélére ülve hálásan megölelgetett, majd megkérdezte nem ajzódtam-e fel nagyon. Mondom neki, dehogyis nem tanárúr, majd elélveztem.

—Akkor ne aggódjál, hanem könnyíts magadon!—biztatott és kezdte lehúzni rólam a melegítő alsót, ami gatyával együtt lejött. Én, mint egy megbabonázott nyuszi hagytam, cselekedjen, ahogy akar. Gondoltam ez is a módszer része. Elkezdtem a faszverést, ő meg elém guggolva figyelte amint lihegve a csúcsra érek, és elélvezés előtt kitátott szája elé irányította faszverő kezemet és kénytelen voltam beleélvezni mohó szájába. Ő, pedig a perverziót fokozva a bőséges mennyiségű geci egyrészét nyelte, mint kacsa a nokedlit, majd kicsit a szájában összegyűjtve, rámhasalva nyelves csókot váltott velem.

Igencsak élvezetes volt a nyálával összekeveredett saját gecimet nyelni. Mikor elteltünk egymással, szégyenlősen összekapta magát és intett, hogy öltözzek fel, s menjek a szobámba. Miután a lelkemre kötötte, hogy egy szót se szóljak senkinek a korrepetálásról, elbocsájtott. Másnap már sokkal jobban ment a próba. Kezdtünk belejönni a szerepeinkbe. Pár nap múlva, próba után megfogta a vállamat és nyakat megpuszilva a fülembe súgta.
— Este, lefekvés után, mintha WC-re mennél, nyiss be hozzám! Csiszolnunk kellene még a szerepen kicsit!

Így is tettem. Benyitottam hozzá aznap este. Már várt. Gyorsan ránk zárta az ajtót, majd az éjjeliszekrényre készített vörösborból töltött mindkettőnket és megkínált. A bor hamar a fejünkbe szállt. Két-három pohár elfogyasztása után elkezdtük a szenvedélyes csókokat gyakorolni, majd, gerjedelmünk csúcsán, ledobtuk a pizsamákat magunkról. Ott állt előttem Puding tanárúr, a maga lányos, szőrtelen szépségében. Ceruza vékony palavesszője, jó 18-20 centire emelkedett. Én is tetszhettem neki, a magam bozontos szőrzetével, durungszerű bránerommal.

Leült az ágya szélére, és most én térdeltem elébe, s kezdtem felszopni palavesszejét. Mikor már a sóhajaiból éreztem, hogy közelít az elélvezéshez szünetet tartottam és kipucsítva felkínáltam, nyáltól és előnedvektől síkos farkának tüzesen lüktető seggemlyukát. Puding, azzal a bocsánatkérő szűzies mosolyával az ajkain, nyomult belém. Úgy éreztem a torkomon jön ki lüktető fasza. Sajnos pár húzás után belém töcskölt, majd pár utódöféssel kijött belőlem.

A gyönyörtől elsírva magát hálásan köszönte, hogy elvettem a szüzességét. Megittuk a maradék bort, pár édes csókot váltottunk, majd imígyen szólottam hozzája.
—Tanárúr kellene még csiszolni azon Sztanyiszlavszkij módszeren! Most maga következik. Vette a lapot és két kézzel megfogva az ágyvégét, várta az attakot. Megkérdeztem tőle, hogy van-e valamilyen krémje. Volt neki finom, testápolója. Na, ezzel jól kikentem rózsaszín seggelyukát, ameddig csak beértem az újammal, majd bekentem lila makkomat és hatalmas durungommal, egyetlen attakkal beléhatoltam.

Mit mondjak? Nyüszített a kínnal vegyült gyönyörtől. Prosztatáit és végbelét sikálva szinte egyszerre élvezett el velem. Nekem annyira megkeményedett a farkam, hogy kjőve belőle semmiért sem akart lelohadni. Így aztán oldalra feküdve jó idegig benne élvezkedve megvitattuk a Sztanyiszlavszkij módszer csínját-b ínját.

A darabot nagy sikerrel adtuk elő. Pudinggal a liezonunk sajnos hamarosan végetért, mert anyukája megbetegedett és visszament Pestre. Azóta is kollégiumi nevelő tanárkodik egy fiú szakmunkásintézet kollégiumában. Nyelves csókok helyett , olykor Emailt váltunk egymással.

Előzmény: Törölt nick (9876)
bobejka Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9877
kutyaharapást szőrivel kell gyógyítani. keress egy új,fiatal husikát,akivel mindent lehet csinálni,de higgyél nekem:a pénz,a dotálás mindennek a kulcsa. Ezek a mai srácok fillérekért eladják a lelküket neked és árúba bocsájtják a testüket.
Előzmény: Törölt nick (9876)
bobejka Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9875
Töffi!
Ha,te nem akarsz folytatni egy alig elkezdődő viszonyt,ugyanezt tetted volna a helyében. Köddé váltáltál volna.Biztosan talált egy kanosabb,rámenősebb pasit aki azonnal megdugta.
Előzmény: Töfi66 (9872)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9874
Nem voltál elég rámenős,ezért nem tudtad megtartani.Ha,akartad volna kinyomozhattad volna,mert megadta a telószámát,colt emailja is és én a helyedben elkértem volna a lakcímét is..Mégegyszer mondom:ha akarta volna folytatni a dolgot,megkeresett volna. nem jöttél be neki. Ennyi.
Előzmény: Törölt nick (9873)
Töfi66 Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9872
"Megadtam a mobilszámom, hogy meg tudja mondani, mikor jön le Pestről. Izgatottan vártam, hogy hívjon! Hívott is!"
"Mindent megtettem, hogy átmenjen az a pár szó, hogy benne vagyok a taliba, de nem jártam sikerrel. Kb. két évig próbáltam megtalálni! A legkülönbözőbb lapokban adtam fel hirdetést, de nem válaszolt! "

MIÉRT NEM HÍVTAD FEL?
Előzmény: Törölt nick (9869)
bobejka Creative Commons License 2010.10.17 -1 0 9871
Vannak fiatal fiúk,akiknek nincs apamodelljük és ezért vonzódnak az idősebb férfiakhoz. Elsősorban az apát keresik bennük pszihoszomatikusan.Tehát még úgy is,hogy testileg szolgáltatást nyújtanak neki. Cserébe anyagi támogatást,szeretet szolgáltatást,gondoskodást várnak el az idősebb partnertől. Szerelemről sohasem lehet szó ilyen apa-fiú kapcsolatban,szeretetről igen.
Előzmény: Krapaj (9870)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9870
Szerintem a távolság miatt nem folytatódott ez a liezon. Az is nagy hiba volt tőled,hogy nem próbáltad ánuson keresztül magadévá tenni,és éjszakára ott marasztalni. Lehet,hogy azt hiányolta,hogy nem szeretgetted eléggé. A testi-lelki élmény meghatározó egy kapcsolatban.
Előzmény: Törölt nick (9869)
arait Creative Commons License 2010.10.15 0 0 9868
Jól van, én is csak du. ha a gyerekeim elmennek.
Előzmény: Krapaj (9867)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.15 0 0 9867
Idáig dolgoztam,majd csak nekiveselkedem
Előzmény: arait (9866)
arait Creative Commons License 2010.10.15 0 0 9866
Phü, de meleg helyen jártam! Írsz?
Előzmény: Krapaj (9859)
arait Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9865
Aludjunk, bobejka, jó éjt.
Előzmény: bobejka (9864)
bobejka Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9864
Az igazságot kimondani nem szégyen. Szarban van az irodalmi élet. A googlét illetően a negatív hír is reklámértékű.
Előzmény: arait (9862)
arait Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9863
Basszus, lehet megyek töröltetni mindent.
Előzmény: arait (9862)
arait Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9862
Az oldalaimra is, meg mindkét író nevemre is.
Előzmény: arait (9861)
arait Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9861
Elég gáz, az itteni beszélgetésünket kidobja a google.
Előzmény: arait (9860)
arait Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9860
Ilyen a világ....
Előzmény: Krapaj (9859)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9859
Persze,azok mennek. Hiszem anno,mikor kiadtam őket mind egy szálig elfogytak a könyvesboltokban,sőt az antikváriumokban is hiánycikkek. Viszont többet eladok úgy,hogy kiprintelem és utánvétellel elküldöm őket. A szépirodalmi műveimre senki sem kíváncsi.
Előzmény: arait (9858)
arait Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9858
Az ezoterikusak mennem nem?Ott vagy a toplistán mellettem.
Előzmény: arait (9857)
arait Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9857
Ühüm, a véleményemet már a másik topikban kifejtettem.Az ebook még gyermekcipőben jár.
Előzmény: Krapaj (9856)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9856
A bookmánia vegetál,halott. Az Adamó úgy jött be,hogy 27 könyvem van fenn. Fél év alatt eladtak 26 szakkönyvet. Szépirodalmat egyet sem.Ráadásul a Tiltott gyümölcsök. c. erotikus könyvem ki sem merték tenni. Az E könyvesboltok még csak csecsemőkorban járnak.
Előzmény: arait (9855)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!