Keresés

Részletes keresés

zsluzse Creative Commons License 2007.10.15 0 0 621
Szia Saléva!
Te is szedtél homeopátiás jodidot? Mert nekem is adott a természetgyógyászom és nem nagyon mertem neki elhinni, hogy tényleg lehet szednem...
Előzmény: Saléva (323)
zsluzse Creative Commons License 2007.10.15 0 0 620
Szia!
Megkérdezhetem, hogy "milyen volt" a műtét? Mi hogy zajlott le? Mire emlékszel? milyen volt az ébredés? Fájt utána a torkod?
Előzmény: Bridget1978 (618)
Felsőhegy Creative Commons License 2007.10.15 0 0 619

Hello Bridget 1978!

Örülök neki hogy jól vagy!

Azért nem semmi a négy év, belegondoltam én még csak fél éve küzdök ezzel a helyzettel na de fel a fejjel!

Velem most nem történik semmi különös szedem a bogyókat, kötőhártya gyulladásal küzdök a hajam úgy itt ott még van.Na de a szivem már nem kalimpál úgy mint a legelején és a kézremegés se jött vissza.Ilyen kicsi dolgoknak is lehet örülni.

Nov. 6-án megyek ismét kontrolra.

Vigyázz magadra!

Üdv. Ibolya

Bridget1978 Creative Commons License 2007.10.14 0 0 618

Szia Felshegy!

 

Múlt hét csütörtökön voltam lent Győrben, megkaptam a lelet is időközben. Mindhárom (TSH, T3, T4) hormonértékem a referneciatartományon belül van. Nagyon boldog voltam! :) Attól meg még boldogabb, hogy megszünt a kötelező kontrollra-járás! :) Nekem ez a dolog majd' 4 évembe telt. Csak akkor kell mennem, ha panaszom van. Azaz most már "csak" vigyáznom kell magamra! Ha már ebbe az állapotba kényszerültem (függetlenül attól, hogy mi történt!!), szeretnék vigyázni magamra és észszerűen élni, tudatosan!

 

A varr már nem nyomja a nyelőcsövem, de még nem jött ki. Azt mondta a dokim, hogy hosszabb ideig is eltarthat, míg kikerül a szervezetemből.

 

A most aggaszt, hogy a bal szememben egy ronda fájdalmas árpa nőtt. Életemben először! :( Elég kellemtlen: kamillázom és borogatom. Pénteken kezdődött, holnap irány a szemészet... :(

 

 

Szóval örülök is, de most be van gyulladva a szemem és a 7végémet szinte végigaludtam.

 

Ja, amit mondani akartam: nekem kb. 1 évig nem lehetett mérni a TSH-mat, azaz folyamatosa 0,01 alatt volt.. :(

 

Nagyon sok türelem kell a "normál" (gyógyszer nélkül normálisan vagy l-tiroxin-nal normálisan) állapot eléréséhez. Ehhez sok erőre és kitartásra van szükség! Csak nyugalom!

 

Hát röviden ennyi történt velem.

 

Te hogy vagy?

 

Kellemes napot, Era

Előzmény: Felsőhegy (612)
zsluzse Creative Commons License 2007.10.11 0 0 617
Jó, jó én sem azt mondom, hogy tuti minden jó amit ők mondanak... Csak én sokszor az orvosoknak sem hiszek. De csak azért mert sok esetben rengeteg mindent "elfelejtenek" elmondani. Asszem a műtét marad, de csak jövőre. Pedig nagyon rettegek! :(
Előzmény: Zitka (613)
plavka Creative Commons License 2007.10.11 0 0 616
Pécsett jó szívvel ajánlom Dr. Petz Ádámot! A MÁV Rendelőben rendel, amúgy mintha Dombóváron lakna.
Előzmény: micula (614)
Zitka Creative Commons License 2007.10.11 0 0 615

Neked is Dr. Solymosit ajánlom. Én ugyan nem járok hozzá - egyrészt mert most a beállított adaggal jól elvagyok, másrészt a Szt. Imre kórházban jó endokrinológusom van. De eddig mindenki dícsérte őt, aki hozzá fordult.

 

www.konzilium.hu

 

Nem tudom, az ország melyik részén laksz, de ő tart rendelést pl. Gyöngyösön, Jászberényben és Salgótarjánban is.

 

http://www.konzilium.hu/pajzsmirigy/konziluj/rendind.htm 

(A hol mikor-ra kattints a bal oldalon)

Előzmény: micula (614)
micula Creative Commons License 2007.10.11 0 0 614

Üdvözlök Mindenkit!

Közeli rokonom lassan két éve pajzsmirigygondozásra jár a helyi kórházba. (Vidéki kiskórház) Tulajdonképpen csak "vizsgálgatják", pl. uh-n nézik, gyógyszert nem kell szednie. Azt hiszem hideg göbök vannak a pajzsmirigyén, bár én nem értek hozzá, de laikusként úgy gondoljuk, az utolsó eredményei nem túl jók lettek. Ennek ellenére semmi konkrétat nem mondanak a rokonomnak. Mindenki csak a vállát vonogatja. Ha úgy gondolja (ha zavarja) műttesse meg...stb. Azt hiszem, itt hozzá nem értésről van szó. Talán elég speciális ez a szakterület, ahhoz, hogy minden kórházban foglalkozzanak vele.

Ha valaki tudna ajánlani Budapesten, esetleg Pécsen egy lelkiismeretes orvost, aki az eredmények alapján végre részletesen elmondaná a problémát, és javaslatot tenne a további teendőkre, nagyon örülnénk neki.

Előre is köszönöm

Zitka Creative Commons License 2007.10.11 0 0 613

Nem úgy gondoltam, hogy direkt rosszat akart volna...

De én már csak ilyen földhözragadt vagyok, hogy jobban hiszek Dr. Solymosinak, meg a képzett orvosoknak.

Nem kell ezt túlbonyolítani. Sima pm. alulműködésre jó lehet a plusz jódbevitel - ebből könnyen kikövetkeztethető, hogy túlműködés esetén ellenkező a javallat.

Szerintem. :-)

Előzmény: zsluzse (607)
Felsőhegy Creative Commons License 2007.10.11 0 0 612

Sziasztok!

 Bridget mi van veled mit mondott a doki?

Saléva visszalapoztam, elolvastam, csak most nálam más a "nagy helyzet" várunk a beavatkozással türelmesen!

Üdv. mindenkinek

Zitka Creative Commons License 2007.10.11 0 0 611

Én azért olvasgatnám előtte ezt a weboldalt (is)....

http://szkeptikus.blog.hu/2007/07/05/rakot_okozhat_az_uj_magyar_ossejtkapszul

 

Elég sok szakcikket olvastam az utóbbi időben a témáról, rengeteg a homályos körülmény a termék körül, és nagyon sok a hazugság is (a forgalmaző részéről). :-(((

 

 

Előzmény: zsluzse (610)
zsluzse Creative Commons License 2007.10.10 0 0 610
Szia!
A legújabb amire rá fogom venni magam, hogy veszek 3 havi őssejt kapszlát! ' havi adag 17000, de nem érdekel! Ki kell szoritanom az árárt, mert a családomban szedte valaki és neki ugyan más volt a problémája segitett. A cukra 19-ről lement 6-ra. Amig elég jó és nem kell annyi inzulit használnia. De állitólag erre is jó. Amúgy szedett már itt valaki? Én nem akarok se műtétet, se izotópos kezelést! Remélem ez fog segiteni, de ezt csak jövőre fogom tudni összespórolni. Most jövő héten megyek talpmasszőrhöz, meglátom ő is mit mondd, mert ha egy mód van rá természetesen szeretnék gyógyulni. Gyógyteát is fogok venni... hátha...
Előzmény: Felsőhegy (609)
Felsőhegy Creative Commons License 2007.10.10 0 0 609

Sziasztok!

Voltam tegnap a sebésznél aki még nem ajánlta a műtétet, se az izotópot mivel csak alig nagyobb a pajzsmirigyem a normálisnál.TSH-m 0,001 T4- 22,4 T3-at nem mértünk legutobb mert az még belefér a normál tartományba.Folytatom a 2*2 Metotyrint november közepéig majd kontrol.

A hajam nem csomókban hullik hanem minden felöl szóval már alig van hajam.Kaptam rá Merz Spezial Dragees-t amitől mintha nőne de ez még messze van a jótol, a körmeim viszont megerősödtek már ennek is örülök(valami csak nől).

Ti kötőhártya gyulladásra mit szedtetek? Tudom sokatoknak nem voltak  szemproblémái nekem ebből is jutott.Azon agyalok hogy szemorvost is felkeresek olyat aki nem azzal kezdi majd amikor helyre jön a pajzsmirigy működés ez a panaszom is megszűnik ( és addig)?

Reményt láttam ebben a felvetődött  műtétben, hogy utánna jobb lesz

most egy kicsit csalódott vagyok és nem látom ennek az egésznek a végét.

Ti közelebb vagytok a megoldáshoz? Vagy van megoldás?

Na jó nem filózok többet. Üdvözletem mindenkinek és szép napot!

zsluzse Creative Commons License 2007.10.08 0 0 608
Ja és köszi a konziliumot, mindjárt elolvasom!
Előzmény: Zitka (604)
zsluzse Creative Commons License 2007.10.08 0 0 607
Szia Zitka!
Ez a természetgyógyász egy ismerősöm és egy fillért sem kér tőlem. Azért direkt rosszat nem akar. Csak azért nem értem,a feliratot, mert a javallat és az ellenjavallat számomra nem fér össze! A javallatban az ál, hogy pm túlműködésnél ajánlja! Nem nagyon értem az ellenjavallatot, de lehet én értelmezem félre! Te hogy értelmezed az ellenjavallatot? Olvasd el légyszi az ellenjavallatot az előző irásomnál mégegyszer!
Nem akarok hülyeséget mondani, de megmagyarázta akkor, hogy miért nem jó a jódozott só és, hogy ez miért jó. Csak buta vagyok és már nem emlékszem... :(
Előzmény: Zitka (604)
Saléva Creative Commons License 2007.10.08 0 0 606

szia!

 

Az izotópra annyit, hogy inkább többet adnak, mivel nagyjából úgyis a hasukra ütnek, mint keveset és kiújuljon. Neked szerencséd volt. Ezt több Dokitól is megkérdeztem. Nekm méréseket is ncsináltak előtte, de így is csak saccolják az adagot.

Előzmény: Bridget1978 (600)
Saléva Creative Commons License 2007.10.08 0 0 605

Szia Bridget!

 

Nekem anno a dokim mondta, hogy a metothyrinnel nem szabad teherbe esni, mert rendellenességet okozhat, meg a túlműködés is.

 

Állítólag a Basedow -os szemet nem lehet helyre pakolni. Nekem szerencsém volt a szememre nem ment át a 10 egynéhány év alatt.

 

Ha hiszel benne az agykontrol jó lehet vagy ha van energetikus ismerősöd.

 

Zitka Creative Commons License 2007.10.07 0 0 604

Túlműködésnél TILOS a jód!!!! Én alulműködő vagyok, de hashimotos, így nekem is vigyáznom kell, még jódos sót sem szabad használnom.

 

Voltam természetgyógyásznál aki adozz egy üveget, azt mondta, hogy a jódozott sót kerüljem, de ezt a jódis koncentrátumot amit ad abból igyak annyit amennyit ő meghatározott.

 

:-((((((((((((  No persze, neki az a lényeg, hogy vegyék a cuccát... :-( Remélem, nem szedted be.

 

http://www.konzilium.hu/pajzsmirigy/konzil/jodv.htm
 
KIKNÉL NEM AJÁNLOTT A JÓDPÓTLÁS?

1. Akinek pajzsmirigy-túlmûködése van (vagy emiatt gyógyszeres kezelésben részesül), annak tilos. Ha korábban fordult elõ pajzsmirigy-túlmûködés, akkor a kezelõorvos tanácsát kell kikérni.

2. A már kialakult göbös golyvás betegség esetén, ahogy korábban írtuk, kérdéses a megfelelõ jódbevitel hatása. Azon göbös betegeknél, akiknél ún. autonóm adenoma áll fenn, a jódbevitel pajzsmirigy túlmûködést idézhet elõ. Náluk nem tanácsolt, a többi göbös golyvás beteg esetében lehet jótékony hatása a normalizált jódbevitelnek.

 

Előzmény: zsluzse (603)
zsluzse Creative Commons License 2007.10.07 0 0 603
Sziasztok!
Tud abban valaki tanácsot adni, hogy milyen ételeket kell enni a pm túlműködés esetén? Azt tudom pl., hogy a retek és a brokkoli jó hatással van rá. De van még valami ötletetek?
Aztán nem nagyon tudom eldönteni, hogy jódot szabad-e fogyasztani vagy sem, mert hol ezt hol azt olvasom! Voltam természetgyógyásznál aki adozz egy üveget, azt mondta, hogy a jódozott sót kerüljem, de ezt a jódis koncentrátumot amit ad abból igyak annyit amennyit ő meghatározott. Az üvegcse rendeltetése: a jódhiány okozta betegségek megelőzése, a jódállapot normalizálása, radioprotektor. Javaslati leirásában benne van, hogy: hajhullás, menstruációs zavarok, testsúly változás, fáradékonyság, ingerlékenység, terméketlenség, vetélés, ödémák, szivritmuszavar, pm túlműködés esetére javasolt, hogy nem okoz hipertireozist, valamint emeli az alkalmazott gyógyszerek hatékonyságát, nem ehet túladagolni. Viszont az ellenjavallatnál az áll: jódiadukált hipertireozis (azok a betgek, akiknek ellenjavallt jód bármilyen formában, endokrinológiai nyilvántartásba vannak véve). Ez mit jelent? Meg tudja Nekem valaki fejteni? Mert én nem igazán értem, hogy a kettő hogyhogy nem zárja ki egymást! Vagy csak nekem kinai?
Van aki már járt ezzel a betegséggel természetgyógyásznál, akkupunktúrán vagy talpmasszázson?
plavka Creative Commons License 2007.10.07 0 0 602
Felsőhegy!

Tudom, nem igazán vígasztal, a hajhullás több, mint kellemetlen tünet. ilyen jellegű a hajhullásod? foltos vagy diffúz?Nekem alulműködésem van, és foltokban hullott a hajam, állítólag az antitestek a hajhagymáimat is támadták.
Ha az orvos hajhullással járó betegség diagnózisát fel tudja állítani (elvileg a túlműködés is járthat hajhullással) Akkor az erről szóló igazolás bemutatása ellenében felír a bőrgyógyász parókára receptet, meg gondolom kenőcsöket a haj növesztésére.

Sztem próbáld ki.
Előzmény: Felsőhegy (597)
Bridget1978 Creative Commons License 2007.10.06 0 0 601

Kedves Saléva!

 

Egyik kolleganőm metho mellett esett terherbe. A nőgyógyásza nem kampányolt az abortusz mellett. Tény, hogy veszélyeztetett terhes, de ennyi.

 

Basedow. HOgyan lehet a szemen segíteni??????? Nekem elég csúnyán kidülled... :-( Próbálok jógával segíteni és agykontrollal. Tudom, hogy sok türelemre van szükség... Mit gondolsz?

 

Köszönöm, Era

Előzmény: Saléva (596)
Bridget1978 Creative Commons License 2007.10.06 0 0 600

Kedves Hozzászóló Társaim!

 

 

Honnan tudjátok, hogy az izótoptól alulműködés lesz tuttira?

 

Nekem nem sikerült 2005. novemberében a műtétem, aztán 2006. márciusában izótopot kaptam és egyátalán nem működik alul a pajzsmirigyem.

 

Szerintem kategórikusan nem lehet kijelenteni semmit! Minden szervezet más és nem egyformán reagálunk a különböző beavatkozásokra, lehet az műtét vagy izótop.

 

Azt is meg kell jegyezni, hogy egyátalán nem mindegy, hogy milyen gyógyszert szedünk. A túlműködésre adott methotyrin "piszkálja" a fenérvérsejteket, ezért nem lehet 2-3 évnél tovább szedni, véleményem szerint ez is hosszú idő!!! Ez egy jó gyógyszer, gyorsan hat és hatékony is. Ha ez nem megfelelő az adott szervezetre, akkor propicilt szoktak adni. Ez durvább gyógyszer. Sokat nem tudok róla, mert soha nem szedtem, de amikor kórházban voltam, akkor sokat szedték ezt.

 

Fiatal korban én inkább a műtét mellett voksolnék, annak ellenére, hogy nekem nem sikerült a beavatkozás. De nem ez számít, hanem az, hogy itt vagyok közöttetek és olvashatom a tapasztalataitokat! :-)

 

 

Az alulműködésre adott l-tiroxin pontosan olyan hormont pótol a szervezetben, mint amit maga a szervezet termel. Mivel bonyolult az emberi szervezet, ezért ezt is nagyon nehéz beállítani. Kell egy jó orvos, és kell egy tiszta elme, ami akarja az állapotból való kigyógyulást.

 

Amikor a műtét előtt voltam azt mondtam magamnak, hogy akkor leszek elégedett, ha nem kell szednem semmit, vagy alulműködöm. :) Jelenleg nem szedek semmit, de nem is működöm alul és túl sem... Bár még kevés idő telt el (2 év), még nem nevezem magamat "gyógyultnak".

 

A pajzsmirigy-túlműködés leggyakoribb oka a stressz. Nálatok is ez fordult elő? Hogyan vezetitek le a feszültséget? Én pl. jógázom már fél éve. Agykontroll?

 

Köszönöm!

 

Era

Saléva Creative Commons License 2007.10.06 0 0 599

Sziasztok!

 

A hajad a metothyrintől és a túlműködéstől hullik.

Az izotópról annyit Amerikában már nem műtenek csak izotóp van.

Nekem is van egy lányom, Az izotópnál 10 napig a Nagypapájánál volt.

Szerintem beszélj még néhány dokival, a műtét kontra izotópról.

pl. Dr Solymosi Tamás 06- 30-2584541    mosolyis@t-online.hu

www.konzilium.hu

szerintem e.mailben is tudsz tanácsot kérni tőle, ha leírod az előzményeidet.

Előzmény: Felsőhegy (597)
zsluzse Creative Commons License 2007.10.05 0 0 598
Szia Saléva!
És azt nem tudod véletlenül, hogy a Metothyrin mennyi idő után ürül ki a szervezetemből? Melyik a jobb vajon: a műtét vagy az izotópos kezelés?
Előzmény: Saléva (596)
Felsőhegy Creative Commons License 2007.10.05 0 0 597

Sziasztok!

Jaj de jól esik hogy irtatok legalább valaki szóba áll velem.

Kedden megyek konzultációra a sebésszel (már élesiti a szikét) én is szeretnék már túl lenni rajta mert ez igy nem igazán jó állapot! Valahogy nekem az izotóp kezelés nem szimpatikus, (lehet hogy utána a műtét se lesz az) hogy csináljátok azt hogy egy bizonyos ideig fejlődő szervezet közelében nem forgalódtok (nekem két gyermekem van)?!

Bridget májusban fedezték fel nálam ezt a kis túlműködést TSH 0,002 volt akkor szteroidot  és az extra adag Metotyrint  szedtem egy hónapig majd fokozatosan csökkentettem, már egy pár tünetem egész elviselhető volt de kiújult a drága és most a TSH 0,001. Két hétig szedem a 3*2 utána 2*2 és ellenőrzés. Ja és még hullik a hajam is elég nagy mértékben lehet hogy paróka után kell járnom?!

Üdv.mindenkinek Ibolya

Saléva Creative Commons License 2007.10.05 0 0 596

Szia Zsluzse!

 

Izotóp után nagy az esély az alulműködésre, biztos ami biztos inkább alulműködjön mint hogy, kiújuljon. Egyáltalán nem mindegy mire szedsz gyógyszert. Methotyrinnel biztos nem lehet gyereked, mert fejlődési rendellenességet okoz. Izotóp után 0,5-1 év (ezt mondják az okosok) amíg nem vállalhatsz gyereket ennyi idő alatt ürül ki teljesen a szervezetből.

Egyébként a Basedow az egy autoimmun betegség, amit a szervezeted gerjeszt, (állítólag lelki problémákra vezethető vissza) elvileg, ha  elég jól ismered magad és rájössz, hogy mi is a Te problémád, kigyógyíthatod magad. Szerintem 1 az 1000-ból aki képes rá, Én nem voltam.

Előzmény: zsluzse (594)
Saléva Creative Commons License 2007.10.05 0 0 595

Szia Felsőhegy!

 

Ha vissza nézel találhatsz tőlem egy két írást.

Szerintem: mielőtt műtétre adod a fejed, kérdezz meg más dokikat is. Engem műtöttek aztán kiújult végül izotópoztak. Össze sem hasonlítható a két eljárás, Én mai fejjel nem engedtem volna a műtétet. Izotóppal szint biztosan alulműködés lesz, de a műtét szerintem nagyon gáz, és nagy az esély hogy kiújul vagy ha sokat vágnak akkor ugyanúgy alulműködsz.

Előzmény: Felsőhegy (591)
zsluzse Creative Commons License 2007.10.05 0 0 594
Sziasztok!
25 éves leszek, 3 éve van pajzsmirigy túlműködésem, metothyrint szedek. Csak az a probléma, hogy nem tudják beállitani, mindig ingadozik. Ha lecsökkentik az adagot, bizonyos időn belül romlik az érték. Az orvosom azt mondja, hogy meg kéne műteni vagy izotópos kezelést kéne alakalmazni. Egyiket sem szeretném. Most ki akarom próbálni, hogy elmegyek talpmasszázsra, van egy ismerősöm akinek ez segitett. Nem nagyon értem, hogy ha megműtenek vagy elvégzik az izotópos kezelést akkor mivel nincs rá semmilyen biztositék, hogy ennek következtében nem kezd el majd alulműködni mi értelme van? Hiszen akkor meg arra kell majd gyógyszert szednem! Nem mindegy mire szedek gyógyszert? Valaki meg tudja ezt nekem magyarázni? Nincs valahol valami statisztika, hogy azok akiket megműtötöttek meg akiken izotópos kezelést hajtottak végre milyen arányban gyógyultak meg és milyen arányban lett pajzsmirigy alulműködésük? Ráadásul azt sem tudom, hogy azt mondta a doki ha gyereket akarok akkor azzal az izotópos kezelés után fél évet várnom kell, máshol meg azt olvastam, hogy 2 évet! Tudtok erről valamit?
Előre is köszi a segitséget és a válaszokat!
Bridget1978 Creative Commons License 2007.10.03 0 0 593

Kedves Leon-1!

 

Jó, ha van köztünk egy szakamber is! :-) Én örülök ennek!

 

Segítene nekem magyarázatot találni erre:

 

Igazság szerint abban szeretnék tanácsot kérni, hogy lassan két év telt el a műtét óta és ma felfedeztem a nyakamon, a heg alatt egy aprócska kis csomót. Majd' közvetlen a heg alatt... (Ja keloid hajlamos is vagyok, úgyhogy elég randán is gyógyul a sebem.

 

Tapasztalt már vki hasonlót? Sztem ez más műtét esetében is előfordulhat. Jómagam vmilyen varra gondolok, vmilyen belső varra.

 

Holnap valszeg már én is okosabb leszek, személyesen találkozom Andréka Főorvos Úrral Győrben, aki nekem nagyon-nagyon sokat segített és egy nagyon jó ember, mind SZAKMAILAG, mind EMBERILEG! :-)

 

Nagyon szépen köszönöm előre is válaszát, remélem még a mai napon olvassa a fórumot! :-)

 

Nagyon szépen köszönöm még egyszer!

 

Era

Bridget1978 Creative Commons License 2007.10.03 0 0 592

Kedves Ibolya, sajnálattal hallom kálváriádat! :-( Biztos vagyok benne, hogy ez valóban egy állapot. Nem nevezném betegségnek én sem, hiszen van megoldás. Bár az alternatívákra minden szervezet másképp reagál...

Amikor engem műtöttek én fülig érő szájjal mentem be a műtőbe. Nincs semmi perverzióm... :-), de vhogy mégis. Tudtam, hogy segítenie kell. Vagy meggyógyulok vagy alulműködöm és mesterségesen fogjuk pótolni a hormont. Nekem ez a kettő megoldás létezett akkor. Most már azt mondom, hogy ennél azért bonyolultabb a dolog. Nekem kvázi nem sikerült a műtétem. Azért, mert a methotyrin véralvadást gátol (azaz higítja a vért) és sajnos nekem annyira alulműködtették a pajzsmirigyemet, hogy nagyon vérzékennyé váltam. De semmi baj! :-) Sehogy másképp nem lehet ehhez az állapothoz hozzáállni, csak pozitívan!! :-) Mégha történik vmi rossz.

Most egy pillanatra én is megijedtem, mert a nyakamon (a nyelőcső környékén) a heg alatt felfedeztem egy helyes kis csomót... Ami valszeg vmilyen visszamaradt varrat. Mivel már nyomja a nyelőcsövemet is, ezért - gondolom - holnap Gyöben kell maradnom.  :o Tudom, hogy jó kezekben vagyok. Remélem. :-) Eddig nem lehet panaszom az ottani FŐORVOS ÚRRA!!!

 

Rólad: a 3*2 metho az nagyon sok!!! :( Milyenek voltak az eredményeid, amikor elkezdted szedni ekkora dózisban ezt a gyógyszert?

Remélem, még tudunk váltani pár szót még a műtéted előtt!! Ne aggódj!!! Minden rendben lesz. A műtőben az orvosok kezében vagy!! :-) Ez már manapság rutinműtétnek számít!

Üdv, Era

Előzmény: Felsőhegy (591)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!