Keresés

Részletes keresés

nahogyisvanez Creative Commons License 2018.02.23 0 0 8531

 

Lipcsik vállald el a tévé szereplést, olyan szépen kértek rá!

 

 

Attól, hogy neked már nem kell a saját pénzed, tehetnél egy hatalmas gesztust a többi szerencsétlen károsult felé azzal, hogy elmész, és kamatoztatod azt a felhalmozott tudást, aminek birtoklásáról itt szinte naponta tettél bölcselkedéseidben tanúbizonyságot.

 

"Ne féljenek senkitől, "...nem fog önökért menni, a nagy platós, fekete óto!" ahogyan sziporkázó szellemességgel azigazmondó kifejtette.

 

Na ezt az ígéretet tényleg komolyan kell venni.

 

Csak arra azért figyelj oda, hogy nehogy kiejtsd a szádon ezt a két mondatot még véletlenül se az adásban, hogy: Nincs értelme semmit csinálni. Én már végleg lemondtam a Baumagban elvesztett pénzemről.

Rosszul venné ki magát, ha ezek elhangoznának.

Sok sikert a szerepléshez!

 

 

 

Előzmény: Márton Lipcsik (8528)
Mindmegette Creative Commons License 2018.02.23 0 1 8530

 Az Adóskamara szervezésében március 11.-én 14 órától demonstráció   Budapest V. Szabadság tér, Bankcenter előtt.

Devizahitelesek, Questorosok, Baumagosok, Pilis-Investesek, és minden egyéb becsapott pénzügyi befektetők, károsultak

nagyszámú részvételére számítanak. Demeter úr titkárságán azt az információt kaptam, hogy az ő érdekvédelmi szervezete is csatlakozott az Adóskamara felhívásához.

  A facebook "BAUMAG károsultak csoportja", vagy "Adóskamara"  oldalán követhetőek az eddig történt politikai megnyilvánulások, a tüntetés szervezése, és a hozzászólók véleménye, ötletei. Aki még nem lépett be, tegye meg, mert több információhoz jut, mint ezen a méltatlanul lecsúszott oldalon.

 Feladat is lenne, mert a Baumag károsultaknak is meg kell fogalmazni a kártalanítási igényüket, amely akaratnyilvánítással az Adóskamara listájára kerülnek. Aki tud segítsen ebben is, és a demonstrációra is mindenki jöjjön, aki csak teheti!

És most mi van? Creative Commons License 2018.02.23 0 0 8529

Tisztelt Lipcsik Márton!

 

 

 

Számolgassa csak nyugodtan, hogy ki hány bejegyzést tett közzé, látom még statisztikát is készített, ebből úgy látszik messzemenő következtetéséket tud levonni, csak azt nem tudom miről?

De majd tudassa velünk a végeredményt.

 

Ebből is jól látható, hogy magának nem az a fontos, hogy mit írnak, hanem hogy kik írták?

 

További jó számolgatást, kevésbé eseménydús életében ez biztos szórakozási pontot jelenthet naponta, ami ráadásul ingyen is van.

 

Csak az nem érthető, hogyha maga már lemondott a Baumagban elszenvedett káráról, amit már jóval régebben is kifejtett, mit keres még itt, és főleg egy ilyen ember mit keresett egy olyan egyesület felügyelő bizottságában, ami elméletileg a károsultak érdekében jött létre?

 

 

Előzmény: Márton Lipcsik (8528)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2018.02.23 0 0 8528

A sokvenű Sényi Miklós és Demeter István egyesületi elnök részére!

 

 

Az utóbbi három napban 8499-től 8527-ig található összesen 28 hozzászólásból Sényi Miklós az alábbi nick nevek mögött található alkalmakkal jelentkezett:

 

 

nyakfogom           3 alkalom

Szögesdeszka       5 alkalom

appfeltrudle          1 alkalom

hengerlok             2 alkalom

a megváltó           3 alkalom

És most mi van?   1 alkalom

remény                2 alkalom

nahogyisvanez?    1 alkalom

..........................................

 

Összesen:        18 alkalom! 

 

Rajta kívül azigazmondó 6 alkalommal, Márton Lipcsik, 1/2VÉR, juhlaci és Balázs Mária szintén 1-1 alkalommal jelentkeztek.

 

Sényi 18 megszólalásának szinte mindegyike tartalmaz alpári, gyűlöletet sugalló megjegyzéseket valaki(k) irányába és ez minősítheti is a megfogalmazóját. Csak arról nem esik szó egyikben sem, hogy mi segítené a károsultak helyzetét a jelen pillanatban?

 

Ezen  túlmenően, bár én csak egy alkalommal tettem közzé azigazmondó felkérésére vonatkozó válaszomat, Sényi Miklós mégis kilenc posztjában említette meg a nevemet....nem éppen hízelgő módon. 

 

Nem látom be, hogy Sényinek miért akad fenn azon a szeme, hogy egy valaki a tv nyilvánossága előtt szeretné felvázolni a baumag károsultak ügyét, remélve, hogy ezzel felhívhatja, ráirányíthatja a figyelmet azokra a problémákra, amelyekre Sényi és Demeter az aláírásokkal támogatott petícióval kívánna majd elérni? 

 

Sényi is a sajtó nyilvánosságát szeretné majd kihasználni a petíció átnyújtásakor.

 

Sényinek fáj, hogy én kezdetben nem tartottam jogszerűnek, egyben célravezhetőnek az aláírásgyűjtést, és most fáj neki, hogy a korábban ugyancsak más nick nevek alatt jelentkező azigazmondó esetleg megelőzi őt egy tv-s szerepléssel, ezért tücsköt-bogarat felhoz az ötletgazda ellen, aki az előző megnyilatkozásai tényadatainak ismeretében egyedül is birtokában van olyan dokumentumoknak és összefüggéseknek, amelyek figyelmet érdemelhetnek. 

 

Sényinek drukkolnia kellene, hogy az "egy fecske" sikerrel járjon, és nem szárnyát törni, mielőtt repülni kezdene,- hiszen éppen ő volt az, aki oly gyakran hivatkozott a puding próbájára az aláírásgyűjtéssel kapcsolatban.

 

Én és családom, ugyanúgy lemondtunk a Baumagban veszett pénzünkről, mint ahogyan lemondott az a 12.000 károsult, akik közül ezen a fórumon szinte senki nem jelezte az utóbbi időben -még az aláírásgyűjtést támogató közel száz önkéntes sem-, hogy küzdene még az elveszett vagyonáért.

 

Ajánlanám Sényi Miklós figyelmébe a nagy kínai bölcselő, Confúcius egyik tanítási tételét:

 

"Ha utálsz valakit, az győzedelmeskedett feletted." 

 

Észre vehetné végre Sényi úr, hogy maga fölött már mindenki győzedelmeskedett! -Egyedül maradt. Stílusa elriasztotta szinte valamennyi korábbi követőjét, és ennek titkolása érdekében jelentekezik különböző nick nevek alatt, hogy nem létező tömeglátszatot keltsen a maga oldalán. 

 

 

Demeter úr pedig igazán megnyílvánulhatna végre egyesületének egyik oszlopos vezetőségi tagjának közösségellenes, sértő, bomlasztó megnyilvánulásai miatt már csak azért is, mert az illető leggyakrabban többes számban, az ön nevében is (?) beszél.

 

Demeter úr egyetért-e ezekkel a nyilatkozatokkal, vagy elhatárolódik-e bármelyiktől?

 

Szívesen megismerném az egyesület honlapján az Alapító okiratot, és a Működési Szabályzatot, hogy ez a fajta viselkedés nem von-e maga után valamilyen szankciót. Sajnos ezeket a dokumentumokat az egyesület nem tette közzé! 

 

 

Lipcsik Márton     

r e m é n y Creative Commons License 2018.02.22 0 0 8527

 

Az előző kérdéseket a kamu "tv sztárnak"azért tettem fel,mert a kockák kezdenek összeállni.

Az egész tv szerepléses sztorit szórakozásból Lipcsik  Márton találta ki .Megint ez festi, fényezi itt magát.

Ezt öt tény  támasztja alá. 

Először is,egy igazi károsult  nem utasít vissza egy ekkora lehetőséget azzal az álérvvel ,hogy ő azért nem mehet el a tv szereplésre,mert őt  a családja pórázon tartja (csak a felesége,mert ennek a paszkoncának gyereke sincs,így neki a pénz sem hiányzik nagyon),és  nem engedi a tv szereplését.

Másodszor a tv szerepléséről szóló saját lemondását gyanúsan hamar ,és megértően elfogadta saját  magától  a Lipcsik .

Harmadszor:  azért nem kereste fel  a Demetert ,mert  Lipcsík itt az indexen többször, hamisan vádolta,és sokszor pocskondiázta őt.

Negyedszer  nem kereste fel Szabadost sem,mert az is tud erről az egész feltűnési viszketegségről.

Ötödször még a mai napi nem adta meg melyik tv-ben,és mikor lesz a bolhacirkusz.

Ugyan is a tv műsorok időpontja/témája nem hetekkel,hanem hónapokkal előre közismert.

 

nahogyisvanez Creative Commons License 2018.02.22 0 0 8526

 

"Majd megtudjuk,hogy Lipcsik miért nem megy el.."

Lipcsik  már elmondta.

 

"Szabadost,Demetert miért nem lehet megtalálni...."

Meg lehet őket találni, csak egyeseknek nem sikerül. Nem  akarásnak nyögés a vége.

 

"pontosan mikor,melyik tv-ben lesz az előadás"

Na ez az, amit sosem fog megtudni. Ezt is leírta itt a tudor delikvens. Nem olvasta?

 

"Van egy károsult,aki ezeknél ezerszer többet tud,..."

Hát szükség is lenne egy igazi megváltóra, nem ilyen idegbeteg, önjelölt prófétákra, akikkel nem haladt a  Baumagos szekér sehová.

 

 

Előzmény: r e m é n y (8525)
r e m é n y Creative Commons License 2018.02.22 0 0 8525

  Majd megtudjuk,hogy Lipcsik miért nem megy el,Szabadost,Demetert miért nem lehet megtalálni,pontosan mikor,melyik tv-ben lesz az előadás,hogy a közös produkcióban ne csak előadók,hanem minnél többen baumagos nézők is legyenek.Baumag jogi ügyeben egyébként nem a fent említettek a tudorok.Van egy károsult,aki ezeknél ezerszer többet tud,mivel a létező összes bírói fórumot,az európait is, személyesen végig járta.Ő ismeri legjobban az egész baumag ügyet.Mindenek előtt először  feltett kérdésekre kérek  pontos választ.

És most mi van? Creative Commons License 2018.02.22 0 0 8524

Azigazmondó, maga aztán úgy hiányzott ide, erre a fórumra, mint egy falat kenyér!

 

 

Értéktelen, szokásosan zagyva, közönséges hangvételű hozzászólásai, tökéletesen illenek ebbe a környezetbe, tehát magával sem jutunk sehová.

 

Tőlem aztán azt csinál, amit csak akar, és úgy forgathatja a szemeit, meg a levegős agytekervényeit, ahogy csak akarja, és oda megy, ahová akar, de egyre zavarosabb eszmefuttatásai csak magára vallanak.

 

Hatalmas bravúr kb. öt sorban a kinek az ellenségétől eljutni egy, a maga iszapos agyában megfogant szexuális identitáshoz, de ezt a gondolatmenetet magán kívül más úgysem nagyon érti, és én személy szerint nem is fogok arra törekedni, hogy megpróbáljak valami halvány értelmet felfedezni az írásaiban. Azért remélem jól szórakozik írása közben. (Legalább maga)

 

Magát itt csak a tények zavarják, de azért ne is figyeljen semmilyen ésszerű dologra, javaslatra, csak így tovább előre a megzavarodásának nyílegyenes útján!!!!!

 

Ajánlom, hogy ápolgassa a mindenki számára érzékelhetően kirojtosodott idegvégződéseit valahol máshol, és esetleg keresse fel a bezárt Lipót mezőt, hátha maga miatt újra nyitják, látván mekkora szüksége van rá.

 

Egy biztos, ha kérhetem engem ne képviseljen sehol Baumag ügyben, mert egyrészt én erre nem kértem, másrészt én szeretném kiválasztani, ki legyen a a képviselőm, ha már képviseletre szorulnék.

Zavaros elméjű, futó bolondoknak, mint maga, nem adok megbízást erre a feladatra, de szerintem ezzel más is így lesz, ha elolvassa minősíthetetlen tartalmú és hangvételű bejegyzéseit.

 

Vigye a sleppjét magával, ne itt provokáljon másokat egy soha meg nem valósuló tévé szereplés ürügyén.

Előzmény: azigazmondo (8523)
azigazmondo Creative Commons License 2018.02.22 0 0 8523

Kedves szögeses deszka!

 

Tudja, hogy ki a barom, aki a saját maga ellensége, ön pedig az! Nem otthon kell szájat tátva üdögélni, sült galambra várni, hanem önmagáért, a közösségért tenni valamit! Ön eddig mit tett érte?

Mint a károsultak láthatják, semmit, csak, a mások ócsárlása foglalkoztatja, ami a beteges szexuális vágyát tökéletesen kielégíti. Miért nem keres, egy, önnel azonosuló aberrált partnert, de, ha azonos nemű is lenne, szerintem az sem zavarná, egyre törekedjen, eközben jól érezze magát! 

 

 

 

Felejtsen el!!!

 

 

Szögesdeszka Creative Commons License 2018.02.21 0 0 8522

 

 

Miért, te barom?

 

Emlékezett itt valaki is rád, valamiért is?

 

Te félsz itt egyedül csak. Ezért nem mész a keresett bizonyítékaidért a budaörsi egyesülethez.

Te tudsz csak egyedül mindent, ezért a kihívásnak csak neked kell megfelelni, senki másnak.

Kellenének alanyok, akik elviszik helyetted a balhét, ha a kiásott anyagaid mégsem jók?

Itt lennének a megszólított támogatóid, Lipcsik és Szabados (a nagykutyák) személyében, ők sem vállalnak fel téged.

Keress magadnak mást, vagyunk elegen, válogathatsz bőven. Neked miért nem jó ezekből senki sem: tüskéskaktusz, ördögikör, Marcsika2, iskolai tanár, szürke egérke, Barabás György, segédszínész, gondolkodó x, B.L. Mária, orrlovész01, orrlovesz, dr. jogász, sztella vagyok, Battai Camel stb.

Miért nem ezeket baszogatod, hogy menjenek veled? Ugyanazt szajkózzák, amit te, mégsem jók neked? Miért?

 

 

Előzmény: azigazmondo (8521)
azigazmondo Creative Commons License 2018.02.21 0 0 8521

Kedves szögeses deszka!

 

 

Tudja, hogy a válaszán, miért nem lepődtem meg, azért, mert minden kijelentése, hozzászólása, minősíti önt! Tudom mitől fél, attól, hogy a kihívásnak nem tudna megfelelni, és a nagyon kedves arcáról, már leesne az álarc, amitől pánikba esne, így tehát, nem marad más hátra, mint a fórumozok további ócsárlása, de, lelke rajta!

Arra kérem, felejtsen el!

 

 

 

 

       

juhlacii Creative Commons License 2018.02.21 0 0 8520

Nem unjátok még, hogy egymás után gyártjátok a nickeket és nincs semmi érdeklődési körötök ezen kívül a forum indexen csak mindenki a baumaggal tud okosságokat, de pénzt nem fogtok látni

hengerlok Creative Commons License 2018.02.21 0 0 8519

Balázs_Mária  1 napja    0 0 8506

http://public.mkab.hu/dev/dontesek.nsf/0/0A5D2E65522A63DCC1257D110058EB83?OpenDocument

(Csak remélni merem, hogy ennek a petíciós iszapbirkózásnak nincs köze a fenti végzés esetleges jogi folytatásához.)   

 

A fenti anyag kivel kapcsolatos,talán a  baumagos Balázs Lászlóval? Kérem 1-2 mondatban írja meg,hogy mi a lényege ennek az anyagnak.

Előzmény: Balázs_Mária (8506)
a megváltó Creative Commons License 2018.02.21 0 0 8518

baszdajókurvaanyádateakiekkoraszartengertszültavilágramintte

 

tégedszembeszájbakellköpnihogylegyennyáladteamegváltókurvaszájbabaszottdög

Előzmény: 1/2VÉR (8509)
Szögesdeszka Creative Commons License 2018.02.21 0 0 8517

Te paraszt az igazmondó!

 

 

 

 

Már mondtam kiket vigyél magaddal a műsorodba.

 

De őket is csak akkor, ha az adás előtt levizsgáztattad őket Baumag ügyből, és vissza is bifláztak neked hibátlanul mindent a te szájad íze szerint.

 

Ez a belépő! Esetleg zh-t is írathatsz velük, hogy biztos legyél a dolgodban.

De a legbiztosabb ha viszel magaddal egy líneát is az adásba, amivel azonnal körmöst is osztogathatsz bármelyiküknek, ha valamit úgy mondanak, ami neked nem nyeri meg a tetszésedet.

 

De ők biztosan nem fognak veled menni, hiába is kapacitáltad őket eddig.

Biztos megvan a jó okuk rá.

 

Menj csak egyedül, úgyis csak te tudsz mindent hibátlanul, minek neked kísérő?

Bio díszletnek?

Előzmény: azigazmondo (8516)
azigazmondo Creative Commons License 2018.02.21 0 0 8516

Kedves appf..., szöges!!!

 

Tudják, nem az a paraszt, aki a földet túrja, hanem, aki úgy viselkedik, ezt még nem magyarázták el önöknek! Mindenkit ócsárolnak, mindenkire cinikus megjegyzéseket tesznek, most éppen Szabados, és Lipcsik úrra. Nem itt kell az észt osztogatni, hanem máshol, erre, most adok önöknek lehetőséget, vagyis, már mindkettőjüknek felajánlom a nyilvános szereplést. Kérem, ne keressenek kifogásokat, sem személyem, sem más okán, mert az, már szánalmas lenne. 

Az adásban lesz módjuk sziporkázni, az igazunkért harcolni, vitatkozni a mindent megcáfoló, okoskodó, nagy szakértőkkel! 

Ezzel, nemcsak maguk, hanem a károsultak érdekét is szolgálhatják! Ugye, milyen felemelő érzés? Ezért is tiszteljék meg őket, és fogadják el az ajánlatomat, mert ez egyszeri, és megismételhetetlen!   

Ne féljenek senkitől, nem fog önökért menni, a nagy platós, fekete óto!

Tudják, tisztelet a bátraknak!

Hogy megnyugodjanak, nem én kerestem meg a csatornát, nem én kezdeményeztem a műsor megszervezését, hanem, valakik által, nekem ajánlották fel, remek lehetőségként, de szerintem ennek nincs nagy jelentősége.  

Megnyugtatom önöket, nem akarok közszereplővé, média sztárrá válni, de a közös cél érdekében, mindennel élnünk kell!  Tenni kell a sikerért, ha csak szurkolunk, kudarcra vagyunk ítélve, és még valami, azt ígérjék meg, hogy a nyilvánosság előtt, emberként fognak viselkedni!

 

Üdvözlettel:

 

 

a megváltó Creative Commons License 2018.02.20 0 0 8515


abeleimbendúlóviharnyománesedékesanyagladoljonahomlokodtájékánmegaszádban

a megváltó Creative Commons License 2018.02.20 0 0 8514

 

temegnyaldkiabüdöspicsákat,bújjavalagomba,eddmeganyádat,nyaldosdalefosottbudikat.

Előzmény: 1/2VÉR (8509)
hengerlok Creative Commons License 2018.02.20 0 0 8513

Balázs_Mária  1 napja    0 0 8506

http://public.mkab.hu/dev/dontesek.nsf/0/0A5D2E65522A63DCC1257D110058EB83?OpenDocument

(Csak remélni merem, hogy ennek a petíciós iszapbirkózásnak nincs köze a fenti végzés esetleges jogi folytatásához.)   

 

A fenti anyag kivel kapcsolatos,talán a  baumagos Balázs Lászlóval? Kérem 1-2 mondatban írja meg,hogy mi a lényege ennek az anyagnak.

 

 

 

 

appfeltrudle Creative Commons License 2018.02.20 0 0 8512

azigazmondó !

 

 

 

 

Maga kikéri magának azt, ha úgy gondolja, hogy más sértegeti magát.

 

Akkor had  emlékeztessem, erre a mondatára: ...nekem úgy tűnik, nem kapott meg, ezért is lett ekkora paraszt,...." 8459-es hozzászólásában ezt nekem írta.

 

Két hete sem kezdte meg pályafutását itt az Indexen újdonsült gúnyneve alatt, de máris maga kezdett itt parasztozni.

Miért van tehát megsértődve, ha hasonló hangnemben szólnak vissza magának?

Amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten is.

A tiszteletet kiérdemelni kell, kikövetelni nem lehet.

 

Itt koldul bizonyítékok után, de szerintem ez is csak ürügy, azért, hogy itt izgágoskodhasson, és ennek ürügyén sértegessen másokat.

Itt már mindenkit lekapott a tíz körméről, akit csak lehet, pedig még csak 3 hete regisztrált felhasználója az Indexnek.

 

Lipcsik leírta, hol és hogyan tudja beszerezni a maga által keresett dokumentumokat, ha már magának, nem tudni miért, derogál felkeresni a budaörsi egyesületet.

Minden információ a rendelkezésére áll, de maga csak mondja itt a magáét.

 

Ezek után valaki még elhiszi magának, hogy megfelelő módon képviseli valahol is a károsultakat?

 

Egy ilyen kultúrálatlan emberrel megjelenne szívesen valaki is valahol?

Bizonyára nem véletlen, hogy nem akar magával senki sehol megjelenni olvasva eddigi megnyilvánulásait.

Szögesdeszka Creative Commons License 2018.02.20 0 0 8511

Te vadbarom!

 

 

 

Te tényleg nem tudsz olvasni sem.

 

Lipcsik csak 7 órával ezelőtt írta le, hogy nem megy veled sehová.

Igazán kár, mert az értékes műsoridő legalább felében biztosan előadta volna azt, amit itt is, hogy nincs értelme semmit csinálni, neki nem kell a saját pénze.

 

Vidd magaddal Szabadost.

Ő biztos kapva kap az alkalmon. Legutoljára 12 éve szerepelt tv-ben, biztosan ki van már nagyon éhezve egy kis nyilvánosságra. (Még a felajánlott szereplési lehetőségeket is visszautasította eddig.)

 

Mindketten hihetetlenül nagy szakértői vagytok a Baumag ügynek.

Remekül ki fogjátok egészíteni egymást.

Az lesz csak a jó móka nektek, ahogyan írtad "Higgye el, jól fogunk szórakozni, mert nagyon húzós lesz!" ahogyan nagyon találóan írtad.

 

Ha meg nem tudnád ki ő, hát járjál utána. Nem vagyok én az MTI, hogy téged bármiről tájékoztassalak.

 

Ezek után el tudjuk képzelni a színvonalat.

Ha ugyan lesz belőle valami, ami erősen kétséges.

 

 

Előzmény: azigazmondo (8510)
azigazmondo Creative Commons License 2018.02.20 0 0 8510

Kedves szögeses deszka!

 

A fórumot időnként nézvén, gratulálni szeretnék az eddigi munkásságához, mert felfedezni véltem, hogy igazán nagy szakértője a Baumag ügynek. A megalakulásától kezdve, remekül nyomon követi, annak történéseit, és briliánsan tudja értelmezni, a rá vonatkozó jogszabályi passzusokat is. Ezért, arra az elhatározásra jutottam, hogy a T. Lipcsik úr mellett, önt is magammal viszem az élő adásba, amit önnek már korábban felvetettem, de még nem adott rá, érdemi választ. 

Viszont az lenne a kérésem, azt előre ígérje meg, hogy a kamerák előtt, emberként fog viselkedni, mert ellenkező esetben, nemcsak magát, hanem engem is leégetne, nem beszélve a károsultakat. 

Még azt közlöm önnel, a színvonalas műsorban, a mindent cáfoló, nagy tudású szakértőkkel ülünk majd szembe, és, ezalatt fog kiderülni, illetve a nézők fogják eldönteni, hogy valójában, ki is a barom. 

          

 

Üdvözlettel:

 

 

1/2VÉR Creative Commons License 2018.02.20 0 0 8509

NYAKFOGOM ÉS TÁRSAI  =  BAYER ZSOLT

 

A BAUMAG KÁROSULTAK FOGADATLAN BAYER ZSOLTJA ELMEHETNE VÉGRE A 3.14CSÁBA.

 

AZ A MÁSIK SZÓFOSÓ MEG MIÉRT NEM HAGYJA EZT A VÉN MARHÁT, HOGY EGYEDÜL BŐGJE VÉGIG A FÓRUM MINDEN OLDALÁT?

 

ÉRTELMES, ELŐREMUTATÓ NYILATKOZATOK HIÁNYÁBAN AZ UTÓBBI IDŐBEN CSUPÁN MAGAMUTOGATÓ SZEMÉLYEK TORZSALKODÁSÁT LÁTHATTUK, OLVASHATTUK.

 

HOGY ÁLL VÉGRE AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉS?

 

KI TUD BÁRMIT IS AZ ÜGYÉSZSÉG ELLENI KERESETI LEHETŐSÉGRŐL?

 

CSATLAKOZHATUNK-E AZ ADÓSKAMARÁHOZ ÉS HA IGEN, MIKÉNT?

 

MIKORRA VÁRHATÓ AZIGAZMONDÓ TV SZEREPLÉSE, ÉS MELY CSATORNÁN?

 

MINDENKI, AKI A 24. ÓRÁBAN MÁSRÓL AKAR ITT BESZÉLNI, KÖVESSE NYAKFOGOMOT A 3.14CSÁBA.

 

 

Márton Lipcsik Creative Commons License 2018.02.20 0 0 8508

T. azigazmondó!

 

Döntésem végleges, Szabados András e-mail elérhetőségét pedig megtalálhatja a megszünt budapesti egyesület honlapján.

 

Lipcsik Márton

azigazmondo Creative Commons License 2018.02.19 0 0 8507

T. Lipcsik úr!

 

Köszönöm, hogy megtisztelt válaszával, a kifogását is tiszteletben tartom, közben még meggondolhatja magát, hiszen a meghívásom, csak 4 hét múlva esedékes!

Itt, a fórumon egy kedves hozzászóló, aki baromnak titulált, egy Szabados nevet emlegetett. Meg tudja mondani, hogy ő kicsoda? 

Egyébként, ne foglalkozzon a sok intelligens hozzászólóval, higgye el, a szíve többet ér!   

 

 

 

 

 

Üdvözlettel:

 

 

Balázs_Mária Creative Commons License 2018.02.19 0 0 8506

http://public.mkab.hu/dev/dontesek.nsf/0/0A5D2E65522A63DCC1257D110058EB83?OpenDocument

(Csak remélni merem, hogy ennek a petíciós iszapbirkózásnak nincs köze a fenti végzés esetleges jogi folytatásához.)    

nyakfogom Creative Commons License 2018.02.18 0 0 8505

A TV-BEN JOBB,HA NINCS VELETEK A L O P C S Í K O L Ó,MERT FEJBEN EZ A LEGBUTÁBB EMBER,AKIVEL VALAHA TALÁLKOZTAM.

 

ÉLŐBEN CSAK MAKOGNI TUD,MINT A MAJMOK.

 

ÍRÁSAIT IS MÁS ANYAGOKBÓL  MÁSOLJA BE AZ INDEXRE.

 

LEHET,HOGY  MÁR A NAGY ZSÍROS FEJE SEM LESZ MÁR A HELYÉN,

MERT HA MIT NEM NÉZEK,

EGYETLEN  JÓL IRÁNYZOTT RÚGÁSSAL,

LERÚGOM AZT TÖK NAGY FEJÉT.

AZTÁN CSODÁLKOZHAT A FELJELENTGETŐ

TOCSIKOLÓ   LOPCSIK,

HOGY A JÁMBOR ÉLETHEZ NINCS SZERENCSÉJE.

 

nyakfogom Creative Commons License 2018.02.18 0 0 8504

EGY FECSKE NEM CSINÁL NYARAT.

 

AZONBAN TE IS MEGPRÓBÁLHATOD AZT ,AMIT ÉN EGYEDÜL MEGPRÓBÁLTAM.

ERŐDÖN FELÜL,ADJ MEG MINDEN SEGÍTSÉGET,A 12000 EMBER  KÁRTALANÍTÁSÁHOZ.

 

EGYÉBKÉNT:

 

1.MINDENKI LÁTHATTA AZT A TÉNYT,HOGY: 

  

   AZ ELMÚLT 3 ÉVBEN,

   ÖTFÉLE ,

   EGYMÁSTÓL ELTÉRŐ ÉRDEKŰ TÖMEG,

   ÖSSZEFOGÁSSAL:ALÁÍRÁSGYŰJTÉSSEL,TÜNTETÉSSEL,STB.

   ÉRVÉNYESÍTETTE AKARATÁT,

   MAGYARORSZÁGON.

 

2.EKKOR ARRA GONDOLTAM,HOGY :

  1 MILLIÓS TÁMOGATÁSSAL ,

  A BAUMAGOSOK IS ,                         

  100%-BAN ,

  ÉRVÉNYESÍTENI TUDJÁK AKARATUKAT.

 

  MELLESLEG AZ ÉN KÁROM 1 MILLIÓ.

 

3.EGYEDÜL SIKERÜLT ELÉRNEM AZT,HOGY  BUDAÖRSI EGYESÜLET TEVÉKENYSÉGÉVEL ELINDULT,

   AZ     ORSZÁGOS       ALÁÍRÁSGYŰJTÉS.

 

4.AZTÁN JÖTT A LOPCSIK ,A  HAMIS DUMÁJÁVAL,AMIT TE IS ÁTVETTÉL,ÉS MEGHIUSÍTOTTA , A             BAUMAMAGOSOK    KÁRTÉRÍTÉSÉT.

   

   EZT A GAZEMBERSÉGET TOPCSÍK/LOPCSÍK, KÉT TÁSKA PÉNZÉRT KÖVETTE EL,12000 EMBER             ELLEN.

 

 

MOST MEGINT VAN EGY ÚJABB  HELYZET ,EZ AZ ADÓSKAMARA ÜGY. 

 

NOS HÁT RAJTA,FOGJUK MEG,ÉS MOST VIGYÉTEK TI.

 

MÁR VAN TAPASZTALATOM,HOGY  MIT JELEN ELLENSZÉLBEN ELŐRE JUTNI,VAGYIS

A BELSŐ ELLENSÉG KERESZTTŰZÉBEN (LIPCSIKELŐK,TOCSIKOLÓK, LOPCSIKOLÓK )EREDMÉNYT ELÉRNI.

 

AZ ADÓSKAMARA ÜGYET JUTTASSA CÉLBA AZ,AKI   LEGALÁBB 1% ESÉLYT LÁT A

 

KÁRTÉRÍTÉSÜNKRE.

 

USGYÍ ! DOLGOZZATOK RAJTA FIÚK.

 

A 12000 KÁROSULT ÉRDEKÉBEN ,ÉN EGYEDÜL MEGPRÓBÁLTAM AZT ELÉRNI , AMI MÁS MAGYARORSZÁGI,EGYÜTT LÉLEGZŐ CSOPORTOKNAK  100%-BAN SIKERÜLT ELÉRNIÜK.

 

VÁLASZOD  NEM ÉRDEKEL,MERT ELŐZŐ ÍRÁSOD , NAGYON HASONLÍT MOSTOHA TESTVÉRE, A GAZEMBER  LOPCSIKOLÓ

 

LOCSOGÁSÁRA.

 

AMENNYIBEN TE NEM A JÚDÁS LOPCSIK VAGY,IRÁNY ELŐRE ,HAJRÁ EGYEDÜL,

ÉS MINDEZT LEHETŐLEG NE 

LOPCSÍKKAL A NYAKADBAN.

Előzmény: segédszínész (8498)
Szögesdeszka Creative Commons License 2018.02.18 0 0 8503

 

 

Válasz 8479-edre meg a te tisztelet adásodra mások felé, te büdös paraszt, a lentiekben van, ha nem olvastad volna eddig még.

Csak annyit várj másoktól, amit te is megadsz mások felé.

Szögesdeszka Creative Commons License 2018.02.18 0 0 8502

Ismételten:

 

Neked kell valami, tehát neked kell felkeresni azt akinél van az amit keresel, és nem fordítva.

Anyukád nem tanított meg erre?

 

Azt is tudod hol találod,amit keresel.

 

Ha ez ennyire fontos lenne, akkor már rég felkerekedtél volna.

De te itt csak a szádat téped. Nem akarsz te mást, csak szerepelni.

Biztos megvan rá az okod.

 

Nehogy azt gondold, hogy csak te csinálsz mindent, és csak te tudsz mindent.

 

Ha meg tényleg segítséget akarsz, nem illik azt sértegetni, akitől várod a segítséget, te rohadt nagy paraszt nagyokos.

Anyukád ezt is megtaníthatta volna neked, de úgy látszik nem tette.

De tanulni soha nem késő.

Még az ilyen orbitális bunkóknak is van esélye, mint neked, csak akarnia kell.

 

Előzmény: azigazmondo (8500)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!