Keresés

Részletes keresés

oroszlánkirály Creative Commons License 2007.06.07 0 0 317
Ugye milyen könnyű tévedni?! Javaslom, hogy az egymás izélgetése és kétségbe vonása helyett inkáb a topik tratalmi részével foglalkozzunk. Én nem vagyok egy kötözködő típus, az nem az én világom. Köszönöm.
Előzmény: Törőlt_nick (315)
Dzo101 Creative Commons License 2007.06.05 0 0 316

Gondolom csak figyelmetlen voltál: befejezés, ez nem ly

 

Ha "lyól" tudom csakúgy "FELYBÓL", mert nem néztem meg a Magyar "kifelyezések" szótárában.

Előzmény: Don Quijote da La Mancha (306)
Törőlt_nick Creative Commons License 2007.06.05 0 0 315
pontosabban 307-308 hsz..
Előzmény: Törőlt_nick (314)


Törőlt_nick Creative Commons License 2007.06.05 0 0 314
hát ja, főleg a 306-307 hsz.  fényében...
Előzmény: pontee (297)
Törőlt_nick Creative Commons License 2007.06.05 0 0 313
na persze...
Előzmény: oroszlánkirály (308)
robort Creative Commons License 2007.06.05 0 0 312
Szia.Már kérdeztem, hogy Vas-Zala megyében ismersz-e masszőrt?

Ha tudsz kérlek segíts. Köszönöm.
Előzmény: oroszlánkirály (310)
feher tulipan Creative Commons License 2007.06.05 0 0 311

Köszönöm a válaszaitokat, bár kissé félreérthettetek, mert nem magamra gondoltam, amikor a kérdést feltettem. Én sem vagyok ugyan topmodell alkatú, de azért nem vagyok gátlásos és járok is masszőrhöz, bár csak sima lazítómasszázsra, nem erotikusra.

A kérdést csak azért tettem fel, mert tényleg érdekelt, hogy működik egy masszőr agya, s sejtettem is, hogy valami ilyesmi választ kapok, mint amit Oroszlánkirály írt. (Bubu neve alatt):)

Azzal is tisztában vagyok, hogy egy szakember nem válogat a vendégei között, pusztán csak az érdekelt volna, hogy milyen gondolatai vannak az egyik és a másik esetben. Mert én is így gondoltam, hogy talán még kihívást is jelenthet számára egy kevésbé előnyös külsejű hölgyet megmasszírozni úgy, hogy ne csak az izomgörcseit oldja fel, hanem a lelki görcseit is.

 

Oroszlánkirály!

Köszönöm a lehetőséget, de úgy tudom, Te Pesten dolgozol, én pedig vidéki vagyok, így nemigen volna lehetőségem meglátogatni téged.

oroszlánkirály Creative Commons License 2007.06.05 0 0 310
Szia! Ha gondolod írj a masszazs.itt@freemail.hu mail címemre, aztán a többit megbeszéljük.
Előzmény: feher tulipan (305)
hazaspar 1 Creative Commons License 2007.06.05 0 0 309
Szerintem egyik masszőr sem válogatja meg a vendégeit testalkat szerint.Én például 163cm és 46 kg vagyok,nagyon vékony alkat,pici mellekkel,teljesen szőrtelen.Még nem találkoztam olyan masszőrrel aki megbámult volna,vagy másképp kezelt volna az alkatom miatt.Szerintem ők ezzel nem foglalkoznak hogy topmodell,vagy nem a vendég.Ezen kár agyalnod,szedd össze magad és vágj bele.
Előzmény: feher tulipan (305)
oroszlánkirály Creative Commons License 2007.06.05 0 0 308
Bocsánat, de épp itt volt nálam egyik vendégem (BABU), aki a topikot nézte,  a saját nevén lépett be a gépembe és még mielőtt kilépett volna az ö lapjáról válaszoltam. Bocs.
Előzmény: feher tulipan (305)
babu32 Creative Commons License 2007.06.05 0 0 307

Szia! Köszönöm a kérdést, már csak azért is mert talán sikerül egy kicsit mindazokat a hölgyeket bátorítanom és megnyugtatnom a válaszommal, akik ilyen pszihés problémával küzdenek.

Nem vagyunk egyformák és senki nem tökéletes. Természetesen alakunk és felépítésünk más és más, de az izlésünk is. A masszázs szempontjából talán egy dolgot tudnék kiemelni ami elengedhetetlen, az ÁPOLTSÁG. Ha valaki túlsúlyos, narancsbőrös stb. az nem szégyen, az többnyire alkati dolog. A magam részéről talán még egy kicsit izgalmasabb is a feladat abból a szempontból, hogy ha egy ilyen vendégemnek örömet, jóérzést tudok szolgáltatni, ebben az értelemben nagyobb elégtétel mint egy "gátlások nélküli, jó nő" esetében. Tudom, hogy az ilyen hölgyek többsége azért nem jár masszőrhöz és a strandon is minden eszközt megragad az átala csúnyának hitt testének eltakarására, de ez téves irány. Nálam a feszültség oldása, a bizalom megszerzése általában nem gond. Ráadásul tapasztalatom szerint az olyan páciens a leghálásabb (nem anyagi értelemben), mert olyan lelki felszabadultság keríti hatalmába, ami az életében egyáltalán nem jellemző. Teháta én örömmel fogadom az ilyen vendégeket is. 

Előzmény: feher tulipan (305)
Don Quijote da La Mancha Creative Commons License 2007.06.05 0 0 306

Kedves Nerve,

 

Ajándékként kaptam egy hoszzú masszást egy ismerősömtől egy belvárosi szalonban. A hosszú az 1,5 órát jelentett.

Egy kellemesen meleg, félhomályos szoba, illatositóval és halk kellemes zene, az egyik Buddha bár zene szólt.

A maszirozó hölgy a huszas évei végén járt és mindenféle masszást csinált már elötte.

Fürdés után csak egy törülközőben voltam mikor bevezetett a szobába és megkért hogy feküdjek hason az asztalra. Letakart középtájon a törülközővel. Nagyon kellemesen illatos olajjal kente be a kezeit és lassan elkezdte maszirozni a hátamat, a nyakamat a karjaimat és igy tovább. Közben mondta hogy lazitsak. Próbáltam amennyire egy jó maszirozás közben lehet és nem arra koncentráltam hogy hogyan masziroz. Már egy jó félórája gyúrt, maszirozott, amikor áttért a lábaimra. Kezdte a lábfejnél és lassan haladt felfele előbb az egyik aztán a másik lábamon mind közelebb a törülközőhöz amit aztán majd teljesen fel is tolt a farom széléig. De itt nem ment tovább.

Megkért hogy forduljak hanyatt. Elkezdte a nyakamnál, a fejemnél a karomnál a maszirozást amit a lábamon folytatott és kezdett a combomon felfelé haladni.

Meg kell hogy mondjam itt volt az a pillanat amikor arra gondoltam hogy valami jó befelyezés kellene.

Arra gondoltam, hogy levette a törülközőt rólam és a meleg olajos kezeit kezdte tovább vinni a combomon fel ovatosan a lágyék környékére gyengéden cirogatva, maszirozva a combom belső felét. A nyomás, a maszirozás egyre inkább simogatássá vált és lassan a hasam alját és a férfiaságomat is célba vette gyengéd érintésekkel. Kérte hogy húzzam fel a térdeimet. A kezei végigszaladtak a combjaimon egész addig mig az asztalhoz nem ért majd lassan a vágat felé vette utját gyengéden megfogva megcirogatva a heréimet majd lassan fel a férfiasságomra. A keze forró volt minden érintésre ahogy lassan laza szoritásban megmarkolta és lassan, nagyon lassan huzogatni kezdte. A másik keze gyengéden érintette herezacskómat és alatta a vágatot. Ekkor újra beolajozta kezeit és a meleg olaj érzése tüzként futot végig hátamon. A lassú huzogatás kissé erőteljesebb lett ahogy a fogás is szorult. Másik keze ujja a sötét barlang kijáratát kereste és az érzés kezdett szenzációs lenni. Ekkor már a másfél óra maszirozás hatására olyan gyenge voltam hogy alig éltem, de a férfiasságom már erősebb ritmusra várt és gyengéden besegitettem az ütemet mutatva. Levegőt egyre gyorsabban vettem és éreztem hogy közeleg a beteljesülés amikor ujját a barlangomba tolva hatalmas kilővéssel elmentem.  

Teljesen kikészülve feküdtem az asztalon és egy jó időbe telt amig észhez tértem a teljes kábulatból.

A hölgy egy pohár vizet hozott és papirzsebkendőt amivel letörölgetett. Csak annyi erőm maradt hogy a tusolóhoz menjek és egy frissitő zuhany után hazatérve teljesen legyengülve a hatás alatt az ágyba zuhanjak. 

 

 

Előzmény: Nerve (276)
feher tulipan Creative Commons License 2007.06.04 0 0 305

Sziasztok!

Oroszlánkirály, én is tőled szeretnék valamit megkérdezni. Ha nagyon személyesnek találnád a kérdést, akkor inkább ne válaszolj!

Te, aki nap mint nap rengeteg emberi testet látsz meztelenül, hogyan viszonyulsz az olyan vendégekhez, akiknek messze nem tökéletes az alakjuk. Súlyfelesleg van rajtuk, mondjuk bőrhibájuk vagy pl. narancsbőrük van. Tudom, hogy minden vendéget egyformán igyekszel "kiszolgálni", de mégis érdekelne, hogy izgalmasabbnak, vagy éppen visszataszítóbbnak találsz-e egy olyan testet, aki nem felel meg a mai divatirányzatoknak vagy esetleg kevesebbet ad magára

Nem személyeskedni akarok, mindössze kíváncsi lennék, hogy működik egy masszőr agya.

oroszlánkirály Creative Commons License 2007.06.04 0 0 304
Hát! Ez engem is meglepett. Mondta ugyan a vendégem, annyira jó volt a masszázs, hogy ha nem bánom akkor írna a topikba.  Én beleegyeztem, de ilyen részletes leírás engem is meglepett. Azért nem haragszom rá. Tőletek meg bocsi...
Előzmény: pontee (297)
robort Creative Commons License 2007.06.04 0 0 303
Szia.Roland vagyok.Érdeklődnék, hogy ismersz-e kollégát vas-zala megyében, akihez feleségem el tudna menni?
Előzmény: oroszlánkirály (283)
pontee Creative Commons License 2007.06.04 0 0 302
kicsit sok lett a de a végén
Előzmény: pontee (301)
pontee Creative Commons License 2007.06.04 0 0 301
Kedves cilalizzi! Meg vagyok elégedve teljesmértékben a válaszotokkal. A városunkban (Ny-Mo, a határtól nem messze) van egy masszázs stúdió ahol erotikus masszázst is lehet kérni. Ez abból áll, hogy a végén megmaszírozzák a cerkát is. Szerintem vagy ettől vagy attól lehet erotikus egy masszázs, hogy a masszőr/masszőz egy bugyiban vagy valamilyen csini fehérneműben van. Szerintem amit Ti csináltok az szakszerű gyógy/relaxációs masszázs és biztos nagyon jók vagytok de benne, de ettől én még nem látom, hogy miért lenne erotikus.
Előzmény: cilalizzi (299)
Dzo101 Creative Commons License 2007.06.04 0 0 300
Az INDEXEN , ma sok sor van Egerszalókról, bocs, ha nem jó ez az infó sem.
Előzmény: mfalcon76hu (295)
cilalizzi Creative Commons License 2007.06.04 0 0 299

Kedves Pontee!

 

Úgy érezzük, nem vagy válaszunkkal teljesen megelégedve. Ezt igazán sajnáljuk, de szeretnénk igazán korrektek lenni azokhoz, akiket korábban masszíroztunk. Tudjuk jól, hogy személyre utalót nem kértél, de valahogyan mégis úgy érezzük, akik bennünk megbíztak, azokról semmiféle információt nem lehet kiadni, még akkor sem, ha ezáltal senki sem ismerné fel őt/őket. Egyébként köszöjük érdeklődésedet, mert ez azt jelenti, hogy felfigyeltél sorainkra. Köszönjük! 

 

Üdvözlünk C&L

 

 

Előzmény: pontee (298)
pontee Creative Commons License 2007.06.04 0 0 298
Köszi az infót! :)
Előzmény: cilalizzi (294)
pontee Creative Commons License 2007.06.04 0 0 297
Ez egy kicsit menedzserszagú beszámoló de azért tetszett.
Előzmény: prototipus (296)
prototipus Creative Commons License 2007.06.04 0 0 296

Egy ideje olvasom ezt a topikot, lévén én is jártam erotikus masszaázson, de az nem Magyarországon volt. Elhatároztam, hogy meglátogatom a mások által favorizált Oroszlánkirályt. A múlt héten bejelentkeztem és két nap mulva fogadott a késő délutáni órákban. Azért osztom meg veletek ezt az élményt, mert a külföldi után (az is jó volt) ez több tekintetben is pozitívabb volt. Nem sürgetett, nem nézte az órát, egy óra helyett közel másfélet voltem ott és ami a belépésemkor azonnal megfogott, az a tisztaság, ugyanis külföldön ahol voltam, inkább olyan futószalag szerű, mint egy fodrászat. A "király" is ápolt, szimpatikus pasi, ráadásul nekem nagyon bejött a stílusa. Rövid ismerkedés, majd bevezetett a masszázs helyiségbe. Kellemes szoba, igényes bútorok, zöld növényzet...

Nem esett  mindjárt nekem, hanem mintegy 5 percet beszélgettünk, ezalatt egyfelöl oldódtam is, másfelöl egyre nőtt bennem a kíváncsiság. Aztán kérte, hogy vetközzek le, majd feküdjek hasra az ágyra. Amíg vetkőztem kiment a szobából és ő is átvette a fehér munkaruháját.Bejött, és letakart egy nagy törölközővel. Kellemes zenét csiholt a CD-ben, majd végígsimított és azt mondta nyugadtan lazítsak. Bármi kívánságom van mondjam.

A masszázst a talpamnál kezdte. Finom illatos anyaggal dolgozott és nagy tenyere szinte beborította a talpamat, melyet nagyon finoman kényeztetett. A lábujjaim külön maszírozta, ami valamiért bennem egy kellemes borzongást idézett elő.Közben szinte észrevétlenül az alsó lábamra tért át, melyet hosszanti és "emelgetett" és körkörös mozdulataival maszírozott. A belső combomra megint csak úgy siklott át, hogy szinte észre sem vettem, csak azt, hogy kezd felmenni bennem a vágy...

A combom külső és belső felét is nagyon finoman maszírozta,fel-felcsúsztatva a nagyajkaim mellett a kezeit a farpofákra. A símogatásba kellemes vibrálást is belevitt. Ekkor már éreztem a nedvesedést a lában között, pedig még nem nyúlt az öröm közpotjához. Csak úgy siklott a keze a combomon majd a fenekemen keresztül a keresztcsontomra. Ott atán valami kersztirányú mozgást adott elő, amelyből a két fenékdombom között visszacsúztatta a kezét a belső combjaimra. Itt már sűrübben vettem a levegőt. Közbe megkérdezte: jól érzem megam, így tovább? Igen. mondtam és felvezette kezeit egészen a vállamig, majd amikor az oldalamon tért vissza, egészen finoman a melleimet is símította. A végén az egész testemet átjárta, hangsúlyozottan a belső combokra, a fenékvágatba, ahol már a szeméremajkaimat is kényeztette. Ezekután kérte, hogy fordoljak hanyatt. Itt már nem volt rajtam takaró, hamar túljutott a lábfejemen és az alsó lábszáramon, ellenben annál nagyob hangsúlyt fektetett a comjaimra, a hasamra, mellemre, majd vissza. A melleimre különösen érzéki vagyok, de ezt az elején kérdésére el is árultam, ezért azt különös gondossággal símogatta... A keze egyre gyakrabban csúszott le a kebleim közül a hasamon át a combjaim közé.Már folymatosan éreztem a kéjt és olyan nedves voltam, hogy mint egy patak. Itt már elveszítettem a fonalat, arra még emékszem, hogy kérte húzzam fel a lábaimat és kényelmesen nyisam szét a combjaimat és csak lebegtem...

A többit rátok bízom. Az egész masszázs kb másfél óráig tartott, amely egy lüktető hatalmas kielégüléssel fejeződőtt be. Akkor ismét betakart, mondta, hogy lazuljak el, és közben kicsit beszélgettünk. Majd letusoltam és kellemes fáradtsággal távoztam.

mfalcon76hu Creative Commons License 2007.06.04 0 0 295

Hehe... erotikus masszázs topicban lehet nem a német beruházásokra lennék kiváncsi... :-))

Egerszaklókon van egy Sh...-val kezdödö hotel, oda megyünk júliusban...

Előzmény: Dzo101 (291)
cilalizzi Creative Commons License 2007.06.04 0 0 294

Kedves Pontee!

 

Te aztán nagyon kiváncsi vagy! A mi általunk nyújtott masszázs nem arra van "kihegyezve", amit kérdeztél. Ez a m. természetesen erotikus, de nem sexmasszázs. Minden emberi test másképpen reagál az ingerekre és mi igyekszünk személyre-és testreszabottan masszírozni.  Az a célunk, hogy használjunk és akit masszíroztunk az felfrissülve, elégedetten úgy távozzon, hogy később is visszatérjen. 

 

Üdv. C&L    

Előzmény: pontee (289)
robort Creative Commons License 2007.06.02 0 0 293
Sziasztok.Roland vagyok, feleségem részére keresek Zala-Vas megyében profi masszőrt.
1/Agriacaff Creative Commons License 2007.06.01 0 0 292
Eger környékén vállalok frissítő massaget, csak hölgyeknek, előjegyzés alapján.
Dzo101 Creative Commons License 2007.06.01 0 0 291

Valamilyen német cég nagy beruházást készít, de csak hallottam.

Állítólag sokat fejlődött már, de még mindig elég ramaty hely.

Lehet megnézem a közeljövőben.

Mire is vagy konkrétan kíváncsi?

Előzmény: mfalcon76hu (290)
mfalcon76hu Creative Commons License 2007.05.31 0 0 290
Szóval akkor nem tud senki Egerszalókról semmit??
pontee Creative Commons License 2007.05.29 0 0 289
Kedves cilalizzi! És volt olyan eset, hogy az alanynak (akár ffi akár nő) orgazmusa volt a masszázs alatt/végén?
Előzmény: cilalizzi (282)
chabie Creative Commons License 2007.05.28 0 0 288

Olvasd el a 229 -et !

 

Tény,hogy vannak olyan pontok (természetesen NEM a nemiszerveken) az emberi testen,amelyeknek az érintésekor a páciens erotikusan reagálhat. Ha viszont nem reagál,nem is szabad elkezdeni az ezirányú próbálkozást.Ráadásul nem is feltűnő a próba,ha nincs reakció,megy tovább a normál masszázs.

Előzmény: krisztel (281)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!