Keresés

Részletes keresés

.ETNA. Creative Commons License 2012.03.08 0 0 1730

százszárazság=szájszárazság

Előzmény: .ETNA. (1729)
.ETNA. Creative Commons License 2012.03.08 0 0 1729

Az más tészta, ha mindkét kezed hideg vagy meleg, az a furi, ha az egyik hideg a másik meleg!

 

Reméljük, hogy a lyme-tesztnél mindenképpen a sokkal korrektebb eredményt adó WESTERNBLOT-tesztet akarja megcsinálni a dokid.

http://www.hungarovet.com/?p=2639

 

Ha a nyálmiriggyel minden OK, akkor mi okozhat még százszárazságot???

 

Na hallod Te már egy komplikált Dr. House - eset vagy:-) Jöhetne már egy doki, aki a sok apró tünetből végre összerakja azt a fránya korrekt diagnózist, mert lassan már nincs olyan vizsgálat, amit el ne végeztek volna és még mindig a sötétben tapogatóznak!!!

 

A végén kiderül, hogy esetleg minden a korai menopauzával áll kapcsolatban???

http://www.egeszsegkalauz.hu/noi-bajok/menopausa/szajszarazsag-es-mas-tunetek-109887.html

Előzmény: Reia71 (1728)
Reia71 Creative Commons License 2012.03.08 0 0 1728

Sziasztok!

Megvan a nyálmirigyeredményem...hurráááá...negatív!!!:)

A kérdés az, hogy akkor mitől száraz a szám....meg a szemem....meg a többi nyűg micsoda.

De ha nem immun, akkor talán hormonális....agyalapi mirigy lesz a következő célpont, úgy látom....csak jussak el az endokrinhez....egyelőre még lesz egy hasi UH-m, hétfőn, remélem, ott sem lesz semmi...és akkor van egy enyhén pozitív ANA tesztem, amit ráfogtunk a "valami vírusra" és majd a dokinő hétfőn megmondja, mi legyen.....valami lyme tesztről is szó volt, merthogy az ezek szerint mégsem volt része ennek a 3 oldalas immunpanelnek.

Minden esetre a héten nagyjából jól voltam, igaz, későn fekszem és későn kelek....nem leszek ilyen vigéc ha majd későn alszok el, de menni kell hajnalban dolgozni:)

 

Hogy ti miket nem írtok???

Nekem általában, tinikorom óta jéghidegek a kezeim...néha a lábaim is....mostanában olyan volt, hogy éjszaka viszont arra ébredtem, hogy forró...de nekem azt hiszem, mindkettő, egyszerre...még sosem figyeltem, hogy felemás-e vagy sem.

Viszont a Raynaud szindróma az tuti, hidegre és erőltetésre, az viszont hol egyik, hol mindkét kezemen van.

Nekem csak a fejemben nézték az ereket MR-el....de az is negatív lett.

 

Komolyan! Nem irigylem a dokikat ennyi féle tünettel... valszeg ők sem tudnak többet kezdeni, mint mi.

Előzmény: valerya (1727)
valerya Creative Commons License 2012.03.08 0 0 1727

Nem tudom, hogy hányféle vizsgálat van. azt sem tudom, hogy nekem miért csinálják pontosan. Annyit mondtak, hogy addig nem kezdhetem el szedni a gyógyszereket, amíg ez meg nincs.

Előzmény: anita32 (1726)
anita32 Creative Commons License 2012.03.08 0 0 1726

Ezt találtam a neten, de nekem mást mondott tegnap a doktornő:

 

http://www.erszures.hu/index.php/altalanos/arteriograf-vizsgalat.html

 

Lehet, hogy többféle vizsgálati módszer van?

Előzmény: valerya (1725)
valerya Creative Commons License 2012.03.08 0 0 1725

És mi derülhet ki belőle? nekem mindkét kezem nagyon hideg és a karjaimon lilás foltok vannak, aminek livedo reticularis a hivatalos neve. 

Előzmény: anita32 (1724)
anita32 Creative Commons License 2012.03.08 0 0 1724

Az érvizsgálatról annyit tudok, hogy nem fájdalmas. Valami gépbe kell berakni a kezemet (mert nekem azon nézik) előtte bekennek valamivel és pár perc alatt kész is van. Ennyit mondtak csak tegnap nekem is.

 

Mióta tudom, hogy a két kezem más-más hőmérsékletű azóta többször nézem és tényleg most is az egyik jéghideg, a másik meleg. Vérnyomásmérés nekem eszembe se jutott, de lehet megérne egy próbát. 

Előzmény: valerya (1723)
valerya Creative Commons License 2012.03.08 0 0 1723

nekem is lesz érvizsgálatom jövő kedden Debrecenben. Nem tudod, hogyan zajlik a folyamat?

Előzmény: anita32 (1719)
.ETNA. Creative Commons License 2012.03.08 0 0 1722

Gyógyszermellékhatás is lehet a hajhullás, vagy éppen az ősi védekezőmechanizmus - a gyulladás - beindulása is okozhatja, én szedtem a Biovannét anno ..... ja és ha bármilyen hajerősítő kúrát csináltok, az alap 3 hónap (!!!!), ennyi a minimum (ez a hajnövekedéssel stb. van összefüggésben). A Biovanne jóval olcsóbb, mint a HairClinic és nálam egész jó hatása volt, még a körmöm is erősebb lett.

 

Körmömről jut eszembe, hogy a 2,5 órás altatásos mandulaműtétem után/alatt gőzöm sincs, hogy mit tömtek belém a vérzéscsillapítón kívül, de még soha életemben nem volt olyan szuper hosszú és erős a körmöm, mint akkor, ráadásul sec-perc alatt úgy megnőtt, hogy ihaj :-)

Előzmény: anita32 (1720)
.ETNA. Creative Commons License 2012.03.08 0 0 1721

Kíváncsi lennék, hogy ha egymás után megmérnék mind a két karodon a vérnyomásod, lenne-e a két karodon mért eredmény között különbség?

Előzmény: anita32 (1719)
anita32 Creative Commons License 2012.03.08 0 0 1720

Ja és a hajhullás...

Nekem is nagyon hullott, de most lekopogom.....pár hete abbahagyta. Eddig ezt nem is mondtam sehol, mint lehetséges tünetet, eszembe sem jutott. Gondoltam a stressztől van, amit ez a nyavalya okoz nekem.

anita32 Creative Commons License 2012.03.08 0 0 1719

Tegnap voltam reumatológusnál, aki ma kér nekem időpontot a Honvéd kórházba egy érvizsgálathoz. Már nem emlékszem mi a neve a vizsgálatnak, de nem sokan csinálják állítólag, a kéz ujjain keresztül vizsgálják a hajszálereket a vascullitisem miatt. Eddig nekem fel sem tűnt, de tegnap a dokinő mondta, hogy a jobb kezem jéghideg, a bal pedig forró. Szerintem ez inkább csak akkor lehet ennyire feltűnő ha kintről megyek be valahova mert most pl. csak enyhén hidegebb egyik a másiknál. Szóval van még egy tünet....

Írt fel gyógyszert is az ízületi fájdalmakra, de valami olyat ami nem nyomja el a többi tünetet. Egyenlőre nem váltottam ki, először beszélek a Kútvölgyin dolgozó doktornővel, aztán majd meglátjuk.

Reia71 Creative Commons License 2012.03.07 0 0 1718

Én speciel xanax-al:)

 

Na, nem sokkal, de kell...egyelőre....aztán ahogy az ember átmegy a különféle "gyász-fázisokon", úgy lehet, hogy a végére egyszerűen elfogadja, hogy ez van, így kell élni, minden jobb nap ajándék....illetve olyan is előfordul, hogy tünetmentes lesz az illető hosszabb időre....csak ugye kéne a stresszmentes élet, a társaság, az elfogadó, támogató légkör otthon, munkahelyen ( ja, munkahely is kéne, csak nem a 8 órás béltaposó )....

Én az elején, mikor még "csak" 2 főbb tünetem volt,akkor kidőltem....elolvstam mindent a neten,a végén már attól is paráztam, ha reggel egy szempillával kevesebb volt....meg hogy én ezt nem csinálom végig, ez nem is velem történik....stb....aztán jött a többi tünet, hol ezt találtak, hol azt, hol itt fájt, hol ott szikkadt....nah, akkor megint pánik ezerrel, hogy ez már a végstádium, de aztán láttam, hogy áááá, ez még nagyon nem az, és hát a tünetek egy része elmúlik gyógyszer nélkül is....most tartok ott, hogy kezdem elfogadno, hogy rendben van, lehet, hogy valami gusztustalan nyűgöm van, de leéltem 38 évet boldog tudatlanságban, egészségesnek érezve magam.....és most akkor lássuk, mivel állunk szemben és küzdjünk már, amíg csak lehetséges.

Nekem van két gyerekem is, hát ha másért nem, miattuk nem lehet itt eldőlni, meg kidőlni, bár néha így is megtörténik, hiszen mindenféle tünet szaladgál bennem is.

 

ETNA írt még egyszer erről, mikor épp engem tákolgatott itt össze:)Szinte mindenki keresztülmegy ezeken....félelem, harag, düh, elkeseredés, elfogadás....valami ilyesmi...nekem már írtak sjögren szindrómát ( néha Syccát, de szerintem az ugyanaz lehet ), Meniere szindrómát, PCOS szindrómát, csontritkulást, veseköveket....és ezt fél év alatt gyűjtöttem be ám, mint lelet.....egy kisebb paksamétával rohangálok minden dokihoz, és alig hiszik el, hogy a paksaméta alja 2010-es dátumú.... az előtte lévő időszakom egyetlen lefűzős dossziéba belefér. Nem mintha nem lettek volna kisebb gondjaim előtte is, de orvosig nem mindig jutottam el velük.

A hajhullás is ilyen volt....én mindig elmondtam minden dokinak, azt annyi, 1 hónapig hullott, most nyugiban van és nem lettem kopasz....viszont azt el kell fogadni hogy ezek az autoimmunok karöltve járnak....és a többség szisztémás, tehát a bármit megtámadhat a bármikor....elég egy kis betegség, egy front, egy fárasztóbb nap....mindenkinek magának érdemes kifigyelnie, mikor mi jön elő...de van, amit nem lehet beazonosítani.

 

Nagyon nem vagy egyedül....én akárhova megyek, társaságba, ha megyek, ott mindig akad legalább egy nő ( a nők sajnos hormonálisabban sérülékenyebbek, ezért a betegek 90%-a nő ) akinek van valami hasonló nyavalyája....főleg így 40 fele járva.....egy kis ízület, egy kis ideggyulladás, egy kis migrén, egy kis allergia...egy kis....szóval ha ez megnyugtat, mi is itt vagyunk:)

Előzmény: Blondy3 (1717)
Blondy3 Creative Commons License 2012.03.07 0 0 1717

Te jó ég. Azt hittem csak velem történnek ilyen furcsaságok, de látom itt mindenki hasonlókkal él. Hihetetlen. Valahol megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül. de másrészt még mindig bízok abban, hogy csak a Hasimoto thyreoditis az egyetlen bizonyított autoimmun betegségem, csak ezek a sok gyulladások és az utánna lévő károsodások mitől vannak még nem tudja senki . Most épp a gaszroenterológiára utaltak IBD gyanuval. Kész vagyok. Kicsi nátha és valahol valami begyullad. Annyi góckutatáson voltam mint égen a csillag. Már nagyon unom. A legszörnyűbb ilyenkor hogy elkezd hullani a hajam, na akkor már kezdek bedepizni. Ti hogy bírjátok ezeket??? Főleg ezt a bizonytalanságot?

Előzmény: Reia71 (1713)
Reia71 Creative Commons License 2012.03.07 0 0 1716

Én ilyenkor azzal erősítem magam, hogy nyugi, a múltkor is elmúlt hosszú időre, most is el fog!Bár tudom, mennyire be lehet parázni egy-egy kellemetlen tünet után. De szerintem most is el fog majd múlni!

Én esküdni mertem volna, hogy nekem ilyen szédülésem még sosem volt ősz előtt, mert egyáltalán nem emlékeztem rá, aztán ahogy most szedegettem össze az orvosi papírjaimat az immunológusnak, mit találtam? 17 éves koromban hasonló tüneteim voltak, volt szédülés is, meg fejfájás, alvászavar,  és megőrülés-érzés....jó, pár mostani tünet ott még nem volt, na de azóta öregedtem 23 évet....szóval ez ilyen....mindenféle tünetek vannak az ember életében, jönnek meg mennek,egy idő után az ember elfelejti ezeket, meg jönnek újabbak, amik elvonják a figyelmet.

Én az elmúlt napokban kb. ugyanabba az állapotba értem, amiben a nyűg kezdetén voltam....kicsit filóztam is rajta, hogy nah, hátha ahogy jött, úgy is megy el, azt sose látom viszont, a remény hal meg utóljára, nahátdenem?

Most különben is kisebbikem fuldoklós köhögése a napi izgalom.

Lassan egy magán ápolási központot nyithanék már itthon!

Diabetikus tanácsadás, allergológia, gyermek refluxológia, kruppológia, hisztériás kiskamasz-ambulancia, szárazszem tüneti kezelése ( a műkönnyek és zselék titokzatos világa ) immunológia és depresszióterápia ( A hogyan maradjunk életben akkor is, ha nem akarunk  c. előadássorozattal egybekötve ).

Jól hangzik, nem?

 

Előzmény: valerya (1715)
valerya Creative Commons License 2012.03.07 0 0 1715

A betegségem kezdetén voltak ilyen ájulós tüneteim, utána szép lassan elmúltak. Nem tudom, hogy most miért jött vissza. akkor bennem volt a félsz, bárhová mentem. Most megint elkezdődik, hogy úgy megyek el otthonról, hogy csak nem fogok összeesni? 

Előzmény: Reia71 (1714)
Reia71 Creative Commons License 2012.03.07 0 0 1714

Ja! Valerya, nem semmi lehet ez az ájuldozás sem, hallod!

Nekem iskolás koromban volt olyan osztálytársnőm, aki szinte minden ünnepségen, ha sokat kellett állni, elájult:(

Nekem is a szédülésem rohamokban jön....van, hogy sokáig semmi, aztán meg napokig kissé ingatag vagyok és még örülhetek, hogy nem a forgó verzió van mindig, mert az nagyon gáz.

Lehet, hogy neked is ilyen ciklikus vagy rohamos van ezek szerint.

Reménykedj, hogy egyszer csak elmúlik.....sokan szédülnek amúgy, pl. apum is, neki régebben nagyon ritkán, mostanában már félévente volt szédüléses rohama, egy fél délelőtt, aztán ahogy jött, elmúlt....neki a meszesedésre fogják, sajnos a hallása is sokat romlott, mióta gyakoriak a rohamok. Van, akinek az ereire fogják, van, akinek a nyaki csigolyák bajaira, van, akinek az egyensúlyozószervben lévő kalciumkristályokra ( ha jól emlékszem ).....szóval nem tudják, nah!

Ha szerencséd van, és nem görcsölsz nagyon rá, ami nagyon nehéz, tudom, akkor ritkán lesz ilyen!

Előzmény: valerya (1712)
Reia71 Creative Commons License 2012.03.07 0 0 1713

Sziasztok!

 

Hát, blondy, üdv a klubban.....nekem sem tudják, mi a bajom, nem hasonlít ugyan teljesen a tiédhez, de a lényeg, hogy sehol egy kósza antitest....csak a 100 féle tünet, hol erősebben, hol gyengébben 2 éve...mikor mondtam egy idősebb ismerősnek, aki járatos sokféle tudományban, hogy mi van, rögtön mondta is, hogy ez az autoimmun most divat, régen, ha nem tudták, mi baja a betegnek, akkor góckutatás volt, most meg autoimmun...hát, jah, bár akinek vannak antitesek a vérében, az kicsit gyorsabban halad a kanosszában....

 

Az én kisebbikem nézett ki így, ahogy a te karod, de neki az egész teste, amikor elméletileg csalánkiütéses lett! Persze azt sem tudják, hogy az mitől lesz....allergiás reakció, oszt jónapot!:( Most is éppen vele is kajtatok össze-vissza, mert úgy köhög már 3 hete, mint egy kutyus...semmire sem reagál...:(

A sóterápia meg 18 ezer Ft / 10 alkalom....:(

 

Ma elhangzott az ominózus kérdés is a főnökségem részéről, hogy okés, hogy most még egy hétig vizsgálnak, meg eredményre várok, de mégis, áruljam már el, hogy hosszabb távon mire számíthatnak velem kapcsolatban.

Hááát, jogosnak épp jogos, de ha én lennék a delphoi jósdafőnöknő, akkor valszeg nekik ezt a kérdést most  fel sem kellene tenniük!

Honnan a ....onnan....tudjam én, hogy mi lesz hosszú távon?....azt sem tudom, mi lesz 1 óra  múlva! Vagy holnap reggel, mikor felébredek!

Ma pl. úgy össze volt ragadva a szemem, hogy az éjszakai ivóvízbe kellett belemosakodnom, hogy egyáltalán ki tudjam nyitni!:) De olyan is volt már, hogy kiugrottam az ágyból nagy elánnak, hogy huh, menni kell, aztán összecsuklottam, mert annyira fájt a talpam éle....no, hát mostan akkor mi lesz hosszú távon?

Aki elárulja nekem, az.....feleségül  vehet!:)

 

 

 

valerya Creative Commons License 2012.03.07 0 0 1712

Elég durva ez a kiütés. nekem a kézfejemen volt és a szemhéjamon. Van olyan ismerősöm, aki lupusos, de nem jött ki rajta a pillangó kiütés.

Előzmény: Blondy3 (1711)
Blondy3 Creative Commons License 2012.03.07 0 0 1711

bocsi, a kép lemaradt:

Előzmény: Blondy3 (1710)
Blondy3 Creative Commons License 2012.03.07 0 0 1710

nekem ilyen, bár nem túl jó a kép. Előszőr márciusban kezdődött tavaly egész nyáron tombolt aztán ősszel elmúlt. Most már frászt kaptam mert elkezdett viszketni a bőröm. Azt hittem megint kezdődik, de szerencsére nem. Remélem a nap nem fogja előhozni. Lupusra gondoltak, de a vérvizsgálatok mind a kétszer negatívak lettek. Ráadásul abszolut nem tipusos, mert náluk jellemzően inkább pillangószerűen jön elő az arcon. Tehát még nagy talány mi ez.  

Téged sem irigyellek. Nagyon durva csak úgy elájulni valahol.

Előzmény: valerya (1709)
valerya Creative Commons License 2012.03.07 0 0 1709

Nem voltam orvosnál. nálam ez elő szokott fordulni, igaz, már régen volt ilyen. Ha jól emlékszem, egy éve minden nap elájultam, utána ez az állapot elmúlt. Most úgy látszik megint előjött. tegnap este annyira rosszul voltam, hogy azt mondtam, meghalok. arra nem volt erőm, hogy beszéljek.

Blondy: kiütések nekem is szoktak lenni, piros és hólyagos, olyan, mintha megégett volna a bőröm. Nekm azt mondták Debrecenben, hogy ez a dermatomyositis. 

valerya Creative Commons License 2012.03.07 0 0 1708

sziasztok!

tegnap este a fodrásznál sikerült elájulnom, szegényre a frászt hoztam rá. Nem tudom, mitől van ez a szédülés. estére én helexet szedek, hogy tudjak aludni, de már egy éve, úgyhogy nem hiszem, hogy ettől lenne. 

Blondy3 Creative Commons License 2012.03.07 0 0 1707

Sziasztok!

 

Nem tudom szenved-e valaki hasonló betegségben , mint én 3 éve. Sajnos még nem jöttek rá mi bajom van, az immunszerológiám is negatív, a CRP sokszor emelkedett, és Pajzsmirigy autoantitest pozitivitásom van. Ezen kívül Raynaud szindrómát állapítottak még meg. Az izületi fájdalmakra ami itt-ott fellép polyarthritisnek becézik, bár laborok nem támasztják alá. 3 évvel ezelőtt egy influenzából felépülve, kaptam egy érgyulladást ami trombózishoz vezetett amiből következett egy tüdőembólia. Alig hogy túlvoltam rajta kaptam egy steril csigolyagyulladást- senki nem tudja miért - utánna elkezdett hullani a hajam - senki nem tudta megmondani miért.  Apró cseprő vírusos betegségek után steril gyulladások jönnek létre, legutóbb a bordaporcokban. Tavaly nyáron ismeretlen eredetű kiütések lettek a kezemen, majd az egész testemen. Szintén senki nem tudta miért. Szteroidos krémekre javultak, ősszel eltűntek. Az arcomon (hála Istennek nem jöttek ki). Utóbbi hónapban nehezen tudtam enni mert fájt az állkapcsom, a panoráma röntgenet egyszerűen az látszik hogy eltűnt az egyharmada egy assepticus nekrózist állapítottak meg. Tudom itt senki nem orvos, de gondolom sokan közületek már megjártátok a hadak útját. Esetleg valakinek van olyan betegsége amelyben ezek a tüneteggyütesei vannak? Köszönöm a segítséget előre is.

Reia71 Creative Commons License 2012.03.06 0 0 1706

Nem szeretnék "ünneprontó" lenni, de én mindenféle gyógyszer nélkül is szédültem ősszel:(

Egyszerűen úgy ébredtem, reggel, fekve az ágyban, hogy forgott minden körbe-körbe...aztán persze szerencsére javult a helyzet, én pont akkor kezdtem el betahisztint kapni, a szédülésre....mostanában próbálom elhagyni....szóval az autoimmunok, meg a hormonálisok maguk is tudnak ilyen szédelgéseket előidézni, sajnos.

De nem kizárt, gondolom, hogy gyógyszertől is lehet!

Én akkoriban csak a xanaxot szedtem estére....de azt azóta is szedem és nem szédülök folyamatosan, szerencsére.

Szóval tényleg nem lehet tudni, mit mi okoz és mitől jön elő és múlik el.

Most elteszem magam holnapra, mert irtó fárasztó napom volt, tiszta stresszes, pedig anúgy tünetileg már jobban voltam.

Mindenkinek szép álmokat.

Előzmény: .ETNA. (1705)
.ETNA. Creative Commons License 2012.03.06 0 0 1705

Ja, bocsi, tényleg, kevertem a szezont a fazonnal (de az antireuma szereknek tényleg van ilyen hatása) én biztosan felhívnám a kezelőorvosomat és elmondanám neki.., de legalább a háziorvosommal beszélnék telefonon, ahogy én is ezt tettem, mikor a Trexantól szédelegtem...

Előzmény: valerya (1704)
valerya Creative Commons License 2012.03.06 0 0 1704

Nem szedek semmilyen gyógyszert egyelőre. Jövő kedden kell mennem Debrecenbe. Akkor lesz egy érvizsgálat és utána kezdek gyógyszert szedni. Ezért nem tudom, hogy most mi ez és miért van? Reggel még durvább volt, egyszerűen nekimentem mindennek. Most kicsit csillapodott, de még mindig megvan és rettenetesen gyengének érzem magam. 

Előzmény: .ETNA. (1702)
anita32 Creative Commons License 2012.03.06 0 0 1703

Igen, hívtam a doktornőt. Két hét múlva megyek hozzá. Kíváncsi vagyok mit mond majd, bár gondolom ő is kér néhány vizsgálatot és csak azután mond bármit is. Mindenesetre remélem maradhatok nála és akkor ő kézben tartja az egészet.

 

Ez a kérdezgetés nekem is az agyamra megy lassan. Főleg mikor megjegyzik, hogy milyen jó nekem semmi bajom mégis otthon vagyok, nem kell dolgoznom, mindenre van időm. Aztán amikor mondom, hogy hát betegen nem olyan jó otthon és igenis szeretnék már emberek között lenni, dolgozni akkor elhallgatnak. Gondolom azért mert fogalmuk sincs róla, hogy mit jelent az a szó, hogy autoimmun.

Előzmény: Reia71 (1699)
.ETNA. Creative Commons License 2012.03.06 0 0 1702

Sajnos, a válasz erre is lehet a Trexan... anno a Metho szedésének megkezdésekor még neurológushoz is elküldött a háziorvosom, mert én is szédültem, ill. pl. jöttem ki a boltból és lazán elindultam jobbra (az egyenes helyett), olyan volt, mintha "hajítana a fejem" vagy mi.

 

Az antireuma gyógyszereknek a központi idegrendszerre is van hatása... orr-fül-gégész is vizsgált középfül-egyensúlyzavar vonalon, volt nyaki ultrahang, koponya CT stb.,  de végül megállapodtak abban, hogy ezt a gyógyszer váltotta ki. Egyébként megszűnt magától, de ezt most kb. százszor le is kopogom ... fán és alulról ...

Előzmény: valerya (1701)
valerya Creative Commons License 2012.03.06 0 0 1701

Ma új tünettel bővült a repertoár: rettenetesen szédülök, olyan, mintha az egyensúly érzékemmel lenne probléma. Remélem, nem a ciszta nőtt és az okozza. 

Tőlem is állandóan kérdezik, hogy mi okozza ezt és hogyan kezdődött és már én sem szeretek magyarázkodni. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!