Keresés

Részletes keresés

Patent IPO Creative Commons License 2012.03.10 0 0 31553

Írj emailt, nem tudom a címed. Ott részletesen leírom.

Előzmény: Csucsu007 (31552)
Csucsu007 Creative Commons License 2012.03.10 0 0 31552

azt leirod, hogy melyik körben hány számra teszel?

 

a tippem:

 

1 kör   25 számra 1-1 font

2 kör   20 számra  2-2 font

 

.....................................

x kör  9 számra 4-4 font

 

 

Előzmény: Patent IPO (31551)
Patent IPO Creative Commons License 2012.03.09 0 0 31551

Pontosan ezt írtam kb 10 napja. Így lehet megvezetni embereket. Példának írtam, ha nekem kell tétet emelni és 1 fontos alapon játszok számokra, akkor négyszeres tétnél nyerek 140 fontot, aminek a megelőző kiadásai, amikor még nem nyertem, 90 font. Tehát a tiszta nyereség 50 font. Ez a játék és a hozzátartozó haszon. Nem a piros-fekete bíbelődés a semmiért, nagy kockázattal.

Az élő rulettben mindig van limit. Nem csak ahol krupié gurít, hanem ahol automata légbefúvásos a kerék.

Nekem ha végtelen a pénzem, az milliárdokat jelentene :)))))

De nem végtelen a pénzem :(

Nekem az online rulett egyébként semmit nem jelent, nem is próbáltam soha.

Ha valaki bízik benne, játszon, legyen szerencséje....

Előzmény: Csucsu007 (31550)
Csucsu007 Creative Commons License 2012.03.09 0 0 31550

elméleti sikon a tétlimit se lehet akadály

 

pl. ha 1000 egység a maximum egy játékosnak,

akkor csak a játékosok növelésével emelhető a tét

 

10 játékos már 10.000 zsetont tehet fel...

 

 

végtelen duplázásnál csak arra kell törekedni, 

hogy végtelen barátiköröd legyen megoldani a feladatot,

és ekkor nyertél:

 

                                 1 egységet !

 

és lehet előlről kezdeni az egészet :)

 

 

by Csucsu

 

Herold Creative Commons License 2012.03.09 -1 0 31549

A mondat második fele elkerülte a figyelmedet:

 

,, A tét duplázós színpakolás nem nyerő stratégia, max akkor ha végtelen pénzed, idő és bármekkora tétet felrakhatsz."

 

Tehát akkor, ha NINCS tétlimit.

Előzmény: Patent IPO (31546)
Patent IPO Creative Commons License 2012.03.09 0 0 31548

Stratfordnak nevezik Londonnak azt a részét, ahol az olimpiát rendezik. Láttam többször az építkezést, de nem lehet közel menni hozzá, nagy az óvintézkedés már most. Ott épült európa legnagyobb bevásárló központja. A harmadik emeleten van a kaszinó. Még nem jártam ott, csak tudok róla. Egyetlen kaszinó, ahol féláron lehet játszani, csak 50 penny a minimum tét. De egy ismerősöm így is 300 fontját hagyta ott :) . Most arra akar rábeszélni, hogy menjünk együtt játszani.

Az olimpia idejére gondolom felemelik a téteket, mivel tömegek várhatóak. Valószínű ez az előjáték, ami most van. De biztosan sokan így is ,, élvezik"

Előzmény: Csucsu007 (31544)
Patent IPO Creative Commons License 2012.03.09 0 0 31547

Tetszik ez a mondat is:

 

,,Pár évtizede a kártyaszámolással fosztogatták Las Vegas kaszinóit matematikusok egy csoportja, de hamar megtalálták a kaszinók a megfelelő védekezést."

 

Akkor most kérdem én: Ha én mondom, hogy a kaszinók ellenlépéseket tesznek, ezért kell óvatosan játszanom, ne vegyék észre, hogy nyerőjátékom van, akkor én rémeket látok ?

Valaki nagyon logikusan gondolkodik, amikor önmaga bizonyítja be az ellenkezőjét a saját állításásnak

Előzmény: YipAussie (31540)
Patent IPO Creative Commons License 2012.03.09 0 0 31546

Ne higyj nekem én csak félrevezetlek. De a következő mondatot nem én írtam és erre jól figyelj:

 

,, A tét duplázós színpakolás nem nyerő stratégia, max akkor ha végtelen pénzed, idő és bármekkora tétet felrakhatsz."

 

Ez lenne a legnagyobb butaság ha ezt tennéd, mert van tét limit és ha azt eléred, nem rakhatsz tovább és amit addig raktál mind elbukod.

Aki ismeri a rulett szabályait az ilyen baromságot nem ír, főleg tanácsként. A többihez nincs mit fűznöm, mert még félrevezetlek :(

Előzmény: YipAussie (31540)
endoplazma Creative Commons License 2012.03.09 0 0 31545

Abszolút nem baj, hogy itt tartasz. Mindenki elkezdte valahol. Sőt te próbálsz minél több infot összeszedni ami nagy pozitívum. Egyetlen oka, hogy rólad írtam korábbi hozzászólásomba, hogy ezzel is kifejezem mennyire szánalmas Patent IPO, hogy egy kezdő játékos első benyomásait használja, hogy bizonyítsa igazát.  

 

Én is hittem, hogy a kaszinók csalnak, de mára már elég komoly mintám van ami alapján kijelenthetem, hogy a nagy online kaszinók nem csalnak Black Jack-be. Mivel a Black Jakc-en ötször kisebb a házelőny (megfelelő stratégiát játszva) mint a ruletten, ezért feltételezem a ruletten se csalnak. A tét duplázós színpakolás nem nyerő stratégia, max akkor ha végtelen pénzed, idő és bármekkora tétet felrakhatsz. Ebben a topikba is többször levezették matematikai bizonyításokkal, hogy mért nem lehet hosszútávon pluszba lenni vele. Amúgy ez már egy nagyon régi módszer én még gimis koromba hallottam ami volt már vagy 10 éve. Hidd el, ha valakinek van egy tuti taktikája nem fogja megosztani az egész világgal (már a facebookon is láttam reklámként), mert akkor a kaszinók hamar találnának védekezést ez ellen. Pár évtizede a kártyaszámolással fosztogatták Las Vegas kaszinóit matematikusok egy csoportja, de hamar megtalálták a kaszinók a megfelelő védekezést. Ha érdekel a kártya számolás olvass utána netten, magyarul is egész jó leírások vannak, egy srác ebből írta a diplomamunkáját és fel is rakta netre. Amúgy érdekes, hogy már nagyon sok tét duplázást reklámozó oldal van és eddig nem láttam olyat amelyik az unibetet ne ajánlaná. Kíváncsi lennék mért van ez, van mondjuk pár tippem.

 

Szerintem, ha pénzt akarsz keresni online játékokkal akkor inkább a pókerbe ásd bele magad (van több komoly site ahol rengeteg segítséget kaphatsz), vagy esetleg a sportfogadásban, bár az talán még nehezebb kenyér kereset (talán ebben Betfair user tudd és hajlandó segíteni neked). Szerintem messzire kerüld el a Patent IPO féléket, mert csak rossz vége lehet, ha ők segítenek.

Előzmény: YipAussie (31540)
Csucsu007 Creative Commons License 2012.03.09 0 0 31544

londonban leszel az olimpia idején is?

 

nagy kaland lesz.

 

akkor nagy forgalom lesz az ottani casinókban is,

a sok turistát, ha tényleg manipulálják a játékot,

meg fogják kopasztani ...

Előzmény: Patent IPO (31543)
Patent IPO Creative Commons License 2012.03.09 0 0 31543

Szívesen megmondanám, de én egy barátnőmtől kaptam ezt az idézetet. Ha találok valami jót, van egy mappám, ahol gyűjtöm a hasonlókat

Nagyon találó, ezt olvasva az ember úgy gondolja, hogy ezt én is megfogalmazhattam volna, de sajnos nem nekem jutott eszembe.

Azt gondolom, használd nyugodtan, bárki szájából származik, nem hiszem, hogy haragudna érte, hogy idézzük. Ezzel elismerjük, hogy egyetértünk vele

 

Sajnos előkellett ezt az idézetet vennem, mert nem kívánok már magyarázkodni. Én nem könyvekből olvasom, nem másoktól hallom, nem a fantáziám szülte és nem is a virtuális világra alapozok. Hanem ha itt élek Londonban, akkor adva van a lehetőség, hogy a legnevesebb kaszinókban játszak és az ottani tapasztalataimat írom le. Ha valaki kételkedik abban amit írok, egy hétvégére repüljön ki, szállásban is tudok segíteni és győződjön meg élőben arról, miként működik ez a világ

Előzmény: Szórólap Titokgazda (31542)
Szórólap Titokgazda Creative Commons License 2012.03.08 0 0 31542

 "Az életben soha ne magyarázkodj senkinek! A barátaidnak nincs szüksége rá, az ellenségeid úgysem hiszik el, a hülyék pedig nem értik meg."

 

Ez az idézet kitől van, mert ezt tényleg jó és használni is akarom, de úgy korrekt, ha az eredetét megjelölöm.

Előzmény: Patent IPO (31539)
Patent IPO Creative Commons License 2012.03.08 0 0 31541

Jgazad van, tisztábban látod, mint itt néhány ,,nagymenő".

Csalnak , mert megtehetik, látod hányan beveszik, pedig a fellegekben járnak.

Mert olvasott egy ismertetőt. Nem a könyvet, csak azt a pár soros ismertetőjét. Talán azt is az anyukája olvasta fel neki :)))))))

Ezt bárki egy pénzérmével leellenőrizheti, mert mint véletlenszerű, ugyanúgy igaz arra is. Feldobálod sokszor és láthatod, hány sorozat jön ki fej vagy írásként. Mgeszem a kalapom, ha valaki dob 12-es sorozatot. Hát ennyit az egészről.

Aztán gyerekes ésszel higyjék el, hogy az véletlen. Ha ilyent látok a kaszinóban akkor biztos csak nem  volt szerencsém. És oldalakon keresztül magyarázza, hogy én képzelődök.

Az szerinte természetes, hogy 14 számból előjön négy darab 6-os. Nem tudom hányas volt matekból és mennyi logikája van, ha csak ennyire futja neki.

Egyébként írj az emailemre. Tudok egyedi tanácsot adni, adtam másnak is és nem kérek érte egy fityinget sem. Örülök, ha tudok segíteni

 

Előzmény: YipAussie (31540)
YipAussie Creative Commons License 2012.03.08 0 0 31540

Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat!
Ha több időm lesz, akkor biztos végig olvasom a régebbi hozzászólásaitokat, mert érdekelnek  a tapasztalatok.

endoplazma: "...hozzászól a topikhoz egy ember akinek semmi fogalma a rulettről és még ott tart, hogy tétduplázós színpakolással akarja megváltani a világot..."  Igen, tényleg itt tartok :) Miért baj ez? Ezzel a módszerrel nem tudom megváltani a világot? Mert akik ezeket reklámozzák, azok ezt hitetik el. Nem? A viccet félretéve tényleg láttam, látok benne fantáziát. Ha nem is a világ meghódítására, de egy szép kiegészítésnek igen és úgy, hogy még tetszik és szórakoztat is. A könyv ajánlatodat is köszönöm, biztos, hogy bele fogok olvasni.

Én alapból úgy állok a dolgokhoz, hogy bizalommal. Tehát elsőre nem feltételezem a csalást. Viszont az eddigi nem túl nagy casinos tapasztalatom alapján, de viszont a más területen elég nagy tapasztalatomnak köszönhetően, simán eltudom képzelni. És itt nem arra gondolok, hogy a program úgy van beállítva, hogy egymás után több mint 10 színsor jön. Ez egy dolog. Hanem én attól tartok, hogy valaki nézi a játékomat és ha úgy állok, akkor ő dönti el, hogy melyik színre menjen a golyó. De hozzáteszem ez csak feltételezés és tényleg nem értek hozzá. Lehet, hogy nem így van, de vannak gyanús dolgok. És ezeket is emberek csinálták, emberek vezetik és az embereket meg nagyon jól ismerem. Mostanra úgy döntöttem, hogy adok még neki esélyt és megpróbálom még. Ha szerzek majd több tapasztalatot a rulettezésben, akkor majd elfogom dönteni, hogy mit gondoljak az online casinozásról. De az eddigi tapasztalatom az etetés és bukás.

Patent IPO Creative Commons License 2012.03.08 0 0 31539

Nem értem, mire jó ez a szánalmas erőlködés a részedről. Nem vagy képes elfogadni, hogy kiagyaltam egy nagyon jó nyerő játékot.

Mivel hetente 1-2 alaklommal járok különböző kaszinókba azt sem értem mi alapján cáfolod az én tapasztalataimat. Én nem könyvből olvastam, amit írtam, hanem a magam bőrén tapasztaltam a rosszat is, és most a jót is.

Valóban nem ismertem a nagy neveket. Nem jártam utána. Engem nem a mítosz érdekelt, hanem a játék. Csak gondolkodtam hónapokon át és összejött. Ennyi...

 

Emélekezz, hogy idéztem:  "Az életben soha ne magyarázkodj senkinek! A barátaidnak nincs szüksége rá, az ellenségeid úgysem hiszik el, a hülyék pedig nem értik meg."

Kellemes pukkadozást! :)))))))))

Előzmény: endoplazma (31537)
endoplazma Creative Commons License 2012.03.08 0 0 31538

Nem értem, hogy tudod megforgatni a kaszinó bónuszt sportfogadáson. Látom, hogy az unibeten már kaszinó red meg kaszinó black is van. Ha a kaszinó redbe veszel zsetont azt, hogy tudod felrakni teniszre? Eddigi tapasztalataim alapján azt addig nem tudod visszaváltani még nem teljesítetted a feltételeket. Tehát a kaszinó számlán van a pénz és azt csak a kaszinó játékokon tudod pörgetni. Vagy nem?

Előzmény: Csucsu007 (31527)
endoplazma Creative Commons License 2012.03.08 0 0 31537

Milyen légből kapott kitalált sztoriról beszélsz? Gály Lajos a leghíresebb magyar rulett játékos a mai napig ki van téve a képe több monte carloi kaszinóban. A róla íródott könyv ajánlójából idéztem. Művelődj egy kicsit mielőtt hülyeségeket beszélsz: http://www.hungarian-books.com/product_info.php/info/p4606_A-RULETTKIRALY---GALY-LAJOS-ELETREGENYE.html

 

Az a szerencséd, hogy nem 5 évvel ezelőtt írtad be a hülyeségeidet, mert az egész topik rajtad röhögne. Mára már érdemi hozzászólás alig érkezik a topikba, mert elfogytak a kaszinó bónusz vadászok, meg megunták a fajtádat. Maradtak az olyanok, mint te akik azt hiszik, hogy azzal, hogy felírják milyen számok jöttek eddig abból ki lehet találni, hogy milyen számok fognak ez után jönni, mert az alapvető valószinűség számításokkal sem vagytok tisztában. Online rulettnél, ha kellően nagy mintával rendelkezne valaki és tisztában lenne a kaszinó által használt random függvényekkel akkor talán csökkenteni tudná a házelőnyt, de ehhez is iszonyat nagy erőforrásokra lenne szükség. Azt meg nem hiszem, hogy bárkinek aki rendelkezik ekkora erőforrásokkal az ilyen felhasználásra fordítaná azt. Ez is csak azért lehetséges, mert tökéletes random függvényt nem lehet alkotni, ugyan úgy ahogy tökéletes gömböt se. Te ezek közül is a legrosszabb fajtából kerülsz ki, mert ha nyersz akkor mekkora zseni vagy, ha meg buksz akkor is jó számokat raktál csak a gonosz kaszinó csal. Ismerek (bár ne ismernék) személyesen is egy ilyen embert, ő is mindig mindent tökéletesen csinál és mindig más a hibás. Ha sportfogadáson bukik akkor ellene bundázott a mocsok sportfogadó iroda, kaszinóba bukik akkor csal a terem, ha pókerbe AA-val bukik akkor ő a világ legszerencsétlenebb embere és nem lehet neki megmagyarázni, hogy talán ki kellett volna zárni flop előtt pár embert a játékból és nem hagyni, hogy 8 ember nézzen flopot. Az a legjobb, hogyha hozzászól a topikhoz egy ember akinek semmi fogalma a rulettről és még ott tart, hogy tétduplázós színpakolással akarja megváltani a világot, akkor te egyből szövetségesre lelsz benne és már magyarázod neki, hogy a gonosz kaszinó csal :D.

 

El tudom képzelni micsoda csodákat láttál te már kaszinókba :D. Én abszolút nem vagyok nagy rulettes, kb 10000 pörgetést láttam eddig, de abban is volt olyan mikor egymás után 17-szer nem jött fekete. Mégis mikor megnéztem a piros és fekete számok arányát minimális különbség volt közöttük. Szörnyen jót nevettem azon, hogy szerinted annak az esélye, hogy 14 számból 4 db 6-os jön ugyan akkora, mint annak, hogy 90 számból pont azt a 5-öt húzzák ki mint amit megraktál :D. Ez is mutatja hol állsz az evulúciós lépcsőn. Elmondom neked, hogy annak az esélye, hogy Magyarországon megnyered a lottót egy szelvénnyel 20-szor kisebb, mint, hogy ruletten 4 pörgetésből 4-szer ugyan az a szám jöjjön. A rulettnél a 2.7% házelőny nem azt jelenti, hogyha naponta 100000Ł-ért vesznek zsetont akkor 97300Ł-ért váltanak vissza, ha mindenki csak rulettet játszik. Hanem azt, hogy minden pörgetés után a feltett tétek 2.7% a kaszinóhoz vándorol hosszútávon. 

 

Még valami. Továbbiakban nem igazán kívánok veled foglalkozni, mert nem vagyunk egy szinten. Mondhatok bármit, úgy is hajtod majd a hülyeséged. Amúgy se tűnsz olyanak akire érdemes időt és energiát pocsékolni. Igazából csak azért írtam le amiket gondoltam, mert aki olvassa a hozzászólásainkat hátha lesz olyan értelmes és nem lép a te utadra. Majd az élet úgy is igazol valamelyikünket. Bár neked úgy is lesz magyarázatod bármi történik, ha nyersz zseni vagy, ha buksz zseni vagy csak a kaszinó csal. Szóval reakciót tőlem a további hozzászólásaidra ne várj.

Előzmény: Patent IPO (31509)
Patent IPO Creative Commons License 2012.03.08 0 0 31536

:))))))))))

Engem itt nagy előszeretettel többen lehurrogtak, mert állítottam, hogy a kaszinók keményen csalnak. Végre valaki magától rájött. Amíg játszadozol játékpénzzel, addig szépen nyersz, amikor élesben, akkor veszítesz. Ezt sok okostojás az én képzelgésemnek gondolja, de még élő kaszinóban nem járt. Nem ismeri azt a világot, bocsássuk meg nekik.

A nicknevem alapján olvasd vissza a hozzászólásaimat, ha van időd. Több érdekességet is megtudhatsz és jól teszed, ha óvatos leszel. Úgy tűnik a leggagyibb játékkal lehet nyerni és azzal veszíthetsz a legtöbbet.

Előzmény: YipAussie (31533)
Trend Hunter Creative Commons License 2012.03.07 0 0 31535

[URL=http://picturepush.com/public/7741326][IMG]http://www3.picturepush.com/photo/a/7741326/640/7741326.jpg[/IMG][/URL]

 

Aki rulettezni kezd, az többségében itt kezdi, majd hamar rájön, hogy bilibe lóg a keze.

 

Az átverés lényege abban van, hogy bármekkora bankrollal, bármekkora tétig jutsz el, amikor nyer, csak a kezdő alaptétet nyeri meg. Azaz 1 egységnyi zseron a nyeremény. Amikor bukik, akkor ennek a többszöröést veszíti, amit egy egységenként lehet csak visszanyerni.

 

A képen látható példában, ha a bankrollod 10 pörgetésig bírta és 11.-re jött a találat, akkor a pénzedet csak úgy tudod visszanyerni, ha 1 023 játékon keresztül egyszer sem veszítesz, ami teljességgel lehetetlen.

 

Előzmény: YipAussie (31529)
queenspark Creative Commons License 2012.03.07 0 0 31534

FELEJTSD EL!!!

 

KERÜLD EL JÓ MESSZIRE, KŐKEMÉNY ÁTBAS.ÁS az egész!!!

 

Itt a Neten olvastam ezt a szisztémát én is, ha jól emlékszem Martingale a neve, piros - fekete és igen a Facen is hirdetik a rohadékok, meg több helyen is. A helyzetem: DETTO. Sajnos én is megettem ezt a fas.ságot, betoltam 30.000HUF ot, felnyertem több mint 66.000HUFra 1 este, kb. 1.5 óra alatt, aztán másnap este kb. ugyanennyi idő alatt lenulláztam!!! 8x or fekete és 8x or piros egymás után, igen kibas.ott csalás, BAROM, aki megeszi, én is az voltam.

 

FELEJTSD EL, sőt mindenki felejtse el!!!! Kerüljétek nagy ívben a rohadék kaszinókat, kőkemény pénz lenyúlás!!

Előzmény: YipAussie (31533)
YipAussie Creative Commons License 2012.03.07 0 0 31533

Igen, sajna csak játékpénz volt. Nem tudom, hogy merjek e még próbálkozni igazi pénzzel. Csábító nagyon ez a fajta pénzcsinálás. :)

Előzmény: Herold (31532)
Herold Creative Commons License 2012.03.07 -1 0 31532

Ja hogy játékpénzzel? Az elkerülte a figyelmemet. Úgy már hihetőbb.

Előzmény: YipAussie (31531)
YipAussie Creative Commons License 2012.03.07 0 0 31531

Szépen beszéljél, mert én sem sértegetlek! Nem, egy hét alatt 1x 10 000 és a következö héten is. Tehát napi 2000 ezret. Amikor éreztem, hogy nyerő a széria, akkor nem csak egy eurós téteken kezdtem és kockáztattam, mert úgy éreztem. De a duplázós szisztémával játszottam végig. De nem is ez a lényeg, mert ezt csak játék pénzel csináltam. Mikor befizettem 500 eurót, mert azt hittem, hogy ezek után igazi pénzel is megtudom csinálni, akkor azt 20 perc alatt elbuktam és ez a lényeg!

 

Ha neked van ebben tapasztalatod, akkor azt oszd meg velem, örülnék neki. Mert nekem ez nagyon furcsán jött ki, hogy olyan sikeres vagyok és amikor meg befizettem csak néztem, hogy mi van.

 

Mindenkit meglehet vezetni. Sajnos engem is, de ezért érdeklődöm.

Előzmény: Herold (31530)
Herold Creative Commons License 2012.03.07 -1 0 31530

Egy hét alatt 2x 10000 eurót csináltál duplázással? Na elmész te a picsába innen.

Előzmény: YipAussie (31529)
YipAussie Creative Commons License 2012.03.07 0 0 31529

Sziasztok! Én most januárban olvastam először a Facebook oldalamon a piros/fekete duplázós rulett stratégiáról, játékról. Előtte soha nem játszottam, nem ismertem. Viszont ahogy elolvastam, egyből megtetszett és ki is próbáltam a Williem Hill casinoban a nem igazi pénzen való tesztelésemet, hogy tényleg működik e ez a szisztéma. Egy hét alatt csináltam 10 000 eurót egymás után kétszer is. Nagyon örültem! :) Ki próbáltam másik casinokban  is és ott is nyertem. Ekkor eldöntöttem, hogy kipróbálom igazi pénzel játszva is. Csináltam szépen egy eurós bankszámlát és elutaltam a WH-nek 500 eurót. Kb 20 perc alatt elveszítettem az egészet! :)

Viszont még mielőtt befizettem a pénzt sokat olvastam és utána néztem, jártam a dolgoknak, hogy pl. egyáltalán legális e ez a módszer. Rájöttem, hogy igen az! Akkor kitapasztaltam azt is, hogy egy szín akár egymás után 12-szer is jöhet, tehát így a rendszer meg is bukott, mert a téteknek ügye van limitje.  Ezt viszont úgy védtem ki, hogy amikor éreztem, hogy egy ilyen hosszú sorozat jön, akkor csak egyszerűen színt cseréltem. Ez mindig bejött és így nagyon gyorsan nagyon sok játék pénzt csináltam. Ezek után meglett az önbizalmam és befizettem a pénzt.

Én még azt sem gondolnám, hogy csalnának a kaszinók, de ezek után, hát nem vagyok benne biztos. Kérdésem az lenne, hogy szerintetek, ha játék pénzel gyakorol az ember, akkor beetethetnek azzal, hogy hagynak nyerni csak azért mint ami nálam történt, hogy belelkesedtem, hogy na akkor most igazi pénzel is nyerni fogok? Meg miért ilyen jótét lelkek azok akik ezeket csak így reklámozzák? Ezek után arra gondolok, hogy pont ezért és csak a saját casinojukat reklámozzák így. Azt is írják ügye sok helyen, hogy nem figyelik, nem nézik, hogy te mit csinálsz, hogy hogy játszol. Ennek ellenére nekem az volt az érzésem, hogy igen is mintha valaki nézné a fogadásaimat és ezért az ellenkező szín nyert. Meg néztem a nyertesek listáját is a casino oldalán és azok között van rengeteg aki több 10 000 eurót nyert ruletten és úgy voltam vele, hogy hát, akkor én is mert gondolom ők is ezzel a technikával tornázták fel az összeget.

Olyan valaki megosztaná velem a tapasztalatait aki már régóta benne van ebben a témában? Most azt nem tudom ezek után, hogy érdemes e még egyszer megpróbálnom, mert hát azért ez nem kevés pénz a kísérletezésre 20 perc alatt! :) Van olyan valaki aki ezzel a szisztémával nyert már akár egy hónap alatt 10 000 eurót igazi pénzben? A különböző "nyerő" szoftverek nem érdekelnek, csak egyszerűen ezzel a technikával lehet nyerni? Vagy ez az egész csak egy jó színjáték és csalás?

volof Creative Commons License 2012.03.07 0 0 31528

Köszi, így már vágom a témát :)

Egyébként a jóváírható pénzt kiadják, ezt megírták tegnap. Legalább valami ez is...

Előzmény: Csucsu007 (31527)
Csucsu007 Creative Commons License 2012.03.06 0 0 31527

nem egyszerre kell feltenni

 

és teheted ugy is, hogy x vagy y nyeri az első labdát

tehát egyszerre mindkettőre teszel

az egyik visszahozza amit a másik elveszt

igy már megis van forgatva a pénzed

 

sportfogadáson kevesebbszer kell megforgatni

 

pörgesd a bonuszt, ha ennyire félsz

 

 

ha megnézed a számla állásod, ott kiirja,

hogy mennyi pénzed van és abból mennyit vehetsz fel éppen

 

 

by Csucsu

Előzmény: volof (31526)
volof Creative Commons License 2012.03.06 0 0 31526

Köszi, de azt hiszem 100 jurót nem fogok feltenni sportfogadásra...Kérdésem már csak arra vonatkozik, s ezt tőlük is megérdeklődtem már, hogy a nettó összeget (saját zsozsó+nyeremény) el lehet-e vinni. A bónusszal kezdjenek, amit akarnak... 

Előzmény: Csucsu007 (31521)
Trend Hunter Creative Commons License 2012.03.05 0 0 31525

A Nemzetközi Szerencsejáték Felügyeletnél lehet panaszt benyújtani. Azt hiszem Gibraltálban van, de könnyen ki Googlizható.

Előzmény: senkif (31514)
senkif Creative Commons License 2012.03.05 0 0 31524

Na sikerült végre online címet változtatnom az operator segítségével!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!