Keresés

Részletes keresés

Bon-Sai Creative Commons License 2007.07.09 0 0 351

OK, én is benne vagyok! Bár erre vannak "szakirányú' oldalak, pl. beszamolok.hu.

Előzmény: boceculebra (349)
mfalcon76hu Creative Commons License 2007.07.06 0 0 350

Egy kézfeltartásos szavazattal beszálltam én is... Jó ötlet!

 

bocs, ha belepofáztam volna :-)))

Előzmény: boceculebra (349)
boceculebra Creative Commons License 2007.07.06 0 0 349
NAgy Magyar Valóság

Csak hüledezem de nem szeretnék beszállni a paranoia licitbe.
Azt gondolom , ha valakiben van annyi, hogy trükkös módón önön magát promótálja akkor ám ,legyen ha viszont némelyeknek ez szemet szúr akkor az sem baj.
A baj az ha valakinek nincs igaza és vagy a két tábor egymásnak esik.
Térjünk vissza eredeti célunkhoz .



Volna egy javaslatom.

Ha már minőségellenőri jogokat indukálunk magunknak.
Teljes joggal teszem hozzá akkor nem ártana ha kidolgoznánk , egy rendszert amiben a forumozó vendégek megadott kritériumok alapján értékelhetnék a kapott szolgáltatást.
Kvázi étterem teszt Michellin alapon

Mit szóltok ?



billboy Creative Commons License 2007.07.05 0 0 348

Miért baj az, ha oroszlánkirály felhívja a figyelmet magára kiváncsi hölgyek részére? Ki kell próbálni, aztán megírni a tapasztalatokat, és akkor még a topik is "on" marad.

Törőlt_nick Creative Commons License 2007.07.04 0 0 347
mondjuk sorszámos nicket komoly szándékú nem ad magának...
Előzmény: Romantique (346)
Romantique Creative Commons License 2007.07.04 0 0 346
Uramisten! lehet, hogy csajszi25 is OROSZLÁNKIRÁLY???? Hú-ha, ez lenne ám a PR!:-)))
Előzmény: pontee (342)
oroszlánkirály Creative Commons License 2007.07.04 0 0 345

Nos, mégis csak visszatértem. Mivel a hozzászólások alapvetően pozitív hangvételűek, talán jó is volt, hogy egy kicsit kiborult a bili. Így a jövőben remélhetőleg a topik témája lesz a meghatározó.

Azért megjegyezném, hogy nem ez volt az első és egyetlen hozzászólásom, példának okáért:253,277,283,307,324.326. De fátyol rá.

Ami az empátiakészégemet illeti, úgy érzem azzal nincs baj. Azonban a vendégeim és jómagam tisztességének megkérdőjelezése már túllép az empátia hárán.

Remélem a jövőben a topik címének szellemében íródik és működik. Így legyen!

pontee Creative Commons License 2007.07.04 0 0 344
Jó volt a beszámoló! A keresztnevét és a kerületet meg tudod mondani?
Előzmény: halbik (343)
halbik Creative Commons License 2007.07.04 0 0 343

Nos, előre leszögezem, hogy alíg néhány hozzászólásom van csak, azonban nem vagyok külföldi, nem éltem külföldön, és nem is ismerem oroszlánkirályt :)

 

Próbálom visszaterelni a társalgást a topic eredeti céljaihoz, ezért következzen az én első élményem beszámolója alant.

 

Hosszas kutatás (beszámolók olvasása és az erre szakosodott oldal böngészgetése) után kb. két éve egy nyári napon vettem rá magam először, hogy meglátogassak egy masszörhölgyet. Képes hirdetést találtam róla a neten + egy-két pozitív beszámoló is volt, ha jól emlékszem, szóval sejtettem, hogy nagyon nem lőhetek mellé. Telefonos egyeztetés, majd kb. egy óra múlva a helyszínen voltam. Ő engedett be a lakásba, ami teljesen be volt sötétítve, úgyhogy az alanyt magát csak percek után láttam meg. Fiatal, csinosnak mondható masszőrhölgy kezdett bele a masszba zuhanyzásomat követően egy masszázspadon. Rajtam ugye semmi, rajta alsónemű. Abszolút szakszerű masszázst kaptam kb. 50 percben, hátulról, majd szemből is. Utóbbinál már csak bugyi maradt rajta, és az utolsó kb. 10 percben már minden az erotikáról szólt. Krémes kézzel és a melleivel felváltva gondoskodott a megfelelő hangulat és állapot eléréséről, majd fölém hajolva, nagyon kellemesen, lassan elvitt, amikor már látta, hogy nem lehet visszafogni lelkesedésemet :) Utána hagyott pihenni, majd letörölgetett és végül megmosta a hátam a zuhanyzóban.

 

Kellemes élmény volt, melynek hatására masszázs-rajongó lettem, azóta folyamatosan figyelem az új masszőrlányokat, és amikor lehet, ki is próbálom őket. Egyszer-egyszer belefutottam már olyan szituba, hogy a szolgáltatás bővíthető lett volna megfelelő anyagi hozzájárulás fejében, de én ezeket mindig kerültem, mert nekem nem ez a lényeg ebben, ráadásul ezeken a helyeken inkább csak simogatásra lehet számítani, mint szakszerű masszázsra.

 

Na így elsőre ennyi, de ha megint elharapódzik majd az off-topic vita, akkor lehet, hogy szépen sorban a többi élményt is megosztom veletek... :)

pontee Creative Commons License 2007.07.04 0 0 342
Nekem meg az a gyanús, hogy ez az első és egyetlen hozzászólásod. Oroszlánkirály! (Hátha egy vendéged véletlenül olvassa a topikot) Szerintem nem kéne ennyire érzékenyen megélned ezt, senki sem szidta a masszázsodat, csak felmerült a gyanú, hogy esetleg nem ugyanaz-e a három élménybeszámoló szerzője. És ezzel ezt a témát le is lehetne zárni, jöjjenek a beszámolók, ajánlások, minden ami a masszázzsal kapcsolatos.
Előzmény: csajszi25 (337)
feher tulipan Creative Commons License 2007.07.04 0 0 341
Kár, hogy idáig fajult ez a topik. Pedig érdekes volt olvasni....
chabie Creative Commons License 2007.07.04 0 0 340

 

 

A mi munkánkban, kolléga úr,elengedhetetlen az empátia és a türelem.Úgy látszik,híjjával vagy mindkettőnek...

 

Egyébként nálam már előfordult,hogy egy hölgyvendég széttette a lábait,de csak a combfeszítőit akarta masszíroztatni...:)

 

Egyébként elmagyarázhattad volna a tisztelt topictársnak,hogy ezek a hölgyek nem megalázzák magukat,hanem egész egyszerűen erre van szükségük.

Vannak,akik nem akarják feldúlni a házaséletüket,de a férjük hanyagolja őket;

Vannak,akik csak gyengéd érintésre vágynak;

Vannak,akiknek nem "piacképes" a külsejük,de ugyanúgy szükségük van a szexre;

Vannak,akik csak élményre vágynak,és kipróbálják ezt is;

Vannak,akik annyira gátlásosak-pedig élnek házaséletet-hogy csak így tudnak ellazítani és az igazi orgazmust és kielégülést átélni;

És vannak sokan mások.

 

Ja,és hogy pénzt fizetnek ezért?

Nekem ez munka,nem is könnyű.Nem egyszerű nyúlkálásról van szó,hanem ráhangolódásra a másik emberre,figyelni minden apró rezdülésére,nem elsietni a dolgokat,de nem is lemaradni,úgy, hogy a vendégnek teljes legyen az illúziója.

Illúzió másfél órára,hiszen nem a szerelme vagyok,nem is a pasija,hanem "csak" a masszőre,akitől szolgáltatást vásárol.Mint egy gyógyszer,amit megvásárol,felhasznál,és jobban lesz tőle...

 

Szerintem erről szól az egész.

 

Előzmény: oroszlánkirály (339)
oroszlánkirály Creative Commons License 2007.07.03 0 0 339
JÉZUSOM!! Mi folyik itt? Egyik vendégem hívott fel, hogy nézzek bele a topikba. Nem semmi! Mint a nagy magyar valóság. Emberek rosszindulatú feltételezések, hamis következtetések alapján vonják kétségbe mások tisztességét. De sajnos úgy látom ez más topikokban is így van. Mindig akad egy-két kötekedő, aki mintha megbízást kapott volna arra, hogy szítsa az ellenségeskedést, kössön bele még az élő fába is! Milyen jogon tör pálcát a másik felett, aki kijelenti: „ennyire hogy tudja magát megalázni egy nő!? Ő talán nem tudja mit takar a topik címe? Ha meg tudja és ilyen prűd akkor mit keres itt. Ide jön csorgatni a nyálát, majd veri másokra csak úgy fröcsög? Megkérdezem, hogy mi a különbség ha egy nő elmegy a nőgyógyászhoz és ott teszi szét a lábát, vagy a masszőrnél? Az, hogy az előző helyen a nyavalyáját kezelteti, az utóbbin örömet szerez magának. Csak muszájból alázhatja meg magát egy nő v. egy férfi? Netán nem is megaláztatás? Attól tartok.Vagy milyen nő az aki vibrátort használ az örömének megszerzésére, vagy milyen nő az aki házasság előtt több férfival lefekszik és nem szűzen megy férjhez. Milyen ember az aki elmegy masszázsra és kivereti a farkát!? És még folytathatnám.  Ezek az emberek törődnek magukkal, a közérzetükkel, nem álszentek. Hál Istennek ma már a társadalom megítélése is más. Aki ennyire elítélőleg áll ezekhez a dolgokhoz, az mit keres ebben a topikba, ha csak nem a kötekedést, a gyűlölködést és az irigykedést!

Másik. Azt írod, hogy érdekes, minden történet mögött külföldről jött valaki áll. Na és ? Ha tudni akarod a széles vendégskálámon még Dél-Koreai hölgy is van akivel angolul társalgunk, mert nem tud magyarul. Ez is gyanús, nagyon gyanús!! Vagy nem?

Sajnálom, hogy  - megint csak a nagy Magyar valóság hasonlatával élve - mindig vannak akik gondoskodnak arról, hogy tönkretegyenek egy közösséget, elrontsák a hangulatát és elvegyék a másik kedvét az egésztől!

Nem kell irigykedni, gyűlölködni, rosszindulatúskodni! Bár ezt hiába mondom annak a fajtának aki ebből táplálkozik, ebből merít magának életerőt.

Nekem nincs szükségem erre a nyilvánosságra. Nagyon szépen megvagyok e nélkül is, sőt a vendégeimet is megkérem, ha lehet tartsák magukat távol ilyen társaságtól, tisztelet a kivételnek. Végezetül kikérem a vendégeim ilyen minősítését!

Többet ezt a topikot ki sem nyitom, a válaszok sem érdekelnek. „Jó szórakozást!”

Romantique Creative Commons License 2007.07.03 0 0 338
Egyrészt csatlakozom azzal, hogy régóta úgy vélem, sok Oroszlánkirály és még több nem-Oroszlánkirály bejegyzés egy embertől származik: Oroszlánkirálytól.

Másrészt: soha nem éreztem kísértést arra, hogy ezt beírjam, mert ő ezt minden bizonnyal cáfolni fogja, bizonyítani úgy sem lehet, oszt jó napot.

Harmadrészt: El lehet menni Oroszlánkirályhoz egy erotikus masszázrsa, majd megírni a tapasztalatokat, jót is, rosszat is. Ilyen egyszerű.
Előzmény: csajszi25 (337)
csajszi25 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 337


Már rég óta figyelem az esményeket az Oroszlán király ügy nekm is gyanús.
Mi is történik itt ????,
faraway13 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 336
Soha nem fizetnék azért mert egy férfi kielégített.Ennyire hogy tudja magát megalázni gy nő?!
Törőlt_nick Creative Commons License 2007.07.02 0 0 335
ami marha érdekes, hogy az állítólagos ügyfelek mind külföldi tapasztalatokra hívatkoznak ( prototipus, babu32, szepseges ) és egy-két hsz. után eltűnnek a picsába. De tényleg, sokkal szimpatikusabb ha valaki nyíltan futtatja magát - mnt ahogy régebben csinálta or. kir., mint az ilyen sunyi önmenedzselés.  : / 
Előzmény: pontee (334)
pontee Creative Commons License 2007.07.02 0 0 334
Miért van az, hogy délben valaki kér infót Oroszlánkirályról, pár órára rá már valaki csak azért reggel be, hogy hosszasan kifejtse milyen jó Oroszlánkirály masszázsa? Semmi bajom nincs ezzel, de múltkor is furcsa volt már ez a "nem jelentkezett ki" a vendégem azért írtam a nevében dolog. Sokkal hitelesebb lenne, ha valaki akinek mondjuk van pár száz hozzászólása a fórumon, leírná pár mondatban, hogy überfasza a masszázs és érdemes kipróbálni.
Előzmény: szepseges (333)
szepseges Creative Commons License 2007.07.02 0 0 333

Szia! Én már régóta olvasom ezt a topikot, nagyon élvezem! Most csak azért írok bele, mert látom a bizonytalanságodat és hátha tudok segíteni.

Az igazság az, hogy kb. 5 éve rendszeresen járok mazíroztatni magamat. Kinn csak az un. normál, svéd masszázst kértem. Mindez külföldön történt mert két évvel ezelőttig ott éltem (Hollandiában). Ott egészen más a szexuális és testi szabadság érzete, felfogása.

Amokor visszajöttem Magyarba, elkezdtem masszőrt kereni magamnak. Mintegy másfél éve találtam egy masszőrt, akihez  hetente, 10 naponta jártam. Egyszer elment a masszőröm egy hónapos szabira valahová a távol-keletre, így maszőr nélkül maradtam. Az egyik barétnőm mondta, hogy menjek el az Ő masszőréhez, a pasinak fantasztikus keze van. Bejelentkeztem, 3 nap múlva fogadott. Elbeszélgettünk kb. 10 percet, majd megjegyezte, hogy a barátnőm mondta neki, hogy erotikus masszázst kérek én is, csakúgy mint amire Ő is jár. Lehidaltam, ami valószínű látszott rajtam, mert a masszőr rögtön váltott, mondván, nem kötelező és elővett pár dekoratívan kivitelezett kártyát. Mindegyiken más-más masszázs típus volt felírva, két, három szóval leírva a maszírozás jellemzőit. Válasszak! nyújtotta felém a kártyákat. Elvettem, átmazsoláztam. Közben belém bújt a kisördög és az erotukus masszázst választottam!! Szokás szerint bugyiban mentem fel a msszázságyra, mire mejegyezte: hát így elég szokatlam és nehéz lesz erotikus masszázst csinálni. Nem baj, mondta és kiment felvenni a masszázs ruháját. Közben gyorsan lehúztam a bugyimat és hasra vágtam magam. Bejött, nem szólt semmit, mintha mi sem történt volna. Betakart egy törölközővel és elkezdte a masszázst.

Ezt nem szeretném részletezni, de igen kifinomúlt mozdulatokkal úgy felhúzott, hogy már alig vártam, hogy elmenjek. De Ő ilyenkor visszavett egy kicsit, majd újra és újra felhúzott egyre nagyobb magasságokba, a végtelenségig. A végén aztán hagyta hogy beteljesüljön amiért mentem. Hatalmas sikongatás, testvonaglás közben elmentem. Nem is nagyon emlékeztem a részletekre, -pedig több mint másfél óráig tartott - de amikor kezdtem megnyugondi, elnézést kértem a nagy zajongásért. Nincs baj, ez természetes, mondta. Azóta hozzá járok, ha pirosbetűs ünnep van nálam akkor svéd-, ha nem akkor erotikus masszázsra. Hát ilyen az Oroszlánkirály!

Próbáld ki, nem fogod megbánni!

 

Előzmény: kekszemu34 (332)
kekszemu34 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 332
Sziasztok! Szeretném felvenni a kapcsolatot valakivel, ill. valkikkel aki(k) rendszeresen jár az Orozslánkirályhoz maszírozásra. Nagyon sok jót hallottam róla, de olyan valaki véleménye érdekelne, aki "saját bőrén tapasztalta" , mit és hogyan csinál? Kissé gátlásos vagyok...
faraway13 Creative Commons License 2007.07.01 0 0 331
Kedves szódás74!Rendkívül felkeltetted az érdeklődésemet.44 éves bp-i nő vagyok és szeretnék masszást kapni a hölgytől.Nők esetében gondolom a nyelvét is használja.Vagy ilyet csak férfi masszőr vállal?!Kérlek irj.faraway13freemail.hu
Előzmény: szodas74 (327)
chabesz Creative Commons License 2007.06.29 0 0 330

Szia!

 

Engem is érdekelne a masszázs, el tudnád küldeni a hölgy elérhetőségeit?

 

Köszi

Előzmény: szodas74 (327)
exhibitions Creative Commons License 2007.06.27 0 0 329

 

Minket is érdekelne egy ilyen masszázs, akár négyesben is...

Előzmény: szodas74 (327)
biszexsrac100 Creative Commons License 2007.06.26 0 0 328
Szia Szódás !
Szívesen elmennék én is egy ilyen masszázsra , ha lehet róla szó add meg a szóban forgó hölgy elérhetőségét :) Ígérem leírom én is az első ilyen élményem.
szodas74 Creative Commons License 2007.06.26 0 0 327
Sziasztok

Én egy véletlennek köszönhetem hogy belekerültem a masszázs gyönyörű világába. A baráti körben van egy hölgy aki masszázzsal foglalkozik. A páromat többször is masszírozta és mindig mondta, hogy egyszer menjek el én is nem bánom meg. Végül is beadtam a derekam. Mivel évek óta foglalkozik a masszázsal a stúdiójában fogadott, ittunk egy kávét és elmondta mi fog történni. Megvallom őszintén a kávé és a beszélgetés nagyon jólesett, mert sikerült feloldódnom. Ezt követte egy könnyű zuhany, majd egy törölközőben hasra fekvés a masszázspadon. Olajjal masszírozott, de inkább úgy mondanám, hogy gyúrt de ugyanakkor simogatott is. A felső testem külső részével kezdte és a test külső vonalán haladt egészen a lábamig, majd vissza a másik oldalon. Ezután a hát közepe a gerinc a fenék itt került le rólam a törölköző majd a lábak belső része ugyan így sorrendben. Majd a két kar következett.
Őszinte leszek annyira jó volt hogy szinte elaludtam pedig beszélgettünk közben. Megfordulás következett törölköző vissza az ágyékomra. Csodálatos arcmasszázs majd a kezek, a hasam és legutoljára a lábak egymásután először kinyújtott helyzetben aztán felhúzott lábakkal a felhúzott lábaknál már a férfiasságom igencsak meg volt nőve, igaz itt már ismételten lekerült a törölköző, és nem utolsó sorban a szexulás dolgokról beszélgettünk, mert ugye nagyon jól ismeri a páromat is meg engem is, szinte normálisnak tűnt hogy szóba kerül. Ő ezt rögtön észre is vette persze és kezdett nyugtatni mert látta hogy kezdek nagyon piros lenni, hogy ez teljesen normális érzékeny pontokat érintett ne aggódjak miatta. Amikor ennél a pontnál jártunk akkor már egy órája dolgozott a testemen, előtte soha sem gondoltam volna, hogy ez ennyire jó. Ami ezután következett az volt tulajdonképpen a csúcspont. Nagyon érzékien és lassan simogatta a farkam olajjal valami olyan érzés volt amit leírni nem lehet. A herezacskómon át egészen a popsimig. Ezt hol lasabban hol gyorsabban teljesen elhúzva az orgazmust. Ehhez hasonló közel egy órás élményben azelőtt sosem volt részem. Erről a dologról a párom a mai napig nem tud (de szerintem jobb is így).
Szóval így kezdődött.
Ezek után rendszeresen eljártam hozzá én is, ugyanúgy mint a párom. És ami az érdekes nem minden alkalommal volt örömszerzés, hanem csak a masszázs gyönyörűsége.
Ennek már másfél éve.
Időközben nagyon sok mindent megtanultam tőle, többször is ott voltam, amikor fiúkat lányokat masszírozott. Odáig jutott a dolog, hogy mostanra rendszeresen kisegítek nála, ha túl sok vendége volna.
Mindenkinek azt tudom mondani próbálja egyszer ki MERT MEGÉRI.

Üdv mindenkinek
Blazer Creative Commons License 2007.06.12 0 0 322
Próbáld itt: http://masszazsinfo.hu/
Előzmény: boceculebra (319)
Don Quijote Da LA Mancha Creative Commons License 2007.06.12 0 0 321
Ez egy belvárosi szalonban volt egy másik kontinensen.
Előzmény: boceculebra (319)
Törőlt_nick Creative Commons License 2007.06.07 0 0 320
ez van, nem tehetek róla. Bizonyos dolgokra nyílik a bicska a zsebemben...
Előzmény: hazaspar 1 (318)
boceculebra Creative Commons License 2007.06.07 0 0 319
Don Quijote da La Mancha lovagot kérdezném , hogy a leírt masszázs hol történt .
Jöszönöm
Előzmény: Don Quijote da La Mancha (306)
hazaspar 1 Creative Commons License 2007.06.07 0 0 318
Ugyan,hagyd,ő ilyen,megnézheted bárhol.
Előzmény: oroszlánkirály (317)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!