Keresés

Részletes keresés

zsocicica Creative Commons License 2007.04.21 0 0 966
Szia Zepter!
Milyen részekből áll a Therapy Air plusz? És mi a különbség a két légterápiás berendezés között?
Előre is köszi:)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.04.14 0 0 965

Köszönjük, hogy megosztottad velünk a történetet! :-) Jó kis muníciót adtál a leendő tesztelőknek. A végén még kedvem támad, hogy én is fogadjak egy ügynököt, és kicsit belezavarjam a málnásba.... :-DDDDD

 

Engedelmeddel belinkelem a hsz-t az MLM-es topikba, hadd vigadjanak az ottaniak is. :-)

Előzmény: Sadelka (963)
Replay Creative Commons License 2007.04.14 0 0 964
De jó ilyen történeteket olvasni. :)))
Engem is keresett a héten a Lux, háztartási robotgép "tesztelése" miatt. Rögtön elhajtottam, nem kérdeztem meg mit takar a tesztelés, ezek szerint nem az, csak szimpla árubemutató, mint régen. A tesztelés az lenne, hogy odaadják pár napra és úgy próbálom ki, ahogy jónak látom, az ügynökük nélkül.
Előzmény: Sadelka (963)
Sadelka Creative Commons License 2007.04.14 0 0 963

Bocsánat, nem Zepter

 

 

Lux porszívó ügynök = parasztvakítás a köbön.

 

Tanulságos történet. 2007. április

 

Porszívótesztelésre jelentkeztek nálam a Lux cégtől. Mivel támogatom a technika fejlődését, ezért beleegyeztem egy ilyen tesztelésbe.

Jómagam elektronikai műszerész technikus végzettséggel antennát, és klímákat szerelek, gyakorlatias, és „hitetlen” ember vagyok, de mindenkinek megadom az esélyt, hogy bizonyítsa az igazát. Előre elárulom: a porszívóügynök keményen meg lett „fingatva”

 

Jött az ember, magabiztosan, irányítva az eseményeket elkezdte a show-t.

Először is elkezdett minket kérdésekkel bombázni, hogy  takarítunk, meg miért a port töröljük előbb, meg miért iszunk ásványvizet stb. Feltett kb. 30 kérdést biztosan. Így utólag kb az 5.-nél le kellett volna állítani, mivel az nem úgy van hogy beül egy vadidegen hozzánk, és nem mondja ki ő miért jött, mit akar, hanem csak kérdez.

Közben megvillantotta a porszívója árát egy fél mondatban: 500.000 Ft. Mivel nekünk eszünk ágában sem volt vásárolni egy ilyet, ezért túlzottan nem is érdekelt az ár.

 

Aztán mentünk porszívózni. Színpadias mozdulatok, és az események általa betanult forgatókönyve szerint zajlott tovább a „tesztelés”.

Jöttek a pimaszabbnál pimaszabb állítások, és a félrevezető „teszt”-eredmények

 

1-  A porszívója Automata üzemmódban 1200 programból maga válassza ki hogy melyiket használja. …………. egy porszívó esetében ez értelmetlen szabályozás lenne, mivel hogy 1 dolga van szerencsétlen porszívónak: hogy szívjon. A porszívó működéséből pedig látszott hogy egy egyszerű teljesítményszabályozásról van szó, értéke 1-2 ezer Ft.

 

2-  Jött a tesztelés: kiporszívóztuk a 12 éves philips kb 1500 W-os porszívónkkal 1 szőnyeget, majd emberünk a Lux géppel újra kiporszívózta. A tesztporzsákjából a tiszta szőnyegre kis kerek foltokba odarázta a port, és nagyon sok ahogy Ő mondta:szöszt. Az ő porszívófeje működésileg leginkább a rotációs kapához hasonlított, így az eredmény nem hozott lázba, sőt mivel úgy gondoltam hogy ilyen „kapálással” bármikor elég sok szöszt lehet kiszedni a szőnyegből, kértem hogy ismételjük meg harmadszor is a porszívózást, lássuk milyen tiszta lett a szőnyeg.

 

Emberünk itt megszívta , mivel a 3. „kapálós” porszívózás után is közel ugyanannyi port, és szöszt tudott színpadias mozdulatokkal a szőnyegre kirakni. Valószínűleg a 4. és 5. porszívózás is hasonló eredményt hozott volna, egészen addig míg a szőnyeg el nem kopik. Ügynökünk így elesett attól, hogy lefikázhassa a porszívónkat.

 

3- Egy ágymatracot porszívózott ki a következő jelenetben. A köztes beszédeiből pedig megtudhattuk, hogy a világ legnagyobb ellensége a házipor, és az atkák. Szerintem meg nem. Azt is „megtudhattuk” tőle hogy amikor automatán halkabban kisebb teljesítménnyel szív a gépe akkor még mélyebben kitisztítja a matracot. Ekkora baromságot rég hallottam.

A túlmisztifikált automata üzemmódban leszabályozott szívóteljesítménnyel, és egy kárpitfejjel tolta végig a matracunkat. Az összegyűjtött port pedig ismét nagyon természetellenes módon odarázogatta a matracra.

Betelt a pohár. Itt 1 ripacs porszívóügynök aki lassan megmondja, hogy a fekete az fehér, és a fizikai törvények nem is léteznek, ráadásul a kiporszívózott port nem kiviszi, hanem odarázza az ágyamra.

Egy fél órás vita-és teszt kezdődött amelyben megpróbáltam elmagyarázni a fizikai törvényszerűségeket, hogy a szívás erőssége, mélysége kizárólag a szívásteljesítménytől függ ugyanolyan porszívófej, vagy csak a cső esetén. Ez pedig  jó műszaki állapotú új- vagy régi gépeknél csupán attól függ: hány W-os a porszívó.

Tehát az Ő 1200W-os félmillió! Ft-os porszívója semmivel sem szív több port vagy bármit be mint a Mi 1100W-os 12 éves alapkategóriás Philips-ünk.( jó: max a 100 W-nyi különbségnyit.)

Egyből tesztet is ajánlottam: válasszunk ki 2 egyforma porkarikát azokból amit a szőnyegre okosan kirázott, és szívjuk át őket a szőnyeg másik feléről. Akinek a karikája halványabb lesz, az a jobb.

Emberünk újra beégett: a két porkarika egyformán halványodott el, sőt az övé kicsit sötétebb maradt.

 

4-  HEPA szűrő. Porszívóügynök szerint az övéké 13-as vagyis 1 mikron-os, a többi porszívó csak 6-os szűrőt ad . Utánanéztem Hepa szűrős porszívók 16-60e Ft-ig :

 http://www.konyhabolt.hu/padloporszivo/?sort=_14

Emberünk ismét nem mondott igazat: a szűrők 12-13-asak általában.

Egyébként a 13-as az 1 mikron-nál nagyobb részecskéket mind kiszűri, ami több mint elég. Ezt találtam a neten:

Néhány részecskeméret (mikron): 
- poratka 125
- pollen 10-40
- poratka végtermék 10 24
- penészgomba 4 felett
- azbesztszálak 3 20
- gomba spórák 2-10
- baktériumok 0,3 50
- dohányfüst 0,09 1
- vírusok 0,01 0,05.

 

Az ügynök elmondott még néhány riasztó történetet allergiáról, atkákról, meg hogy nehogy késő legyen már mert akkor gyógyszer is kell. Én pedig elmondtam hogy engem ugyan ne ijesztgessen, és egyébként nagyapám dunnájában annyi atka, meg atkaürülék volt hogy valószínűleg nálunk az egész házban nincs annyi. Mégsem volt senki náluk allergiás, és 90 évet élt meg.

Úgyhogy ne hagyjuk magunkat becsapni. Ha porszívóügynök-„tesztelő” keres minket, mondjuk meg neki, hogy keressen magának rendes állást.

Ha pedig porszívót kell venni, hát vegyünk a BOLTBÓL! Én speciel a műanyag tartályos, porzsák nélküli, mosható HEPA szűrősre szavazok.

 

Egy „tesztelő”

 

cumpika Creative Commons License 2007.04.12 0 0 962
Namármost a fogyasztóvédelmi rendeletnek,vanegy lényeges pontja az legkésőbb a zserződés aláírása előtt közölni kell írásben az elállási jogot megy úgy szól,hogy a termék kézhezvételétől számított nyolz napon belül indoklás nélkul elállhat a szerződéstől,feltéve,ha ezt közöltél vele,amennyiben nem 31 nap áll a rendelkezésére.ellállásra.Miután elállt aszerződéstöl azt ugy kell tekinteni,mintha meg sem született volna.nem létező szerződés esetében a szerzödés semmis,mintha meg sem köttetett volna,tehét a foglaló visszajár,mivel nincs szerződés.És igy afoglaló is semmis,mintha meg sem kototték volna.Tehát a foglaló visszajár!!!!Ez a törvény inc mese.
Előzmény: Replay (959)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.04.12 0 0 961

Zepterkartárs nem azért van itt, hogy ügyfélszolgáljon. :-( Ezeket a dolgokat már párszor olvashatta korábban is, de úgyis csak hajtja a magáét. Egy célja van, a cuccainak propagálása - naív hozzászólás formájában.

 

http://members.chello.hu/mhp.kft/viralmarketing_hungar ia n.html

A virális marketing, egy más megfogalmazásban, buzz Internet-sebességgel.
Az Interneten jóval egyszerűbb a hálózati csomópontok és fürtök felkutatása, ahol a benne résztvevők online közösségeket alkotnak. Manapság a tipikus virális marketinges megközelítés a független fórumokba, csevegőszobákba, hírlevelekbe és értékelő weboldalakra való behatolás, és a résztvevők közötti beszélgetés, buzz gerjesztése egy adott termékről vagy szolgáltatásról.

Előzmény: Replay (959)
Replay Creative Commons License 2007.04.12 0 0 960
Csakhogy egyértelmű legyen Neked is, ez a rendelet eleje:

370/2004. (XII. 26.) Korm. rendelet

az üzleten kívül fogyasztóval kötött szerződésekről és az üzleten kívüli kereskedés folytatásának egyes feltételeiről

A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 55. §-a (1) bekezdésének d) pontjában foglalt felhatalmazás alapján a Kormány a következőket rendeli el:

1. § (1) A rendelet hatálya azokra az áru értékesítésére vagy szolgáltatás nyújtására irányuló szerződésekre terjed ki, amelyek megkötésére eladó és fogyasztó között az eladó kezdeményezésére, az eladó üzletén, telephelyén kívül, illetve annak hiányában kerül sor, így különösen

a) a fogyasztó lakásán, munkahelyén, átmeneti tartózkodási helyén, feltéve, hogy az eladó a fogyasztót nem a fogyasztó kifejezett kívánságára kereste fel, vagy

b) az eladó vagy harmadik személy által szervezett utazás, rendezvény alkalmával.

(2) A rendelet hatálya kiterjed az olyan áru értékesítésére, illetve szolgáltatás nyújtására irányuló szerződésre is, amely különbözik attól az árutól, illetve szolgáltatástól, amelynek tekintetében a fogyasztó az eladó látogatását kezdeményezte, feltéve, hogy a fogyasztó nem tudta, és kellő gondosság mellett nem tudhatta, hogy ezen áru, illetve szolgáltatás értékesítése az eladó gazdasági vagy szakmai tevékenységi körébe tartozik.

(3) A rendelet hatálya kiterjed arra az esetre is, amikor az eladó üzletén, telephelyén kívül, illetve annak hiányában a fogyasztó tesz szerződéskötésre ajánlatot az eladónak.

Előzmény: Replay (959)
Replay Creative Commons License 2007.04.12 0 0 959
Lehet, hogy a Zepternél ráírtok valamit, hogy milyen módon lehet elállni a szerződéstől, de teljesen mindegy, mert erre van egy Kormányrendelet és szerintem a Zepternek is azt kell betartani:

4. § (1) A fogyasztó a szerzodéstol nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.

(2) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerzodést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett.

Előzmény: Zepter_mondja (952)
b_k Creative Commons License 2007.04.12 0 0 958

Azért szúrtam be a linket, mert ez valóban hihetetlen. De a többi szövegük sem gyenge. :-)

 

 

Előzmény: Otto Normalverbraucher (957)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.04.12 0 0 957

Átcopyztam az  MLM topikba is, mert  ez überkirály! MEGAHIPERSZUPER LOL! :-DDDD

 

Bevallom, rákattintottam a topikra, mert alig akartam elhinni, hogy ezt tényleg leírták egy honlapra. De tényleg ott van! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 

Bearanyoztad a napomat! :-)

Előzmény: b_k (956)
b_k Creative Commons License 2007.04.12 0 0 956

Megint ráértem, íme a legújabbak:

 

http://www.aquajebbo.com/idx.php?sess_id=1201368294&struct_id=180 

 "A Padló- és Rongyszőnyeg Vizsgáló Intézet kimutatta, hogy az átlagos porszívó tízszer több port bocsát ki magából, mint ami egy szennyezett város levegőjében található!"

 

Ez már majdnem olyan, mint a Só Hivatal...  :-)

 

 

 

http://www.zepter-homecare.com/hu_HU/index.php?m=300 

"A Zepter kutatói megtervezték az Aqua Jebbo gőzkamrát, így az képes hihetetlen hőfokra melegíteni a vizet, 120 fokra!"

 

Ezt én már képtelen vagyok kommentálni... :-)

Zepter_mondja Creative Commons License 2007.04.10 0 0 955

A teszteredmények és a vásárlók nem Rowint igazolják. Nem tudom pontosan hány készüléket adott el a Zepter, ezt talán abban a programban dolgozó menedzserek tudnák megmondani. Talán azzal mindenki egyet ért, hogy aki elégedett egy termékkel, az nem nagyon írogat fórumokban, aki viszont nem, az túllihegi a valóságot.

Természetesen, mielőtt Rowin nekem esne, hozzáteszem, hogy amit írtam, azt általában értem. Egyedi eseteket meg egyedileg kellene megvizsgálni.

Egyszer már írtam itt (de hajlamosak vagytok felejteni), nincs olyan termék a világon, amit sorozatban gyártanak és nem akad közöttük kifogásolható.

Ha valaki veszi a fáradságot és visszaolvas, nem kétséges itt a helye a Zeptert fikázó embereknek. Sajnálom, hogy a topic indítási szándékomat ennyire félrevitte néhány rosszindulatú ember, akiket boldogít a mások fikázása. Csak egy példa, ezt megszámoltam: A topic megnyitása óta csak nem ötven alkalommal hivatkozott cinikusan valaki a NASA-ra. Lassan már "Zepter kereskedőkké" avatjátok magatokat.:)

Sokáig nem jártam erre, mivel nem igazán érdemes. Észérvekkel lehet vitatkozni de ha valaki a vitát nem ismeri, csak a saját vélt vagy kreált igazát védi tíz körömmel, bármi áron, az nem vitaképes a számomra. Ha én tenném, még érthető lenne, hiszen nem titok, a Zepterből élek, viszont aki nem ebből él de éveket fektet egy lejárató kampányba, az nevetséges.

Természetesen a jogosan mérges vásárlót is megértem, ha van ilyen.

Zepter_mondja Creative Commons License 2007.04.10 0 0 954

Meglehetősen sok éve dolgozom a Zepternél és jónéhány ilyen esetről tudok, amikor a kereskedővel fizettették ki a csalással kicsikart szerződést. Ez helyes is!

Azért volt rá példa, jócskán arra is, hogy mivel a vásárló nem volt biztos a vásárlásban de abban sem, hogy nem vásárol, én is megkötöttem vele a szerződést, azzal a feltétellel, hogy csak az ő telefonon közölt "igen"-jére adom azt le. Tettem ezt azért, mert ha a vásárló(jelölt) másnap úgy dönt, még is kell a termék, ne kelljen utaznom 30-50 kilómétert. A szerződés első példányát elküldtem nekik levélben.

Azért egyszer még is megtörtént, hogy a vevő később letagadta és nekem kellett kifizetni. :( Ennyit a tisztességről. Persze ebből nem következtetek arra, hogy a vevők tisztességtelenek. A vásárlás végső soron mindig bizalmi kérdés.

 

Előzmény: mzx55 (909)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.04.10 0 0 953
Rowinnak (898) nem akarsz valamit reagálni? :-DDD
Előzmény: Zepter_mondja (952)
Zepter_mondja Creative Commons License 2007.04.10 0 0 952

A pontosság kedvéért:

Nem akarom feltétlenül cáfolni, hogy lemondhatja-e, vagy sem a vásárló a szerződését. Azért néhány dolgot érdemes átgondolni.

A szerződésen, amit megkötött a vásárló, olvasható, hogy milyen feltételek között és mikor mondhatja le a szerződést. Nem mindegy az sem, hogy mikor kötötte a szerződését és arra milyen feltételek vonatkoztak. Tanácsot csak olyant adjunk, ami pontosan megállja a helyét!

Nem a mundér becsületét védem azzal, ha feltélezem, a kereskedő a termék bemutatásánál nem hazudott, a vásárló nem azzal a szándékkal kötötte a szerződést, hogy viccelődjön, a kereskedő pedig, aki a cég nevében megkötötte vele, számít a jutalékra, ahogy a cég is, akinek a nevében kötötték a szerződést, számít a haszonra.

A kereskedő viselkedése, ha megpróbálja rávenni a vásárlót, hogy ne áljon el a szerződéstől ebből az irányból érthető. Hazudnia, félrevezetnie nem szabad de befolyásolni igen. A vásárló persze ha meggondolta magát, a szerződés megkötésekor érvényben lévő jogait gyakorolhatja.

Azért egy dolgot ne felejtsünk el szem elől téveszteni! A szerződések a világ minden táján arra valók, hogy betartsák, betartsuk őket.

Magam is vásárló vagyok, ha értékesítek is termékeket. Örülök neki, ha a vásárlókat egyre jobban védik a törvények. Az isten szerelmére, nem kellene a vásárlóknak is jobban figyelniük, mit írnak alá?

Valamelyik Kabos Gyula filmben láttam, amikor egy biztosítást sózott valakire és az az aláírás uttán vágtatva távozott a birtokról, még utána szólt a Kabos: "Aztán pontosan fizesse ám a díjakat, mert elárverezik maga alól a lovát!"

Ugye a kereskedőnek fel kellene olvasni a szerződést, mert a vásárló saját maga nem tud olvasni, lusta rá, vagy nem érdekli, esetleg nem is gondolja, hogy annak következményei is lehetnek, hiszen olyan babaruha formája van...

Előzmény: Replay (911)
Zepter_mondja Creative Commons License 2007.04.10 0 0 951

tündérlala-3 

Kérdésedre a válaszom az alábbi. Nem abban a programban dolgozom, ahol ezt értékesítik de azért van némi ismeretem róla. Remélem megnyugtat.

 

A HEPA-SZŰRŐ EGYSÉG kiszűri a legfinomabb porszemcséket. Az AKTÍV-OXIGÉN MODUL ózont hoz létre, amely sterilizálja a levegőt, valamint megsemmisíti a penészgombákat és más mikroorganizmusokat. A KATALIZÁTOR a maradék szennyeződéseket és az ózont, valamint a kellemetlen szagokat távolítja el a kiáramló levegőből.

 

Azért a pontosság kedvéért ezt is leírom:

A mért óránkénti kevesebb, mint 20 mikrogram ózonkibocsátási ráta 2 mikrogram ózonkoncentrátumot jelent m3-enként, ha a készülék folyamatosan működik. Összehasonlításképpen:
"ez az érték 10-szer kisebb, mint az a nyomdák, fénymásolók és multifunkciós készülékek számára megállapított határérték, mely a "Blue Angel" díj elnyeréséhez szükséges."

 

2005. július 15-e óta a ZEPTER Therapy Air Plus készüléke az egyetlen olyan készülék a piacon, amely rendelkezik a TÜV NORD "Allergiás emberek számára alkalmas" tesztjelzéssel. A TÜV NORD Systems GmbH & Co. KG 2005. januártól júliusig tesztelte a légtisztító berendezést mielőtt kiállította ezt a tesztbizonyítványt.

 

Naponta érnek bennünk különböző környezeti ártalmak. Sajnos teljesen megszüntetni valamennyit és tökéletesen nem lehet, bár az ember ameddi él addig remél de főleg tökéletesít.

A Zepter ezzel a készülékkel a világ legalább is egyik legjobb beltéri légtisztítóját ajánlja vásárlóinak.

Magam a nappaliban használom, éjjelre pedig felviszem a hálóba. Engem az elmúlt kb. másfél év alatt nem mérgezett, legalább is egészségesnek tűnök:)

Ha segíthetek, örömmel teszem, ha tudom.

Üdvözlettel:

Előzmény: tunderlala-3 (938)
b_k Creative Commons License 2007.03.31 0 0 950

Bocsi, nem zepter, de legalább akkora parasztvakítás: http://www.dgrt.hu/index.html

 

Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.03.29 0 0 949
Nem értetted a pikírtséget b k hozzászólásában, de ne zavarjon... :-DDDDD
Előzmény: Nagynelly (948)
Nagynelly Creative Commons License 2007.03.29 0 0 948

Köszi a védelmet, ha reklámoztam volna megmondtam volna  a termék gyártóját is nem igaz?

Ami írtam csak azért tettem, hogy akit érdekel keressen meg, mert tudok olyan terméket ajánlani amely nem bocsát ki ózont.  Ennyi!

Előzmény: b_k (946)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.03.28 0 0 947

Én meg  - szintén emberbaráti szeretetből :-D - belinkelem ide a vonatkozó "leghízelgőbb" hozzászólásokat :

 

http://forum.index.hu/Search/showArticleResult?topic_id=9027323&aq_ext=1&aq_text=therapy

 

Pl. Rowin 898

 

Két hete kaptam vissza a Therapy kacatot, pontosan 3 napig működött az illatfúvó ventillátor. Érdekességképpen megjegyzem, a szervízben úgy kaptam vissza, hogy "a ventillátort kellett csak kitisztítani". Na most ha ez igaz, akkor három naponta vihetem vissza hozzájuk "tisztíttatni". Még szerencse, hogy hordozható készülék. Ha Istent ismertek, ne vegyetek ZEPTER elektromos készüléket ! Ez a színvonal a kínai piacon forgalmazott készülékek szintje alatt van.

 

Előzmény: b_k (946)
b_k Creative Commons License 2007.03.28 0 0 946
Bocs, ő nem reklámoz, hanem csak emberbaráti szeretetből segíteni akar.
Előzmény: Otto Normalverbraucher (945)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.03.27 0 0 945
Az esedékes reklámozási díjat légy szíves fizesd be az Index bankszámlájára. A moderátor szívesen megmondja a pontos számát. :-DDDDDDD
Előzmény: Nagynelly (944)
Nagynelly Creative Commons License 2007.03.27 0 0 944

Tudok ajánlani olyan légtisztítót amely ózonmentes levegőt tiszta levegőt állít elő.

Egy tiszta iongeneráló rendszer energiát adó negatív ionokat termel, mint a magas hegyekben és erdők levegőjében. Ha érdekel szívesen tájékoztatlak bővebben.

Előzmény: tunderlala-3 (938)
p.t.r Creative Commons License 2007.03.20 0 0 943
Sziasztok! Nekem magyar nyelvű használati útmutató kellene CleanSy 8 filter system stb. porszívóhoz és AquaJebbo gőzöshöz, letöltehető formában. Sajnos sehol sem találok ilyesmit a neten, vagy nem létezik? Légyszi segítsetek! Köszi!
lukit Creative Commons License 2007.03.02 0 0 942
Nem kuld.
Előzmény: tunderlala-3 (941)
tunderlala-3 Creative Commons License 2007.03.02 0 0 941
ez az oldal nem küld értesítőt az emailre, ha válaszolnak egy hsz-odra??:o Nekem nem jött semmi....
tunderlala-3 Creative Commons License 2007.03.02 0 0 940

Közben kutakodok ám, ezt találtam, nagyon profinak tűnik....amúgy a zepter-ét is jónak írja......gondolkodóba estem, ez lehet, hogy jobb lenne, márcsak a sok plusz szolgáltatás miatt is, többet tud a zepter-nél, úgy tűnik...és a működéshez nem használ ózont...ez az ózon engem idegesít.:s

 

http://www.coolklima.hu/index.php?page=hir&fid=29&oid=1#termeklap

Előzmény: Otto Normalverbraucher (939)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.03.02 0 0 939
Ne légy naív... Zeptermondja már rég lelépett. Nem azért volt ő itt, hogy kérdésekre válaszoljon, meg ügyes-bajos problémákat megoldjon, hanem azért, hogy hozzászólásnak álcázott marketingtevékenységet folytasson = REKLÁMot csináljon magának.
Előzmény: tunderlala-3 (938)
tunderlala-3 Creative Commons License 2007.03.02 0 0 938

Szia Zepter_mondja,:)

 

Elolvasnád a 936-os hozzászólásomat? Látom, te foglalkozol Zepter termékekkel....a  Therapy Air készülékkel kapcs. tipródom....nem is tudom, mit várok...talán megnyugtatást? :o :D Az ózon-nal kapcs. tudnál mondani valami megnyugtatót? De valami olyasmit, ami hivatalos bevizsgáláson alapszik, és dokumentált...esetleg láthatnám is?:p

A Zepter sajna nem válaszol.:(

 

Köszi,

Tündérlala

Előzmény: Zepter_mondja (717)
tunderlala-3 Creative Commons License 2007.03.02 0 0 937

Szia Rowin,

 

Elolvasnád a 936-os hozzászólásomat? Látom, te használsz Therapy Air készüléket....nem is tudom, mit várok...talán megnyugtatást? :o :D

Főleg a szagra vonatkozóan várnék választ.:p

 

Köszi,

Tündérlala

Előzmény: Rowin (884)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!