Keresés

Részletes keresés

arait Creative Commons License 2010.10.18 0 0 9973
De, miért használsz, ennyi vesszőt?Hogy tagoljak.....
Előzmény: flipper_a_delfin (9972)
flipper_a_delfin Creative Commons License 2010.10.18 0 0 9972
De miért használsz ennyi vesszőt??
Előzmény: arait (9965)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.18 0 0 9971
Ne mindig a délibábos,szép oldalát nézzétek a homoszexnek,hanem a valóságba képzeljetek el kefélést.Igyekeztem valósághűen ábrázolni a kéjszerzés árny és napos oldalát is.
Előzmény: binőőős (9970)


binőőős Creative Commons License 2010.10.18 0 0 9970
nna ettöl kicsit megfordult a gyomrom:p
Előzmény: Krapaj (9957)
arait Creative Commons License 2010.10.18 0 0 9969
Az enyémeknek, nagy van!!!
Előzmény: bobejka (9967)
arait Creative Commons License 2010.10.18 0 0 9968
Azért sír, mert, nah mindegy hosszú.
Szóval a fiú, pet, Takeda pedig a gazdája, ez lesz 3. rész.
Előzmény: Krapaj (9966)
bobejka Creative Commons License 2010.10.18 0 0 9967
Állítólag ezeknek a kis japán csávóknak ceruza vékony,12 centis farkincájuk van. Azzal igazán nem is lehet egy jót dugni.
Előzmény: arait (9965)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.18 0 0 9966
Hú,ez igen csak érzékire sikeredett.Végülis remélem hatalmas durungjával a kád fölé tornyosuló hústorony magáévá teszi a sírós kölyköt.
Előzmény: arait (9965)
arait Creative Commons License 2010.10.18 0 0 9965
Pedig most írom a szép kis yaoimat, most megakadtam...

Nedves ujjaival, játszott egy kicsit a nyílás körül, majd hirtelen lecsúszott a tenyere a vesszőjére és erős szorítással, kezdte el az ősi mozdulatsort. Kevin hörgött, az élvezettől, és kiabált, amikor pár perc múlva, ondója forró lökete, összekeveredett, a fürdővizével.
Majd utána sírva fakadt.
Csinos arcát a két tenyerébe hajtotta és úgy zokogott, a visszafojtott feszültség, így jött ki rajta. Aztán már minden miatt sírt, a rossz sorsa, az árvasága és a bizonytalan, helyzete miatt is.
Annyira hangosan sírt, hogy nem hallotta, a puha léptek neszezését, az érzékei is cserbenhagyták, különben észrevette volna, egy második személy, jelenlétét a fürdőben.
Takeda, hatalmas felhőkarcolóként tornyosult a fürdőkád előtt.
Előzmény: arait (9964)
arait Creative Commons License 2010.10.18 0 0 9964
Hát jól van, mit mondjak hányingerem lett...
Előzmény: bobejka (9963)
bobejka Creative Commons License 2010.10.18 0 0 9963
Szerintem,ha kimosatta volna vele,és bekente volna mondjuk csokoládé likőrrel,már elfogadható lett volna,de abban a részeg állapotban nem gondoltak erre,csak az ösztönök vezérelték őket. meghágták egymást mint az üzekedő bakkecskék...
Előzmény: arait (9962)
arait Creative Commons License 2010.10.18 0 0 9962
A szaros segg már messziről bűzlik szerintem.Ez nem realizmus.
De ez most tényleg nem tetszik, ez miatt.De persze akadnak páran akik beindulnak az ilyesmitől, de a számuk csekély, szerencsére!
Előzmény: bobejka (9961)
bobejka Creative Commons License 2010.10.18 0 0 9961
Ne sértsük meg az alapmű szerzőjét. Szerintem amit a krapaj átdolgozott az kőkemény naturalizmus,minden bájcsevej nélkül.
Előzmény: arait (9960)
arait Creative Commons License 2010.10.18 0 0 9960
Nah, hát ez akkor, egy szatíra!LOL
Előzmény: arait (9958)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.18 0 0 9959
Szerintem reálisan írtam át a történetet.Nem mind arany és jószagú ami fénylik. jelen esetben a szartól...
Előzmény: arait (9958)
arait Creative Commons License 2010.10.18 0 0 9958
Hú basszus... ez a szaros segg....
Előzmény: Krapaj (9957)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.18 0 0 9957
Engedelmeddel felturbóztam.

Hogyan lettem köcsög.
Abban az évben hideg tél volt. Azon a délutánon korán sötétedett. Kimentem a koleszből levegőzni egyet. Ahogy ott sétáltam, egy srác leszólított. Nem volt egy Adonisz, de nem is volt csúnya. Kérdezte, hogy van-e helyem. Mondtam, hogy koleszes vagyok. Megkérdezte, hogy felmennék-e vele lakásra. Mivel nem volt kedvem tovább sétálgatni a hideg hóban, igent mondtam. Elmentünk a Színház mögötti utcába. Megkért, hogy várjak egy pár percet. Eltűnt egy házban. Na, gondoltam, most aztán nem jön vissza!... Visszajött! Közölte, hogy mehetünk fel.
A lakás az albérlete volt és megnézte nincs-e otthon a szobatársa, akivel közösen bérelték a lakást. A srác ugyan otthon volt, de megértőnek bizonyult, bár ő nem volt buzi. Kiment a konyhába és leheveredett a kanapészerűségre, ami a fal mellett, az asztal előtt helyezkedett el. Leültünk vele szemben és "beszélgettünk"! Ez többnyire abból állt, hogy én a kérdésekre igennel és nemmel válaszoltam. Borzalmas zavarban voltam. Nem tudtam, hogyan kell viselkedni.
Laci, merthogy úgy hívták a srácot, aki felszedett másodikos egyetemista volt. Rendszeresen felszed fiatal koleszes srácokat és egy kis ital, esetleg vacsora mellett megdugja őket. Szobatársa Peti egy üveg Kunpeszéri rettenetest vett elő a konyhaszekrényből és decis poharakba töltögette. Az első pohár méregerős pálinkától elakadt a lélegzetem. A második pohár után már azt is elfelejtettem hol vagyok, és mit keresek én itt. Azonban nem sok időm maradt gondolkodásra, mert hamarosan megjelent Peti barátnője.
Bemutatták nekem, még egy kupicával belém diktáltak, aztán pár perc múlva (ami nekem óráknak tűnt) végre felkelt az én srácom, s közölte, hogy menjünk. Kimentünk az előszobába, ahonnan egy régi cselédszoba nyílt. Mint később rájöttem ez volt Laci szobája. Laci lenyomta a rézkilincset és benyitottunk szobába! Már amennyire szobának nevezhető az a lyuk! Éppen, hogy elfért benne egy nagy ágy. A mennyezetről egy csupasz izzó lógott le. A magasan levő függöny nélküli ablak kicsi volt. Gyanítom, a világítóudvarra nyílott! Levetkőztünk, a lefeküdtünk az ágyra. Én dideregtem, de amikor hozzám bújt a srác, jól esett a teste melege! Szájával megkereste a számat. Nem tudtam elhúzódni és egy pillanatra szétnyíltak ajkaim.
Miközben nyelvével a számban kalandozott hányingerrel küszködve szívtam be pálinkabűzös leheletét. Életem első csókja volt! Be kell vallanom, jól esett, a pálinkabűzt leszámítva, elment. Aztán megkérdezte, hogy szopok-e! Valójában nem tudtam, mit is takar "szopni"! Persze, ezt nem mertem bevallani neki, ezért azt válaszoltam, hogy nem! Gondolom, ezt úgy értelmezte, hogy meg lehet dugni. Mindenáron hasra akart fektetni, hogy hátulról hatoljon belém.,de ez nem sikerült neki. Ekkor feladta a meddő küzdelmet és lábaim a vállaira helyezve, mintegy felnyársalva, egyszerűen ráhúzott a faszára. Nekem borzalmasan fájt, de nem mertem bevallani! Nem tudtam, mit tegyek. Fájt, féltem, de akartam az aktust. Dolgozott bennem a kíváncsiság és a pálinka.
Az aktusba és a fájdalomba szinte beleájultam. Miután kijött belőlem, mivel kijelentettem, hogy nem akarok szopni,a hasamon szétkente a meleg gecit. Röpke ájulásomból magamhoz térve, megkérdezte, hogy akarok e nyalni. Bávatagon rábólintottam. Bár ne tettem volna. Megfogva az ágy végét kipucsított és intett, hogy mehet. Mögé guggoltam és széthúztam a farpofáit. A seggelyuka szaros volt, és büdös. Mikor minden erőmet összeszedve benyaltam neki, a kesernyés szar ízétől öklendezve buktam egyet. Erre ő lefingotta a nyelvemet. Morogva kérdezte: — meg tudnál dugni?

Nyöszörögve mekegtem valamit,amolyan belegyezés félét,mivel a bránerom már állt. Laci az éjjeliszekrény tetején matatva egy síkosító krémmel bekente fekete fanszőrzettel borított seggelyukát, amit én a nagy rettenetesnek neveztem el magamban, és intett, hogy nyomuljak be. A pálinkától és megerőszakolással felérő seggbedugásommal betőtekezve gondoltam visszahálálom neki, amit velem tett. Mit is mondjak, a faszom lötyögött az odvas seggejukában, és két húzással elmentem… Miután presszionált, hogy nyaljam ki a gecimet, nyelvemmel elkezdtem a szaros gecit nyalni,de két nyelvcsapás után,kirohantam a konyhába hányni.
Az, az igazság, hogy ettől kezdve nem nagyon emlékszem, mi is történt! Arra emlékszem, hogy újra az utcán vagyok. Kidobtak. Mindennek ellenére másnap már újra ugyanott voltam, s vártam, hogy hátha jön erre egy normálisabb srác srác... De attól kezdve mindig előre tisztáztam, mi az, amit bevállalok a közösülés terén!
*
Az írás boyschwancz engedélyével, visszaemlékezésének átdolgozásával készült.



Előzmény: Törölt nick (9947)
bobejka Creative Commons License 2010.10.18 0 0 9956



Zolival és Fricivel egy lépcsőházban lakunk. Ők gimibe én szakközépbe járok. A nyári szünetben a házbeliekkel együtt jártunk a Duna partra a szabad strandon fürödni, és a környező gyümölcsösöket dézsmálni. Délutánonként pedig a ház mögötti kispályás focipályán rúgtuk a bőrt. Aztán, mint afféle kamaszok megbeszélgettük, hogy milyen jó lenne csókolózni, kefélni egy-két lánnyal. De, csak a fantáziálgatásig jutottunk el.

A határban felfedeztünk egy üresen álló csőszkunyhót. Benne egy hencserrel. A hencser az deszkából összeeszkábált priccs, rajta derékaljnak száraz széna. Ezen aludt éjjel a csősz gyümölcséréskor. Itt, a hencseren üldögélve elő, elő vettük kisebb, nagyobb falloszainkat és rá-rá rántva gyakoroltuk, ki tud messzibbre kilövellni élvezés után. Egyszer Zoli javaslatára megkóstoltuk egymás gecijét. Nekem ízlett a két fiú ejakulátuma. Ők is mohón nyeldekelték az enyémet.

Aztán, nem tudom már melyikünk ötletére, elkezdtünk egymással csókolózni. Tizenötévesen mámorító érzés volt a másik ajkainak nyalogatása, nyelvének izgatása és nyálának nyeldeklése. Míg Zoli és Frici csókolódzott én masszívan vertem a farkamat. Miután elélveztem én folytattam valamelyikkel a csókolódzást, és a harmadik verte a farkát. Mivel nyár volt és meleg egy pólóban és kis rövidnadrág volt csak rajtunk. Könnyen megszabadultunk ruhadarabjainktól és gyönyörködtünk egymás testében.

Farkaink hosszát mértük össze. Aztán kitaláltuk, hogy mi lenne, ha leszopnánk egymást és egyből a másik szájába élveznénk. Ez is bejött. Én azonban tovább mentem. Azt indítványoztam, hogy csenjünk el otthonról a nővérünktől valamilyen krémet, és mint a pornó videókon láttuk, kenjük be egymás lyukát és basszuk segbe a másikat. Elsőre a leglányosabb, szép arcú, szőke, szinte szőrtelen Zoli pucsított be.

Bekentem a lyukát, aztán a farkamat is és elkezdtem óvatosan benyomulni. Zoli sziszegett, és hátranyúlva igyekezett eltolni magától, de én csak nyomultam előre, amíg a végbelébe érve iszonyú, kellemes forróságot nem éreztem. Zoli sírt a fájdalomtól, de tűrte az attakot. Mikor beleélvezve kijöttem belőle, vér szivárgott a berepedezett végbélnyílásából. Frici szánakozva, mintegy együttérzésképp elkezdte kinyalni a vérrel együtt csordogáló gecimet.

Zoli gyorsan magára kapta a ruhadarabjait és hazakullogott. Magunkra maradtunk. Nem mondom féltünk, hogy beárul bennünket, de Frici javaslatára most én pucsítottam be és ő hatolt belém. Méretes, kemény durungja, csakúgy égette, hasította a végbelemet, de a prosztatám ingerlése által létrejövő kéjérzet mindent felülmúlt. Frici sokáig ekecselt. Miután kijött belőlem kinyalta a belövellt gecit.

Természetesen nem hagyhattam válasz nélkül és újra mereven álló dárdámmal rohamra indultam. Fricinek alaposan odatettem a rispángot vastag durungommal. Úgyhogy sikerült berepesztenem a záró gyűrűjét. Visítva élvezte a kínzó fájdalommal vegyes kéjes behatolást. Belemarkoltam bozontos üstökébe és ráhasalva csókolgattam a nyakát, fülcimpáját. Végezve kinyaltam a véres gecit és egymással szembe fordulva végtelen nyelves csókban forrtunk össze.

Mondanom se kell Zoli remek barátnak bizonyult, mert nem árult be bennünket és másnap már újra együtt volt a banda. Történt, hogy az uszodában megismertünk egy belevaló tini lányt. Miről folyhatott volna a szó, mint a szexről. Egyszer, amikor jól belemelegedtünk a téma taglalásába elmondtuk neki mit művelünk a csőszkunyhóban. Ő pedig nekünk szegezte a kérdést.
– Láttatok már pinát élőben?
—Nem láttunk.
—Akkor nem is szagoltatok?
—Nem.
—Én sem láttam még közelről faszt, nem mehetnék veletek?
—Dehogynem—vágtuk rá egyszerre és másnap már a csőszkunyhóban tréningeztünk.

Valamelyik szeánsz után Lili egy fél tucat óvszerrel állított be. Így szólt hozzánk.
—Fiúk, mindannyian szagoltatok, nyaltatok, láttatok pinát. Én is láttam a farkatokat. Szoptam is, mint a pandamaci. Tovább kellene lépnünk. Ki vállalkozik elsőre, hogy elveszi a szüzességemet? Én vállaltam.

Simán magamévá tettem. A szűzhártyája annyira berepedt, hogy vörösre festett véres hüvely váladék folyt belőle miután kihúztam a farkamat. Úgyhogy aznapra be is fejeztük a férfivá avatást. Pár nap múlva folytattuk ahol abbahagytuk. Mi szakmányban vertük egymás, és saját faszunkat, szoptuk és dugtuk egymást. Pénteken Lili újra lejött velünk. Most Zolin és Fricin volt a sor. Mindketten magukévá tették a leányt.

Aztán vasárnap az uszodában egy pokrócon leltünk rájuk Zolival. Egymásra találtak. Úgy látszik a vékony, hosszú fasz jobban ízlett neki, mint a mi méreteseink. Így ketten maradtunk. Nem mondom kis ideig munkált bennünk a féltékenység, de rájöttünk, mi, ketten jobban összeillünk perverz játékainkban, és a továbbiakban beértük egymással. Örök hálával tartoztunk Lilinek, mert elvette a szüzességünket és mire megkezdődött az iskolaév fátylat borítottunk a történtekre.




Krapaj Creative Commons License 2010.10.18 0 0 9955
Mindenki úgy boldogul ebben a szakadék szélén táncoló világban ahogy tud.
Előzmény: Törölt nick (9954)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9953
Régebben gazdag voltam monetáris értelemben. Nem futtatom a fiút,mert iskolába jár még. melegburkolónak készül.
Előzmény: Törölt nick (9952)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9951
A bobejka,a fiatal barátom. Ő is az én gépemet használja.
Előzmény: Törölt nick (9950)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9949
Mindenesetre elmentettem és gondolkodom,hogy tudnám a brutális őszinteségét elvenni és lajtosabbá tenni.Köszi az engedélyt.
Előzmény: Törölt nick (9947)
bobejka Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9948
Én is elolvastam. Ezt az őszinte történetet nem szabad átírnod Krapaj!
Előzmény: Krapaj (9946)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9946
Szépen megírt történet.
Előzmény: Törölt nick (8072)
arait Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9944
Amúgy sem publikálnék egy fórumban, ezzel te is tisztában vagy...
Előzmény: bobejka (9941)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9943
Nézem.
Előzmény: Törölt nick (9937)
arait Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9942
Nyissál, majd elolvasom!!
Előzmény: bobejka (9941)
bobejka Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9941
Azért nincs harag.Utánanéztem az új topik nyitásnak,azt írja,hogy 200 hozzászólással kell rendelkezni abban a csoportban,ahol nyitni akar az ember. Én nyitnék,ha elérem a 200-as számot egy Erotikus történetek topikot. Kár hogy elmégy,egy színfolttal kevesebb.
Előzmény: arait (9940)
arait Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9940
Szia drága!!!!
Előzmény: Krapaj (9939)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.17 0 0 9939
Szevasz. Szerintem még azért összefutunk pár helyen.
Előzmény: arait (9936)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!