Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

tájékoztató 2014.10.08 Creative Commons License 7491

Tisztelt Palaga Úr ! Tisztelt Dukaiak ! Aki ismer az tudja,hogy még pókerezés közben is igazat mondok. A végszavam nem udvariasság volt,de az is ott van,hogy ,ha tudok. Már említettem,nem vagyok a szavak embere. A munkában hiszek./többek szerint ez nagy hiba.../ Megpróbálok válaszolni,bár tudom,nem lesz elégedett. Hol vérzik a mostani vezetés ? Bíráljam magam ? A hivatali dolgozókat,a polgármestert? Rendben,de már megtettem. Amit jogosan a szemünkre vethetnek az a rendszeres tájékoztatás hiánya. PONT. Mindannyian elismertük .De most komolyan,jobb lenne dumcsizni,mint dolgozni ? Én azokat kedvelem akik nem sunnyognak el,ha munka van. Valóban magánszemély felajánlásából lettek a buszvárók,és az is igaz,hogy minden Férfi képviselő segítkezett az alapozásnál,betonozásnál csak a Laci nem,pedig egyedül ő volt munkanélküli. Hogy tudnék békét teremteni ? Béke csak egyféleképp lehet. Csak úgy mint az elmúlt négy évben. Ha egy irányba húzzuk a szekeret.A falu irányába !Ismétlem ! A FALU IRÁNYÁBA ! Vácduka erősségét csak az összefogás adhatja. Nagyon könnyű arról beszélni,hogy több faluszintű rendezvény kellene,meg utak kellenének, meg tornaterem,árkok,meg sport pályák.Mindenki tudja ,még én is. DE ezek pénzbe kerülnek . A duma az ígéret nem elég! Palaga Úr,Dukaiak ! Elgondolkoztak azon,vajon Csepreginé Ildikó, Herczeg Béla,Dukai Laci,Marcinka János vagy én, miért akarunk képviselők lenni ? Milyen érdek vezérel bennünket ? Pénz? Hatalom vágy ? Vagy esetleg tényleg segíteni akarunk? Makkos Laci több százezer forintot költött mindenkit lenyűgöző kiadványaira. Vajon honnan reméli a megtérülést ? Most vajon van e állása,rendszeres jövedelme,vagy támogatja valaki a kampányát? Nem kellene inkább a gyerekekre költeni ezt a rengeteg pénzt? Amíg ingyen tájékoztathatott volna nem tette ! Most rátaposott a pedálra,és semmi sem drága. Már csak a repülő hiányzik... Nos ennyit ma estére. Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok ! V. J.

Vancsura Zoltán 2014.10.08 Creative Commons License 7490

Mégis 62 2014.10.08 Creative Commons License 7489

Tisztelt Palaga Zoltán Úr.

 

Megtisztelő,ahogy szivén viseli a falu gondjait .

 

Csak most személyesen kérdezem Őn nekem nagyon tettsző hozzászólásaival, kérdéseivel jó benyomást tett,azt amit említ.vagy kifogásol ezek alapján.

Néhány szóval, bemutatkozhatna Ön is . Amit kritikát írt,vagy egyéb építő jellegű

megjegyzést tett,azzal én egyet értek.

 

Ki Ön? Mert csak remélni tudom,szerintem, úgy igaz, hogy csak Ön is szivén viseli ezt a gyönyörű ,természetmegálldott falut. Ahol a viharok minket elkerültek. !Lásd Vác, Rád stb.

 

Kérem Őnt ,amennyiben méltónak talál személyes kapcsolatra,nem fontos a választások előtt,mert már nagyjából mindenki eldöntötte kire szavaz,de csak ismerkedés címén és semmi más célom nincs.

 

Tenni szeretnék  én is a faluért,mint képviselő jelölt,de leginkább ezt tettem civil emberként is.

 

Tisztelettel: Hajdu László.

palaga 2014.10.08 Creative Commons License 7488

Tisztelt Víg Úr!

 

Amennyiben végszava valóban igaz, és nem csak egy udvarias gesztus, akkor kérem még egyszer olvassa  el hozzászólásomat, hiszen abban feltettem több kérdést is , amire nem kaptam választ!

 

 

Palaga Zoltán

zui5 2014.10.08 Creative Commons License 7487

Víghnek már megint nyalnia kell Vágóéknak, mert Marcinkáék ismét ellene beszélnek.

tájékoztató 2014.10.07 Creative Commons License 7486

Tisztelt Palaga Úr ! Sajnálom,de egy picit félreértett. Nem a véleményem mondtam el M. Laciról, csak a tényeket soroltam. A mostani vezetés ,magam is beleértve inkább döntéshozó testület.Szerintem. Az elmúlt négy évben a döntésekre koncentráltunk,arra,hogy a józan paraszti ész érvényesüljön. Ha mást nem is, azt kérem,hogy ne kérdőjelezze meg, hogy csak és kizárólag a falu érdekét tartottuk szem előtt ! Személy szerint én mást sem tudok ígérni csak ugyan ezt. Kommunikációnk valóban gyenge volt,de mint írtam volt közöttünk akinek ez az erőssége,és még is. Felelősséggel nem tudom ígérni ,hogy sokat fog javulni. Én úgy látom ,hogy képviselő társaim sem fognak sokat változni e téren,Ildikó hiába harcolt majd minden testületi ülésen e miatt velünk. A tiszteletdíjról, meg csak annyit,hogy az nem gazdagság kérdése,ha valaki önzetlenül teszi a dolgát. Sok "szegény", önzetlen embert köszöntöttünk odaadó önzetlen falunkért tett szolgálataiért,munkájáért. A tiszteletdíj elfogadása ,vagy visszautasítása elvi kérdés volt nálunk,anyagi helyzetünktől független döntés.Marcinka képviselő társam 20 éve nem vett fel egy forintot sem ! Bár nem vagyok felhatalmazva,és még csak nem is beszéltem erről képviselő társaimmal,de a fentieknél többet nem igen ígérhetek,és sokkal többet ők sem. SZERINTEM. Ha van kérdése szívesen válaszolok,ha tudok. Tisztelettel V. J. 

palaga 2014.10.07 Creative Commons License 7485

Tisztelt Víg Úr!

 

Köszönöm, hogy újra elmondta véleményét Makkos Úrról ! Szívesebben vettem volna gondolatait, ötleteit Vácduka jövőjével kapcsolatban. Valójában csak ezt az egy interaktív felületet találtam, ahol véleményt cserélhetünk Vácdukával kapcsolatban,azért is vártam nagyjaink írásait ide!

Sem a Kisbíró, se Vácduka honlapja, sem a Facebook felület nem alkalmas erre. Vágó urat, hiába kértem személyesen is, mereven elzárkózott.Ha valaki ide ír, valóban célponttá válhat, de ez a felvállalt tisztség egyébként is hozza magával !

Egy közösséget irányítani , és a közösséggel kapcsolatot tartani nagyon nagy felelősség. Mint történelmünkből tudjuk , régen is az arisztokrácia irányított, s valóban látszólag ingyen , önzetlenül tették! Bár sokszor többszörösen megfizettük az árát!  Nem hinném, hogy ha valaki esetleg nem jómódú, akkor bűn lenne , ha munkájáért juttatást kérne, hiszen a Bibliában is az áll, hogy megérdemli a munkás a bérét! Nyilván fizetünk annyi adót a helyi kasszába, amiből lehetne finanszírozni egy teljes embert igénylő hivatást.  A többiben lehet a saját szemszögéből igaza van. Önnek mi a véleménye, hol vérzik a mostani vezetés? Ön min változtatna? Miben látja Vácduka erősségét? Ha szabad-kezet kapna, mivel tudná elsimítani az ellenséges érzelmeket a jelöltek között? Lát esélyt arra, ha Vágó Úr marad, akkor hajlandó a kommunkáció modernebb formáit is igénybe venni? A honlapra írt E-mail-re még egyszer sem kaptam választ! Amikor kerestem valamilyen szakembert helyben, akkor a Helyi vállalkozások alatt, csak a honlap készítő céget, a Váchartyáni gazdaboltot, és egy Köműves vállalkozást találtam.

Lakossági megkeresést csak választások előtt tapasztaltam! Igazából most, hogy írom mondanivalómat , rájöttem, hogy ön az első képviselő, akivel tudok nyilvánosan kommunikálni. Fentebb említett negatívumok megoldásában Ön tud  segíteni?

Várom válaszát!

 

Tisztelettel:

Palaga zoltán 

tájékoztató 2014.10.07 Creative Commons License 7484

Tisztelt Palaga Úr ! Tisztelt  Vácdukaiak ! Örülök ,hogy már csak pár nap van hátra a választásig.Remélem utána béke lesz legalább 5 évig ! Sajnos rengeteg a dolgom,nem érek rá agitálni, dumcsizni ,házalni,ígérgetni, kampányolni.  Nem az a mocskolódás amikor valaki igazat mond,hanem amikor nem . Nem haragszom azért,ha valaki nem hiszi amit mondok,de vállalja névvel,hogy tudjam kinek kell bizonyítsak ! A bíró, amikor sorolja a bűnös vétkeit, nem mocskolódik . A mi Lacink létrehozott egy internetes oldalt . Magának. Nem nekünk. Tájékoztatásról papol rajta,pedig erre mindig is volt lehetősége. Amikor képviselő volt el is vállalta,mi örültünk neki.Neki kellet volna a falu honlapján Önöknek tájékoztatást adni. Épp semmi munkája nem volt. De ingyen ezt sem csinálta, egy egy testületi ülés anyagát leszámítva,de azt is akkor amikor már lemondott. Ő volt az egyetlen aki bukott polgármester jelöltként ,megválasztott képviselőként, igennel szavazott a tiszteletdíjra. Leszavaztuk. Ő volt aki arról győzködött minket vegyünk fel hitelt ,hogy fizethessük a felesége vállalkozását,ne keljen bezárni a csanát. Leszavaztuk.Egyébként ez volt az egyetlen javaslata amíg képviselő volt. Nekem esett "rosszul",hogy semmi nem jön neki össze.De mi nem azért lettünk képviselők,hogy az ő szekerét toljuk a falu érdekével szemben. Azután belátva,hogy csak az idejét vesztegeti ,lemondott. Na ja ,van rá neki is indoka. Az én szememben azt jelenti, cserben hagyta a szavazóit. Ahogy uralja a kisbírói titulust,úgy kívánja mint polgármester uralni a falut. Most polgármester szeretne lenni. Becsönget mindenkihez, beszélget,ígérget,de amikor tehetett volna valamit, az elmúlt 12 évben nem csinált semmit. Azt az  eredményt amit nélküle értünk el most  bírálja,pedig csak ő nem tett érte semmit.A matekja meg egyszerűen siralmas. Egyetlen pályázatot sem szalasztottunk el önerő hiánya miatt. Duma,duma ,és csak duma ! Sok ember kapott a faluban elismerést a KÖZÖSSÉGÉRT tett önzetlen munkájáért ,szívesen szavaznék rájuk. Na de egy családi vállalkozásra ? Őszintén mondom,hogy nem hiszem,hogy most benépszerűsödtem,de ez kikívánkozott belőlem. Palaga uram ! Nem valószínű ,hogy sok képviselő jelölt vagy falubéli fog ITT névvel bemutatkozni,véleményt nyilvánítani,de drukkolok Önnek,hogy kapjon elég információt a választásig ! Mindenkinek jó egészséget ! V. J.

Mégis 62 2014.10.07 Creative Commons License 7483

Tisztelt Vácdukai Szülők.!

 

Nyugdíjas pedagógus vagyok,több évtizedes oktatási gyakorlattal rendelkezem.

Önként felajánlom a szülők részére,kiknek gyermeke,szakközép,vagy szakmunkás képző iskolába tanul az alábbi tantárgyak szakszerű oktatását.Ingyen magánszorgalomból!

Sok diák most találkozott előzször olyan tantárgyakkal,amikkel az ált. iskolában nem tanítottak.

 

KÖVETKEZŐK :

-Fémipari anyag-és szakismeret (lakatos,esztergályos,kar.lak,hegesztő ) stb.

-Fémipari szakrajz,és olvasása,ábrázoló geometria

-Műszaki számítások

-Fémek gyártása,megmunkálása,felhasználhatóságai

-Különleges fémek,azok ötvözetei

 

Kérem forduljanak bizalommal hozzám,mert a faluban van néhány ma már felnőtt szülő,kiket oktattam,több féle szakmában.

Ugyanakkor felnőtt emberek jejentkezését is szivesen fogadom,aki meg szeretne tanulni,legalábbis hobbi szinten,de szakszerűen hegeszteni.

 

Mindezt önként ,ingyenesen szeretném végezni.A saját lakásom is lehet,de szivesen mindenki lakásában is szóba jöhet.

Hangsúlyozom  INGYEN,mert ezt szeretem csinálni,nem szeretek unatkozni !

 

Kérem ne gondolják rólam,hogy ez választási fogás,mert ez tőlem idegen,és már volt aki ezen ügyekből felkeresett,kikérte tanácsomat,az ötlet innen származik.

 

 Csak ezt szerettem volna Tisztelt szülők .

 

Nevem:Hajdu László Kossuth ú. 28.

tel: 06 20-912 7983

 

Maradok tisztelettel,nyugdíjas tanár.

palaga 2014.10.06 Creative Commons License 7482

Üdv Vácdukaiak!

 

Közeledik a választás! Örülök, hogy megkeresésemre több jelölt is reagált, remélem most már a többiek is összeszedik bátorságukat, gondolataikat és megtisztelnek minket írásaikkal, hogy egy kis jellemrajzot formálhassunk róluk.

Ciklusonként van lehetőség arra, hogy válasszunk a településünknek  vezetőt, és olyan személyeket, akik képviselik a zárt üléseken is gondolatainkat, meglátásainkat. 

Tudjuk kik a mostani képviselőink, és a polgármester ?

Tudjuk kik szeretnének képviselők lenni, és kik polgármesterek ?

Megszólított már minket, hogy mi van velünk, és tud e segíteni nekünk?

Tudjuk miért csinálják , vagy szeretnék csinálni?

-anyagi javakért?

-vagy mert szeretne Valaki lenni?

-Vagy nincs munkája és ez is egy állás?

-Vagy van lendülete, tervei települési szinten,és ezt másképp nem tudja megvalósítani?

 

Ha le szeretnénk váltani meg tudjuk mondani miért nem volt jó? 

Ha valakire másra szavazunk megbizonyosodtunk róla, hogy valóban el tudja majd látni a rábízott feladatokat?

Ha valaki nevéhez adjuk az X-t , annak mi is fontosak vagyunk, vagy csak az X ?

 

A célegyenesben minden igazi sportoló beleadja az utolsó kis tartalékát, és küzd a győzelemért! Nem a másikat elgáncsolva, hanem  a plusz energiáit felhasználva!

 

Tisztelt Képviselő- és polgármester jelöltek! (Akiknek nem fontosak a mi szavazataink!)

Még van lehetőségük itt bemutatkozni, hiszen tudjuk, hogy önök is olvassák ezt a fórumot!

 

Üdvözlettel:

Palaga Zoltán

 

 

 

 

freierlaszlo 2014.10.06 Creative Commons License 7481

A link bemutatja, hogy a jelenlegi önkormányzat folyamatosan sérti a törvényt. Úgy gondolom másokra kéne szavazni-

http://www.naih.hu/files/Infoszab-jelentes-NAIH-5724-7-2012-V-VACDUKA.pdf

Mégis 62 2014.10.06 Creative Commons License 7480

TiSZTELT vÁCDUKAI lAKOSOK .

 

Megváltoztattam a nick nevem,mert úgy gondoltam ezentúl jobban felismerhető leszek,nemúgymint a Nagybíró néven beíró,vagy azok csoportja .

 

Mivel jelöltettem magam a képviselő választásra,ezért néhány tervem,elképzelésem őnökkel

meg kivánom osztani.

 

Valamikor régen a faluban működött egy ún. T .SZ. mellék üzem ág.Csak végig kell nézni a falu útjait,mert a kapuk,kerítések zöme még abban az időben itt készültek. Én akkor a Lőwy S. Gép.Ip. Tech.oktattam,és mint vizsgáztató jelen voltam a betanított helybéli lakosok vizsgamunkáinak kiértékeléséből. Tiszteletük jele képpen kaptunk mindenféle ajándékokat.Jelen esetben nekem egy búsuló juhász réz domborítás jutott. MEGVAN .a mai napig.!

 

-Én arra is gondoltam,hogy fel lehetne frissíteni a régi műhelyt,személyzetet lehetne alkalmazni,

,mert a vizsgázók között még hölygyek is voltak,igaz betanított hegesztők.Itt van ez a sok állástalan munkanélküli lakos,velük télen mi lesz ??

 Ahogy szépül a falu úgy az új beköltözőknek a kerítését,korlátját,lépcsőjéT teraszát stb. ez a csapat költségvetés,árajánlat,kivitelezés útján meg tudja valósítani. Mindenki otthonában tud kőműveskedni,miért nem lehetne ezt hasznosan pénzért végezni,és nemcsak füvet nyírni!

-Miért nem lehetne megoldani egy kirakodó (csere-bele ) piacot,ahol a felesleges zöldséget. hagyma, krumpli stb ,befőtt,savanyúság,műszaki dolgok,gépek,szerszámok,egyéb el lehetne cserélni,avagy pénzért eladni ?? Minden adott hozzá,helyiség is lenne ! Közel van a karácsony

sok embernek némi ruhaneműre ,főleg meleg holmikra lenne szüksége .Nem kellene a konténerben tárolni,ahol csak dohosodna,mert azt már még kimosni sem érdemes .

-Önkormányzat saját telkén műveltethetne a munkanélküliekkel veteményes kertet, el tudná látni az ovodát és az iskolát zöldséggel.

-Miért nincs a faluban megfelelő híradás a történésekről.? Helyi videó ,hír szolgáltatás stb.

Ez nem ütközik jogszabályba,csak a résztvevők engedélye szükséges írásban !

-Miért nem járnak a régi képviselők az emberek személyes megkeresésükkel a lakásokba,mert nálam még senki sem tette tiszteletét.Honnan szereznek így információt az emberek ügyes-bajos dolgaikról ? Kicsi ember-kicsigond?? Ez nem mindig igaz,mert minden gond gond,kinek mekkora.?

 

 

Bocsánat ,hogy Önöket ezen elképzeléseimmel zavartam,vagy ha úgy gondolják fárasztottam,de Én ebben hiszek,mert csak jót akartam.

 

Tisztelettel:Hajdu László képviselő jelölt.

 

 

 

Vancsura Zoltán 2014.10.04 Creative Commons License 7479

Kedves Vácdukai Lakosok!

 

 

Köszönöm,hogy Polgármester-jelölti bemutatkozásomra ilyen sokan

eljöttek! Köszönöm a jó kérdéseket! Tapasztalhattam milyen fontos Önöknek az,hogy ki vezetheti Vácdukát.Bízom benne szakmai önéletrajzom elnyerte tetszésüket.

 

 

Vancsura Zoltán Polgármester-jelölt 

Makkos László 2014.10.04 Creative Commons License 7478

Kedves Vácdukai Lakosok!

 

A Vácdukai Kisbíró internetes blogra felkerültek azon képviselőjelöltek bemutatkozói, akik éltek felajánlásommal és eljuttatták hozzám a választással kapcsolatos anyagaikat.

elérési cím: www.vacdukai-kisbiro.blog.hu  

 

Üdvözlettel:

Makkos László

polgármesterjelölt

Vancsura Zoltán 2014.10.02 Creative Commons License 7477

Tisztelt Vácdukai Lakosok!

 

Meghívom Önöket 2014.10.03.-án  18-órakor 

a Vácdukai Művelődési házban tartandó 

Polgármester-jelölti bemutatkozásomra!

 

 Üdvözlettel: Vancsura Zoltán  Polgármester-jelölt

Makkos László 2014.10.02 Creative Commons License 7476

Mivel meg lettem szólítva a nagy fantázia névvel megáldott Nagybíró által, így reagálok azokra az állításokra, amellyel Ő rossz színben tüntet fel engem.

 

A Családi Napközi ügy nem újkeletű, már régen kiveséztük minden apró részletét is.

 

2009 júniusában kereste meg az Önkormányzat feleségemet, hogy létesítsen Családi Napközit, mivel a felvett óvodásoknak nem tudnak férőhelyet biztosítani. Egypár megbeszélés után, beleegyezett és rövidesen létrehoztuk saját pénzen, saját ingatlanban a családi napközit,  amelybe az Önkormányzat nem adott semmilyen támogatást. A hivatalos engedélyeket is megszereztük saját magunk, pedig Vágó Sándor megígérte, hogy segítséget fog ebben nyújtani. Mivel szerződése sem volt az Önkormányzatnak, így az ügyvédünk által összeállított formát átküldtük Vágó Sándornak. Ő még változtatott rajta és csak azután lett aláírva. Tehát a szerződés végleges formáját Vágó Sándor határozta meg. Ebben természetesen a díjazás is szerepelt.

 

A bevétel mellé a kiadásokat is fel kell tüntetni:

4 pedagógus bére, rezsi költség ( fűtés kiemelve, hiszen a gyerekeknek még melegebbet kell biztosítani, illetve eszközök, felszerelések, udvari játszóeszközök, biztosítások stb.) amely egy vállalkozás indításához, működtetéséhez kell. Ha ezeket vesszük már nem is annyira sok ez az összeg.

 

Ennyi pénzből az önkormányzat nem tudott volna létrehozni és 3 évig működtetni sehol máshol egy plusz csoportot, még ha akart volna sem. Sőt a későbbiek bebizonyították, hogy nem is akart.

Érdemben a szerződést az önkormányzat nem szándékozott módosítani. Ez a jegyzőkönyvekből is kiolvashatóak. 4 vagy 5 testületi ülésen tárgyalták a csana témát a képviselők és ebből csak 1-re hívták meg a feleségemet. Előzetesen, írásban hivatalos javaslatot, adatokat nem kapott, csak a legvégén egy határozatot.

Így nehéz megegyezni. Megjegyzem, hogy minden évben lett volna lehetőség a csana számlákat külön állami támogatás terhére elszámolni, így valójában ingyen lett volna a családi napközi az Önkormányzat részére. Ezzel a formával egyetlen egyszer sem élt.

 

A polgármesteri fizetéssel kapcsolatban még annyit. Az ön levezetése szerint Vágó Sándornak kellene most havi több, mint  500e Ft-t keresnie. Ha most ő nem keres annyit, akkor miről beszélünk?

Törvényi idézet: “A társadalmi megbízatású polgármester havonta a polgármester illetménye 50%-ával megegyező mértékű tiszteletdíjra jogosult”

 

Köszönöm kérdéseit. Amennyiben október 10-én eljön a bemutatkozómra szívesen válaszolok rájuk, persze ha felfedi magát.

Ön vagy Önök, akik a Nagybíró mögött állnak olyan, mintha a mostani képviselőtestületi tagokat hallanám.

 

Az uszítás, egymás ellenvaló hergelés mindig az erkölcsileg romlott emberek fegyvere. Erre Vácdukának nincs szüksége!

 

Vancsura Zoltán 2014.09.30 Creative Commons License 7475

Tisztelt Vácdukai Lakosok!

 

Meghívom Önöket 2014.10.03.-án  18-órakor 

a Vácdukai Művelődési házban tartandó 

Polgármester-jelölti bemutatkozásomra!

 

 

Üdvözlettel: Vancsura Zoltán  Polgármester-jelölt

erdes10 2014.09.26 Creative Commons License 7474

 

 

Valószínű talált a célzásom,mert reagált rá !

 

Valószínű a kocsmába nem én járok,mert ilyen baromságot ott lehet hallani .

 

Ennyit Őnőkről 4

Előzmény: Vácdukai Nagybíró (7472)
xibig 2014.09.25 Creative Commons License 7473

E fórum létrehozóját nem ismertem személyesen, de gondolom nem azért tette, hogy lejárasson és besározzon másokat. Ilyen módon nem fog a falu előre haladni. Már volt szerencsénk ilyen kampányhoz a településen.

Én a jóérzésű emberek nevében kérem, hogy hagyják abba ezt az otromba stílust! Úgy viselkednek mint a kisiskolások. Ki tudja jobban bántani a másikat!

A világ mindig attól megy előre, ha építünk és nem rombolunk! Konkrét tervekről ki hallott már? A környező települések miért fejlődnek sokkal  jobban? Mi az ami Vácdukán hiányzik? Megfogalmazta ezt már valaki? 

Vácdukai Nagybíró 2014.09.24 Creative Commons License 7472


                                    Tisztelt  erdes 10 , azaz pihu 62 !
 
7462,7465,7470 rövid  hozzászólásában  81db felkiáltójelet,és 20db kérdőjelet
használt fel.  Az ön írásmódja és írásának tartalma  rendkívűl egyedi, így könnyen
felismerhető.Tudjuk,hogy  ön és kedves felesége is nagyon szeretik az italt.
 
 
Köszönjük a bemutatkozását!

erdes10 2014.09.24 Creative Commons License 7470

 

 

Tisztelt VÁCDUKAI lakosok !!

 

Vajon milyen alapon nem tiltakoznak a Víg .Ú. képviselő jelöltsége ellen. !! Mindenki tudja

a szemét,és hulladék lerakást. Ezek után  ő (kisbetűvel ) akarna a Vágó -.val ismét pénzhez jutni !! a LERAKOTT SIITT majd el lesz szállítva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fogok róla gondoskodni !! Hogy ki va gyok? Majd megtudják !!! Marcinka is gyüjtheti a pénzét a büntetésre,terület rendezésre . !!

 

iLYEN KÉPVISELŐT ???????  Kinek kell.!

 

Attól tartani kell,hogy az érdekcsoportos belterjes családi összefogás,más tenni akaró

képviselőknek gondot okozhat. ! Tegyünk ellene !!

falusi akárki 2014.09.23 Creative Commons License 7469

Víg úr! Ha én a sittemet nem konténerenként 25000 forintér vitettem volna el ,hanem leborítottam volna a pálya mellett akkor mennyire büntetett volna az Önkormányzati testület?Az a baj,hogy kéz-kezet mos!

zui5 2014.09.23 Creative Commons License 7468

Vigh János bemutatkozójában Vágó mellett agitált és Makkost lehúzta, ahogy kiadták neki, magáról nem írt semmit. ilyen bemutatkozásokra vágysz? ezek csak szavak. hogy lehet őszinte az, aki balesetet okoz Vácdukán és utána letagadja. én már neki nem hiszek, pedig hittem.

palaga 2014.09.23 Creative Commons License 7467

Köszönjük az eddigi két bemutatkozást!

 

Valahogy így gondoltam, tárgyilagosan, őszintén, nem másokat sárba tiporva!

Várnánk a többi jelölttől is az információkat, ha valaki fórumos beszél velük, kérem szóljon nekik!

 

Gratulálok a két képviselőjelöltnek!

 

Palaga Zoltán

 

 

tájékoztató 2014.09.22 Creative Commons License 7466

Tisztelt Palaga Zoltán ! Szeretném tájékoztatni,mert úgy látom Ön valóban tanácstalan. Két polgármester jelöltről tudok Önnek információt adni,mivel az elmúlt közel négy évben együtt dolgoztam velük,illetve Makkos Lacival addig amíg le nem mondott. Vágó Sándorról a legrosszabb amit mondhatok a rossz kommunikáció,és sokszor még ennek is a hiánya. Ő egy dolgozó ember aki inkább cselekszik,mint sem dumál. A Mi Lacink ennek pont az ellenkezője.Bőbeszédű, agilis ,humoros,jó társasági ember ! Nagyon család centrikus ! De tényleg !!! És ez itt a lényeg ! Makkos Laci mindent a családja érdekében tesz,ami dicséretes,de nem polgármesterként .Nagyon remélem,hogy elég finoman fogalmaztam és nem bántottam meg senkit! Egy jó polgármester a falu gyarapodását tartja szem előtt ! Sajnos én sem tudom ki van a Nagybíró nick mögött,de azt nyugodt szívvel kijelenthetem,hogy igen jól tájékozott ember. Nem csodálkoznék rajta,ha kiderülne,hogy egyik képviselő társam. Remélem felfedi magát mert eddig csak igazat írt,neki nincs miért szégyenkeznie. Palaga Úr ! Remélem segítettem ? És amennyiben elhiszi,hogy én csak segíteni akarok,akkor már be is mutatkoztam Önnek, és minden fórumozónak. Vig János vagyok és ,ha megválasztanak azon leszek,hogy a falu tovább gyarapodjon ,mint az elmúlt négy évben . És igen,én Vágó Sándorra szavazok,mert róla TUDOM,hogy a faluért hajt és bár ő sem tökéletes,de a falunak ezerszer hasznosabb tagja mint az általam egyébként tisztelt Makkos Laci ! Vancsúra polgármester jelölt úrról sajnos nagyon kevés információm van. Képviselő társaim remélem ismeri,róluk csak annyit mondanék,hogy mindannyian önzetlenül tették a dolguk,és döntéseiket a józan ész vezérelte.Így tudtunk BÉKÉBEN és nyugodtan dolgozni mi,és a többi hivatali dolgozó. Így tudott a falu ebben a négy évben többet gyarapodni,mint mint az elmúlt húsz évben összesen....Békében lehet dolgozni,háborúban sajnos hajlamosak vagyunk a túlélésre koncentrálni.Jó egészséget kívánok Önnek és minden falu bélinek ! Tisztelettel: V. J.

erdes10 2014.09.22 Creative Commons License 7465

 

 Valószínű ,de csak Önnek tettsző felvételt láttunk. !! Gratulálok,mert ez tükrözi az értelmi képességét.

 Minden emberre jellemző  az a silány Tv. műsorok látogatása,nézése,kedvelése, sőt tovább megyek még azok megvitatása is. Tudja én csak ezt kivánom ,ebben legyen öröme !!

 Az emberek bunkóságát a TV.ezek szerint,mint tapasztalom Ön ki tudja élni kiszolgálás szempontjából. !!

 Mikor olvasott könyvet ?? Tud olvasni ?? Tud egy mondatot önállóan előadni ?? Van valamilyen iskolai végzettsége ??  Amennyiben a Nagybírót  esetleg többen írják ,ez rájuk is vonatkozik .Hülyének lenni

minden állampolgárnak joga van. !! Egyet azért hozzá kivánok tenni,Őket Lipótmezőn kezelték !!! HA-HA- HA !!!??

 

 

Válasz Nagybíró videó felvételére ,pártatlanul !!

Vácdukai Nagybíró 2014.09.22 Creative Commons License 7463

pihu 62 2014.09.22 Creative Commons License 7462

 

Tisztelt Vácduka !

 

Nevem: Hajdu László független képviselő jelölt .

 

Elsőként bátorkodom magam bemutatn!

  REMÉLEM MÁSOK IS KÖVETIK PÉLDÁMAT !!!

 

Iskolai végzettségeim:

 

-géplakatos

-gépész technikus

-kazánfűtő

-hűtőgép kezelő-szerelő

-láng,és ívhegesztő betanító

-műszaki szakoktató (fő. isk. ) B.M.Egyetem.

-hegesztő mester: gázhegesztő 311.-bevont ív heg.11.-védőgázas fogyó ív heg.135.-131.-

                            awi heg.141.-lángvágó.-kemény-lágyforrasztó 71

 

Oktatással emberekkel ,ahol vezető beosztásban dolgoztam, 1983 .év óta.

Munkahelyeim :MÜFA Kisszöv.ágazatvez. helyettes

                     Fonó gyár.TMK. csop vez.

                     GAMESZ műsz. csop. vez.

                     MÁV Dunakeszi tanműhely hegesztő,kar.lak.oktató

                     MÁV Istvántelek tanműhely hegesztő,kar.lak.víz-fűtés szer.oktató

                     Földvári áLT .Isk.technika okt.

                     Király E.Ip. Sz. K. Isk.hegesztő oktató

 

Aki ismer,és remélem sokan ! Tudja rólam,valamint a családomról,feleségem,gyermekeimről,mi sok embernek önzetlenül nyujtottunk,és csak ezután is így teszünk SEGÍTSÉDET !

Név nélül,és esemény nélkül,mert azok a dogok személyre szabottak,senkit nem kivánok megbántani !!!

 A programomról pedig azért nem kivánok írni,mert ami elgondolásom van ,ahhoz látni kell

 az Önkormányzat anyagi helyzetét,meglévő szerződéseket,megbízásokat amelyek jelenleg még érvényben vannak, STB.Véletlenül eltünt papírok stb. Gondolom mindenki érti ??? !!!

 

Remélem korrekt módon,valóságnak megfelelően tájékoztattam Önöket.

 

Kérem vegyék figyelembe,csak a valóságot írtam !

 

 

 Üdvözlettel: Hajdu László mindenkitől független képviselő jelölt .

 

 

 

Atiqua 2014.09.21 Creative Commons License 7461

Nem gondolom elfogultságnak azt, hogy azt szeretném tudni, hogy kire miért szavazzak, ahelyett, hogy kire miért ne szavazzak.

Előzmény: Pedagógus1 (7456)
Vácdukai Nagybíró 2014.09.19 Creative Commons License 7460

Tisztelt Palaga Zoltán!

 

Támogatjuk ötletét a bemutatkozással kapcsolatban.Legfeljebb annyit kérnénk 

mindenki az igazat írja!

 

 

A valóság leírása amennyiben egyenlő az illető lejáratásával erről nem mi tehetünk. Célunk változatlanúl a hiteles tájékoztatás.

Jókat mosolygunk a kisbíró írásain, még jó hogy van Makkos Úr különben hülxén halnánk meg. Gondolunk a " Leader, a Tűzifaprogram "  "Itthon vagy-Magyarország pályázat 325000Ft" 

Nemsokára látni fogja nélküle is íródnak a pályázatok.

  

 

 

 

Tisztelettel:Nagybíró

 

Előzmény: palaga (7458)