Keresés

Részletes keresés

gombóc63 Creative Commons License 2014.04.11 0 0 358

Együtt érzek veled, minden létező vizsgálaton jártam már. A melléküreg röntgenen semmit nem fognak találni, volt arcüreggyulladásom, ami fejfájással jár, de az halántéktáji. Nézték már a nyaki ereidet? Szemedet?

Előzmény: Henyaa (357)
Henyaa Creative Commons License 2014.04.11 0 0 357

Sziasztok!Én is hasonló cipőben járok mint itt sokan,bár nem sikerült diagnosztizálni mi bajom.2 napja jöttem ki a kórházból ahol voltam CT-n,EEG-n és volt lumbálásom is.Mindenem negatív lett de az erős tarkótáji fájdalom ami hányást illetve hányingert is hoz maga után,megmaradt.Vérnyomásom normális nem magas.Semmilyen gyógyszer nem hat,csak az enyhíti panaszom ha lefekszem és vízszintes helyzetben teljesen megszűnik.Ülőmunkát végzem heti 6 alkalom során napi 12órában (nem monitor előtt történik).Ajánlottak csontkovácsot,akupunktúrát és mennem kell orr melléküreg röntgenre is mivel december-márciusig náthás voltam.Nem tudom mi a megoldás,de nagyon szeretnék már a végére járni mert ha nem fekszem lehetetlen,hogy kibírjam a napot!!

gombóc63 Creative Commons License 2014.04.10 0 0 356

Szerencsés vagy, irigyellek, elég könnyű megoldásod van a bajodra.

Előzmény: Törölt nick (355)
gombóc63 Creative Commons License 2014.02.13 0 0 354

Szívesen segítenék ha rá lehetne kattintani a linkre.

Előzmény: Aandye (353)
Aandye Creative Commons License 2014.02.12 0 0 353

Jómagam is migrénes vagyok. Kérlek segítsetek hogy fény derülhessen a migrén pszichés hátterére! 

Személyiségpszichológia műhelymunkám keretei között migrénes és nem migrénes személyek pszichológiai jellemzőit hasonlítom össze. Minél több kitöltött kérdőív áll rendelkezésemre, annál színvonalasabb lehet a dolgozatom. 
Első körben azokhoz fordulok, akiknek szokott lenni vagy az elmúlt fél évben volt MIGRÉNES FEJFÁJÁSA. A kitöltés 2 percnél több időt nem vesz igénybe. 

https://docs.google.com/forms/d/1iXYFFBpHKi4EQ6IyR5X6W_2hFkMqtydNIatpSgON8lI/viewform

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

 

 

silver0405 Creative Commons License 2014.02.03 0 0 352

Szia!

Nekem is a fogamzásgátló szünetében fáj a fejem. Te abbahagytad a szedését azóta, vagy nem javasolta az orvos?

Az én dokim azt mondta, hogy szerinte ha a tabletta lenne az oka, akkor a szedése közben fájna a fejem, nem pedig a szüneteltetéskor. Gondolom hormonális oka lehet. Még nem voltam komolyabb kivizsgáláson emiatt, de készülök rá.

Előzmény: liliána77 (348)
wwenigma Creative Commons License 2013.10.08 0 0 351

Migpriv-et be lehet szerezni külföldről magyar recepttel is, de 2-3000ft-ot kér a szállítócég plussz az ára ugye (6000/6tasak korul jon ki). :(

Előzmény: politomi (322)
scossia Creative Commons License 2013.09.26 0 0 350

Sziasztok. Rám eddig nem volt jellemző, hogy fejfájós lennék, viszont úgy egy hete nagyon felhúztak valamivel, aznap nem is tudtam rendesen enni, estére persze, hogy megfájdult. Ez még nem is lenne érdekes, de azóta főleg testhelyzetváltozáskor, elsősorban hajoláskor fájdalmat érzek, néha tompa, néha erősebb, néha meg csak picit úgy belüktet vagy behasít. A jobb oldalon jellemzően, legtöbbször a fülem mögötti részen vagy kicsit feljebb, ritkábban halántéktájon  vagy fültől lentebb a nyaktőnél oldalt. Nagyon ideges vagyok emiatt, ráadásul tudom, hogy el kéne mennem orvoshoz, de ezt elég bonyolult a jelen körülményeim között megszervezni. Tegnap megjött a havi "áldás" is, akkor bevettem egy aszpirint, ami úgy tűnik, ezt is szüntette amíg hatott, de utána még rosszabb volt és fekve is lüktetett időnként, ma meg picit szédülök is már, ami nem tudom, ettől van-e vagy a vérzéstől. Valakinek volt valami hasonló tapasztalata? Hogy mi lehet ez? Orvos mihez fog kezdeni velem, ha talán a jövő hétre sikerül megszerveznem, hogy eljutok? Annyira fura és szokatlan ez nálam, hogy eléggé beijedtem miatta. :( Nem is elviselhetetlenül erős, inkább csak félek, hogy mi lehet, és amúgy is stresszes vagyok. Próbáltam B-vitamint, magnéziumot szedni és citromfű teát inni, de nem tapasztaltam, hogy segítenének.

liliána77 Creative Commons License 2013.07.25 0 0 348

Sziasztok.Röviden az én történetem.Közel 10 éve szenvedtem migrénbe ami a fogamzásgátló szedési szünetében tört rám,több napig is eltartott,igen erős ágynyugalmat igénylő fájdalommal.Orvos,ct,gyógyszerek tömkelege, de a fájdalom maradt.Ehhez az utóbbi időben aurázás is társult és gyomorfájdalom a sok gyógyszertől.A frontokra is és a streszre is fejfájással reagáltam,szóval elég rossz volt a helyzet,mindent kipróbáltam amit csak hallottam és tanácsoltak de semmi.Majd jött egy fejfájás mentes időszak,ami most már 5 hónapja tart.Sokszor mondogatom  azóta, hogy nem is tudja az milyen szerencsés akinek ez a fájdalom nem a mindennapok velejárója.A gyógymódom pedig végtelenül egyszerű,én sem hinném el ha valaki más mondaná,nem is fűztem hozzá nagy reményeket,de szerencsére bevált ,és örülök hogy nem adtam fel a keresgélést pedig sokszor már elegem volt a jótanácsokból.Nekem a citromfű tea segített.Hihetetlen ugye?Három hónapig ittam napi egy csészével,ettől egyre kevesebszer jött elő a fájdalom ,a gyomorpanaszaim elmúltak ,ma már ott tartok hogy heti ketszer iszom és elég.Az utóbbi két hónapban egy tabletta fájdalomcsillapítót vettem be nyaralás alkalmával,de rögtön hatott is.Ezért gondoltam megosztom veletek,hátha másnak is segít.De ha mégsem,ne adjátok fel,ti is megtalálhatjátok a megoldást.

gombóc63 Creative Commons License 2013.07.06 0 0 346

Kattints rá a gombóc63-ra, ott már látod a folytatást.

Előzmény: paloma9123 (345)
paloma9123 Creative Commons License 2013.07.05 0 0 345

Szia!

 

Persze lenne kedvem beszélgetni veled, hogyan tudnék neked írni privátba?Tudnál nekem segíteni?

 

gombóc63 Creative Commons License 2013.07.05 0 0 344

Nem tudom hány éves vagy, de én már tudom, hogy az életben a legfontosabb az egészség, mert ha az van, akkor minden van. Tehát....és bár sokszor a könyökünkön jön ki, de a stressz nagyon sok bajt tud okozni a szervezetben.  Valamennyire mindenkinek stresszes az élete, de nem mindegy mennyire. Biztos vagyok benne, hogy a fejgörcsöd ettől (is) van. Hoszzútávon pedig nem megoldás a fájdalomcsillapító, arról nem is beszélve, hogy mások előtt leplezni, jópofát vágni és még dolgozni is egy erős fejfájással vagy migrénnel...hát....na ezt csak az tudja, aki hasonló cipőben jár mi.

Ha van kedved beszélgessünk privátban, látom a tied nem publikus, írj nekem ha gondolod.

Előzmény: paloma9123 (343)
paloma9123 Creative Commons License 2013.07.04 0 0 343

Igen ezek a tünetek nekem is voltak még tartott a szédülös korszakom , nekem is volt (szorítás érzés a torkomban, étvágytalanság,nem nagyon jártam társaságba szerettem inkább egyedül lenni)

Hát pont ma mondtam páromnak hogy valami másik munkahelyet kellene váltani mert, én itt meg fogok bolondulni 

ebbe a kapkodásba, ez egy nagyon stresszes munkahely és hiába mondják családom is hogy ne aggódjak meg ne stresszeljek,

azt nem olyan könnyű:(

Valamilyen másik munkahelyet kell keresnem mert amióta itt dolgozok egy hét alatt legalább kétszer van migrénem, és ez csak

azóta van amióta itt elkezdtem dolgozni, félek hogy valamilyen komolyabb bajom lesz ettől.  :((

Lehet hogy a stressz is közrejátszik abban hogy ilyen fejgörcsöm legyen, nagyon nehezen tudom eltitkolni a munkahelyemen hogy jól vagyok és nincs semmi bajom.Nem tudom mit tegyek :(((

gombóc63 Creative Commons License 2013.07.04 0 0 342

Én egyáltalán nem élek stresszes életet, viszont szorongó vagyok. Ez még néha most is elővesz, legutóbb ősszel volt egy ilyen időszakom. Mondjuk mindig meg is van az ok, hogy mitől jön rám, most a túlzott aggódás váltotta ki. de csak akkor már, amikor a téma eldölt, tehát ahogy Te is írtad akkor, amikor már megoldódott a dolog, amin aggódtam. Étvágytalanság, alvászavar, torokszorítás....a fejfájás már megvolt, az csak grátisz:-)))

Tudom a mai világban nem jó kérdés, de nem tudsz munkahelyet váltani? Legalább otthon minden rendben van?

A vérnyomásom jó esetben normális, ma viszont reggeltől fáj a fejem:-((( Ez is mindig változó, van, hogy csak estefele fájdul meg.

Előzmény: paloma9123 (341)
paloma9123 Creative Commons License 2013.07.04 0 0 341

Először is köszönöm  kivánságod.

Igen nekem volt már hasonló helyzetem , én is jártam pszichiáternél még régebben, nagyon erős szédülés

miatt.Kezeltek kb. fél évet, korházba is feküdtem miatta.Rendszeresen jártam beszélgetésekre, 1 év kellett hozzá hogy teljesen 

megszünjön a szédülésem. Nagyon sokat idegeskedtem abban az időszakban , állitólag a stersztől , szorongástól lettek ilyen 

tüneteim. Érdekesség hogy a szédülés mindig csak akkor jött rám amikor  jól éreztem magam.Fél éven keresztül napi rendszerességgel minden 10-15 percenként megszédültem, olyan erősségel hogy kapaszkodnom kellett.

 

Lehet hogy a fejfájással is ez a helyzet. Ma például nagyon nagy stessz volt a munkahelyemen, reggel nem volt semmi bajom 

délutánra el kezdett fájni a fejem jobb oldala vörösek a szemeim, alig látok velük.Hiába nyugodtam meg nem múlik el a fejfájás.

És nagyon alacsony a vérnyomásom is.

gombóc63 Creative Commons License 2013.07.04 0 0 340

Fel kellett hogy adjam, nem tudsz olyan vizsgálatot mondani, amit ne csináltam volna végig, nem tudsz olyan szakorvost, aki ne látott volna és amikor a neurológus is felír egy olyan szert, amit tudja, kihangsúlyozom TUDJA, hogy nem tudnak megcsinálni a patikában, mert nem akarja kimondani, hogy tehetetlen.....akkor mit csináljak?

Nézz magadba és döntsd el, hogy van-e pszichés problémád. Vagy beszéld meg valakivel, hisz sokszor nem szembesülünk azzal, hogy igenis van lelki bajunk. 2000-től 8 éven át egyszer már végig csináltam egy fejfájásos időszakot, a vége az lett, hogy pszichiáterhez mentem és egy pár beszélgetést követően, gyógyszer nélkül elmúlt a fejfájásom. Ha ezt meséli nekem valaki, nem hiszem el. Másfél évig voltam jól. Most életem legjobb időszakában vagyok, mindamellett elmentem a pszichiáterhez, de elbúcsúztunk, nincs miért odajárjak.

Figyelj....a Brexin izületi fájdalomra való, én nem mondhatom, hogy ne vedd be, de én nem tenném. Fura az is, hogy félévente néznek rád. Én havonta jártam kontrollra.

Az idő el fogja dönteni, hogy jobban leszel és igaza lesz-e a dokidnak vagy nem. Kívánom, hogy igaza legyen:-))

 

Előzmény: paloma9123 (339)
paloma9123 Creative Commons License 2013.07.03 0 0 339

Ne add fel!Csak van egy olyan orvos aki tudná kezelni a fejfájásod.
Nem mertem még beszedni a Brexint amióta a sumatriptantól ennyire roszul voltam,
napokig szenvedtem mert megmarta a torkomat nyelni nem birtam és nem volt hangom.
Azóta félek a gyógyszerektől. De tudom hogy muszály lenne szedni.

Hát én most csak reménykedek hogy a fogamzásgátlótol voltam ilyen roszul és hogy
ez elmúlik.
Csak attól félek hogy az orvosnak nem lesz igaza és marad a migrén.Remélem nem pszichés alapon fáj
a fejem.

A nerurológus migrénnel kezel és azokkal a gyógyszerekkel amiket írtam.Félévente kontroll és MR vizsgálat.

Én az MR vizsgálat után itthon megnéztem a felvételt és tudtam hogy a kis fehér pontok nem jót jelentenek.
Remélem a következő MR vizsgálatnál nem találnak még több gócot.

 

gombóc63 Creative Commons License 2013.07.03 0 0 338

A lányom szülés után kapott egy fogamzásgátló injekciót, ami 3 hónapra adott védelmet. Igazából ekkor lett mindennapos a fejfájása. Azóta ez kiürült belőle, már csak a szokásos fejfájás adaggal kínlódik.

Neked akkor szerencséd van abból a szempontból, hogy tudják mitől van a fejfájás. Én ezzel nem dicsekedhetek. Bár ez a sella dolog fejfájást okozhat, de senki nem mondta ki nekem, hogy ez bizony attól van. Ezért itt állok segítség nélkül, feladtam.

És akkor mivel kezel a neurológus? A múltkor említett gyógyszerekkel? Amit be se veszel...

Előzmény: paloma9123 (337)
paloma9123 Creative Commons License 2013.07.02 0 0 337

Elmentem háziorvoshoz mert minden hónapban volt egy időszak amikor 3-4 napig folyamatos fejgörcsöm volt.

Nem tudtam elképzelni hogy miért van hogy ennyire rosszul vagyok. Elmondtam a tüneteimet , háziorvos azt mondta, 

migrén és hogy nem szedhetek tovább fogamzásgátlót. Elmentem neurológiára ahonnan elküldtek MR-re ami igazolta hogy 

fejfájásomnak nyoma maradt. 

Mivel szedtem a fogamzásgátlót a migrénem olyan súlyos volt, hogy napokig képtelen voltam kimenni az utcára.

A neurológus azt mondta soha többet nem szedhetek fogamzásgátlót mivel pajzsmirigyes vagyok és ez rásegit a migrénre, 

azt mondta agyi infarctusok nyomai látszanak a felvételen.

Szóval kb. egy hónapja nem szedem már a fogamzásgátlót de sürübben van migrénem, amíg szedtem egy hónapban csak háromszor volt.Most minden héten van , meg tudom különböztetni a sima fejfájástól nekem azóta olyam már nincs, csak migrén.

Lehet a gyógyszer elhagyása miatt. 

Azt mondta a neurológus hogy , nem lesz olyan vészes a fejfájás mint régen volt , de jobban leszek viszont meggyógyitani ebből 

nem tud, csak kezelni.

Tényleg azóta nem olyan intenzitásu a fejgörcs mint régebben volt de, azért ez is elég kellemetlen.

 

gombóc63 Creative Commons License 2013.07.02 0 0 336

Ezek a tipikus dolgok, amik kiválthatják a fejfájást. No és a pszichés probléma. Mondjuk az esetedben furcsállom, hogy ilyen sűrűn van migréned. Ki mondták, hogy ez migrén? Vagy a gócok miatt van a fejfájás?

Akkor nálad most hogyan tovább? Ha már nem veszed be a Brexint....

Előzmény: paloma9123 (335)
paloma9123 Creative Commons License 2013.07.02 0 0 335

Brexint nem próbáltam ki,mert az van ráirva hogy kikésziti a gyomrot , de kiváltottam.

Brufent csak akkor szedem ha már migrénem van de ez sem kimondottan migrénre való gyógyszer, 3-4 óra kell mire csak

el kezdi mulasztani a fájdalmat.

nem szeretném tönkre tenni a gyomrom de ha dolgoznomkell menni kénytelen vagyok bevenni egy fájdalom csillapitot.

Nekem is ha fáj a fejem sokszor rosz kedvem van inkább ingerült vagyok, nincs türelmem semmihez.

 

Igen nehezen értik meg mások hogy milyen borzasztóan tud is ez fájni. Én észrevettem hogy nekem sokszor kihozza a migrént

a stressz , a ki nem alvás , időjárás. Eddig ezeket figyeltem meg. 

 

gombóc63 Creative Commons License 2013.07.02 0 0 334

Ezeket a gyógyszereket nem ismertem....megnéztem és nem értem. A Brexint végleg nem értem. Piroxicam hatóanyagot lumbágóra kaptam anno. Mindkét gyógyszer inkább izületi, reumás fájdalomra való. Ez hogyan előzi meg a migrént? Vigyázz vele, elég durva. Főleg a gyomrodra figyelj, minden nemszteorid gyulladáscsökkentő tönkreteszi. Most a térdemre kaptam, hozzá a gyomorvédőt is.

De ezek szerint nem előzi meg a migrént, mióta szeded? És az ibuprofen elmulasztotta?

Nekem nincs semmi előjel, kisérőtünet. Egyszer csak elkezd fájni, hogy milyen erősen fog az a jövő zenéje. Van, hogy magától elmúlik. Ha erősen fáj ki akar esni a szemem és ritkán émelygek. Sokszor nekem is féloldalas.

Család? Nem könnyű nekik, egy mosolygós, vidám ember vagyok, de ettől a betegségtől megváltoztam. Nehéz úgy élni, hogy ne tegyem tönkre a családom életét is a fájdalom miatti rosszkedvvel. Szerencsére a férjem megértő, támogat, de igazad van, hogy érthetné meg ezt egy olyan ember, akinek évente 5-ször fáj a feje?!

Előzmény: paloma9123 (333)
paloma9123 Creative Commons License 2013.07.01 0 0 333

Szia !

 

Én Pécsi vagyok.

Nekem Brexint irtak fel megelőzés képpen , és Brufent már ha kitör a migrén.

Ma ismételten sajnos szenvedtem a munkahelyemen mert egyszer csak migrénem lett.

Rosszul voltam tőle , az egész jobb oldala fáj a fejemnek. :(

Szokott előtte mindig lenni valami bevezető tünetem , most csak nem éreztem a bal kezemmel , kihagyott .

 

Neked fejájás alatt szokott lenni valamilyen más tüneted ( hányinger , szédülés , érzéskiesés)?

Nekem mindig. És van hogy egy teljes napra tehetetlenné tesz. Olyan nehéz ezt olyan emberekkel megbeszélni akik

nem érzik ezt a fájdalmat családom például nem igazán tudja elképzelni milyen is ez. 

Örülök hogy beszélgethetek veled, és megoszthatom veled ezeket a dolgokat. :)

gombóc63 Creative Commons License 2013.06.30 0 0 332

Számtalan bogyót kipróbáltattak velem, olyanokat amiket állandóan kellett szedni, egyik se segített. Fájdalomcsillapítás számomra nem nagyon létezik, ha nagyon fáj akkor szigorúan este lefekvéskor 2 algopyrin+no spa. Ez se hat mindig, de hogy napközben egyáltalán nem az biztos. Nekem az ibuprofen nem segít. De ne feledd, más jellegű a fejfájásunk. Neked sűrű és erős, nekem általában gyenge vagy közepes, de állandó.

Hol élsz? Ha pesti vagy esetleg az Idegtudományi Intézetet felkereshetnéd. És azok amiket most kaptál nem váltak be? Mik ezek?

Előzmény: paloma9123 (331)
paloma9123 Creative Commons License 2013.06.29 0 0 331

Szia !

 

Hát igen sokszor az öszefüggéseket nem veszik észre. Amit a legjobban birok hogy ha elküldenek egy vizsgálatra és megkaptam 

az eredményt akkor úgy kell kihúzni az orvosból hogy van e valami bajom, igazán néhány mondatot mondanak 

aztán ennyi.( Pl : most mikor kész lett az MR eredményem.)

És azóta sűrűbben fáj a fejem.

Én novemberbe megyek megint MR re megint a fejemet nézik meg hogy a gócok változtak e.

 

Te milyen gyógyszert szedsz fejfájásra?

Én ugye eddig szedtem a sumatriptant . De abba kellett hagynom mert nem birta a szervezetem. Pedig az egyetlen előnye volt hogy félóra alatt hatott , igaz csinált egy nagy fájdalmat de abba múlot el a migrén.

Most egyet kaptam migrén megelőzésésre, és ha már kialakult annak megszüntetésére.

Ez már ibuprofén tartalmú nagy dózis . Mert az algopyrin meg társai nekem olyanok mint a cukorkák. :D

 

gombóc63 Creative Commons License 2013.06.29 0 0 330

A sellát külön vizsgálják, nekem külön volt koponya és sella MR vizsgálatom. A lányomat egyenesen sella vizsgálatra küldték. Hát igen, ez a különbség orvos és orvos között. És bizony sokszor az összefüggéseket nem látják. De nem biztos, hogy nálad is bármi fenn áll ami nálam vagy a lányomnál. Ugyebár nekem jók a hormonleleteim, de a változókorban vagyok valamint részlegesen üres a sellám. A lányomnak pajzsmirigy és IR probléma mellett alakult ki elváltozás a sellában. Nálam nem lehet tudni mitől alakult ki, idegsebész látta, nem kell műteni, nem kaptam rá gyógyszert. A fejfájásomat próbálták kezelni, nulla sikerrel. A lányom se kapott gyógyszert, kezelik az alulműködését és az IR-t is.

Hormonvizsgálatot anno nekem endokrinológus írta ki, háziorvos nem adhat. Sajnálom, akkor októberig türelem. Ahogy nekem is, épp a héten kaptam szeptember végére MR időpontot, most épp a térdem miatt:-(((

Azért ne könyveld el, hogy nálad is ez a probléma, de ez is egy tipp. Ma már azt tapasztalom az orvosoknál, hogy ha van valami ötleted nem harapják le a fejed. De lehet, hogy nálam ez azért van így, mert 4 éve nem tudják megoldani a fejfájást.

 

Előzmény: paloma9123 (329)
paloma9123 Creative Commons License 2013.06.29 0 0 329

Szia!

 

Hát most meglepődtem én nem is tudtam hogy ilyen is van!

Engem elküldtek MR vizsgálatra most voltam májusban de nekem csak a fejemet nézték meg , pedig tudja a neurológus hogy

Pajzsmirigy alulműködésem van, nem értem miért nem nézték meg akkor is már azt pedig fontos lenne.Nekem több néhány területen 6mm-2mm nagyságú gócokat találtak, erre azt mondta a neurológus hogy migrén okozta, és hogy minnél többször fáj a fejem van rá esély hogy még több lesz.(hát ekkor bepánikoltam) 

Hormonvérvizsgálaton nem voltam.

Háziorvostól lehet ezt kérni?

 Kértem  időpontot endokrinológiára hát ...... októberre kaptam...addig meg szenvedek még pár hónapig :(

Igen igazad van ettől is lehet fejfájás.

És erre a sella problémára szedni kell valamilyen gyógyszert?

Nekem nem nézték ezt meg MR vizsgálaton,pedig lehet nekem is ez a bökkenö. 

 

gombóc63 Creative Commons License 2013.06.29 0 0 328

A lányom 7 hónapja szülte a második babáját. Pajzsmirigy alulmüködése van,most kiderült, hogy IR betegsége is van, a szülés után 2 hónappal mindennapos fejfájás gyötörte. Természetesen jár endokrinológushoz, de beutalták a neurológiára, ahol viszont MR vizsgálatra küldték, de csak a sellát nézték, mivel pajzsmirigybeteg. A sella fogja körbe az agyalapimirigyet.  Meg lett az eredmény, a hormonproblémák miatt van elváltozás a sellában és ha a sellában van elváltozás az okozhat fejfájást. Hormonvérvizsgálatra is elküldték, azt majd csak most fogja megcsináltatni. Úgyhogy akár ettől is lehet fejfájás. Az esetemben pl. a hormonok köszönik jól működnek, mégis van fejfájásom, ellenben nekem is sella gondom van. Neked nézték ezt a területet az MR vizsgálaton?

Előzmény: paloma9123 (327)
paloma9123 Creative Commons License 2013.06.28 0 0 327

Szia!

 

Sajnos pajzsmirigy alulműködésem van. Hashimoto-thyreoiditis autoimmun beteg vagyok 4 éve egy vizsgálat során fedezték fel, 3 havonta járok vérvételre, évente endokrinológiára. Szedek gyógyszert is rá.

Most pedig egy idő után sajnos ez a migrénes fejfájás gyötör.Elég sok olyan ismerősöm van aki pajzsmirigyes mint én és egy idő után migrénes lett. Lehet e közt is van valamilyen összefüggés. 

Most csak az bennem a legnagyobb kérdés hogy miért van egyre többször migrénem, a neurológián mondtam de azt mondták nem

lehet köze a pajzsmirigyhez.

Igen, borzasztó a migrén és ráadásul mostmár nincs olyan hét hogy ne lepne meg legalább annak egyik napján :(

 

Én már csak reménykedek, hogy majd ha nem is véglegesen szűnik, de legalább nem lesz ennyire gyakori...... 

 

Lehet pajzsmirgy hormonok ingadozása miatt lettem migrénes, de hát sok orvosnak felvetettem már hogy hátha ez az ok...

 

 

 

gombóc63 Creative Commons License 2013.06.28 0 0 326

Szia!

 

Sajnálom....de a helyedben nem adnám fel. Keress egy másik orvost, ez a lehető legtipikusabb migrén, nem igaz, hogy ezen nem tudnak segíteni. Pont a migrénesektől hallom, hogy náluk elérnek sikereket ha megtalálják a megfelelő gyógyszert. Én nem migrénes vagyok, bár karácsonykor életemben először hozott egyet nekem a Jézuska. Az én kevert tipusú fejfájásomra tényleg nem lett meg a megoldás. Várom a csodát:-((( és a változókor végét.

Előzmény: paloma9123 (325)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!