Keresés

Részletes keresés

nistelrooij Creative Commons License 2018.12.08 -7 2 128111

De Gea, Dalot, Jones, Smalling, Young, Herrera, Matic, Mata, Lingard, Rashford, Lukaku

 

Romero, Rojo, Shaw, Fellaini, Fred, McTominay, Pogba

giornalista Creative Commons License 2018.12.08 -3 0 128110

tegyük azért hozzá, hogy Mourinhót én Moyes helyett akartam volna, és ha akkor jön, szerintem máshogy alakul az elmúlt 5 évünk, drasztikusan. annak a keretnek akkor Ferguson után vezér kellett volna, valaki, akit lehet követni. nyilván lettek volna konfliktusok, hát hogyne, de mégis: a Moyes-jellegű totális szétfolyásnál nem biztos, hogy rosszabb lett volna. az eredmények pláne.

 

amikor ténylegesen hoztuk Mourinhót, többször is leírtam a fenntartásaimat. Guardiola elkelt, így ő maradt a nyilvánvaló opció, azonban - ha gondolod, keresd vissza, vagy lehet emlékszel is - akkoriban sokat beszélgettünk itt arról, hogy Mourinhónak változnia kell. ha saját magát hozza ide és erőlteti magunkra, akkor  bukni fog, míg ha hajlandó lesz változtatni a módszerein, a hozzáállásán, és ő is idomulni a klubhoz, akkor lehetett volna esélye a sikerre.

 

ez nyilvánvalóan nem történt meg, és ez nagyon hamar kiderült. a buszparkolás már az első hónapoktól jelen volt, és egyedül az első nyáron sikerült normális játékosokat igazolni, utána már jöttek a Mourinho-droidok. 

Előzmény: Jay-X (128108)
giornalista Creative Commons License 2018.12.08 0 0 128109

hahahahaha :))) 

 

well played, sir, well played :)))

Előzmény: Törölt nick (128107)
Jay-X Creative Commons License 2018.12.08 0 3 128108

Jó, de neki sem hozzuk fel hogy lefaszszopózta Fergusont, közben Mout megváltónak gondolta, és a jóslatainak jó részének köze sem volt ahhoz ami aztán történt.

 

Ja de, mégis. Ez már csak ilyen, provokációhoz tökéletes.

Előzmény: Gery1978 (128105)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.08 0 0 128107

Szerintem engedd el,akkor talán béke lesz.Provokálnak,ugrasz,kiröhögnek.Évek óta ez megy.Abban mindenki egyetért,hogy a 3. évre egy nézhetetlen fos lett a "játékunk".Pont.Csak egy javaslat,de gondold át. ;)

Előzmény: giornalista (128104)
giornalista Creative Commons License 2018.12.08 -3 0 128106

sajnos néhány hete nincs időm alaposan átolvasni a baromságait, így csak az az előtti megfejtéseit tudom prezentálni. nem ér ennyit már az egész, mert gyakorlatilag semmi köze a valósághoz annak, amiről a fiú ír.

Előzmény: Gery1978 (128105)
Gery1978 Creative Commons License 2018.12.08 0 4 128105

Baszki, én nem rég óta olvasom ezt a topikot, de már annyiszor idézted a kolléga korábbi hozzászólásait, mintha évek óta itt lennék. Esetleg megpróbálnál ezeken túllépni, és nem beírni kétnaponta? Mert így olyan ez a topik, mint egy mókuskerék. Mindenki ugyanazokat mondogatja, azzal a különbséggel, hogy Te mások(főleg nisti) korábbi mondatait szajkózod egyfolytában. Bármit beír a srác, válaszod a korábbi beírásai. Vicces! Főleg azok a mondatok, ahogy fikázod őt, azok a jelzők... Tök semlegesen nézve kettőtök cívódását, semmivel sem vagy jobb, sőt! Mint egy fóbiás valaki!

Előzmény: giornalista (128104)
giornalista Creative Commons License 2018.12.08 -4 4 128104

a provokáció az, amikor egy troll beírja, hogy a City az egyik évről a másikra lecserélte a teljes védelmét, amivel annyit értek el, hogy 1-el kevesebb gólt kapva estek ki a BL-ből. se többet, se kevesebbet. vagy hogy Guardiola alulteljesített a második évében is, mert a Citytől nem a bajnoki cím az elvárás, hanem a BL-győzelem. a nagyságrendileg ugyanannyit költő Unitedtől viszont a 81 pont viszont már a legjobb eredmény Ferguson óta, és amúgy is, a Liverpoolra hány pontot vert a City :) 

 

egy durcás, etyke, kövér tini fiúcskára emlékeztet ez a nisti. hiszen ő márpedig elhatározta 3 éve, hogy a Mourinho-projekt össze fog állni. ő eldöntötte, hogy Klopp hahaha, Guardiola LOL, Morunhio viszont mmmhhhmmm! szerinte teljesen rendben volt a 6. hely, jobb ott végezni és EL-t nyerni, mint a 3. vagy a 4. helyre befutni. nem gond 4-0-ra kikapni a Bridge-n, ha utána jön egy 12 döntetlenes, haszontalan veretlenségi széria. nem gond, hogy a top 5-nek 1 gólt lőttünk idegenben, mert a kicsik ellen kell megnyerni a meccseket, nem a nagyok ellen. álmából felkeltve felsorolja, hogy milyen kis csapatok ellen kapott ki a Pool, Sevillázik egy jót, aztán a United EL-menetelése után képes azt mondani, hogy a Liverpool BL-döntője csak a szerencsés sorsoláson múlt. ugye a Cityvel is játszottak közben, óriási szerencse. 

 

sajnos vagy nem sajnos, de itt szimplán arról van szó, hogy nisti nagyon egyszerűen látja ezt a foci nevű játékot, a United kapcsán pedig teljesen felesleges időtöltés odafigyelni arra a sok csacsiságra, amit mond. nem látta, hogy a Mourinho-korszakban nem volt felépített játékunk. tavaly, amikor De Gea PL-rekordokat döntött és egymaga 15 pontot hozott nekünk, képes volt kijelenteni, hogy a csapat végre nem De Gea-heavy. az átjáróház védelem szerinte összeállt, aztán nyáron ugyanazt a védelmet már persze erősíteni kellett volna. jól összeállhatott akkor. és tucatnyi, sőt, százas nagyságrendű példa van az elmúlt években arra, hogy nisti beböfögi a saját, elvakult, vigyorgó hülyeségeit, csak a valósághoz sajnos semmi köze nincs a srácnak.

 

ezt mostanában az agresszió különféle módozataival fűszerezi meg, hogy hogy lennék én megverve, meg hogy lenne neki rendőrségi ügye, ha velem találkozna (LOL), meg ugye a gyerekes, durcás jelzőhalmozás, vagy az, hogy írjunk ki szavazást arról, hogy ki maradjon a topikban :)) mondom, egy durcás gyerek. persze a kora alapján nyilván felnőtt, de a kor azért nem minden.

 

teljesen tipikus például, hogy azt most már ő sem tudja megmagyarázni, hogy most miért vagyunk ilyen szarok. az idei szezon totális csődjét meglepő módon már látja. de azt még nem dolgozta fel, hogy ide az elmúlt két év vezetett. az az elmúlt két év, ahol ő magabiztosan és nagyképűen oktatta az egész topikot, hogy miért jobb nekünk éppen, mint a Citynek, a Poolnak, vagy a Chelsea-nek. ilyenekkel jön, hogy a Chelsea ugyan nyert egy bajnoki címet, de nézzük meg, mire mennek a kettős terheléssel. mintha a bajnoki cím csak úgy leesne a fáról :) egy új edző első évében. szánalmas. vagy ha Mourinho veszi át a Cityt, akkor most vele lenne ilyen jó az a City. hiszen a City az csak úgy jó, a United meg csak úgy rossz, az edzőknek vajmi kevés köze van ehhez, szerinte. Mourinho mentegetésében új császára van a világnak.

 

két év ment el arra, hogy védte Mourinhót és röhögött az ellenfeleken, kiverte a Ligakupára, az EL-győzelemre, és amit meg kellett, azt megmagarázott. annyira viszont csak nem lehet senki egyszerű, hogy nem látja: sajnos Mourinho első két éve sem az volt, aminek nisti hazudta (vagy tudatlankodta) a fórumon, hanem rossz irány, rossz döntések, rossz eredmények és összességében egy óriási tévedés volt nem kibaszni 4 hónap után ezt a portugál majmot.

 

mondjuk két év ilyen kemény küzdelem után a valósággal nem csoda, hogy frusztrált, hogy egyedül maradt a hülyeségeivel, a trollkodásaival...

Előzmény: Törölt nick (128100)
Beaverfieldmarketplace Creative Commons License 2018.12.08 0 0 128103

de Gea - Darmian, Jones, Smalling, Young - Valencia, Mata, Herrera, Pereira, Martial
Lejár mind a tíznek a szerződése, ki marad, ki megy ?

Tippem szerint Darmian, Valencia, Pereira megy, Jones, Smalling, Young és Herrera esetleg marad.


Martialnál esélyesebb a maradás mint a távozás, talán.
Mata - Juventus, régóta akarják, lehet eljött az idő.


de Gea:
Oblaknak szintén lejár a szerződése a madridi klubnál, ez érdekes fejleményt hozhat, ráadásul az Atleti Herrerát már régóta akarja, a MU pedig Griezmannt.
Szerintem velük lesz valami biznisz, akár még Alexist is bevonva.

 

Eleve, de Gea nagyon kevés csapatnál jöhet szóba, Angliában máshol sehol, Realban van Courtois és Navas így oda sem, Barca esetleg, de ott ter Stegen és Cillessen jól véd, német ( Bayern) szerintem kizárt, így marad konkrétan 3 csapat.
Juventus, Atletico Madrid és a PSG.
BL-t mindhárom csapatból sokkal nagyobb eséllyel nyerhet mint a MU-ból, kettőben a bajnoki cím is garantált, ingyen igazolhatóként a fizetése sem lehet gond egyiknek sem, a MU-ból úgysem lesz BL jövőre, bajnoki cím sem néz ki rövidtávon, igazából minek maradna ?
A Juve a lengyel helyett biztos, hogy ha tehetné leigazolná, a PSG-ben Buffon még gálázik egy évet aztán visszavonul jövőre, az Atleti pedig a nevelő klubja, szülővárosa.

F1mre Creative Commons License 2018.12.08 -2 0 128102

Jose Mourinho unsure over Manchester United's future title credentials due to FFP

 

Én nem értem. Szerintem egy profitorientált vállalatnak el kell távolítania azt a munkavállalóját, bármilyen szinten is van, aki így kommunikál. És amit mond persze hazugság, hisz mi költjük a 2. legtöbbet, arányaiban nem is olyan sokkal a City mögött. Megnézhetné ez a rohadék, hogy pl. a Tottenham mennyi pénzből hol tart évek óta. Egyértelműen nem pénzkérdés a jelenlegi helyzetünk. 

Netuddki_m Creative Commons License 2018.12.08 0 0 128101

According to today's @abolapt, Leonardo Jardim has turned down an annual salary of €12 million in Saudi Arabia because he has an EPL offer in the pipeline.

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.08 0 6 128100

Szerintem engedd el,akkor talán béke lesz.Provokálnak,ugrasz,kiröhögnek.Évek óta ez megy.Abban mindenki egyetért,hogy a 3. évre egy nézhetetlen fos lett a "játékunk".Pont.Csak egy javaslat,de gondold át.

Előzmény: nistelrooij (128099)
nistelrooij Creative Commons License 2018.12.08 -8 0 128099

Mi katasztrófának tartottuk a Sevilla kiesést, Poolnál nem baj elbukott döntő hogyanja és a két csoportmeccs se. Ha mi a hasonlóan könnyű csoportunkban első három meccsen nem nyerünk Mourinhot felakasztását követelték volna. Pool elbukta az EL döntőt United megnyerte mert akkor EL szinten lehetett építeni az akkori bajnoki veretlenségi sorozatra. Én nem állítottam a mi EL sorsolásunk nehéz volt. Ha az az érvetek milyen kedvező EL sorsolása volt a Unitednek, akkor ne fájjon ennyire ha én is megjegyzem a Liverpool BL sorsolásáról csak a döntőben találkoztatok először BL elit (Real, Barca, Bayern, Juve) féle csapattal és ott kijöhetnek a problémák, ami a sok gólos Róma meccseken látszott (meccsek végén volt miért izgulni) és két éve Dortmund párharcban még neccesen belefért. Én elmondtam jó a BL döntő elérése, csak ne csináljon úgy mindenki mintha már ősszel előre tutibiztosnak tűnt. Ha Chelsea helyett Pool kapja a Barcelonát, vagy hamarabb találkoztok Reallal ők nem játszottak volna olyan naivan mint a City védelme, Róma védelme.

Előzmény: Nyugdijas_szektor (128092)
nistelrooij Creative Commons License 2018.12.08 -7 3 128098

"az az edző, akit addig sevilláztál, amíg ki nem zúgtunk ellenük a gecibe. hozzáteszem, neked az is jó volt, az első meccs biztosan"

 

Én leírtam csúfos a Sevilla kiesésünk akkor is. Attól még ugyanúgy csúfos marad a Pool EL döntője és csoportmeccseik ellenük. Egy párharcban idegenbeli 0-0 elmegy szódával, és már első meccsen is leírtam ezzel együtt ha OT-on nem tudjuk legyőzni őket akkor nem is érdemlünk semmit. Ja hogy ezt a részét már nem emlegeted fel te rohadék takonygeci és behazudod hogy nekem minden jó volt. Hát nem fogom hagyni ezt műveld, ha kell százszor cáfolom a hazug patkánykodásaid.

 

 

Te, pont te nem jöhetsz senkinek se nekem se másnak ebben a topikban ki mennyire ért a focihoz, amilyen ámokfutást műveltél az évek során, amennyi balfaszságot összehordtál, amennyit mérgezted a levegőt és hány fórumozó ment el miattad.

 

Szavak nincsenek rá mennyire lenézlek, nem hiszem el hogy lehet valaki ekkora patkány féreg gerinctelen "ember".

 

 

Előzmény: giornalista (128095)
nistelrooij Creative Commons License 2018.12.08 -8 3 128097

"érted, azzal az emberrel próbálsz érvelni, aki szerint a City tavaly alulteljesített, hiába nyert 100 ponttal bajnokságot."

 

Hazug patkány geci vagy, ilyenről szó se volt csak kiforgatod amiért a BL szereplésüket tartom alulteljesítésnek.

 

"aki szerint ha Mourinho veszi át a Cityt, akkor most ő a bajnoki címvédő"

 

Ha a Chelsea-vel bajnok volt, akkor a City kerettel is valószínűleg az tudott volna lenni. 

 

"a Liverpool BL-döntője nem volt előrelépés, az 5. helyről a 6. hely viszont igen"

 

Hazug patkány geci vagy, ilyenről szó se volt csak kiforgatod amiért én Lajos ötödik helyénél BL nélkül összességében jobbnak tartom Mourinho 6. helyét BL indulással együtt. Te kibaszott fogyilekvár szánalompalánta hogy ezt nem bírod felfogni te idióta. A Pool BL döntője el volt ismerve ahhoz képest jó milyen kapus és jómunkás kp, hozzátéve hogy kurvára ki fog jönni egy igazi BL csapat ellen a kezeletlen gyengeség és B terv hiánya. Így lett.

 

 

Előzmény: giornalista (128093)
nistelrooij Creative Commons License 2018.12.08 -9 3 128096

Mantrázhatod ezt a nem lérted szöveget csak tényleg el vagy tévedve. Nem emlékszem hétről hétre ájuldoztam volna a játékunkról, szóval ezzel jönni... sőt minden jó pontszámot, mutatót annak kontextusában néztem jónak ahhoz képest nincs folyékony játék, ahhoz képest milyen helyzetkihasználás úgy nem rossz és főleg Moyes és Van Gaal meccsekhez képest tavaly a 25 győzelem között volt miért pozitívan leülni meccset nézni. 


Én emlékszem azt írtam ha Smalling, Youngékból ki tud hozni olyan védelmi mutatót, mi lenne évek óta elmaradt klasszis azonnali védők jönnének, ha úgy 2. hely megelőzve az atomfocit hogy Pogbára két éve várunk tudjon két egymást követő meccsen jól játszani, alsóháziak ellen stabilan dominálni, akkor mi lesz ha igazolunk jobb játékosokat és Pogba hozza magát, és ahhoz képest Lukaku-Lingard hány gólt összehoztak akkor mi lesz folyékonyabb játékkal?

Azt is írtam talán nem Drogba, Kane, Rooney gólterméssel összevethető Lukaku első szezonját kell fikázni amíg olyan a kiszolgálás amilyen. Az csak a te és giornalista képzeletében létezik hogy én mindig mindenre tapsoltam és "védem". Nagy hazugság, akárhányszor írjátok le attól még nem lesz igaz. Ha giornalista azzal neki az eredmény a legfontosabb akkor ne magyarázza meg 4>2. Ha azt írja Conte messiás akkor ne szarozza Lukakut aki Conte célpontja volt. Ha azt írja a Pool erős campaign-t ment tavaly akkor ne szarozza a 2. helyünket. Ha Arsenal 4. helyeit szép játék ellenére kiröhögte akkor a Pool 4. helyeit ne magyarázza nekem a világ csodájának erős kampánynak.

Mourinho nyilatkozatait mint minden edzőét egyenként nézem van ami faszság pl. a szánalmas BL kieséskor a heritage dumáját kiröhögtem, van amikor meg van benne valami pl. a média és ti szakértők itt tavaly nyáron négybe se vártátok a csapatot mert Wengeren kívül mindenki mást jobbnak tartottatok ahhoz képest végig második hely. A szakik előre mondták tavaszi rangadók előtt ki fog négyet gurítani nekünk, ahhoz képest nem úgy volt. Ha a Róma csak megnézi a tavaszi United-Pool meccset hogyan kell kikapcsolni Salah-t és nem naivan feltolt védekezéssel akkor lehet nem döntőztök. Ha a messiás Conte nem ismétli meg a 2. szezon Chelsea szindrómát, lehet BL-ben sem indultok idén.


Az nem védés ha megjegyzem a United edzője belép két centire a pályára és megbüntetik, a másikat aki ordít a spori arcába miért nem.
Az nem védés ha megjegyzem nekem aztán tök mindegy mi az edző neve sokszor leírtam leszarom Mourinhot, azt néztem körülményekhez képest mit tesz le eredményben első évben PL hely a döntetlenek miatt szar de EL miatt BL főtábla jobb selejtezőnél, kis trófea is többet ér mint nulla trófea, aztán következőben 2. hely jobb ti 4. helyeteknél, FA döntő jobb mint elején 3x kiesni, a BL döntőzést elismertem nektek jó ahhoz képest milyen potyakapus és jómunkás kp, és szánalmasoztam a mi kiesésünket. Nektek kéne kicsit észre venni magatokat. Olyanokat írnak már ide LVG is jobb volt mint Mourinho két elmúlt szezonja. Már olyanokat írnak Chelsea-vel és Reallal sem volt sikeres és 100+ pont és 100+ gól csak ölte a focit már akkor is. Az nem védés ha ilyen őrültségeket helyre teszek.

Az nem védés ha megjegyzem nem 100% edzőé a felelősség, hanem Woodward és a játékosok is benne vannak. Mondom pont leszarom Mourinhot, sokkal jobban aggaszt ha Pogba veszi semmibe a klubot amatőr hibával és lazsával, mert edzőt olcsóbban cserélünk a szupersztár igazolás motornak szánt játékostól meg illene edzőtől függetlenül is két év után egy PL alsóházi csapat ellen tisztességesen fociznia akár csukott szemmel is.
Az nem védés ha Klopp direkt beszól ha 89 milliós EL-BL döntős bajnok Pogba a Juventus-ból a piac jövője akkor ő befejezi, majd 75-öt fizet egy védőért a Sotonnak, akkor rákérdek izé?

Az nem védés, hogy megjegyzem Mourinho legalább nem félt elvállalni az óriási újjáépítés munkát az óriási felelősséggel ami elől Guardiola és Klopp a pletykák szerint kitért. Nem rinyált első két nyarán, hogy akivel versenyeznie kéne jobb alapra többet költhet. Próbált igazodni a sajátnevelés használathoz, főzzön azzal ami van témával, próbálta tartani a lépést tavaly a szomszéddal. Bevállalta a családjától távol legyen. Az nem védés ha másik hármat elésoroltak előre még el se kezdődött a 17/18 szezon, akkor megjegyzem talán várjuk ki mi lesz ki hol végez.
Hogy az egoját védi és 3. szezon szindróma másra mutogat az egy dolog szerintem is gáz, de jelentkezzen akinek újdonság. Tudtuk a kinevezésekor megosztó figura, a személyes balhéinak kockázatát is tudtuk, aztán tudtuk játék szépségénél inkább eredményorientált és 50/50 hogy sül el 3 éves ciklus, a klub akkori helyzetében akkor elérhető nevek szerint volt benne ráció CV alapján őt kinevezni.

 

Képzeld nekem elég lett volna akkor Blanc vagy más ex-játékos, mivel tehetetlen szurkoló vagyok elfogadtam miért ő jött és mivel United szurkoló vagyok kívántam legyen jó és nem három hónap után írtam le és próbáltam pozitívan nézni főleg Moyes és LVG után. Amikor te azt írod Rodgers végén milyen időszakod volt BL indulás se és rossz játék ehhez képest Klopp másodikban elérte és jobb játék, akkor miért nem fogod fel képzeld én ugyanígy örültem hogy Mourinho kettőből kétszer elérte a BL főtáblát Moyes és LVG kudarc után és még a meccsek is nézhetőbbek lettek. Elsőre EL kiskapun keresztül hozta amit Klopp nem tudott, és keretet látva (akkor még nem volt Matic se)… másodikban 2. hely Fergie óta legtöbb pont azt mondtam ez oké (a BL kiesés nem) erre kell építeni. Nem így lett, 3. szezon elején elkönyveltem vége. Mondjuk még szétesésében is a BL továbbjutást elérte egy Juve csoportban ami Lajossal egy PSV csoportban nem sikerült.

A nyitott fórum dumával ne gyere nekem amikor úgy képzeled te bármikor beszólhatsz nekem, leszólhatod a csapatom topikjában a csapatomat, cserébe felháborodsz ha valaki jogos kritikát ír Kloppra, Poolra ami nem is neked szól hiszen nem Pool topikban mondom a dolgokat. Ne röhögtess már. Képzeld a Spurs 4-5 éve épített együtt kialakult játékkal ez tud olyan előny lenni mint az 1-2 éves United játékosok árcéduláját nézed. Egyébként az Everton is mennyit költött dumája is Woodwardnak szól, mondjuk ez a mutogatás része pont nem érdekel kettejük közt, mindkettő hibás nálam. Nem nagy meglepetés egy Eriksen-Kane idő és hozzáállás alapján jobban érzik egymást, mint frusztrált Pogba-Lukaku egy évvel. Még mindig lyukas a keret és a jelennek igazoltakkal is baj van Matic pl. tavaly hozta magát, idén gyenge. Poénból kíváncsi lennék Guardiola hány játékosunkat tartana meg szigorúan nézve és milyen listát mekkora számlával adna Woodward kezébe.

 

"Hozzaszoktal a sikeres evekben, hogy neked a szurkolas arrol szol, nyer a United, es nagyokat lehet rohogni, gunyolodni a tobbi luzeren."

 

Teljes nonszensz, fogalmad sincs mit jelent nekem a Unitednek szurkolás. Szurkoltam én a Djemba-Djemba években is, szurkoltam amikor a Benfica csoportból kiestünk, szurkoltam én akkor is amikor azt mondták Abramovich, Perez, sejkek miatt vége mindennek, szurkoltam amikor 90-es évek közepén BL-ben esélyünk se volt és nem bírtuk, szurkoltam amikor Fergie-t már temették 2004 táján, szurkoltam amikor Carricket, Fletchert, Berbatovot leszólták, szurkoltam amikor lecsicskakupázták az elmúlt évek FA, EL, Ligakupa trófeákat. Szurkolok most is amíg matek esély él valahogy alakuljon úgy elcsípik a BL indulást hogy új edző BL tudatában tudjon igazolni. Ha nem így lesz nézni fogom az EL meccseket is a legszarabb streamen is akkor is ha lenne jobb dolgom. (lenne, ezúton is köszönet a megértő környezetemnek :D)


És magadra is alkalmazd már a logikád, nyitott fórum ha akarom röhögök a Pool bekapott góljain, elbukott döntőin, Klopp száraz pálya szél les kifogásain függetlenül attól a United éppen mit csinál. Az a különbség én nem a te topikodba megyek kárörvendeni, hanem itt jegyzem meg elsősorban United drukkereknek. Ne bassza már meg hogy rivális gondjain már röhögni se lehet magunk közt, de azért cserébe tűrjem csendben idejön bárki fikázni az én csapatom?


Tök jó leírod most két év alatt nem léptünk előre játékban modern szintre egyetértek, (hanem csak Moyes-LVG képest javult a játék) képzeld azt is látom nem vagyunk gyors csapat, viszont ne játszd a sértődött ügyeletest amikor mi Pool kapcsán ugyanúgy leírtuk két és 3/4 év kellett mire kezeltétek az ordító kapusproblémát, hogy meddig nem vett védőt, hogy 75-74 pontos két 4. helyt helyén kéne kezelni és nem fantasztikus fejlődésnek eladni mint itt teszik egyesek és általában a média, hogy nem javított FA kupában, az öt perc alatt bekapott két gól téma is előfordult az EL döntő után két évvel is, a B terv hiányán stb. Aktuálisan hogy 3 idegenbeli BL meccsen szinte nem volt kapuralövés és utolsó körre marad a továbbjutás kérdése. 

Te is nézhetnéd a nagyképet, oké leírod 19 pontot vert ránk a City, igen tudjuk. Attól még 81 pont az Fergie óta legjobb eredmény és lehetett volna több banális dolgokon múlt és régebben ennyi valós esélyt, bajnoki címet jelentett. Illetve ha folyton azt hallgattam a United így szar bezzeg a Pool így meg úgy akkor rátok hány pontot vert a City? Tök jó bukott edzőzni tavaly is egy éven át mert nem tetszik a pofája csak szarul néz ki ha a messiásnak mondott másik előtt végez és egymás elleniben is a bukott edző nyert. Talán most végre sikerül azt a régóta áhított Pool gurít nekünk egy négyest összehozni giornalista örömére.

Tudod mi a különbség? Én két év után a 3. pocsék rajtja romló mutatókkal leírtam ez kevés és mennie kell akkor is ha megmenti a szezont valahogy 4. hellyel az 3. évben kevés. Kloppnak olyan kultusza van már azt is támadásnak veszitek ha az ember megjegyezte a létező problémákat halogatott kapuskérdéstől védő helyett Ox vagy megjegyzi az ember szerencsés sorsolás nem előbb találkoztatok BL elit csapattal. Azt meg elegánsan elfelejted amikor dicsértem adott ügyben miben jó, javított.

Legnagyobb vicc ha Pool drukkerek lennénk itt a topikban giornalista ugatna nekem mit látok Kloppban mondogatná hiszen Dortmundban is megbukott hány döntőt vesztett és csak hat évvel ezelőtti sikeréből él blabla és csak Salah miatt, nem tud belenyúlni nincs B terv és csak mákos sorsolás blabla hiába atomfoci ha nincs trófea miért vagyok romantikus hülye mert hinnék Kloppban ha végre vesz kapust és kp-t akkor lesz 90+ pont és trófeák.
Ha ti De Geáztok akkor én megjegyzem csak Salah miatt és riválisok bénázásai miatt sikerült BL helyen végezni. Én leírtam nyáron is Klopp erősítései jók mert végre kezel problémákat, nálunk meg az izé Woodward döntse már el mit akar mert az furcsa megadja neki a hosszabbítást aztán meg kért posztra nem kap új játékost és meglévőkkel is veszekedés van. (3. szezon szindróma)

"Guardiolaval peldalozol, hogy mennyit kolthetett, mikozben o 2. eveben rekordpontszammal lett bajnok" "Liverpoolozol"

 

Hm általában a forgatókönyv beírtok valami pontatlant, valótlant hogy bezzeg más, kijavítom érvekkel, nagyobb képet mutatok és akkor meg az a baj példálózok.
Volt itt olyan állítás hogy ugyanolyan helyzetet örököltek. Hát nem éppen, a City stabil top4 csapat volt, bajnok is, és voltak kulcsposztokra használható klasszis játékosok. A United meg 7-4-5 hely és tele lyukas posztokkal, mezőnyben bajnokok csak kiöregedett veteránok, besült igazolásokkal mint Carrickék helyére szánt Schneiderlin és még csak ígéretekkel minden csapatrészben mezőnyben.
Volt olyan állítás ugyanannyit igazolhattak két nyáron, hát ez sem igaz sem létszámra, sem összegre.
Ezt az idézett "mikozben o 2. eveben rekordpontszammal lett bajnok" mondatod is úgy nyögöd be mintha szerinted én nem ismertem volna el Guardiola szuper rekordbajnokságát. Miért sugallsz olyat ami el se hangzott? Hát nyilván emeltem a kalapom a 100 pont előtt. Én a BL szereplésüket kritizáltam, hogy 6 és 5 kapott góllal kiesni nem éppen BL elit csapatoktól az kevés eredmény. Tudom mi meg égtünk a Sevilla ellen, igen így volt ettől még a Pool égő EL döntője és City két kiesése ugyanúgy megtörtént. Majd javít ezen és elődöntő, döntőznek, megnyerik emelem kalapom. 

Előzmény: Törölt nick (128090)
giornalista Creative Commons License 2018.12.07 -5 5 128095

a stílusod csak a szokásos, kár is firtatni. vitaképtelen vagy, amint kikerülsz az álomvilágodból, teljesen elveszel. engem vádolsz hazugsággal, miközben saját magadat hazudtolod meg: most már azt állítod, hogy Mourinho első évében decemberre te már egy lyukas garast nem tettél volna a BL-indulásra, aztán az EL-ből mégis összejött :)) vicces vagy, ahogy próbálod a saját kínos vergődésedet elmismásolni, és nyilván lesz, aki beszopja, meg lesz, akit nem érdekel, de jó lenne, ha nem próbálnál most úgy csinálni, mintha nem nyaltad volna három évig Mourinho seggét. 

 

minden hülyeséget összehordtál, a 6. helyről röhögtél felfelé a 3. helyen végzett Cityre; komolyan vettél egy Ligakupát, és komolyan beírtad, hogy a 12 döntetlenes veretlenségi sorozatunkkal tudtunk önbizalmat gyűjteni a Rosztov meg az Anderlecht ellen az Európa Ligára :)))

 

részben vicces, részben viszont rém szánalmas, ahogy egy világrekord igazolással megtoldott csapatnál képes vagy azon lovagolni, hogy Guardiola a 3 éve alatt egy Lukakuval több pénzt költhetett el. mondjuk ő nem is ilyen szarokat vett, mint a menedzser, akiért három éve úgy rajongsz, mint valami kislány a fiú zenekarokért. 

 

meséld már el, Klopp is többet költött nála? tudod, az az edző, akit addig sevilláztál, amíg ki nem zúgtunk ellenük a gecibe. hozzáteszem, neked az is jó volt, az első meccs biztosan. ott is leírtad: a meccs jelentős részében nem kerekedett fölénk a Sevilla, így jó eredmény a kapura lövés nélküli 0-0 idegenben. ellentmondást, kétkedést nem tűrtél, hát, visszanyalt a fagyi, cica. a Liverpool BL-döntőjét letudod azzal, hogy ők nem léptek előre semmit tavaly; a City alulteljesített a 100 pontjával; tőlünk meg a 20 pontos bajnoki hátrány után elkezded sorolni a mesés statisztikákat kábé minden jó passz után :))

 

az az egészben a legjobb, hogy téged már senki sem vesz komolyan. akik régen veled együtt röhögtek a Mourinhót kritizálókon, reménytelenül romantikus alkatnak tartanak, vagy épp a kedvenc edződet fikázzák. de te még mindig magyarázod, még mindig találsz valamit, fogadok, még mindig úgy gondolod, hogy Mourinho végez jobb munkát, mint Klopp, mert ő megnyerte a Ligakupát... :)) na ne is folytassuk. jól írta lanbit. megszoktad, hogy a drukkolás a bugyuta vigyorgásból és az ellenfelek és a másként gondolkozók lenézéséből áll. az egész fórumozásod erről szólt, sekélyes analízisek, lefordított beszámolók, és töménytelen rizsa és duma arról, hogy nálunk éppen miért fasza minden mindig.

 

te szerencsétlen, pár héttel Moyes kirúgása előtt te még évekre tereztél vele :))

Előzmény: nistelrooij (128088)
giornalista Creative Commons License 2018.12.07 -3 0 128094

ugyan már, mióta működnek a valóságból hozott példák egy nyilvánvaló toll hülyeségeivel szemben? :))

Előzmény: Nyugdijas_szektor (128092)
giornalista Creative Commons License 2018.12.07 -4 1 128093

nagyon jól összefoglaltad. nisti segg hülye a focihoz, egyszerűen csak egy drukker, ami teljesen rendben van, csak sokat pofázik a fórumon, ennyi. ettől még sajnos nem érnek fabatkát sem a focival kapcsolatos, megmosolyogtató okfejtései.

 

érted, azzal az emberrel próbálsz érvelni, aki szerint a City tavaly alulteljesített, hiába nyert 100 ponttal bajnokságot. aki szerint ha Mourinho veszi át a Cityt, akkor most ő a bajnoki címvédő :))) a Liverpool BL-döntője nem volt előrelépés, az 5. helyről a 6. hely viszont igen, és így tovább.

 

totál homály, de rém szórakoztató :) főleg most, hogy a mézes-mázas vigyorgó stílusával már gyakorlatilag senkit sem hülyít be. mert két évig ez ment azért, majd összeáll, hülye, aki Mourinhót szidja és így tovább :)) vicces, ahogy egyedüliként még mindig harcol a valóság ellen, de hát ő ilyen. ki így szereti, ki így röhög rajta, de ilyen :))

Előzmény: Törölt nick (128090)
Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2018.12.07 0 1 128092

Mi az EL döntőt egy ismeretlen Sevilla nevű csapat ellen buktuk, akik sorozatban 3x nyerték meg az EL-t éppen. Talán a BL-ből is ismerős lehet a nevük Manchesterben.

Az egyenes kiesési szakaszban az ellenfelek:

Augsburg - Manchester United - Borussia Dortmund - Villareal - Sevilla

Nálatok ugyanez a sor:

Saint-Etienne - Rostov - Anderlecht - Celta Vigo - Ajax

 

Ha már nálunk a mázlis sorsolást emlegeted a BL döntőnél, akkor talán értekezhetnél egy rövidet a 2 El sorsolás közti különbségről is.

Előzmény: nistelrooij (128087)
ironmaiden70 Creative Commons License 2018.12.07 0 2 128091

Ez egy fasza hozzaszolas, minden szavaval egyetertek.

Előzmény: Törölt nick (128090)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 0 7 128090

Te tenyleg nem erted. Folyamatosan mantrazod a lenyegtelen reszleteket, de a nagy kepbol semmit nem latsz. Mert a nagy kep az, ami mar az elso evben is latszott, hogy nincs felepitett, megtervezett jatekotok (a mai napig nincs). Nincs begyakorolt presszing, felepitett tamadasok, nincs osszerakva a vedelem. Ezek hianyaban nincs mozgas a csapatban, a PL egyik leglassabb es legkevesebbet futo csapata a tietek, mert Mourinhonak nincs modern terve a transition-re, csak annyi, hogy a draga jatekosok majd megoldjak. Na, ez ma mar nem megy.

 

Ket ev alatt egyetlen centit sem lepett elore a csapatod ezeken a teruleteken, a harmadik evre viszont Mourinho szokas szerint szetverte az oltozot, lerombolta a moralt. Semmibe nezi a jatekosait, a szurkolokat es semmibe nezi a klubot is, amelyiknek drukkolsz. Hosszan lehetne sorolni a verlazito nyilatkozatokat tole, amik mind errol szolnak. Most a legutobbi szerint pl. tavaly fantasztikus munkat vegzett, amikor a City 19 pontot vert ratok. Hosszu ido ota probaljak vedeni Mourinhot azzal, hogy ezek nala csak a mind game reszei, csak a sajtonak, a kulvilagnak szolnak ezek a gesztusok, igy veszi le a terhet a jatekosokrol. Ezzel szemben szerintem a valosag az, hogy o tenyleg egy merhetetlenul ontelt faszkalap, egy szar ember. Ezt az embert veded te evek ota.

 

Guardiolaval peldalozol, hogy mennyit kolthetett, mikozben o 2. eveben rekordpontszammal lett bajnok, pedig az elso ket evben Mourinho is kolthetett boven, csak azutan fogtak vissza harmadik eveben, miutan az elso ket ev igazolasai besultek. Raadasul az a Spurs alazott titeket hazai palyan, akik egyetlen jatekost sem igazolhattak nyaron, de az elozo evek koltese sem volt sehol Mourinho lehetosegeihez kepest. 

 

Barmennyire faj, ez egy nyitott forum, jobb ha beletorodsz, hogy nem csak azok irhatnak ide, akik veled ertenek egyet, sot, meg csak United-drukkernek sem kell lenni ehhez. Hozzaszoktal a sikeres evekben, hogy neked a szurkolas arrol szol, nyer a United, es nagyokat lehet rohogni, gunyolodni a tobbi luzeren. Most, hogy vege a jo vilagnak, nem erted mi tortenik korulotted. Olyan vagy, mint a munkasor a Csapd le csacsiban.

Előzmény: nistelrooij (128087)
nistelrooij Creative Commons License 2018.12.07 0 0 128089

Valami jó is történt: beteg gyerekek vendégeskedtek Carringtonban

 

Ha már a pályán nem sok örömet okoznak, pár súlyos beteg srác karácsonyát előre is jobbá tették.

nistelrooij Creative Commons License 2018.12.07 -5 2 128088

Mourinhot szidjuk amiért joggal lehet, ilyen mese kijelentéseket ne tegyünk aminek tíz perc utánanézni.

 

Guardiola 500 felett jár, Mourinho 360-380 asszem. Guardiola kb. 13-14 játékost igazolt jobb örökölt alapra, javíthatta hibáit, kapott extrában is. Mourinho rosszabb alapra kb. 9 igazolás akikből a pótlások, cserék, visszavonulás miatt nettóban kb. 5-6 új játékos ebből több top liga újonc, a nagy név Sanchez aligha elsőszámú célpont volt hiszen nem nyáron kérte előre hanem csak alkalom szülte a cserét. Guardiola első védő lábfájásra megvehette még télen Laportét, Mourinho félévig magyarázza nyáron kell új védő különben baj lesz és a spéci fegyver Fellainiért is utolsó napig kellett várnia. Guardiola meggondolhatta az ingyen Sanchezt, megvehette 60-ért Mahrezt.

Elég furcsa azt állítani ugyanaz a helyzet és akár azt is igazolt egy teljes csapatot, igazolt igen de pótlásokat és cseréket nézve nettóban nem egészen. Ezt heincinek hosszan leírtam múltkor. Miki ugyanúgy katasztrófa PL-ben hiába mióta nincs már nálunk. Pogbát nem tudja használni: mindent hozzáigazított, minden támadástól megvédte, talán egy csöppet a játékos felelőssége is benne van amikor bután eladja a labdát, amikor kocog, amikor beleszar, amikor hisztizik. Lindelöf megmutatta nem egyszer képes jól játszani és korai egy év után leírni, persze a vakok mint te nem látták a Juve ellen sem. Ha Bailly-t elkönyveljük használhatónak két év alapján (bakijai neki is voltak), akkor később érkező svédet se feszítsd még keresztre. Kihozta a meglévőkből amit lehetett képzeld: Young levette Salah-t, Rojo legjobb időszaka nála volt, Shaw is javult, ahhoz képest veterán védők és tapasztalatlan és sérülékenység kihozott belőlük jó mutatókat, meccseket. Hogy ennyi volt bennük az más kérdés, akkor is írtam jelenben oké jövőt nem nyilván nem Smalling, Young, Valencia sorral kell tervezni.

 

"sosem fogod belátni, hogy három évig szoptál tövig egy bukott edzőt, igaz? :DD"

 

 

Hogy rohadnál meg te hazug patkány geci, a te kibaszott szerelmed volt Mourinho miatta faszszopóztad Fergusont, mi csak elfogadtuk a neve és CV miatt jönni fog és az első két év körülményekhez képest nem rossz. Elnézést eredményben BL főtáblát többre tartottam selejtezőnél, elnézést 2. helyet többnek tartottam 4. helynél, ezerszer leírtam felőlem Mr. Bean is lehet az edző ha jobb eredményt ér el mint három másik. Baszódj meg te hazug patkány geci hogy folyton úgy csinálsz mintha személyesen az én hibám lenne a csapat helyzete. Mocskos takonygerincű rohadék én leírtam világosan az első év PL helyezés rossz és csak EL győzelemmel mentette meg, hogy a Sevilla BL kiesés elfogadhatatlan és az idei rajt is meg bekapott gólok. De te csak hazudsz geci hogy én szopkodom a volt szerelmed. Hát a menj a picsába te féreg. (nem érdekel ha a modik kitiltanak emiatt, érvekből, tényekből nem értettél ha te kötekedsz velem én is ilyen stílusban állok hozzád te takonygerincű)

Előzmény: giornalista (128085)
nistelrooij Creative Commons License 2018.12.07 -5 1 128087

Nagyon el vagy tévedve sajnos. De Gea Moyes és Van Gaal alatt is isten módban védett, mégis kurva sok gólt kaptunk és kiscsapatok jártak röhögni az Old Traffordra és szarul álltunk tabellán. Szerintem veretlenségi sorozat, liga egyik legkevesebb kapott gól, Romero 10 clean sheet, tavaly 25 győztes bajnoki, jó rangadó mérleg, 2. hely 81 pont (potenciálisan 90 egyéni hibák nélkül) nem szerencse kérdése. Előre azt mondták itt a szakik 4-ben sem leszünk, 4-et gurítanak nekünk rangadókon, mégis végig 2. hely és nem rossz rangadó mérleg lett ilyen után sehol nem rúgnak edzőt mindössze két év után akárhogy magyaráztátok a Pool 4. helye miért jobb. Ahogy hiába az atomfoci ha ti elbuktátok az EL döntőt, Mourinho pedig megnyerte.

Te azt állítod mindig is szar volt, én azt szarból tavaly jobb lett és eredményben, mutatókban elfogadható bajnokság, de most megint szar és ezért el kell vinnie a balhét. Attól mert most szar a helyzet, nem kell felülírni a múltat és valóságot. Ugyanez a banda tavaly egész bajnokságban 28 gólt kapott most meg féltávnál se pontosan már 25-öt. Magyarázd el hogy láttad te ezt előre?

 

Szerencséről akarsz beszélni? Arsenal-United és Arsenal-Chelsea nagy balfaszságán múlt hogy egyáltalán utolsó fordulókban sikerült a csapatodnak BL helyen végezni. A City és Roma milyen naivan védekezett, Karius milyen kapufát úszott meg, hányszor úsztátok a percek alatt bekapott két gólokat? Ha sorsoláskor előbb találkoztok a Reallal, Juvéval, Barcával...

 

 

Szeretsz beszólni hogy nem értek hozzá, amikor írtam előre várjuk ki Conte 2. éve az okok miatt bukta lehet, amikor írtam előre ne avassák októberben 16/17 bajnokká a Poolt mert várjuk télre hogy bírják azt a tempót, amikor írtam előre hiába szép a Pooltól azzal a kp sorral és kedvező BL sorsolással döntőzni attól még egy nem naivan védekező tapasztalt BL csapat megállítja őket simán.  Mert nem volt megoldva a kapuskérdés, nem volt B terv, nem nyúl bele jól cserékkel. Most is írtam nyáron előre na most végre jó vett kapust és Van Dijk után alakul a védekezés, most meg azzal van gond idegenbeli BL meccseken az atomfocival szinte kapura se lőttek ezért a Napoli belgrádi pontvesztése miatt van gyakorlatilag még esély továbbjutásra az erős Anfielden. (ne fossál el lesz ismerve ha sikerül megoldani az éles helyzetet)

 

Hogy mi gyerekes hagyjuk, előbb leugatsz hogy merek bármit írni a Poolról mert most hány pont a különbség a javatokra, ennyi erővel én is mondhatnám neked hogy mersz ide jönni Unitedezni hiszen a Pool 30 éve nem nyert bajnokságot. Sem te, sem gio, sem mcdeere, brenston sem akárki nem akart válaszolni arra hogy lehet ha mindig teljesen  szar United és szar Mourinho előrébb végzett a tabellán, hogy lehet a Fergie utáni 5 év gödörben sem maradt üres a vitrin a Pool 10 évéhez képest.

 

Olyankor nem jössz amikor éppen dicsérem Kloppot, hogy Hendersonékból BL döntőt kihozni jó, hogy végre 3 év után vett normális kapust. Én Contétől Pochettinoig minden top6 edzőről leírtam mi jót és rosszat értek el, ti még a legalapvetőbb Wikipedia tényszerű részsikereket sem vagytok hajlandók elismerni.

 

Nyilván a logikátok szerint ha United nyer EL-t az csak mák és csicskatrófea, ha Pool tette volna akkor bizonyíték. A United EL ellenfeleire azt mondjátok ugyan milyen ellenfelek, a Pool három FA kiesése milyen ellenfelek ellen és Soton ligakupa elődöntő az meg el van intézve annyival ki nem szarja le azokat a trófeákat. Ha United végez előrébb bajnokságban akkor az csak De Gea miatt, a Poolnál nem számít Salah 32 gólja ellenére csak utolsó forduló 4. hely és 17 nyeretlen meccs.

 

"Annal is inkabb, mert a Uniteddel Mourinho nem jart komoly trofea kozeleben sem."

 

Ki állította az ellenkezőjét? Én biztos nem. Ellenben a Poolról és Kloppról 3 éve úgy megy a hozsanna mintha bajnokok lettek volna. (szintén: ne fossál el lesz ismerve ha harcban lesznek/megnyerik)

Előzmény: Törölt nick (128083)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 0 0 128086

Nekem ezért furcsa Woodward, ha Mourinho mellett tette le a voksát és PL-BL trófea a cél akkor költsön rá úgy mint Abra, Perez, Moratti. Ha elnézett neki Sevilla BL kiesést és pocsék rajtot, ezeket a kabaré döntetleneket akkor meg ennyi erővel lehetne kisebb név edző akár kezdő ex-játékos is és sztárigazolás célpontok helyett okos húzások fiatalokkal...

Mondjuk ebben szerintem igazad van. Mas kerdes, hogy Mourinhoval akkor sem lenne eselyetek a City ellen.

Előzmény: nistelrooij (128084)
giornalista Creative Commons License 2018.12.07 -1 3 128085

alapvetően te nem vagy az, aki nem veszed észre, hogy Mourinho - az idei nyárig - szinte ugyanannyit költhetett, mint Guardiola. 

 

csak amíg mi 100 milliót költöttünk Pogbára, akit aztán nem tud használni; 40-et Mhitarjanra, akit hetek alatt leírt; 70-et egy szaros Lukakura; 35-öt a teljesen bolond Lindelöfre, vagy 50-et Fredre, aki a kispadot melegíti; addig Guardiola lényegesen jobb játékosokat vett, darabra olcsóbban, cserébe többet.

 

az átigazolások Mourinho egyértelmű kudarcai. az idén is milyen kiszemelteket talált, úristen. Perisic, a szokásos szerelem, meg Maguire, hát velük aztán beljebb lennénk. Vertonghen nem volt mozdítható, ennyi. 

 

mindig megkapta, akit csak akart, ki ne találd, hogy te is ebben a bődületes faszságban hiszel, hogy Mourinho nem kapta meg a játékosait.

 

kurva sokat költött, borzasztóan szarul. igazolt egy teljes csapatot, mégis Darmian meg Young játszanak. 

 

érdekes egyébként ez is. mert amikor szóvá tettem korábban, hogy keveset igazol, rögtön azzal hápogtál, hogy legalább kihozza a meglévő játékosokból azt, ami bennük van, bezzeg Guardiola, pffh, új kapusokat meg új védőket vehet, nohisz. most azzal jössz, hogy Woodward miatt (!) nem igazolhatott eleget az áldott Mourinho.

 

sosem fogod belátni, hogy három évig szoptál tövig egy bukott edzőt, igaz? :DD erre nem kell válaszolni, úgyis tudjuk, hogy így van.

Előzmény: nistelrooij (128084)
nistelrooij Creative Commons License 2018.12.07 -4 1 128084

Mourinhonak nem sikerült vagy Woodwardnak? Előző állomáshelyein kapásból első nyáron többet és minden posztra igazolhatott minőségben és tapasztalatban is jobban és jobb alapra is, nálunk be kellett érnie durván 3-3-3 játékossal (pótlásokkal és Zlatan Mourinho miatt jött BL nélkül is) és a többi posztra azt mondták neki főzzön azzal ami van.

 

Leülhet holnap Zidane ha vállalná így a padra és motivációban, hangulatban rövidtávon látszana is a hatása, lehet feljavulna Pogba játék képe stb. mégis ha Woodward nem nyúl jobban a kasszába és nem jön több minőségi azonnali kezdő játékos szinte minden sorba akkor hosszú távon megint nem lennénk versenyképesek. Persze másfelől csak pénzzel megint nem oldunk meg bajokat, viszont egyedül Mourinho elküldésével nem oldódik meg a keret problémája, az csak első lépés lenne.

 

Mi lesz Pogbával, lesz-e vezér CB és vkp, fullbackek, támadók kérdése. Olyan piacon kéne 300 milliót elverni egy nyáron 3-4-5 játékosra amikor egyre jobban meg tudják tartani az értékeiket a klubok, hiába van 100 milliónk ha nem adják Varane-t, Verratit, hiába adnánk Lukakut és egy zsák pénzt nem adják Kane-t mint anno Berbatovot, hiába tudtuk anno Carricket elhozni ha most Eriksent nem lehet. Még BL nélküli Hazard, Willian pletykákból se lett semmi tavaly január óta nyáron se.

 

Nekem ezért furcsa Woodward, ha Mourinho mellett tette le a voksát és PL-BL trófea a cél akkor költsön rá úgy mint Abra, Perez, Moratti. Ha elnézett neki Sevilla BL kiesést és pocsék rajtot, ezeket a kabaré döntetleneket akkor meg ennyi erővel lehetne kisebb név edző akár kezdő ex-játékos is és sztárigazolás célpontok helyett okos húzások fiatalokkal nézhető támadó stílus, úgy eladni pozitívnak ha nincs is hozzá eredmény. Nem akarom 2019 nyarán is az legyen széttárják a karjukat hát nem lehetett leigazolni XY nagy név, jól játszó, felkapott támadót, középpályást, védőt mert nem engedte a klubjuk. Legyen akkor hasamra ütök pl. De Ligt, De Jong és más megszerezhető ígéretek, ahhoz inkább adnám a türelmemet szurkolóként mint 7. évben is abban bízni Fellaini kikaparja a győzelmet és várni Pogba 4. évében tud-e hónap játékosa szintet hozni végre és kifejlődnek Rojo agysejtjei. Régi probléma amikor neveket akartunk, latinokat és más vitte el Sneijderéket, Eriksent...

Előzmény: Welbeck (128082)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 -1 3 128083

Azt nem veszed meg mindig eszre, hogy mindaz, ami most tortenik, elore lathato volt. Ha nem csak a vegeredmenybol vonnal le kovetkezteteseket, hanem eszrevenned azt is ami a palyan tortenik, akkor lattad volna, hogy ami tavaly tortent, az nem fenntarthato, mert csak a szerencsenek es a god modban vedo de Geanak volt koszonheto. 

 

Ez a trofeazas meg szerintem nagyon gyerekes. Annal is inkabb, mert a Uniteddel Mourinho nem jart komoly trofea kozeleben sem. Meg az EL-t is csak vert hugyozva tudta megnyerni,  nevetseges ellenfelek ellen (ami persze ebben az esetben nem szamit, az csak a Liverpoolnal tenyezo, annak ellenere, hogy egeszen mas szintrol jottek a kivert ellenfelek). 

 

Viszont azt javadra irom, hogy valamiert a Sevillazassal mar lealltal, pedig egy idoben ki nem hagytad volna egy Liverpoollal kapcsolatos kommentedbol sem :)

Előzmény: nistelrooij (128079)
Welbeck Creative Commons License 2018.12.07 0 1 128082

"új edző jöhet majd, egyszerre 4-5 minőségi kezdő viszont nem"

 

Mourinhonak 3 ev alatt sem sikerult 4-5 minosegi kezdot idehozni...

Ha okosan igazolnank, siman lehetne egy nyar alatt 4-5 jatekost idehozni, akik erositest jelentenenek a szamunkra (nem mintha ez olyan nehez lenne amilyen kozepszer keretunk van....)

Előzmény: nistelrooij (128081)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!