Tegnap szinte égő volt az MTK, mintha gyerekek játszottak volna felnőttekkel. A sajtó peches csapatról ír, lehet nem ugyanazt a meccset láttuk. A Loki a Mu ellen is megmutatta mit tud, de emléthetnénk Koplárovicsékat is. A fener azért nem MU szint
Amelyik csapatnak nincs normális tábora az ne is játsszon nemzetközi meccseket, mert csak égeti az országot a hangulatalan stadionjával. Nekem ez a fontos, nem pedig az h pár zsoldos aki anno itt játszott, most ott játszik.
zsicikém a két ultrabohóctól bekuláztál, és basztál eljönni nemrég a debreceni vendégbe... Pedig Sopronban még bátran lóbáltátok hazátok zászlaját.. itt azért melegetek lett volna... úgyhogy ezek után ne ugassál itt a neten.
Eddig arról volt szó, hogy ha a nem kiemelt kiveri a kiemeltet, megörökli a pontjait. Most vagy megváltoztatták, vagy lényegtelen, mit játszik a Tobol, mert továbbjutása esetén az AW pontjaival szerepelne tovább.
Mondd mi az oka, hogy annak ellenére, hogy az ETO-ban több volt LOKI játékos is játszik, te mégis a grúzoknak szurkolsz, nem a másik MAGYAR! csapatnak?
én csak kedves akartam lenni.hamár minket legyalázott eza nyugdíjas csapat.az mtk elönybe van mert fiatalabb a kerete ráadásul ott jáccik urbán az év csatára is.ja és egy pintér güiza párharc sem biztos hogy a spanyol gólkirály és európabajnok javára dől el.hisz ott szorgoskodik lambilics is.a rutin.