Keresés

Részletes keresés

cumpika Creative Commons License 2007.07.20 0 0 1020
Ekkora hülyével még én nem találkoztam.

Szerencséd volt, vagy nem néztél körül.


OFF ugyan a téma de ilyesmi az Il Ferro és társai./a rendőrségünk szerint nem csaltak/

Nem volt elég az Ő bukásuk, nem volt elég 8 ezer átvert ember, a balekok másik cégnél szintén megették a maszlagot.
Róluk bizonyára hallottál.
Előzmény: joy (1019)
joy Creative Commons License 2007.07.20 0 0 1019

"...És nem csak egyszer veszi meg. Teleordítja a szomszédságot, meg sokszor az internetet is, hogy büdös húst vett a tuskóban, aztán odamegy másodszor is meg századszor is vásárolni. No _ez_ az igazi lúzer balek..."

 

Ekkora hülyével még én nem találkoztam.

Nagy Tesco-fan voltam a szegedi megnyitásakor, azután lassan leszoktam róla, ahogy a többi bolt is emberibb árakkal kezdett visszacsábítani.

Azért évente 2-3* bemegyek olyan cuccért, ami megéri, mert máshol sokkal drágábban vesztegetik.

 

Meg kell tanulni vásárolni!

Csak azt vegyen a polgár, amit vennie kell!

Ne kocsival, kosárral menjen be a Tesco-ba!

 

A hús nálunk bizalmi kérdés.

Csak ott vásárolok, ahol -úgy hiszem- nem vágnak át, és azt adják, amit kérek.

Ahol 1* megteszik valamiképp, soha többé nem látnak -de hallani biztos hallanak rólam!

Előzmény: Otto Normalverbraucher (1016)
joy Creative Commons License 2007.07.20 0 0 1018

Szted létezik olyan hülye, aki megveszi a büdös húst?

Sztem nem létezik!

 

Ez csak hyperellenek gazok terjesztik.

Hazugság.

Nincs olyan idióta, aki a bűzös-sz.rszagú húst kifizeti!

 

Ismeretlen eredet?

Nem, a hyperi hús eredete +ismerhető!

Kérheted a származási igazolást.

Ellenben a piaci, maszek hentes árudájában kínált hús származása 90%-ban ellenőrizhetetlen!

Próbáld kérni a papírokat.

Jó, ha nem bas.za hozzád a bárdot a bárdolatlan hentes!

 

/Megjegyzem, én sem hyperben, márkaboltban vásárolok. Mindkét cég érdekelt a valódi vevőbizalomban. :o)

Előzmény: cumpika (1015)
cumpika Creative Commons License 2007.07.20 0 0 1017
Minden szavaddal egyetértek.

psp kitalálhatnál ezekre is egy két jó szlogent.
Előzmény: Otto Normalverbraucher (1016)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.07.20 0 0 1016

Én is azt mondom, hogy megérdemli, de azért valahol sajnálom őket. Nem mindet!!!! Azt pl. egyáltalán nem tudom sajnálni, aki veri a mellét, és nagyhangon üvölti, hogy igénytelen, és egészségével nem törődő az, aki nem vásárol ilyen megahiperszuper NASA edényt. :-)))

 

A balek típusúak meg soha nem fogják kivonni a kardot a Zepter ellen (már úgy értem, hogy tömegesen), mert abszolút nincsenek tisztában a jogaikkal. Ebből élnek ezek a Zepter típusú szemét cégek.

 

OFF:

Sajna amég a tescoban megveszik a büdös, ismeretlen eredetű húst, addig lesznek balekok akiket át lehet verni.

És nem csak egyszer veszi meg. Teleordítja a szomszédságot, meg sokszor az internetet is, hogy büdös húst vett a tuskóban, aztán odamegy másodszor is meg századszor is vásárolni. No _ez_ az igazi lúzer balek.

ON

 

Olyan, mint aki a 80-as években belépett az emvéjbe, jól ráb.xott, de azóta már a nyolcadik MLM-cégbe is belépett, mindig jó nagy veszteséget elkönyvelve. Ez már tényleg a no comment kategória - ezeken aztán lehet röhögni. :-D

Előzmény: cumpika (1015)
cumpika Creative Commons License 2007.07.19 0 0 1015
pengeti és pengeti a részleteket két évig - mert ugye előre kell fizetni (micsoda átverés már ez is!!!!), majd a végén jön rá, hogy jól átb.xták?


Nem egészen rosszindulat nélkül mondom: Aki igy vásárol, kicsit megérdemli.

Mindazonáltal a pénz visszajár, törvény kötelezi a forgalmazót.
A Zepter nevű g...láda cég, jónéhány pert vesztett ezügyben.

Sajna amég a tescoban megveszik a büdös, ismeretlen eredetű húst, addig lesznek balekok akiket át lehet verni.
A tesco él és virul.
Előzmény: Otto Normalverbraucher (1014)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.07.19 0 0 1014

Igen, tehát a fizikai teljesítés, azaz az áru átvétele számít.

 

Szerinted mi van olyankor, ha valaki (szegény jámbor balek...) pengeti és pengeti a részleteket két évig - mert ugye előre kell fizetni (micsoda átverés már ez is!!!!), majd a végén jön rá, hogy jól átb.xták?

Elvileg ugye visszamondhatja, és vissza is jár neki a pénz (a trv. szellemében), de vajon a cég ezt minden további nélkül megteszi? Kötve hiszem....

Előzmény: cumpika (1012)
joy Creative Commons License 2007.07.19 0 0 1013

Az Evolite /Bioptron/ -lámpa polarizált fénnyel gyógyít bőrsérüléseket, -betegségeket.

A színszűrők különleges esetben hasznosak lehetnek, de javarészt értelmetlenek, mert a fényspektrum többi részét kiszűrik, így nem vesznek részt a gyógyításban.

A megfelelő-pontos alkalmazásukhoz szakirányú ismeretekkel rendelkező bőrgyógyászt kérdezz, ne ügynökségeket, reklámhivatalokat!

 

Speciális változata allergiát is gyógyít a szegedi Fül-orr-gége klinikán.

 

Házaló vigéceket dobd ki -pontosabban be se engedd!

Előzmény: Zottjoghurt (988)
cumpika Creative Commons License 2007.07.18 0 0 1012
Még egy kis pontosítás:

A 8 nap arra az esetre vonatkozik, ha legkésőbb a szerződés aláírása előtt írásban tájékoztatták a vevőt az elállási jogáról.

Ha nem tájékoztatták onnantól számít az idő amikor megtették a tájékoztatást.

Összegezve tehát, ajánlott tértivevényes levélben értesíteni kell a Zeptert, hogy eláll a szerződéstől, ha adott foglalót az visszajár teljes egészében, mert ilyenformán a szerződést meg sem köttetett.


Ja, és lényeges pont, amit említettél, hogy a teljesítéstől számít a 8 nap.
Vagyis ha átvetted az árút, onnantól.
Előzmény: Otto Normalverbraucher (1011)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.07.18 0 0 1011

Zottjoghurt előbb betett linkjén lévő szöveghez egy kis kiegészítés (aktualizálás) a fogyasztóvédelem.com fórumról, 2005-ös bejegyzés, tehát a "most" 2005-től már érvényes:

 

http://www.fogyasztovedelem.com/forums/lofiversion/index.php/t462.html

 

......


A fogyasztó a szerződéskötéstől számított nyolc munkanapon napon belül a szerződéstől elállhat. Ebben az esetben úgy kell tekinteni, mintha a szerződést meg sem kötötték volna.

......

 

A kivastagított rész változott most, nemrég a fogyasztók javára: a teljesítéstől számít a 8 nap, nem a szerződéskötéstől.
Forrás: Kossuth Rádió, Napközben c. adás, a Győr-Moson-Sopron megyei Fogyasztóvédelmi Egyesült jogász képviselője mondta pár napja.

 

 

Előzmény: Toji77 (1010)
Toji77 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 1010
Sziasztok!Szeretném megkérdezni hogy ,el lehet e állni a szerzödéstöl ha 8 nap eltelt, de még semmit nem vettünk át. (ez zepter edénykészlet),a szerzödéstöl eltelt 20 nap.Köszi elöre is.
Zottjoghurt Creative Commons License 2007.06.20 0 0 1009

 http://www.mhk.hu/hj/200103/1.htm

 

Mi tekintendő házaló kereskedelemnek?

 

A házaló kereskedésről szóló rendelet meghatározza, hogy alkalmazása során kit, illetve mit kell fogyasztónak, eladónak és házaló kereskedésnek tekinteni. Fogyasztó az a természetes személy (vagyis ember), aki gazdasági vagy szakmai tevékenységi körén kívül köti a rendelet hatálya alá tartozó szerződést, illetve tesz szerződéskötésre ajánlatot az eladónak. Eladó pedig az a természetes személy, aki mint egyéni vállalkozó saját nevében vagy gazdálkodó szervezet képviselőjeként, megbízottjaként, illetve munkavállalójaként köti meg a rendelet hatálya alá tartozó, áru értékesítésére vagy szolgáltatás nyújtására irányuló szerződést. Vagyis egy laikus és egy profi áll kapcsolatban egymással. A kapcsolat pedig a házaló kereskedés: az a tevékenység, amelynek során az eladó a már említett körülmények között kötött szerződés alapján a fogyasztónak árut értékesít, illetve szolgáltatást nyújt.

 

 

Szerződéskötés. Az eladó köteles legkésőbb a szerződés megkötésekor (vagy a fogyasztó ajánlatának megtételekor) a fogyasztót írásban tájékoztatni elállási, vételár-, illetve díj-visszakövetelési jogáról, valamint annak a személynek a nevéről és székhelyéről (lakóhelyéről), akivel szemben e jogát gyakorolhatja, továbbá a szerződés azonosításához szükséges adatokról. Ezzel egyidejűleg köteles a fogyasztó részére jótállási jegyet vagy a jótállásról szóló tájékoztatást, valamint magyar nyelvű használati, kezelési útmutatót adni. Ha az eladó e kötelezettségeinek nem tesz eleget, a szerződés semmis, illetve a fogyasztót nem köti az ajánlata.

 

A fogyasztó a szerződéskötéstől számított nyolc munkanapon napon belül a szerződéstől elállhat. Ebben az esetben úgy kell tekinteni, mintha a szerződést meg sem kötötték volna. Ha pedig a szerződést már teljesítették, akkor a fogyasztó a szerződéskötéstől számított nyolc munkanapon belül követelheti az áru eladó részére történő visszaszolgáltatásával egyidejűleg a teljes vételár (szolgáltatás esetén a szolgáltatás még igénybe nem vett részére arányosan járó díj) visszatérítését. Nem gyakorolhatja e jogát a fogyasztó, ha a megkapott hibátlan árut nem, vagy csak tetemesen csökkent értékben tudja visszaszolgáltatni, illetőleg ha a szolgáltatást már teljes egészében igénybe vette. Azt is kimondja a rendelet, hogy a fogyasztó az említett jogáról érvényesen nem mondhat le, vagyis érvénytelen, ha az eladó az elállásról lemondó nyilatkozatot írat alá a fogyasztóval.

Előzmény: ektid (1007)
Zottjoghurt Creative Commons License 2007.06.20 0 0 1008

Van vmi 8 napos elállás az ilyen "gyors" szerződésektől. Talán kérdezd itt:

http://www.fogyasztovedelem.com/

Előzmény: ektid (1007)
ektid Creative Commons License 2007.06.20 0 0 1007

Azt hiszem jól rászedtek...Eljött egy ügynök hozzám és rábeszélt a légtisztító  készülékükre szuper akciós áron (153000), mivel most támogatás van rá az egészségügyi minisztériumtól. Hihetetlen, hogy bevettem ezt a hülyeséget. Mondtam, hogy kérek 1-2 nap gondolkodást, utánanézek a Net-en, hogy mi is ez a gép. Erre ő, hogy nem tud várni mert lejár az akció és akkor 200000 Ft lesz már.

Szóval aláírtam a szerződést egy olyan hitelre, hogy 4 hónapig nem kell fizetnem, majd havi 6300FT 36 hónapra, vagy az első 4 hónap végéig visszafizetem a teljes 153000 Ft-ot 0 %-os THM-el. Valaki tud abban segíteni, hogy elálhatok-e ettől a szerződéstől vagy már nem tehetek semmit?!

 

b_k Creative Commons License 2007.06.18 0 0 1006

"Február óta dolgozom a zepternél.saját lámpám és légterápiánk is van.Kettö honapja 200ezer fölött keresek,mert tudom,hogy csucs technologia.Azota orvosnál sem voltunk.férjem gerinc problémás,hihetetlen féjdalom csillapito hatása van.Kettő kisfiam van,akik elötte sokat voltak betegesek.A nbagyobbik majdnem meghalt az antibiotikum mellékhatásátol.Ők sem járnak orvoshoz.Amig magánrendelésrte jártam egyik betegségemmel,addig az orvos elfelejtette tudatni,hogy van lámpája,amikor megköszöntem a munkáját,és meséltem az uj munkámrol,akkor szolta el magát,mig oda jártam és fizettem addig nem ajánlotta."

 

http://forum.netmania.hu/topicmuta.xyz?topicid=5898

 

No comment...

helenus Creative Commons License 2007.06.02 0 0 1005
A francba! Pedig úgy előadta magát a hölgy, hogy asztmára ez a tuti, igaz, hogy nagyon drága (bár el nem árulta volna, mennyi) , és hű..., meg ha... Akkor megkímélem magamat tőlük. Köszi !
Előzmény: Otto Normalverbraucher (1004)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.06.02 0 0 1004

Drága. :-) De annál mindenképpen sokkal drágább, mint amennyit megér.

Ezt olvastad már?

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9027323&go=58953524

 

Vagy ezt:

Két hete kaptam vissza a Therapy kacatot, pontosan 3 napig működött az illatfúvó ventillátor. Érdekességképpen megjegyzem, a szervízben úgy kaptam vissza, hogy "a ventillátort kellett csak kitisztítani". Na most ha ez igaz, akkor három naponta vihetem vissza hozzájuk "tisztíttatni". Még szerencse, hogy hordozható készülék. Ha Istent ismertek, ne vegyetek ZEPTER elektromos készüléket ! Ez a színvonal a kínai piacon forgalmazott készülékek szintje alatt van.

 

Illetve ezt:

 

Nyugodtan szedd szét a terápiás készüléket, nincs benne érzékelő :)

Csupán a ventillátor-t szabályozza egy elektronika :) gondolom pwm szabályzás, de nem kizért, hogy csak feszültésg szinntel vezérli...

A működése:

 

A levegőt beszívja, ezt átviszi a szűrőn, majd a levegő az aromás doboznál távozik. Ennyi az egész. Az egész készülék arra jó, hogy pl ne legyen büdös a WC ben ... Szörnyű, de ez a valóság.

Előzmény: helenus (1003)
helenus Creative Commons License 2007.06.02 0 0 1003
Engem a levegőtisztító érdekelne. Hívtak bemutatóra, de először inkább az ára érdekelne. Tudja valaki?
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.15 0 0 1002
Szigorúan LUX-ot felmilláert ....
Előzmény: Törölt nick (1001)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.15 0 0 1001

Inkább veszek porszívót. :)

 

Előzmény: Otto Normalverbraucher (1000)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.05.15 0 0 1000

Jóóóóóó....... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ez még Ásókánál is szörnyűbb! :-))))))  Rohanok is venni egyet... :-)

Előzmény: b_k (995)
Godzi anyuka Creative Commons License 2007.05.14 0 0 999

Szevasztok!

Úgy tűnik, tönkrement a zepteres gyorsfőző fedelem. :( Olyan 2,5 éves, heti 1-2 alkalommal használtam. :(((

Vidéki vagyok, de szervíz csak Bp.-en van, ráadásul telefonon azt mondták, kell róla a számla is. Az már nincs meg, de szerintem akitől vettük, kis jóindulattal tudna adni számla másolatot. Szerintetek?

b_k Creative Commons License 2007.05.14 0 0 998

Feladom, inkább nézzétek meg az eredeti oldalt...

Előzmény: b_k (997)
b_k Creative Commons License 2007.05.14 0 0 997

Itt a másik fele:

 </P>

Előzmény: b_k (996)
b_k Creative Commons License 2007.05.14 0 0 996
Ezt nem így akartam, valahol lemaradt a fele. :-(
Előzmény: b_k (995)
b_k Creative Commons License 2007.05.14 0 0 995

KÜZDELEM A BŐREVŐ SZÖRNYEK ELLEN

Mi, emberek, majdnem 50 000 000

bőrpikkelyt hullajtunk el naponta. Ez egy

természetes folyamat, ezen nem tudunk

változtatni. Sajnálatos módon azonban bőrünk

a poratka kedvenc eledele!

Ágyunk a poratka kedvenc élettere. És, mivel

egy gramm porból jóllakik majdnem 19

000 poratka, valószínűleg poratkák

milliója él, lakmározik és pusztul el az

ágyunkban! Életünk majdnem egy harmadát

alvással töltjük, ami azt jelenti, hogy ekkora

hányadát közvetlen kapcsolatban töltjük

a poratkával!

Ez a hosszú kapcsolat allergia kifejlődéséhez

vezethet, akár asztmát is okozhat, kivált a

gyerekeknél! Hogyan élhetünk ilyen

egészségtelen körülmények között?

A gond, hogy a poratka nem csak az

ágyunkban bújik meg! A szőnyegeken, a

padlón, ruhadarabjainkban, bárhol, ahol a por

felületet talál, a poratkák azonnal

PUSZTÍTSUK EL A SZÖRNYŰ

Előzmény: b_k (994)
b_k Creative Commons License 2007.05.14 0 0 994

Pedig mit vesztettél... Csak vigyázz, nehogy aztán a szörnyek látványa miatt majd ne merd lekapcsolni a villanyt éjszakára. :-)

 

Amúgy nekem sikerült elsőre megnyitni, nem tudom mi lehet a gond.

Előzmény: Otto Normalverbraucher (993)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.05.13 0 0 993

Nem tudtam megnyitni... A Zepter is invesztálhatna egy kicsivel jobb weboldalba! :-D

 

Ezt írta ki:

A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt

      (z) www.aquajebbo.com helyen lévő kiszolgáló túl hosszú ideig nem válaszol.

 

stb. stb.

Előzmény: b_k (992)
b_k Creative Commons License 2007.05.11 0 0 992

Kis reggeli horror: "Küzdelem a bőrevő szörnyek ellen"

 

http://www.aquajebbo.com/idx.php?sess_id=1247182424&struct_id=178

Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.05.07 0 0 991

Nem is kell már trükközni. Az előbb írtam a bioptronos topikba.

 

Hopp, egy érdekes cikkre bukkantam:

http://www.radio.hu/read/218928/rid/d0FUTQ==

 

Fényterápiás konkurenciaharc

 

 

A Bioptron készüléknek mára lejárt a szabadalmi védettsége, és pillanatok alatt megjelent tucatnyi koppintás a piacon. Haas Endre szerint 20-25 éves konstrukcióról van szó, ami nem lépett tovább. Ő megtanulta az orvosi szakma biokémiáját, biofizikáját, orvosi hátterét, hogy továbbfejleszthesse az eszközt.

 

Tovább a fenti linken

Előzmény: kékhagyma (976)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!