Keresés

Részletes keresés

palika95 Creative Commons License 2013.12.15 0 0 69990

Kb 20-an érkeztek az osztrákok,,egyikük rövidnaciban nyomta...

palika95 Creative Commons License 2013.12.15 0 0 69989

Sapa fehérvár-klagenfurt varosliget 

G. Lorant Creative Commons License 2013.12.15 0 0 69988

http://www.youtube.com/watch?v=B7Ta-bDVWVw#t=697 Jól beszélt Márk is és a fradisták is !!!

G. Lorant Creative Commons License 2013.12.14 0 0 69987

A Szurkolóknak is vannak érzéseik!!!!!!!!!

A Románia-Magyarország Újvidéki mérkőzésre, mintegy 110 ember indult útnak szervezetten Debrecenből,mint Keleti Tábor (Hajdú,Borsod,Békés,Jász-Nagykun, Szabolcs,Csongrád) a csajoknak szurkolni! A médiából értesültünk, a Székkutasi Bánfi Kata és családjának nehéz anyagi helyzetéről. Tudtuk,hogy át fogunk haladni a településen ezért adománygyűjtésbe kezdtünk,melyből országos gyűjtés lett, ami még most is tart! A helyi önkormányzattal felvettük a kapcsolatot, hogy a családot meglepetésszerűen meg tudjuk ajándékozni és végre legyen Katikának egy csodálatos karácsonya! A piciny település hivatala előtt lettek az ajándékok átadva a mintegy 90 szurkoló előtt – volt is megilletődés-, mely felemelő és egyben megható volt. A sokat megélt, túrán résztvevő szurkolóknak is könnyeket csalt a szemébe ajándékozás, de mindennél többet ért Katika és anyukájának megilletődött,de egyben leírhatatlan boldogsága. Tudjuk, mennyi ember szorulna rá az ehhez hasonló támogatásra,de Mi legalább egy családnak tényleg Boldog és Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és talán egy pár könnyebb hónapot tudunk szerezni, legalábbis reméljük. Az adományban készpénz,ruha,édességek,játékok,tartósélelmiszer, háztartási dolgok stb voltak, kb 200.000ft értékben. Katika miután egy picit feloldódott a megilletődöttségből, a köszönömön kívül egy hangos Ria Ria Hungária felkiáltással is megköszönte a támogatást. Na lett is egy „ kis éneklés” a település központjában. Katika nevében a teljeség igénye nélkül szeretném megköszönni az eddig beérkezett támogatásokat,- BihariszurkolóiBusz (Debrecen,Ferencváros,Békéscsaba,Kispest szurkolók és semlegesek), Bihari Fradisták,Somogyi Fradisták, Dusnoki szurkolói busz, Kis Debrecen söröző( Debrecen) Las Vegas Disco (Komádi) Komádi Orvosi rendelő és a rengeteg magánszemélynek, akik csatlakoztak és adakoztak! Lehet még bízni az Összefogásban!!!! RIA RIA HUNGÁRIA!!!!! Áldott Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánnunk Mindenkinek! ( Major Péter a túra szervezője).

Főúr87 Creative Commons License 2013.12.13 0 0 69986

Tényleg azok voltak...annál lassabban ahogy behoztak már nem lehetett volna felvezetni...minden szarral szivattak amivel csak tudtak...meg egy csomó drapi meg dob kint maradt, azt se értettem teljesen...

G. Lorant Creative Commons License 2013.12.13 0 0 69985

Én kinn voltam a románok elleni meccsen tegnap. Nagyon köcsögök voltak a szerb sünök....

Előzmény: Paparazzo (69984)
Paparazzo Creative Commons License 2013.12.13 0 0 69984
James Uram Benson Madame Creative Commons License 2013.12.13 0 0 69983

Látva ezt a képet a felháborodott szurkolókról. Hát ne is haragudjatok, de röhögnöm kell.

Beaverfieldmarketplace Creative Commons License 2013.12.11 0 0 69982

Arra gondolok, ha a kormány beleavatkozik az MLSZ belügyeibe hivatalosan, akkor az UEFA büntetni fog.
Márpedig bármilyen nyomás gyakorlása az MLSZ-re, a hivatalos álláspont szerint sajnos ezt jelenti.

Nem tudom szerepel-e az MLSZ kiírásában a reg, meg a többi, de ha jól tudom igen. Innentől kezdve ha azt "külső" nyomásra megváltoztatják, az az MLSZ belügyeibe történő beavatkozás lesz. Így ezt jelen állás szerint csak az MLSZ oldhatja fel. Nem hiszem, hogy ez a célja, a politikusok pedig a törvénnyel bizonyították mit gondolnak a témáról. Egyikük sem akarja, hogy változzon valami. Talán ez most a kiindulási pont. Az okok pedig különbözőek, de a lényege ugyanaz: Nem kell a véleménynyilvánítás ilyen nagy nyilvánosság előtt, de ha erre vetemednél: kamera-fény-csapó. És akkor ebből a tárgyalási pozicióból érjen el valaki valamit. Szép feladat lesz.
Oszd meg és uralkodj, ennyi itt a történet. Mai napig működik.

Előzmény: Tommassi_1910 (69981)
Tommassi_1910 Creative Commons License 2013.12.11 0 0 69981

Az UEFA nem ír elő semmilyen regisztrációt, tehát miért is jelentené az MLSZ oda?

Előzmény: Beaverfieldmarketplace (69978)
G666 Creative Commons License 2013.12.11 0 0 69980

akkor ezek szerint egy (több?) milliárdos költségvetésú klubnál amatőrök dolgoznak, nincs egy épkézláb jogász, aki tudná, hogy mi a klub, ezen belül is a szurkoló érdeke. esetleg csak egyszerűen leszarják az egészet, ami ebben az esetben még nagyobb szégyen lenne.

csak gratulálni tudok mindehhez.

Előzmény: márk,R.B.D. (69979)
márk,R.B.D. Creative Commons License 2013.12.11 0 0 69979

csak röviden.

a kormány nem az mlsz működésébe pofázik bele.

hanem módosította a sporttörvényt, amely nem szól semmilyen formában bele az mlsz működésébe, de meghatároz bizonyos dolgokat.

persze naivítás azt hinni, h az mlsz ebben nem vett részt, és azt is, h a klubok nem tudtak az egészről.

viszont a fehérvári tapasztalataink alapján tényleg nem tudták, h milyen hátrányai lesznek ennek a rendszernek, és ahogy látom egyre több klubnál érzékelik ezeket.

 

a szlogen jó, amit a politikusok mondanak, h ez majd megszünteti  balhékat, de az élet azt mutatja, , h a balhék megszüntetésére nem alkalmas, viszont sorban kellemetlenségeket okoz a szurkolóknak/kluboknak.

 

Előzmény: Beaverfieldmarketplace (69978)
Beaverfieldmarketplace Creative Commons License 2013.12.10 0 0 69978

Ha a kormány belepofázik hivatalosan akkor az MLSZ meg jelenti az UEFA valamelyik faszom tudja milyen bizottságának. Aztán szépen felfüggesztik, kizárják ideiglenesen a magyar klubokat mindenhonnan.
Sok politikus kérte már állítólag nem hivatalosan az MLSZ-t, hogy gondolkodjanak már kicsit. Az MLSZ meg azzal védekezik, hogy a politikusok szavazták meg, ők csak betartatják a törvényt.

Mindkettőnek jó ez így, amíg lázadás van és távolmaradás, addig nincs kórusban politizálás, nincs felforgató tevékenység az ő szemszögükből. Ha pedig van, akkor meg ugye megmondtuk.

Nem irigylem a meccsrejárókat, én befejeztem-engem ne kezeljenek bűnözőnek, én nem adok egy fillért sem ezeknek a bundás köcsögöknek. A klubok pedig ma politikai és zrt-kft trükközések ráadásul. Ezt már nagy ívben leszarom. Mint ahogy ők is a szurkolókat. Ja, és nem vagyok maradi, sajnos a foci biznisz lett, csak valahol úgy csinálják, hogy a szurkoló úgy érezze fontos, nálunk még itt sem tartunk. Itt az egész labdarúgás másról szól, mint amiről kellene. És talán aki kijár, nézi-minden tiszteletem nekik- tartja életben ezt a szemetet úgy, hogy talán nem is tud róla, és csak a jószándék vezérli.

Előzmény: márk,R.B.D. (69977)
márk,R.B.D. Creative Commons License 2013.12.10 0 0 69977

Az a probléma az egészeben, h a szurkolók jelentős része nincs egyáltalán képben.

az általunk csak "huligántörvénynek" nevezett jogszabály - amit a Parlament Fideszes többsége szavazott meg - írja elő a regisztrációs jegyvásárlást a kiemelt kockázatúnak minősített mérkőzéseken...

ami még árnyalja a képet, h azokban a stadionokban, ahol már kiépítették a beléptetőrendszert, a klubok olyan szerződést írtak alá az mlsz-el, h minden meccsen alkalmazniuk kell a beléptetőrenszereket...

 

tehát a kormányzat - szövetség - klubok közösen sárosak a mostani kaotikus állapotokban.

h pont a családokat kényszerítik 40-50 perces sorbanállásokra, hogy 2 pénztárosnénivel rendelkező jegyárusítás van bizonyos kluboknál, stb,stb.

 

a törvényen pedig pont Kósa úr és párttársai tudnak változtatni, szerencsére már egyre több klubtulajdonos kezdi érteni a szurkolói tiltakozások valós mibenlétét.

 

hogy lesz-e változás?

a kormányzati szándékon múlik egyedül.

Előzmény: G666 (69975)
rich.mond Creative Commons License 2013.12.10 0 0 69976

Diósgyőri írás az MTK-DVTK után.

Szervusz, Elnök Úr!

G666 Creative Commons License 2013.12.10 0 0 69975

én mondtam...

 

Korábban jeleztük, hogy Szima Gábor eltörölné a szurkolói regisztrációt Debrecenben. Az MLSZ közleményben reagált a felvetésre. 

Sipos Jenő, a szövetség szóvivője úgy fogalmaz, minden felelős klubvezetőnek tisztában kell lennie azzal, hogy a név szerinti beléptetést nem az MLSZ, hanem a hatályos jogszabály írja elő a stadionok rendjének biztosítása érdekében.
A közelményben továbbá kifejti, a klub feladata és felelőssége e jogszabály alapján, hogy a stadionokba látogatók érdekében hozott törvényt, a nézők személyre szóló beléptetését olyan módon hajtsa végre, hogy azt a mérkőzésre járók szinte észre se vegyék.
Az MLSZ szerint a kluboktól elvárható, hogy tisztességes és jogkövető magatartást tanúsítsanak, hogy a jegy vásárlója mindenből csak annyit érezzen, a korábbiaknál kulturáltabb és mindenki számára biztonságos körülmények között szurkolhat.
A nézők megfelelő kiszolgálása a klub és a szövetség közös érdeke - zárul a közlemény.

Sarq_ Creative Commons License 2013.12.10 0 0 69974

"Kósa Lajos azt mondta, a sporttörvény nem teszi kötelezővé a regisztrációt, csak lehetőséget ad annak bevezetésére, az MLSZ azonban másképp értelmezte."

Előzmény: gibsonpapa (69972)
Sarq_ Creative Commons License 2013.12.10 0 0 69973

És különösen furcsa ez annak fényében, hogy a pár héttel ezelőtti - Csányi nélküli fórumon - Szima és Lali király az MLSZ-re mutogattak regisztráció ügyben. Azóta biztos átértelmezte a sporttörvénynek azt a részét az MLSZ, amit addig rosszul értelmezett...

 

Amúgy meg ha november óta nem változott semmi, Debrecenben is lesz regisztráció, csak nem mlsz-es... "Elhangzott, hogy az új nagyerdei stadionban névre szóló Loki szurkolói kártya lesz, de a DVSC és a stadion ügyfelei nem lesznek regisztrálva az MLSZ-nél. A feltöltő kártya célja, hogy minél több szolgáltatást, minél gyorsabban vehessenek igénybe a szurkolók."

 

Nekem mondjuk van külföldi stadionba szóló feltöltőkártyám ("büfékártyám"), de a kutya nem kért hozzá nevet meg lakcímet...

Előzmény: G666 (69970)
gibsonpapa Creative Commons License 2013.12.10 0 0 69972

ha viszont van, akkor az nb1-es csapatok fele jogsértő, hiszen ki sem épült a rendszer. illetve ahol igen, de nem használják, ott is jogsértés történik. 

 

jó precedens lehet, remélem lesz folytatása (mondjuk nálunk).

Előzmény: G666 (69970)
Jgermeister Creative Commons License 2013.12.10 0 0 69971

Ha jól tudom, jogilag nincs ilyen, ez MLSZ szabályozás, és csak kiemelt meccsekre. Na, de majd kiderül.

Előzmény: G666 (69970)
G666 Creative Commons License 2013.12.10 0 0 69970

nem hiszen, hogy Szima önkényeskedése jogilag megalapozott lenne.

 

ha egyszer a jogszabályban előírtak szerint kötelező a szurkolói kártya, akkor a Szima sem dönthet úgy, hogy márpedig náluk nem lesz szurkolói kártya, bármennyi pénze is van...

Előzmény: Sarq_ (69969)
Sarq_ Creative Commons License 2013.12.10 0 0 69969
peterszky Creative Commons License 2013.12.10 0 0 69968

http://www.imdb.com/title/tt0385705/soundtrack

 

Bár már megvan, de azért a jövőben ha keresel, akkor ajánlom az IMDB-t, ahol szerepelni szokott az "OST", ott van a listában az általad keresett is.

Előzmény: vito1899 (69967)
vito1899 Creative Commons License 2013.12.09 0 0 69967

Kerestem már 1-2 éve. Óriási köszönöm.

Előzmény: birkamentalitás (69966)
birkamentalitás Creative Commons License 2013.12.09 0 0 69966

Alabama 3 - M.I.A.

 

Előzmény: vito1899 (69965)
vito1899 Creative Commons License 2013.12.09 0 0 69965

00:33:28-tól szól saccra.

 

http://www.youtube.com/watch?v=DqPzwXCuFVg

Előzmény: Törölt nick (69963)
vito1899 Creative Commons License 2013.12.09 0 0 69964

Sajnos nem. Amire én gondolok az akkor hallható amikor mennek az autópályán, hátul a brit zaszló a buszon, valamint amikor pakolnak benn a kúton.

Előzmény: Törölt nick (69963)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.09 0 0 69963

Erre gondolsz?

Előzmény: vito1899 (69962)
vito1899 Creative Commons License 2013.12.09 0 0 69962

OFF

 

Segítségeteket kérem. A Football Factory egyik betétdalának előadója/címe kellene. Akkor szól, amikor buszoznak Liverpool felé illetve a benzinkutat rámolják ki. Sajnos sehol sem lelem.

NB2 Creative Commons License 2013.12.09 0 0 69961

Az MLSZ egyszerűen el fogja intézni. Miért nem vették meg elővételben? Lehetőség volt rá, nem éltek vele, akkor számoljanak a következménnyel.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!