Keresés

Részletes keresés

THieringpeti Creative Commons License 2007.02.28 0 0 0
Kép egy ilyen, eredetiben 1867-re tehető darabról: 1867-es báli ruha, forrás: www.koshka-the-cat.com
Előzmény: THieringpeti (-)
THieringpeti Creative Commons License 2007.02.28 0 0 topiknyitó
Érdekes, nem mai ízléssel megáldott barátokat, baráti társaságot keresek, akik stílusukban nem csak a mai értékrendet követik, és szeretik a korabeli ruhákat, műveltek, érdeklődőek, intelligensek, ugyanakkor nyitottak a szokatlan dolgokra...

Engem mindigis izgalomba hoztak az abroncsos, régies ruhában, fűzőben lévő lányok. A volt barátnőm sajnos nem osztozott velem eme örömömben, igy őneki nem tetszett az sem, hogy csináltam neki egy ilyen ruhát, aztán azt szerettem volna, hogy vegye fel többször. Egyszer felpróbálta pár fotó erejéig, aztán bekerült a szekrénybe (a "károm" mindössze 1 db akciós IKEA függöny...) sajnos, azóta már nem vagyunk párban, csak barátok, részben emiatt is...

Szeretnék találni olyan társaságot, ahol nem néznek hülyének emiatt, és esetleg még arra is esélyem lesz, hogy a jövendőbelimet megtaláljam. Kedves volt barátnőm szerint kevés esélyem van erre, mert ma ez nem divat, és egyébként is marha kényelmetlen viselet.

Ruhastílusban legjobban az 1850-es években szokásos divat-irányzat tetszik (képek, rajzok alapján), de szinte bármi tetszik, aminek a fazona, mérete megfelel a ma csak esküvői, báli ruhának árult modellekének.

Amúgyis fura a zenei ízlésem, a barokk zenét kedvelem leginkább, Bach korát. Kedvenc hangszerem hallgatni a csembaló, játszani furulyán tudok, csembaló kísérettel szeretem ezt művelni. (Vivaldi furulyaversenyt is játszottam gimis koromban zenekari kísérettel, ez fenn van mp3-ban a neten). Amúgy (egyelőre) villamosmérnöknek tanulok, és rendszergazdáskodom egy kisebb cégnél, weblapokat tervezek (ezt a részét szeretem a munkámnak).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!