Keresés

Részletes keresés

BadTiger Creative Commons License 2000.02.28 0 0 19
Cerbi addig nyaggatott, míg én is beböffnyentek ide valamit. Nos Rokas ötleteid nagyrésze érdekes, de sajnos nem mind megvalósítható. Pl a Siege tank egy megadott területre lövése. Ennek oka, hogy a blizzard nem épített bele ezt. Úgynéz ki hogy a marine fog kapni gránátot is, ez már teljesen készvan, és nagyon jól néz ki! A medic problémákat sajna mi nem tudjuk megoldani, de ötletedet küldd el a support@blizzard.com ra! :o)
A mind contron zerghez vagy terranhoz sem rossz ötlet, azt mondom,majd meglátjuk...
Nah véget ért a móka mára, zárul BadTiger móka tára!
Előzmény: rokas (18)
rokas Creative Commons License 2000.02.28 0 0 18
Hi!

Elnezest hogy kozbeszolok, csak mi itt a laborban hujere szoktuk starcraftolni magunkat, es mar wegy ideje olvasom ezt a forumot is (: szerintunk is a terranon kene foleg erositeni. Elemezve a dolgot a terran fo hatranya hogy nincs kozepes tamado egysege. van neki a marine (mondjuk az is lehetne alapbol 50hp-s ne haljon meg egybol a dark templartol ijesmi) aztan a kovetkezo amit barki epit a battle cruiser (bar megjegyzem amiota mindenki devourert hasznal a corsairek meg a mutak melle az se er semmitse de ez mas kerdes :) ez csak azt mutatja hogy a devourert elneztek a blizzardos fiuk)

szoval azokat az egysegeket kene erositeni amik a factoryban epulnek. a tank amit emlitettetek kicsit durvanak hangzik.. szerintem a goliathon kene erositeni. mondjuk kicsit gyakrabban lo foldre, medium unit es voila kaptunk egy upgradelt hydraliskot ami kicsit dragabb is (: ugyanigy a wraith is lehetne medium ne adj isten small unit, a siege tank az szerintem meg a leghasznalhatobb..

a starportban gyarthatok kozul a wraithot nagyon meg kene tuningolni, a valkyrie-t meg kicsit kapjon valami +-t a norbykraftban a foldre lovo lezeragyu nem rossz otlet. eleg erdekes hogy a corsair olcsobb de sokkal jobban hasznalhatobb egyseg emennel.

a pontos ertekeket persze nem tudom (: az eleg sok balanszirozast igenyelne (pl a norbycraft nem rossz de kicsit el lett nezve nehany dolog (: lasd invincible ghostok (: )

hmm mitisakartam meg ja igen. nem lehetne megcsinalni hogy a vulture ne 3 aknat csinaljon hanem lehessen benne gyartani (mondjuk 50 Mert) oket?

igaz ez megolne a protoss gyalogosrohamot.. bar nemtom. ki kene probalni. nah ijesmik vannak (:

mondjuk nekik ott a reaver amit meg szinten nem (najo nagyon nehezen) lehet lekapni ha van web

a medic ai-jat is atirhatnatok mert nagyon rossz most hogy nem lehet "rakapcsolni" a marine-okra (:
valamint a heal hatotavja legyen kicsit nagyobb. igy nem fernek oda a marineok-hoz

lehetne pl a ghost/vulture detektor is. a science vessel kicsit huzos detektornak a comsat jo, csak kicsit hamar kifogy

itt van egy olyan otlet hogy a ghost atalakulhatna ellenseges egysegge (mint az illuzio ijesmi) es akkor is detektor lenne (spy unit)

a siege tanknak nem lehetne teruletre lovest adni? ertsd kijelolok egy foltot es folyamatosan lovi. ez a warcraftban sokat javitott a szorosok vedelmen (:

berakhatnatok a terran/zerg valamejik unitjahoz a mind controllt. nagyon hosszutavu hadjaratoknal hihetetlen elony az a +200/400 kajahej (:

a storyhoz nincs tul nagy fantaziam, esetleg ha lehetne hogy kivetelesen a terranok sze csak szivjanak ;)

egyelore ennyi hujeseg (: majd olvasgatom hogy szedtek izekre (:

roka's

Előzmény: Cerbervs (17)
Cerbervs Creative Commons License 2000.02.27 0 0 17
Hát XzErgWiN a fantasy ötlet a 12 templarral nem hiszem, hogy megoldható. A nagyobb carrier az mindenképpen megoldható, kivéve az, hogy 4 stargate kelljen hozzá. A sínes dolog sem fog menni,a vízi egységek talán, de ezt nem szeretnénk, mivel úgyis lesz a Sc 2 ben, ha minden igaz. A carrier ötlettel kísérletezünk, de mi elsősorban a terrant szeretnénk kicsivel felerősíteni, persze azért úgy, hogy az egyensúly megmaradjon.

Amit meg tudunk oldani az inkább olyan dolog, amit az eredeti dolgokból tudunk összerakni, tehát ne nagyon kérjetek új varázslatokat, meg vízi egységeket, sínen működőket, vagy csak creepen mozgókat, mert ezeket nem valószínű, hogy meg tudjuk csinálni, és nem is nagyon próbálkozunk vele.

Amit eddig gondoltam: terranhoz egy zerg terran hibrid katona, mellyet halottakból állítanak elő a barrackban (ez csak sima gyártást jelent), regenerálódik, nagyot lő és immunis a legtöbb varázslatr 125 Hp-vel.

Továbbá egy továbbjelesztett tank, ami tank módban úgy lő, mint a siege tank, de siege módban légi rakétákat lődöz.

Jöhetnek a további ötletek, főleg zerghez és protosshoz, de ne ilyen böhöm erős szuperfegyverekben gondolkozzatok, hanem jól használható, de nem egyensúlbontó egységekben.

Előzmény: XzErgWiN (16)
XzErgWiN Creative Commons License 2000.02.27 0 0 16
>Nos ennyi lenne, amit el akartam mondani, jó volna ha adnátok ötleteket, pl. milyen új >egységet csináljunk, minden fajhoz egy lesz, ha sikerül összehoznunk

Egy-ket otlet ami eszembejutott:
- ez inkabb fantasy jellegu, de mondjuk nem lehetne-e olyan varazslatot csinalni, ami csak akkor jon elo, ha pl 12 Templart osszegyujtunk. Ekkor egy kicseszettul eros varazslat sul el (fantasyban pl demonidezes), itt mondjuk lehetne valami sugarszeruseg, ami vekony savu, de mindent elpusztit amerre megy

- aztan gondolkodtam egy carrier tovabb fejlesztesen. Pl egy kicsit nagyobb lenne (fel kepernyo), kicsit dragabb (es rohadt lassan epul ki, es mondjuk 4 urhajogyar kell neki), de UT mint allat. Loni is tudna nem csak szallitani. A gond az, hogy kellen ellene is valami fegyver. Habar a kifejlesztesi ido es az ara komenzalhatna

- vizi egysegek

- agyuk, amelyek egy elore kiepitett sinen mozognak (pl bazist korbevenni).

Kb ennyi.

Cerbervs Creative Commons License 2000.02.23 0 0 15
Hát gondolkozni gondolkoztunk, d emajd meglátjuk.... A sztori egyébként már nagyjából megvan, jaa Tass, Norby küldetéseket a HunCraftól függetlenül a NorbyCrafthoz csinál, de a HunCraft-nál én vagyok a küldetés készítő és sztori író. Norby, akkor amit megbeszéltünk tanulmányozd. Negyedik fajt nem tudunk berakni, csak lecserélni, és meg is van minden hogyan, már csak rajzolni kell a bmp-ket mint atom....
Előzmény: Tassadar1 (14)
Tassadar1 Creative Commons License 2000.02.23 0 0 14
Cerberus!
Tuti sikere lesz a játéknak, úgyhogy gondolkozhattok a folytatáson (előzményen)! :))
Szóval, ez a Xel'Nagás dolog szerintem tök jó lenne: új ősi nép, megtudhatnánk milyenek voltak, stb. Persze, pénz is meg idő is kell hozzá dögivel, de ha kijön a Huncraft és sikeres lesz, akkor lehet készíteni a folytatást, ekkorra már több idő lesz (nyári szünet)...
Norby! Te pedig tanuld ki azt az editort, és jó küldetéseket csinálni! :)

Jó munkát (és siessetek :))!

Tass

ui: a Xel Naga sztorihoz lennének ötleteim...

Előzmény: Cerbervs (12)
Norby Creative Commons License 2000.02.23 0 0 13
Felőlem kinevezhettek. :)
Új fajt kidolgozni nagy meló, de az ötletek mindíg jól jönnek. Nem feltétlen kell lecserélni egy meglevő fajt, elfér egy negyedik is. Az editorok korlátait viszont figyelembe kell venni, szóval annyira bármit nem lehet megcsinálni, csak sokmindent. Tekintve, hogy az editorokat is fejlesztik, idővel még több dolog lesz megvalósítható. Ha írtok ötleteket, én megmondom, hogy jelenleg kivitelezhető-e.
Előzmény: Cerbervs (12)
Cerbervs Creative Commons License 2000.02.22 0 0 12
Norby, előléptessünk marketing managernek?:) Nah jó, szóval Tass, nemtom kiszivárogtatta-e valaki, de mi már beszéltükk BadTiger-rel egy ideje, hogyha a HunCraft megjelenik és netalántán még sikere is lesz, akkor csinálunk egy folytatást, ami nem is folytatás, hanem a StarCraft előzménye lesz, és itt bizony Xel'Nagak lesznek az új faj, műár van néhány épület modellünk is, meg egységünk, a protoss lenne lecserélve. Egyelőre ez azonban még egy nagyon távoli dolog és függ is bizonyos dolgoktól, p.: sikeres lesz-e a HunCraft? A másik dolog pedig az, hogy ha sikeres lesz, vevő-e a nép a folytatásra. Az utolsó dolog pedig az, hogy bírjuk-e pénzel, mert ugye az nyílt titok, hogy én és BadTiger még 18 alattiak vagyunk és egy ingyenes projectért nyilván nem kérünk pénzt, viszont nekünk elég sokba került már eddig is a dolog, és ha nem lennénk ennyire SC mániások, akkor már régen eltűnt volna a dolog a süllyesztőben. Tehát ami kell, siker, idő és pénz....
Előzmény: Tassadar1 (11)
Tassadar1 Creative Commons License 2000.02.22 0 0 11
Hi!
Mint ahogy Norby mondta, a StarGraftal bármit át lehet szerkeszteni, csak fantázia kérdése az egész. Akkor lenne egy kérdésem: nem lehet esetleg egy teljesen új fajt létrehozni? Esetleg visszatérhetnének a Xel'Nagák. Nem tudom, ez mennyi időt venne igénybe, de szerintem nem lenne rossz ötlet, csakhát megint tolódna a megjelenés, kicsit át kellene szerkeszteni a küldetéseket stb. stb. stb.
De az ötlet nem rossz, nem?

Tass

Norby Creative Commons License 2000.02.22 0 0 10
Oké, hogy egynlőre zártkörű, de az itteni legelső hozzászólás szerintem komoly hírértéket képvisel, egy tömörebb változatát érdemes lenne az online lapoknak elküldeni. Itt az Egyetemen alig vesz valaki papír újságot, de a híroldalakat sokan naponta olvassák.
Előzmény: Cerbervs (9)
Cerbervs Creative Commons License 2000.02.22 0 0 9
Norby ez végülis inkább zártkörű fejlesztés, de ezt úgyi még mmegbeszéljük mit lehet "kiszivárogtatni" . Norby majd főleg az új egységeket fogja "életre kelteni". Egyébként offline újságokban lesz hír, a Pc Guru-nak kiküldtünk egy beta cd-t ami még nem érkezett meg, a többi újság online és offline pedig saját azonosítóval és passwordel letölheti majd a a HunCraft siteról nemsokára.
Előzmény: Norby (8)
Norby Creative Commons License 2000.02.21 0 0 8
Hi Cerbervs!

Akkor hozzászólok, ahogy ICQ-n megbeszéltük. ;)

Szóval beállnék a fejlesztők közé mint programozó. Főleg a Camelot editoraival csinálnék pár jó trükköt, amitől olyan lesz a StarCraft, mintha a 2.0-ás jött volna ki. :)

Komolyan, a StarGraft nagyon profi fejlesztőeszköz, teljesen át lehet vele alakítani a játékot, csak fantázia kérdése az egész.
Nemcsak javítani lehet vele az eredeti rendszeren, amire példa a NorbyCraft is, hanem akár egy teljesen új játékot is létre lehet hozni, új grafikával, hangokkal, más funkciójú egységekkel és épületekkel, az eredeti és az új elemek tetszőleges kombinációival.

Nem tudom, mennyire nyílt a fejlesztés, de szerintem sokan tudnának segíteni legalább ötletekkel, ha lenne infó a várható fejlesztésekről. Az ötletadók pedig könnyen kedvet kaphatnak nagyobb segítséghez is.

Szerintem jó lenne előzetest adni az internetes játékmagazinoknak (SuperGamez, HardWired), ritkábban a papír játékújságoknak is, hogy többen várják, és tudják meg pl., hogy ingyenes lesz.

Előzmény: Cerbervs (7)
Cerbervs Creative Commons License 2000.02.16 0 0 7
Már majdnem, hogy hírzárlatba léptünk. Egyelőre azért nem frissül a honlapunk, mert készül egy teljesen új design, ott majd sok újdonság lesz, pl. jó hosszú élettörténet a szereplőknek, sok új letöltés, stb.

A terjesztés egyelőre még mindig nem megoldott kérdés, mert amit Tassadar1 írt a leg megoldhatóbb, persze csak az a része, hogy "újság", konkrétan nem tudok mondani arra semmit, hogy a Guru lesz-e, mert hát ezt nekik kell majd annak idején eldönteni.

Most ott tartunk, hogy nem tudunk egy időpontot megbeszélni a hangmérnökünkel, hogy mikor kezdjük a felvételeket, mert ha egyszer elkezdtük, gyorsan fog menni. Áprilisban lesz suliszünetünk nekem és BadTigernek, akkor együtt befejezzük egy gépkavalkádban az utolsó símításokat, videót belegyömöszöljük, és az új hangokat, ha addigra készen lesznek.

Erről jut eszembe várjuk jó hangú emberek jelentkezését egy hangmintával, amiben azt mondja, hogy "Kerrigan, nem gondoltam volna, hogy lesz képed visszajönni Aiurre!" Ez a sablonszöveg. Szóval, ha valaki hszinkronizálni akar és jónak érzi a ahngját, akkor írjon a huncraft@huncraft.net -re, tárgynak adja meg "HANG".

Előzmény: Alyr (6)
Alyr Creative Commons License 2000.02.16 0 0 6
Sziasztok!

Semmi uj hir? Nagy a hirzarlat, vagy tenyleg nem tortenik itt semmi? Mar tobb napja nincs semmi info.....

Hogy all a fejlesztes? Mi lesz a terjesztessel? Irjatok ma valamit!!!!!!1

Udv Alyr

Tassadar1 Creative Commons License 2000.02.07 0 0 5
Hi evribádi!
Cerbi, szerintem - ha már non-profit - terjeszthetnétek a GURU cd-jén! Úgyis van állandó teljes játékuk, ezúttal most a legeslegjobb lenne! Nektek megoldódna a terjesztési probléma, a Guru meg dicsekedhetne, hogy egy ilyen játékkal jön ki - talán még a Gurut is többen vennék. :)
A Blizzardos megoldás nem lenne megvalósítható, mert - mint ahogy Cerbi is mondta -, tuti, hogy jogdíjat kérnének, ami nem két fillér lenne...
A nick vita megoldódott mindkét Tassadar köszöni szépen jó van. :)

Üdv.
Tassadar

Alyr Creative Commons License 2000.02.06 0 0 4
Hi,

ismet en. Szovel arra gondoltam, hogy mondjuk StarCraft versenyeken lehetne nyeremenykent adni, vagy esetleg valami ilyesmi (pl. fosulin, egyetemeken terjeszteni, mert szerintem ott meg lehetnek SC fan clubok). Meg az ujsag is jonak hangzik, bar kicsit ketelkedem benne.

Aze ha valami eszembe jut, irok meg, jo project kene.....

Udv: Alyr

Cerbervs Creative Commons License 2000.02.06 0 0 3
Alyr, ez sem rossz 5let, ez meg is lesz valósítva, csak sajnos, amit az előbb írtam az internetes terjesztésről, az eléggé leszűkíti a kört, mivel nem mindenkinek van Mo.-on nete, mármint nem minden Sc fannak...sajnos:(

A másik negatívum, ha a Blizzard engedélyezné, hogy kiadjuk az az, hogy akkor nem hinném, hogy tudnánk 2-3000 ért adni, emrt ezt a Blizzard szablya meg, és a szerverünk csak azzal a feltétellel üzemel, hogy non profit a project, a hangmérnökünk szintén így áll a dologhoz.

A megjelenést nem 2000 karácsonyra ígértük, az még múlt Karácsonyra vonatkozik, csak elfelejtettük elvenni, hát sajnos ez a Blizzard csúszás ragadós....végülis Blizzard játék módosítva.

Azt viszont jó, ha elmondom, hogy az az interjú és a béta teszt még akkor készült, amikor BadTiger nem volt még a csapatban, az csupán a Guruhoz kellett, bár most így elég viccesen jön ki, hogy a készítőt interjúvolja a managere, de hát, akkor még nem volt az.

Jó tudni azt is, hogy bár az új egységeknél fogva lesz multiplayer része is a gamenek, lehetséges, hogy lesz HunCraft FSGS is, de elsősorban ez egy Single kiegészítő, igaz van sok multi pálya is.

Előzmény: Alyr (1)
Cerbervs Creative Commons License 2000.02.06 0 0 2
Bundee, ige ez egy magyar nyelvű kiegészítő lesz, sőt inkább úgy mondanám, hogy a Brood War közvetlen folytatása. Egyébként a demoban azért is olyan szörnyűségesek a hangok, mert egyrészt nem volt már időnk jó hangú embereket keresni, másrészt, ha torzítjuk a hangokat, vagy effekteket adunk hozzá, olyan horribilis méretű lett volna, hogy azt nem sok mindenki tölti le, és gondoltuk, hogy nem mindenki veszi a Pc Guru-t,a minek a cd-jén rajta volt. Lehetséges, hogy kiadunk egy másik mini demot, majd stúdiós hangokkal, amin majd már a hangokat is lehet figyelni, nem csak azt, hogy kb. mit fog tudni a játék.

A terjesztéssel kapcsolatban:
Nem terveztünk semmilyen korlátozást, tehát másolás korlátozását, viszont módosítani azt tilos. Bár nem nagyon hiszem, hogy az egyszeri játékos tudná módosítani az az 2 db mpq és exe filet, amiből a game áll. Viszont az írással valóban az a baj, amit mondtál, hogy akkor az írok keersnének vele, és amint ezt mi lehetővé tennénk azon nyomban illegális lenne az egész, mivel akkor egy Blizzard licenszes anygért FIZETNI kellen a játékosoknak.

Az egyik megoldásnak azt látjuk, hogy megegyezünk valamelyik újsággal, hogy egy teljes cd-n mellékeljék hozzá, feltennék a netre, aztán ha lesz olyan mazochista, akit letölt 700 MB (lehet, hogy ennyi lesz...), akkor örülünk neki.

Az sem egy rossz 5let, hogy írjunk a Blizzardnak, hogy adja ki Magyarországon, csak ahhoz valószínűleg nem elég az, hogy én írok nekik egy emailt, aztán a válasz, hogy "Persze nyugodtan terjesszétek, nem gond!" Ehhez arra lenne szükség, hogy elküldjük nekik a gamet, lefordítva angolra (akkor mi a frásznak HunCraft), hogy nézzék meg, ilyen, csak magyarul. Ezenfelül szükség lenne arra is, hogy aláírásokat gyűjtsünk, amit elküldünk a Blizzardnak, kellene minimum 2000 db, de nem akarok most jósolni, de nem hiszem, hogy túl sok ember adná az aláírását ahhoz a projecthez, amit még nem is látott és ráadásul azért adná, hogy fizethessen érte...

Hát nem tudom, csak ez a gondunk, ha valamelyik megoldható lenne nagyon örülnénk, sajnos azonban esélye kicsi. Az ötletek jók, csak sajnos nem tőlünk függ.

Előzmény: bundee (0)
Alyr Creative Commons License 2000.02.06 0 0 1
Hi,

kicsit ketelkedve fogadtam az HC hiret, de aze adok neki eselyt. Nos en a SC-nal leregedtam, vegigjaccottam, majd egy-ket multiple utan abbafejeztem. Most ujra elkapott a laz, beszerzem a BW-t, hogy ujra formaba lenduljek ;)

Varom a progi megjeleneset, olvastam a honlapot is, de ugye nem 2000 karacsonyara gondoltatok ?????

Szoval, ha freeware lesz a software, akkor lehetne mondjuk ftp site-ot nyitni, biztos nagy forgalma lenne......

Udv: @lyr

bundee Creative Commons License 2000.02.06 0 0 0
Udv...

En lattam a "demot" (nemtudtam, hogy ez demo - azthittem, ez egy kesz kiegeszito).

Szoval, a hangok azok tenyleg borzalmasak :)))

Viszont akkor ez egy magyarnyelvu kiegeszito lesz?

A terjeszteshez pedig annyit, hogy a legegyszerubb az lesz, ha szabad lesz masolni - akkor ugyis fog magatol terjedni :)))

Igaz, a cd-irok fogjak a hasznot bezsebelni.

Vagypedig blizzard engedelyevel, hivatalos magyarnyelvu kiegeszitokent boltban is lehetne arulni. Persze, olyan aron, amiert az ember nem a masoltat venne meg. Igy meg ti is keresnetek rajta egy picit.

Mondjuk, magam reszerol egy kiegeszito lemez megfizetheto arat olyan 2-3000 forintra teszem :)

bundee

Előzmény: Cerbervs (-)
Cerbervs Creative Commons License 2000.02.06 0 0 topiknyitó
Hi! Tudom, már volt egy HC topic, csakhogy az abbanmerült ki, hogy holmi nicklopási vitákról beszélgettünk. Ezt a topicot azért nyitottam, mert ide lehetőleg csak a HunCraft-al kapcsolatos kérdéseket, megjegyzéseket várjuk (mármint a stáb). Aki nem igazán tudja miről van itt szó, az nézze meg a www.huncraft.net -et.

Most trögtön szeretnék elmonadni néhány dolgot, amiért már sokan problémáztak, vagy kérdeztek meg:

1. A demo verzió hangjai borzalmasak: Igen, azok:) Erre nem tudok mit mondani mivel, hogy alig volt időnk összehozni azt a demot, így sima emberi hangok vannak benne, amik ráadásul nem egy színészek, de nem győzöm hangoztatni különböző helyeken, hogy CSAK A DEMO hangjai rosszak. A héten megjelenő béta verzió, amit a 7 teszternek küldünk ki, még szintén házi hangokat tartalmaz, bár ezek már sokkal jobbak, van torzítás is. A stúdiós felvételeket talán már a héten megkezdjük, és megpróbáljuk az eredeti StarCraft hangjait és minőségét produkálni. Úgyhogy légyszíves ehhez kapcsolódóan már ne kérdezzetek.

2. "Hi, xyz vagyok, hallottam, hogy te csinálod a HunCraft-ot, azt szeretném megkérdezni, hogy elküldenétek-e nekem" Aki elolvassa figyelmesen az egész honlapot, azok tudják, hogy még nem jelent meg és mi sem tudjuk pontosan mikor jelenik majd meg, egyelőre a videóval vacakolunk (5 perc, a zenékkel és a menük fordításával, továbbá a stúdiós hangokkal. Áprilisra tervezzük a megjelenést, de ez korántsem biztos, így senkinek nem tudjuk elküldeni.

3. "Hi, szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet hozzájutni a gamehez?" Nem tujuk mi sem. A tesztereink cd-n kapják meg postán, az újságok pedig a HunCraft szerverről tölthetik le nemsokára az 500 megás bétát - ami sajnos ennyit is tesz fel a vinyóra - külön azonosítóval és passworddel. A tesztereket egyébként szigorú szerződés köti, így nem adhatják ki a tesztpéldányt. A teljes verzió mégtöbb helyet fog foglalni sajnos :(. Nem tudjuk, hogy a fullhoz a játékosok hogyan juthatnak majd hozzá, ehhez várunk ötleteket is.

4. "Hi, mennyit kell fizetni majd érte?" Semennyit, a project ugyanis ingyenes, attól függetlenül, hogy nekünk rengeteg pénzbe került, és sajnos veszteséges ennél fogva a dolog, de szeretjük nagyon az SC-t és szerintünk megéri. Attól, hogy free a dolog, még nem vacak, mivel van rendes nyomdában készült borítója a cd-nek,van ugyanígy készült cd tok is, és szerintünk sikerült nagyon profira összehoznunk a gamet. Ezért is nem tudjuk, hogyan fogjuk terjeszteni majd.

Nos ennyi lenne, amit el akartam mondani, jó volna ha adnátok ötleteket, pl. milyen új egységet csináljunk, minden fajhoz egy lesz, ha sikerül összehoznunk (reméljük, eddig eléggé fagyogatott a játék, ha beraktuk a próbaegységeket), hogyan terjesszük a full verziót, mit szeretnétek látni a HunCraft-ban, stb. Továbbá keresnénk még a stábba embereket, ez persze nélkülük is megoldható, csak jóval gyorsabban végeznénk. Tehát kellene olyan ember, aki ért valamilyen Hexa Editorhoz, és tud bin fileokat szerkeszteni, továbbá olyan, aki tudna smk fileokat készíteni pcx, vagy egyéb képformátumból és zeneszerzők jelentekzését is várjuk, mert, amit öszehoztunk eddig az kevés lesz (1 zeneszám).

Remélem ez a topic nem fajul el emgint holmi nick és egyéb problámák miatt. Jó vitatkozást.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!