Keresés

Részletes keresés

Real Putyur Creative Commons License 2009.02.01 0 0 1061
"...gáláns üzletember - sunyi seftelő görény..."

Ha ezt a két kategóriát egzakt módon be lehetne határolni, akkor még akár igazad is lehetne. De így csak kötözködsz. :(
Előzmény: luzav (1060)
luzav Creative Commons License 2009.02.01 0 0 1060

Végül is igazad van.

Mert a a gáláns üzletember és a sunyi seftelő görény között egészen vékony a határvonal.

Előzmény: Real Putyur (1054)
jung Creative Commons License 2009.01.31 0 0 1059
"Ami egy idő után fárasztó, én nem akarom megtanítani emailezni, átutalni, unom magyarázni az utánvét költségeit és az eladó számára fennálló veszélyeit, s az sem érdekel, hogy eltéved a felhasználói felületen. Eleinte lelkes voltam és magyaráztam, ma már a tököm kivan mikor leüt vki valamit és 15 perc múlva hív, hogy ez meg az hogyvan."

Azért ha ezek a nullás felhasználók nem vásárolgatnának, visszaesne a bolt. Megéri kicsit fáradozni velük...
Előzmény: Vadista Szandál (1058)
Vadista Szandál Creative Commons License 2009.01.31 0 0 1058
na szép...

bár a teszveszre ráférne egy logikusabb, használhatóbb felület.

pár év és jó eséllyel összeolvadnak, minek 2 gárda üzemeltetni, sokkal olcsóbb egyben.

A vaterának szerintem rengeteg problémája abból fakad, hogy most érte el az a szindróma mint anno a netet a sulinet beindulása. hirtelen sok felhasználója lett, eléret a kritikus tömeget az internet penetráció és egyre többen használják.

így aztán hígul az eddig mondhatni "elit" felhasználói kör.

erre tényleg nem lehet mást mint vasszigor, ha nem akarják, hogy elszaladjon a ló.
Az eszetlen túlkapásokat viszont le kell törni, mert visszaüt.

Rengeteg olyan partnerem van az elmúlt fél-1évben aki 0-1-2 tranzakcióval rendelkezik és abszolut rutintalan.

Ami egy idő után fárasztó, én nem akarom megtanítani emailezni, átutalni, unom magyarázni az utánvét költségeit és az eladó számára fennálló veszélyeit, s az sem érdekel, hogy eltéved a felhasználói felületen. Eleinte lelkes voltam és magyaráztam, ma már a tököm kivan mikor leüt vki valamit és 15 perc múlva hív, hogy ez meg az hogyvan.

Egyrészt sokat vagyok online, de nem nonstop. Honnan tudjam, hogy leütött valamit.
Másrészt netes kereskedelemben használja a mailt. Napközben dolgozom, nem akarom telefonon megbeszélni a részleteket.
Harmadrészt este 8 után nem illik ismeretlent felhívni, de kezdem azt hinni, hogy ezt csak én gondolom így. Be fogok állítani egy nonstop kikapcsolt telefont kontaktnak és jelezni fogom aukcióimban, hogy csak email.
Negyedrészt, bírom mikor leüt valaki valamit és haláli SOS a dolog. Hát öreg ez nem arról szól, bár vatera viszonylatban én nagyon gyors vagyok, értékeléseim fele is megemlíti. De azonnalra ez jellemzően nem működik. Az olcsón, jót, gyorsan háromságból az aukciós rendszer tipikusan csak az első kettőt tudja.

Friss szituáció: ország túlfele megyei arc leüt valamit és készpénzzel akar fizetni miközben postán kéri, de azt gyorsan. átutalni meg napok óta nem akar, nem tud. Akkor most mi is van?

Az azonban én is szívesen venném, hogy vatera dolgozó nem lehet felhasználó, mondhatni a bennfentes kereskedés tiltásának mintájára. (persze az is kijátszható, s sanda gyanúm szerint meg is történik) De legalább írott malaszt szinten legyen lefektetve.



jung Creative Commons License 2009.01.31 0 0 1057
Közös tulajdonos, két önálló egység

TeszVesz és Vatera: minden marad a régiben

A Sanoma Budapest után a dél-afrikai központú Naspers médiavállalat online divíziója, a MIH Internet Europe lett a TeszVesz.hu 100%-os tulajdonosa. Az MIH Internet Europe vezető szerepet játszik a közép-kelet-európai internetes piacon, egyben Vatera.hu tulajdonosa, korábban pedig kisebbségi tulajdonrészt birtokolt a Teszvesz.hu-t üzemeltető cégben.

A két magyarországi aukciós portál működését a jelen tulajdonosváltás nem befolyásolja. A Vatera.hu és a TeszVesz.hu önálló egységként folytatja tovább tevékenységét, mindennapi tevékenységük, üzletmenetük nem változik. A következő időszakban maradnak a jelenlegi viszonyok, a márkák és a hozzájuk kapcsolódó technológiák sem változnak.

Dobra Péter a TeszVesz.hu és Gerő Viktor a Vatera.hu ügyvezető igazgatói elmondták, a közös tulajdonosi szerkezet lényegében nem befolyásolja a portálok tevékenységét. Párhuzamos működésük során továbbra is arra törekednek, hogy a felhasználók változatos igényeinek minden téren megfeleljenek.
***Hirdetmény*** Dátum: 2009-01-27 Idő: 14:01:33
Blue_Sky_007 Creative Commons License 2009.01.31 0 0 1056

Hát igen, be kellene zárni minden boltot, és mindenkinek a szántóföldön kellene aratni a búzát, meg a csirkék alól kiszedni a tojást. Ugyanis ezek szerint mindenki nepper, aki üzletel ("kirekesztő" politikailag már nem is akarom ragozni....)

 

A mai világ arról szól, hogy ami olcsó azt megveszem, és eladom drágábban. Akinek nem tetszik, lehet disszidálni Kim Dzsong Il észak koreai vezetőhöz. Gondolom, jól megértenék egymást.

 

"Olyan embereket keresnek munkára, akik ismerik az online értékesítést és licitálást." Hát igen, mennyivel szebb lenne , ha a TSZ udvarról szednének össze embereket 8 általánossal, majd odaültetve egy SQL szerver elé, megkérnék, hogy folytassák az előzőek munkáját, vagy elküldenék őket egyetemre és jó pénzért kiképeznék őket (éljen a kommunizmus, legyen mindenkinek munkája).

 

Most már kezdek elgondolkodni azon, hogy egyesek sajnos nem vették be a gyógyszerüket, és kiszöktek a szobájukból a nővérke gépéhez, és csak kalimpálnak hülyeségeket a billentyűzeten, anélkül, hogy a világ dolgaival tisztában lennének.

 

Tipikus kisiskolai szint, jól bosszút állok mindenkin, aki csak ránéz a tannénire, aki sarokba állított. És ebben az összeesküvésben  még a szomszéd macskája is tevőlegesen részt vett. Ráadásul a helyesírásból ítélve max 5. osztályos szinten rekedhettek meg illetők a fejlődésben ( bár a 6.-os gyerekem már képes hibátlanul írni)

 

Megboldogult Dr. Veér András forog a sírjában, hogy bezárták lipótot. De nem baj, ha hatalomváltás lesz, akkor újra megnyitják. Lehet csomagolni....

 

Real Putyur Creative Commons License 2009.01.31 0 0 1055
"
"Némi konkurrenciaharc felfedezhető, ez természetes. De hogy ehhez a Vatera nem asszisztál - az biztos."

Én nem vennék arre mérget.

Pár éve csupán annak, hogy az álláshírdetésükben ahol is mindenféle programozókat kerestek kitétel volt az árverezési gyakorlat, valamint előny, ha a jelölt maga is vaterázott."


Édesistenem. Te elolvastad, hogy mire reagáltam...?
Nyilvánvaló, hogy ha a Vatera programozót keres, akkor olyanvalakit venne fel, aki esetleg egyszer már járt az oldalukon... De egyáltalán nem erről volt szó a konkurrenciaharc kapcsán. Olvass vissza, légy szíves.
Előzmény: Csekk (1049)
Real Putyur Creative Commons License 2009.01.31 0 0 1054
Ilyen "nepperkedést" én is csináltam már. Meg még nagyon sokan csinálják. Úgy hívják; ÜZLET. Lehet korrektnek vagy nemkorrektnek titulálni, csak azt nem tudom, hogy miért a Vatera a "hibás" ebben is...?

(Politikát meg ne keverjünk ide, mert egyrészt erősen offtopic, másrészt meg nem óhajtok ehelyütt politizálni.)
Előzmény: luzav (1050)
boxer-gs Creative Commons License 2009.01.30 0 0 1053

Abban egyetértek, hogy valószínűleg sokszor szubjektív döntések születnek. Talán az lehet az oka, hogy oly sokféle áru van már fent az oldalaikon, hogy nem értenek mindenhez. Továbbá a termékkategóriáik még messze vannak a tökéletestől. Én küldtem nekik anno javaslatot kategóriaformálás ügyében, de válasz nem érkezett sajna. Úgyhogy amikor nemrég kaptam a levelet (gondolom, sokan mások is), hogy kíváncsiak a véleményemre, javaslataimra, akkor már csak gyorsan iktattam a levelüket a kukába szintén válasz nélkül.

 

A történetedet érdeklődéssel olvastam, de elárulom, semmi újdonságot nem jelentett. Szerintem ez szimplán egy nepper ténykedése volt veled szemben. A piac kitermeli ezeket az egyéneket. De ezekhez szerintem nincs köze a Vaterának oly mértékben, ahogy azt te felvázoltad korábban. Egyébként nem csak nepperek szoktak alkudozni. Van, akinek egyszerűen a vérében van. És hát olcsón vásárolni mindenki szeret.

 

Az utolsó mondatodat nem nagyon értem. Legalábbis nem tudom magamra húzni ezt a köpönyeget ebben az "árukapcsolási" formában. Az viszont tény, hogy alapvetően szabálytisztelő, sőt szabályszerető ember vagyok, persze kisebb hibákkal.

Előzmény: luzav (1050)
luzav Creative Commons License 2009.01.30 0 0 1052
Na pontosan ezt nem érttem én serm,hogy kinek és miért jó ha rendesen ju7talékot fizető ráadásul gáláns + eladó ki a .asznak csípüi a szemét,hogy ovis "bűnökért"érdemes kirugni??????
Előzmény: tomimajor (1048)
luzav Creative Commons License 2009.01.30 0 0 1051

Kedves kolega nem vagyok paranoiás!

Csak mint már írtam nem szeretek senkinek tartozni!

És az,hogy vannak é ilyen kiszorítósdik,sajna azt kell mondani,hogy vannak csak esetleg te a fórumon nem aalálkozuol vele mert ezek az emberek nem járnak a fórumra.

Egyebek iránt azzal,hogy válaszolsz tiszteségesen,és elmondod a te varziódat nem bántassz meg,kivéva ha valaki elkezd oktatni ,primitívezni,lehurrogni.

Előzmény: Real Putyur (1046)
luzav Creative Commons License 2009.01.30 0 0 1050

Nincsen "kisdiák szindrómám" csupán  nehezen viselem ha valaki visszaél a "hatalmával"!

Az viszont most már számomra egészen egyértelmű,hogy simán szubiektív döntések születnek a vaterán,amit aztán próbálnak a "szabályzatukkal" magyarázni.

És ez igazán ovis módszer.

Na azért elmesélek egy kéthete tőrtént esetet a "hiénákra" asszociálva.

Tőrtént,hogy a tesz-en feltettem egy kurrens laptopalkatrész nevetséges áron.

Kolega üzent,hogy a kinált ár felét adja most azonnal.

Miután nemet mondtam udvariasan,megmagyarázta,hogy az áru amit feltettem amúgy sem ér semmit nem érdekel senkit és ő annyit kínál érte mewrt ő komoly vevő.

na a harmadik megkeresésre udvariasan leírtam neki,hogy eme áru bármelyik alkatrésze ér annyit amennyit én kértem,és ha lehet ne nézzen már madárnak.

A válasz és jól figyelj!!!!!!!! én nem néztelek madárnak csak kérdeztem,és AZT HITTEM?HOGY NEM ÉRTESSZ HOZZÁ ÉS NEM TUDOD AZ ÁRU VALÓS ÉRTÉKÉT!

Még megvannak az üzenetek ha kell kiírom nektek.

De most jön a lényeg...az illető kérte nézzem meg az áruit itt és a vaterán is mert ott is fenn van.

Na a meglepetés akkor ért mikor az általam kínált egységet ő pont egy jűhéttel elötte adta el vagyis ugyan olyat kivétel nélkül 3-5x áron!!!!!

Lehet,hogy ezek a dolgok csupán a véletlen művei,de nem hiszek a sorozatos véletlenekben.

Egyebek iránt mint már írtam csupán jobbító szándékkal irogatok ide,hogy mások is tanuljanak az esetemből ill.talán az illetékesek is magukba néznek.

De egyenlőre csak azt látom,hogy a vatera szabályzatvírtuózai erősen hasonlítanak a jelenlegi kormányhoz.

Előzmény: boxer-gs (1045)
Csekk Creative Commons License 2009.01.30 0 0 1049

"Némi konkurrenciaharc felfedezhető, ez természetes. De hogy ehhez a Vatera nem asszisztál - az biztos."

Én nem vennék arre mérget.

Pár éve csupán annak, hogy az álláshírdetésükben ahol is mindenféle programozókat kerestek kitétel volt az árverezési gyakorlat, valamint előny, ha a jelölt maga is vaterázott.

Ettől függetlenül persze lehet, hogy azt az időszakot már kinőtték, de azért én az eladók helyében szívesen olvasnék arról, hogy vatera dolgozóinak tilos a piacteret értékesítésre használni. ;)

 

Előzmény: Real Putyur (1046)
tomimajor Creative Commons License 2009.01.30 0 0 1048
Üdv.
Engem kiraktak a vateráról ! közel 250-260 + értékeléssel !
A végén már egy kicsít berágtam !
És igen ki(a)szattak!!!! valaki! A vatera meg jó partner volt ebben !
Csak nem tudom hogy a vaterának miért jó ez , nem kevés pénz hozott(hoztam) ez nekik.

tomimajor
csepel1951 Creative Commons License 2009.01.30 0 0 1047

Akár van kitolósdi,akár nincs,egy a lényeg:

A VATERA EGY NAGY BRÁNER!!!

Meg kéne fingatni őket vhogy...nincs vmi összeszervezkedési lehetőség?

Én csatlakoznék!:)De míj nagy örömmel...

Előzmény: Real Putyur (1046)
Real Putyur Creative Commons License 2009.01.30 0 0 1046
Jézusom... Ne haragudj Luzav, a világért sem akarlak megbántani - de nem vagy Te egy kicsit... paranoiás...? :-)

Azt hiszem, eddig bejegyzéseim alapján rájöhettél, hogy az átlagnál sokkal nagyobb rálátásom van a Vatera működésére - annak ellenére, hogy nem vagyok "belső" ember. Nem keveset figyelgetem, böngészem az oldalakat. Ilyen "kiszorítósdi" - nincs. Ez még viccnek is rossz. Némi konkurrenciaharc felfedezhető, ez természetes. De hogy ehhez a Vatera nem asszisztál - az biztos.
Előzmény: luzav (1044)
boxer-gs Creative Commons License 2009.01.29 0 0 1045

Szerintem az, hogy az elméetedhez találsz 4-5 odavágó esetet, az még korántsem tekinthető bizonyítéknak. Sőt. Bár sejtésem sincs a pontos adatról, de bizonyára naponta több tucat felhasználó kerül kizárásra ilyen-olyan okok miatt. Ha az összes erre vonatkozó adatot feldolgozhatnánk, bizonyára elhanyagolható kissebbségben lennének a több, mint 100 pozitívval rendelkező 100%-os felhasználók. Szerintem. De mivel se te, sem én nem rendelkezünk ilyen reprezentatív felméréssel, így ezek csak elméletek maradhatnak.

Valahogy az az eset jut eszembe rólad, amelyben a kisdiák saját maga megnyugtatására és szülei együttérzésének kivívása érdekében egyfolytában csak azt hajtogatja, hogy a tanárnéni a hibás, amiért ő (a kisdiák) rossz érdemjegyet kapott a feleltetés során.

Nem érzem, hogy ily rossz lenne a helyzet. Bizonyára születnek téves "ítéletek" a Vatera részéről, de úgy gondolom, a többség a saját hibája, figyelmetlensége, szándékos, vagy akaratlan szabályszegése miatt kerül olyan helyzetbe, aminek a végeredménye figyelmeztetés, időszakos, vagy végleges kitiltás.

 

Azt viszont továbbra is elhiszem, hogy az elégtelen kommunikáció miatt az érintettek egész egyszerűen nem értik, mi miért történik adott esetben s ez akár téves következtetések levonásához is vezethet. Persze lehet, hogy eljön az idő, amikor én is vérig sértve agitálok majd itt a Vatera ellen vélt, vagy valós indokok alapján, de egyelőre szerencsére tudom használni a piacteret és nincsenek kétes ügyleteim.

Előzmény: luzav (1044)
luzav Creative Commons License 2009.01.29 0 0 1044

Kedves kolega lehet,hogy véletlen,de akkor ez a világ hetedik csodája.

Én csak összeraktam egy képet és információkat és tapasztalatokat csakis a megtőrtént adatok alapján!!!!!

Tehát kisértetiesen hasonló indokkal 100-on felüli 99%-os embereket "eladókat" tettek ki viharos sebességgel.( az internet kiskirályai topicban te is olvshatsz róla)

Ha most felmegyek a vaterára egyértelmüen be tudom neked bizonyítani,hogy az általam kínált műszaki cikkek háromszorosát kérik jelenleg a vatera megmaradt nagyjai.

Na ha ez tényleg véletlen az má gyanus.

Nincsen itt semmilyen összeesküvés elmélet csupán összerakott tények vannak.
az már csk hab a tórtán,hogy amiért itt sokunkat kiebrudaltak azért mások a mai napig ott eladnak!(egy pár képet felrektem a másik topicon de má unom,hogy mindig bizonygatni kell azt ami tény,és semmi köze a szimpátiának ezekhez a dolgokhoz.

És ami engem kimondottan bosszant,hogy tényeket akarnak el mismásolni átértelmezni megmagyarázni,ugyanúgy ahogy fletónkj tette at öszödi dzsamborin.

Előzmény: boxer-gs (1041)
Pavel Creative Commons License 2009.01.29 0 0 1043
No ugye múltkor mondtam, hogy visszajött egy utánvétes csomagom amit meg sem próbáltak kikézbesíteni szerintem.
Most megint hívott egy vevőm, hogy még nem kapta meg az árut, pedig a posta trackingje szerint már kétszer is megpróbálták kivinni. Gyorsan elzavartam a postára, remélem még ottéri a cuccot.

Ja, mindkét eset budapesti, vidéken még nem volt ilyen gondom.
Pavel Creative Commons License 2009.01.29 0 0 1042
Akkor jó, annyi vaterás vevő nézett már hülyének mert nem tudtam a címüket, hogy elbizonytalanodtam.
Előzmény: Blue_Sky_007 (1038)
boxer-gs Creative Commons License 2009.01.29 0 0 1041

Szép kis összeesküvés elméletet sajtoltál ki a negatív vélemények alapján.

Bízom benne erősen, hogy nincs igazad. Nekem is van viszonylag sok pozitív értékelésem (100%). Eddig még nem tapasztaltam arra utaló jelet, hogy ki akarnának túrni. És tudtommal nem is tartozom az általad vizionált kis családi vállalkozáshoz.

Szóval szerintem nem jól látod. Mint az élet minden területén, a piacon is gyakran hibáznak az emberek. Ennek pedig isszák is a levét olykor rendesen. És szerencsére a simlisek közül is megdől néhány napról napra. Ennek pl örülök.

A gondot inkább a tájékoztatás hiányában látom. Legalábbis a negatív élmények közös sajátossága, hogy az ügyfelek nem kapnak korrekt, tényfeltáró, pontos tájékoztatást a Vaterától a problémás ügyekben, korlátozások, kitiltások esetén. Ez már engem is aggaszt. Bár szerencsére személyes tapasztalatom nem nagyon van e téren.

 

Más.

Hogy a csudába lehet egy ellenőrzött vásárló (piros felhasználói névvel) eladó is egyben. Valami rendszerhiba?

Előzmény: luzav (1036)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.29 0 0 1040

" # üdülési utalvány,"

Egen.. ezen volt egy majdnem durva köröm velük, mert az nem megy, hogy az utazási csekket nem írja bele, de törli. Jó, megadták a jogi hivatmkozást, de tessék a szabályzatot pontosan, szépen - ahogy tőlünk várják a működést:)

Aki nem ért egyet, kérje a tiltását:)

Robi

 

Előzmény: Pavel (1014)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.29 0 0 1039

Szia Digicat!

 

"Ezektől függetlenül van bennem annyi empátia, hogy megértsem az eladói oldalt is, és figyelembe tudom venni az ő körülményeiket is."

 

Most olvassad szépen vissza magadat (mármint a többit ebben a hsz-odban) és döntsd el: előítéletes vagy vagy sem általában a Vatera-ás partnerekel szemben :/

 

Nem akarod Te megérteni, mire megy ki, mi! Na mindegy, hagylak, mert azt hiszed, bántani akarlak, pedig nem.

 

Légy jó: Robi

Előzmény: digicat (1000)
Blue_Sky_007 Creative Commons License 2009.01.28 0 0 1038

Nem kell megkapnod.

A teszvesz adja csak ki a lakcímet.

Előzmény: Pavel (1037)
Pavel Creative Commons License 2009.01.28 0 0 1037
Technikai kérdés.
Egy aukció lezárása után nem kéne nekem megkapni a vevő postacímét? Miindig csak telefonszám és e-mailcím jön.
luzav Creative Commons License 2009.01.28 0 0 1036

Teljesen mindegy.

Elmondom mi fog tőrténni.

Kapsz egy rakás üzenetet ha kurrens az áru és netán még alacsonyabb is az ár.....csere erre csere arra .....ennyit adok érte most zárd le azonnal,és ha nem jön éppen egy konkrét érdeklődő aki ilyet keres az árud marad és újra felteheted.

Másodszor már ilyen üzenetet kapsz.

Add oda ennyiért látod nem érdekel senkit...úgy sem viszik el...stb.

És ha netán nagyon jó áron adod akkó a legnagyobb konkurencia fogja megvenni!!!!

Ha viszont jó cuccból több van ugyanabban a témában akkó elöször figyelmeztetés aztán az indoklás nélküli menesztés.

Mert ugye azt mindenki tudja,ha valaki hibát akar találni az meg is találja.+

Előzmény: CérnaSzáll (1027)
luzav Creative Commons License 2009.01.28 0 0 1035

Na fiuk akkó nem csak olyan kevesen vagyunk!!

Ha átmész az "technika/internet" topicba ott a "Vatera avagy aaz internet kiskirályai" topicban olvashatsz egy két véleményt.

Biztonság a vaterán soha nem volt az az van a saját kőkeménynek hitt bebiztosításuk.

Tudod egyre jobban megérik bennem az a gyanú,hogy ez egy kis "családi piactér".

Ahol a luzer újonc eladóktól megveszik a portékát hugyé szarért,majd késöbb ezeket kijebbrudalják,és a potékát jó magas áron hírdetik tovább konkurensek nélkül!!!!!

És ki van ez találva mivel,hogy bizzanak benned ahoz + és több eladás kell ezt hangoztatja a vezetőség is....de ha kinyomnak 50-100 után majd ujraregizel egy másik telcsiröl másik névvel nincsen semmid a kopasz seggeden kívül és nem bíznak benned a vevők.

Mire megint beépíted magad jön az újabb tökönrugás.

És miért mondom ezt? Mert egyre több olyan kolega meséli felháborodva,hogy 100 on felüli +-al kirugták,meg sem halgatták,le sem szarták.

És az a bántó,hogy felsőbbrendünek érezve magukat határozottan hülyére veszik a kuncsaftokat.

Előzmény: Törölt nick (1026)
Csekk Creative Commons License 2009.01.28 0 0 1034

Tedd fel, és a tiéd utána járjon le.

A venniszándékozók fele trehány, lekési az utolsó perceket. A másik fele, meg a végső licit elött ugyis körülnéz kinek van még hasonló és az mennyiért megy el.

Az aki az elsőt nem nyerte meg, az a másodikra a  legtöbb esetben már többet is rászán, ha igazán kurrens a termék.

Ja és persze a 300 forintos kiemelést mindenképpen vedd meg a cucchoz

Előzmény: CérnaSzáll (1027)
jung Creative Commons License 2009.01.28 0 0 1033
akkor kérlek, juttasd el a tanácsot annak, akinek szól.
Előzmény: Törölt nick (1031)
Csekk Creative Commons License 2009.01.28 0 0 1032

Persze, de a paypal ebayos "vissza a babaruhát" másfél hónapig meg egy katasztrófa, és mindamellett hogy az eladót teljesen kiszolgáltatottá teszi, a vevő oldalon létrehoz egy olyan biztonsági kockázatot amit a paypalos "un. szakértők" onnan a monitor mögül képtelenek kezelni.

Ezért aztán a paypal az ebayen meg fog halni, mert hogy egyre több lesz az olyan bróker aki ha mondjuk a vétel után 1 hónappal még nem tudott tisztes nyereséggel túladni a portékán egyszerűen visszakéri pénzét, és az eladó mehet a francba.

Az én esetemnél például az történt, hogy a vevő a csomagátvétel után 1 hónappal gondolta meg magát. és azzal indololta hogy a festmény szerinte nem is olyan öreg.

Mond már meg hogy ugyan már hogyan védi meg magát ilyenkor egy eladó? Hiszen hiába bizonygatnám, dehogynem, igazából azt a paypalos csak egy szakvélemény birtokában tudná eldönteni, hogy kinek van igaza, az ugyebár meg többe kerülne, mint 1000 eurós festmény.

Hidd el nekem ez úgy szar ahogy van, és csak a tróger brókereknek kedvez, senki másnak. Max azt tudnám elképzelni, ha az igazolt áruátvétel után a vevő 3 napig élhetne a "vissza a babaruhát" opcióval. ... Na de másfél hónapig! ...

Ez kész röhely!

Na ennyit a paypalról.

Ezentul minden ebayos cuccom alatt nekem is kint lesz nagybetükkel hogy NO PAYPAL!

Előzmény: csepel1951 (1025)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!