Keresés

Részletes keresés

wantitall Creative Commons License 2007.10.28 0 0 421

Jó ötlet. Lehet, én is kipróbálom. Kis nyúlkapiszka ingyért, legfeljebb nem jön többet...

Áruld el, jönnek a kuncsaftok?

Előzmény: oroszlánkirály (374)
pontee Creative Commons License 2007.10.27 0 0 420

Engem érdekelne a dolog. El tudnád küldeni mailben az elérhetőségeket? A tiéd nem publikus.

Előzmény: herélő (419)
herélő Creative Commons License 2007.10.27 0 0 419

Szia sziliike, én egy párnál voltam négykezes erotikus masszázson, fantaztikus volt. Lányokat is válalnak, tehát: te is jelentkezhetsz nyugodtan. A házukban van egy külön masszázs szoba, de ha neked úgy jó házhoz is mennek. Azt mesélik párok többnyire az otthonukba hívják őket. Náluk 6 rongy, házhoz 10.Írj levelet! priviben megírom az elérhetőségüket. CSáú!

 

 

Előzmény: sziliike (415)


wantitall Creative Commons License 2007.10.26 0 0 418
:-)
Előzmény: noszirom30 (417)
noszirom30 Creative Commons License 2007.10.26 0 0 417
Én az Oroszlánkirályhoz járok, nekem bejött! A  korábbiak között megtalálod az elérhetőségét. Sok sikert!
Előzmény: sziliike (415)
noszirom30 Creative Commons License 2007.10.26 0 0 416
Hahó! Senki nem segít neki?
Előzmény: sziliike (415)
sziliike Creative Commons License 2007.10.10 0 0 415
engem is érdekel a dolog. kit tudnátok ajánlani?
mfalcon76hu Creative Commons License 2007.10.04 0 0 414
Mi történik akkor, ha teljesen hétköznapi "normális" masszírozás közben feláll? :-) Sokan kérdezték már tölem is, hogy mi van akkor, ha a nudistrandon feláll.. azt szoktam mondani , hogy semmi... szíve joga mindenkinek, hogy felálljon :-) De a masszírozás azért talán kicsit más. Érdekelne hivatásos masszörök véleménye, hogy az ö praxisukban volt e már ilyen?
exhibitions Creative Commons License 2007.10.03 0 0 413

Még én sem hallottam ilyesmiről, de hát Amerika, az Amerika......

Mindenesetre a hozzászóló ezt megelőző beírása sem gyenge...

Előzmény: Törőlt_nick (412)
Törőlt_nick Creative Commons License 2007.10.01 0 0 412
na még ilyenről sem hallottam. valami netes infó erről?
Előzmény: csajszi25 (411)
csajszi25 Creative Commons License 2007.09.30 0 0 411

ESZO masszázs versenyre keresek partnert. Sok tanulás és munka .
A verseny december végén New Yorkban kerül megrendezésre. Csak komoly éreklődöket várok a boceculebraspam@gmail.com-ra fődíj 25 ezer $( tavaly 2.-ok lettünk)
deni32 Creative Commons License 2007.09.28 0 0 410

Sziasztok!

 

Nem tud véletlenül valaki Miskolcon egy jó erotikus masszőrt?

 

Előre is köszi!

halbik Creative Commons License 2007.09.20 0 0 409

Kezd leülni a topic, úgyhogy újabb élményemet tárom közszemlére :)

 

Harmadik erotikus masszázs élményem helyszíne ugyanaz volt, mint az elsőé, de a leányzó természetesen új volt. Mint eddig is, akkor is pontosan utánajártam mindennek jó előre, mert nem szeretek lukra futni. Találtam pozitív beszámolókat, képeket, így gondoltam, próba-szerencse. Érkezéskor kicsit meglepődtem, mert ugyan ő volt a képeken, de ott az arcát nem láttam. No nem volt csúnya, inkább érdekes. Ráadásul erős akcentusa volt, amiből arra következtettem, hogy "külföldi magyar", persze az is lehet, hogy valahonnét vidékről jött. Mindegy is, mert fürdés után olyan jó masszázst kaptam, amit eddig még nem tapasztaltam soha. Érződött, hogy szakszerű, tanulta, és ráadásul jó erősen is csinálta. Amikor elérkeztünk kedvenc részemhez, akkor a masszázspadról a közeli kanapéra települtünk át, hogy ott vágjunk bele az utolsó felvonásba. Meglehetősen beleélte magát a drágaság a helyzetbe, így még szebbé tette az utolsó perceket. Nem csak hogy manuálisan, hanggal, szóban is rásegített az élvezetre, ráadásul hihetetlen gyorsan rátapintott arra, ami nekem nem kis pluszt tud adni a gyönyör felé vezető úton. Úgy éreztem, hogy nem sokon múlott, hogy más is történjen, mert a szimpátia egyértelműen kölcsönös volt, de végül csak sikerült tartanom magam az elveimhez :) Mindezt követően végül a hátam megmosásával zártuk első és utolsó találkozásunkat.

 

Senki másnak nincsenek hasonló élményei?

wantitall Creative Commons License 2007.09.04 0 0 408
Köszi a beszámolót, de…..én nagyon éles határt húznék a „profi” által végzett erotikus masszázs és a szeretkezést megelőző, előjátékként alkalmazott masszázs között. Mindkettőnek más a célja és módszere. Ezt nem fejtem ki, mert nem vagyok „profi”, csak olyan valaki, akinek már volt része mindkettőben.

Még egyszer köszi a beszámolót!

 

Előzmény: kris12 (407)
kris12 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 407
Most elmesélem - kedves wantitall -, ahogy én látom. Igazából füllentettem, nem is nekem volt csodálatos erotikus élményem, hanem a partnernőmnek, akit masszíroztam.

Fontos, hogy minden érzékszervünk kapjon valami kellemeset. Gyertyafény, lágy zene, illat, simogatás. Nem csak testi kontaktus kell. Szükséges az érzelmi vonzódás is. Ez az, amit egy hivatásos masszőr nem tud megadni. Minél erősebb a lelki kapcsolat, annál jobb. A testi kapcsolat kevés.

Először a hátat masszírozom végig, kezdetben csak lágy érintés, majd egyre intenzívebben. Az erőkifejtés mértéke egyén-függő, meg kell kérdezni, ki kell tapasztalni. A kézre öntött illatos masszázsolajjal körkörösen, lassan föntről lefelé haladok, egészen a combokig, de azt nem érem el. A gerincet - két oldaláról - erős nyomással, fölfelé masszírozom. Majd következnek a lábfejek, a lábszár és a comb, külső és belső felülete. Intim részekhez nem érek hozzá, ahhoz majd később. Ezután a hátára fektetem a partnert. A vállak, mellek, a has és a kéz masszírozása következik egész hosszában. Itt megint megszakítom, és a lábfejtől megyek megint fölfelé. Most már sejtetem, hogy az intim részek következnek. Az egész masszírozásnak legalább egy óráig tart. Elsietni nem szabad. Az intim részek masszírozását nem részletezem. Először lágyan, éppen hogy csak hozzáérek, majd egyre intenzívebben dörzsölöm, majd átváltok orálisra. A csúcspontig nem megyek el, a majd később jön. Ilyenkor a nő már a csillagokban jár, kész a befogadásra. Most pozíciócser következik. Ez a folyamat lehet rövidebb, a férfinak nem szükséges hosszú bevezetés. És most a finálé. A behatolás már szinte magától megtörténik. Nincs szükség viagrára és síkosítóra.

Ez az, amit egy hivatásos masszőr nem tud megadni.
Előzmény: wantitall (405)
kris12 Creative Commons License 2007.08.31 0 0 406
Bocs, majd később.
Előzmény: wantitall (405)
wantitall Creative Commons License 2007.08.31 0 0 405
mesélsz róla?
Előzmény: kris12 (403)
boceculebra Creative Commons License 2007.08.30 0 0 404
Nagyon leült a színvonal, nyár van ? Se történet se semmi?
kris12 Creative Commons License 2007.08.23 0 0 403
Sziasztok!
Megint volt egy újabb erotikus masszázs élményem! (Nem az első.) Szuper!
cilalizzi Creative Commons License 2007.08.21 0 0 402

Természetesen a partner általi masszázs az egyik lehetséges megoldás, de mi úgy látjuk egyesek annak ellenére igénylik a "változatosságot", hogy partnerükkel igen jó a viszonyuk. Minket szemény szerint inkább azok vonzanának, akik nem profik, hiszen a profizmus az intimitás rovására is mehet. Ezért nem gondoljuk azt, hogy a profi masszőröké az előny, minden esetben. Úgy gondoljuk egyébként, ha egy pár egymást masszírozza, az még szorosabbra fűzi kettejük közötti érzelmeket és kapcsolatuk kiteljesedését okozza.     

Előzmény: kris12 (401)
kris12 Creative Commons License 2007.08.21 0 0 401
Persze egy idő után kell az újdonság, de vajon egy hivatásos masszőr jelenti az újdonságot, akihez esetleg évekig jár? Ez legfeljebb a változatosságot jelentheti. Kétségtelen, hogy egy amatőr egy hivatásossal nehezen konkurálhat, de a partnerrel történő intim masszázs messzemenően kárpótolja ezt. Az energiaszinttel messzemenően egyetértek, ez is kapcsolódik az előzőkhöz. Egyébként úgy vettem észtre, hogy a nők jobban szeretik a masszázst, mint a férfiak. (?)
Előzmény: cilalizzi (399)
cilalizzi Creative Commons License 2007.08.17 0 0 400
Elmesélnénk egy vicces esetet is, de egy egyben arra is utal, hogy egy masszázst is kellő körületekintéssel kell végezni. Egyik alkalommal egyik régi ismerősünket masszíroztuk meg. Neki ez annyira megtetszett, hogy elhatározta kipróbálja a feleségén is a "masszázst". Néhány hét múlva lelkesen állított be hozzánk, hogy bizony mekkora örömöt szerzett a felelségének, sőt a kisebb púpját is már kezelésbe vette. Megkérdeztük, hát ezt hogyan csinálod? Elmesélte, hasra kellett csak fordítanom és mindkét tenyeremet ráhelyeztem a púpra, majd, mindha ugrálnék rajta  úgy nyomkodtam. Mondtuk neki, hogy talán inkább egy karosszéria műhelyben kellene állást keresnie, de azért az ember anatómiája nem egy plédoboz. Megkérdeztük, mi lenne akkor, ha felaségének egy csontritkulása, netán ezen a területen egy kisebb gerincsérve lenne és esetleg eltörné a gerincét, vagy előjönne a gerincsérv. Meghúzta a vállát, erre nem is gondoltam, válaszolta. Reméljük a karosszéria lakatos munkával nem adtunk neki ötletet és legközelebb nem kalapáccsal akar hozzájárulni a masszázs sikeréhez.       
cilalizzi Creative Commons License 2007.08.17 0 0 399
Az ujdonság ereje mindig is serkentően hatott mindkét nemre, bár igazán az lenne a szép, ha a megszokás nem alakulna ki és évek múlva is a párok ugyanúgy tudnának egymásra hatni, mint mikor megismerték egymást. Persze ez csak illúzió. Viszont voltak olyanok akik beszámoltak arról, hogy miután többször is masszíroztuk őket (két a 30-as éveiben járó egészségügyi végzettségű nők vagyunk) a házaséletük is kezdett rendbejönni, kimozdult a holtpontról. Ennek talán az lehet az oka, hogy a másfajta ingerek serkentik, vitalizálják az egész szervezetet és a csakrák is feltöltődnek, energiaszintjük pedig egymással jobban harmónizál. Sokszor úgy tünik a masszázs pszichés hatásai nem lesznek eléggé kihangsúlyozva, bár tudunk róla. Sok esetben a  depresszióra is milyen kedvezően tud hatni?! Hány depressziós ember van ebben az országban? Nekünk sokszor úgy tünik egész Európából ide tömörültek a pszichopaták és depressziósok.     
Előzmény: kris12 (398)
kris12 Creative Commons License 2007.08.17 0 0 398
Úgy érted, hogy egy idegentől, ami egyben a változatosság, az új felfedezése, és nem a régi megszokott, megunt?
Előzmény: blumberg (397)
blumberg Creative Commons License 2007.08.16 0 0 397
Biztosan bennünk van a hiba, de nekünk az bizonyos szempontból még érdekesebb, ha mástól kapunk egy erotikus masszázst. Ahogy azt korábbi hsz-einkben írtuk is.
Előzmény: kris12 (396)
kris12 Creative Commons License 2007.08.16 0 0 396
Érdeklődve olvasom néhány napja a topikot. Nagyon elment a téma a masszőrök irányába. Szerintem nem kell ide feltétlenül masszőr, és főleg nem kell fizetni. Akinek van párkapcsolata, megkérheti a párját, hogy végezzen rajta erotikus masszázst. Ha egy kis érzéke van ehhez, könnyen megtanulhatja. Én rendszeresen masszírozom a feleségemet, úgy egy órán keresztül az előjáték részeként. Kell hozzá egy finom kéz, masszázsolaj, gyertyafény és valami lágy, erotikus zene, na meg egy kis gyengédség és fantázia. Próbáljátok ki!
Előzmény: blumberg (393)
blumberg Creative Commons License 2007.08.14 0 0 395
Félre értesz. Engem nem az ilyen értelemben "profi" masszőzök vonzanak és azt hiszem a topic is arról szólna, hogy elmegy valaki egy normál frissítő, svéd vagy gyógy masszázsra ahol történik néhány erotikus érintés vagy a masszőr és a vendége elragadtatják magukat. Mielőtt egy "igazi" masszőr arról kezdene értekezni, hogy ő csak a munkadarabot látja a vendégben, ezt készséggel elhiszem, de akkor most ők ne szóljanak itt hozzá, hanem halljuk az élménybeszámolókat. Néhányat már olvastunk nők és ffiak részéről is. 
Bon-Sai Creative Commons License 2007.08.14 0 0 394
Nem tudom, nem minősül-e reklámnak, ha igen gondolom kimoderálják: a www.beszamolok.hu oldalon elég sok masszazsinfo.hu oldalon hírdető masszőzről van részletes vélemény és beszámoló. Beírod a beszámolók keresőjébe, hogy "masszázs" és jönnek is sorban, lehet szemezgetni, vannak igen jók. A Főnix néven futót kimondottan tudom ajánlani!
blumberg Creative Commons License 2007.08.14 0 0 393

Eléggé leült a topic, semmi mozgás? Csajok, valami új élmény, srácok valami jó kis kaland?

Ha valaki ismer olyan masszőzt, aki egy valódi svéd masszázst "megfűszerez" némi erotikus érintéssel, az írjon!

topoel Creative Commons License 2007.08.09 0 0 392
Hmm, engem nagyon érdekelne a dolog, szeretném kipróbálni.
Tud valaki egy megbízható hölgyet ajánlani, akár privátban is?
Erotikus masszázs legyen, de_inkább_profi (tehát nem csak egy kis simogatás, oszt jónapot).
A masszazsinfo.hu és társlapjait végignéztem, meg ezt a fórumot is, de nem lettem okosabb.
Kösz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!