Keresés

Részletes keresés

Almond-Eyed Creative Commons License 2001.10.02 0 0 201
Lehet, persze. Bemész, kéred. Én három hónappal előbbre időzítettem a kezdést, a dokimmal így beszéltük meg. Karácsonykor kezdjük majd csak az eksönt élesben... :-(((( (Olyan messze van mééééééég!)
A fogorvost azt tényleg ne feledd. Sajna van, akinek alatta rettenetesen elromlanak a fogai. Szóval itt is a legjobb állapotra kell felhozni magát az embernek...

Egyébként horoszkópilag kedvenc hónapom nincs. Csak télen nem nagyon akarok nagypocakos lenni, mert amilyen béna vagyok, még elcsúszok a téli ronda nyálkán meg jégen, szóval nem... Én inkább a nyarat preferáltam volna, de persze erről most lekéstünk, úgyhogy beletörődtem már mindenbe...

:-)))))

De akárhányszor eszembe jut a pocakosság, mindig fülig ér a szám, és tiszta jó kedvem lesz!!!!!
:-)))

Előzmény: RKata (200)
RKata Creative Commons License 2001.10.02 0 0 200
Hű, tényleg, a fogorvos! De jó, hogy írtad, teljesen el is felejtettem! Csak egy fokkal jobb mint a vérvétel...

A védőnő azt mondta, a tervezett fogamzás előtt 1 hónappal kezdjem el szedni az Elevitet (kb. akkor esedékes náluk a következő vizitünk), addig még van kb. 3 hét. Bár... ártani nem árthat. Lehet kapni recept nélkül, mezei gyógyszertárban, ugye?

Előzmény: Törp (198)
Cincoka Creative Commons License 2001.10.02 0 0 199
Sziasztok!
Az Elevit sokaknál gyomorpanaszokat okoz,ők megpróbálhatják a Multivitamin terheseknek nevü készitményt,nekem csak attól nem változott a közérzetem.Mondjuk, nagyságra ugyanakkora,de hozzá lehet szokni.
Szőrtelenités:sokkal lassabban nőttek a szőrszálak várandós koromban, a kilenc hónap alatt jó,ha háromszor gyalultam,jól meg is lepődtem.

Mindenkinek nagy drukk.
Cinc.

Előzmény: Almond-Eyed (196)
Törp Creative Commons License 2001.10.02 0 0 198
Sziasztok!

Kedvenc hónap(ok) lett volna úgy tavasz tájékán, de az már nem jön össze :o(.
alapvetően én nyáron nem nagyon szeretnék pocakos lenni, mert allergiás vagyok a melegre (fizikailag is, lévén "hófehérke") de most már azt sem nagyon bánnám :o))

RKata! Szvsz majd lassan elkezdhetnéd az Elevitet, én pl nem bírom csak hetente 3-szor (nem viseli a gyomrom)pedig jobb lenne többször.

Szerintem a pocakban az a legjobb :o)), hogy alapos gondolkodásra készteti "viselőjét", hogy bizonyos hétköznapi feladatokat hogyan oldjon meg!Na és a lakójáról nem is beszélve!! :o))

egyébként miután megváltozik egy csomó minden a szervezetben, lehet, hogy másképpen fogsz reagálni a frontokra is, nálam pl ez történt, pedig elég (migrénes jellegű, 3 napig tartó) fejfájással küzdök meg minden hónapban. de manóváráskor ez kicsit csendesedett, el nem múlt, de el lehetett viselni. fogorvoshoz egyébként elnézhetsz, hogy akkor már ne legyen vele gondod, ha sikerül a hadművelet! :o)))

Kati

Előzmény: RKata (197)
RKata Creative Commons License 2001.10.02 0 0 197
Én is akarom már szedni!!!! :o(((

A fejfájás-dolgon már én is gondolkodtam, hős frontharcos lévén nekem is gondot fog okozni. De biztos lehet olyan készítményeket (tea, cseppek) kapni, amit kismamák is használhatnak, nem? Majd jól kifaggatom a gyógyszerészt. (Tuti, hogy nem mi leszünk az elsők, akikben ez felmerül. :o))
Én azt nem tudom elképzelni, hogy fogok mozogni, ha nagy lesz a pocakom. Nem fogok odaférni a mosogatóhoz, nem tudok majd belehajolni a kádba, stb. Dehát ez is kialakul majd.

Hát, a tömegközlekedés - ismerve a pesti mentalitást - tényleg elég gáz lesz. De én már elhatároztam, ha nem adják át a helyet, és érzem, hogy szükségem van rá, hogy leüljek, nem leszek szívbajos, bárkit felállítok a helyéről. Egyébként meg igyekszem kerülni a tömeget (ez most is így van), inkább megvárom, míg mindenki feltuszkolta magát a mozgólépcsőre, nekem megér plusz három percet, hogy ne lökdössenek (pláne pocival!).

Tényleg, van "kedvenc" hónapotok, amikorra szeretnétek a babát? Én szerettem volna, hogy februári legyen (Vízöntő, mint én :o)), de arról már lekéstem. Ha a dolgok optimálisan alakulnak, Oroszlán lesz a drága (mint a párom :o)).

Kata

Előzmény: Almond-Eyed (196)
Almond-Eyed Creative Commons License 2001.10.02 0 0 196
Jó reggelt minden Felkészülősnek!!!

:-)))

Jelentem, én is kezdek hőmérőzgetni.
És megpróbáltam bevenni reggel az Elevitet, ami majdnem halálomat okozta!!! Akkora hatalmas óriási nagy!!! Ti már szeditek? Oan kis ari volt a régebbi gyogyó (fogamzásgátló), tök egyszerűen, észrevétlenül be lehetett venni, ez meg... Mint a fél öklöm; bevétel után ittam két liter vizet, de még most is érzem. Nem leszünk jó barátok!

:-)))

Egyébként gondolkoztatok már a mindennapi életen, hogy milyen lesz, ha már ott lesz a pociban a pici? I mean pl. hogy lesz a szőrtelenítés? Én kozmetikussal gyantáztatom a lábamat, és néha iszonyúan fáj, bár én már hozzászoktam. Szegény picit nem akarom kitenni ennek. Vagy: én eléggé fejfájós vagyok, és olyankor a sima kalmo- meg algo- izék nem segítenek, erősebb gyógyszereket szedek. Ha lesz pocaklakóm, mit csinálok? Meg közlekedés a BKV-n. Előre görcsölök tőle. Na szóval a kérdésem az, hogy ilyen hétköznapi dolgok hogyan lesznek???

:-))))

Almond-Eyed

cicó Creative Commons License 2001.10.01 0 0 195
Sziasztok!
Hanka, valóban nem annyira a macska, hanem a khm...macskaszar...hogy finom legyek...:-)
Tehát ha lehet az almozást másra kell bízni, vagy legalábbis gumikesztyű...alapos kézmosás...
üdv.cicó
Előzmény: hanka (191)
mzsperx Creative Commons License 2001.10.01 0 0 194
nem fogd elfelejeteni! én is ettől tartottam, de meajdnem mindig eszembe jut.
persze hétvégén nehezebb. most se sikerült, pedig most lett volna érdekes. szóval szerintem szombaton ment fel... egy órával kelés után 37 felett voltam.

pg53: a hétvégi tapasztalataim azt mutatják, hogy nem mindegy, mennyi nyálat kensz rá (fúj!). amikor kevés sikerült nem volt páfrányos, de nem hittem neki, mert tudtam, hogy annak kéne lennie, és megismételtem, nagyobb adaggal. ott voltak a páfrányok ezerrel! mivel elfelejtettünk óvgumit használni, lehet "drukkolni"!

mzs

hanka Creative Commons License 2001.10.01 0 0 193
Szia Kata!

Úgy látom, Te többet tudsz mint én. Nagy telefonálgatások árán (végül már a kórház szülészeti osztályát hívtam fel), sikerült kinyomoznom ezt az SZTK-s rendelést, erre Te Budapestről(?) kapásból küldöd a címet. Egyébként az SZTK nem a Váci M. u-on van, de utána fogok érdeklődni, hogy végül is mi micsoda. Köszönöm a segítséget. Úgy látom ha gondom van, csak hozzád kell fordulnom! :o))

Holnap reggel elkezdem a hőmérőzést. Remélem nem fogom elfelejteni!

Szia!

Előzmény: RKata (192)
RKata Creative Commons License 2001.10.01 0 0 192
Szia, hanka!

Amit én írtam telcsó számot, az budapesti. Megnéztem a neten, Szombathelyen az alábbi címen val Családvédelmi Szolgálat: Szombathely, Váci M. u. 3. (lehet, hogy ez az SZTK is egyben, azt nem tudom.)

A hagyományos hőmérőt is dughatod a nyelved alá, csak vigyázz, ne aludj el közben (és rendszeresen ezt csinálom :o)).

Pussz

Kata

Előzmény: hanka (191)
hanka Creative Commons License 2001.10.01 0 0 191
Jó reggel, jó hetet midenkinek!
Úgy látom én vagyok az első a héten!

A terhességre való felkészülés témájához csak annyit: nekem is az a véleményem, hogy ha már megtehet az ember bizonyos dolgokat, akkor miért ne tegye meg. Már azelőtt szeretnék megtenni mindent a leendő gyermekemért, mielőtt megfoganna. És az, hogy már most törődöm vele, nagyon jó érzéssel tölt el.

Azok a címek/telefonszámok, amiket beírtatok Családtervezési Tanácsadóké? Csak mert én szombathelyi vagyok. Itt az SZTK-ban van, remélem azért nem kell csalódnom, ha elmegyek. Azért köszönöm mindenkinek.

RKata!
Köszi a dohányzással kapcsolatos
Az én anyukámnál is két cica van. Én is velük egy fedél alatt éltem évekig.Ha hazalátogatok, még most is megszeretgetem őket. Viszont találtam egy cikket itt a neten, miszerint a korábbi feltevésekkel elletétben a macsak nem jelentenek különösebb veszélyt. A fertőzést legnagyobb százalékban a nem kellőképpen megfőzött/megsütütt hús okozza (a hús nyalogatása főzés közben nem!?).
Ezenkívűl a földdel való érintkezés.

A hagyományos hőmérővel is a nyelv alatt kell méricskélni?

A fogamzásgátló abbahagyása után szeptember 20-án jött meg kicsit, aztán 24-én nagyon, és még mindig van valami barnás folyásom. Ez most már 12 nap. Szerintetek még mindig nem kéne aggódnom?

mzsperx Creative Commons License 2001.09.28 0 0 190
trilla, sajnálom!

lepisilhető? = vízálló. tehát ha később a babapopsiba dugod, és ő közhben pisikél, nincs baj... :-)

nekem csináltak toxo szűrést a csaéádtervezőben...

RKata Creative Commons License 2001.09.28 0 0 189
Kedves mandulaszemű Almond-Eyed :o)),

tökéletesen egyetértek Veled! Szerintem sem árt (legfeljebb kiderül, hogy felesleges, na bumm!) többféle vizsgálatot végeztetni, ezért is nem értettem, hogy miért csak a rubeolaszűrést csinálták volna meg. (Ráadásul én mondtam is, hogy a kert, meg a ciccek miatt "veszélyeztetett" vagyok, dehát a TB az isten...:o( )

"Régen nem volt "divat" így készülni a babára..."

De nem is volt ennyi sz@r a levegőben (már bocs :o)), aminek ki vagyunk téve. Meg aztán ha a tudomány és a technika megengedi, miért ne készüljünk rá? (Nagyanyáink is biztos készültek volna, ha lett volna rá lehetőségük.)

Na, most már tényleg elhúzok haza, a virághagymáim repesve várják, hogy elültessem őket. :o))

Előzmény: Almond-Eyed (187)
Törp Creative Commons License 2001.09.28 0 0 188
a nyúlóst ill nem nyúlóst nem a nyálra hanem a hüvelyváladékra (nyák) kell érteni.
Bocsánat a beleszólásért

K.

Előzmény: mzsperx (184)
Almond-Eyed Creative Commons License 2001.09.28 0 0 187
Én a rubeólát azért akartam mindenképpen megcsináltatni, mert az anyukám szerint voltam, a nagymamám szerint nem voltam rubeólás, és nem akartam ezt a véletlenre bízni, valamint _NÉHA_ már-már betegesen félek attól, hogy valami baja lesz a babának, ezért meg akarok tenni minden tőlem elvárhatót annak érdekében, hogy egészséges legyen.
Nyilván úgy is lehet egészséges, ha nem csináltatom ezeket végig, de ha megtehetem, miért ne tegyem? Régen nem volt "divat" így készülni a babára, de ezek a dolgok mára már átértékelődtek, és mindenki a lehető legjobb lelki- és egészségi állapotban szeretné várni és világra hozni a babáját, nem?
A spermaszámlálással mi várunk, csak akkor megyünk el számolgatásra, ha nem jön össze a baba sokáig.

Ez a páfrányos szerkentyű tulképp egy mikroszkóp, amit gyogyótárakban lehet kapni? A működését nagyjából már értem.

Almond-Eyed

Előzmény: RKata (178)
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.28 0 0 186
Na tobbek unszolasara megcsinaltam a tesztet, de jelentem meg maradok koztetek.

Tovabbra sem ertem a szervezetem, most epp nyalogatom a PG-t es tekintve hogy epp @"megvan" eleg erdekes pafranyszerusegeket latok.

Na jo, kifejezetten nem felhocsket...

RKata Creative Commons License 2001.09.28 0 0 185
Milyen az a lepisilhető változat?
:o))))

Segítek a telszámban: 363-5272, XIV., Bolgárkerék u. 3.
Náluk jártam én is, de nekem bizony nem csinálták (volna) meg azokat a vérvizsgálatokat, amiket Csernik leírt, csak a rubeola szűrést. A toxoplazma szűrést pl. - állítólag - nem támogatja a TB, ezért nem végzik. (Úgyhogy én a saját dokimmal írattam laborbeutalót teljes vérvizsgálatra.) Viszont jót beszélgettünk.:o))

Napsütéses szép hétvégét mindenkinek!

Kata

Előzmény: mzsperx (184)
mzsperx Creative Commons License 2001.09.28 0 0 184
sziasztok!

hanka: nekem nagyon bevált a digi hőmérő, lepisilhető változatot vettünk, a későbbiekre gondolva. nekem pontosnakl tűnik, a nyugis időszakban nekem uyganannyit mutat minden reggel! mr spock isezt javasolja. és ne a fülben, hanem a nyelv alatt mérjétek, mielőtt még felkelnétek, tehát nem megmoccanni, mérni. kb 1-2 perc.

mi ez a nyúlós nyál, meg nem nyúlós? nem látom igazán a különbséget, mindig nyúlik a nyál...

hanka: a dohányzás csökkenti a spermaszámot! az én párom leszokott!!!

az optimálist találtad meg? az örsön? annak beírhatom a számát (maj este, most nincs nálam...)

mzs.

RKata Creative Commons License 2001.09.28 0 0 183
Nem tudom, mennyire tudományos :o):

"Nemcsak a nőé a felelősség!

Ma már a köztudat is elfogadja, hogy a gyermekvállalás nem kizárólagos női feladat, és a fogamzás elmaradásáért sem kell meddőnek kikiáltani a nőt.

A férfiak nemzőképességének ellenőrzését egyszerű ondóvizsgálattal végzik.
...
Mikroszkópos megtekintéssel becsülhető az ondósejtek száma (hazánkban az átlagos érték milliméterenként 60 millió körül van) és a mozgó ondósejtek aránya, amely általában 70 százalék. Az ondósejtképződés zavarának gyanújakor a családtervező férfit az andrológiai (férfigyógyászati) szakrendelésre utalják. Rég bebizonyították, hogy az erős dohányzás nemcsak a tüdőt károsítja, hanem a spermiumok számát is csökkenti. Sokan emiatt mérséklik az elszívott cigaretták számát vagy mondanak le a dohányzásról.
..."

Forrás: http://www.pharmanet.hu/babapatika/0008/cikk01.htm

Előzmény: hanka (182)
hanka Creative Commons License 2001.09.28 0 0 182
Sziasztok!
Az itteni olvasmányaimon felbuzdulva, ma délelőtt már kinyomoztam, hogy hol van itt a városban a családtervezési tanácsadó. Mivel csak szerda délelőttönként van rendelés, jövő szerdán felhívom őket, és megpróbálok bejelentkezni.

Arról tudtok valamit,hogy a férfiak nemzőképességét hogyan befolyásolja a dohányzás? Ugyanis éppen most olvastam egy cikkben, hogy ártalmas ezen a téren is. A férjem pedig - igaz csak ha társaságban vagyunk -, dohányzik. Jó lenne, ha az orra alá tudnék dugni valami tudományosat, és rá tudnám venni, hogy azt a keveset se szívja el.

Most hétfőig elköszönök, mert hála az égnek lejár a munkaidőm!
Jó hétvégét, és sok sikert mindenkinek!

Csernik Creative Commons License 2001.09.28 0 0 181
A digitális hőmérő tényleg nem nagyon jó ilyen célra, legalábbis jól ki kell ismerni a működését. Mindig ugyanúgy kell berakni a fülbe. És mindig legalább 3-szor meg kell mérni egymás után. Ha kb ugyanaz a 3 érték, akkor jó.
5 tizeddel többet mutat tapasztalatom szerint, mint a rendes hőmérő.
Előzmény: RKata (178)
aquamarin Creative Commons License 2001.09.28 0 0 180
Szia lányok!

hanka:
Gondoltunk rá, hogy kivizsgáltassuk magunkat, de csak akkor javasolták, ha kivártuk az egy évet. Az orvos azt mondta, hogy ezek a vizsgálatok nem tartoznak a legkellemesebb kategóriába, sőt! Szóval nem kell elkapkodni! Lassan lejár (van még egy hónapunk), most vagyunk finisben, remélem, hamarosan eredménnyel járunk! Kell a pozitív hozzáállás!

RKata:
nálunk is hagyományos lázmérő van, mivel mi is műszaki emberek lévén tisztában vagyunk a digitális technika pontatlanságával. :-)

aquamarin

Csernik Creative Commons License 2001.09.28 0 0 179
Hanka,
szerintem is menjetek el a családtervezőbe, ott legalább csinálnak egy csomó vizsgálatot, ami nem árt.(lásd a tanácsokat)
Vérkép,toxoplazma,rubeola,hüvelyváladékból hpv-t, spermavizsgálatot, férjeknek vérképet meg egy csomó mást is. (Ezeket mind alapba külön kérés és pénz nélkül csinálják.)(telefonon kell időpontot kérni).
Ezekért a vizsgálatokért megéri végiszenvedni az első beszélgetést, amit egy aszisztenssel kell folytatni, miközben ő kérdezget és adatot rögzít.
A vérvétel egy kicsit sokáig tart, mármint inkább a várakozás reggel éhgyomorra.(Jó sokan szoktak lenni)

És mindent bele!

RKata Creative Commons License 2001.09.28 0 0 178

Aquamarin, nekem a párom aszonta (műszaki ember!), hogy a digitálisnál pontosabban mér a hagyományos higany hőmérő. Bennem is rögtön felmerült, hogy lecserélem az otthonit, de aztán hallgattam rá. (Bár logikusan nézve, mindegy hogy melyiket használod, mert ez eltérés mértéke az egyes napok között ezen is azon is ugyanannyi lesz, ha egyfélét használsz.)

hanka, de jó, hogy a baba mellett döntöttetek!
Az én nőgyogyóm se ajánlott semmit, amikor rákérdeztem a szükséges előkészületekre, írt fel folsavat, oszt csókolom, találkozunk, ha terhes. Hát nekem ennyi nem volt elég, körbekérdeztem a barátnőket családtervező ügyben (itt a topicban is feltettem csendben a kérdést, hogy érdemes-e, de nem kaptam választ :o( ), eléggé vegyes volt a kép: volt aki határozottan ajánlotta, volt aki szerint fölösleges. Aztán inkább magamra és a páromra hallgattam, elmentünk, és nem bántam meg. (És valahogy onnan kezdve tudatosult bennem, hogy én TÉNYLEG készülök a terhességre és várom a babát.)

Kata

Előzmény: hanka (176)
rút kiskacsa. Creative Commons License 2001.09.28 0 0 177
Sziasztok Lányok!
Csak a Pg53-ról szeretnék szólni (innen a partvonalról)röviden.
Még az "őskorban" használtunk ilyet a kevesemmel, 18-21 éves koromig (most 29 vagyok).
NEm babához kellett, csak a rizikós napokat akartuk elkerülni.
Először ne a nyálból vegyétek a mintát, mert azt csak a gyakorlott szem látja jól. A hüvelyváladékból vett mintán gyönyörűen látszik minden. (Persze, a hancúr előtt kell megtenni mindezt, mert hancúr közben változik az összetétele.)
És igen, igaza van aquamarinnak, ha két ujjad közé veszel egy kis váladédkot, szétnyitod az ujjad és nyúlós a váladék, akkor termékeny időszakban vagy, ha nem nyúlik, és odaragad a két ujjbegyedhez, akkor terméketlen. (Általánosságban, és természetesen ezt megerősítendő nézzétek meg a pg-vel.) Én a sok "pg-zésnek" köszönhetően már e nélkül is tudom, hogy melyik időszakban vagyok éppen.
(Sajnos nekem még nem kell gyakorolni élesben.:( )

Remélem nem volt túl zagyva, és tudtok belőle hasznosítani valamit.

hanka Creative Commons License 2001.09.28 0 0 176
Jó Reggelt Mindenkinek!

Ki vagyok akadva, mert írtam egy hosszú hozzászólást, és elszállt az egész mielőtt elküldtem volna! Akkor most újra:

mzsperx!
Azt már eldöntöttük, hogy sem gyed, sem más miatt nem halogatjuk tovább a baba-projectet!
Viszont el vagyok kámpicsorodva mert jártam Mr.Spock "rendelőjében", és azt írta, hogy amit a párom "produkál" az nagyon kevés. Szerinte próbálkozzunk 1 évig (!), és ha nincs eredmény, forduljunk orvoshoz. Én nem akarok 1 évig próbálkozni! Ha már úgyis tudjuk, hogy ez a helyzet, mire várjak 1 évig!? Hogy akkor kezdjünk orvoshoz, kezelésekre, stb. futkozni? Én arra már nagy pocakot szeretnék!
A rendellenes mensiről neki is az volt a véleménye, hogy csak átmeneti probléma, majd rendeződik.

Rkata!
Tényleg teljesen együt kezdtük, úgyhogy ne tévesszük egymást szem elől. Remélem nálatok minden simán, és gyorsan megy majd! Azt hiszem nekem is el kéne látogatnom a családtervezőbe, ha már a nőgyogyim nem javasolt semmi vizsgálatot.

aquamarin!
Arra nem gondoltatok még, hogy kivizsgáltassátok magatokat? Csak azért javaslom, mert egy vizsgálat után két lehetőség van: vagy kiderül, hogy mindkettőtöknél minden ok, és akkor nyugodtan próbálkozhattok tovább, vagy találnak valamit, de akkor legalább minél előbb lehet tenni valamit, hogy orvosolják a bajt.

A reggeli hőmérőzéshez kell valami jobbfajta (digitális) hőmérő, vagy megteszi a hagyományos higanyos is?

aquamarin Creative Commons License 2001.09.28 0 0 175
Szia mindenkinek!

Mivel új vagyok a fórumon, kicsit bemutatkoznék. 28 éves vagyok, már lassan egy éve nem sikerül teherbe esnem, minden próbálkozásunk ellenére. Folyamatosan szedem a elevitet.
Én is megvettem a PG53 nevezetű szerkezetet, lassan fél éve nézelődök, bevallom, nem sok sikerrel. Orvosom nyilatkozata szerint nem ér sokkal többet, mint a hőmérőzés. Ami javasol, az az hogy a nyálkahártya megváltozását figyelje az ember lánya, ha teherbe kíván esni, mert ha olyan "nyúlékony", mint a tojásfehérje, akkor érdemes akciót indítani.
Nektek van valamiféle tapasztalatotok erről?
Remélem én is lassan átigazolhatok a szt2 topikba.
Mindenkinek szorítok, aki hasonló cipőben jár.
aquamarin

mzsperx Creative Commons License 2001.09.27 0 0 174
de örülök, hogy beindult ez a topik! amikor először (kb fél éve) megjelentem itt, nem történt semmi. most remélem izgulhatunk majd egymásért!

mikorzskópos izé: a nyálban megjelenik az ösztrogén hormon, ami a középidőben, amikor esélyes a teherbeesés, megnő (vagyis a mennyisége) a nyál ezért máshogy kristályosodik. a kis mikroszkópon szárítasz egy kis nyálat, és megkukkantod. ha páfrányos mndent bele, (vagy óvgumi :-)) ha felhőcskés-buborékos, akkor semmi esély. egyéb kérdés, vagy így oké?
mzs

mzsperx Creative Commons License 2001.09.27 0 0 173
én mem várnék a jobb gyed miatt! szeritnem vágjatok bele mihamarbb!

mensi: uez volt nekem is, egy napra abba is maradt. meg is kérdeztem mr spockot, aszonta előfordul, ez egy rendhagyó mensi volt.
számításaim szerint (hőm görbére alapozva) az első jelenéstől kezdődött a ciklus.

kellemes próbálkozást!

Előzmény: hanka (163)
RKata Creative Commons License 2001.09.27 0 0 172
"Egyidős" vagyok Veled. :)) Én is egy hónapja (pontosabban 5 hete) hagytam abba a fogamzásgátlót, úgyhogy mi még két hónapig "bohóckodunk" a gumival, ahogy KamillA írta.:) Túl vagyunk az első találkozáson a családtervezési programban, meg az azt követő laborvizsgálatokon.
Most pedig várunk... :)

Kata

Előzmény: hanka (170)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!