Yeti:
Na szép, mondhatom. Ilyen egy igazi bogaras.
A helyes sorrend:
1. bogirendberakás
2. barátnőnek/asszonynak megmagyarázni, hogy ez miért jó így
3 lakásvásárlás
4 addig elvagyunk a híd alatt is :-)))
Hali!Meg van dumálva a polo.Kell egy "L" és egy "XL" méret.
Látom kezdenek a vélemények szóródni, hát nehéz dolga van a grafikusnak ammá bizt.Szerintem ha enged még egy ötszázast olyat csinálhat amilyet akar.Majd kap utána.:((
Hy!
Éppen most nézem a hozzászólásokat köszi, hogy gondoltatok rám is a név tekintetében, de szerintem elegendő lenne név nélkül elkészíteni a pólókat. Ha valaki nevet változtat "megtörtént", vagy újként lép be, akkor újra kéne szerkeszteni az egészet.
A bogi talira egyébként én is megyek, de még nincs kész a bogár, úgyhogy marad a jó öreg II Golf.
ui.: Fontossági sorrend miatt a bogi elkészítése jövőre marad, idén inkább lakást veszünk. A kettő nem meg együtt.
Üdv Jety
Fekete polók lesznek vagy fehérek?
Ha már itt tartunk akkor ütősebb bogarakat is rakhattunk volna a polóra!Mondjuk egyik oldalon egy full gyárit valami öreget, a másikon egy "enyhén" tuningoltat!:-))
Mert ahogy elnéztem a 2 bogarat egyik se nagyon "traumwagen"!:-))
"Ugyehogy megutáltatok rötön?!" A túrót.
Szeretünk.
Azért mert
1. bogaras vagy
2. csinálsz nekünk pólót
A névsor királyság így függőleges vonalakkal elválasztva.
A feliratot meg képzeld el pl. Réka Komán, amikor a 06-90-es számra érkező hívásokra válaszol.
Ugye, hogy nem kóser? :-)))
Stonemen:
Ne bassz... volt púpos varnyúd? Császárság!
A rakparton a Margit híd tájékán áll egy már elég régóta és látszatra még nem barkácsoltak le róla semmit. Lehet, hogy vmi környékbeli ukrán srácé? :-)))
A váltócserére azt mondta a szerelő, hogy elégé húzós összeg a munkadíj. (minimum 25-30 ropi)
Most megfigyelem, hogy hogyan megy a dolog és ha úgy érzem, hogy nem nehéz, csak macerás, akkor megcsinálhatjuk ketten. Főleg ha lesz garázsod.
Te mennyire vagy benne a bütykölgetésben? (Sör legyen :-)))
A váltó biztos jó lesz, mert a bogár azért szép, mert mindent mindennel össze lehet párosítani.
3 nap múlva okosabb leszek.
Bocsáss meg, hogy ilyet mondok, kedves Preszli, de ez a dizájnolt felirat nem tetszik.
Simán egyenesen milyen vóna az "index bogár fórum"
Várom a neves pólótervet, oszt mondom a véleményt.
Szóval: az van, hogy milenne ha a mintán nem lenne inkább egy név se? Ehhhh... Csakmerthogy ezek eléggé picik lesznek - nemtom el lehet-e majd olvasni öket rendesen, meghogy nem fog-e hamar "leperegni"? Csak nem akarok elbaszni 30 valahány pólót, aztmaj én leszek a hibás, hogy ilyen sz@rt terveztem itt grafikus létemre....
Kész van, lehetne küldeni a szitáshoz, de... el kéne dönteni, hogy legyen-e rajta név (hamár enyit geccsöltünk vele) vállalva a kockázatot hogy csunya lesz (de akkor legalább mindenkinek:), vagy legyen név nélkül és nem félünk? (zárójelbe megjegyzem, hogyhamár csaka 2003as felirat van rajta olyan, ami jövöre nem lesz aktuális, akkor... ööö....) EP
Sajna ilyenek a lehetőségek. Most talán sikerül itt pesten zárt helyet szereznem. Utcán nem hagyom. Volt egy 1965-ös púpos wartburgom, ami az utcán állt a ház előtt. Naponta törtek le róla valamit, úgyhogy inkább eladtam egy gyűjtőnek. A Bogit annyira megszerettem, hogy csak kivételes esetekben veszem elő (na meg persze barkácsolni).
Ne feledd, hogy az enyém 1200-es, nem tudom, jó-e rá az a váltó.
Üdv stonemen!
Csövecske ügyben a találkozás a jövő 7en lesz jó, mert sajna most el vagyok havazva.
A váltócserét még meg kell néznem, hogy hogyan lehet ki-be barkácsolni, ezt ha minden igaz péntek/szombaton fogom megtudni, mert akkor bontjuk a bogit.
Hogyan bírod ki, hogy van egy szép bogarad és nem jársz vele?
Úriember vagy. Ezért szeretem a bogarasokat... Na jó, ezért is. Találkozhatunk! Amikor Neked jó, bármikor, mobilis vagyok.
Azóta nem mentem az autóval, de ha benne vagy egy váltó cserében, belevághatunk...
"A bogaras flashtémához meg nem szól senki? Hajrá EP, ilyesmi?" Hajrá EP várjuk a flest :-)))
Tegyél bele kübelt meg schwimmwagent meg T1, T2-t is légyszives.
Valóban nem ártana egy igazán jó bogároldal, de csak úgy érdemes nekifogni, ha rendszeresen frissül. Ha körülnéztek elég sok döglött van a honi neten, annak meg semmi értelme.
Bogárra fel....
Szia Stonemen!
Már Pmikk-é az ablakmosó kompletten csövekkel, de ne aggódj szereztem neked csak csövet.
Az igéret szép szó ugye.
Rajzáson jó lesz, vagy taxunk vmikor?
Még mindíg kidobja állandóan 4-ből a váltó?
Ha kell, akkor dumáljunk. Kevesebbe kerül, mint sejetenéd :-)))