Keresés

Részletes keresés

Zepter_mondja Creative Commons License 2007.10.06 0 0 1042

Nagyon félresikerült a beszólásod Ott:)

Először is nem érzeem nevetségesnek az általam ide írtakat. Nevetséges az, aki azt állítja, hogy végez felméréseket és hatalmas butaságokat következtet. Aki nem ért valamihez de kényszert érez arra, hogy véleményt alkosson, az a nevetséges!

 

A Zepter nem használ semmiféle indikátor anyagot! Ha végeztél ezirányú felméréseket is,:) akkor becsukott szemmel tetted, vagy hazudsz.

Ha igazán tapasztalati alapon írogatnál, nem firkantanál ennyi butaságot össze, leégetve és hiteltelenné téve magad.

Aki részt vett ilyen bemutatón, az tudja, hogy mit használ a Zepter, mert látja! Arról nem is beszélve, hogy a vizsgálat, amit bemutat fordítva is elvégezhető és ugyanazt az eredményt adja. Ezek tények, a legnagyobb sajnálatodra:)

 

Arra a kijelentésedre, hogy irreálisan drága, nem igazán szeretnék bőven reagálni, legyen elég az, hogy a kereskedelemben minden ár relatív. Vitatkozni lehet az áron de csak annak tudatában, hogy az összehasonlítható termékeket megfelelően ismerjük. (Ár-érték viwzony tisztázás.) Nem úgy, hogy láttam már olyant, nem úgy, hogy azt mondták, nem úgy, hogy egy-két okkal, vagy anélküli panaszt citálsz ide és nem is úgy, hogy hitelesebbé próbálod magad tenni azzal a kijelentéssel, hogy "Végeztem felméréseket".

A véleményeket, legyen az pozitív vagy negatív, el kell fogadni de a kreált vitát, ami parttalan is, egyoldalúan szelektálva gyűjt gondokat, nem igazán szeretem.

Előzmény: Otto Normalverbraucher (721)
Zottjoghurt Creative Commons License 2007.09.22 0 0 1041

Ezekben az edényekben nincs semmi csoda, 18/10 króm-nikkel tartalmú saválló acéledények, csak az ügynökök állítják be annak.

 

Még az áruk sem jelent garanciát a jobb minőségre, mert más cégek is csinálnak ilyen edényeket, ugyanilyen tulajdonságokkal, olcsóbban. Persze ehhez el kell baktatni a boltba, de szerintem megéri a fáradtság.:)


Pl:
A Ber***FF rozsdamentes edények vastag talppal rendelkeznek, amelyek lényege, hogy egy többrétegű szendvicstalp vezeti át a hőt az energiaforrástól az ételig.
Az edények fala rendkívül praktikus, legalább 1 mm vastagságú sebészacél bevonattal rendelkezik.


Az edények felszínét egy úgynevezett passzív oxid bevonat védi, ami az edények fényét adja, illetve megakadályozza az ételek letapadását. A szendvicstalp a hőt minimális veszteséggel, egyenletesen szétterítve juttatja el az edény belsejébe. A vastag fal nagyon kevés hőt enged elveszni, ezt bizonyítja, hogy a fémfülű edények is kesztyű nélkül megfoghatók főzés közben. A sebészacél (T304) felület pedig azt eredményezi, hogy a szerves anyagok nagyon nehezen kötődnek az edény falához, tehát a főzés során az étel nehezen ég le (akár zsiradékmentes sütéskor is), másrészt az edények takarítása lényegesen egyszerűbb, gyorsabb.

 

Króm kémiai tulajdonságok:
Oxigénnel szemben rendkívül ellenálló (passzív), ami a rajta keletkező, kemény, szorosan tapadó oxidréteg hatása. (Ez a passziv-oxid:--)

Az inocel nevű ötvözet 13-20% krómot, 60-80% nikkelt tartalmaz, a maradék vas. Híg savakkal, lúgokkal és oxigénnel szemben nagyon ellenálló.

 

Van egy sanda gyanúm, hogy még maga Zepter úr sem tudja, miért nem ragad le az edényeiben az étel.
Találtam egy cikket, ami szerintem ezt a jelenséget írja le:

 

http://eszakindex.hu/hir?valrovatid=7&melyiknap=2006-06-23&melyikid=9175

 

Előzmény: nannov (1039)
nannov Creative Commons License 2007.09.20 0 0 1040
Egyszerű.
Szűrőedénnyel: fogod az edényt, az aljába vizet töltesz (harmadáig, feléig), rárakod a szűrőedényt, abba a párolnivalót, rá a fedőt, alágyújtasz, és kb. 25-30 perc múlva kész.
Szűrőedény nélkül: az edénybe belerakod a párolnivalót meg egy kis vizet (ha mirelit, akkor nem kell víz). Alágyújtasz, felmegy a mutató a zöldig, akkor a gáznál leveszed takarékra, villanynál, kerámialaposnál kikapcsolod, tovább párolod a zöld mező közepéig-végéig és kész.
Mindkettőnél fontos, hogy SOHA ne emeld fel a fedőt, amíg nincs kész.
Ha még mindig nem megy, akkor menj el Zepter-bemutatóra, ott garantáltan megmutatják. :)
Előzmény: Brigusz1 (1038)
nannov Creative Commons License 2007.09.20 0 0 1039
Erről a fegyverügyről nem tudok, de találtam róla még egy érdekeset:

"Born Milan Jankovic, he emigrated to Austria from the former Yugoslavia in the early 1980s as a young university graduate with a degree in Economics. After working as a pot and pan salesman for AMC, he changed his name to Philip Zepter (using the maiden name of his grandmother) and set up his utensil-making business in Linz in 1986."
Forrás: http://cnbceb.com/2007/04/01/the-new-billionaires-club/
Vagy itt: http://www.ekonomist.co.yu/eng/magazin/broj_329/reg1.jsp
Szóval Jankovic (alias Zepter) úr először AMC-ügynök volt. Aztán "véletlenül" pont ilyen "bótot" nyitott. Jó, mi?

Ezek után mindenki eldöntheti, hogy mit hisz el a Zepter "forradalmi újdonság" szövegéből, meg abból, hogy mindig sírnak, hogy milyen sok gonosz cég másolja az ő fantasztikus edényeiket...
Nem mintha az AMC nem ugyanolyan marketingdumával meg ugyanolyan edényekkel jönne, de ők mégis bő 20 évvel korábban alakultak. Most már igazán kíváncsi volnék, hogy a világon melyik cég volt a legelső, és ki kitől milyen ötletet csent el.
Persze az egészet úgy is fel lehet fogni, és talán a zepteresek így is fogják föl, hogy Jankovic úr egy nagyon ügyes, élelmes és talpraesett "kelet-európai" fiatal, akinek sikerült megcsinálnia a szerencséjét Nyugaton. Bár ha nem csinált illegális dolgokat, én akár még becsülöm is érte.
Előzmény: Zottjoghurt (1021)
Brigusz1 Creative Commons License 2007.09.19 0 0 1038
Sziasztok! Valaki tud segíteni, hogy kell párolni Zepterben?
mlmteszt Creative Commons License 2007.09.08 0 0 1037
Kedves Fórumozók!

Készítettem egy weboldalt, ahol az MLM-es (multi-level marketing) cégekkel kapcsolatos tudnivalókat, tapasztalatokat szeretném összegyűjteni.
Ti is segíthettek, hogy az embereknek több adathoz hozzáférjenek, mielőtt belépnek egy ilyen céghez!

http://mlmteszt.extra.hu/
vega Creative Commons License 2007.08.31 0 0 1036
Sziasztok!

A Vacsy setek árára lennék kiváncsi, illetve tudni szeretném hogy külön-külön is megvásárolható-e minden edény.
cumpika Creative Commons License 2007.08.28 0 0 1035
egy két Levegő tisztító berendezést ami ugyanolyan jó, vagy még jobb mint ez a Zepter?

Vicces, ugyanolyat tudok ajánlani.Tized annyiért.
Számtech. boltba veszel két márkás hűtőventillátort és megvan a lényeg,utánna már csak egy konyhai elszívóhoz való szűrővel kell össze eszkábálnod.

Ha viszont valódi légtisztítót akarsz, akkor DAIKIN a megoldás.
Előzmény: blancer (1032)
kati1960 Creative Commons License 2007.08.28 0 0 1034
Engem is megállítottak tegnap. Ma hívtak telefonon, és ajánlottak időpontot a "kezelésre". Ti voltatok? Volt valaki egyáltalán, hogy mi ez? Vagy csak odacslnak és termékbemutató?
Előzmény: luigi- (1030)
genoveva Creative Commons License 2007.08.13 0 0 1033
Írd be Google-ba, hogy Salin. Egy csomó infót, és beszerzési lehetőséget ad ki. A Zepteres se tud többet, csak ez a töredékébe kerül.
Előzmény: blancer (1032)
blancer Creative Commons License 2007.08.13 0 0 1032
Sziasztok,
Na ide is elkerültem, :)
Múlt héten Nagymamám szólt h vigyem már el egy helyre mert el akar intézni valamit (hozzáteszem, parkinsonos és nem mindíg úgy közlekedik ahogy akar) ezért természetesen segítettem neki. Na mindegy elmentünk és kiderült, h egy Zepter bemutatóra megyünk, mivel Ő már vett régebben egy Bioptron lámpát, de magyar leírást nem kapott hozzá (több évig így nem tudta "szakszerűen" "használni") na jó gondoltam ezt kibírom, hát ottmaradtam meghallgatni, az előadás végéig persze nem is lehetett kérni ilyen dolgot... Biztos láthatták, h én fiatalabb vagyok (kb egyidős az előadóval) és persze szkeptikus lehetett a képem, ezért hozzám szinte nem is szóltak, na szóval előtte semmit nem tudtam erről a cégről, csak Mamám dícsérte a lámpát, h az milyen jó, meg halvány emlékeim voltak az edényről kb 10 évvel ezelőttről, de max ennyi. Hát amit beszélgettek róla még meg is győzött volna, mert oly tudományosan hangzott, persze nem vásároltam volna belőle semmi pénzért (mert ügye szkeptikus is vagyok:) mama szemezgetett a légterápiás készülékkel, még én is rábólintottam volna, mert akár még jó is lehet, dehát nagyon sok pénz és "csak"! megemlítettem, h lehet, h a családi tanácsot is meg kéne kérdezni mielőtt veszünk valami drága dolgot. Erre az "eladőnő" elkezdte a tukmálást ami már egy kicsit más szemszögből világította meg a dolgot (rám ne erőltessen senki semmit!), na meg amikor már Rám fogták, hogy biztos a család rendelkezik a mama vagyona fölött.... betelt a pohár és mondtam, h viszont látásra majd jelentkezünk ha érdekel....!

Még ilyen eladókat.... felháborító ahogy meggyanusítják az embert csak azért így hátha rögtön aláírja a papírt :)

Bocs egy kicsit hosszú lett meg kusza is.

Nem tudnátok ajánlani egy két Levegő tisztító berendezést ami ugyanolyan jó, vagy még jobb mint ez a Zepter?

Ja az volt a vakításban, h ugye az öregek között sokan éjszaka halnak meg mert nincs elég oxigén a levegőben és ez a szerkezet oxigént "csinál" (mellesleg erre a "hírre" ugrott rá a nagyim)
Esetleg ehhez is vmi hozzászólást várnék...

Üdv Zoli
genoveva Creative Commons License 2007.08.12 0 0 1031
Hát persze! Én egy két személyes külföldi nyaralást! Mikor érte kellett menni, előtte győzködtek örökös üdülési jog vásárlásra, és mivel nálam nem értek célba, így a nyaralás is dugába dölt :))
Azért nézd meg, neked mit kell érte venned!
Előzmény: luigi- (1030)
luigi- Creative Commons License 2007.08.03 0 0 1030

Szevasztok!

 

Képzeljétek, hogy nyert a párom egy rendkívüli utcánmegállítós és három kérdéstfeltevős embertől egy infraszauna kezelést két fő részére. Gondolom mindenki nyer ilyet aki válaszolt, és nem Ő volt a nagy kiválasztott.

Találkozott valaki már ilyennel? Ez a legújabb márketingfogás?

Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.08.01 0 0 1029

Ha nem történt meg írásban a tájékoztatás az elállási jogodról, mindenképp felbontható

 

Kivastagítottam, mert ez pontosan így van! Járj utána, és ne hagyj bennük egy petákot sem. Neked van igazad!!!

Előzmény: cumpika (1027)
b_k Creative Commons License 2007.08.01 0 0 1028
Ha nem vetted át, nem volt teljesítés. Az, hogy ők mit hogyan értelmeznek összevissza, ahogy nekik éppen jó, az huszadrangú. Ne hagyd magad. És mindent dokumentálj! Csak írásban fordulj hozzájuk, és minden elküldött leveledről legyen másolat! A Zepternek ha írsz, tértivevénnyel küldd!
Előzmény: Toji77 (1022)
cumpika Creative Commons License 2007.07.31 0 0 1027
Ha nem történt meg írásban a tájékoztatás az elállási jogodról, mindenképp felbontható, akár áruhitel, akár nem.
NE HAGYD MAGAD a trógereknek.
Előzmény: Toji77 (1026)
Toji77 Creative Commons License 2007.07.31 0 0 1026
Ezzel az OTP. kifizette a Zepternek a pénzt és én a részleteket az OTP-nek fizetem vissza.De szerintem ezt a szerzödést fel se lehet bontani 8 munkanap után.Áruhitel..
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.07.31 0 0 1025

hogyhogy kölcsönszerződés...???????  Ez leginkább előrefizetés, nem?

Az az árukölcsön, mikor a szerződéskötéskor megkapod az árut, és utána törleszted. Így gyakorlatilag te hitelezel a Zepternek, hiszen előre adogatod a pénzeket, és addig ő használja (kamatoztatja, stb.).

Előzmény: Toji77 (1024)
Toji77 Creative Commons License 2007.07.31 0 0 1024
Egy áruvásárlásikölcsönszerződés lett aláirva,gondolom igy kikerülnek pár dolgot..De irásba nem látok olyat:hogy 8 munkanapon belül el lehet állni.....
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.07.31 0 0 1023

Békéltető testület!!!!

Ingyenesen kapsz jogi tanácsot. De egyidejűleg fordulhatsz a helyi fogyasztóvédelmi egyesülethez, vagy felügyelőséghez is.

http//:www.feosz.hu

 

Előzmény: Toji77 (1022)
Toji77 Creative Commons License 2007.07.31 0 0 1022
Sziasztok!Beszéltem aZepteres üzletkötővel,megemlitettem neki hogy szeretnék elálni a szerzödéstöl.Mondtam hogy nem volt teljesités (mivel én még nem vettem át a készletet).Erre ö : a teljesités akkor történt amior a Zepter leküldte neki az edénykészletet.És vagy átveszem vagy visszaküldi Pestre.Visszaküldettem. .Azt is mondta mindenképp kell fizetni az Otp-s gyorskölcsönszerződés miatt.Most Tanácstalan vagyok...
Zottjoghurt Creative Commons License 2007.07.24 0 0 1021

Ezek után nem is csoda, hogy P. Zepter Európa leggazdagabb embere:

 

Milan Janković, alias Philip Zepter 1950. november 23-án született Veliko Gradištén. Az általános iskolát és a gimnáziumot Bosanska Dubicában, a közgazdasági egyetemet pedig Belgrádban fejezte be. Németül és angolul anyanyelvi szinten beszél, valamint franciául és olaszul is tud. Boldog házasságban él feleségével és egy kislányával. Ő alapította a svájci székhelyű Zepter céget, amely jelenleg 120.000 embert foglalkoztat. Svájcban, Németországban, Olaszországban, Koreában és Lengyelországban összesen 11 gyára van, melyeknek az értéke több milliárd euró. Első üzlete az ausztriai Linz városában volt, míg első gyárát 1990-ben vásárolta az olaszországi Monza mellett. Jankovićot Európa egyik leggazdagabb emberének tartják, a szerbek között pedig ő a leggazdagabb a világon. Vagyonát 20 milliárd dollárra becsülik, amivel ő Kelet-Európa leggazdagabb polgára, ám a lengyel Wprost nevű lap mégsem őt tette az első helyre, mivel lakhelye Monte-Carlóban van. összehasonlításként Roman Abramovics vagyonát 7,5 milliárd dollárra becsülik, míg a szerbek ranglistáján a második helyezett "gyógyszergyáros" Milan Panićnak 1,2 milliárd dollár a vagyona. Az elmúlt 4 évben a Szerbia és Montenegró-i Olimpiai Bizottság alelnöke volt.

Ráadásul tavaly még azzal is megvádolták, hogy fegyvert csempészett az Alkaidának.. gondolom felmentették, mert ezt elég nehéz bizonyitani.

 

https://ecf.dcd.uscourts.gov/cgi-bin/show_public_doc?2004cv1198-39

 

érti vki ezt a jogi hadovát? Mi lett a vége?

Előzmény: cumpika (1015)
cumpika Creative Commons License 2007.07.20 0 0 1020
Ekkora hülyével még én nem találkoztam.

Szerencséd volt, vagy nem néztél körül.


OFF ugyan a téma de ilyesmi az Il Ferro és társai./a rendőrségünk szerint nem csaltak/

Nem volt elég az Ő bukásuk, nem volt elég 8 ezer átvert ember, a balekok másik cégnél szintén megették a maszlagot.
Róluk bizonyára hallottál.
Előzmény: joy (1019)
joy Creative Commons License 2007.07.20 0 0 1019

"...És nem csak egyszer veszi meg. Teleordítja a szomszédságot, meg sokszor az internetet is, hogy büdös húst vett a tuskóban, aztán odamegy másodszor is meg századszor is vásárolni. No _ez_ az igazi lúzer balek..."

 

Ekkora hülyével még én nem találkoztam.

Nagy Tesco-fan voltam a szegedi megnyitásakor, azután lassan leszoktam róla, ahogy a többi bolt is emberibb árakkal kezdett visszacsábítani.

Azért évente 2-3* bemegyek olyan cuccért, ami megéri, mert máshol sokkal drágábban vesztegetik.

 

Meg kell tanulni vásárolni!

Csak azt vegyen a polgár, amit vennie kell!

Ne kocsival, kosárral menjen be a Tesco-ba!

 

A hús nálunk bizalmi kérdés.

Csak ott vásárolok, ahol -úgy hiszem- nem vágnak át, és azt adják, amit kérek.

Ahol 1* megteszik valamiképp, soha többé nem látnak -de hallani biztos hallanak rólam!

Előzmény: Otto Normalverbraucher (1016)
joy Creative Commons License 2007.07.20 0 0 1018

Szted létezik olyan hülye, aki megveszi a büdös húst?

Sztem nem létezik!

 

Ez csak hyperellenek gazok terjesztik.

Hazugság.

Nincs olyan idióta, aki a bűzös-sz.rszagú húst kifizeti!

 

Ismeretlen eredet?

Nem, a hyperi hús eredete +ismerhető!

Kérheted a származási igazolást.

Ellenben a piaci, maszek hentes árudájában kínált hús származása 90%-ban ellenőrizhetetlen!

Próbáld kérni a papírokat.

Jó, ha nem bas.za hozzád a bárdot a bárdolatlan hentes!

 

/Megjegyzem, én sem hyperben, márkaboltban vásárolok. Mindkét cég érdekelt a valódi vevőbizalomban. :o)

Előzmény: cumpika (1015)
cumpika Creative Commons License 2007.07.20 0 0 1017
Minden szavaddal egyetértek.

psp kitalálhatnál ezekre is egy két jó szlogent.
Előzmény: Otto Normalverbraucher (1016)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.07.20 0 0 1016

Én is azt mondom, hogy megérdemli, de azért valahol sajnálom őket. Nem mindet!!!! Azt pl. egyáltalán nem tudom sajnálni, aki veri a mellét, és nagyhangon üvölti, hogy igénytelen, és egészségével nem törődő az, aki nem vásárol ilyen megahiperszuper NASA edényt. :-)))

 

A balek típusúak meg soha nem fogják kivonni a kardot a Zepter ellen (már úgy értem, hogy tömegesen), mert abszolút nincsenek tisztában a jogaikkal. Ebből élnek ezek a Zepter típusú szemét cégek.

 

OFF:

Sajna amég a tescoban megveszik a büdös, ismeretlen eredetű húst, addig lesznek balekok akiket át lehet verni.

És nem csak egyszer veszi meg. Teleordítja a szomszédságot, meg sokszor az internetet is, hogy büdös húst vett a tuskóban, aztán odamegy másodszor is meg századszor is vásárolni. No _ez_ az igazi lúzer balek.

ON

 

Olyan, mint aki a 80-as években belépett az emvéjbe, jól ráb.xott, de azóta már a nyolcadik MLM-cégbe is belépett, mindig jó nagy veszteséget elkönyvelve. Ez már tényleg a no comment kategória - ezeken aztán lehet röhögni. :-D

Előzmény: cumpika (1015)
cumpika Creative Commons License 2007.07.19 0 0 1015
pengeti és pengeti a részleteket két évig - mert ugye előre kell fizetni (micsoda átverés már ez is!!!!), majd a végén jön rá, hogy jól átb.xták?


Nem egészen rosszindulat nélkül mondom: Aki igy vásárol, kicsit megérdemli.

Mindazonáltal a pénz visszajár, törvény kötelezi a forgalmazót.
A Zepter nevű g...láda cég, jónéhány pert vesztett ezügyben.

Sajna amég a tescoban megveszik a büdös, ismeretlen eredetű húst, addig lesznek balekok akiket át lehet verni.
A tesco él és virul.
Előzmény: Otto Normalverbraucher (1014)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.07.19 0 0 1014

Igen, tehát a fizikai teljesítés, azaz az áru átvétele számít.

 

Szerinted mi van olyankor, ha valaki (szegény jámbor balek...) pengeti és pengeti a részleteket két évig - mert ugye előre kell fizetni (micsoda átverés már ez is!!!!), majd a végén jön rá, hogy jól átb.xták?

Elvileg ugye visszamondhatja, és vissza is jár neki a pénz (a trv. szellemében), de vajon a cég ezt minden további nélkül megteszi? Kötve hiszem....

Előzmény: cumpika (1012)
joy Creative Commons License 2007.07.19 0 0 1013

Az Evolite /Bioptron/ -lámpa polarizált fénnyel gyógyít bőrsérüléseket, -betegségeket.

A színszűrők különleges esetben hasznosak lehetnek, de javarészt értelmetlenek, mert a fényspektrum többi részét kiszűrik, így nem vesznek részt a gyógyításban.

A megfelelő-pontos alkalmazásukhoz szakirányú ismeretekkel rendelkező bőrgyógyászt kérdezz, ne ügynökségeket, reklámhivatalokat!

 

Speciális változata allergiát is gyógyít a szegedi Fül-orr-gége klinikán.

 

Házaló vigéceket dobd ki -pontosabban be se engedd!

Előzmény: Zottjoghurt (988)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!