Keresés

Részletes keresés

SZEGECS Creative Commons License 2009.03.20 0 0 1391
Nem is lenne semmi baj ezzel a plussz díjjal, ha nem próbálnák meg úgy kommunikálni, hogy mindez értünk (eladók/vevők) történt.
Kicsit olyan ez, mint amikor a Westel 900 megszüntette a 777.sms ingyenes webes sms küldő oldalt, majd úgy kommunikálták, hogy "ezentúl még mobilabb a mobilod, mert már mobilról is küldhetsz sms-t"...

Simán meg lehetett volna írni, hogy "Gyerekek, válság van, nőttek a költségeink, kéne már egy új Lexus is a családnak, ezért növeljük a díjakat."
Máris elfogadhatóbb lenne. Ettől függetlenül a március végén lejáró aukcióimat nem fogom meghosszabbítani.

Arra hivatkozni pedig, hogy "ha nem tetszik, lehet máshova menni", meglehetősen cinikus azok után, hogy "a második" ilyen jellegű oldalt nemrég vásárolták fel, az Aprónet és társai pedig nem erre lettek kitalálva, tehát azok nem tekinthetőek alternatívának.

Az átláthatóságot szerintem a kereső használatával is biztosítani lehet.
Fo_Jo Creative Commons License 2009.03.20 0 0 1390

"A másik pedig akik rendszeresen naponta teszik fel ugyanazt százszámra, azért, hogy aki először jár a Vaterán tájékozatlanabb ember, az rákapjon adott esetben magasabb áron is a portékára, mert jajj 6 óra múlva lejár, úristen mi lesz! Ezek kiszűrésére remek módszer lesz az 5 forint szerintem."

 

Akkor szerinted, ha a "vldéki tudatlan" felmegy Pestre és a Keletinél bemegy az első boltba és dgágábban veszi meg ugyanazt a terméket, amit pár sarokkal lejjebb olcsóbban adnak, akkor azt a boltot be kell zárni, vagy büntetni kell? Ha bezárod az elsőt, akkor meg a második lesz az első.

Előzmény: glashuette (1388)
repacsek Creative Commons License 2009.03.20 0 0 1389
Akit a gyerekholmi érint: szépen gyülekeznek a népek az auxx-on!!!
És ahogy elnézem, a teszveszen pl tegnap óta 2000-rel csökkent az eladásra kínált gyerekruhák száma... és gondolom hónap végétől ez rohamos lesz.
Ha ez volt a cél, eltűnünk a vateráról/teszveszről, mindig van más lehetőség.
És ha döntenem kell, hogy jutalékot, listázási díjat meg még ki tudja mit fizetek egy külföldi tulajdonosnak, vagy választok egy felfutóban lévő magyar tulajdonú oldalt, akkor én az utóbbira szavazok.
Előzmény: glashuette (1388)
glashuette Creative Commons License 2009.03.20 0 0 1388

Igen, ezt már kibeszéltük a Svájci órák fórumában. A kismamákat, meg a levelezőlaposokat tényleg sajnálom. És ami nekem szemét az másnak kincs lehet, ez is igaz. Csakhogy ha megfordul a trend és a számomra bóvliból lesz jóval több, mint a számomra értékesből, akkor nem fogok oda járni. Ezzel pedig Te (is) rosszul jársz, mert ez a bolt vevők nélkül nem működik. Amíg például nem tiltották ki a hamis órákat, nem is jártam, mert nincs kedvem egy szeméthegyen átrágni magam. Gondold végig, ha bárki bármikor végigfotózva a lakását vagy házát mindent feltenne (ami ma már trend lett) lomtalanítás helyett, hová vezetne az?

 

A másik pedig akik rendszeresen naponta teszik fel ugyanazt százszámra, azért, hogy aki először jár a Vaterán tájékozatlanabb ember, az rákapjon adott esetben magasabb áron is a portékára, mert jajj 6 óra múlva lejár, úristen mi lesz! Ezek kiszűrésére remek módszer lesz az 5 forint szerintem.

Előzmény: karika57 (1387)
karika57 Creative Commons License 2009.03.20 0 0 1387

Meglátásod első körben megállná a helyét, de.... Azok az 5 forintok minden újraindításkor fizetendők. Vagyis aki bélyegeket, képeslapokat és egyéb apróságokat árul...? Ne adj isten, kinőtt bébi ruhákat 100-200 Ft-ért!

Ami neked szemét, lehet másnak kincs, mert emlék köti hozzá, vagy éppen ilyen fésűt használt az ő szeretett nagymamája is, vagy a gyerekének rugit vesz, amit  3 hétnél tovább nem tud ugysem hordani, mert kinövi és a bolti ára 2000 Ft.  A vatera pont erről szólt, hogy szinte mindent megtaláltál, ha ma nem, akkor a jövő héten, vagy egy hónap múlva, és mindent el lehetett adni, ami fölöslegessé vált és sajnáltad kidobni. Persze lehet erre várni kellett pár napot, vagy hetet vagy hónapot, és itt jön be a listázási díj 5 Ft-jainak a nagyságrendje.

És hát igen....kell keresgélni, úgy tűnik a vatera sem tökéletes, de ne feledd vannak akik szeretnek keresgélni a sok "szemét" között.

Előzmény: glashuette (1379)
karika57 Creative Commons License 2009.03.20 0 0 1386

Szia, nézd meg kell próbálni! Valamikor a vatera és a teszvesz is így kezdte. Most az lenne a lényeg, hogy egy helyre menjenek az emberek és ne aprózódjunk fel több kis oldalra, így nagyobb az esély hogy be fog indulni! A tulaj ezerrel csinálja, fejleszti, Ő is tudja itt a kiugrási lehetőség.

Nincs semmi kapcsolatom az oldal üzemeltetőivel, nem ezért reklámozom, hanem  az előbb leírtak miatt. Itt már van egy csomó vaterás és teszveszes, úgyhogy szerintem van esély, főleg ha reklámmal is rá lesz segítve.

Ez a tipikusan tömeg vonzza a tömeget esete.

Regisztrálj fel, nézz szét, olvass bele a fórumokba! Egy csomó lelkes és segítőkész embert fogsz találni!

Előzmény: isti1968 (1384)
Opcios Creative Commons License 2009.03.20 0 0 1385
Jó meglátás! Első benyomásom rögtön ez volt.Szomorú,hogy ma már mindenki rafinált,hazudós.
Előzmény: Törölt nick (1381)
isti1968 Creative Commons License 2009.03.20 0 0 1384
Mi a véleményetek erről az új vaterás oldalról a zsibvásárról ?
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1383
Nekem nagyon bejött !:-) A fogyasztótabletta, a feromonos parfűm mellett ez is !
Előzmény: m.poirot (1382)
m.poirot Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1382
 Milyen rosszhiszemű vagy(unk): DDDD! Csak azért regisztrált,hogy segítsen nekünk.
Előzmény: Törölt nick (1381)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1381
Miért hívtad fel őket kis ravasz ??  Az iwiwen látom, hogy az emberük vagy.  Ez a sablon szöveg "Nekem eddig nagyon bejött!",  hiba volt ! Ez árult el.  :-)
Előzmény: Törölt nick (1373)
m.poirot Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1380
 Micsoda véletlen,klugex oldalt javasolsz.Bizonyára  merő önzetlenségből.
Előzmény: Törölt nick (1373)
glashuette Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1379
Hát nem egy röhej, most komolyan? Már rég meg kellett volna lépni a Vatera részéről! Legalább eltűnnek a nagymutter törött műanyag fésűjét 300 forintért kínálók. Meg a minden terméküket naponta újraindítók. Vannak olyanok, akik 300 meg 500 terméket indítanak újra mindennap 1 napos lejárattal. Követhetetlen, mert ember nincs aki kiszűrje az 1-2 újdonságot a hónapok óta naponta forgó szeméthegyből. Nincs is kedvem már rákeresni semmire, mert özönlik a gagyi. Aki 5 (öt) forintot nem képes fizetni vagy nem akar, az már eleve tudja, hogy olyan árral rakta fel a terméket ami nem mehet el reálisan. Legalább mindenki átgondolja mit érdemes felrakni és mit nem.
Előzmény: Törölt nick (1357)
nesman Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1378
Nézzük meg az álláspontokat (szó szerint idézek, semmit nem teszek hozzá, és semmit nem veszek el belőle):

LiDEE

Javaslom egy figyelmeztető/figyelemfelhívó demonstráció megszervezését kb. március 25 vagy 26-ra

A demonstráció alatt arra gondolok, hogy a Listázási Díj ellen fellépők egységesen lejártás teszik (ezt követően újra indíthatóak az aukciók) a termékeiket 0,5-1 napra.



Vatera

A Vatera vezetése szerint az új tarifarendszerre azért van szükség, hogy kevesebb régóta kallódó áru legyen a rendszerben, átláthatóbb legyen, gyorsabban frissüljön a kínálat, és ennek révén több sikeres aukció jöjjön létre. Összességében a felhasználókat arra igyekeznek ösztönözni, hogy kevesebb árverést indítsanak és azokat átgondoltabban hirdessék meg.



Csak nekem tűnik úgy, hogy azzal szeretnétek jobb belátásra bírni a vaterát, amit ők akarnak!
Sokan leírták már, hogy ha nem tetszik a vatera szabályzata, el lehet menni máshová.
Olyan is akinek most nem tetszik ez a szabályzat.
Lépni kell, vagy igazodni a szabályzathoz.
Mindenkinek el kell döntenie, melyik megoldás jobb neki.
A kis értékű gyűjteményi darabok el fognak tűnni, és máshol fel fognak tűnni.
Ez biztos.
Ladybee Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1377

 

"A TopLicit.com oldalain a Klugex Ékszerek népszerűsítése mellett fontos célunknak tekintjük, hogy  más színvonalas termékekkel rendelkező eladók részére is helyet biztosítsunk a lehető legkedvezőbb feltételek mellett."

Nagyon bizalomgerjesztő elhatározás... biztos, ami biztos, fizess előre ! Most már csak vevők kellenének. :-)

 

Előzmény: Törölt nick (1373)
jung Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1376
Nem az a kérdés, mennyit fizetsz, hanem hogy mennyit adsz el.
Előzmény: Törölt nick (1373)
SPeti Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1375
...addig is meghallgatjuk itt az összes új aukciós oldal képviselőjének kampányát :-)))
Előzmény: Blue_Sky_007 (1372)
Opcios Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1374

Benéztem a toplicit-re,és véleményem abszolút pozitív,de nem nekem való sajnos.Nekem nagyon vegyes a kínálatom,az eredeti M.C.P rézkarctól kezdve a kalotaszegi írásosig,továbbá képeslap,könyv,bélyeg, szóval ruhán kívül minden.

De azért köszi,hogy megírtad.

A topliciten mintha boltok hírdetnének. ...... egalábbis a sok Herendi erre utal,no meg az ára.

Előzmény: Törölt nick (1373)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1373
Én már számoltam. És léptem. A www.toplicit.com - on havonta 792 ft(!!!) az összes díj, amit fizetni kell! Igaz, ezt éves tagsági díj formájában 9500 Ft-ként, előre kell befizetni, de felhívtam őket, mert van telefonos ügyfélszolgálatuk, ami még egy óriási előny, és azt mondták, hogy egy hónapon belül indoklás nélkül visszafizetik, ha nem vagy elégedett!!! Őszintén, mennyit fizettél eddig a vaterának összesen? Én százezres nagyságrendet, jutalékként, ehhez jönne most a listázási díj... Hát nem, én átmentem a Toplicitre. Egyébként az ügyfélszolgálatos tök jó fej volt, minden kérdésre válaszolt, ami nem titok (nem nagyon volt ilyen) például tudom, hogy két bikaerős szerverük működik az Usában, olyan terhelést bírnak egyenként, mint a vatera teljes forgalma fénykorában, de ha az egyik szerverrel probléma lenne, automatikusan átáll a másikra. A weboldal pedig kifejezetten profi, erre találták ki! Nekem eddig nagyon bejött! Ajánlom azoknak, akik nem zsibizni akarnak, hanem komoly árukészletük van!
Előzmény: Opcios (1368)
Blue_Sky_007 Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1372
Ladybee Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1371
2- 5000 Ft között 5 Ft a feltöltési díj.  A feltöltési díjak levonásra kerülnek az aukció sikerességére vonatkozó visszajelzést követően.
    
Előzmény: gorgon32 (1363)
Lómosó Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1370
Vaterán volt ez nem is olyan rég! De ezt elég sokszor szokták csinálni! Sőt talán mindig van ilyen akció ami szerintem nem is rossz.
Most is van megnéztem egészen április 26-ig! Itt nézd meg http://href.hu/x/8h2o
Előzmény: Java Jani (1369)
Java Jani Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1369
nem vagyok nagy vaterás
de emlékszem valami olyasmi fogásukra régebben,hogy ők árultak új cuccokat amik 1Ft-ról indultak. Vagy ez a teszveszen volt???Nem is tudom már....
de lényeg,hogy ezt rendszeresíthetnék :D
Opcios Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1368

Nevess csak nyugodtan! De meilőtt ezt teszed, olvasd figyelmesen végig minden hozzászólásomat. Kb. 1.500-2.000  db. termékem van még amit nem tettem még fel,és ez folyamatsan bővül,mivel ismerősök is kérnek meg ....

És a számolással is hadilábon állsz,mert ha fixárra felteszem őket,ki tudja hányszor kell majd megismételnem pl. egy képeslapot (amik még nincsenek feltöltve) ....lehet,hogy az a gyűjtő aki pont azt keresi egy fél év múlva talál rá.

 

Előzmény: Törölt nick (1357)
Ssandi Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1366
A listázási díj egyes termékcsoportoknál akár elfogadható is lenne. Pl. autó,ingatlan, nagyobb értékű antik , stb. de aki valóban "zsibiszerű" termékeket kínál annak CSŐD!!!
Előzmény: Csekk (1334)
Lómosó Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1365
Hát ha felteszed Vaterára akkor csak kb 50-100 Ft-ot kell fizetned ami igazából semmi! Amikor meg sikeres volt az aukció akkor is kell valamennyit fizetned de az sem nagy pénz szerintem! De ez igazából minden online aukciós oldalon van ilyen! Szóval ez természetes.
Előzmény: gorgon32 (1363)
terkemerke Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1364
Húú, én kaptam tőlük emailt, de most nincs már meg a postafiókomban, majd ha hazaérek, akkor megnézem, hogy mi mennyibe kerül.
Előzmény: gorgon32 (1363)
gorgon32 Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1363
Valamit nem tudtok a listázási díjról?
oakeshot Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1362
jaja a vatera az jó csak figyelmesnek kell lenni mindig.
nem érdemes olyan emberrel üzletelni aki nem megbízható.
ezt pedig a visszajelzésekből le tudod szűrni.
jah és mindig van valami extraság az oldalon tehát ezért is megéri ;)
obamamama Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1361
Én kb fél éve vagyok tag, és elég jó aránnyal sikerült eladnom a dolgaimat, és a kínálat is elég bőséges.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!