Guzmics semmivel nem játszott jobban akkor, mint Lipták a svédek ellen. Inkább mindkettő teljesítményt elfogadhatónak nevezném egy meccs erejéig. Egervári jól vette észre a pillanatnyi formájukat akkor vagy csak szerencséje volt. Valószínűbb, hogy hosszútávon még mindig Juhász a jobb spíler ezeknél.
Erről van szó. Hagyjuk már azt a hülyeséget, hogy nemzetközi szinten bármit is számít, hány sehova nem számító NBI-es meccset bohóckodott össze egy játékost itthon. Tökmindegy. Kétféle játékos van, jó, meg rossz. A rossz játszhat 900 meccset is a Paksban, akkor is rossz marad, a jó meg már 5 hollandiai meccs után is jó.
Talán Juhász nem fogja összeszarni magát romániában.Mészáros, Lipták, Guzmics képességei kizárt, hogy jobbak lennének, te is dodózod őket. Én nem hiszek abban, hogy elfelejtett volna futballozni, de ha tényleg annyira gyenge, akkor a csehek ellen kiderül úgy is, ha berakja.
Utalva a 262677 sz. hozzászólásodra, azért örülök, hogy félszemedet mégis a mennyei bajnokságon tartod, mert másképpen honnan tudnád mit és mit nem tett Rudolf. Na, most, ha tényleg szárnyalt, akkor helye van a nemzeti 11-ben, mert több variációs lehetőséget kínál az edzőnek.
Ez a barimeccs kiváló alkalom arra, hogy egy edző szemügyre vehessen peremjátékosokat... korábban azzal zrikáltuk Mausbürgert, hogy nem tesz ilyesmit. Hát most tessék...
Ha ilyen nevek merünek fel az jó, mert azt bizonyítja, hogy az utóbbi 1-2 évre visszatekintve most van talán a legjobban összeválogatva a keret. Vili-Roli-Zsolti-Tomi lesz a hátvédsor talán. Guzmics gyenge formában van, csak nem teszi be a románok ellen.
Ezt akrtam én is írni, persze nekem is bassza a csőröm, hogy a Paksból ilyen újoncok kerülnek be fontos meccs előtt, de Fiolának már több mint 100 felnőtt meccse van, hasonló korban Juhásznak is ennyi volt kb.
Bogdán Ádám (Bolton Wanderers) Király Gábor (1860 München) Megyeri Balázs (Olimpiakosz)
Védők:
Vanczák Vilmos (FC Sion) Fiola Attila (MVM Paks) Mészáros Norbert (DVSC-Teva) Guzmics Richárd (Haladás) Juhász Roland (Videoton FC) Korcsmár Zsolt (Greuter Fürth) Kádár Tamás (DVTK) Laczkó Zsolt (Sampdoria)
Középpályások:
Pintér Ádám (Real Zaragoza) Varga József (Middlesbrough) Elek Ákos (DVTK) Hajnal Tamás (Ingolstadt) Koman Vladimir (FK Krasnodar)
Támadók:
Lovrencsics Gergő (Lech Poznan) Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva) Varga Roland (Győri ETO) Kovács István (Videoton FC) Szabics Imre (Sturm Graz) Szalai Ádám (Schalke 04) Böde Dániel (FTC)