Keresés

Részletes keresés

senkif Creative Commons License 2012.04.15 0 0 31681

Oké. De most kitől akarják lekérdezni az én bankszámlámat? Tőlem vagy a bankomtól vagy kitől? Az egészet nem értem. Egyébként a Clickandbuy számlámon az van írva az összeg mellé hogy pending, de ez már egy hónapja így van.

Előzmény: Kicsi KRém (31635)
Kicsi KRém Creative Commons License 2012.04.14 0 0 31680

En csak nezo leszek, aztan majd itt beszamolok, mit lattam. :)

Azt hiszem, ma is ment, majd jon kesobb megirja, mire ment.

Előzmény: _*Moon* (31679)
_*Moon* Creative Commons License 2012.04.14 0 0 31679

Látod, mégis találtál segítő társakat... :)

Remélem, majd beszámoltok a tapasztalataitokról.

Előzmény: Patent IPO (31676)
Patent IPO Creative Commons License 2012.04.14 0 0 31678

A szúrópróba szót ne úgy értelemezd, hogy ide-oda próbálgatok, hanem kattintok egy helyre a számok közé, onnan indítok és 80-90 gurításnyit csinálok. Aztán másik helyen a számsorból újrakezdem és megint hasonlóan hosszan csinálom. Így nagyon szépen működik

Előzmény: Herold (31677)
Herold Creative Commons License 2012.04.14 -1 0 31677

Nem mondtam hogy halandzsálsz, csak azt, hogy nem tudsz szembenézni a realitásokkal. 

Ne szúrópróbaszerűen teszteld a stratégiádat, hanem folyamatosan, legalább 1500 pörgetésig.

Előzmény: Patent IPO (31676)
Patent IPO Creative Commons License 2012.04.14 0 0 31676

Nem,nem!

Ez nem tévedés, nagyon sokszorosan bizonyítottan tökéletesen működik. Nem csak a kaszinóban, hanem amikor a gépemen tesztelem a Wiesbadeni 3 milliós listával szúrópróbaszerűen is. Ha van kedved eljöhetsz velem Pesten egy kaszinóba. Írsz az emailemre és megbeszéljük. Mielőtt játszanék, egy olyan megoldás is lehetséges, hogy nem szállunk játékba, csak nézzük a játékot, én a kezedbe adom a listát, amit összeállítok és jegyzeteljük, hogy hányadik gurításra mi jött be és ha akkor pld 1 fontos alapon ment volna a játék, 20 perc alatt mennyit nyerhettemm volna. De élesben is csinálhatjuk. Csak akkor számolni lehet azzal, hogy a látható jegyzetelésnek következménye lehet. Ennél többet már nem lehet bizonyítani. A kurva életbe! Mi a f... előnyöm származik szerintetek abból, ha itt halandzsálnék??? Higyjétek el, hogy ez igaz

Előzmény: Herold (31674)
Herold Creative Commons License 2012.04.14 -1 0 31675

Ez se magyar mentalitás, csak az utóbbi hetekben a zsaruk rászálltak a külföldi rendszámú (de magyar tulajdonosú) autókra, mert néhány hazánkfia ezzel akarja megspórolni a regisztrációs adót. De ha neked nem ezzel a céllal van külföldi kocsid, nincs mitől félned.

Előzmény: Patent IPO (31668)
Herold Creative Commons License 2012.04.14 -1 0 31674

Teljesen félreérted a dolgokat.  Itt nem marakodásról meg magyar mentalitásról van szó (bár néha az is van bőven, de inkább a másik fórumon). A tapasztalat mondatja az emberekkel azt, amit te nem vagy hajlandó elfogadni. Hidd el, már sokan hitték azt előtted is, hogy megtalálták a rulett szent grálját. És mindig kiderült, hogy tévedtek. Tudom, hogy nehéz elfogadni, de próbálj meg hozzászokni.

Ha annyira hiszel a stratégiádban, miért nem játszol online rulettel, ott senki nem fog ellened pörgetni. A közhiedelemmel ellentétben a gép sem.

Előzmény: Patent IPO (31666)
Patent IPO Creative Commons License 2012.04.13 0 0 31673

Jó szurkolást! :)

Jó északát mindenkinek!

Előzmény: Kicsi KRém (31671)
Kicsi KRém Creative Commons License 2012.04.13 0 0 31672

Nem jott kulonben sms, most neztem, de nem gond, majd skypon megoldjuk. 

Előzmény: Kicsi KRém (31671)
Kicsi KRém Creative Commons License 2012.04.13 0 0 31671

Nem voltam ott mar napok ota es mindjart megyek aludni, holnap eleg koran kell kelnem, mert megyek szurkolonak egy sportnapra. De gondoltam tobbszor ma, hogy felhivlak, csak aztan elmaradt. Majd holnap beszelunk. :)

Előzmény: Patent IPO (31670)
Patent IPO Creative Commons License 2012.04.13 0 0 31670

Kedves vagy :))))

Próbáltalak elérni skypen, de nem jeleztél vissza. Sms-en elküldtem a nevem, de elküldhetem megint

Előzmény: Kicsi KRém (31669)
Kicsi KRém Creative Commons License 2012.04.13 0 0 31669

En hiteles vagyok es megbizhato. :) Azt nem tudom, masok elismernek-e..

Majd ha elindultunk kettecsken, beszamolok, mit lattam a jatekodrol itt, ha akarod. Tudvan mindazt, amit mar en is elmondtam neked privatban, azt, hogy szkeptikus vagyok.. de velem, megoszthatod, ha akarod, ugysem rulettezek, de hatha majd te kedvet csinalsz. :)

Előzmény: Patent IPO (31666)
Patent IPO Creative Commons License 2012.04.13 0 0 31668

:)))) Időnként attől függ, melyik emailemet nyitom meg, az a nicknév jön elő, ha elfelejtem cserélni. Úgy volt, hogy a jövőhéten megyek, csak vettem másik autót és idő kell, amíg a papírok intéződnek. Otthon a rend őrei nem a közbiztonsággal foglalkoznak, hanem fő feladatuk közt az egyik, hogy a külföldi rendszámú autókat b@szogassák. Akkor is, ha itt élek. Nem tom mi közük van hozzá, ez angol autó angol papírokkal. Le kell nekik fordíttatni, mert három okosból egy sem beszél idegen nyelvet. Ez is magyar mentalitás, mint a többi. De szívesen elmehetünk együtt kaszinóba Budapesten. Addig derítsd fel légyszíves, hova érdemes. Aztán az emailemre írj, hogy tudjunk levelezni

Előzmény: Pitbull_vagyok (31667)
Pitbull_vagyok Creative Commons License 2012.04.13 0 0 31667

"nem ismered az általam létrehozott dolgokat"

 

2 nicknévről már tudunk :)

 

 

pesten mikor jársz?

 

szivesen segitenélek a casinóban

 


Előzmény: Patent IPO (31665)
Patent IPO Creative Commons License 2012.04.13 0 0 31666

Tipikus magyar mentalitás, hogy inkább b@szogatni a másikat, aki valami eredményt ért el, ahelyett, hogy valamilyen formában együttműködni és kialakítani valami jó dolgot.

Ha tudnék ezen a fórumon egy hiteles, megbízható embert, akit más fórumozók elismernek és szavahihetőnek tartanak, vele megosztanám amit kidolgoztam. De nem szeretném, ha azonnal terjedne, nem hiszem, hogy magyaráznom kellene miért. Ha valaki régebb óta figyelte, hogy miket írtam, nagyon sok apró részletet szívesen megosztottamm veletek, annak ellenére, hogy örökös hitetlenkedéssel találtam szembe magamat. Számtalan dolog van a világon, amit én sem tudok, nem ismerek, attól az még létezhet. Jóindulattal leírtam részleteket, amiből sok dolgot össze lehet rakni, aminek itt bárki hasznát veheti. Saját tapasztalataim, nem kitaláció! Én nem csak egy gép előtt ülök, hanem a kemény valósággal találom magam szemben, amikor belépek egy kaszinóba. Sajnálom, hogy nem találok egy igazi társat ahhoz, hogy megosszuk a tapasztalatainkat és ötleteket adjunk egymásnak. Pedig azt hiszem nem csak ebben a témában, hanem másban is éppen ezért jöttek létre fórumok, hogy hasonló érdeklődésű emberek találkozzanak és segítsenek egymásnak. Vajon hol van egy ember itt akivel őszintén ki lehene vesézni a témát? Nincs más, csak a marakodás. Békés természetű, jóindulatú vagyok, bárkinek segítenék, de érdemes egyáltalán gondolni is rá? Majd marad az, hogy magányos farkasként járom az utamat, nem kell a világnak arról tudnia, hogy van megoldás.

Egyébként azt már rég tudom, hogy a másképp gondolkodókat mindig nehezen fogadják el. Nem tudom, mikor mi áll mögötte. Néha talán érdekek, amikor arról írok, hogy vannak csalások. Nyilván aki érintett a kaszinó bizniszben, nem veszi szívesen, ha kinyitom mások szemét is. De lehet irigység is, mert valaki jobbat kitalált az ő ötleténél. De lehet az is, hogy csupán jobban esik valakivel marakodni, ahelyett, hogy hasznos tapasztalatokat osztanánk meg egymás közt

Amúgy tök jó ez a fórum :((((

Patent IPO Creative Commons License 2012.04.13 0 0 31665

Annál sokkal jobban helyén van az eszem, mint hogy elméleteket gyártsak magyarázatként. Nem ismersz és nem ismered az általam létrehozott dolgokat

Előzmény: Herold (31662)
sólyomszemű Creative Commons License 2012.04.13 0 0 31664

:) Ennyi, az előőb írtam....

 

Előzmény: Herold (31662)
sólyomszemű Creative Commons License 2012.04.13 0 0 31663

Sok dologban igazad van, és most a hangnemed is más volt, azért írtam úgy , ahogy írtam.

Tudom, hogy kételkednek benne, de valóban van egy nagyon érdekes variációm, ami valóban nem ,,csak" a matematikán alapul, de ternészetesen, mivel számokkal játszunk, az is vonatkozik rá. Maga az alapötlet abszurd, vagy ahogy régebben írtam, ,,ostoba". De nagyon szépen működik. Ha elmondanám, mindenki egy kis gondolkodás után helybenhagyná, hogy valóban érdekes és működő az alapötlet.

De az magában kevés, sok kis aprósággal finomítgatni kellett. Mivel hosszasan jegyzeteltem, ezzel felhívtam magamra a figyelmet, mert közben nemjátszottam, csak írtam. Aztán amint vásároltam zsetont és elkezdtem a játékot, szépen sorban nyertem, de amint sokszor elmondtam nem minden gurításra, de nem volt szükségem nagyobb tétemelésre. Néhány nyerő kör után be is szoktam fejezni. Erre termlészetesen odafigyeltek, és könnyű volt kiszűrni, hogy valami szisztéma szerint játszok.

Hidd el, hogy irritálja a kaszinót, aki hasonlóan viselkedeik, játszik. Mivel számon vagyunk tartva és ugyanannál a hálózatnál jelenek meg, csak egy másik kaszinónál, már beléptetéskor tudják hogy itt van az a pasi, aki rendszeresen nyereménnyel távozik. Ha nem is naggyal, de képes rendszeresen nyerni. Ez nem jellemző a kaszinóknál. Látnotok kellene, hogy a kasszához a közel száz emberből csak igen ritka esetben megy valaki kiváltani a nyereményét.

Amióta óvatosabban készülök fel a játékra, nincs annyi gondom, de akkor is tudják, hogy ott játszok. És ha a technika lehetővé teszi, hogy belenyúljanak, meg is teszik. Tényleg eszméletlen dolgokat látni , ha nem is mindig, de sajnos gyakran. Nem csak arról beszélek, amikor én voltam az áldozat. Mások játékánál jobban meg is tudjuk figyelni. Erről régebben már elég sok esetről írtam, nem akarom ismételni. Teljesen nyíltan elküldtek bennünket egy asztaltól amikor két merész legény ujjat húzott velük. Nyilvános kisemmizésük volt, amit azért a harmadik asztaltól végignéztük. Arra hivatkozott a főnök, hogy menjünk el, ennek a két embernek a játékát ne zavarjuk. Természetesen, ezt illedelmesen tette, de számunkra nem volt titok, mire készültek.

Egy esetben én reklamáltam a főnöknél, hogy tudatos csalással nyertek tőlem, erre kaján vigyorral tudatta velem, hogy ő figyelmeztetett engem, hogy ne játszam azt, amit játszok. De én erre azt mondtam, hogy én megvásároltam a zsetonokat és oda teszem, ahova szeretném. Filmbe illő jelenetek.... De hova is menne bárki panasszal?.... A kerék forog tovább, és semmit nem tudsz bizonyítani senki felé. A sok birkának, aki ész nélkül rakja fel a százakat, ezreket, teljesen mindegy. Addig játszanak, amíg futja a pénzükből. Néha rohadt nagyokat nyernek és azt is elvesztik

Herold Creative Commons License 2012.04.13 -1 0 31662

Ez a kognitív disszonancia tipikus esete. Amikor valaki bebeszéli magának, hogy talált egy nyerő szisztémát. Majd mikor élőben kipróbálja egy kaszinóban és veszít, nem képes belátni hogy tévedett, hanem elkezd magyarázatokat gyártani (pl. csal a kaszinó).

Előzmény: Uncle Cracker (31661)
Uncle Cracker Creative Commons License 2012.04.13 0 0 31661

Nem soteten latom a jatekos helyzetet, hanem realisan. Nincs nyero szisztemam es mint mar irtam lejjebb, en szorakozni jarok a kaszinoba. Ennek megfeleloen nem is a rezsipenzzel ulok be, hanem a szorakozasra szant osszeggel. Van aki moziba megy, van aki mondjuk vesz par jo konyvet, en is megteszem ezeket, de neha meg elmegyek a kaszinoba, es jol szorakozom. Ha veszitek nem esek ketsegbe, ha nyerek az bonusz. De tudom mik az eselyek, es nincsenek irrealis elvarasaim. (Egyebkent rulettezni nemigen szoktam, inkabb pokerezni, ami kicsit mas teszta, ott nincs hazelony, nem a kaszino ellen, hanem mas jatekosok ellen jatszol. Persze a kaszino ebbol is lehuzza a sapot, de ez benne van a pakliban...)

De mindenki azt tesz amit akar, veled itt ket dolgrol beszelgettunk:
1. Neked van egy nyero szisztemad
2. Csalnak-e a kaszinok  

1. Ebben a kerdesben sajnos nem hiszek neked, probaltam objektiven el is magyarazni, hogy miert nincs olyan, hogy nyero szisztema a ruletten. Azt elhiszem, hogy sokat analizalod a jatekot, azt is elhiszem, hogy fegyelmezetten jatszol. Azt is elhiszem, hogy gyakran tobb penzzel allsz fel, mint amivel leultel. Azt viszont nem, hogy ez minden esetben igy van. Ahogy irtad korlatozod a vesztesegedet, igy egy alkalommal nem veszitesz nagy osszeget - de nem is nyersz. Lehet, hogy ugy tunik, hogy tobbszor nyersz mint veszitesz, ez nehany tiz, akar tobb szaz alkalomra levetitve is igaz lehet, de ez nagyon kis minta, matematikai szempontbol nem szamottevo, es ha oszinten irod az osszes nyert vesztett osszeget az hosszutavon a -2.7%-hoz fog kozeliteni. Ha azt allitod, hogy ez nem igy van azzal csak magadat csapod be.
(Egyebkent a hozzaallasod teljesen tipikus: Ha nyersz az a szuper szisztemadnak koszonheto, ha vesztesz: csal a kaszino.)


2. Errol is elmodtam a velemenyemet, hogy szerintem miert nem erdemes a kaszinoknak kockaztatni a csalast, vannak meg erveim, de mindegy. Ezt nem fogjuk tudni ugyse biztosan eldonteni. Hacsak mondjuk valami nagy botrany ki nem robban egy vagy  tobb csalo kaszinoval kapcsolatban. (Erdekes modon ilyenrol az utobbi 30 evben nemigen hallottam...)

Szoval en inkabb azt nem ertem, hogy te, aki kimondottan nyerni jar a kaszinoba, de meggyozodesed, hogy csalnak, akkor te miert jarsz?

Előzmény: Patent IPO (31655)
monter Creative Commons License 2012.04.13 0 0 31660

VERSENY!

 

Kicsi KRém Creative Commons License 2012.04.13 0 0 31659

Miert nem kerdezed meg toluk.

Előzmény: Karcsy75 (31658)
Karcsy75 Creative Commons License 2012.04.13 0 0 31658

Nem a bónusz összegéből akarok fogadásokat megtenni, hanem abból az összegből amit befizettem. Úgy tudom külön kezelik a bónuszt a befizetett összegtől.

Előzmény: Herold (31657)
Herold Creative Commons License 2012.04.13 -1 0 31657

Nem hinném. Külön bónuszok szoktak lenni sportfogadásra is.

Előzmény: Karcsy75 (31656)
Karcsy75 Creative Commons License 2012.04.13 0 0 31656

Sziasztok!
A William Hill casino-val kapcsolatban lenne egy kérdésem.Letöltöttem a casino-t és a Cashier részben látom, hogy külön kezelik a sportfogadás a poker és casino egyenleget.A kérdésem az lenne, ha befizetek a casino számlámra és igényelem a kezdő bónuszt, akkor a befizetett összeg egy részét átutalhatom-e a sportfogadás vagy poker számlámra és játszhtok-e azzal, úgy hogy a casino bonusom is megmarad.

Patent IPO Creative Commons License 2012.04.13 0 0 31655

Ha mindenképpen ilyen sötéten látod a játékos helyzetét, akkor miért jársz kaszinóba, ha nincs nyerő szisztémád? Ha attól a pénztől meg akarsz szabadulni, inkább küldd a bankszámlámra.

Vagy javaslom, hogy játszál inkább sakkot, ott nincs házelőny, a pénzed is megmarad. Csak emlékeztetlek, hogy ahhoz ész is kell :))))

Előzmény: Uncle Cracker (31650)
Patent IPO Creative Commons License 2012.04.12 0 0 31654

Furcsa dolgokat írsz, így ismeretlenül, ha nem tudod, hogy mit játszok. A Te dolgod, hogy mit gondolsz

 

Előzmény: Uncle Cracker (31650)
Patent IPO Creative Commons License 2012.04.12 0 0 31653

Igazad van, én is így gondolom. Csak ma kapzsibb lett a világ. Sosem elég....

Pedig azt hallottam, akinek 3 milliárdja van, nem boldogabb, mint akinek csak 2 milliárdja van :)

Előzmény: _*Moon* (31651)
_*Moon* Creative Commons License 2012.04.12 0 0 31652

MINDEN játékban megfigyelhető vesztőszéria, tök mindegy, hogy van-e tétje a játéknak, vagy sem...

 

Előzmény: Csucsu007 (31633)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!