Keresés

Részletes keresés

dzseri Creative Commons License 2007.01.24 0 0 3857
A sejtnövekedés sebességének mi köze van az anyagcsere sebességéhez?
Előzmény: kjanyi (3855)
macmelon Creative Commons License 2007.01.24 0 0 3856
Dettó.
Előzmény: kjanyi (3852)
kjanyi Creative Commons License 2007.01.24 0 0 3855
Az alapokat tudjuk bőrsejt 28 nap alatt ér a bőrfelszinre addigra elhal ez a bőrfelszinünk,a pszoris helyeken kb 7 napra rövidül a folyamat és élő bőrsejtek kerülnek a felszinre .Hol van itt lassúság ?
Előzmény: judy26 (3854)
judy26 Creative Commons License 2007.01.24 0 0 3854

na akkor most gyors vagy lassú az anyagcsere?
Mert ha lassú, mint ahogy a pécsi bácsi mondja, akkor elvileg a Bioptronnak is használni kéne, nem? Mert hogy az gyorsít.
Ha valaki használta, és csak csúnyább lett tőle, akkor lehet, hogy azt is csak tovább kellett volna csinálni, mint a psoricur esetében.
Persze nem állítok semmit, csak gondolkozok..:-)

Old England Creative Commons License 2007.01.23 0 0 3853

Szia,

teafa szappant én is használok, (sőt, Angliában vettem teafa sampont), tényleg jó hatású a pszorira.

A teafa szappan bioboltbab beszerezhető három-négyszáz forintért.

Előzmény: sammakko (3828)
kjanyi Creative Commons License 2007.01.23 0 0 3852
Az én anyagcserém gyors mégis sömis vok csacskaságnak tartanék illen állitást :-(
Előzmény: Narix (3849)
-=Zsoca=- Creative Commons License 2007.01.23 0 0 3851
Halihó! Mért ne hallgatnék rád? Nem tudtam, hogy párhuzamosan vannak bekötve a foglalatok, úgy gondoltam, hogy sorosan lehet. Ha valóban megy 4 csővel a gép, akkor sincs gond, a többi csövet elrakom, így 10-15, akár 20 évig el vagyok látva csövekkel, ezalatt úgysem hiszem, hogy mégegyszer lesz annyi pénzem, hogy ilyesmire költhessek. A gépet meg amúgyis igen olcsón tudom beszerezni (tehát a maradék pénzt befektethettem csövekbe)...csak már megérkezne végre! Már lassan a beígért max. 3 hét is letelik....
Előzmény: Briganco (3844)
henci2 Creative Commons License 2007.01.23 0 0 3850
Köszi, hívlak.
Előzmény: dzseri (3843)
Narix Creative Commons License 2007.01.23 0 0 3849

Sziasztok!

 

A Sporicurról még nem hallottam. Felvettem Dzserivel a kapcsolatot,ha egy picit is segít nagyon boldog leszek. Sok kencét kipróbáltam és gyakorlatilag semmi eredmény. Egyedül a dipro használ,de azzal óvatos vagyok.

Szerintem a "készítő bácsinak" igaza lehet,az anyagcsere gonddal,mert nekem is "lustácska".

Elkezdtem egy Aloe Vera kúrát,1 liter után bedurrant és duplája lett a sömim,megijedtem és abbahagytam. Ezek szerint az játszódott le a szervezetembe amit Dzseri mondd az olajjal kapcsolatban. Lehet, ha végig csináltam volna bababőröm lenne.

Igaz, nem vagyok nagy fórumos,de ígérem beszámolok a fejleményekről.

Csak megerősíteni tudom az előttem szólókat:

A bioptron lámpa nekem a sömire nem használt,ellenben az izületekre szuper.

 

Judy26!!

 

Én csak kizárólag baba tusfürdőt és testápolót használok (kamilla és méz).

Nekem ez vált be.

alocado Creative Commons License 2007.01.23 0 0 3848

Sziasztok!

 

Korábban már írtam itt a fórumon és kerestem jelentkezőket, akik részt vehetnek terméktesztelésen. Jól leugatott valaki, aki elég gyakran ir hozzászólásokat, hogy üzlet igy meg ugy. Persze üzlet mint minden, de még mindig áll az ajánlat elsősorban Budapestieknek. A termékeket Alocadonak hiják és már több mint száz gyógyszertárban kaphatók. Eddig 30 önkéntes használja, és 90%-uk esetében jelentősen javult az állapotuk, néhányuknak teljesen tünetmentes lett a bőre. Ha valaki itt a fórumon már használja, szívesen hallgatom az észrevételeit, vagy ha problémája lenne a használatával kapcsolatban szívesen segítek.

Medulla Creative Commons License 2007.01.23 0 0 3847

Sziasztok!

Én pécsi vagyok, és olvasgatom, hogy jöttök ide a SZER-ért... Hol van ez a bácsi??? Amúgy szívesen segítek, ha nem akartok lejönni Pécsre!

csabesz32 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 3846
Na megjöttem pécsről, a bácsi és a felesége nagyon kedvesek voltak, kb 1 órát beszélgettünk. A lényeg: szerinte mindenki meggyógyul a SZERtől, erre azért dzseri is tud ellenpéldát, és én is olvastam a neten olyant aki nem gyógyult meg, de ez lehet a helytelen használattól is mivel ahogy azt a bácsi is elmondta nem tudja, hogy mennyi idő alatt hat, ez egyénenként változik. Mivel az elején tutira bedurran a sömi ezért elképzelhető hogy sokan nem csinálják végig. Szóval ha a SZER hatott, akkor ha sikerül elkerülni az eredeti kiváltó okot akkor nem is jön vissza többet a betegség. Egészen máshogy gondolkodik, a psoriról mint az orvosok, szerinte a "lusta anyagcserének" köszönhető, és valójában nem betegség.
Röviden ennyi, én elkezdem a kúrát aztán majd meglátjuk mi lesz. Látom most nagyon felpezsdült itt az állóvíz de szerintem várjátok meg hogy mi lesz nálam az eredmény, bár ha más is kenegetné magát én nem bánnám, legalább össze tudjuk hasonlítani a hatását. Én szerdán viszek dzserinek másfél litert.
judy26 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 3845

sziasztok

Egyenlőre én még nem merek ezzel a psoricurral kezdeni. De nagyon kíváncsi leszek, hogy dzserin kívül, ki fog még beszámolni hasonló tünetmentességről.

Két krém van amiről kérdeznék, hogy valaki használta e és ha igen, milyen eredménnyel?
Az egyik a Desporin, a másik a Dermipsor.
Erős a gyanum, hogy nem valami hatékony szerek, de hátha....

A másik, hogy Ti használtok rendes kozmetikumokat? (tusfürdő, testápoló stb..)
Szerintetek ezek rontanak a helyzeten?

Briganco Creative Commons License 2007.01.22 0 0 3844

Sziasztok! Rég írtam ide, ígértem hogy beszámolok az otthoni fénykezelésemről. Ma vissza kellett adni a szoligépet :(( , csak 22 db-ot sikerült megcsinálni.

 

A kezelést 2 db 100 w-os csővel végeztem kb. 70 cm-ről, az elején 4X3 perc, utána emeltem 1-1 perccel és 5 percnél megálltam, szombat, vasárnap pihi.

   Úgy indultam a dolognak hogy a testemen az arcom és nyakam kivételével mindenhol voltak 5-10 cm-es pötyök. Ízületi próblémáim annyira durvák hogy a felkelés, öltözködés,járás is nagy fájdalmakkal járt. A bőrgyógyászom tűzoltásképpen felírt egy Flector Granulátum nevű port, abból mindennap 2 zacskót kell bekajálni. Abbahagytam minden féle kenegetést kivéve a testápolót.

 

Mellékhatás: sok-sok hámlás, viszketés és leégés. Engem leginkább a hullás zavar, nem győztem magam után takarítani meg a feleségem szegény. A viszketés nálam elviselhető, a pirosság pihenés után is halványabb.

 

Eredmény: 4. lámpázás után minden ízületi gondom teljesen megszűnt. Nem tudom mire vélni a dolgot, talán a D vitamin fokozott termelése?

   A mai napon nézegetem magam, a piros felületek barnává váltak, sajnos mégmindig hámlanak, itt-ott vannak piros foltok de a bőr felszine alatt, nem tudom ebből lesz-e sömi. Ha százalékban lehetne mondani azt mondanám 90%-os súlyosságről sikerült 20%-ra csökkentenem.

   Összeségben a 22 fénykezelés nekem nem hozott megváltást de nagyon sokat segített, 10 éven keresztül sosem volt ilyen szép a bőröm télen mind most. Nem utolsó szempont az ízületi fájdalmak teljes megszűnése.

 

Zsoca!

A szoligépekben a csövek egymás mellett helyezkednek el, egymástól függetlenül működnek. Kevesebb csővel is megy a gép, attól semmi nem tud tönkremenni. A házi bütykölés abból áll: ki-be rakni a csöveket.

   Sejtem hogy úgyse hallgatsz rám de leírom hátha másnak segít: otthoni használásra bőven elég 2 db, azt írtad nagy db vagy akkor max. három.

   Itt a dózis a cél, három módon lehet növelni:

   - Több cső,

   - Távolság csökkentés ( közelebbről lámpázni),

   - Kezelési idő növelése.

Az első megoldás (súlyos) pénzbe kerül, utóbbi kettő ingyen van. Mivel percekről van szó ennyi időd legyen!

 

Dzseri! van számomra egy kis Psoricur? beugranék hozzád érte a héten, természetesen beszállok a benzinpénzbe.

 

 

dzseri Creative Commons License 2007.01.22 0 0 3843

Pénteken tudok küldeni érte leghamarabb, akkora készül el a következő adag. Az itthoni készletemet épp ma nyúlták le. Nem kell összeállni, szétöntözgetem nektek.

Csabesz 3 litert kapott ma, az ugysem kell neki mind egyszerre, egy üveggel, másfél litert "kölcsönad", azt szét tudom küldeni, ha eljut ide. Henci te ismered a telszámom, hivj fel nyugodtan.  Emilt küldeni a jerry@nolimit.hu címre tudtok.

Előzmény: henci2 (3841)
antares5 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 3842

Sziasztok!

Engem is érdelne az olaj.Ha valaki átadna 1 l-t nagyon megköszönném.Esetleg szívesen összeállnék néhány emberrel és megvennénk a 3 litert.

henci2 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 3841
Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Aranyos vagy, hát persze, hogy gondolom! Mikor és hol?
Előzmény: dzseri (3840)
dzseri Creative Commons License 2007.01.22 0 0 3840

Szia! Tünetmentesedés után javallt hetente, kéthetente emlékeztetőt adni belőle a bőrnek. Csabesz szerintem épp most, mikor ezt írom van a bácsinál. Várd meg.....

Egyébként én is odaadtam a maradékot mindig valakinek, mert elkunyerálták, aztán meg mehettem Pécsre..... Ha gondolod szívesen adok neked akár egy fél litert is.

Előzmény: henci2 (3839)
henci2 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 3839
Szia! Én most nem értek itt valamit. Ha 2 hónap után tünetmentes leszel évekig, akkor minek annyi olaj, hogy 4-5 évig elég legyen? Engem érdekelne ez a cucc, de minek vegyek ennyi pénzért több liter olajat? Esetleg nem lehetne szétosztani több ember között?
Előzmény: dzseri (3838)
dzseri Creative Commons License 2007.01.22 0 0 3838

Teljesen egyetértek a csabesszal. Mikor idekeveredtem, két dologgal kezdtem. Az egyik a psoricur, amitől 20 évig gyakorlatilag tünetmentes voltam. Eltüntette a pszori mellékhatásait is, rendbejöttek a körmeim, nem volt izületi problémám.

A kúra amit végig kell csinálni egy idő után kellemtelenné válik, mert "kihozza" leginkább kirobbantja a szervezetből a sömört. Ez kellemetlen, nagyon hámló, pikkelyesedő, akár fájdalmas időszakot jelent. Első esetben általában egy hónappal megússza az ember, tizenöt év múlva már két két és fél hónap is szükséges lehet a tünetmentesedésig.

Sokan közben feladják, mondván nem hatásos. Végig kell csinálni!!! A kúra érdekesen ér véget, ugyanis a pszori egyszercsak, akár néhány óra alatt egyszerüen eltűnik.

A hajas fejbőr kezelése ezzel nem látszik egyszerűnek, olajról lévén szó. Hát akkor kenjétek vele a hasatokat! Nem helyileg hat, a kezeletlen részekről is eltűnik. Megjegyzem nekem az első kúra után a hajas fejbőrön soha többé nem jött elő.

Hétvégén végigolvastam a topikot, (fáj is a szemem rendesen), RTH41 (2814 hsz)

felajánlotta a ráolvasóembernek, hogy utólag fizet. Itt a lehetőség, szívesen adok neked olajat, amit csak akkor fizess ki, ha eltűnt a pszori.

Segítek annak aki nem tud leutazni érte, nekem felhozza pestre egy barátom. A felteláló postai küldést nem vállal, én szívesen elküldöm bárkinek. A 3 liter, amit csabesz ír, 4-5 évig (!) elég, a szer nem romlik meg.

Tavaszig még van több mint két hónap......

Még valami: a pszoricurt nem érdekli a lelkiállapotod, a mandulád, a gyulladt fogad.

Előzmény: csabesz32 (3837)
csabesz32 Creative Commons License 2007.01.20 0 0 3837
Megnéztem a neten, hol mit írnak a fórumokon, ezt a psoricurt eléggé dicsérik teljes tünetmentesség akár évekig, de persze van olyan is akinek nem használt. A másik amire ugyanezt a hatást írják máshol is az a Vipsogal. Komolyan mondom nem értem, mindenki kesereg, hogy de jó volt amíg lehetett kapni, de már csak külföldön lehet hozzájutni (nem rátok értem, bár azért itt is jelen van a dolog). Mintha nem lehetne utazni bárhová, pár száz kilóméteres túra egy hatásos szerért ami ráadásul fillérekbe kerül, de nem indul el senki.
csabesz32 Creative Commons License 2007.01.20 0 0 3836
Ha minden igaz hétfőn megyek a psoricuros emberhez Pécsre, aztán majd beszámolok, hogy, hogy sikerült a dolog. Telefonba annyit mondott, hogy 7000 literje az olajnak, és minimum 3 litert el kell hoznom.
dzseri Creative Commons License 2007.01.18 0 0 3835

Remicade-t használtok ott?

Mellékhatásai: smp, lymfóma.....  Ezek nem visszafordithatóak, ha jelentkeznek.

Előzmény: Lujooo8 (3830)
-=Zsoca=- Creative Commons License 2007.01.18 0 0 3834
A 8 cső azért kell, mert csak ilyen készülékeket találtam, amikbe ennyit lehet tenni, kevesebbel nem működnek, legalábbis minimális bütykölgetés nélkül, az meg kitudja, mennyire redukálja a gép élettartamát. Nem is bánom a több csövet (csak a pénzem bánja), legalább hatékonyabb lesz a kezelés várhatóan.

Igen, lelkiekben már készülgetek a viszketésre, majd jól összeszorítom a fogam. :)

Volt már anno egy elektromos kezelésem a lábamra, akkoris az volt, hogy iszonytató módon viszketett, vakartam magam nagyon, de majd megpróbálok uralkodni valahogy magamon. A lényeg a javulás, már alig várom...
Előzmény: henci2 (3833)
henci2 Creative Commons License 2007.01.18 0 0 3833
Zsoca kedves! A Tomesa-ban csak 5 cső van. Minek 8?:-)) Egyébként változatlanul maradt a 95%-os eredmény, egy-két pötyi visszajött. Ennyi. Nem kenem magam semmivel, egy kis kvarc van csak. Készülj fel, hogy nagyon fogsz viszketni, ha kezeled magad. De borzalmasan. Nem csak a foltok, hanem mindened.
Előzmény: -=Zsoca=- (3831)
macmelon Creative Commons License 2007.01.18 0 0 3832
Lehet valamit tudni, hogy mit kapsz?

(Reméljük jó szert találtak, de ahányféle ez a nyavaja, az is lehet, hogy ami valakin segít, az nem mindenkin. Neked azért drukkolunk. (És persze magunknak is! :) )
Előzmény: Lujooo8 (3830)
-=Zsoca=- Creative Commons License 2007.01.17 0 0 3831
Ismertek már a mellékhatásai annak a szernek?

A csövekkel nem is az a legnagyobb probléma, hogy nem lehet olcsóbban, az csak egy dolog. A nagyobbik baj, hogy időközben szépen kiderült, 2-vel, 4-el semmit sem érek. Erre főként henci tapasztalatai döbbentettek rá, úgyhogy hozzá kellett nyúlnom a vésztartalékaimhoz és eladnom egy-két dolgot, amit amúgy nem szerettem volna, de muszáj.

Így aztán lesz 8db cső, ami már nem csekélység, plusz kéz alól egy 8 csöves szoligépezet hozzá, ha minden összejön. Ha összejön, akkor teljesen olyasmi gépem lesz, mint a Tomesa-ban van. Már jóideje várok a csövekre, de felkészítettek rá, mikor megrendeltem, hogy akár 3 hét is lehet, mert külföldön is meg kell rendelni, majd ha oda megérkezik, akkor még egy hét mire ideér. Nagyon várom már, mert a sömim szörnyen viselkedik mostanában, borzasztóan viszket, terjed és nőnek a foltok ezerrel...

Természetesen idejében referálok mindenről, amint történik valami...most egyelőre várakozási szakaszban vagyok...és reménykedem. :)
Előzmény: Lujooo8 (3830)
Lujooo8 Creative Commons License 2007.01.17 0 0 3830

Sziasztok!

 

Én jelenleg a szegedi klinikán egy kisérletben veszek részt!

Inekciót kapok , adok magamnak 1 héten 2x!

dec 28 óta csinálom, és igéretesnek tünik a dolog!

Mégis lesz megoldás!

nekem 90 % szokott lenni a psorim!

most 10%

3 hónapos korom óta van,

2x voltam tünetmentes 1-1 hónapig!

Tudom magam bajáról, ha be akar lobbani akkor nincs megállítója!

és mégis?

ebben bízok, és ti is bízzatok!

Ha kapható lesz, kis erőfeszítés árán 99 % unk megszabadulhat, a psori tüneteitől,

 az izületi gyulladástól is, az is kb 10% ra vissza csökkent!

 

ugye milyen jól hangzik, most jön a fekete leves, 4 milla az ára!

Tehát azon fog milni a dolog hogy mennyit áll a tb belőle, meg hogy milyen hamar jegyzik gyogyszernek!

 

most nekem ingyen van, mert az angol cég állja a költségeket, amig azt probálják megtudni, hogy milyen sűrűséggel hatásosabb, 1 héten 1xdupla vagy 2xszimpla mennyiség!

 

 

Zsoca!

 hogy állsz a csővekkel?

 ugye hogy nincs olcsóbban, vagy mégis jutottál valamire?

 

 

Tatabánya környéki ha van, jelentkezzen, hátha tudunk tippekkel segíteni egymásnak (orvosok ilyenek a környéken)!

 

 

Medulla Creative Commons License 2007.01.16 0 0 3829

Sziasztok!

Érdekelne, hogy rajtam kívül van-e pécsi pszoris a fórumban, mert szeretnék az itteni kezelésekről, orvosokról valakivel beszélgetni.

Köszi! Jó egészséget kívánok mindenkinek!!!!!

sammakko Creative Commons License 2007.01.11 0 0 3828
Tök véletlen találtam rá erre a szappanra. Nem tudom, hogy volt-e már itt róla szó, nem hiszem.

Nem mondom (és főleg nem hiszem), hogy ettől elmúlik(t) a psorim, de hogy jó hatással van rá, az egészen biztos. A plakkjaimról teljesen lement a gyulladás kb. 5 nap használat után. S mivel semmi mást nem használok, csak a szappannak köszönhetően.

Én úgy voltam vele, hogy egy próbát megér. Talán másnak is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!