Segítséget szeretnék kérni újonnan nyíló kürtöskalácsos vállalkozásomhoz BUDAPESTEN ! Első vállalkozásom lenne, elméleti ismeretem, ügyintézést ismerem, de abban szeretnék segítséget kérni, hogy mennyire kifizetődő, mik a lehetőségek nyereség esetén, megtakarítások (?)
Büfékocsit, felszerelést bérelni szeretnék, kíváncsi vagyok, hány emberrel lehet elvinni egy forgalmasabb csomóponton lévő kalácsost, milyen kiadásokra számíthatok, illeték ilyesmik, milyen forgalom lehet általában, milyen formában, milyen praktikákat lehet elsajátítani, hogy könnyebb, eredményesebb legyen.
Ha nem is itt, de emailban szívesen várom a segítséget!
Köszönöm előre is :)
ESETLEG !!! Ha valaki most szeretne nyitni, és anyagi hozzájárulásban benne lenne, anyagilag szívesen beszállnék "csendestársként".
Sziasztok ! Érdeklődnék, hogy foglalkozik-e itt valaki kürtőskalács kiszállítással ,boltokba, büfékbe, stb van esetleg tapasztalata valakinek ebben ? :)
Valaki tudna tanácsot adni abban,hogy hogyan tudnák fesztiválokra,nagyobb vásárokra vagy rendezvényekre bejutni,kikkel kell beszélnem pld rendezőkkel,szervezökkel és miként tudnám ököt elérni?(Helyszin:Németország és megvan a felszerelésem meg egy jo kis hozzáérttő csapat is de még teljesen új nekünk ez a piac kérlek titeket aki tud kisebb infokkal irjatok bármi jól jön köszönöm elöre is)
Én nem olyan régen kezdtem a próbasütéseket elektromos sütővel.Minden rendben működik,addig a pontig,amíg le nem kell ütni a fáról a kalácsot,sajnos akkor valamelyik alsó gyűrűnél szétesik és nehezen is jön le....jól beolajozom a fát,rendesen feltekerem-,jól összedolgozom-,bekenem olajjal-,becukrozom a tésztát...nem tudom mi lehet a probléma,ha esetleg valaki tud tanácsot adni,hogy mi lehet a hiba,annak megköszönném!:)
Ahogy látom van már tapasztalatod... El árulnád csak kb, hogy mennyit lehet eladni egy átlagos fix helyen egy nap? És mennyit lehet eladni egy rendezvényen? Én úgy tudom a rendezvények elég jók lehetnek, de fix helyeken nagyon nehéz jó számokat hozni.
Mi is ott tervezünk nyitni és nem egyszerű a helyzet. Az engedélyek elég nehezek, mi ott tartunk, hogy két kamara nem tudja eldönteni, hogy hova tartozzon a termék. Aki süt már kint segítsen, hogy a kereskedelmi vagy a pék kamara adta ki a hozzájárulást?
Jó helyet nem nagyon tudsz már szerezni, a jó helyeken vannak már magyarok kürtöskaláccsal...( bécsi piac, práter...)
A gond a hivataloknál vagy, ha bemész és megmondod, hogy Magyar vagy mínuszból indulsz, sajnos itt is megalapozták már a hírnevünket!
De mi sem adjuk fel 1 éve keresgetünk és előbb-utóbb találunk majd megfelelő helyet....
Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni, aki már válalkozik kürtöskalácsosként, van tapasztalata.
Fiatalként szeretnék kürtöskalácsost üzemeltetni Ausztriába, hátterem, segítségem van az ottani papír munka elvégzésében. Az iránt érdeklődnék, hogy egy kürtöskalácsnak mennyi az anyag költsége, illetve egy forgalmasabb nagy városban ,ennyi fogy átlagban-általában naponta ? Illetve milyen áron érdemes kin eladni, hogy azért meg is tudják venni, és sokkolóan tovább haladjanak, hogy ez drága ?
Előre is köszönöm a segítséget : Egy lelkes vállalkozó :)
Elektromos kürtőskalács sütőket gyártok 4-6-8 tengelyeseket.
A gépek mindegyike gyönyörűen karamellizál a kalács teljes hosszában, 5-6 perces sütési idővel.
Mindenik sütő kelesztőfunkcióval is rendelkezik,az ajtóik két ujjal nyithatók csukhatók, csukott állapotban jól rögzülnek(aki sütött már nagyforgalmú helyen az tudja értékelni).
Én sem látom az e-mail címedet. Ha rá kattintasz a nevemre és az e-mailre mész nem látod az enyémet. Volt már olyan aki rám írt, mert látta az e-mail címemet.
Kürtöskalács gyártó szakember vagyok, várom mindazok jelentkezését akiknek segitségre van szüksége ezen a téren, szivesen dolgoznék alkalmazotti jogviszonyban is, de csatlakoznék is bárkihez aki épp kürtös nyitásában gondolkozik de nem tudja merre induljon!
Több mint 4 éves tapasztalatom van ebben az iparágban, mint technológiai téren mint pedig szakmailag. Saját receptem is van, pék a szakmám 34 éves vagyok.