Keresés

Részletes keresés

Jonny Ausztria Creative Commons License 2015.02.03 0 0 3197

Sziasztok!

 

Üzlettársat keresek Ausztriába.

Kürtöskalácsost nyitnék.

0620-214-3828

+43-681-8111-6516

 

Caroline15 Creative Commons License 2015.02.03 0 0 3196

István,ha tudnál írni minél előbb írni,örülnék meghallgatnám ajánlatod.Ha nem aktuális azt is jelezd felém.Köszi :)

Caroline15 Creative Commons License 2015.02.02 0 0 3195

Kedves István!

Aktuális,mennék én külföldre,de nem beszélem a nyelvet(németet tanultam).

kuczi.karolina@gmail.com címen tudunk piriveben írni.

Köszönöm a lehetőséget!:)

Előzmény: István - Bp (3194)
István - Bp Creative Commons License 2015.02.01 0 0 3194

Estlegesen külföldön is vállalnál munkát? Ausztria - Bécs vagy Eisenstadt.

Előzmény: Caroline15 (3192)
István - Bp Creative Commons License 2015.02.01 0 0 3193

Szia!

Ha aktuális még a kérdésed, vedd fel velem a kapcsolatot.

Köszi

Előzmény: rozsaz (3186)
Caroline15 Creative Commons License 2015.01.16 0 0 3192

Üdv mindenkinek!

Kürtöskalács (lángos) sütését szívesen betanuló,vagy kisegítő álláslehetőség érdekelne Fejér megyében.

Ha esetleg valakinek szüksége lenne megbízható alkalmazottra,írjon.;)

Köszönöm! :)

Törölt nick Creative Commons License 2014.12.10 0 0 3191

Szóval goyo187@gmail.com.

üdv

Tamás

 

Törölt nick Creative Commons License 2014.12.09 0 0 3190

Üdv

 

Itt az e-mail.cimem, úgy értesültem már többen is szeretnék felvenni velem a kapcsolatot!

 

Irjatok

Tamás

gcbufes Creative Commons License 2014.12.08 0 0 3189

Sziasztok!

Társulnék kürtőskalács, kenyérlángos bizniszhez.

Amivel be tudok szállni:

Büfékocsi, felszereléssel, munkával

Minden ésszerű megoldás érdekel

Elérhetőségem:

piliskurtos@piliskurtos.hu 

0620 2000 327

Csolesz88 Creative Commons License 2014.12.02 0 0 3188

Szia! Den Haagból vagyok, miben segíthetek?

Előzmény: Mary44 (3171)
rozsaz Creative Commons License 2014.11.24 0 0 3187

Az email címem: rozsa.z@outlook.hu

rozsaz Creative Commons License 2014.11.24 0 0 3186

Sziasztok

Segítséget szeretnék kérni újonnan nyíló kürtöskalácsos vállalkozásomhoz BUDAPESTEN ! Első vállalkozásom lenne, elméleti ismeretem, ügyintézést ismerem, de abban szeretnék segítséget kérni, hogy mennyire kifizetődő, mik a lehetőségek nyereség esetén, megtakarítások (?)

Büfékocsit, felszerelést bérelni szeretnék, kíváncsi vagyok, hány emberrel lehet elvinni egy forgalmasabb csomóponton lévő kalácsost, milyen kiadásokra számíthatok, illeték ilyesmik, milyen forgalom lehet általában, milyen formában, milyen praktikákat lehet elsajátítani, hogy könnyebb, eredményesebb legyen.

 

 

Ha nem is itt, de emailban szívesen várom a segítséget!

 

Köszönöm előre is :)

 

 

 

ESETLEG !!! Ha valaki most szeretne nyitni, és anyagi hozzájárulásban benne lenne, anyagilag szívesen beszállnék "csendestársként".

Balkan Bistro Érd Creative Commons License 2014.11.24 0 0 3185

Üdv !

 

Energia igénye ?

 

Előzmény: benzol111 (3174)
bedross89 Creative Commons License 2014.11.23 0 0 3184

Sziasztok ! Érdeklődnék, hogy foglalkozik-e itt valaki kürtőskalács kiszállítással ,boltokba, büfékbe, stb van esetleg tapasztalata valakinek ebben ? :) 

Istvan9090 Creative Commons License 2014.11.23 0 0 3183

Sziasztok!

 

Valaki tudna tanácsot adni abban,hogy hogyan tudnák fesztiválokra,nagyobb vásárokra vagy rendezvényekre bejutni,kikkel kell beszélnem pld rendezőkkel,szervezökkel és miként tudnám ököt elérni?(Helyszin:Németország és megvan a felszerelésem meg egy jo kis hozzáérttő csapat is de még teljesen új nekünk ez a piac kérlek titeket aki tud kisebb infokkal irjatok bármi jól jön köszönöm elöre is)

kiscsiko35 Creative Commons License 2014.11.18 0 0 3182

Szia!

Ha új fákkal dolgozol, egy éjszakára teljesen áztasd be őket olajba (természetesen a fogantyú kivételével), mondjuk egy vödörben.

Előzmény: feco27 (3181)
feco27 Creative Commons License 2014.11.16 0 0 3181

Sziasztok!

 Én nem olyan régen kezdtem a próbasütéseket elektromos sütővel.Minden rendben működik,addig a pontig,amíg le nem kell ütni a fáról a kalácsot,sajnos akkor valamelyik alsó gyűrűnél szétesik és nehezen is jön le....jól beolajozom a fát,rendesen feltekerem-,jól összedolgozom-,bekenem olajjal-,becukrozom a tésztát...nem tudom mi lehet a probléma,ha esetleg valaki tud tanácsot adni,hogy mi lehet a hiba,annak megköszönném!:) 

bufegyros2 Creative Commons License 2014.11.09 0 0 3180

Faszenes Kürtőkalács sütéshez adventi vásárba kollégákat keresünk akár komplett csapatot is.

 

bufegyros@freemail.hu

bufegyros2 Creative Commons License 2014.11.09 0 0 3179

Faszenes Kürtőkalács sütéshez adventi vásárba kollégákat keresünk akár komplett csapatot is.

István - Bp Creative Commons License 2014.11.09 0 0 3178

Szia!

 

Ahogy látom van már tapasztalatod... El árulnád csak kb, hogy mennyit lehet eladni egy átlagos fix helyen egy nap? És mennyit lehet eladni egy rendezvényen? Én úgy tudom a rendezvények elég jók lehetnek, de fix helyeken nagyon nehéz jó számokat hozni.

Előzmény: borcsokjo (3176)
István - Bp Creative Commons License 2014.11.09 0 0 3177

Szia!

 

Mi is ott tervezünk nyitni és nem egyszerű a helyzet. Az engedélyek elég nehezek, mi ott tartunk, hogy két kamara nem tudja eldönteni, hogy hova tartozzon a termék. Aki süt már kint segítsen, hogy a kereskedelmi vagy a pék kamara adta ki a hozzájárulást? 

Jó helyet nem nagyon tudsz már szerezni, a jó helyeken vannak már magyarok kürtöskaláccsal...( bécsi piac, práter...)

A gond a hivataloknál vagy, ha bemész és megmondod, hogy Magyar vagy mínuszból indulsz, sajnos itt is megalapozták már a hírnevünket!

De mi sem adjuk fel 1 éve keresgetünk és előbb-utóbb találunk majd megfelelő helyet....

 

 

Előzmény: rozsaz (3175)
borcsokjo Creative Commons License 2014.11.07 0 0 3176

Szia

 

Kb 70 Ft a tészta / mérete válogatja ez egy közepesre számolva /, meg ami kell rá és az energia .

130 körül lesz a vége a költségnek.

 

Keresek berendezett büfé faházat fix kitelepülésre, lángos és kürtöskalács készítő berendezéssel együtt.

Bérlés vagy vétel. borcsokjo@citromail.hu

rozsaz Creative Commons License 2014.11.02 0 0 3175

Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni, aki már válalkozik kürtöskalácsosként, van tapasztalata.

 

Fiatalként szeretnék kürtöskalácsost üzemeltetni Ausztriába, hátterem, segítségem van az ottani papír munka elvégzésében. Az iránt érdeklődnék, hogy egy kürtöskalácsnak mennyi az anyag költsége, illetve egy forgalmasabb nagy városban ,ennyi fogy átlagban-általában naponta ? Illetve milyen áron érdemes kin eladni, hogy azért meg is tudják venni, és sokkolóan tovább haladjanak, hogy ez drága ? 

 

Előre is köszönöm a segítséget : Egy lelkes vállalkozó :)

benzol111 Creative Commons License 2014.10.16 0 0 3174

 

Sziasztok !

 

Elektromos kürtőskalács sütőket gyártok 4-6-8 tengelyeseket.

A gépek mindegyike gyönyörűen karamellizál a kalács teljes hosszában, 5-6 perces sütési idővel.

Mindenik sütő kelesztőfunkcióval  is rendelkezik,az ajtóik  két ujjal nyithatók csukhatók, csukott állapotban jól rögzülnek(aki sütött már nagyforgalmú helyen az tudja értékelni).

Egy év jótállás, sütőfák, bemutató sütés+recept.

 

üdv.

Bokor Ferenc

0620317551306203175513

salecross@yahoo.com

István - Bp Creative Commons License 2014.10.16 0 0 3173

Én sem látom az e-mail címedet. Ha rá kattintasz a nevemre és az e-mailre mész nem látod az enyémet. Volt már olyan aki rám írt, mert látta az e-mail címemet.

Előzmény: Törölt nick (3172)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3172

Üdv István-Bp! 

Tamás vagyok nem látom az e-mail 

cimed de te irhatsz.

Üdv

Mary44 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3171

Sziasztok!

Van valaki Hollandiábol?

Udv:Mary

pszaboka Creative Commons License 2014.10.06 0 0 3170

Udvozletem

 

Partnert keresek kürtöskalács gyártásra a Dominikai Köztársaságba. Papirok, engedélyek rendben, helyismeret adott.

 Csak "ipari" géppel és felszereléssel rendelkezők írjanak.

István - Bp Creative Commons License 2014.10.05 0 0 3169

Kedves Tamás!

 

láthatod az e-mail címem, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot

Előzmény: Törölt nick (3168)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.05 0 0 3168

Üdv mindenkinek!

 

Gondoljatok időben a karácsonyi vásárra!

Kürtöskalács gyártó szakember vagyok, várom mindazok jelentkezését akiknek segitségre van szüksége ezen a téren, szivesen dolgoznék alkalmazotti jogviszonyban is, de csatlakoznék is bárkihez aki épp kürtös nyitásában gondolkozik de nem tudja merre induljon!

Több mint 4 éves tapasztalatom van ebben az iparágban, mint technológiai téren mint pedig szakmailag. Saját receptem is van, pék a szakmám 34 éves vagyok.

 

Üdv mindenkinek

Tamás

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!