Keresés

Részletes keresés

Krapaj Creative Commons License 2010.10.19 0 0 10085
A múlt rendszerben volt erkölcsrendőrség a szocializmusban. Ha valaki feljelentette az útált főnökét,vagy szomszédját,hogy buzi,akkor elkapták az illetőt és bevitték a fogdába. Jól megtalpalták gumibottal,és egyet,kettőt rásóztak a heréire is. Aztán megkérdezték tőle,hogy kivel buzul. Ha tagadott még kapott párat.Aztán mit tehetett befújta a főnökét,vagy egyik útált ismerősét,esetleg szomszédját. Úgyhogy sokszor a fél város benn csücsült előzetesben és verte a farkát kínjában.
Előzmény: arait (10084)
arait Creative Commons License 2010.10.19 0 0 10084
Ja, biztos...én nem értek az ilyesmihez....
Előzmény: bobejka (10083)
bobejka Creative Commons License 2010.10.19 0 0 10083
De,nem a buzi papokról van szó,hanem a buzikról. a papok csak megbüntetik őket,az imádkozással,mielőtt feloldoznák a bűneik alól.
Előzmény: arait (10081)


Krapaj Creative Commons License 2010.10.19 0 0 10082
Jó,de én is írtam paposat,de finomabban írtam meg,mert irodalmi lapba tettem fel.
Előzmény: arait (10081)
arait Creative Commons License 2010.10.19 0 0 10081
Szerencsére nem vagyok pap.De jó a papos sztorim, nem?
Előzmény: Krapaj (10080)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.19 0 0 10080
A keresztény erkölcsiség elítéli a nemi eltévelyedéseket és súlyos penitenciákat szab ki a buzulókra.nem győzik leimádkozni a bűneiket. Ahányszor egymással keféltek,annyi rózsafűzért kell leimádkozniuk
Előzmény: arait (10078)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.19 0 0 10079
De,ha csak 200 után enged nyitni,addig még legalább 70 hsz-t kell megejtenem. Hogy lesznek-e érdeklődők. Hogyne,hiszen lehet a pedofíliáról,pederasztaiságról,leszbikusságról, állatos szexről,a mazochizmusról írni.
Előzmény: arait (10076)
arait Creative Commons License 2010.10.19 0 0 10078
A világ hetero, de nekem akkor sem eltévelyedés.
Ha két ember együtt, jól érzi magát és azt teszik, ami mindkettőjüknek jó, akkor hol van a hiba????
Előzmény: bobejka (10077)
bobejka Creative Commons License 2010.10.19 0 0 10077
Két férfi szexel egyxmással az nem eltévelyedés? Akkor nevezzük ízlésficamnak.
Előzmény: arait (10076)
arait Creative Commons License 2010.10.19 0 0 10076
Szerintem nyiss, de én ehhez nem értek...ilyesmiről nem is írok.
Ha két férfi szexel egymással, az nálam nem eltévelyedés.Próbáld meg, a nyitást majd, és meglátod lesznek-e érdeklődök.
Előzmény: Krapaj (10075)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.19 0 0 10075
Én,ha majd indithatok(nék) akkor olyasmi lenne, hogy Nemi identitás zavarok,eltévelyedések. Mit szólsz rá?
Előzmény: Krapaj (10074)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.19 0 0 10074
Megnézem. Az a szabály,hogy 200 hsz után lehet topikot indítani. Nekem 120 van csak
Előzmény: arait (10073)
arait Creative Commons License 2010.10.19 0 0 10073
Bogu, nekem sikerült a topik indítás.Mit nézel meg először egy pasin....
Előzmény: Krapaj (10072)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.19 0 0 10072
Mivel nem igen raktok fel mostanság sztorikat felteszem azt a történetet ami a falunkban ,Kurtafán esett meg anno ezer éve is van már talán,de megesett.

A gyógyszamár. +

Margóék igencsak munkálkodtak egy közös csemete összehozásán, de semmi kincsért sem akart összejönni. Hiábavalónak bizonyult Kece buzgó igyekezete, csak nem esett Margó teherbe. Megpróbálkoztak ők mindennel. Kiszámolták a peteérés közelébe eső 3 lehetséges tüszőrepedési napot. Ez sem használt. Próbálták úgyis, hogy szeretkezés közben Margó fejen állt, hátha minden cseppje beletalál a méhébe annak a fránya ondónak. Azonban a fürge gyíkként mozgó spermiumok csak nem tudták a megérett petéket elkapni.

Végső kétségbeesésükben Katinénihez fordultak. Egyik este átalmentek hozzájuk. Úgy surrantak be a hátsó, házmögötti kiskapunk, mint a csirketolvajok. Katinéni már bemosakodva várta Margót. Bementek a tisztaszobába és felhúzva a gumikesztyűt, benyúlt a hüvelyen át és kitapogatta a méhet. Miután érzékelte, hogy a méh hátra van hajolva egy mozdulattal előre, húzta a méhszájat.

–Na, ezzel meg is volnánk. Ez többé nem lehet akadály. Esetleg még olyan előfordulhat, hogy a tüszőrepedéskor a tüszők nem jutnak be valamiért a méhbe. Lehet ez petevezeték elzáródás is. Be kellene menni a kórházba egy teljes kivizsgálásra. Átfúvatnák a petevezetéket és kész. Nem nagy ügy! –biztatta Margót Katinéni a biztos siker reményében. Margó azonban makacskodott.

–Nem megyek én sehova! Engem ne fogdosson, nekem ne nyúkáljon a hüvelyemben egy férfi sem! Elég volt húszévesen az abortuszom! Azt hittem ott nyúlok ki menten!
–Mivel elég fejletlen a méhed leányom, erősítenünk kellene! Lehet, hogy az abortusz utáni kaparással elvékonyították a méhfaladat.
–Bizony ez lehetséges, mert azóta nem maradtam terhes, pedig sosem védekeztem. Van valami erősítő módszere erre Katinéni?
–Vannak nekem ezeréves bevált gyógyfőzet receptjeim. Lefőzöm neked, csak meg kell innod! De, nagyon keserű lesz, arra felkészülhetsz!
–Nem bánom én Katinéni, ha az ördög vizeletét kell is meginnom, csak hasson! És, ha ezek sem hatnak?

–Hát akkor még mindig van egy lehetőség: a Matyi csődörrel kell tágítani a hüvelyedet és a termetes, vastag hímvesszejével erősíteni a méhedet. Annak akkora a pénisze, hogy felnyomja a méhedet a gyomrodig. Aztán rátapadva a méhszájra ki, behúzogatja. Így erősödnek majd a méhszallagjaid, és maga a méhed is izmosodik ettől a masszázstól. A szamár magja, meg ami béfolyik, az egyenesen elixírként belülről táplálja a méhfaladat.

–Margó megfogadva Katinéni tanácsait először a teakúrát végezte el. Természetesen amikor eljött a tüszőrepedés ideje, és a két hétig önmegtartóztató Kece szétrobbanni készülő, lúdtojás nagyságúra dagadó heréiből betöcskölte a fél liter ondót, olyannyira, hogy még a Margó fülén is az folyt ki, megnyugodva várták az eredményt. Semmi. Na, ennek már fele sem tréfa, rátértek a kettesszámú terápiára.
Két hétre kibérelték Kece apjáéktól a Matyit. Az öreg kicsit huzakodva, de kötélnek állt. Bár nehezen vált meg a tudnivalón csökönyös szamártól. Igen csak elő kellett vennie Kecének a rábeszélőképességét.

–Édesapám, komoly kérésem van feléd.
–Ki vele, had hallom!
–Szeretném elvinni a Matyit pár hétre magunkhoz.
–Vidd fiam, hiszen a tiéd. Oszt mit csinálsz vele ott a postaházban? Fuvarozni akarsz? Mert akkor vigyed a kordét is!
–Nem, nem. Egészen más célra kell nekünk most a Matyi! Gyógyszamár lesz belőle!
–Aztán mit gyógyít ez a csökönyös, buta szamár, he? Hagy hallom!
–Megsúgom magának, de pszt! Egy szót se róla, senkinek, mert akkor elmegy a hatása.–mondta Kece és apja fülébe, súgta, hogy: meddőséget fog gyógyítani.


Az öreg értetlenül rázta a fejét. Úgy rázkódott a gúnár nyakán az a zanza feje, mint a vibrátor. Hát, még amikor rákérdezett, hogy –mondjad mán melyikteket fogja gyógyítani, vagy mindőtöket? Merthogy te nem vagy meddő a’ biztos. A Margit meg, hát nem is tudom… orvosnak kék ezt eldönteni, nem egy szamárnak.
–Édesapám a Katinéni megvizsgálta. Ő mondta, hogy kívül belül gyenge és fejletlen a méhe. Erősíteni kék. Ő tanácsolta a szamarat. –az öreg szeme elkerekedett és hűdötten nézett a fiára, nemhogy meghibbant ez a gyerek? Aztán kétkedőn megkérdezte.

–Fiam, de nagy szamár is vagy te! Nagyobb, mint a Matyi! Hiszel egy kiszuperált obligon kívüli bábának? Képes lennél meghágatni vele a Margitot. Kihúzza a bélit azzal a hatalmas szerszámával, te ütődött! –Kecét azonban nem lehetett eltántorítani. Akárhogy is tamáskodott Vendel, vitte magával a Matyit a postaházba. Aztán elkezdődött a terápia. Mindjárt az első estén a Margit fejére húzta a szoknyáját és szabaddá téve hátsó fertályát felkínálta a Matyinak. Matyi megszagolgatta a tüsmüst és hatalmasat nyerített. Majd mégegyszer beszagolt neki, mire kitágultak az orrcimpái és erős remegés jött rá. A hatalmas, méretes hímvesszeje elkezdett önálló életet élni és követelte a jussát.

Margit a karszék párnázott, puha ülőkéjébe fúrta a leszegett fejét és égnek tartotta a fenekét. Matyi kétlábra állt és patás mellső lábait Margit vállaira helyezve leszorította a karszékbe. Aztán akkorát nyerített hogy iázására minden ablak megremegett. Ágaskodó biborlándzsáját beledöfte Margit tárogatójába és elkezdte húzogatni benne. A szomszédok kiszaladtak az éktelen iázásra és a postaház ablaka alatt kíváncsian gyülekezve elkezdtek a magasabbak bekukucskálni. A kisebbek pedig bakot tartottak egymásnak, úgy leskelődtek. Éppen Sambec térdelt az Umbi vállain, amikor Margit egetverő, sőt velőtrázó üvöltése vegyült a Matyi vad, hörgő iázásába. Ettől a Sambec lefordult ijedtében a bakot tartó Umbiról.

A szamár beleélvezett Margit vaginájába, hogy csakúgy töcskölt. A kilövellés pillanatában két hátsó lábával az ablakot találva felfelé rúgott. Az ablak üvegje csörömpölve tört ezer darabra. Szilánkjai összevagdosták az ablakban éppen soronkövetkező leselkedő, Imrebácsi amúgy is marcona orcáját.
–Hű, az annyát, ez aztán úgy beprückölt a Margitnak, hogy nekem is jutott belőle! Törölgette orcájáról az üvegcserepek által kiserkent vért. Azt hívén, a szamár életelixírje fröccsent rája. A begerjedt szamarat csak nagynehezen lehetett levezetni Margitról. Rúgott, harapott. Követelve a repetát.

A nézősereg szájtátva vetette magára a kereszteket és imádkozni kezdett a Margit lelki üdvéért, mert az már biztos, hogy ezt a tortúrát nem éli túl. Margitot azonban nem olyan fából faragták. Amint levezették róla a megvadult szamarat, megrázta magát, egy nagy kockás törlőronggyal megtörölközött a mellé folyt ejakulátumtól majd lerángatta a fejére szorult szoknyát. Felállt és meghajolt a nézőközönség előtt. A bámészkodók ovációban törtek ki, hogy lám, az ő Margitjuk, mekkora hős, még egy szamárcsődör attakját is félvállról kezeli! Aztán elhúzta a sötétítő függönyt és mindenkinek jóéccakát kívánt.

Ez a terápia ment két hétig. Akkora már a Matyi annyira kimerült, hogy olyanná vált, mint a mosogatórongy. Valaha méretes durungja, bőnyeként lógott a hasa alatt. Amint eljött a peteérés ideje Matyit Kece hazavezette, mit vezette, vitte! A közben idehúzott kordéra feldobva a Sambeccel, meg az Umbival húzták vissza az apjuk portájára. Mikor az öreg meglátta a gyászmenetet így dévánkozott.
–Atyagatya csevascsicsa! Hát ezt meg mi lelte? Megmurdelt a szegény pára?
–Munkahelyi ártalom édesapám, nem bírta az iramot és kidőlt.

–És a Margittal mi van? Él-e, hal-e?
–Ó, abba a villám se vág bele! Túléli az még az atomcsapást is!
–És, használt neki a szamárterápia, fiam?
–Annyi a változás, hogy kefélés közben állandóan iázik! Úgy nyerít, mint egy szamárkanca!
–Ó, hogy a devla rúgja meg! Hát még sem maradt úgy?
–Nem, apám. Ez a terápia sem jött be neki. Pedig, ha nem marad teherben, akkor lőttek a házasságomnak. A Margit nem költözködik ide mihozzánk. Én meg mit keresnék azon a nagy Pesten ugye?

–Mondok én neked valamit, te gyöngyvirágos vőlegény! Kérdezzétek meg a Yetit,ő hogy csinálta, hogy magtalansága ellenére teherbe ejtette az Irmát? Aztán tegyen úgy a Margit is!
–Apám, hogy ez nem jutott eszembe! Mégiscsak jó az öreg a háznál! Holnap rábeszélem a Margitot, hogy vonuljon el az erdőbe negyven napra! Nincsen kec-mec: ez az utolsó lehetőségünk! –mondta Kece és kezet csókolt az apjának.

bobejka Creative Commons License 2010.10.19 -1 0 10071
Én viszont találtam Krapajnak egy ingyenes konnektort. Ha bedugja a farkát,akkor megrázó élményben lesz neki része: Bruhahaha!
Előzmény: Krapaj (10069)
arait Creative Commons License 2010.10.19 0 0 10070
Igen egy szimpatikusat!
Előzmény: Krapaj (10069)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.19 0 0 10069
Szereztél magadnak egy önkéntes,ingyenes korrektort.
Előzmény: arait (10068)
arait Creative Commons License 2010.10.19 0 0 10068
De csak ahogy a kedved, és az időd engedi....
Előzmény: arait (10067)
arait Creative Commons License 2010.10.19 0 0 10067
Köszönöm, elfogadom, én úgy sem bírom magam rávenni.
Előzmény: genyanya (10066)
genyanya Creative Commons License 2010.10.19 0 0 10066

Oké, jogos, minek pofázok bele, ha egyszer nő vagyok, de... de arait történetei egyelőre lényegesen élvezhetőbbnek és olvasmányosabbnak tűnnek, mint a tieid. A valóban idegesítő vesszőhibáival együtt.

 

Arait, a minap az oldaladon olvasgatva az jutott az eszembe, hogy olvasás közben egyből kijavítnám ezeket, és visszaküldeném neked a javított verziót... aztán persze lebeszéltem magam erről, mert nem akartalak megsérteni. Most viszont előkerült a téma, úgyhogy feldobom neked a lehetőséget. Ha nem veszed zokon, részemről ennyit igazán szívesen.

Előzmény: Krapaj (10029)
arait Creative Commons License 2010.10.19 0 0 10065
Igen!
Előzmény: Krapaj (10064)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.19 0 0 10064
"...de,mi azért jó barátok vagyunk..."
Előzmény: arait (10063)
arait Creative Commons License 2010.10.19 0 0 10063
Nem haragszom ám, ha tetszik ha nem teszik, tényleg sokat vitatkoztunk, de csak azért mert a krapaj szeret vitatkozni....
Előzmény: flipper_a_delfin (10060)
arait Creative Commons License 2010.10.19 0 0 10062
Kedves kicsi delfin, nem tudom miért foglalkozol a vesszőhibáimmal.
Nem vagyok tökéletes.
Ha ennyire zavar, ne olvasd a hsz-eket, amiket írok.Pocsék helyes író vagyok,minden ötödik vesszőt teszek ki, vagy túl sokat.
De nem értem miért gondolod, hogyha én egy író kolegával beszélgetek, kíváncsi vagyok a gyerekded, felesleges, beszólásodra?

Ha köcsög lennék, azt írnám, hogy leszophatsz, de nem vagyok az.
Krapaj Creative Commons License 2010.10.19 0 0 10061
Ne bízd el magad,mert én is kiemeltem a vesszőhibáit. Sőt , példákat is bemásoltam.Az észrevételeddel egyetértek.Vigyázni kell a helyesírásra és stilisztikára. Különösen tudnak bosszantani ha szóismétlésekkel találkozom akár egy mondaton,vagy egy oldalon belül is. Én,ha észreveszem valamelyik írásomon a szóismétlést,azonnal szinonimával helyettesítem. Mindig , minden újabb felrakásnál átolvasom a régebbi írásaimat és csinosítok rajtuk. Persze én is véthetek hibát. De,ami igaz,az igaz.
Előzmény: flipper_a_delfin (10060)
flipper_a_delfin Creative Commons License 2010.10.19 0 0 10060
Pedig nekem kifejezetten tetszett arait első néhány válasza....
Mármint a vesszőkre.
Nem értem miért kell mindent szétvitatkozni.
A vesszőket meg csak azért említettem, mert ez egy nagyon gyakori és számomra érthetetlen hiba, olyan helyeken áll ugyanis vessző, ahol beszéd közben sincs szünet, vagy ahol a mondatrészek logikailag is összetartoznak, azaz amit az ember simán érzésből nem tesz ki. de mivel tényleg gyakori ez a hiba, valószínűleg csak nekem ennyire egyértelmű.
Ennyi.
Vagdalkozni meg felesleges.
Krapaj Creative Commons License 2010.10.18 0 0 10059
Jó olvasást. Megyek TV nézni.
Előzmény: arait (10057)
arait Creative Commons License 2010.10.18 0 0 10058
Rendben.
Előzmény: Krapaj (10056)
arait Creative Commons License 2010.10.18 0 0 10057
Már meg is nyitottam, megyek olvasni...
Még egyszer nagyon köszi...
Előzmény: Krapaj (10054)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.18 0 0 10056
Neked is. Okulj belőle.
Előzmény: arait (10055)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!