Keresés

Részletes keresés

Törőlt_nick Creative Commons License 2008.03.18 0 0 480

semmi gond, teljesen szimpatikus a hozzáállásod. Ahol igaz szerelem van ott elég a fantázia is.

Előzmény: agrok (477)
Törőlt_nick Creative Commons License 2008.03.18 0 0 479
meg mondjuk nekem csak egy nickem van, jót rosszat ezzel közlök...
Törőlt_nick Creative Commons License 2008.03.18 0 0 478

na persze, majd attól tanulok aki már fél év házasság után késztetést érez a "színesítésre". Mi a faszt fognak kezdeni ezek az emberek egymással, pl. 27 év múlva?? Elárulom: semmit, mert már addigra a 27-id házasságukat fogják nyögni.  Egyszerűen nem értenek a házassághoz, egyből mindent ki akarnak próbálni, esélyt nem adnak a jövőjüknek. Kiégnek, ráunnak egymás picsájára és váltanak, újra és újra. Sajnos a házasság művészet, vagy érti valaki és csinálja van nem és akkor csak nézi. Soha nem bántó szándékkal írok hanem felrázni akarok. Sajnos valamiért pont a HUSZ az a fórum ahol fájdalmasan egyszerű és hiszékeny emberekbe botlik az olvasó és bizonyos dolgokat képtelen vagyok megállni szó nélkül. 

 

Előzmény: Gemini 50 (476)


agrok Creative Commons License 2008.03.18 0 0 477
Szerintem mindenkinek nyitottan kell kezelni ezt a kérdést. Nekünk belefér, hogy segédeszközöket (de szar szó) használjunk, de mondjuk nem mennénk el swinger-clubba., vagy nem vennénk be egy vadidegent az ágyunkba. Ettől függetlenül nem megyek anyázni swingerfórumba.
Előzmény: Törőlt_nick (471)
Gemini 50 Creative Commons License 2008.03.18 0 0 476
Kedves Anteris! Úgy veszem észre erős kihívásokkal küzdesz több tekintetben. Nem vagyok kíváncsi a szexuális kultúrádra, a te dolgod. Viszont többek szép játékába belerondítani íly módon, az már maga minősít téged. Nem kötelező itt fröcskölőznöd. Örülj neki, hogy ilyen jófej vagy. Hogy a Tantráról semmit nem tudsz, nem érted, azt elárultad. Akkor miről beszélsz? Az emberek akik nem „dugni” járnak haza, hanem szeretkezni, abba sok mindennek bele kell férnie. Figyelj, tanulj, csendben! És majd ha a topik szelleméhez méltó mondanivalód lesz, akkor szólj. A jámborokat ne piszkáld. Az olyan kemény csávóknak kell osztani az észt, mint …. Akik ilyeneket firkálnak, mint az utóbbi fikázódásaid. Tudod, régi igazság, hogy mindenkiből az buggyan ki ami van benne.
Előzmény: Törőlt_nick (475)
Törőlt_nick Creative Commons License 2008.03.18 0 0 475

óh a hit, arra aztán lehet alapozni...

 

más. Annyira senki ne nézzen már hülyének, hogy nem tudom mi volt a végkifejlet csak az már úgy jogi kategória.

Előzmény: intim érintés (472)
BSBB Creative Commons License 2008.03.18 0 0 474

Szia TangaZsuzsi,

 

Tudsz adni valami elérést?

Szeretnék kérdezni a helyről.

Imélem látható.

Örülnék neki

BSBB

Előzmény: Törölt nick (467)
BSBB Creative Commons License 2008.03.18 0 0 473
 

Szia,

Tudsz adni valami elérést?

Szeretnék kérdezni a helyről.

Imélem látható.

Örülnék neki

BSBB

Előzmény: Törölt nick (467)
intim érintés Creative Commons License 2008.03.18 0 0 472
Nem hiszem, hogy ilyen bunkó stílusban képes vagy gyöngéden szerelmeskedni a feleségeddel. Ne akard már nekem bemesélni, ha mindig hagyományos szexműsor van nálatok, az elég a tartósan jó nemiélethez. A szexben is állandóan meg kell újulnunk, és az extrém és szokatlan formákat is ki kell próbálnunk Mért olyan nagy gáz az, ha  egy masszőr az érintés művészetét gyakorolja másokon és ráadásul ezzel fölkorbácsolja az érzékeket! Ha valaki végkifejletet akar, az nyúljon magához, magy menjen el egy prostihoz!
Előzmény: Törőlt_nick (471)
Törőlt_nick Creative Commons License 2008.03.18 0 0 471

27 év házasság után még a mai napig jókat szerelmeskedünk. A többit találd ki. Akkor leírom mégegyszer: a tantra és a többi FASZSÁG azoknak való akik képtelen saját kútfőből venni az örömadás és szerzés tudományát és úg ytestileg mint lelkileg alkalmatlanok a teljes értékű szeretkezésre. Bebeszna ha tanárhoz kellene mennem, hogy miként simogassam a páromat, főleg egy friss házasság kezdetén, mint itt alant valaki a hozzászólók közül ugye. Tényleg, hogy a picsába van az, hogy féléves házasság után már erotikus masszázsra kell menni valakinek míg én 27 év után is be tudon gerjeszteni a feleségemet?? Ezt tényleg nem értem.. 

Előzmény: intim érintés (469)
nord Creative Commons License 2008.03.18 0 0 470
nem értem miért pont egy ilyen fórumon titok a végkifejlet. Miért baj az ha tudni akarjuk, hogy csak felhergelnek és úgy hagynak vagy ki is elégítenek valamilyen módon.

A kérdés jogos. :)
Előzmény: Törőlt_nick (468)
intim érintés Creative Commons License 2008.03.18 0 0 469
Te hülye! Nálad mit jelent az, hogy lerendezed a párod? Talán azt, hogy megkeféled, mert egy szimpla dugás a legtöbb nőnek kevés. Talán undorodsz a punciváladéktól és nem mered a kezeddel megérinteni, csak farkalásra vagy képes? Nem olvastál egy szexuálpszichológiai könyvet sem? Akkor nálatok előjáték sincs? Szerintem neked fogalmad sincs az erotikáról! Te csak a végkifejletre vagy kíváncsi? Azért mert téged nem érdekelnek a jobb nemiéletet elősegítő masszázs technikák, még nem kell ennyire modortalanul beszólni!
Előzmény: Törőlt_nick (468)
Törőlt_nick Creative Commons License 2008.03.18 0 0 468
nem értem miért pont egy ilyen fórumon titok a végkifejlet. Miért baj az ha tudni akarjuk, hogy csak felhergelnek és úgy hagynak vagy ki is elégítenek valamilyen módon. Na mindegy. Amúgy az ilyen gólyacsíppentés meg hasonló fasságoktól mindig hidegrázást kaptam. Az ilyenféle dolgokról azok agyalnak akik nem tudnak rendesen dugni, ez az én véleményem. Én nem szoktam citromot facsarni meg ipszilon hivogatni csak lerendezem rendesen a páromat, hogy alig bír felkelni az ágyból. na pá. 
Előzmény: Törölt nick (467)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.18 0 0 467
Sziasztok, nem tűntem el, csak az e fajta hangvétel nem ösztönző.

Azóta már 2 alkalommal voltunk masszázs oktatáson. A párom véleménye, hogy ne írjam le az ő beszámolóját, mert csak megint gusztustalan hozzászólások követik. Nem érti ő sem, hogy akit nem érdekel az erotikus masszázs az mit keres ebben a topikban. Aki szadista az nyisson magának egy olyan topikot ahol szadizhatja a társait (mazochistákat).

Az oktatás nagyon érdekes. Erotikus masszázs könyvben láthatunk olyan fantasztikus képeket, amiről még álmodni sem mertem. Ízelítőül előre szaladtunk a könyvben, különös tekintettel a nemi szervek fogásaira. Olyan speciális technikák vannak lerajzolva, amit kellő magyarázat után tudunk csak levenni. Lehetne éppen kézenfekvő, de úgy látszik nem engedjük eléggé szabadon a képzelő erőnket. Hétköznapjainkban használjuk ezeket a mozdulatokat, de nem gondoljuk, hogy ez az erotikus masszázsba is belefér. Ilyenek: kulcs fogás, gólya csippentés, dupla gyűrűs simogatás, citrom facsarás, ipszilon hívogatás, mogyoró görgetés és egy hihetetlen pont, amit ha nem próbálunk ki soha el nem hiszem. A hüvely bemeneten 5 ill. 7 óra magasságában van egy pont, amire ha rányomsz automatice ömlik a nedved. Szinte hihetetlen még most is számomra, de amikor rányomunk tényleg működik. A pontosabb meghatározás érdekében elmondom, hogy a csikló a 12 az ánusz a 6. Természetesen csak kedv csinálónak mutatták meg, most még más van soron. Lépésről-lépésre haladunk a gyakorlati és elméleti  oktatással.

Kovi Mark Creative Commons License 2008.03.18 0 0 466
Nekemmég nem volt ilyen.
Meséljetek, hogy megy ez a dolog....
BSBB Creative Commons License 2008.03.18 0 0 465

Szia,

Tudsz adni valami elérést?

Szeretnék kérdezni a helyről.

Imélem látható.

Örülnék neki

BSBB

Előzmény: Törölt nick (432)
monachus Creative Commons License 2008.03.17 0 0 464

A Balaton déli "fővárosában", de már nincs ott, ezért mi sem járunk márle, elvesztettük szem elől.

Gy.

Előzmény: pontee (463)
pontee Creative Commons License 2008.03.17 0 0 463
Melyik szállodában? Ha nem publikus,akkor mailen légyszi.
Előzmény: monachus (462)
monachus Creative Commons License 2008.03.17 0 0 462

Szia Zsu!

Kérnék egy elérhetőségi címet a feleségemnek. Volt már ilyenben részünk itthoni szállodában (többször visszatértünk :-)) én csak szemlélő voltam míg a masszőz "dolgozott"! Otthonra hosszútávra Neki.

Gy.

Előzmény: Törölt nick (432)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.14 0 0 461

Anteris!

 

 Én már itt vagyok néhány hónapja, -és ígérem, ha egyszer eljutok egy erotikus masszázsra, (pl. a masszőrpárhoz...) akkor hidd el, a "csodálatos élménybeszámolóm" után nem tűnök el...         :))

 

 Egyetlen problémám csak a lelkiismeretem!  Ugyanis a barátnőm túlzottan konzervatív az ilyesmihez, -tehát biztosan nem mennénk el közösen,  -ha meg a tudta nélkül mennék, (mert erre már régóta kíváncsi vagyok ...) akkor az már tulajdonképpen megcsalás-szerűség lenne! 

 -Még ha "nem is kúrnék félre" ténylegesen...    Mert azt tényleg nem szeretnék!

 -De egyedül nincs is nagy bátorságom elmenni. :)

 

 Mivel úgy tűnik nekem, mintha "kamuzósnak" tartanád a hozzászólókat, -javaslom tarts velem pl. "külső megfigyelőként" egy esetleges "Első erotikus masszázs"-om helyszínére!    :)

 

 -Aztán javítsd ki a beszámolómat, -a valóságnak megfelelően-, ha túlzottan költőivé válna a végére...   ;)

 

 

Hát én ennyit tudnék hozzátenni a Topic hitelességének emeléséhez!

 

Előzmény: Törőlt_nick (452)
ábrándozó Creative Commons License 2008.03.13 0 0 460
Ez egy fórum ahol mindenki elmondhatja  a véleményét. Erről szól! Ha megsértődött akkor megsértődött. De tuti nem erről van szó, biztos dolga van. Vagy dolgozik. Ki tudja? Majd előkerül!
Előzmény: intim érintés (459)
intim érintés Creative Commons License 2008.03.12 0 0 459
Mért kéne zsuzsinak minden apró részletet és a teljes végkifejletet elmesélni! Én úgy értelmeztem, hogy nem élveztek el. De már nem tudjuk meg, mert azóta sem ír egy sort sem. Mért kell mindenkit piszkálni, ha nem elégíti ki a kíváncsiságotokat? Egyébként is masszázsról írt és nem szexuális kielégítésről. Most aztán jól elijesztettétek!
pontee Creative Commons License 2008.03.12 0 0 458
Szerintem is elég durva sokszor a stílusod és néha direkt kötekszel. De általában van igazság az írásaidban. Itt pedig sokunk igényét fogalmaztad meg amikor Zsuzsitól egy kicsit realisztikusabb a masszázs befejzésével kapcsolatban pedig részletesebb beszámót kértél.
Előzmény: Törőlt_nick (452)
Törőlt_nick Creative Commons License 2008.03.11 0 0 457
masszőrpár! nem én voltam. jóéjszakát.
Törőlt_nick Creative Commons License 2008.03.11 0 0 456
ja, arról nem tehetek hogy csupa mimóza jár erre
Előzmény: HotShoot (455)
HotShoot Creative Commons License 2008.03.11 0 0 455
ahogy nézem, tettek róla, már boccs...
Előzmény: Törőlt_nick (452)
Törőlt_nick Creative Commons License 2008.03.11 0 0 452
hová a picsába tűnnek az ilyen topikokból az emberek???? Mindig jön valaki aki beírja csodálatos élménybeszámolóját aztán sosem látjuk többet.
ábrándozó Creative Commons License 2008.03.09 0 0 451

Nem értem miért vagy ilyen ellenséges. Nem lehetek kételkedő? Nem gondolkodhatok másként? Hogy válaszoljak a kérdéseidre:

1. Erotikus masszázst csak intim szinten tudok elképzelni, amihez egy alkalmi ismeretség számomra kevés. Nem tudnék sem ellazulni, sem feloldódni.

2. ezeket a beszámolódból kihagytad, pedig lényeges! Sőt, talán a legfontosabb! Így már mégsem annyira intim a dolog.

3. A mondatom csak egyben értelmezendő. Te tudod az igazat. Ha te írtad akkor tényleg meg kéne keresned egy kiadót, mert valóban páratlan a stílus, és igazán lenyügöző vagy.

4. (ilyen pontod nem volt, de én alkotok egyet) Ott van a hozzászólásom végén hogy nem akarok megbántani senkit. Tudod én világ életemben kételkedő voltam. Tul sok szép dologgal találkoztam már ami csak elsőre volt szép és jó, de ez másik topik témája lenne.

Előzmény: Törölt nick (436)
Törőlt_nick Creative Commons License 2008.03.09 0 0 450
hát ja, ezen én is csodálkozom, kicsit túl korai valahogy ez a nyitás. Szinesíteni 20 év házasság után kell nem másnap...
Előzmény: ábrándozó (433)
Törőlt_nick Creative Commons License 2008.03.09 0 0 449

nem azért de egy ilyen fórumon tényleg illene korrektül leírni egy erotikus masszázs menetét és virágnyelven beszélni amiből egy kukkot sem ért az embert.

 

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!