Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2018.01.15 0 0 76501

Európai alsó, de a közép is elvétve jár valódi versace nadrágban, mert túl drága nekik

 

Pontosan ezen alapszik a hamisító-ipar egyik része. Azt az illuziót adja el az oktondi vásárlónak, hogy ő is a felső réteghez tartozhat azáltlal, hogy ilyen terméket birtokol. Extraként még ideológiát is gyártanak a "kiválasztottnak", hogy miért ennyire olcsó: adomány a szegény tunéziaiaknak.....

Az egész csalás nem működhetne, ha nem lennének hiú és ostoba emberek. De vannak.

Előzmény: showtimes (76499)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.15 0 0 76500
showtimes Creative Commons License 2018.01.14 0 1 76499

Európai alsó, de a közép is elvétve jár valódi versace nadrágban, mert túl drága nekik. Ha veszed a fáradtságot és felmégy a cég saját honlapjára, a nadrág kollekciót bemutató oldalon a legolcsóbb darab 225 euró - de ez a reklám termék, a következő 300 fölött van, az átlag meg kb. 500 euró. Nos ezt csak a megszállott középosztálybeli veszi meg, s garantáltan nem dobja ki használatlanul, vagy egy-két mosás  után...Legfeljebb a multimilliomos, az meg ott sincs annyi, hogy ellássa Tunéziát nadrággal.

 

http://www.versace.com/eu/en/men/clothing/trousers-jeans/

 

 

 

 

Előzmény: volt.bull (76482)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.14 0 0 76498

Friss felvételek Tunéziából

 

https://www.youtube.com/watch?v=wGgm_YYJLfo

Törölt nick Creative Commons License 2018.01.14 0 0 76497

Ez meg egy állítólagos 5 csillagos tunéziai hotel leírása:

 

 

FEKVÉS

Közvetlenül a gyönyörű homokos tengerparton található, a főépület és a part között hatalmas pálmafás kert terül el. Monastirtól 35 km-re (kb. 30 perc transzferidő), míg Enfidhától 40 km-re (kb. 35 perc transzferidő) található, Port El Kantaoui jachtkikötője 3 km-re, Sousse központja kb. 10 km-re van.

ELHELYEZÉS

515 légkondicionált szobája telefonnal, szatellit Tv-vel, mini hűtővel (fogyasztás térítés ellenében), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, széffel (ingyen), szőnyeggel vagy padlólappal, erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. A hotelben 452 kétágyas- (standard és superior), 40 háromágyas-, 8 négyágyas szoba, valamint 15 lakosztály található. A légkondicionáló csak főszezonban működik a szobákban.

ÉTEL ÉS ITAL

Félpanziós ellátás (büfé jellegű reggeli és vacsora italok nélkül), vagy all inclusive ellátás (büfé jellegű reggeli, késői reggeli, ebéd, vacsora, helyi italok). Az AI ellátás keretén belül éttermek, bárok, kávézó, pizzéria áll rendelkezésre széles ételválasztékkal, valamint helyi alkoholos és alkoholmentes italokkal. Minden ital műanyag pohárban kerül felszolgálásra. Heti két alkalommal vacsora fogyasztható az a’la carte étteremben ingyenesen az all inclusive ellátást foglalt utasoknak. Vízipipa térítés ellenében próbálható ki a mór kávézóban.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Kertjében felnőtt- és gyermek medence található, valamint belső medence jakuzzival és gyermekrésszel (mely nyári szezonban zárva tart), mini klub (5-12 évig), tini klub (13-17 évig), mini diszkó, asztalitenisz, petang, darts, strandröplabda, betonos teniszpálya, animációs programok, diszkó áll rendelkezésre. A wellness központban szauna (kb. 10 euró/fő/óra), masszázs, török fürdő (kb. 10 euro/fő/alkalom), thalassoterápiás kezelések, fitneszterem várja a vendégeket. A tengerparton térítés ellenében számos vízi sportolási lehetőség adódik*

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Négy lift, recepció, ajándéküzlet, üzletek, fodrászat, mosoda, szobaszerviz, gyermekfelügyelet, orvosi ügyelet szolgálják az utasok kényelmét. A recepciónál pénzváltó és bankautomata található. Internetezési lehetőség a számítógép szobában térítés ellenében, valamint WIFI elérhetőség a recepciónál és a szobákban kóddal ingyenes (félpanziós ellátás esetén 8 TND/óra). A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők és a matracok ingyen állnak (félpanziós és all inclusive) vendégeink rendelkezésére, a strandtörülközőért kb. 15 TND letét fizetendő.

 

*magyar nyelv lenni nehéz tanulás külfökdiaknak

Törölt nick Creative Commons License 2018.01.14 0 0 76496

Egy olyan tunéziai hotel leírása, ahol egy hét 301.200 Ft-ról indul csak reggelivel.

Biztos a most megemelt adók miatt nincs pénz egy normális fordítóra......

 

https://hotel.invia.hu/tunezia/djerba/hasdrubal-prestige-thalassa-spa/tour-1151648/?id=122310653&airport%5B0%5D=16&airport%5B1%5D=27&airport%5B2%5D=31&airport%5B3%5D=40

 

 

Hotel épült 2008. Az ingatlan 219 szobából áll. Az ingatlan a következőkből áll 199 junior lakosztályok és 20 lakosztályok. Ez a népszerű hotel tökéletes időtöltést nyújt mind az üzletemberek, mind pedig a nyaralók számára. A nyilvános helyeken légkondicionálás van. A recepción 24 órás recepció szolgálat van. A Hotel széfje biztonságos helyet nyújt a vendégek számára értéktárgyaik elhelyezéséhez. A vendégek használhatják a valutaváltás szolgáltatást. A vendégek használhatják a liftet. A Hotel bolti szolgáltatást biztosít a vendégek kényelme érdekében. Egyes szobák a Hotel csodálatos kertjére néznek. A Hotel internet hozzáférést biztosít a vendégek számára. A vendégek élvezhetik a szobaszolgálatot, és a reggelit az ágyba kérhetik. Van mosoda szolgálat. A vendégek feltöltődhetnek a helyszínen található edző teremben.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.

Törölt nick Creative Commons License 2018.01.14 0 0 76495

Tunéziában továbbra sincs nyugalom, már a német nyugdíjas charterek száma is csökkent a héten, várhatóan le is fog állni. Ez az egyetlen eljutási mód charterrel jelenleg a francia munkásjáratokon kívül.

 

 

https://index.hu/kulfold/2018/01/14/reformokat_igernek_az_arab_vilag_bezzegorszagaban_a_zavargasok_utan/

 

Reformokat ígérnek az arab világ megremegő bezzegországában

 

Napok óta tartanak a zavargások abban a Tunéziában, amit a Nyugat az elmúlt években szívesen emlegetett az arab térség bezzegországaként, hiszen itt nem járt katasztrofális következményekkel „az arab tavasz”, a társadalmi feszültségek nem robbantak hatalmasat és a vezetésnek jó a viszonya a nyugati hatalmakkal is. Ehhez képest az elmúlt napokban súlyos utcai összecsapásokról, zendülésként leírt eseményekről és tömeges letartóztatásokról érkeznek a hírek.

 

A legfrissebb hivatalos számok szerint már több mint 800 embert tartóztattak le. A magas szám miatt már az ENSZ Emberi Jogi Főbiztossága is aggodalmának adott hangot. A nyugati kritikákat Bedzsi Kaid esz-Szebszi tunéziai elnök ismerős módon azzal igyekszik lesöpörni, hogy egyoldalú beszámolóival a külföldi sajtó csak növeli a bizonytalanságot és rombolja a tunéziai országimázst – írja a BBC.

A demonstrációk apropóját éppen az elnök 2011-es hatalomra kerülésének és az ún. „jázminos forradalomnak” a 7. évfordulója adja. Az arab forradalmi hullám akkor Tunéziával kezdődött: miután az országot 1987 óta vezető Ben Ali elnök a tüntetéssorozat és az összecsapások után Szaúd-Arábiába menekült, mindenki a tunéziai demokráciát ünnepelte, a forradalmi hangulat pedig – hogy ez mennyire volt a Twitternek, a pánarab nyilvánosságnak és amerikai nemzetbiztonsági játszmáknak köszönhető, azóta is viták tárgya – nagyon gyorsan átterjedt a térség más országaira.

Hogy ez például Szíriában mihez vezetett, közismert, de Tunézia azóta is a térség viszonylag jómódú, és főleg stabil országának számít. Ehhez képest most éppen a gazdasági nehézségek miatt tört ki a balhé, miután bejelentették az idei adó- és áremelkedéseket. A közvetlen előzmények közé tartozik, hogy az IMF decemberben azt közölte, hogy Tunéziának azonnali intézkedéseket kell tennie a költségvetési hiány csökkentéséért.

A tüntetéssorozatban idáig hivatalosan 803 embert tartóztattak le. A biztonsági erők 97 tagja sérült meg. Azt, hogy a tüntetők közül hányan, nem hozták nyilvánosságra.

Az erő mellett a hatalom most reformígéretekkel igyekszik úrrá lenni a helyzeten. A friss bejelentés szerint a szegények helyzetén valamennyit könnyítő szociálpolitikai mellett egészségügyi és az ingatlanhelyzetet érintő intézkedéseket visznek a parlament elé.

Törölt nick Creative Commons License 2018.01.13 0 1 76494

A linkelt cikkből:


A gazdasági problémákra válaszul a Reuters beszámolója szerint most a kormány felemelte az üzemanyagárakat, emellett a telefonálás és az internethasználat, valamint a hotelszobák ára is lényegesen magasabb lett.

 

A közgazdasági dilettantizmus ékes példája. Amikor a turizmus döglődik, omlik össze,

akkor nem még több adót vágok a nyakába, hanem éppen ellenkezőleg, kedvezményekkel

és adócsökkentéssel kell segíteni.

A törökök ezzel élték túl a krízist, tessék megnézni, hol tartanak.

Ennél már csak az volt ostobább lépés, amikor a terrortámadások után "kilépési illetéket"

vetettek ki az európai turistákra. Valakiknek nagyon az az érdeke, hogy a tunéziai idegenforgalom

kinullázza magát.

Előzmény: solozo (76493)
solozo Creative Commons License 2018.01.13 0 1 76493
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.12 0 0 76492

http://nepszava.hu/cikk/1150074-az-arab-tavasz-vegnapjai

 

Az arab tavasz végnapjai

 


inShare

A tunéziai jázminos forradalom az arab tavasz egyetlen sikertörténete volt. De Tunézia újra forrong, ami visszavetheti a demokratizálódást az országban.

Hétfő óta demonstrálnak a tunéziai városokban a kormányzat, az árak és az adóemelések ellen. A megmozdulások több településen erőszakba csaptak át, a zömében nagyon fiatal tüntetők kövekkel dobálták meg a rendőröket, amire könnygáz volt a válasz. Tegnapig 550 embert tartóztattak le a hatóságok, a zavargásoknak egy halálos áldozata és több tucatnyi sérültje van. A társadalmi-politikai követeléseket zászlajukra tűző tüntetésekbe mindeddig nem vegyültek szélsőséges hangok, de bizonyos fokú antiszemitizmus felszínre került, amikor a tüntetésekkel egyidőben ismeretlenek két Molotov-koktélt dobtak Tunézia legrégebbi zsinagógájára.

Az arab tavasz mintaországának tekintett Tunézia bajban van, a társadalmi elégedetlenség igen nagy. A Ben Ali diktatúráját megdöntő jázminos forradalom óta eltelt hét évben Tunéziának tíz kormánya volt, ami jelzi, hogy a stabil demokratikus politikai rendszer még várat magára. A médiának nyilatkozó tüntetők többsége a még mindig élő korrupciót, a megállíthatatlanul zuhanó életszínvonalat, valamint a kormányzat legújabb megszorító intézkedéseit jelölte meg utcára vonulásának okaként, de többen azt is megemlítették, hogy a tíz kormány közül csupán egyetlen ígért tényleges szabadságot és demokráciát.

A jelenlegi demonstrációk közvetlen kiváltó oka az volt, hogy január elsejétől lépett életbe az új kormányzati megszorító csomag. Drágultak az üzemanyagok, az alapvető élelmiszerek, a szolgáltatások zöme, köztük az internet, a telefonbeszélgetések és pluszadókat róttak ki a személygépkocsikra valamint a szállodai szolgáltatásokra. Ez utóbbi érzékenyen érinti a turizmusból élő országot, amelynek gazdaságát amúgy is rendkívüli mértékben megviselte, hogy a terrortámadások miatt megcsappant a turizmus. A megszorításokat annak a reformprogramnak a keretében hozta a kormányzat, amelyre a nemzetközi hitelezők feltételeinek teljesítése érdekében kényszerült. A Nemzetközi Valutaalap emellett politikai változásokat, mélyreható demokratizálódást is sürget.

solozo Creative Commons License 2018.01.11 0 2 76491

Figyelj, Szingapúrban eredeti Hublot órát vehetsz 15 dolcsiért. Állítólag az amerikai milliomosok megúnt darabjait árulják a szingapúri piacon. :-))))))

Előzmény: volt.bull (76489)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.11 0 0 76490

http://magyaridok.hu/kulfold/harcok-tuneziaban-2664967/ 

 

Az arab tavasz mintaállama gazdasági bajokkal küzd

 

Több mint kétszáz embert vettek őrizetbe, és többtucatnyian megsebesültek a kedd esti tunéziai tüntetéseken – jelentette az MTI. A békésen indult, majd gyorsan több helyen is erőszakossá vált tiltakozásokat alapvetően a gazdasági problémákra lehet visszavezetni, egy helyi elemző is megerősítette a megszorítások húsba vágó jellegét, de nem számít a további eszkalálódásra.

Hét évvel az arab tavaszt elindító tunéziai forradalom után az ellenzéki pártok kezdeményezésére tüntetéssorozat kezdődött hétfő este az észak-afrikai arab ország több városában a január 1-jén bevezetett gazdasági megszorító intézkedések miatt.

Kedd este 49 rendőr sebesült meg, és 206 embert vettek őrizetbe. A főváros egyik peremkerületében a tüntetők kifosztottak egy áruházat. Kedd este már a hadsereget is bevetették a rendőrség mellett. Az egyik legjelentősebb demonstráció a Tunisztól 30 kilométerre nyugatra lévő Teburba városban volt, ahol délután eltemették az előző esti ottani összecsapások halálos áldozatát, egy 45 éves férfit. Voltak tüntetések Gafszában, Kaszerínében és Szídi-Buzidban is.

 

Több városban is erőszakba fordultak a tiltakozások

A gazdasági megszorító intézkedéseket – áremeléseket, költségvetésikiadás-csökkentést és adóemelést – a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) tavaly kötött, négy évre szóló, 2,8 milliárd dollár (722 milliárd forint) értékű hitelmegállapodás keretében vezette be a kormány az év elejétől.

Noha azon országok közül, amelyeken 2011-től végigsöpört az arab tavasz, egyedül Tunéziára tekintenek úgy, mint ahol elindult a demokratizálódás, az országnak azóta kilenc kormánya volt, és egyik sem tudta kezelni az egyre súlyosabb gazdasági problémákat – állapította meg a Reuters hírügynökség. Juszef Sahed miniszterelnök előzetesen azt ígérte: 2018 lesz az utolsó olyan év, amikor még gazdasági nehézségekkel kell szembesülniük az embereknek.

Fájó döntéseknek nevezte a kormány gazdasági megszorító intézkedéseit Anis Morai. A tunéziai közszolgálati rádió elemzője rámutatott: a lakosság számára súlyos érvágást jelentenek az intézkedések, a több területen tapasztalható adóemelések, ám meglátása szerint a tiltakozások elsősorban nem politikai és gazdasági természetűek. „A lakosság körében nem túl népszerűek a lépések, de nem mennének emiatt az utcára.

Viszont egyes csoportok képesek kihasználni az elégedetlenséget” – mondta az újságíró a Magyar Időknek. A számok azt mutatják: a tunéziai gazdaság nincs jó helyzetben, hatalmas a kereskedelmi deficit, 15,3 százalékos a munkanélküliség, és az országnak nagy hitelekre van szüksége ahhoz, hogy megfelelően tudjon működni.

Anis Morai meglehetősen ingatagnak nevezte a tuné­ziai kormányt, mivel a hosszú évtizedek diktatúráját követően a politikai erők nem tudnak kellő hatékonysággal irányítani. „Ha viszont valaki arról suttog, hogy Ben Ali idején jobb volt, és a kormány az oka a gazdasági bajoknak, a suttogó propaganda hatását esetleg ki tudja használni” – vélte az elemző.

Hozzátette: jelenleg nem látható, hogy ki tudná kihasználni a pártok népszerűtlenségét, a kormány a Nemzeti Front nevű szélsőbaloldali csoportot vádolja a tiltakozások felszításával, ám Morai szerint jelenleg egyetlen párt sem elég erős ahhoz, hogy maga mögött tudja a lakosságot. „Májusban önkormányzati választásokat tartanak Tunéziában, és a legutóbbi felmérések szerint a lakosság mindössze három százaléka jelezte, hogy mindenképp elmegy szavazni” – idézte a beszédes számot az újságíró.

 

Lángoló zsinagóga

Dzserba szigetén két gyújtópalackot dobtak tegnapra virradóra egy zsinagógába. Az épületben tűz keletkezett, de a lángokat gyorsan eloltották – közölték meg nem nevezett helyi források hírügynökségekkel. A támadás idején senki nem tartózkodott az épületnek abban a helyiségében, ahol a tüzet okozták. Dzserbán nem volt tüntetés, de helybeliek azt mondták: a támadók azt a körülményt használhatták ki, hogy a biztonsági erőket átcsoportosították a demonstrációk helyszíneire. Dzserbán él a legjelentősebb tunéziai zsidó közösség. A 2500 éves La Ghriba-zsinagóga ellen 2002-ben öngyilkos merényletet követtek el, 21 ember halálát okozták, köztük 14 németét. (MTI)

volt.bull Creative Commons License 2018.01.11 -3 2 76489

Látom a klónozott nicket áradata kizárólag Tunézia ill más fórumtársak gyalázásával van elfoglalva így ez a fórum részemről meghalt

Hajrá trollok!

Tiétek, vigyétek!

Törölt nick Creative Commons License 2018.01.11 0 0 76487

Igazi vendégváró képsorok azoknak, akik most tervezik az utazásukat.....

 

https://www.youtube.com/watch?v=mOB3Ea5t4nc

 

https://www.youtube.com/watch?v=7rPzYo7U0xU

Törölt nick Creative Commons License 2018.01.11 0 2 76486

Az általad eredetinek vélt nadrágon sima prégelt bőrcímke van, mert csak ezt tudják a hamisítók olcsón gyártani. Az eredeti Versace fameren meg rétegelt és összesütött nubukbőr a címke, amit nehéz hamisítani.

Pont ezekkel a divatdiktátor cégeknek  a jó szokása, hogy inkább megsemmisítik a kifutó kollekció maradékát meg a raktárkészletet, minthogy olcsóbban adják (márka- és piacvédelem).

Ezt hánytorgatják fel nekik a jótékonysági szervezetek.

Azt meg igazán elárulhatnád, hogy ki etetett meg azzal a mesével, hogy a jószívű divatmultik csak úgy odaadják  a szegény tunéziaiaknak a régebbi modelleket.....

Előzmény: volt.bull (76485)
volt.bull Creative Commons License 2018.01.11 -1 0 76485

Az az apróság nyilván nem zavar, hogy a Versace farmereknek pont ilyen a címkéje?

 

 

 

 

forrás

 

Versace Jeans Couture

 

Hogy is szó a régi dakota mondás:

 

Ha fordítva ülsz a lovon ideje leszállni!

Előzmény: Törölt nick (76483)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.10 0 0 76484

Na és ide próbálják agitálni a gyanútlan utazókat a rábeszélőemberek.....

 

 

https://index.hu/kulfold/2018/01/10/tunezia_tuntetes_gazdasag/

 

Elfajultak a tüntetések Tunéziában 

2018.01.10. 12:40

Több mint kétszáz embert vettek őrizetbe és több tucatnyian megsebesültek az erőszakossá fajult kedd esti tunéziai tüntetéseken - jelentette az MTI.

Tuniszban gyújtogattak

Az ellenzéki pártok kezdeményezésére tüntetéssorozat kezdődött hétfő este az észak-afrikai arab ország több városában a január 1-jén bevezetett gazdasági megszorító intézkedések miatt. Mint ismert, a kormány az év elejétől gazdasági megszorító intézkedéseket vezetett be - áremeléseket, költségvetési kiadáscsökkentést és adóemelést - a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) tavaly kötött, négy évre szóló, 2,8 milliárd dollár (722 milliárd forint) értékű hitelmegállapodás miatt. A hitelért cserébe az államnak gazdasági reformokat kell bevezetnie, és csökkentenie kell az utóbbi években egyre súlyosabbá váló költségvetési hiányt.

Már a hétfői tüntetéseken is történtek összecsapások a tüntetők és a rendőrség között: akkor több tucatnyian sebesültek meg, köztük 11 rendőr, és a rendőrség 44 embert vett őrizetbe a belügyminisztérium tájékoztatása szerint. Kedd este még súlyosabb összecsapások történtek. Ezúttal már 49 rendőr sebesült meg - a sebesült tüntetők számát nem közölték -, és 206 embert vettek őrizetbe.

A főváros egyik peremkerületében a tüntetők kifosztottak egy áruházat. Kedd este már a hadsereget is bevetették a rendőrség mellett. Az egyik legjelentősebb demonstráció a Tunisztól 30 kilométerrel nyugatra lévő Teburba városban volt, ahol délután eltemették az előző esti ottani összecsapások halálos áldozatát, egy 45 éves férfit. Voltak tüntetések Gafszában, Kaszerínében és Szídi-Buzidban is.

Dzserba szigetén két gyújtópalackot dobtak szerdára virradóan egy zsinagógába és az épületben tűz keletkezett, de a lángokat gyorsan eloltották és senki sem sérült meg.

Noha azon országok közül, amelyeken 2011-től végsöpört az "arab tavasz", egyedül Tunéziára tekintenek úgy mint ahol elindult a demokratizálódás, az országnak azóta kilenc kormánya volt, és egyik sem tudta kezelni az egyre súlyosabb gazdasági problémákat - állapította meg a Reuters hírügynökség.

Törölt nick Creative Commons License 2018.01.10 0 0 76483

Az az apróság nyilván nem zavar, hogy a Versace farmereknek nem is ilyen a címkéje?

Előzmény: volt.bull (76480)
volt.bull Creative Commons License 2018.01.10 -1 1 76482

Én nem vitatok semmit s nem is veszem a bátorságot magamnak,h bárkit is ( pláne téged !)minősítsek noch dazu már az első kommentere..

Megteszi ezt helyetted az írásod.

Oszt jónapot!

Egyébként az EU országokból segélyként a fejlődő országoknak küldött ruhaszállítmányok ( értsd az európai alsó ill közép középosztály levetett ruhái)  tele vannak eredeti és alig,sőt egyáltalán nem használt darabokkal,amiket filléres áron értékesítenek az ún heti vásárnapokon ( alsuwq al'usbueia ). Magyarul ezt turinak nevezzük.

Szerencse kérdése az egész.

A fényképeket pedig nem az 5TND okán tettem be hanem pont azért amit írtál.

Ennyi

 

Előzmény: solozo (76481)
volt.bull Creative Commons License 2018.01.10 0 0 76480

Látom alter egokból nincs hiány 

Nicknév változtatás ide, nicknév változtatás oda megy a hülyeség csócsálása

Kommentár nélkül itt van a válasz ,amely mint látszik jó régen lett elküldve

Nota bene: jelenleg is míg ezt írom a Versace farmer van rajtam

Osztjónapot!

 

 

voltbull0  2017.06.03    -2 0 75778

 

Már hogyan felejteném

 

ha bunkó lennék azt írnám ,h

F.ck you

de

úriember mivoltom nem engedi ezt

így inkább nem írok semmit

 

       

 

      

 

 

Előzmény: _I_I_I_ (757

 

      

 

       

 

Megismétlem darabonként 5 TND volt 2013 júniusában.

 

Aki akarja eljöhet és megnézheti.

 

Akármilyen nicknevet is használ

 

Hajrá

Előzmény: solozo (76479)
solozo Creative Commons License 2018.01.10 0 1 76479

Mr. Voltbulltól a legnagyobb: Mahdiában- vettem eredeti Armani ill Versace farmert magamnak (38 méret).Ára darabonként 5 azaz öt nagy betűvel ÖT dínár volt."

 

:-)))))))))

Előzmény: Törölt nick (76477)
be 1946 Creative Commons License 2018.01.10 0 1 76478

Önnek szántam,minden bántó szándék nélkül.Gondolkodjon el rajta.Üdvözlettel.

Előzmény: Törölt nick (76477)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.10 0 0 76477

Ön a kielégítetlen ember mintapéldánya!Miért nem keres magának egy partnert aki ebbéli vágyait ki tudja elégíteni?

 

Elnézést, de ezt véletlenül ExBika (voltbull) úrnak szántad? Ő szokott kis kék pirulákból betankolni olcsón a tunéziai bazárban.....

Előzmény: be 1946 (76470)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.09 0 0 76476

Igazi turistacsalogató képsorok.....

 

https://www.youtube.com/watch?v=tu1nSGx0mzY

Törölt nick Creative Commons License 2018.01.09 -1 0 76475

A turizmus a mediterrán ország GDP-jének a 8%-át adja, azonban 2015-ben két terrortámadásra is sor került a tengerpart közelében, ennek következtében pedig jelentősen visszaesett a turisták száma. A csökkenő bevételeket azóta sem sikerült más területen pótolni.

 

Ez valahogy nagyon nincs szinkronban a tunéziai szervek hivatalos győzelmi jelentéseivel......

Előzmény: y42 (76474)
y42 Creative Commons License 2018.01.09 0 1 76474
margo1958 Creative Commons License 2018.01.09 0 1 76473

"Új" regisztráltként nagyon jól értesült vagy!

Szeretném tudatni veled, hogy tévedsz! Akkor is miattad töröltem magam, de nagyon jól tudod te, hogy ki az ElQ alteregója, és itt mindenki tisztában van vele, legyen neki bármilyen nickneve. 

Őszintén sajnállak! Nincs több mondanivalóm neked! Sikerült elérned, hogy ne írjak ide semmit, mert csak magam bosszantanám, amit nem akarok. További jó szórakozást neked! Boldogok a lelkiszegények!

Előzmény: Törölt nick (76467)
y42 Creative Commons License 2018.01.09 0 1 76472
Tunézia fan Creative Commons License 2018.01.09 -1 0 76471

és?

Előzmény: Törölt nick (76469)
be 1946 Creative Commons License 2018.01.09 -1 0 76470

KEDVES Kardhágó

 

Sajnálom Önt.Ön a kielégítetlen ember mintapéldánya!Miért nem keres magának egy partnert aki ebbéli vágyait ki tudja elégíteni?!Én drukkolok önnek. Minden jót.

Előzmény: Törölt nick (76467)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!